Új privát üzeneted érkezett!

Akkor most én is kicsit durva leszek!!!!

Nos ,bár én sunrideres vagyok,mégis úgy gondolom,hogy adott a természet gyógyító ereje,vannak okos emberek akik ezt kihasználva gazdagodnak meg.A természetgyógyászok, a homeot kitalálok,az algát kitalálok/hasznosítók és még sorolhatnám.Aztán innentől a jó marketing ,hogy melyik kit tud behülyíteni(már bocsi a kifejezésértl).Egy ideig csak a gyógyszereket reklámozták a tv-ben,mostmár kezdik a homeos szereket is,a sunrider sose fog tvben hirdetni,pedig úgy egyszerűbb lenne az értékesítése is.Az emberek sok mindent megvesznek amit a tvben látnak,csak azért mert amit nem látnak ott az nem is lehet jó.Pedig hát mutassatok még egy olyan mosószert,ami nem allergizál,kihozza a golyóstoll tinta foltját is(nem vanish),ha véletlenül megissza a gyerek,akkor se lesz semmi baja,ja és ha a mosógép nincs rákötve a szennyvízhálózatra,akkor az elhasznált vizet akár viráglocsolásra is használhatod,és gyönyörűek lesznek a virágok!!!.Ez túl sok volt egyszerre????????????Na ezért nehéz bárkit meggyőzni a sunrideres cuccokról,pedig igaz,én már kipróbáltam.

sutimano76

Lili,ittál tejeskávét??? :wink: Alakul a pocid,csini vagy!

Én is csak abban hiszek,amit kipróbáltam.Bár nem vagyok sunrider fun.Rosszul fogalmaztam,nem ismerem minden termékét,de a cally tea nekem is használt anno.A pánikos gyógyszereimet cseréltem le a teára.
Utoljára az innerlight volt ilyen,amit ittam,és tapasztaltam,hogy nekem szintén jó volt.Ennek ivása után lettem kismama.Persze ezt nem fogjuk erre az italra,de hittem benne (http://www.aphcsoda.hu/zold_lotty).
Nem vagyunk egyformák,és bizony vannak olyan dolgok,amikről engem sem lehet meggyőzni.

Egy biztos.Én azt gondolom,minden betegség lelki eredetű.Ha a lelkünk rendben,kevésbé vagyunk fogékonyak arra,hogy beszippantsunk valami betegséget.Akit érdekel,ajánlom figyelmébe Pósa Ferenc könyvét: A betegség,mint pótcselekvés.Nekem már több ízben igazat adott a könyv. (http://www.posa.hu/?pid=10001&id=14)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.06 10:29-kor.

Kép
v.andi

Rita, fehérje vagy fehérvérsejt van a vizeletetekben? A fehérje a gáz a másik meg fertőzés.

Kép: A sok magzatvízzel telített Lőrinc lak

Kép

Kép
kata05

Kata szép pocak!!!!!Látom holnap kontroll,drukkolok.

Én is holnap megyek dokihoz.Lesz kenetvétel,meg remélem uh is.Kiváncsi lennék,hogy mennyit nőtt Berni,és milyen fekvésű.Mindenestre apa szerint focista lesz :D ,mert tegnap csak átkaroltuk egymást,meg se nyomtuk pocit,épp hogy összeért a hasunk,és így is érezte,hogy a lánya mekkorát rúgott.

sutimano76

Dorka, ha az éjszaka volt a próba, akkor menjetek bátran a tengerre! Minden rendben lesz :wink:

A gyógyszervitához: Nekem van olyan gyerekem, aki semmit nem hajlandó bevenni, meggyógyul magától két nap alatt, van aki a homeopátiás szereket szereti szedni, van aki gyógyteát iszik és kenőcsökkel kenegetteti magát, vagy borogatást kér, és van, aki a hagyományos gyógyszereket szereti. Antibiotikumot kivéve, minden van itthon, de azt is beadom, ha valamelyiknek tüdőgyulladása van. Egyébként tiszteletben tartom, amit kérnek, hiszen minden szer arra szolgál, hogy a testük saját gyógyító folyamatait támogassuk. Egyébként legkevésbé a hagyományos gyógyszerek jönnek be, mind a füvek, mind a homeopátia hatékonyabb nálunk.
A gyerekorvosunk Diósjenőn van (250 km, de ő tényleg nagyon jó). Amikor a Vajdaságban laktunk meg kellett szoknom, hogy telefonon "konzultáljak" az orvossal (ott a legkisebb köhögésre 5 antibiotikum injekciót adtak, volt akinek 35-öt! írtak föl, úgyhogy elsősorban nem a nyelvi problémák miatt választottam inkább a tanulást és a telefont)

Szép napot mindenkinek (én éppen tiszta ideg vagyok, és mindenért ordibálok, de mindjárt visszük a gyerekeket anyához 3 és fél napra, már alig várom - Samuka az imént épp készenlétre kapcsolta a gépet :evil: )

Szóval szép napot! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

süti...... mi is használtunk sunridert... anyumnak nagyon bejött (értsd gyógyíthatatlan és a 10x gyógyszerből elhagyhatott egy csomót) de a tudása a sunridernek is véges.... és mondjuk nekem, bár szerettem volna használni valamiért nem jött be.
Ott vannak az aloe verás cuccok is amik között vannak nagyon hasznos és azt kell mondjam olyan alap dolgok amik minden háztartásba kellenének mint egy sebtapasz....... de nekem az aloe se használt igazán
Vannak lekvárok algák.. stb stb......

