Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy hasonló napirend volt Zsófinál is anno, csak ő 7-kor, 11-kor, 3-kor és 7-kor evett. A következő gyerekem talán kilencig is alszik majd reggel :)
Vendég
 


Ja, és Zsófi ebéd után elköszönt, ment aludni. Hallottam, hogy énekelget, altatja magát, aztán behívott, és megkérdezte, aludhat.e a földön :lol: Mondtam, hogy igen, lefeküdt a földre, betakarózott, most ott aszik :D
Vendég
 


Na abbahagyom a blogírást 8)
Vendég
 

 
 

niki :lol: akkor Lilien ugyesebb volt mint te :lol:
sztem ne parazz, en nem ereztem Borot egyaltalan melegnek, szoval egyszer mertem meg neki este. ugyhogy nem eroltettem a lazmerest, gondolom ereztem volna ha lazas. meg hat jo kedvu is volt :roll:

panndi :lol: :lol:
Zsofi hatalmas :lol:
en mindig olyan jokat mosolygok rajta :)
tok jo lehet ket kiscsajjal....
mostmar nem is biztos h akarok fiut.
nektek van elkepzelesetek h mit szeretnetek? vagy mindegy?

Netti
Kép
maumau
 
 


jaj akartam meg irni,h mostmar kijelenthetem h Boroka utalja a spart. ott MINDIG sir amint beallunk a sorba.. es persze ma is csak egy kassza. 10 meteres sor..... Boro elkezdett uvolteni. de nemtudom miert. jott a biztonsagi or es elore kisert a kasszahoz h menjek nyugodtan es szolt a penztarosnak :shock:
hat en tokre meglepodtem.. ilyen kedves meg sose volt senki. egy 80 ev koruli bacsi meg beszolt h o meg oreg, mehet e o is.. szurtam a szemet biztos. na de mindegy. ahogy elertem az ajtoig bealudt. azota alszik :lol: es ez volt 13korul :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


netti: lili ezt a tescoban csinálja...a spart szereti :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Így alszik most :)

Kép
Vendég
 


Háát, én jól elvagyok a csajszikkal :) Majd meglátjuk, jön, ami jön :) Ha négy lányunk lesz, akkor sem fogok kétségbeesni ;) (És Apa sem, már most mindkét kiscsaj szerelmes belé :D)
Vendég
 


Niki,biztos rossz helyre epult :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsofi :lol: :lol: :lol:

panndi, elhiszem :D ez nalunk is igy megy, mostmar el sem tudna kepzelni h milyen lenne ha fia lenne ... :lol:
na de majd meglatjuk :wink:
ferjednek jo dolga van, 3 csaj is odaig van erte :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Bizony, jó dolga van ;)

Sparban én is besokallok, nem csoda, ha Boró is ezt tette :)
Vendég
 


lehet vagy érzi hogy én is utálom a tescot, a sparba járunk évek óta...előre köszönnek :D jobban tudták mikor szülök mint én néha, rácuppantottam Lilire a lázfigyelőt...az a tuti ami tuti :D így nem kell megerőszakolnom :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


panndi, hat en se ertem miert oda mentem. mikor tudom h mindig ez van. amugy nemtudom mit gondolhattak rolam, egy alkoholmentes sort es egy alkoholosat vettem apanak :lol:

Niki, ugyis erezni fogod ha lazas :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Niki, a 3 cm sztem sok, elég lesz az 1 cm is, ha már muszáj :wink: Biztos minden rendben lesz :)

Panndi, édesédesédes ez a Zsófibaba. Jaj, a fiúkba is lehet naggggyon szerelmesnek lenni...Mármint értitek, a fiú babákba :-D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Panndi
Tegnapi altatásnál már mérgemben mondtam Majának miután többször lemászott az ágyról, hogy tőlem a földön is aludhat, csak aludjon már. Persze ő komolyan vette, és persze nem lett avás belőle, tetszett neki a dolog.
Este 9 előtt meg az ölemben ült és pont magyaráztam neki, hogy viszem be a szobába és Kolos alszik így majd csendben kell lennie. Mire befejeztem a mondókámat, aludt, beájult.
pumuklii
 
 


Gyongyi,biztos, ezt nem is ketlem :wink: csak egy lany utan nemtudom elkepzelni most :D en orulnek tokre ha a kovetkezo is lany lenne :roll: na nem mintha a fiunak nem :lol: mindegy amugy.

