Új privát üzeneted érkezett!

Lorca!
nagyon köszi a képeket, tőled ez mindig nagy "adomány" :lol: Nagyon aranyos Danika is, Nati igazi kishölgy, Szasza is nagy fiú már:)
Látom lesz pesztrája Daninak:)
pankaa
 
 


Sziasztok,
2009.07.16.-án megszületett Nimród 4050 grammal és 57 centivel (37-es fej). Mindenki jól van, már itthon, így ketten még egész jól lehet bírni a két gyereket.
A szülés könnyebb volt mint először, bár most sem legyintek az egészre, de legalább rövidebb volt.

Lorca,
Nagyon aranyos Dani. Ugye milyen óriásbébik melette a nagyok?

KépKép
bozotka
 
 


Bozotka, nagyon nagy gratula!!! Hasonlít Zsófihoz anno? Pl. olyan nagy haja van?

Lorca, végre képek, szuperek! Nati mennyire hasonlít rád! (azért engem még mindig érdekelne ez a "szülésélmény", ha feldolgoztad légyszi írd meg :wink: (na nem mintha én már a Boldiét feldolgoztam volna..)

Kép
Kép
agiboldi
 
 

 
 

Sziasztok!



Mi is bejelentkezünk! :wink:

Barbi,
Nagyon sajnálom!!!! Kívánom, hogy mihamarabb túllegyél lélekben ezen az egészen, ami, sajnos én is tudom, nagyon nagyon nehéz :( Fizikailag gyorsan helyrejön az ember, de lelkiekben hosszú lehet a gyógyulás!

Nanica,
Nagyon nagyon gratulálok az új bébihez! Gondolom, lassan jön a nyaki redős uh.....

Lorca,
Dani gyönyörű! Nagyon szép formás kisbaba! Aranyosak nagyon a gyerkőcök együtt!
Végülis hány napot kellett kórházban lennetek?

Bozotka,
Gratulálok Nimródhoz! Szép nagy baba! Gátvédelemmel szültél? Ha van egy kis időd, teszel fel Rólatok képeket?

Mi jól vagyunk, ma voltam cukorterheléses vizsgálaton, azóta is émelygek, ha rágondolok..... :roll: Érdekes, hogy Áronnal simán felhajtottam az egészet, sőt még jól is esett (biztos le volt esve a vércukrom :lol: )
Volt a terhesgondozóban egy olyan csajszi, aki már minden órás, ctg-re várt, és kijárt cigizni..... No comment.....

A múlt héten elkísértük a férjemet a Balcsira. (viharjelző szolgálatos volt ott pár napot) Nagyon jól éreztük magunkat. Áron nagyokat fürdött apával, volt, hogy másfél órán keresztül a vízben voltak. Én csak lábáztatás gyanánt mentem be a vízbe, nem mertem rendesen megmártózni, pedig múlt csütörtök-pénteken már 28 fokos volt a víz. Szombaton volt a vihar, pont szolgálatos volt a férjem. Néha be-benéztünk hozzá, de Áron akkor mindent pillanatok alatt felforgatott :lol:

Kérdés: Amikor hisztizik a gyerkőc, előfordult-e hogy megütött Benneteket a gyerek? Azért kérdezem, mert Áron folyamatosan próbálkozik ütlegeléssel, odacsapással, amit persze próbálok elhárítani. Egy ismerős anyuka szerint ez nem normális dolog. Szerintetek??? Kicsit aggódom, hogy pszichikai eset vagyunk....
Ágiboldi mintha olvastam volna pár hete, hogy Boldi megrúgott párszor........ Az hisztinél volt, vagy csak véletlenül?

KépKépKépKép
thelga
 
 


Jé, 700. hozzászólás! :)
És már kevesebb, mint 100 nap! Hurrá!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Bozotka
Óriási gratula!!! Apukám szülinapján született a kis Nimród! :D Nimród, téged is üdvözöllek a kinti világban! :D
Úgy látom a kisöcsi sem aprózta el a kobakméretet! :D

Lorca
Tündéri a kis Dani! És a másik két lurkó is! Szabi szőkesége nekem is szemet szúrt. Tényleg ilyen, vagy csalóka a kép?

És igen, igen! Szeretnénk mindkettőtöktől szüléstörténetet!
lora7
 
 


Helga, a múltkori a rugdosás az véletlenül kezdődött de aztán viccesnek találta és még kaptam párat, szóval az nem direkt bántásból volt, de amúgy igen igen, ha mérges mert pl. valamit nem engedek akkor próbálkozik rám csapni. Főleg velem csinálja, sztem az apukája túl nagy és ott felméri az erőfölényeket, de engem próbál megütni.. én azt olvastam valahol, h ez normális (miért is ne lenne, bár fura, h honnan szedi, ösztönös lenne? mert mi nem szoktuk megütni, és nyilván a bölcsőnők se, valszeg a többi gyerektől látja, vagy esetleg tényleg emberi ösztön, 'viszket a tenyere' :lol: )
Szóval ilyenkor mindig nagyon szigorúan és határozottan elkapjuk a kezét és mondjuk, hogy senkit nem szabad bántani, anyát meg végképp nem, és mérgesen a szemébe nézünk, és az apukája is mindig 'látványosan' megvéd engem, h anyát nem szabad soha bántani stb... Annyi előrelépés már látszik, h lendíti a mancsát de nem mer megütni :D
Amúgy meg néha vicces, mondja hozzá, h "anya, menj el" (mert pl. próbálom fürdésre/összepakolásra felszólítani), illetve tegnap: "hess, anya" volt, ezt nehezen bírtam röhögés nélkül :lol:

Boldiszáj: én: leöntötted magadat? Boldi: nem leöntöttem magadam.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Helga
Úgy látom egyszerre írtunk! :lol:
Brigi is próbált már ütlegelni hiszti közben. Sztem ez normális, emiatt ne aggódj! Én minden egyes alkalommal elmagyaráztam neki, hogy ez mennyire fáj nekem, (töredelmesen bevallom, volt hogy megmutattam neki, hogy ez milyen rossz érzés) és szerencsére már csak nagyon ritkán fordul elő ilyesmi. Sőt, már nem is emlékszem mikor volt hasonló utoljára.
Viszont az ilyen "okos" anyukákat nagyon nem csípem. Milyen jogon mond ilyet egy laikus? Talán gyermek pszichológus? Az kevés, hogy ő is anya x gyerekkel. Ne foglalkozz vele, vagy ha továbbra is ez motoszkál a fejedben kérdezz rá a dokinál.
Fúú most nézem, már a te pocaklakód is óriási! Már alig van hátra, ahogy szalad az idő! :wink:
lora7
 
 


Nimród,
Üdv idekint!
Gratulálunk a szülő anyának, és a család többi tagjának!