Én úgy gondolom hogy, egyrészt ezeknek a szereknek a hatása is véges..... értem ezt úgy, hogy egy idő után a szervezeted hozzászokik és már nem lesznek hatásosak.....de laikusként nehéz megállapítani a mikort... és a váltás időpontját.....
Minden szer amit felsoroltunk a természetes gyógymódokon alapszik - nekünk hála isten a családfánk gyógyító asszonyokból áll.... vannak köztük nagyon híresek és kevésbé ismertek is
Nekem mondjuk már gyerekként nem jelentett gondot levinnem a saját lázam ...- és ehhez semmi kotyvalékot nem használtam... és halvány lila gőzöm nem volt hogy ez nem olyan eleve adott dolog...... Nekem az volt....

Szóval még idekeverhetnénk az agykontrollt is........ mert nagyon nagyon sok minden a fejben dől el........

Én ezeket a dolgokat együtt nézem és mint egy nagy patikából válogatok a lehetséges megoldások között.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy oké hogy te sunrider de azért mert te azt a szeletet választottad a többit azért ne szóld le.

Sokkal sokkal komplexebb dolog ez.....
Az ember vagy bármelyik élőlény olyan fantasztikus és összetett valami aminek nem elég a tárgyi hanem lelki , megfoghatatlan dolgok is kellenek az életben maradásához. Jajj annyi mindent láttam nagyanyáimtól és amikor rájöttem, hogy más otthonokban ez nem így van úgy gondoltam és még ma is úgy gondolom..... ezt a tudást iskolában kéne tanítani..... egy külön tantárgy kéne legyen..... mert nem ördőngősség..... csak tanulni kell......
Na abbahagyom mert asziszitek bekattantam:))))))))))))
amúgy megen dög meleg kezd lenni...:)

KépKép
dorkamartini

Anna, Zentán nem ismered a Mucsi meg a Csonti familyt? Nagyon kedves , csupa jóindulat emberek. Még anno volt egy 9 éves kapcsolatom és az ő szülei.

KépKép
dorkamartini

jajjj basszus akartam már nem is tudom mióta kérdezni....
olyan sok kézügyes van köztünk.....
és akkor most jut eszembe hogy a gyerekrucikat meg sem dícsértem pedig ajj de irigy voltam rá:))))) nagyon szupik

szóval vannak azok a nemtudom hogy hívják:))))))) papírból vagy nagyon könnnyű műanyagból vannak..... régen lehetett az ikeában is kapni de most nem láttam.... valami mobil...mizének hívják talán...
Felfüggeszti az ember és ahogy mozog a levegő úgy ez a formára vágott lap is olyan mozgásokat végez mintha szembecsapós lenne.....jajjjj nemtudom megfogalmazni:)))))).............
Na nincs olyan mintátok véletlenül?:)))))))))

mert arra gondoltam, hogy a pelenkázó fölé ilyet tennék és az egyik oldalát fekete fehér mintával kidekorálnám, merthogy ugye az jó a picinek az első időben.......aztán meg csinálnék egy színeset is amikor már nagyobb lesz......

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Húúúú, nem semmi volt most megint Benneteket visszaolvasni, pedig nem is utaztam el, csak tegnap kora este óta nem jártam itt. :roll: :wink: Szerintem nem is tudok most reagálni, pedig olvasás közben annyi gondolatom volt.

Egyetlen apró kiegészítés még az orvosválasztáshoz. Arra határozottan emlékszem, hogy egyikőnk sem azt írta, hogy a legfontosabb szempont, hogy elérhető legyen bármikor, hanem a sok más nagyon fontos szempont mellett, mint ahogy Floranan írta, hogy szakmailag is emberileg is több doki OK, esetleg ez is lehet egy fontos szempont. Pláne akkor, amikor az ember a második gyermekét várja és esetleg a párja sokat van külföldön. Éjjel nem mindegy, hogy a beteg gyermek mellé fel kell-e ébresztenem a másikat is, mert nem hagyhatom egyedül itthon, ha SOS segítségre van szükség. A barátnőm két kisgyermekkel sokat van egyedül, a nagyobbik (6 éves) gyerkőc kruppos, természetesen éjszaka vannak rohamok, egyetlen esélye az a doktornő, aki elérhető számára. És ne felejtsük el, nem véletlenül vállalja, aki vállalja, és nem véletlenül nem vállalja, aki nem vállalja. Szóval, ha nagyon száraz akarok lenni, akkor ez úgyis csak akkor jön létre, ha az érdekek találkoznak. Nem elvárás, csak lehetőség, és valóban nem ez a legfontosabb szempont.