Netti
Kép
maumau
 
 


Egy kis segítség kellene. Nemhivataloskeresztfiam 3 éves lesz a napokban és ajándékot keresek neki. Szerintetek ezek milyenek?

http://www.mulungu.hu/?mode=view&tree=&id=723&mid=&search=&pg=1&limit=20&cat=133&new=

http://www.mulungu.hu/?mode=view&tree=&id=1613&mid=&search=&pg=1&limit=20&cat=133&new=

Mert nekem nagyonszépszínesfejlesztősek, de nem tudom egy 3 évesnek tetszene-e. Vagy az anyuka szentségelne, hogy megint pakolhat sok kicsi fadarabot egyik helyről a másikra? :-D
Egyébként sok tündéri dolog van ezen az oldalon, érdemes mazsolázni.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


pumukli :) Édesek ezek a gyerekek :)

Netti, nekem anyósom vett bodzás sört, elég alacsony az alkohol tartalma, de ma mgé vezetek, nem mertem megkóstolni, na de majd este, a 21:15-ös takarodó után ;) Tényleg, nem tudod, hol van MOL benzinkút a legközelebb hozzánk?
Vendég
 


panndi :D en holnap mojitozok :wink:
MOL ujpesten tuti van, foti uton, azon kivul meg vacon is van.kozelebb sztem nincs :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Én úgy örülök, mert 1-2 hete Tücivel már nem kell hadakozni altatáskor. Ma is 5 perc sem kellett, már aludt 2-kor (vagyis már inkább fél 3 volt :oops: ). Remélem, nem lesz átmeneti. Bár este kicsit régebb óta problémamentes az altatás, talán ez húzódott át napközbenre is.

Vanni: még kifelejtettem az előbb, hogy ez a babakocsiba rakás, ahogy írtam, csak itt működik így, mert amúgy otthon a séta Tücitől függ és nem Csongitól. Mikor le akarjuk vinni a nagyot, akkor nincs kecmec, akár ébresztem is a kicsit. Ez van, valakihez kell alkalmazkodni. Olyan megfontolások vannak, mint hogy ne legyen dögmeleg, de azért még fürdetésig hazaérjünk. Vagy bevásárolni megyünk együtt.
Amúgy meg reggel az van, hogy mikor felébred Csongor, akkor még reménykedve megszoptatom, hátha visszaalszik és mikor nem, akkor veszem ki. :) Mivel egy szobában alszunk, ezért azt nem nagyon szoktam hagyni, hogy nézelődjön, vagy dumáljon, mert Tüci esetleg felébred rá.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus, most sikerült eljutnom a blogig. Ne haragudj, lehet megint bunkó leszek, de legalább te nem vagy az a sértődős fajta. :P Remélem, megbocsájtasz mindazért, amit írni fogok.
Szóval nem értelek ám titeket a rokonokra való kirohanásokért. Azt értem, hogy az anyja ismeri a legjobban a gyerekét és az anyatigris ösztönök meg működnek, ez természetes. Na de azt is érteni kéne, hogy mások nem így vannak ezzel és egy csomó mindent nem tudnak, amit az anya tud. És nem is értik, ha mondjátok nekik, mert ők nincsenek benne ebben az anya-gyerek közös érzelmi burokban. Én pontosan így éreztem, mint ti Tücinél (Csonginál már vagy nem hozom magam ilyen helyzetekbe, vagy nem ugrom már, nem érzékenykedek annyit - Csongi kibírja, nem cukorból van), ezért egy idő után 1. nem hívtam magunkhoz vendégeket (ha jöttek, nem hajtottam el őket, de konkrétan senkit nem invitáltam) addig, amíg nem volt elég nagy a gyerek, 2. nem mentünk sehova huzamosabb időre (először babatalin akkor voltam, mikor Tüci már 4 hós volt, először több napra pedig akkor, mikor már 6 hós volt). Vagyis ha mentek, meg jönnek hozzátok, akkor ez van, nem érdemes másokat okolni ezért-azért, szerintem tök normális módon reagálnak a fogdosós dédik, szeretgetős rokonyok. Ti meg kicsit túlspilázzátok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, en ahogy irtad is, mar ugy allok a dologhoz h nem megyunk es nem hivok senkit.aki jon az pedig tartsa tiszteletben amit kerek. majd ha nagyobb lesz viszem. Sztem egyebkent el kell mindenkinek fogadnia amit a szulok mondanak. ha nem teszi ezt vki akkor ez van.. oda nem viszem a kislanyom :wink:
igy legalabb nem idegesitem magam azon h 40fokban a gyerekemmel a tuzo napon allnak es csodalkoznak h uvolt :roll:
aztan meg nem ertik miert szolok. mert h lebarnul legalabb...... :shock: szoval majd ha nagyobb lesz jatszanak vele. mostmar nem hagynam h beszoljanak rokonok azert mert nem csinalhatnak vele amit akarnak :roll: legalabb mar nem kell megmagyaraznom miert ne ultessek le a gyereket.. aztan milyen vicces h elore borul a feje. egyebkent tenyleg durva h aki mar tobb mint 20 eve szult, h elfelejt dolgokat :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