Lorca,
három ilyen szép gyereket összehozni! :D

Helga,
én sem hinném, hogy Sebi pszichopata lenne, pedig mint tudod, ő aztán üt, nemre, korra, méretre, következményekre való tekintet nélkül. Már próbálkoztam elérni, hogy megessen rajtam a szíve - semmi, vissza is ütöttem - elsírja magát, de csak az illendőség kedvéért.

Én úgy veszem észre, hogy nála ez jelzés, hogy fáradt, nem alszik eleget, túl nagy a nyüzsgés körülötte, zaklatott, stb. ha nyugodtabbak a körülmények, szinte teljesen megszűnik a jelenség.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Hali!!!

Nimród babát is köszöntjük a nagyvilágban,nekünk is ma született egy nagyon jó ismerősünk 3-ja!!!!

Én ma képen nyaltam,miután tíz perces fetrengés után megrúgott.Sírtunk utána mindketten...

Kép Kép
meli1118
 
 


Bozotka!
Gratulálok, jó egészséget kívánok!:)Szép méretekkel rendelkezik Nimród!37-es fej?jájj, Emili "csak" 35 volt, de épp elég :lol:

Verekedés:Néha ránk legyint,ha már nagyon sikerült felbosszantanunk :lol: Ilyenkor én is megfogom a kezét, és mondom neki, hogy nem szabad, fáj anyának, stb.
pankaa
 
 


Bocs,h tegnap este csak kutyafuttában,de D-t fürdettük és fektettük.
Neki van még egy olyan szokása,h a fülünkbe,orrunkba nyúl és boldog tőle.Én persze nem engedm és röhög közben,de nyomatékosítom,h ez nem jó dolog.Másik,h szeretetből(??!?!?)akarja szemünket kinyomni.Ha mondjuk neki,h ez fáj és sírni fogok,akkor megszeppen....és mondja,h kinyomom a szemét anának,de nem fog sírni :roll: :roll:

Ágiboldi,Lora,sajnos még nem válaszoltak a szerkesztőségből,úgyhogy meg próbálom keresni a magazint és bepötyögöm délután!!!!

Szép napot

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok,
Köszi a köszöntéseket. Tettem fel képeket a közös fotókhoz. Egyébként abszolút nem hasonlít Zsófira szerintem.

Barbi,
Nagyon sajánlom.

Verekedés,
Zsófi is szokott néha, bár inkább rugdos, vagy harap, ütlegelni kevésbé. Viszont volt hogy már rácsaptam a kezére (tehetetlenségemben), de akkor azt vissza akarja adni, vagy legközelebb is csinálja ugyanazt a rosszaságot és mondja,hogy üssek a kezére. Tehát nálunk abszolút nem működő nevelési módszer.
bozotka
 
 


Bozótka
Aztaaaa, mekkorát nyúlt Zsófi! És neki is világos lett a haja, ha jól látom! Már meg sem ismertem volna.
Gyönyörűséges a kisöcsi is! És tényleg nem hasonlít Zsófira, ha jól emlékszem neki nagy haja volt, már újszülöttnek is, ugye?
Sok boldogságot nektek, és majd számolj be, hogy reagál egy kislány a kistesóra!

Meli
Köszi, aranyos vagy! De ha nem találod, vagy hosszú, akkor hagyd a csudába! :)
lora7
 
 


Bozótka

Tominak is 37 volt a kobakja, de nem olyan nagy az azért, aki aznap velem egy szobában szült mindenkinek 37-es kobakú csemetéje lett !!!! :lol: Kép
Nagyon aranyos az ifjú trónörökös, de Zsófi is gyönyörű a kis hullámos loknijaival !!!! :wink:
Gratula hozzájuk !!!

Helga

Telefon-apukának név és szülinapi ajándék volt egyben. :wink:

Tomika a játék hevében csapkod felénk, de ilyenkor szigorú sarokba állítás a büntetés 2 percre. :evil:

Lora

Nagyon szépek a gyerköcök tényleg mind a három !!!!!! :wink:
Gratulálok Danihoz nagyon szép kisfiú !!!!!

Ayse

Sok erőt kivánok nektek, nagyon nehéz lehet !!

Pann

Gratula Réka babához !!!!

Pann

Sajnálom !!!!! :oops: :oops: :oops: :x :x :x :x
Néha én is elgondolkozok ilyenen, hogy ki mit olvas kiről !!!

Pü-ben elküldenéd hogy lehet benézni a z. b.-ba ???

Mert én azért nagyon kivi vagyok rátok változatlan !!!!!!!!!!!


Rólunk : vadul kitört a bölcsiszünet, jövő csütörtökön kivizsgálás 6-án orrmandula kidobás !!!!(kicsit félek tőle, bár mi is bennt lehetünk a kórházban vele)

Állítólag minden bajunk okozója ez a fránya orrmandula, remélem tényleg el is felejtjük a betegségeket ha túl leszünk rajta.Emiatt nyaralásunk lefújva, előtte azért nem lehet, nehogy megbetegedjen, utána pedig gyógyulgatunk, tehát idén marad az itthoni pancsikolás pihivel !!!! :wink:
Pedig már olyan jó ötleteim voltak erre a nyárra !!!! :x

Tomika kedve jó, sokat fürdünk az udvari medencében, tetszik neki, hogy ittvannak a mamák és kényeztetik ammenyire csak lehet!!! :wink:

Én 70 üveg sárga és 10 üveg őszibaracklekvárt főztem.Isteni fincsi lett, már egy adagot le is teszteltünk belőle, Tomi is nagyon eszi , de csak vajjal. :wink:

Apa autója elromlott épp autóvásárlásban vagyunk enyémnek a klimáját szerelik épp most úgyhogy zajlik az élet ezerrel nálunk is !! :evil: :twisted:

Kép
kditke
 
 


Hali,Nem találom,de rajta vagyok...hétvégén remélem megoldom!!!!Pusza

Kép Kép
meli1118
 
 


sziasztok!

lorca
nagy szeretettel gratulálok danihoz és én is köszi a képeket, hihetetlen jó látni a hármasfogatot :)

bozótka
üdv nimródnak is köztünk :)
ja és tényleg jöhetnek a szüléstörténetek

verekedés
kele is néha odacsap (főként az apjára). nálam ezügyben zéró tolerancia van, úgyh csinálni tilos. ha a közelben vagyok, akkor lefogom a kezét és ha abbahagyta a bőgést (merth legink vlmi hiszti közben van), akkor bocsánatot kell kérnie és meg kell simizni az áldozatot.