A homeos kontra gyógyszeres dolgokkal kapcsolatban én is azon a nézeten vagyok, hogy van az a helyzet, amikor gyógyszer és akár antibiotikum is kell, de valóban talán néhányan indokolatlanul sokszor írják ezt fel. Az, hogy mire hogy reagál a szervezetünk valóban nagyon sok dolog függyvénye. És az is természetes, hogy ebben a témában (is) van nézetkülönbség köztünk, de én is azt gondolom, hogy lehet ezekről beszélgetni, vitatkozni, de tényleg fontos talán tiszteletben tartani mások véleményét, hitét, tapasztalatait. :)

Lili, Kata: nagyon csinosak vagytok, nagyon jó képek ezek mindkettőtökről. :)

Boboka: örülök, hogy minden rendben. :) Ezek szerint fotó nem lett. :(

KépKép
KépKép
madar

Képzeljétek, ma én is összepakoltam a csomagot, sose lehessen tudni, és mindjárt jól be is teszem az autóba. Kezd izgalmas lenni a dolog. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hello Everybody!

Látom megy a csevegés ezerrel.Saknos én a homeos dologhoz nem tudok hozzászólni,de elolvasgattam amiket írtatok.

Lili,Kata: csini pocik!

Manó:nagyon jó utat és jó nyaralást nektek!Ákos baba meg tuti bent marad,amíg haza nem értek! :D

Ma voltunk uh-n.Méreteink:

BPD: 82 mm
THQ:79 mm
FL: 63 mm
Átl.menny.magzatvíz.
D:25/12 (Doppler)

Minden rendben van és apa ma először látta a pici lányát uh-n.Nagyon tetszett neki,látszott rajta milyen büszke. :D
Ja és szépen lecseszett a dokim a +13 kg miatt.Legközelebb szept.3-án kell mennem,addig azt mondta adjak le 2 kg-t.Na mondom f@sza. Ezt mégis hogy gondolta?Én nem bírok diétázni,sose bírtam.Meg nehogy már engem szekáljon,amikor más kismamák 30 kg-t szednek fel.Kicsit kiakadtam,de ezen nem fogom felidegesíteni magam.
Vendég

Lányok!

Ne vitázzunk bogyókon, én ellenük vagyok, de ha a doki a gyereknek felírja én ugyan mindent elkövetek a gyógyulásért...pláne ha a kicsi sugárban hány szembe napi többször :wink: :lol:

Én azt mondom,ha nekem c-vitamint adnának fogamzásgátlónak, hinném és nem esnék teherbe...de nem szabad elfelejteni, hogy van rengeteg gyógymód és mindegyikben van sok jó és persze sok rossz!
Nézzük a gyógynöviket, amik régen rendelkezésre álltak, én a mai napig leszedem és teázok belőlük (kedvencem anyós kertjéből a citromfű). Lehet, hogy csak én hittem benne, de a csalántea fél év alatt elvitte az ekcémámat, 6 éve tünetmentes vagyok( senki ne örüljön, azóta légúti allergiával ver sors).
Ezért szedem (terhesség előtt és majd szopi után) a kemikáliát, mocskos drogokat, ami elviszi az orrdugulást, szemödémát...amit kihoz a parlagfű, cserébe öregkori szürke hályogot kaphatok a gyógyszertől...de nem bírok kínlódni! Épp elég most megtartóztatni magam, hogy szem és orrcsepp mellé máshoz ne nyúljak, mert aki allergiás az tudja mi kín ilyenkor!

Ez mindenkinél más, és tartsuk tiszteletbe NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!

Viszont csajok Ti csinik vagytok a képen!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Lina: doki :evil: tényleg nem normális, +13 kg miatt cseszett le? :twisted:
Apának minden oka megvan büszkélkedni. :) És majd hogy fog, amikor végig vonul Veletek az utcán?! :wink:

KépKép
KépKép
madar

Erika, szerencsére nem fehérje van a vizeletemben (az negatív), hanem fehérvérsejt. A doki feleségével beszéltem, azt mondta jövő hét elején ismételtessem meg a labort és utána meglátjuk. Mivel semmi panaszom nincs, így remélem semmi komoly fertőzésem nincs.

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Boboka! örülök, h. kislánykáddal minden rendben! :)

Lili és Kata nagyon csinosak vagytok!

Lina! Hurrá, klasszak az eredményeid! :) Szerintem a 13 kg. az semmi, azt mondják 10-14 kg. az még teljesen jó, és számtalan ismerősöm 20 kg felett szedett fel, és nekik se (és a babáknak se) lett semmi baja emiatt, úgyhogy ne is törődj a dokiddal. Én most 10-11 kg-nál járok.

Hgrita! Még szerencse, hogy mégsincs fehérje a vizeletedben!

Húha! Madár és Petra! Nektek tényleg mindjárt jön az izgi rész!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jövő héttől nekem is kell járnom NST-re hetente.

Képzeljétek, tegnap este rámjött a bőgés, de semmi oka nem volt!! Nem is értettem magamat, szegény párom azt hitte miatta sírok! :cry: Ez azért dúrva, hogy oktalanul bőg az ember... Amúgy se vagyok egy sírós fajta, csak nagyon okkal szoktam nagynéha.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kata,nagyon jól nézel ki,és nem is látszik,hogy picit több lenne a magzatvíz :wink: :lol: :lol: :lol:

Rita,remélem én is, hogy a következő labornál már nyoma sem lesz semminek.

Peppino,dolgoznak hormonok,és még hány ilyen lesz :wink: :)

Lina,a doki húzza meg a rudit :evil: :evil: :evil: ,már elnézést.A 13 kilo sztem se sok.Engem anno 25-tel nem cseszegetett az akkori dokkerem.Esetleg csak próbáld tartani a súlyod,de ne fogyókúrázz.

Csunyeszka,lehet kinevetsz,de a gyerekem allergiás volt,taknya nyála egybe folyik,amikor épp kijön rajta,plusz egy bronchitisből visszamaradt egy asztmatikus valami.Még nem laktunk itt csömörön,amikor a kezébe adtam a könyvet,és kértem,ha lesz ideje,és érdekli,olvassa el amit az allergia lelki tüneteiről ír.Lekopogom, csömörön full zöldben lakunk.Ennyire:
Kép és még semmi baja nem volt.NEm hinném,hogy kinőtte,mert ilyen nincs,és az apja is durván allergiás.Talán használ,amit olvasott
:wink:

Kép
v.andi

Na,tegnap este én sem voltam full százas.Kezdem ott,hogy volt 2 jósló,20-30 perc eltéréssel.Gondoltam,lefekszem inkább aludni.
A gyomrom elkezdett klutyogni,gondolom dolgozott bent a vacsi,ami elég muris volt,mert most gyakorlatilag lövésem sincs,hogy hol a gyomrom.Azt viszont tudom,hogy Junior feneke a jobb bordám alatt van,és tök olyan volt,mintha a hangok onnan jönnének.Mármint JuniorbólKép Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Hú madar, tényleg nagyon izgi, irigyellek, hogy már ott tartasz :) Nyugi peppino, én nemrég arra gondoltam, hogy jöttünk össze anno a párommal, és ezen bőgtem vagy fél órát :lol: :lol: :lol: A múltkor így indult a reggel, erre apa nem akart elmenni dolgozni :lol: :lol: Tittttta zizzentek vagyunk :lol:
Lina, nagyon jó kis méretek, a kilókkal + ne foglalkozz, a baba a lényeg, és az hogy ehetsz!!!!
Andi, nem ihattam kávét, mert 6.4 volt a szemét... :? :? Rántott husit csináltam rizzsel ebédre, de talán most már ihatok :)
donkamartini, tudom mire gondolsz és nagyon jó ötlet, de még a nevét se tudom, hogy rákereshetnénk :? :?
Kata, szép kis Lőrinc lak :)

Kép
lili34

Lili,nekem tegnap be sem mertem írni a táblázatomba mért értékeim voltak :cry: Ma nagyon szigorú vagyok magamhoz,és figyelek,de tegnap eltört a mécses,és olyat is ettem,amit nem kellett volna.Én mindig a 10 óraira vagy uzsora iszom a tejeskávét,de hozzáteszem,3 éve nem kávézom egyáltalán.Most,hogy nem szabad,feszt azt innám :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Köszi csajok, hogy megnyugtattok, én is gondoltam, h. csakis a hormonok miatt lehet, de párom azt kérdezte, hogy nem szülés után szokott lenni ez? Hát én nem tudom, de remélem ez nem azt jelenti, h. én már most elkezdem és utána még rákontrázok, mert azt már én is nehezen viselném! :roll:

Andi! Én is mindig olyanokat kívánok, amit nem szabad, még egy kicsit ki kell bírnunk! Junior édes lehet, mikor ilyeneket művel! :) :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Velem is előfordul néha Andi, de szerintem a néhából nem lehet gond. A hétfői cukros-dokinéninél a várakozás közben a köv volt:
az egyik csaj, második babás, vérvétel után lement a büfébe, evett egy rántott husis szendót, fehér zsemlét, hozzá 20dkg majonézes kukoricát(össze se tudom számolni, hány gr lehet). Visszajött, eldicsekedett vele, majd közölte, hogy ő tulképpen sz@rik az egészre, csak azért ül itt minden hétfőn, hogy ne cseszegessék. Hirtelen meg sem tudtam szólalni!!!!
Peppino, az még visszavan!! Assszem baby blue a megnevezése, a hirtelen hormonváltozás miatt jön majd :lol: :lol: A mostani bömbölések csak amolyan terhesség alattiak, de tök természetes. Szegény apák :lol: :lol:

Kép
lili34

Lili,sajnos vannak ilyenek.Én is megértettem,amikor utána olvastam,hogy ez elsősorban a gyerekeink miatt fontos,nem magunk miatt.Tény,hogy borzasztó tud lenni,de sose bocsájtanám meg magamnak,ha emiatt lenne valami baja Juniornak.
Ja,és tuti,hogy az ilyenek gyerekeinek semmi baja nem lesz,vagy lehet.Mi mindent megteszünk,az tuti :wink: :lol:

Kép
v.andi

Andi: Ha leírod a könyv szerző és címét ígérem elolvasom, mert a szemeim már béka dülledtségűek!

Ha csak annyit segít, hogy nem dagadt, már jó volt elolvasnom :wink:

Előre is köszi!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Kata
Szép a pocid! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.06 14:44-kor.
Vendég

Bocs, ha merészelem a saját véleményemet leírni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csunyeszka,már leírtam picit feljebb,de üsse kavics,ezen ne múljék:
Pósa Ferenc könyvét: A betegség,mint pótcselekvés.Nekem már több ízben igazat adott a könyv. (http://www.posa.hu/?pid=10001&id=14)
Persze ne úgy képzeld el a könyvet,hogy leírja a lelki részét,és kész.Leírja magát a betegséget,a tüneteit,az orvosi gyógymódot,és a lelki oldalát.

Egyébként nem olyan régen,anyukám szeméről megállapították,hogy szürke hályog van rajta:Szerencsére a lájtosabb verzió.Elolvastam,hogy ez mitől is lehet,és véleményem szerint pontosan ráillett anyumra az adott lelki probléma.Felhívtam,és beolvastam neki,amit erről ír a könyv.Természetesen maximálisan tiltakozott,hogy ez rá nem igaz.

Ez pont olyan dolog,mint a már jól említett homeo,vagy gyógyszerek.Mindenkinek az használ,amiben legfőképpen hisz.Anya soha nem fog ilyenekben hinni,csak gondoltam teszek egy próbát.

Dani szemölcseivel is volt egy ilyen eset.Leműtötték a sok sok szemölcsöt a talpáról.Együtt sírtuk végig.Aztán meggyógyultak a sebek mindkét talpán.Egy idő után az egyik sarkán visszanőttek majdnem 10 forintos nagyságú felületen.Ekkor vettem asszem a könyvet.Elolvastam (tuk),és mivel ennek a problémának a szülő is részese a könyv szerint,megpróbáltunk változtatni a kettőnk kapcsolatán.3 hét múlva az összes szemölcs eltűnt magától nyom nélkül.Megint csak azt tudom mondani,nem tudom,hogy konkrétan emiatt,de mást nem tettünk érte.

Kép
v.andi

Mabe: azzal nincs semmi gond, ha ki-ki leírja a saját véleményét, szerintem pont ez a topik egyik lényege, hogy lehet beszélni mindenről, ütköztetni véleményeket, csak mindezt úgy, hogy ne bántsuk meg egymást. Nem kell, hogy mindenről ugyanazt gondoljuk. Hahóóóó .... keep smiling! :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Ezek az uh adatok mennyire számítanak? Irogatjátok itt a BPD-ket meg egyebeket, hogy 95-tel született, meg hasonlók. Egy kicsit rám hoztátok a frászt.
Nekem a BPD 94 volt hétfőn, OFD 114, AC 285, FL 69, súly kb. 2500 gr. Aki ért hozzá megmondaná, hogy ez most mit jelent? Ez ok, vagy nem jó?

Vita tuti, mindenkit szeretek! Sziasztok!!! :lol: :lol:

Kata: Sajnálom, azt hittem már itt vagytok! :(

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Andi: Most ég a fejemről a bőr lefele, mert a párom cégénél több példányban is megvan :oops: :oops: :oops: , de nem olvastam.

Este nekiállok!

A párom személyesen is ismeri Pósát :wink:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Tara!

A múltkor tettem be egy táblázatot, az alapján 35+3 naposan ezek az adatok várhatóak:

BPD 88 mm 82 mm to 94 mm
FL 67 mm 63 mm to 75 mm
AC 318 mm 282 mm to 353 mm
HC 325 mm 306 mm to 344 mm

A BPD-tek biztos akkora volt? Egy kicsit nagynak tűnik. De azért látszik, hogy a határérték 82 és 94 mm között van, szóval felső határ e szerint a táblázat szerint.
Afejérték egyébként a súlynál fontosabb adat, mert annak kell kiférnie.

Astrid

Kép
astrid

Tara, képzeld hívott a védőnő!! 11 hét után feltűnt neki h sehol nem vagyok! Na csak azért hívott h közölje elmegy 2 hét szabadságra és ha még aug végén esetleg egyben vagyok akkor találkozhatnánk...hát k...a be!!! :evil:

Lili, szép pocak!!

Antibio-homeó: nem tudok hozzászólni, nálam már mindkettő bevált, és nem vált be.....

Orvost, meg Tara ajánlott, amúgy egyet sem ismerek. Szempont a gyerek majd ne féljen tőle, barátságos legyen, lehessen vele beszélgetni, ha kérdésem van és ne azt érezzem h milyen jó lenne ha már ajtón kivül lennék a gyerekkel és mivel mi nem lakunk közel a rendelőhöz, így kijöjjön főleg télen.....de ez is később fog elválni milyen lesz. Amúgy a szomszédban lakik majdnem.

Köszönöm a pocak dicsiket, de tényleg nagy. :?

Kép
kata05

Kata: tényleg nem nagy ... szerintem normális, csak szeretném jelezni, hogy várandós vagy és cc. 5 hét múlva Lőrinc megszületik. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar, hűű tényleg! :lol: :lol: :wink:
Julcsi hogy van? És te, keményedések?

Tara, nyugi, de te csaszis leszel, így a feje nem számít tulképp. vagy mégis megpróbálod természetesen? Nekem 33+6-on volt 89 mm a bpd-je.

Tegnap kérdeztem lehet nem olvastátok, ha a baba csuklását köldök felett érzem akkor hogy fekszik? Mabe, esetleg te tudsz rá válaszolni?
Van akinek még nem fordult be a babája?

Kép
kata05

Kata,nekem azt mondták rutinos kismamik,hogy ahol érzed,ott van a buksija a babának.

Kép
v.andi

én örülök, hogy csomóféle vélemény van...... ha nagyon egyetértenénk valszeg egy szekta lennénk és nem fórum:))

meg így ha már minden veszve látszik valakinek tuti van egy ötlete amiről még nem hallottunk és talán segít. Legalább válogathatunk a lehetőségek közül ha valami bajunk van.......

amúgy meg no para lányok :)))) gyün ki rajtunk ám az uccsó hónap rendesen......egy kis kismamakicbox így a végére teljesen normális:)))
asszem már bizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk vagy mi......

kata nekem valszeg nem fordult be de hétfőn majd megtudom..... Amúgy mintha 2 napja leszállt volna a pocakom erre ma megint olyan mint volt......Létezik ilyen? Irigylem aki tudja milye hol van a kis lurkóknak..... de enyém babó sztem úgy jógázik odabenn, hogy összevissza pakolja a lábiját mert néha megfejthetetlen pozíciókban leledzik......szóval, hogy hol csuklik..... enyém elvileg faros és totál szinte a szeméremcsontomnál érzem a csuklást.......- most akkor ez hogy lehet????

KépKép
dorkamartini

Dorka, nekem medencevégű=faros?? volt múlt pénteken, de én fent érzem csuklani, de csak másnap csuklott, elvileg addig meg is fordulhatott.

Kép
kata05

Dorka Kép Kép Kép Kép Kép banyek vizuális vagyok,és elképzeltem a kismamakicboxot.
Hozzáteszem szerintem is ez már a vég,nem úgy,amúgy :lol: :lol: :lol:

Csináltam egy albumot a picsán :oops: :oops: :oops: Ez még csak ízelítő,jövő héten kapom meg az összes képet.A hétfői programom ez volt Kép

Kép
v.andi

Andi: Hát valami csodaszép vagy a harmadik képen! :lol: Szenzációs! Barátnőm a férjének csináltatott Hajnival képeket a fiairól, nagyon jók lettek azok is. Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerültek a képek? Akár priviben is. Én is meglepném majd a férjemet jövőre, ha nem horror áron van.

Kép

Kép
hgrita

Rita,küldtem privit.
Amúgy én is férjecskét leptem meg a képekkel :wink:

Kép
v.andi

[quote="madar"][ írta:madarb]Mabe: azzal nincs semmi gond, ha ki-ki leírja a saját véleményét, szerintem pont ez a topik egyik lényege, hogy lehet beszélni mindenről, ütköztetni véleményeket, csak mindezt úgy, hogy ne bántsuk meg egymást. Nem kell, hogy mindenről ugyanazt gondoljuk. Hahóóóó .... keep smiling! :) :wink:

Sziasztok! :)

Végre itt vannak a szüleim, holnap felkerül a falvédő a babaszobába (ma megvettük a hozzávalókat, jelentem elvezettem a fóti CORA-nál lévő Brico-ig EGYEDÜL ... :lol:

Én remélem, senkit senkivel meg nem bántottam, nagyon figyeltem, hogyan fogalmazok ... ha mégsem sikerült: Astridtól és Imolától elnézést kérek ... bár nem hiszem, hogy nekem most bárkitől is kellene, de megteszem !!! :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"]D írta:v.andiorka Kép Kép Kép Kép Kép banyek vizuális vagyok,és elképzeltem a kismamakicboxot.
Hozzáteszem szerintem is ez már a vég,nem úgy,amúgy :lol: :lol: :lol:

Csináltam egy albumot a picsán :oops: :oops: :oops: Ez még csak ízelítő,jövő héten kapom meg az összes képet.A hétfői programom ez volt Kép

Na, azt én is elképzeltem :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, ezek a képek ... :shock: :shock: :shock: ... nagyon-nagyon szíííííííííííííp vagy !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="laki papné"]D írta:laki papnéorka, ha az éjszaka volt a próba, akkor menjetek bátran a tengerre! Minden rendben lesz :wink:

A gyógyszervitához: Nekem van olyan gyerekem, aki semmit nem hajlandó bevenni, meggyógyul magától két nap alatt, van aki a homeopátiás szereket szereti szedni, van aki gyógyteát iszik és kenőcsökkel kenegetteti magát, vagy borogatást kér, és van, aki a hagyományos gyógyszereket szereti. Antibiotikumot kivéve, minden van itthon, de azt is beadom, ha valamelyiknek tüdőgyulladása van. Egyébként tiszteletben tartom, amit kérnek, hiszen minden szer arra szolgál, hogy a testük saját gyógyító folyamatait támogassuk. Egyébként legkevésbé a hagyományos gyógyszerek jönnek be, mind a füvek, mind a homeopátia hatékonyabb nálunk.
A gyerekorvosunk Diósjenőn van (250 km, de ő tényleg nagyon jó). Amikor a Vajdaságban laktunk meg kellett szoknom, hogy telefonon "konzultáljak" az orvossal (ott a legkisebb köhögésre 5 antibiotikum injekciót adtak, volt akinek 35-öt! írtak föl, úgyhogy elsősorban nem a nyelvi problémák miatt választottam inkább a tanulást és a telefont)

Szép napot mindenkinek (én éppen tiszta ideg vagyok, és mindenért ordibálok, de mindjárt visszük a gyerekeket anyához 3 és fél napra, már alig várom - Samuka az imént épp készenlétre kapcsolta a gépet :evil: )

Szóval szép napot! :wink:

Nekem is működik a telefonos konzultácó azzal a kitétellel, hogy fél naponta beszélünk ... a homeos szerek sajátossága, hogy a szedés megkezdése után rosszabbodik az állapot, s hirtelen, kb 1, másfél nap múlva jobban van ... 3 nap alatt teljesen tünetmentes kell legyen, ha bármi visszamarad, akkor látja nálunk a gyermekorvos, s amit ő mond, azt megtelefonálom a homeos dokinéninek, aki elmondja, mit tegyünk ...

Anna, remélem, már rendeződtek a dolgok körülötted :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

A gyerekeket már leadtuk, de kb. dél óta úgy fáj a köldököm, hogy az nem kifejezés. A fekvés se segít, ráadásul holnap reggel 6-kor kell induljunk, hogy minden rendben legyen :cry: :cry: :cry:

Ma rántott karfiolt vacsoráztam, az öntetet joghurtból és dijoni mustárból (ebben nincs cukor) kevertem hozzá, meg egy pár szelet gépsonka...
Befolyásolhatja a telehold a vércukorszintet?

Mónika, bennem is ott motoszkál, hogy be kéne pakolnom a táskát és vinni magammal (bár én még sose szültem a kiírt idő előtt, sőt!)

ja, az utolsó 6 hétben a megváltozott hormonszint okozza a sok sírást és változékony hangulatot... :cry: :cry: :cry: És persze szülés után is óriási hormonvihar van (oktalan sírásokkal :cry: ) :wink:

És ha kisebb dudor és olyan kis lábszárforma és térd van fent, az oldalatokban meg olyan sarokszerű, akkor tuti fejjel lefelé van. HA nagy kerek van fent, akkor meg az a feje... Ajánlott jól megtapizni az első gyerekeseknek egy újszülöttet, hogy könnyebben felismerjék a méhen belüli alakzatokat :wink: :lol: :lol:

NA szép estét és kösz, hogy segítettetek ellazulni! Már a köldököm se fáj annyira! :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna: Igazad van, jó kis dudor...az a fej.

Nekem a fiam feje a pocakom tetején nyomul ki. Élvezi, ha simogatom, rendesen kinyomja, hogy még. Egy kis gömböc érzetét kelti. Kisasszony feje meg a "punicolada" dombja felett képez még egy dombot, ha kibújik.

Bár most az a legjobb, hogy a bordám alá ment Anna baba és azt nyomj ki. Rúgja, nyomja...és egyre fájdalmasabb.

Én már tényleg örülnék, ha pár héttel öregebb lennék, mert csupa fej-láb-kéz a hasam, ahogy lefexem.

:lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

nna jo akkor elmondom, hogyan mit tapizok a pocakon..:))))
szóóóval
nézzük úgy ahogy én látom apocóm....aahogy felülről ránézek
jobb oldalt van egy nagyobb dudor..idáig egy tenyérnyi volt.. de mostanra már jó másfél tenyérnyi lehet.... (szerintem a háta)
a jobb oldalamon néha egészen oldalt szokott kidudorodni egy pici olyan hüvelykujjnyi (szerintem egy talpi)
középen a köldökömtől felfelé olyan 5 centire szintén egy kisebb dudorocska szokott finomabban emelgetni
a bal oldalamon meg néha egy kisebb tenyérnyi pupszli is ki szokott nyomodni.....(sztem buksija)

nnna most van, hogy ezek egyszerre kinyomódnak:))))) szóval nem vándorolnak hanem ezek valamik:)))
a jobb oldali kispupszli a legaktívabbés megjegyzem néha akkora ereje van, hogy meg sem tudok tőle mukkanni úgy meglep...... na meg persze a jobb oldali nagypupszli ami olyan szinten deformálja el a hasam pláne evésekkor, hogy nem lepődnék meg ha egyszercsak onnan jönne ki babó:)))

nnnna mindezek ellenére az uccsó gyors bekukknál doki közölte faros........
én eztet nem értem...... akkor hol van milye?
én úgy tudom elképzelni pont úgy fekszik a hasamban mintha egy kenguruban lenne...... de akkor az nem faros...... vagy eggen?
na mindegy hétfőn addig le nem szállok az ágyról amig el nem mondják milye hogyan van....

KépKép
dorkamartini

Hahó!

Bocsi, nincs időm most visszaolvasni, remélem feljebb nem alakult ki virtuális tömegverekedés!!

Voltam UH-n, nem a saját dokim nézett meg, mert szülőszobán volt, hanem egy kolléga, aki jó flegmán, kötelességből megnézte a bébikét... megkérdezte, miért is hívott be UH-ra a doki? A 33. hét körül kötelező amúgy is, nem? Na mindegy, nem kötözködtem vele. 5 perc alatt végzett :evil:, de a lényeg: nem látta a béltágulatot, juhééé!!! És minden ok UH alapján, kb. 2301 gramm a kis kukacos!! Azt számoltam, hogyha 20 dekát hízik hetente, ahogy a védőnéni mondta, nem lesz picuri... :shock: mindegy, benn nem marad :D csak győzzem!!

Utána összefutottam a dokimmal is, ő is mondta, h az alapján oké miden, legközelebb 26-án találkozunk, mikor leveszi a streptot.

Az nem gáz, h kb másfél hónapja méhszájat nem nézett, és még 3 hétig kb nem is fog? Azt érezném, ha nyitva lenne, lenne vmi tünete?

Utána elmentem vásárolgatni, vettem eldobható melltartóbetétet, kis körömvágó szettet, digi hőmérőt...

Nemrég értem haza, összedobok valami vacsit, mire jön a ház ura, éhen ne halljon nekem, szükségem van még rá :D

!!!!!!!!!!
Jaaaaaa, és holnap ha van időtök, nézzétek kb reggel 8 körül a Mokkát, TV2, benne leszünk a capoeirával, párom is, meg én is!!!!
Lehet majd röhögni :lol: 8) még soha nem voltam TV-ben, nem mintha vágynék rá, bevallom őszintén, de ez van, kell tolmács, meg azért biztosan mókás lesz. Azért a gyerekem nem semmi, nem elég, hogy végigutazta a földet, még a TV-ben is benne lesz, pedig meg sem született.... :D
Leszek még talán később!

floranan

ja és szívhang egészen lenn ballra hallható a legjobban, és itt érzem a csuklásokat is

KépKép
dorkamartini

floranan - hűűű nagyon jól nyomjátok akkor:)))
nem ígérem hogy fenn leszek de sztem a honlapon később is megtudjuk majd nézni.... De jó!:))) ügyesek legyetek

nekem persze egyből az ugrott be mi lenne ha ott beindulna a szülés..:))))) de nálad azért ez még bőven odébb van:)))

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!!
Bocsánat a betolakodásért! :)
Én is szeptemberi kismami vagyok,szeptember 24.-re vagyunk kiírva első kislányunkkal,aki Laura lesz!!! 21 éves vagyok! Budapesten lakunk!!
Holnap kell mennem dokimhoz,magas a vérnyomim!!!
150körül mozog,és hetente emelkedik!!
Köszke ha észrevesztek! :)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Hahóó csajok!

Nálunk lassan minden összepakolva indulásra készen. Vigyázzatok magatokra és ne tessék még megszülni a hétvégén!!!! :lol: :lol:

Puszi nektek, hétfőn jövök! ;) :)

Ja... Dorka, sztem nagy esélyed van rá, hogy jól fekszik, de ha mégsem, akkor lehet keresztben van. Sztem tuti nem faros, mert valahogy hasonlóan van Ákos is és ő tuti fejvégű. Ja és a csuklásokat is eléggé lent érzem.

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?