tinu ez tetszik

nálunk is hasonló a helyzet

ha mondjuk anyósom vagy anyukám ittvan vagy bármely rokon nem esek kétségbe.Tényleg kibirunk pár alkalmat.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Amit meg akartam irni, h miutan mondjuk egy egesz napot rokonok kezeben tolt ,mert nem hajlandoak letenni, utana en szenvedek vele mert nemtud aludni es masnap is kezben akar lenni egesznap, nem ok. szoval en ezert se viszem... lehet egy gyerekkel ugyis foglalkozni h nem ringatjuk allandoan es razzuk a popsiat sztem. ha nagyobb lesz mas lesz.

Apa szabin van 17.-tol. sztetek lesz meg nagyon meleg??
mar meguntam a meleget. napkozben alig tudok programot szervezni igy..... Boro nem alszik olyan melegben kint :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Egyebkent engem azzal hoznak ki mostanaban a sodrombol, h miert nem adok enni a gyereknek. marmint rendes kajat. KEKSZET meg ilyeneket. 3 honapos sincs :shock:
es h mennyire feltem a gyereket,ok mar ilyenkor reg adtak a finomsagokat es h kell a gyereknek a sok uj iz. meg hogy majd ok csinalnak enni neki es megetetik :shock: meg h en nem tudom mi a jo neki. fozeleket biztos szeretne enni. szoval en ezt hallgatom amikor csaladi banzaj van :roll:
es senki se fogadja el a velemenyem. mert h OK ugy csinaltak es felnottek a gyerekek.... tudnek sok gonosz dolgot mondani nekik,de jobb sokszor nyelni,mert kulonben nem lenne 1p csend sem..
kedvenc mondatom ugy kezdodik hetek ota h "DE, en ugy csinaltam,h ........ "

Netti
Kép
maumau
 
 


Lehet a második gyerek teszi, de engem se érdekel már ilyesmi.
Emlékszem hogy utáltam amikor a férjem szülei állandóan a sarkamban voltak, jöttek utánam, ha beszart akkor is, követtek fel az emeletre tisztába tenni (kaka-kommandónak hívtam:-). Meg utáltam azt az 1-2 napot mire visszaállt a rend egy-egy látogatás után. De ezek a nagyszülők még rengeteget fognak segíteni nektek...

Szóval megértem, hogy sokan idegesek vagytok, de egy déditől pl soha nem sajnáltam, hogy megszeretgesse. Ki tudja meddig teheti...
pumuklii
 
 


Haat, ezen a segitsegen elgondolkodok. en max anyukamra biznam ra Borot. De o ra siman :)
masra nem igazan, ha ertitek. szegeny gyerek meg a vegen felforrna a napon :roll:

nalunk a dedik meg sem fogtak! mert tul picike...... :lol:
tobb mint 6 kilo.. es amikor lattak is 4kilot mar tullepte.. de picike :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hejj, ma milyen vicces kedvében van mindenki! :lol: Jókat derültem némely írásokon, Zsófi földön alvásán :lol:

Hát, hozzánk még én sem hívtam senkit, csak a "kötelezőket", mert nem tudom, hogyan reagálna Marci. Mondjuk amikor jött valaki mindig feltűnően jól viselkedett, elaludt meg ilyenek.