ditke
drukk az orrmandula-műtéthez! engem kicsit meglepett, azt hittem, csak idősebb korban csinálják

nanica
gratula neked, meddig dolgozol?

lora
kicsit betojtam, ah megnéztem brigi ilyen volt-lett képeit, mert lehet, h a kép csalóka (n n n rem), de sztm kelének is sérve van :? nálatok volt vlmi panasz vele, v csak a doki mondta?

helga
lassan neked is aktuális egy pocakos kép...

háztájik
az utóbbi hetekben végigpróbáltuk a nyaralás pár formáját, hármasban, gyerekes barátokkal, kele nélkül szintén barátokkal, hát mit mondjak, mindnek megvan a maga varázsa.

fodrász - ha még érint vlkit
a tescoban van klier fodrászat (biztos máshol is, mi ide estünk be) és n jó élmény volt, kele meg sem nyikkant, vígan feszített a székben - van gyerek hajvágószékük (versenyautót mintáz) -. n jól levágták (ollóval) és egy ezres volt

majus3
 
 


Sziasztok!


Lányok! Köszi szépen a sok-sok reakciót a kérdésemre, kicsit meg is nyugodtam, hogy mégsem vagyunk speciális eset..... Köszi a tanácsokat, próbálok én is erélyesen fellépni az agresszió ellen. Sarokba állítás nálunk nem működik, elég sokszor az utcán tör rá Áronra az erős dühroham.


Bozotka,
Nimród baba nagyon aranyos! És Zsófi tényleg rengeteget változott! Nagyon szép kislány!

Kditke,
70 üveg???? Nem semmi. Még ha időm lett volna is rá, kitartásom semmiképp! Ügyes vagy :)
Orrmandula műtét? Hú, nem irigyellek Titeket! Drukkolunk!

Lora,
Én sem örültem a kéretlen véleménynyilvánításnak, pedig nagyon kedvelem azt a lányt, aki adta. De hiába, ha az ember saját gyerekéről van szó, nem szívesen hallgat a kéretlen tanácsokra... meg ha jó szándékú, akkor sem.

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!!!

Sajnos nem találtam meg a cikket,mindenkitől elnézést,akit érdeket volna.Ha esetleg találok a témában valamit,felteszem.

Ditke,én is sok lekvárt főztem az idén,de én nem csak barackot,hanem meggyet,alma-körtét,vegyeset és őszibarackot.És még csinálok szőlőt,ha már lesz nagyszemű olcsón és áfonyát.Imádjuk.Orrmandula :cry: :cry: :cry: sajnálom...

Helga,ne aggódj,azóta kifejezetten erről konzultálok kisgyerekes barátaimmal,mert D is igen nehéz eset,de mindenki megnyugattott,h abszolút életkori sajátosság és nem pszihiátriai eset :lol: azon kívül viszont olyan okos és értelmes,h nem is aggódom.Csak legyen türelmem kivárni a végét....meg aztán hogy fekete marad-e a hajam a végére....jut eszembe,van olyan kismami,aki színezte a haját terhesen/szoptatósan???Nekem még soha nem volt hozzányúlva,de erősen őszülök és a fekete hajban igencsak virít.Még szaggatom ki,de már sok van :cry: :cry:

Tegnap voltunk Vácon,olyan nagy forgatag volt a Duna parton,kirakodóvásár és hasonló jók,pónilovak,meg céllövölde és millió ember.Nagyon élveztük,egyetlen rossz momentum:Dénes kontrollálhatlanul retteg alufiktól....szétdurrant egyszer az arca mellett és egy ismerős kislány ijesztgette vele és azóta retteg tőle(meg a a buborékfújótól)próbáljuk megnyugatni,elmagyarázni,h nem bánt és lufi mindenhol van,mert folyton azt hajtogatta,h kikerüljük....de egyszerűen üvölt és fel kell venni(NEKEM)és remeg a teste.Mit lehet tenni???Gondolom semmit,majd idővel kinövi,de hetente megyünk olyan helyre,ahol ez pproblémát jelent és szegény programját megmérgezi...


Dénes száj:utazunk és ő mezítláb ül a helyén.Kiszállunk a bozótosban az út szélén pisilni.Mondom apjának,h nem kell ráerőltetni erre a 10 mp-re a szandált,majd rááll a lábadra.Dénes hallja,de nem figyel oda.Szállunk ki,ránéz a lábára és közli:Szerintem piszkos lesz a lábad..... :lol: :lol:


Hazaérünk.Állunk a kocsival az úton,apa nyitja a nagykaput.D felnéz a házra,elkiáltja magát:MACI.....majd csendesebben:még nem hallja.......

Kép Kép
meli1118
 
 


Május
Nem volt panasz, doki mondta. Azért remélem nincs probléma vele! Mindenképp nézesd meg egy sebésszel, ha bizonytalan vagy!

Kditke
Orrmandulát sajnálom! Ilyen kicsi gyereknél hogy csinálják? Altatásban?

Meli
A fodrászom mindig azt mondja, hogy nehogy kitépjem az ősz hajszálat, mert 2 nő helyére. :twisted:
Dénes száj nagyon édi! :lol:
lora7
 
 


Elég sokat gondolkodtam ezen a szüléstörténet dolgon. Végülis arra jutottam, hogy utálatos dolog szülni. :twisted: Egyrészről sajnálom, hogy nem lesz több gyerkőc, másrészről ezt az egész terhes dolgot a hátam közepére sem kívánom. Nálam az, hogy majd a következő könnyebb lesz, nem jött be, szerintem ez egyre vacakabb lesz. :roll:

Hajnali f2-kor felébredtem a szokásos pisi körömre, majd gyanakodni kezdtem, hogy a doki matatása meghozta az eredményt. f3-ig bizonytalankodtam egy kicsit, majd felébresztettem Robit. 5-10 percenként jöttek azok a kis pilleszárny keményedések. Ha már amúgy sem alszom, legalább volt időm átpakolni a kórházi cuccost és leellenőrizni a listát. Anyóst egy újabb fél óra tanakodás után riasztottuk. Mire f4 felé megérkezett, már nagyon tuti volt, hogy szülni megyek, gyorsan hajat mostam, de már megszárítani se nagyon volt kedvem, jó kócosan elkezdtem lemászni a lépcsőn. Fent még megvártam egy fájást, de már nem értem le, kezdődött a következő.

A kórházba 4-kor értünk be, a doki majdnemhogy haza akart küldeni, mert még mindig csak annál az egy ujjnyinál tartottam, ahol előző nap, a vizsgálatnál. Mondta, hogy a dokim csak akkor hívja, ha majd lesz valami. Meg legalább 15x rákérdeztek, hogy miért nem volt magzatvíz vizsgálatom, amikor már túlhordok. Akkor már keményen 4,5 óra túlhordásban voltam. :twisted: Szép nyugisan mentek a dolgok. Még egy utolsó teszt, a wc-ből alig bírtam kijönni, mert folyamatosan jöttek a fájások. Majd a nyugis időszakokban egy kicsit ásítozva bebattyogtam a szülőszobára.

A szülésznő követett, majd hogy ne csak potyára kövessen, egy gyors vizsgálat, egy szemmeresztés, majd szó nélkül kiment. Vissza egy dokinővel jött, vele is közelről megismerkedtem. Mivel az átbattyogás alatt jelentősen változott a helyzet (3 ujjnyi), szóltak, hogy már hívták a dokit, aki egy kicsit nyúzottan de nagyon hamar megjött. Beöntést megspóroltam ("harmadszor szülő nő, 3 ujjnyira nyitva, ha beöntést adok, a wc-ben megszül" indoklással.)

Na, eddig mentek gyorsan és flottul a dolgok. Az utolsó két óra azért elég húzós volt. Már kezdtem jól érezni magam, amikor rákötöttek egy oxitocin csapra, amitől elég brutálisak lettek a fájások. A f6-6-ra meg lesz a baba módosult f7-7-re. Már teljesen szabad volt az út, csak a méhszáj tartott és tolófájás az zéró. Időérzékem az kiesett, órát amúgy sem volt, némi sétálgatás (értsd botorkálás) után indult a buli. Amikor kint volt, csak annyit láttam, hogy a nyaka helyén vaskos köldökzsinór kötegek vannak, dokinéni szépen leszámolta. 3x a nyakán, plusz 1x keresztben a hátán. Dani 7:08-kor, 3650g-mal, és 55 cm-rel bújt ki. Szerencsére, elég hosszú volt a köldökzsinór, így nem okozott gondot. Az alternatívába nem szeretnék belegondolni. Eda az elmaradt, idő hiányában. :? Bár szerintem lett volna rá idő is, meg jobb is lett volna, de túlélve. Szülés után meg jött az összepakolás, hát felért egy újabb szüléssel. :roll: De legalább most először kaptam érzéstelenítőt is a gátmetszés varrogatásához, ami azért jelentősen dobott a komfortszintemen. :D

A végére nagyon ki voltam ütve, tiszta depi. Robinak oda kellett adnom Danit, egy csöppet sem vágytam a közelségére. Na ettől meg lett jó kis lelkiismeretfurdalásom és meg is ijedtem egy kicsit. Ez volt az első szülés, ahol Robi végig bent volt. Ő is elég rosszul nézett ki. :lol: Kellett pár óra, mire helyreráztam magam, addig volt pár bömbi és nyafi Robi vállán.

Amikor elment, akkor jöttem rá, hogy az ájulás határán vagyok. Már a szülés után is remegtem össze-vissza, ha néznek vércukor értéket, szerintem 0-t mutatott volna. Nagy értelmesen, ahelyett, hogy szóltam volna egy nővérnek, elkómáztam egy automatáig és megszereztem az életmentő forró csokit.

A jó adag cukor helyre tett, onnantól elkezdett sütni a nap is. Raeszméltem, hogy Dani csodaszép meg bla-bla-bla :lol: Nagycsalád project kipipálva. :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca!!!Mindaz,amit elírtál nagyon érzékenyen hatott rám,amúgy is el vagyok szállva hormonilag és most tartok ott,h egy szar reklám is izmos sírást vált ki.Ma csak 3x bőgtem el magam,ebből egyre volt csak értelmes magyarázat,D egy órás hisztije közepette azért senki nem róhatja fel,h érzékeny vagyok....
Lényeg:irigyellelk mindazért,amin keresztülmentél,mert én is ott akarok már tartatni és irigyellek,mert nagycsaládosok lettetek és mert 3 egészséges gyereked van!!!!Tombolnak az érzelmeim...megyek is!

Kép Kép
meli1118
 
 


Helga

Ne aggódj Áron miatt az utóbbi időben Tomival is egyre nehezebb, a szótfogadó tündéri kisgyerekből egy feleselő kis haramia lett, persze most kell őket szerintem szigorúan fogni és nem lesz semmi gond csak most nagyon nehéz !!! :wink:

Egyszer én is visszacsaptam egy ilyen mérges verekedős esetben de csak meglepődött és elsírta magát, marad a bünti !!! :wink:

Tomika is nagyon sokat áll a sarokban avagy a kiságyban büntiben de hát nem hagyhatom, hogy a fejemre nőjőn. :evil:

Lorca

Szegény ezt még elolvasni is borzasztó volt !!!
A végeredmény számít a gyönyörű Dani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen nagynak tűnik Szabi a kis Dani mellett pedig nemrég még ő is ekkora volt most meg ő a nagy és okos báttya. :lol:

Meli

Én még a mai napig elsírom magam ha valami olyan dolgot látok, nálam a hormonok még mindig tombolnak, pedig eltelt 2,5 év a szülés óta. Előtte nem voltam sírós egyáltalán !!!!

Lekvárfőzés nálunk őszibarackból és csersznyéből is szokott még történni 15-20 üvegnyi mindegyikből, de hát az "ipari mennyiség " az a sárgabarack !!! :wink:

Őszhajtépésről ugyanezt hallottam én is mint Lora nem szabad tépni !!!!!!!!!! :wink: Én is szinezem, az utóbbi időben nekem is nagon sok van, de a festék takar !!!! :wink:

Én terhesség és szoptatás alatt nem mertem, pedig azt mondták lehet én nem mertem !!!!!! :wink:

Lora

Még egyenlőre nem tudom, csütörtükün megyünk be a kivizsgálásra akkor mondják meg !!! :oops:

Muszály megcsináltatni, mert havi 2 doboz antibiotikumot kapott már az utóbbi időben !!!! :twisted:

Sno

Tegnap integetettem nektek :wink: , mivel Csornára mentünk autót nézni ill. venni. Meg is vettük csütörtökön megyünk érte, hát iszonyú messze van még így autópályán is, de gyönyörű helyeken mentünk keresztül, nagyon tetszett az a dimbes-dombos táj !!!!!

Eredetileg apának az autóját cseréltük le, de az enyém lett amit most vettünk apáé meg az enyém !!!!! :wink:

Ágiboldi

Nálunk a" menj el " egyre gyakoribb, főleg ha valami nem tetszik neki pl. mamák rászólnak vagy mi !!!
Nem tudok néha mit kezdeni a helyzettel, mert a rászóláson kívül ezért nem állíthatom a sarokba !!!! :wink:
Te mit teszel ilyenkor ????

Kép
kditke
 
 


Hali!!!

Most értem haza a Klinikáról.Öcsike jól van,minden tökéletesen rendben,méretei korának megfelelőek!!!!!Megkönnyebbülés......

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli!
Óriási gratula az öcsihez! :) :wink: Remélem, nem kenődtél el :lol:
Mi még mindig nem tudjuk, remélem, az egy-két hét múlva esedékes uh-n megmutatkozik majd ki is lapul ott a hasamban :)

Kérdezted a hajfestést, hát én folyamatosan festem (pontosabban anyu festi) a hajam. Nekem már annyi ősz hajszálam van, ha elkezdeném tépkedni, nem maradna semmi :)
Dénes sem egy könnyű eset, én is pont a múltkor bőgtem az utcán egy hatalmas hiszti után..... :roll: annyira megviselt a dolog, alig bírtam megnyugodni.....

A szőlőből is lekvárt főzől? Elég furin hangzik, még sose ettem......

Lorca,
Azért tök jó, hogy mindhárom gyerkőcöt természetesen szülted :)
A köldökzsinóros rész elég ijesztően hangzott.....

Ditke,
Gratula az új autóhoz :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Helga,egyetelen pillanatig szomorodtam el,mert realizálódott,hogy nekem így már valószínűleg soha nem lesz kislányom.De csak egy mp-ig tartott és nagyon boldogok vagyunk,mert mi már fiús szülők vagyunk :lol: fiús ruhák,fiús játékok,én is inkább autóztam gyerekként,mint babáztam....csak most fiúnevünk nincs,én szeretnék maradni a D betűs vonalon,szóba került a Dávid,Donát,K azonnal vétózott,így most hagyom a dolgokat ülepedni...

Szőlőből én még nem csináltam,de ettem már és valami mennyei....nekem a szőlőbefőtt a kedvencem :lol: biztos jól sikerül a dzsem is!!!

Hiszti.Én ma is bőgtem vele együtt....kész vagyok,azt hittem,kifelé megyünk,de nem...

Ágiboldi,nálatok is jó régóta tart!Nincs javulás????


Holnap megyünk Lellére 6 napra,jó pihenést/munkát/időtöltést mindenkinek!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli, Helga, örülök, h nektek sincsenek kötélből az idegeitek :lol:
javulás csak annyiban van, h mivel nincs bölcsi 3 hete a nagyszülők itt vannak és abajgatják, i.e. nem nekem hisztizik, ha meg igen, akkor rájuk bízom a megoldást mivel az enyém úgyse tetszene :lol:

Kditke, "menj el!"-re én annyit teszek, h megpróbálok nem röhögni, mert folyton a coccolino reklám jut eszembe róla amikor elküldi a medve azt a cuki sünit.

Lorca, eszembe juttattad a saját szülés"élményemet", eléggé hasonlatos volt :wink: Elismerés, h hármat is bevállaltál, dehát így megy ez :)

Biztos még akartam írni, de elfelejtettem, sok a munka, nincs kedvem, stb

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Most itt van nálunk unokaöcsi is. Ha három gyerek esetleg nem lenne elég, van egy 10 éves is extrában. 8)

Ágiboldi,
Az első szülésnél arra gondoltam, hogy nem az igazi, mert hát az első az nem túl könnyű. A másodiknál Szabi kidugta a kezét, meg a dokival se voltunk egy hullámhosszon. Nekem három kellett, hogy levonjam a következtetést: Ez nem nekem való. 8) Még akkor sem, ha úgy vesszük, hogy mind relatíve rövid volt.

Kditke,
Tomi császászáros baba volt nem? Mert akkor az a 37-es fej az nem ugyan az, mint egy normál szülésnél, mert az akkor összenyomódik. Dani feje szülés után 34 volt, pár nappal később, amikor a csontok visszarendeződtek, már 36,5. Ennyit azért nem nő.

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca

Még egy 10 éves is , te hogy birod én eggyel is alig bírtam az elején !!!! :wink:

Ágiboldi

Nálunk a menj el Szegedre című műsor megy és főleg a mamáknak mondja. :wink:

Az utóbbi időben egyébként nagyon haramia lett egyébként Tomika és önfejű, makacs. :wink:

Helga

Köszi, féltem egy kicsit a sima váltótól, de gyorsan visszaszoktam.
Hazafele már én vezettem Csornáról, akkor még kicsit fura volt a Merci után, bár kényelem szempontjából egy napon nem lehet említeni a már apuka tulajdonában levő Tóbiással !!!!!!!!!!!!!!!!! (elég fapados az Astra, de végülis a szine és a formája is nagyon tetszik, majd teszek fel képet róla) :wink:

Kép
kditke
 
 


Tudja valaki, mivel jár az orrtükrözés? Natinak volt majd egy éve orrmandula műtéte. Hát, nem sokat javult. :? Jövő hétre kaptunk időpontot.

Kditke,
Robi lerendezi a nagyokat. 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

De nagy a pangás!

Lorca
Fogalmam sincs, hogy milyen az az orrtükrözés. Natinak jobbulást!

Mi a dédinél voltunk Mezőkövesden. Ott volt a dédi mind a 7 dédunokája. Volt egy fél nap, mikor én vigyáztam rájuk. Először azt hittem, hogy nagyon nehéz lesz, de azért a 2 nagylány nagyon sokat segített, és így könnyebb volt. Sőt ők amúgy is sokat segítenek a piciknek és azt látom, hogy főként maguktól játszanak velük és nem szülői terror miatt. (Csak hogy pontosabban érzékeltessem a helyzetet: 11; 9; 4; 3,5 és három 2 éves lányról van szó.) Meg is beszéltük a párommal, hogy legjobb lenne egy 8-9 éves lány Brigi mellé. Csak sajnos ez nehezen kivitelezhető. :lol:
Viszont én is meglepően vettem észre magamon, hogy egész jól boldugolok több gyerekkel is. Többnyire 2-3 gyerek mindig velünk volt pl. kirándulni vagy strandolni. És 2x is egyedül fürdettem a 3 legkisebbet. Szóval jó kis kiképzésen voltunk, de én élveztem! Mindemellett azért pihenésre is jutott idő, meg egy kis édeskettes vacsira is.
Képek a www-m alatt találhatók, akit érdekel.

Ja és egy körkérdés a bölcsisekhez:
Szerintetek kezdjem szoktatni Brigit már most a korai keléshez? Jelenleg 8-f9 körül ébred, de bölcsiben már legkésőbb 7-f8-ra bent kell lennünk. Mennyire fogja ez vajon megviselni később? (És engem? :oops: :lol: )
lora7
 
 


Hali!!!

Hazaértünk a Balcsiról,nagyon jó volt,meleg volt,pihentünk,kirándultunk,pancsoltunk,szóval volt minden.
Lora,nem vagyunk bölcsisek,de minket érint a téma,csak pont az ellenkezője :evil: Dénes napok óta 6.kor kel,függetlenül attól,mikor fekszik le...hol van már a 9-ig alvás....szóval azért van,mert már nem pisil egyáltalán éjjel és eddig bírja :) de engem is és őt is kiborít,mert mellette kialvatlan és elviselhetetlenül hisztis.Örülök,mert teljesen szobatiszta lett,de azért aludnék kicsit tovább,már a fél 7-ben is kiegyeznék,de 2 napja pl.3/4 6 -kor kelt :?
Amúgy minden flott...

Kép Kép
meli1118
 
 


Szasztok,

Lorca, én sem tudom, h milyen az orrtükrözés, majd írd meg!

Lora, és mikor fekszik? Én a korán keléshez nem kezdtem szoktatni (nem vagyok a magam ellensége :lol: , meg sajnáltam is, ébreszteni n. rossz érzés), hanem a fektetést azt tényleg egyre korábbra hoztuk, így bölcsis időben max fél 9. (de neki reggel elég fél 8-kor kelni) szóval ha elég korán lefektetitek (függetlenül attól, h hajlandó-e elaludni), akkor a tapasztalat szerint kisebb a bűntudatod mikor reggel erőszakkal kivered az ágyból :lol: :wink:

Többiek?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

KISLÁNYUNK lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap voltunk a 28-30 hetes uh (ami 4d lett, mert a kórház sose vette fel a telefont), és láttuk Őt! Gyönyörű, nagyon aranyos baba. Nem igazán tetszett neki az uh, egyfolytában mozgolódott, de azért be tudtunk kukkantani a lába közé :lol:
Szép nagy baba, 1389g most a becsült tömege.

Lorca,
Hú, hála nem tudom, mi is az az orrtükrözés! Nem hangzik valami jól, az biztos! Remélem, nem kell újabb műtét Natinak! :(

Lora,
Nagyon jók a képek! De jó lehet ilyen nagy társaságban nyaralni! Látszik, hogy élveztétek az egészet! :) És a dédi is nagyon boldognak tűnt!
Alvás: én nem csinálnék semmit, inkább örülnék, hogy ilyen jól alszik Brigi :) Szerintem ráértek majd szeptemberben átállni, majd ahogy a helyzet adja. Én is csak irigykedem, Áron továbbra is fél6-6 körül kel, este meg simán húzza 8-9-ig is akár.

Meli,
Gondoltam Rátok, hogy a nyaralás elején még biztos jó sokat tudtatok fürödni, de a vége felé már rosszabb időt fogatok ki.
A Balatonba Te bementél? Én nem mertem, mikor voltunk, egyrészt a hideg víz miatt, másrészt az esetleges fertőzések miatt.
Dénes hisztijeit nem irigylem, de a szobatisztaságot annál inkább :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Lora, szuperek a képek! Nem is tudtam, h a www alatt nálad képek vannak, a mostani fordításom megrendelője ezúton is köszöni, h most fordítás helyett jobb dolgom is akadt :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Helga, dejóóó, éljen, h kislány (na nem mintha fiúnak nem örülnénk épp ennyire :wink: )

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Úú, és Helgánál is vannak képek, még egy nap csúszás.. mostmár mindenkiét megnézem!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hú, Ágiboldi! Jó, hogy mondod! Az az album már régen betelt, az újabb képek más helyen vannak, frissítettem :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!!!

Helga,gratula a puncishoz!!!!!!

Balatonban én fürödtem,doki szerint nyugodtan,de biztos ami tuti alapon felírt klion d-100-at és azt mondta,h 2 naponta használjak el egyet,meg amint kijöttem letusoltam.Hideg vizet nem értem,szerintem felfázni nem tudsz,mert mozogsz,amúgy meg nem 4 fokos ám az a víz :lol: olyan jól esett,napoztam rengeteget,vizes tetra pelussal a hasamon.
Dénesnek új szokása van,mindent összehajt(összegyűr)majd kisimít....el akarta azt a pelust is venni,de mondtam,h azt ne,mert az anya pelusa(én vagyok a hülye...)erre ő folyamatosan a vízben és a pléden fennhangon....azt nem tudja a Dénes összehajtogatni,az anya pelusa.Nem veszi el a Dénes anya pelusát.....furán néztek.

Kép Kép
meli1118
 
 


Helga
Dejó! Örülök, hogy kislány a második! Majd jól megvédi a bátyuska!
Tényleg jó volt így nyaralni egy kicsit, jó volt a gyerekekkel. A dédi különösen nagyon örült, mert most fordult elő először, hogy egyszerre volt ott a 7 kis boszorka! :D Ráadásul ő rendelte mindet lánynak, nagyon lánypárti. :)

Ágiboldi
Fordítasz is már, vagy még mindig a képeknél vagy leragadva? :lol: A megrendelő gondolom el fogja fogadni, hogy miért késik a cucc. Sőt még ad néhány címet is, hol tudsz még fotókat nézegetni! :lol: :lol: :lol:
Brigó elég későn fekszik sajnos. Mostanában megint sokszor előfordul, hogy 10 körül alszik el. Persze előbb ágyban van, de még szórakoztat vagy minket, vagy a plüssének mesél. Nem tudom mit tegyek, hogy ne legyen neki nagy törés. :?

Meli
Hihi, most már neked is van pelusod! Én sajnos még rosszabb hibát követtem el. Brigó az intimbetétre mondja, hogy anya pelusa. Ezt ugyan ő nevezte el így, én meg ráhagytam. De mégis mi a csudának nevezzem azt az ő szintjén? Valamelyik nap is a DM-ben hangosan el kezdte kántálni a betéteket meglátva, hogy "Ott van anya pelusa". Mondanom sem kell, hogy milyen ciki volt! :oops:

Ja és az óvszerre is szeretnék valami magyarázatot gyerek szinten, mert azt is kérdezgeti a drogériákban és egyelőre a figyelem elterelést próbálgatom ilyenkor, de sajnos nem mindig válik be. :oops:
lora7
 
 


Lora :lol: :lol: :lol: ez még jobb(bocs)
Óvszer és társairól én vagy nem veszek tudomás,vagy kerek perec.Ő olyan,h ha kérdez és megmondjuk,h mi az,azzal ő tökéletesen elégedett.Sosem szabad tétovázni,azonnal rá kell mondani a nevét adolognak(még akkor is,ha hazudunk)De volt már,hogy kérdezte a tamponról,h mi az éás én mondtam a boltban,h tampon.Ő meg ment tovább a mosószerekhez.Nem firtatta,h ÉS mire való??? :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Helga!
Gratula a Hugihoz!!!!:)
Nagyon szép helyen jártatok, én is megnéztem a kéepeket:)

Meli!
Óvszer: :shock: :lol: De nálunk is jobb ha ygorsan mondok rá vmit,mint ha terelnék:)Egyébként én a tamponra azt mondtam hogy vatta henger :lol: , az óvszerre meg azt mondanám talán hogy gumi :lol: Ilyenkor elismétli a hallott szót, aztán tovább áll. 8)

Képzeljétek, már egy hete száraz a délutáni pelusa Emilinek a bölcsiben, itthon is szól már mindig ha dolga van:)
pankaa
 
 


Sziasztok így túl a mandulaműtéten !!!!!!!! :P :D :lol:

Minden rendben zajlottt, a gyerköc meg sem érezték az egészet, bezzeg mi szülők annál rosszabbul viseltük !!!!! :oops:

Maga a hely nagyon jó volt, a nővérek, orvosok nagyon kedvesek voltak, az altató orvos többször is benn volt megnézni. :lol:

Egy4 éves kislány volt a szobatársunk, nagyon összebarátkoztak a végére már alig akartak hazajönni !!!!!! :wink:

Nagyon nehéz idehza fegyelmezni, mivel nem szabad szaladgálni, motorozni, napra menni és szinte csak a sötét hüvos szobában üldőgélhetnénk, de természetesen ez nem megy nálunk !!!!
7 nap alatt az összes hajam beleőszül ebbe az idegeskedésbe !!!!
Mivel hál istennek Tomi semmit nem érez az egészből !!!! :wink:

HELGA

Gratula a kislányhoz !!!!!!!!!!! :wink:

Lora

BRIGI nagyon szép !!!!!!!!!! :wink:

Lorca

Nálunk Tomika kora miatt nem csináltak egyedül orrtükrözést, legalábbis ez áll a zárón !!!!!!De hogy miért és hogy csinálják azt nem tudom !!!!!! :oops:

Nagyon szép Danika ha még nem írtam volna
!!!!! :lol:


17-én megyünk vissza kontrollra így aztán lehet, hogy csak lemegyünk utána nyaralni ha az orvos is engedni fogja !!!!!!! :wink:

Panka

Gratula a száraz pelushoz !!!!!!!! :wink:

Kép
kditke
 
 


Ditke!
Köszi.
Nektek pedig a műtéthez!Ügyesen viselte Tomika, ti pedig ne aggódjatok sokat :wink:
pankaa
 
 


sziasztok

ébresztés
bár nem ismerem a problémát :? , mivel kele áronhoz hasonlóan fél6-fél7-kor kelt világéletében, de én sem treníroznám előre. mondjuk ahhoz ragaszkodnék, h 8-fél kilenc körül ágyban legyen

óvszer, tampon, stb.
én feltétlen híve vagyok az igazmondásnak. az, ami és kész. és ha megkérdezi, mire való, azt is megmondom, bár egyelőre nyilván erősen elnagyolva :lol:

thelga
úgy látom a sok felkiáltójelből, lányt vártatok :wink: gratulálok!

ditke
hát igen, úgy tűnik, általános tapasztalat, h a gyerekek sokkal jobban bírják a gyűrődést, mint a szülők! gyors jobbulást tominak és hátha még egy nyaralás is belefér

hajfestés
én 20 éve festem a hajam (te jó ég :shock: ), a terhesség alatt se hagytam abba, csak igyekeztem nyitott ablaknál csinálni. (egyébként egyszer olvastam vlmi orvos válaszol rovatban, h max terhes fodrászoknak lehetne aggodalmuk emiatt, de havi 1 hajfestésnél ez nem mérhető kockázat)

lorca
mi volt az orrtükrözésen?

háztájik
kiderült, h kele kiválóan tud pótkerekes biciglivel menni, úgyh kapott egy bukósisakot és azóta azzal jövünk-megyünk. iszonyat nagy segítség, mert n jó tempóban megy és hihetetlen távokra képes. a bkocsitól már a hajam kihullott, mert képtelen volt benne megmaradni

van a szobájában a kezdetektől egy alacsony ikeás futon kanapé és egyik nap közölte, h ő ott akar aludni. háát nem voltam túl lelkes, de n elszántnak látszott és egyelőre úgy néz ki, bevált (kopp-kopp). simán alszik rajta és még egyszer se akart kijönni a szobájából

őrült huzavonák után felvették a bölcsibe, szept 7-én kezd. én meg elsején...

szobatisztaság
hahahahaaaa. semmi.

majus3
 
 


Sziasztok!


Még élünk. :lol: Most éppen megint egyszerre alszanak, úh hurrá! Most már kezdem magam egy kicsit gyűröttnek érezni, mert Réka is hajlamos 2-3 naponta beiktatni egy ordítós napot, és ezt Gergő mellett egy kicsit nehezen viselem. :? Na meg azt is, h mindenki azzal zaklat, h mikor jön a harmadik. :shock: Hiába mondom, h nem jön, csak bólogatnak, mosolyognak, és közlik, h majd meglátom. :shock: :evil: Normálisak???

Gergő meg Réka jól elvannak még mindig, kivéve, ha Réka sír. Gergő ezt egyre nehezebben viseli és most ott tartunk, h ha Réka sír, akkor Gergő megáll a mózes felett, és beleordít, hogy "Hess Réka, hess!", vagy csak simán ordít, mire Réka persze még jobban rázendít. :? Ezekért a pillanatokért érdemes élni. :lol:

Óvszer, tampon stb: hja, ha én egyszer eljuthatnék egy ilyen boltba.....

Szobatisztaság: tökéletes :mrgreen:
Viszont Réka nem kakilással (is) borzolja az idegeimet. Volt már, h csak az 5. napon kakilt és most is már a negyedik napon vagyunk. :( Ma volt itt a védőnő, gondoltam hátha mond rá vmi okosat, de nem. Szerinte ez akár normális is lehet. Jó. Most ezzel aztán ki vagyok segítve. Még szerencse, h pénteken megyünk a dokinénihez....azért remélem Réka nem akarja addig húzni! :shock:

Hajfestés: én is festettem terhesen, de ahogy Május is írta, nyitott ablaknál. Neten is néztem, és minden netdoki egyetértett abban, h nem fog megártani. :wink:

Közlekedés: én most leginkább gyalogoltatom Gergőt, mert bármivel (kismotor, bicikli) megyünk ki a játszira, hazafelé nekem kell hoznom. :x Még a motort csak-csak felaggatom a bkocsira, de a biciklit csak húzni tudnám magam után - miközben tolom a bkocsit, és fogom Gergő kezét, (ha-ha) úh inkább gyalogoltatom. Ez van. Viszont a nyaralás alatt (Balcsi) vettünk neki egy új bkocsit, mert nagyobb távokat nem tudtunk megtenni hiszti és nyűglődés nélkül, úh most két bkocsink van. Gondolkoztunk, h esetleg tesókocsi kéne, de összecsukva akkorák a tesókocsik, h az én csomagtartómba pl. be sem férne, meg ált-ban nem is kell, úh letettünk róla. Remélem ez a kétkocsis megoldás is beválik majd. :roll:

Helga! Gratula a kislányhoz! Nevet választottatok már?

Május! És szept. 1-6-ig? Apa? Még az a szerencse, h beszoktatni már nem kell...jól gondolom?

Gergő bejelentkezett, úh most ennyi.
Vendég
 


Sziasztok!


((Látszik, hogy régen voltam, harmadszorra sikerült leírnom, hogy "sziasztok" -szaisztok és szisztok után...:)))

Szóval Pann, ez a h**e kérdés még a negyedik után is általános: "Éééés... lesz ötödik???" Mindezt olyan hálószobába-lesős mosollyal... Grrrr. NEM lesz!!!!
Utánfutót nem akarsz venni a babakocsihoz? Az szerintem nagyon jó, nekem legalábbis nagyon bevállt minden gyereknél (kivéve P-nél persze...) http://www.ladotex.hu/index.php?main_pa ... 371cd151bc

Május és mindenki: tényleg érdekel a tampon-óvszer téma: HOGYAN mondjátok el ezeknek a funkcióját két-hároméves szinten????? Én a nagyok felvilágosító beszélgetésénél is bajban voltam, hogy "felesleges" részletekkel ne traktáljam őket, de ezzel gondban lennék. Vagy béna prűd vagyok?? Egyébként asszem a néven-nevezés-és-megyünk-tovább valóban a legcélravezetőbb. Most még... ((Aztán gondolom eljön az idő, amikor mondanám, de nemigen akarnak meghallgatni...))

Közlekedés: P is gyalogol vagy babakocsi (piacra pl, abban jó sok mindent haza lehet tolni) vagy tolós-háromkerekű bicikli. Ez utóbbi nagyon tuti, csak hangos. De szeretjük, csak lehet, hogy minket nem szeretnek annyira. :)

Bölcsi: szept 28-tól beszoktatás. Rémesen félek. :(

szobatisztaság: Éljen Kelemen!!! :) Itt sincs semmi, illetve P időnként rendkívül büszkén ráül a wc-re, koncentrál, pisil, hurráhurrá, gatya, bepisil, pelenka...kör kezdődik előlről. Messze vagyunk még...


Helga: Éljen a kislány!!!

Ditke: Ügyesek vagytok és hősiesek! A nyár még hosszú lesz szerintem! Mármint a jó idő.

Lorca, milyen (volt?) az orrtükrözés? Mindenesetre cseppet sem hangzik jól... :(

((Nem emlékszem az előző oldalra...))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szóval elszakadt a cérna !!!!! :twisted: :evil:

A gyerekemnek a mandulával együtt kivették a jóság tündérét is, iszonyatos lett a műtét óta. Agresszív, akaratos, hisztis, köpköd ránk, (hogy hol látta nem tudom, mert mi nem szoktunk) lehet csak azért, mert próbálnánk ülve ill. egy helyben tartani ???? :twisted: :evil:

Olvasunk, gyurmázunk, rajzolunk, homokozunk de ez mind kevés ha nem lehet szaladgálni, ugrálni és motorozni. Nem fogad szót, csúnyán beszél, ezt sem értem olyanokat mond amiket itthon sosem hall. :twisted: :evil:

NEM LEHETNE AZT A MANDULÁT ZSEBBE VISZAKAPNI ?????????????? :wink: :lol: :D :D :shock: :)

Minden több gyerekes anyukának teljes elismerésem és még azzal vigasztalnak, hogy most kezdődik a java !!! MILYEN JAVA ????????????????????????????????????????????????

SOS valakinek ha van tippje rossz gyerekre kérem ossza meg velem az enyém nem ILYEN volt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Május

Milyen ügyes Kele a bicajjal és a kanapéval !!!!!! :wink: :shock: :o

Hova mész vissza dolgozni ????

Szobatisztaság mint olyan már nem is központi téma, jövő szeptemberi ovikezdés még messze van, sokszor szól, sokszor nem !!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

17-én ha azt mondják a kontrollon, hogy oké akkor beiktatunk egy nyaralást 23-ig !!!!!!!!Hi-Hi-HI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Főleg ha addig visszakapom a jó gyerekemet !!!!!!!!!!!! :wink:

Rita

Nem irigyellek a bölcsibe szoktatás miatt, én a visszaszoktatástól félek aug. végén !!!!!!!

[/b]

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Pann!
"Óvszer, tampon stb: hja, ha én egyszer eljuthatnék egy ilyen boltba....." :arrow: és melyiket vennéd??? :lol:
Hess Réka: :lol: mondtad már Gergőnek, hogy nem legyet szültél? :lol: :lol: Minden esetre nagyon aranyos 8)
pankaa
 
 


Képzeljétek,visszatért a régi rend életünkbe.Dénes tegnap fél 10-ig aludt,ma még nyomja...és mindezt úgy,h nem pisil be a pelusba,reggel telenyomja a bilit!!!!Olyan jó,mert így kipihent és minimalizálódott a hiszti is!!!!Már megfőztem 8)

3 napja elküldés előtt eldobta a gépem amit írtam,de ha lesz időm,reagálok mindenre!!!!Addig is pusza

Kép Kép
meli1118
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?