Jövő 7en jönnek a munkatársaim (5en), férjem estig dolgozik, nemtom hogy fogok számukra full service-t biztosítani :?: lehet áthívom tesómat segíteni :roll:

Képzeljétek, nálunk rokonok, ismerősök igencsak konszolidálódnak. Egész múlt 7en nagymamámnál voltunk, de még fel sem vette. Nem adtam engedélyt rá. :lol:

Napirend, hm! ébredés 7-10 között, ekkor kaja, játék (talán ilyenkor leköthető legtovább) ezután próbálgatom a házimunkát (hát nem nagyon sikerül) ilyenkor van bolt, babakocsizás. 1-2 körül a kaja után szigorúan nagy alvás (babkocsiban elalszik 5 perc alatt), ilyenkor alsz 2-3órát! (ilyenkor nem fogadok vendégeket!!!)
újra kaja, majd játék. Nekünk ált. minden kaja után van játék, dumálás.

Kép

Kép
adraci
 
 


Pumukli: hát igen, eleinte csak zavaró tényezők a nagyszülők, aztán utána nagyon nagy segítségek lesznek. Arról nem beszélve, hogy a gyerek esetleg majd imádja a nagyszülőket olyannak, amilyenek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sztem orulhet az akinek nagy segitseget tudnak kesobb nyujtani a nagyszulok,de tenyleg,nem mindenkinek van ilyen szerencseje.
nalunk pl apum reszerol mindenki kanadaban lakik. szoval sokat nem tudnak segiteni.
a masik oldalrol inkabb nem irok.

Adraci, fullt nem kell :lol: majd ahogy sikerul :D biztos nem varnak el olyan sokat :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ó, én hogy imádtam a nagymamámat! Jobban, mint anyát. Pedig közöttük is volt miattam veszekedés. Nagymamám így csinálta volna, anya meg máshogy... :lol: Nálunk standard program volt: nagymamám vitt óvodába és iskolába is(anyáék már dolgoztak ilyenkor). Egész 7végén náluk voltam. 8)
Vasárnap lesz a szülinapja és ez az 1. év, hogy már nincs velem. :cry:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok,

Hát megint elég jó kis téma van amint látom, Jázminnál kb én igy viselkedtem nem engedtem hogy, fogdossák nem adtam ki az őlemből sem pláne anyosoméknak pedig nem tett semmi rosszat csak annyira féltettem más kezébe adni...most pedig örülök ha valaki átveszi picit jó nem kell túlzásokba se esni.
A dédikkel pedig én is igy vagyok nagyon örülök annak hogy, a dédimamák láthatták a kis dédunokákat.
A kajával kapcsolatban én is hallom állandóan a jó tanácsokat de egyik fűlemen be másikon ki.És annyi úgyis én adom neki a hámit nem más.
Jázmin még mondjuk most kezdett el aludni a mamáknál saját akaratból, eddig még nem hagytam sehol meg akartam várni azt mikor ő kéri saját maga.

Nóri a vonalzóid jók, és szerintem is igy a teljes. :)

Anita,Boldog Szülinapot!!!

Panndi, nagyon édes Zsófi a képen.

Álmi nagyon édes mint mindig. :D

Csorna, a lányaid nagyon szépek. :)

Én nekem van 10 liter fagyasztott tejem és sajna szinte látom ki kell lőkjem őket mert hát úgye 6 hónapig ál el a fagyóban, de szerencsére tejem az van és annyira oda adnám valakinek de itt nincs senkinek sem szüksége rá.

Jelenleg azek a kedvenc képeim
Kép
Kép

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ági, édesek a gyerekek!
Én is sajnálnám a tejet, de nekem nincs egy ml se a hűtőben. :(

Netti, tesóm pl. tescós teasütit javasolt. :lol: Na, az nagyon brutkó lenne! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Ági
cukik! Az a kék szem!

Nekem sincs semmi tej a fagyóban.
pumuklii
 
 


Adraci :D tesod jofej.. :lol:
huh en is sokat voltam a mamamnal.imadtam. mar kozel 90 eves :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Megjöttünk.

Ági, mi a nyaralás alatt is kaptunk anyatejet, egy otthoni barátnőmnek volt lefagyasztva, nagy kincs! Kérdezd meg a védőnőt, biztos tud valakit, akinek odaadhatnád.

Annus, én megértelek, hiszen láttam nálunk Izát, hogy mennyire megviselte, ha kizökkent a napi rutinból. Vigasztalhatatlanul csak sírt meg sírt, persze, hogy ezt szeretnéd elkerülni. 2. gyereknél én is lazább vagyok, de ehhez kell az is, hogy Iringó is nagyon alkalmazkodó, szinte mindent mindenkit elvisel maga körül. Ha nem így lenne, én is szigorúbb lennék.
Végre láttam a klippünket! Szuper! Nagyon nagyon ügyes vagy! Köszi!

Szofi, elolvastam a hugidat, borzalmas!!! Még jó, hogy nem erőszalkolta meg az a két vadállat!!!!

Panndi, Zsófin nagyon nevettem! Tündéri a csaj és nagyon ügyes az elalvással!!!! A déli alvás nekem is pihiidő, kivéve ha az uram hoz haza melót, de az egy hónapban csak egy hét, a többi héten internet, tv, dvd, újság, kávé stb.

Pumukli, nálunk a déli alvás viszonylag gyors, 3-5 perc, de az esti.... :roll: Kb fél óra - egy óra. Az Apa feladata.

Apcimnál ma oktatás van este 7-8-ig, így nem sok romantikára számítok. Mindenesetre hazafelé beugrottunk hozzá (Mozza, majdnem hozzád is, mert 2. kerület....), abbahagyta az előadást, szólt, hogy itt a kis családja, 5 perc szünet, erre 40 ember rohamozott meg minket, hogy lássa a legifjabb Etalon (cég) babát. :-)

Tesóm ma már beszélt, igaz, nehezen érthető, de ragaszkodott hozzá, hogy ő vegyen kávét a büfében, majd panaszkodott, hogy milyen drága volt! :-) Sajnos pár héten belül el kell hozni a rehabról, most szociális otthont keresünk valahol a közelben, ami nem drága, de havi 100.000 alatt nem nagyon van. :( :twisted:
Vendég
 


Adraci, nagyon sajnálom a mamádat! Így főleg, hogy még közelebb is állt hozzád, mint az anyukád! Viszont kaptál egy édes Marcit, Ő vigasztaljon!
Vendég
 


Na gyorsban átfutottam ezt az oldalt..

Tinu!
Jaj dehogy sértődöm meg :lol: :lol: Amúgy teljesen igazad van!Nekünk a rokonok mind vidéken vannak,tök ritkán látnak.Szóval ezért is vagyok viszonylag toleráns...azt nem mondanám h nem értika szitut...itt is 3 gyerek van!!!Mi is 4en vagyunk testvérek,szóval tudják a dörgést! :wink:
Meg persze h fogdossák stb,csak mindezt ép keretk közt kéne,h ne Iza egye meg a levét! :wink:

annus11
 
 


Na gyorsban átfutottam ezt az oldalt..

Tinu!
Jaj dehogy sértődöm meg :lol: :lol: Amúgy teljesen igazad van!Nekünk a rokonok mind vidéken vannak,tök ritkán látnak.Szóval ezért is vagyok viszonylag toleráns...azt nem mondanám h nem értika szitut...itt is 3 gyerek van!!!Mi is 4en vagyunk testvérek,szóval tudják a dörgést! :wink:
Meg persze h fogdossák stb,csak mindezt ép keretk közt kéne,h ne Iza egye meg a levét! :wink:

annus11
 
 


Most láttam, hogy a júliusi babáknál is van Iringó. meg van az októberiek között is, ráadásul Ő is Szent Imrés! :-)

Pumukli, az esküvős képed nagyon tetszik, csinos vagy!

Hoztam egy képet a művünkről, (csatorna, festés, kerítés) ilyen volt, ilyen lett:

Kép

Kép
Vendég
 


Hoztam egy-két képet, egy része az iwiw-en is van, így aki esetleg duplán látja, attól bocsi!

Iringó pasizik:
Kép

Kép shopping madaras tesco

Kép strand 1

Kép strand 2

Kép Elmo nézés közben
Vendég
 


Bobi, nagyon szepek a lanyok!!!!! Iringo meg mindig tiszta te :wink:
strandos kep Iringonak,sapi meg body honnan van? :D

Agi, Armin is Jazmin is nagyon szepek, Armin milyen nagy fiu :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau, a body ajándék volt, van hozzá tunika meg rövidgatya is. Veresegyházon lakik és dolgozik a lány,akitől kapta, kérdezzem, meg neked, hogy hol vette? Ja, és már 68-as méret. :roll:
A sapi teszveszes. :-)
Vendég
 


maumau - ismét. :-) Ez olyan érdekes, mert aki látta picinek Gyöngyvirágot, az szinte mind azt mondja, hogy rá hasonlít, pedig Ő kiköpött apja. Akik meg most ismernek meg, azok szerint tiszta én! :-)
Vendég
 


Na.Megvan minden.Manó itt ül az ölemben és nézelődik.
Nagyon szépek a gyerekek!!Mekkora már Gyöngyvirág!! :shock:
Ezt én is mindig hallgatom anyumtól.Hogy mit kellene már ennie.De egyik fülemen be,másikon ki. A rokonok közül kettő idegesít úgymond.Az egyik Dani keresztanyja amúgy se semmi.Sose bíznám rá a picit,így a segítségére sem számítok. A másik anyósom.Annyi féle képpen tudná szeretgetni,de ő csak felveszi,és lóg a karjában a gyerek.Pedig annyira szereti, ha beszélnek hozzá, tornáztatják, huncutkodnak vele.Nem igazán igényli alap esetben az ölbe-baba szitut.Persze,ha ott van hosszabb ideig és leteszik,jön az üvöltés.Ezt meg nem kívánom sem a picinek,sem magunknak. Anyósomnak is mondtam,hogy jöjjön át,ha van kedve fürdesse meg, vagy játszon vele fektében.Így meg sem ismeri,hisz még az arcát sem látja.Ez egyszerűen butaság.
Na olvasom is a blogot,mert annyira felcsigázott.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


hat csak akkor erdekes ha van nagyobb meret is, akkor erdekel nagyonis :D mondjuk 68 meg jo,de ha pisis a pelus akkor mar az is feszul rendesen :lol:
tegnap 74es naciban volt es nem tunt nagynak :shock:
de ilyen sapit nekem is szervalnom kell!!! iszonyat edes :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Elsőgyerekes anyukák, teljesen étrrtelek benneteket, Petivel én is így voltam, féltettem mindentől, mert tényleg nem, tudták a nagyszülők, hogy hogy is, mint is. Pl anyósom nem érti, miért kell fogni a gyerek fejét is :shock: :shock: , nem tud pelenkéázni, állandóan nekem is a sarkamban voltak, ha sírt, mindig mia baja? kérdésekkel bombáztak. Anyu is, de őt "letorkoltam" foly. köv.

Kép
Kép
zili
 
 


Hat Bobi, sztem iszonyat rad hasonlit !! :D
le se tagadhatnad :D de tenyleg nagyon durvan,kb minden vonasod ugyanugy latni benne :wink: persze ez csak jo, jo geneket orokolt :D
de amugy az a kep amin 5naposak mindketten.. hat fel sem tunt amikor mutattad h ket kulonbozo babarol van szo :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jujj Annus,ez tényleg durva!Én nagyon megértelek,és csodállak, hogy bírod. Igen ez a gond, hogy egy dolog,ha nekünk nem tetszik a dolog,de ha már a gyereknek is ártanak vele az gáz.
Ja nem is mondtam.Alkottam ma is.Kimondani is szörnyű olt először:paradicsomos krumplifőzit. Na gondoltam ez ehetetlen lesz.De olyan,de olyan fincsi volt!!!!!Hmmm... Mikre rá nem bukkan az ember,ha tanul főzni.Ilyet ezelőtt még sosem ettem.
Na megyek fürdök.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Halihó!

Tegnap megvolt az oltás, szerencsére nem lett lázas Mucim.
Ma megjártuk az Ikeát, hazafelé meg Tesco- na, Blanki ezt nem komálja. Bár most csak a pénztár után kezdte rá, nem úgy, mint múltkor.
Egész nap alszik viszont, pótolja a tegnapot. Remélem, éjszakára is jut a szunyából.
Napirend nálunk nincs, csak néha egyformán alakulnak a dolgok= vagyis Ő kezdi kialakítani a rendszert. De jön egy front, megyünk vhova és máris változnak a dolgok. Engem nem zavar, jól elvagyunk így. A fürcsi az most f9-re van beállítva, ez fix.
Rokonok, idegenek témájában Tinu szívemből szóltál. Persze vannak határok. :lol:
Holnap jönnek anyuék megnézni Blankit, már rég látták. Most tesóm van lent náluk a 3 gyerekkel.
Lányok, van házimunka meg egyéb, de néha kicsit unatkozom- ez gáz?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: