Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Ö a nagyobbik picim Kiara Kép

Kép
KépKép
csorna
 
 


Esztó-Álmi olyan édes!!! Gyönyörű!!! És eszményi módon hű a nevéhez állandóan. :lol:

Csorna-Édes Kiara nagyon ahogy babusgatja Esztit! Kiara hány éves?

Kutyafüle-irigyellek a takarítás miatt, nekem is kellene menni, na de most ébresszem fel a gyereket a porszívóval? :oops: Vétek lenne... :lol: Olyan jót alszik. Már sokallom is, mert reggel 3/4 8 óta nem hallatta a hangját.. :wink: Tényleg egy kérdés, van Szolnokon Hervis? :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Ja, ANITA-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Eszembe jutott!!! :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

 
 

Csorna,
nagyin szép Kiara is :) A kisebbik lányod meg milyen nagy!

Böbi,
jó évfordulózást Nektek is!!

Esztó,
Álmi cukker, ahogy horpaszt :)
Hány vizsgád lesz most majd?

mi meg simán elfelejtettük, hogy 3-án voltunk 5 éve együtt embörrel :shock:
Aki mellesleg leszokóban van a cigiről, szombat óta... hát az első 3 napot nme kívánom senkinek, nagyon kemény volt...kissé idegbeteg lett, de már javul a helyzet... :wink:

emese1979
 
 


Kiara most lesz 7 éves megy az ősszel suliba.

Imádja a tesóját.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Csorna, tündériek a gyerkőcök :)

Emese,
sztem most is 10 felett, 12-13... :twisted:
csak úgy letette a cigit, vagy van vmi segítség? pl tapasz?
én tapasszal tudok csak leszokni, nekem az sokat segített, egyáltalán nem kívántam a cigit. persze nem mindenkinek jön be.

Nóri,
még mindíg nem bántam meg, hogy ezt a nevet kapta :) tényleg hű hozzá :D
írok privit .
jók a vonalzóid és egyben szomorú is :cry:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó,
12-13?? Jesszusom!! Még jó, hogy Álmi rendes gyerek!
én el nem tudném képzelni, h a fősulit most csináljam, 20 évesen pont jó volt... iszogatások, bulik.... Anno még meló mellett elkezdtem egy egyetemi képzést is, de nem ment, lusta vagyok a tanuláshoz...

Minden nélkül, nem akart tapaszt meg rágót sem. De tegnap meg ekedden már jobb volt a helyzet, előtte ellepték a muslicák a konyhát (dinnyehéj a szemetesben) - na a gyereket már etettem este, még mindig azt hallottam, h ül a teraszon és a muslicákat szidja magában :shock: :D

emese1979
 
 


Esztó, ne is bánd meg soha, mert amilyen gyönyörű a gyerek, olyan a neve is! Irigyellek, hogy tapasszal letudtál szokni, én már nem kínzom magam. A tapasz meg anno sem vált be. Sajnos nem is kell kínlódjak. Vilcsi nem szopik, nem fejek, szóval nekem annyi a cigimentesség! De csak itthon szívom, engem nem lát senki, kivéve a páromat cigizni. Annyiból jó lenne lerakni, hogy így sokkal több fogkrém fogy, mert minden egyes /napi 5-6/ szál után fogmosás! :cry: Köszi a vonalzókat, amikor a másodikat megláttam, úgy éreztem muszáj kitennem, hisz Ő is az enyém!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Emese-a te párod is irigylem! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Csorna, ingyenes a radpid..., a free userre kell kattintani, kivárni a pár mp-et, és lehet tölteni.. a következők pár perc, fél óra múlva.

Egy kis csemege, tölteni sem kell...
http://videotar.mtv.hu/
http://www.rtlklub.hu/videotar

Az mtv videotára igazi kincsesbánya....

Kép
Kép
zili
 
 


Nóri: örülök, hogy kiraktad a másik vonalzót is, így a teljes. Meg nyilván a szívedben is így van, együtt a két gyermeked.

Mozza: a sógornőd szerintem is változni fog, ha meglesz a gyerek. Emlékszem, én igyekeztem figyelni az unokahúgomra, mikor kicsi volt, de mivel még nem volt gyerekem, egy csomó mindent utólag látom, hogy kicsit rosszul csináltam. Én is voltam hangos, mikor a másik szobában aludt Flóra, most már tudom, hogy ez mennyire zavaró - legfőképp a szülőnek, mert Flóra nem ébredt fel rá. Nem bunkóságból voltam ilyen, hanem mert nem éreztem még rá, hogy mennyire lehet hangoskodni. Aztán a rászólásra meg ki így, ki úgy reagál. :roll:

Én is a Sudocremmel próbálkozom, hátha bejön. 6 hét múlva kell visszamenni az ortopédiára és akkor már lehet, hogy rövid sínt kap, az csak térdig fog érni és nem zavarja majd a hajlatokat. Addig ki kell bírni valahogy. :roll: Csongort amúgy nem zavarja, csak hát a bőre nagyon érzékeny. Minden meglátszik rajta.

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese
:lol: :lol: muslicák :D

egyébként a rágó nekem se vált be, jó szarul lettem tőle.

nekem is középsuli után kellett volna fősulira menni, apum hajtott is, de én annyira besokalltam a végén , hogy mondtam én biztos nem megyek, inkább dolgozok :) Tényleg jó, hogy Álmi ilyen rendes és hagyott a szülés után is tanulni :)

Nóri,
a tapaszban én se bírtam, de próba szerencse módon kipróbáltam.
elötte volt, hogy csak úgy letettem, na úgy nem ment, főleg, mert akkor korrepetáltam egy kamasz fiút és az agyamra ment :) ő állt bukásra angolból és nekem akarta megmagyarázni a tutit :D
szóval a tapasz nekem nagyon bejött :) és mivel a férjem utálja a cigit, meg gyúrtunk a babára, így még nagyobb volt a "nyomás" :)

Zalcsi is gyönyörű volt :(

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csörgő:
Nozavi,
A csörgő hogy kerül a manó kezébe? Ti rakjátok bele, vagy tudatosan utána nyúl? Csak viszonyítás képp, Marcinak most tettem bele a kezébe először, és így rázta, de vajon tudatos ez?
vanni
 
 


Tinu,
most hogy alakul nálatok az igény szerinti szopi? Éjjel eszik Csongi?
Nektek miért kell a sín?
vanni
 
 


vanni, nyúlt érte, de azért segíteni kellett neki, hogy megfogja, mert nem érezte, hogy most kell "rázárjon". Szerintem nem tudatos, azért sem tudta elengedni! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hihetetlen, hogy Marci mindjárt négy hónapos :shock: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ja, és aranyosak vagytok a vonalzóim elfogadásában. Köszönöm, nekem tényleg így teljes!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


A dolgok, tárgyak után nyúlás már tudatos lehet ilyenkor is, de sokáig nem képes még a baba elengedni a megfogott dolgokat, rázza, rázza.
Bálint itt tart éppen.

Kép
Kép
zili
 
 


Nóri!

Vilcsike nagyon hasonlít a bátyjára! Ha nem haragszol,hogy ilyet írok! :oops:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Na ma már jobb a helyzet!Jobb egy mosolygós baba nekik is mint egy sírós!

kb 2-3 szor volt a 4.kajánál a sírás....azóta sincs.Nem tudom mi lehetett......

Böbi!
Boldog évfordulót!!!!

annus11
 
 


Susycat-dehogy baj, én is látom, pedig csak anyai közük van egymáshoz! Beütöttem genetikailag rendesen! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


zili

nekem azt irja,hogy error elhasználták a gyerekek az egészet

Kép
KépKép
csorna
 
 


Ajaj...Csorna, ha mostanában is töltöttek le, en engedd nekik 1-2 napig, hátha lesz utána lehetőséged újra letölteni:)

Kép
Kép
zili
 
 


Na, én ma úriasszony voltam, most ment el tőlünk a pedikűrös :D Találtam egy nőcit, aki kijár házhoz. 1500 HUF-ért csinál egy pedikűrt és van masszázs is a végén (lábfej és lábszár). Hmmmmmm....Igazi felüdülés. Ráadásul beajánlott egy csajszinak, aki a Hajas szalonban fodrász és szintén kijár házhoz. Hej, ez az élet Babocsai néni! :lol:

Eszti, Álmi egy tündér Lala :-)

Nóri, nagyon édes Vili azzal a csörgővel. Jó látni a boldogságotokat :cry: :)

Mozza, pár hónap múlva, amikor a sógornőd a káoszon próbál úrrá lenni, te majd megadóan mosolyoghatsz és A TUDÁSsal a birtokodban szemlélheted, ahogy kénytelen felnőni a feladathoz :wink:

Olyan szépek ezek a tesós fotók. Egyre inkább érzem, KELL még gyerek. Eszter csak úgy világít Kiara kezében :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Eszter, nem semmi, hogy tanulsz... én örülök,. ha megfőzök...

Igen, 4 hónapos mindjárt Marci... kilókban jól behozta a súlyát, de mozgásfejlődésben annyi, sőt, még talán picit lustább is,mint a májusi babák... így korrigáltan még csak 2,5 hónapos pont a napokban... Ő még nem nyúl a tárgyakért... majdcsak elkezdi hamarosan...

Napirend:
lányok, Mozza ha van tudnátok tanácsot adni esetleg a napirend kialakításunkhoz? kissé zötyög még...
leírom hogy csinálom... a délutánnal vagyok bajban igazán...
leírom hogy próbálkoztam eddig: Pár napja elekezdtem, hogy 7-re időzítsem a fürcsit, és utána ugye az etetést nem sokkal... így párszor sikerült elaltatni 8-ra...
reggel 7 és 8 között ébredt ezeken a napokon... (de hajnalban 3 körül egyszer megetettem, amikor mocorgott.... ekkor ette több nap a legtöbbet egy nap, 180 és 140grammot....) És 8 körül szépen evett ismét, 100-120 között.. Így olyan
10-11 között eszik másodszor, aztán alszik magától evés után úgy 1,5 órával, kb 1-2 órát...
aztán du 1-2 között szopi, délután játék, stb, itt nem szokott aludni
aztán 4-5 között szopi ismét, ekkor kapja a lefejt tej pótlást, kb 50-70grammot és olyan 4 körül alszik úgy 0,5-1 órát, de itt ha túl sokat alszik akkor este 8-kor nincs alvás.......
este 7 körül fürcsi, és szopi, amikor a legkevesebbet eszi általában, tápszerig el sem jutunk, bealszik szopi közben... ha követeli, akkor kap, és aközben punnyad el, már csak át kel helyezni a kiságyába...

Mikor a legjobb sétálni vinni? Amikor épp aludna, és hagyjam, hogy a kocsiban aludjon? Vagy ébredés után? És ha 4 körül délután sokáig alszik akkor ébreszzem fel, hogy 7 körül megtudjam fürdetni, etetni és lefektetni?

Reggel addig várjak, amíg nem sír, vagy ti már kiveszitek ha nyitva a szemecskéje, nézegelődik, eszi a mancsát, szopja az ujját?

Ujjszopás: Marci sérteget:) ciciváltás közben ami kb 3 másodperc, elkezdi rendre szponi a nagyujját.... mintha az jobb lenne, mint a cici, vagy mintha nem tudna várni 3 másodpercet... :roll:
vanni
 
 


Így jártam zili

Emese bizony az én eszterkém mindene a pocakja. Van olyan nap,hogy 2 óránként eszik.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Lányok, köszönöm még egyszer a fejkörfogatos és dévényes infókat és a tesómmal való együttérzést.
Ma voltunk koponya meg hasi uh-n, kicsi a kutacsa, de egyelőre nem baj, csak oda kell rá figyelni. Ezt leszámítva minden rendben hála istennek. Még az UH bácsi is megjegyezte, hogy milyen okos, nyugodt kisfiam van... :oops: Egy hang bőgés se volt, csak nézelődött körbe-körbe.
Még tudatosan ő se tud megfogni dolgokat, nyúlkálni már próbálgat.
Sajna ma 5-kor keltünk, úgyhogy mindjárt lefordulok a székről...

Na megyek elolvasom a blogot!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


vanni
ez komoly?
Te tényleg emlékszel rá mikor eszik?
Nekem egyedül az esti etetés a fix 7-9 :D
Amugy akkor eszik mikor éhes.Ha többet alszik akkor később eszik,ha kicsit akkor az evés is elöbbre jön...ööö..mindenki érti?mert én már nem biztos.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Vanni, én nem spilázom túl a napirendet!
Szopi ébredéstől számított egyenletes időközönként, az utcsó este 9-kor. Előtte f 9-kor fürdés. Semmi más fix nincs (alvás, séta, játék - ahogy sikerül...)
Ez gáz szerintetek??

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


gyöngyi most kapcsolok :lol: világit :lol:

Tudod az apukájuk nem egy.
A Kiaráé sajna meghalt.
Az Esztié meg nagyon fehér bőrü.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Csorna,gyönyörűek a lányaid!!!
Nóri igen van Hervis.Miért?
Megyek megeszem,amit alkottam.Hááááát,kivi vok. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi dehogy!

Mi sem csináljuk másként.
Nem katonásdit játszunk.Szabályokat csak mértékkel.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Napirend:
Szofi, Csorna, a jóég tudja, hogy mi a jó, de azt mondják sokan, hogy a babának jó a rednszer, hogy mi után mi következik... azt, hogy mi mikor, az nem feltétlen, de a tej miatt és az alapvetően túl lazaságom miatt inkább valami rendszert szeretnék... próbáltam nem nézni az órát, hogy mikor kellene ennie, aztán be is csúszott 2 5 és 6 órás szünet... és és a munkám miatt is nagyjából jó tudni kb mikorra jöhet a diák. Sajna muszáj heti 4-szer reggel tanítanom... addig a párom vigyáz Marcira... És a tornász miatt is, mert nem jó, ha tele pocakkal maszírozzák... ok, az csak heti 1....
vanni
 
 


én sem katonásdit játszom... sőt.... de sokan tartanak napirendet.. egyébként kicsit kemény a megfogfalmazás Csorna.. ez sértő is lehet,, lehet, én vagyok a túl érzékeny...
vanni
 
 


Vanni
Én kb. csak azt tudom írni, ahogy nálunk működnek a dolgok:
D.e.: Ilyenkor én a reggel 11körüli szopi után (neki ez a 2. kaja) kicsit viszem magammal és közben meg tudom csinálni a házimunkát.
Ilyenkor még picit álmos, de már nem akarna aludni, de tök jól elnézelődik a pihiszékből.
Így járkálunk beágyazni, teregetni, özben jön velem és magamat is rendbe tudom pakolni, fürcsi-hajmosás stb.
Kb. így 1,5-2 óráig van fent...aztán szundi. (simán berakom aludni, nem altatom, kb. 2-3 perc nyafi után szundi, mert jól befáradt. :roll:

Ilyenkor alszik kb. napközben a legtöbbet-legjobban.
Kb. 2-3kor 3. szopi, majd program:
Én ha nincs túl meleg, ilyenkor megyek vele boltba, vagy posta stb.
Aztán haza, kis megszeretgetés és kis szundi (ilyenkor kb. 1 órát alszik)

5-6 felé 4. szopi:
Eztután már gyakran nem akar aludni az esti fürcsi-szopi-altatásig. Így ilyenkor vagy a teraszon vagyunk, vagy babakocsoizunk nagyritkán, vagy a járókában lustizik, közben torna, meg játék, játszószőnyeg. stb.

Este 8-f9 körül kezdődik a fürcsi, aztán kaja, madj egy jó nagy büfiztetés, hogy éjszaka ne bukjon és egy jó nagy vállon altatás (ez ha nagyon fári akkor 5-10 perc, ha tudodd alukálni du-n többet, akkor hosszabb, kb. 20-25 perc)

Nagyjából ez a mi napunk.

Szerintem próbáld úgy hogy a napi rutinodba becsatlakozzon Marci. Ő így megismeri, hogy hogy zajlik az élet, te meg el tudod azokat a dolgokat is végezni, amik babával ébren is simán mennek.
Ha alszik, akkor meg megcsinálod azokat, amik vele még nem mennek.
Tapasztald ki, hogy mit szeret:
Lili pl. tök jól elvan a házimunkánál, ha közben nézhet.
Vagy a fürcsiben üldögélés is jó proginak számít.
Így amikor alszik akkor marad időd!!!!!!!

Gyöngyi!
Nagyon jól hangzik..én is pedikűröshöz készülök. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.08.06 12:39-kor.

Kép
mozza
 
 


Nóri,nagyon megható a vonalzód!Tényleg így teljes! :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza!Tök jól megfogalmaztad!"próbáld úgy hogy a napi rutinodba becsatlakozzon Marci", nálunk is így alakult ki a napirend!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jaaa,Mozza,azt a boxos dolgot nekem is elküldenéd? Köszi!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Vanni bocsiIgazán nem akartalak bántani.Tudod én a 4. gyerekkel már nem úgy gondolkodom mint régen.Nem parázom annyit.Minden megy a maga utján.

Kép
KépKép
csorna
 
 


vanni, ejjel 3kor azert eteted mert ehes? vagy csak mocorog? vagy esetleg felkel?
mi akkor hagytuk el az ejszakai kelest amikor rajottem h mi a gondja.. mindig azt hittem ehes. es mivel a cicihez tettem evett is persze :lol:
nalunk az volt a gondja h megunta a hason alvast. szoval forditottunk rajta es aludt tovabb. azota reggel fel6 es fel7kozott ebred eloszor.itt eszik,de ezutan vissza alszik,ha faradt vagyok en is :roll: amugy elotte probaltuk kifele tolni az ejjeli ebredeset.
6-7nap alatt eltoltuk 4fel5ig. aztan jottunk ra ugye h haton siman elalszik meg. sztem tok jo az idoerkezuk,szoval amikor ejjel felkelt mindig 20percel kesobb kapott kb enni.. es igy kiszoritottuk az idot.

kovi kaja amugy 10korul van, majd kimegyunk udvarra,bufi meg seta, meg ucsorgunk majd viszem magammal zuhizni meg fgoatmosni meg ilyesmik. ezt vegig nezii aztan beteszem forgozni, addig mosogatok meg elpakolok. utana kedvetol fuggoen alakulnak a dolgok,van h latom h nyugos,hasra teszem es kiporszivozok addig. persze o ez ido alatt elalszik :)
aztan fel2korul eszik. en ezutan szoktam elmenni vele bolt vagy udvar v seta, tolem fugg. tok nyugi van akkor. jatszunk is sokat, nincs hiszti.van h alszik fel -1 orat azert. fel6korul megint kaja van. itt mar apa is itthon van.... szoval jatszanak meg setalgatnak udvaron meg ilyenek. 7kor furcsi.fel8kor vacsi,majd alszik amikor sikerul. van h kaja utan egybol.van h egy orat meg elvan es csak utana. de itt mar nem jatszunk vele mert attol nagyon felebred :roll:
nekem ez igy tok bevallt. es ugylatom neki vegkepp nagyon megfelel! :roll:

ja es en sem katonasdit jatszom :lol:
neki jo, nekem is jo. tudom igazitani az egyeb mas dolgaimat is. mert nekem is akadnak. es ugy boldog mindenki ha mindenre van ido...

Netti
Kép
maumau
 
 


Szofi
szegény húgod! Mik megtörténnek, hihetetlen.
Nálunk is minden nap más, attól függ reggel mikor kel, aztán mikor mennyit alszik...

Böbi
boldog évfordulót! Nekünk is az 5. lesz szept 4-én :-)
Mik a tervek estére?

Na olvasok.
pumuklii
 
 


a 2. szopi utan nagyon elmegy sztem az ido azzal h jon velem es nezelodik. tetszik neki minden tokre :lol:
a teregetest imadja a legjobban :lol:
jol el is farad, van h ideje se marad aludni mert annyi dolgunk van. akkor a 3. szopi utan (13-14kozott) total kidol :)

csorna, sztem ez nem a "parazason" mulik.
nekem igy kenyelmesebb es sztem neki is jobb h mindenre van idom. mi sokat jarunk el itthonrol es nekem jo tudni h nagyjabol mikor lesz ehes. persze van h total kimarad egy kaja mert o nem ugy gondolja :roll:
de azert kenyelmesebb igy. (nekem)

Netti
Kép
maumau
 
 


Maumau, Mozza, a kenguruban csináljátok a házimunkát? És a zuhit a pihiszékből nézi?
vanni
 
 


Mozzanak igaza van, én is így csinálom. Amikor alszik, alszanak, az az én időm. Ekkor olvasok, netezek stb. Mosás, rendrakás, teregetés szigorúan, ha ébren vannak.
Majd ha kicsit nagyobb lesz Lili már adogathatja a teregetésnél a zoknikat stb. :-)
pumuklii
 
 


vanni, nem nem! pihiszekbol mindent :wink:
kenguru nalunk csak bolt vagy ilyesmi!

Netti
Kép
maumau
 
 


Vanni: az igény szerinti szopi este nálunk úgy megy, hogy miko felébred, megszoptatom. :) Változó, hogy mennyit alszik, ma éjjel 3-4-2 órás etapok voltak és 3/4 7-kor keltünk végleg. (Amúgy csak az éjjeli szopikkor nézem az órát. Nappal annyiszor szopik, hogy tök felesleges lenne, nem is emlékeznék rá.) Szerintem a napirendet jól csinálod és amúgy meg te tudod kitapasztalni, hogy jobb nektek. Én akkor teszem babakocsiba Csongort, ha már unom cipelni, de az istennek sem akar elaludni szopi közben. A babakocsiban ugyanis nem alszik túl sokat, és ezért nem szeretem benne altatni alapban. De ha Marci jókat alszik a babakocsiban, akkor mehetsz vele sétálni alvásidőben is. Meg az is tőled függ, mikor szeretnéd estére lerakni. Nekem pl. az az ideális, ahogy Csongi csinálja, hogy kb. 9- fél 10 körül alszik be este. Ugyanis Tüci is fél 10-kor megy aludni (velem együtt). Így hosszabban tudok aludni az első szopiig. Tüci anno 7-kor aludt el este, és akkor én is mindig mentem csicsizni (még a Barátok köztöt sem láttam :lol: ). Bár ő többet aludt éjjel, kb. úgy, mint a te Marcid. Csak utána korábban kelt, mert 6 körül már fent voltunk.
Nálunk pl. a napirend amúgy is nehezebben menne, mert itt van Tüci is, aki simán bezavarhatna Csongi napirendjébe. Így is nehéz összehangolni a két gyerek déli altatását. Most persze könnyebb, mert nem otthon vagyunk és van ki lekösse az egyik gyereket, míg a másikkal foglalkozok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na még annyit akartam, hogy Tücinél kb. mostanra állt be pl. az alvás napirendje. Kezd stabilizálódni, hogy reggel 7-8 körül kel, délután 2-kor alszik és este fél 10-kor este. 2 éves kora óta alussza át az éjszakát. Szóval nálunk egy ennyi idő volt. Ezért én nem sürgetem Csongit sem. Persze az élet hozza a korlátokat, mint Vanninál a tanítás, torna. Tüci is azért tanult meg cumisüvegből is enni, mert nekem kellett menni szakképzésre, pszichodrámázni és addig itthon lefejt tejet kapott. Akkor pl. ő is 3 óránként evett, míg ha otthon voltam, jobbára ő is igény szerint szopizott. De a gyerekek hihetetlen rugalmasak, sokat kibírnak, jól tudnak alkalmazkodni. Legalábbis az én gyerekeim. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


megkaptuk az oltást...3kor lázat kell mérnem...digitálisom van, azt belenyomom az olajba és benyomom neki? 1-3 centit? és várom amíg pittyeg? nem fog fájni neki, vagy lekakilni?
jajj bakker de izgulok...
előtte azért a cumis lázmérőt is benyomom a szájába, és van ilyen felragasztós lázfigyelőm is...és nem nem vagyok paramami...kölök vigyorog most alszik, de én úgy félek hogy valami baja lesz...
oltáskor a 2.nál jött rá hogy bakker engem piszkálnak, de 3mpig sírt...én meg a tű látványától rosszul lettem...elbújtam...

Kép
Kép
mniki84
 
 


csorna: szépek a lányok :)

nozavi: megható a vonalzód!

Böbi: boldog évfordulót!

Emese: Fruzsi csak lenn alszik szopipárna mellett, hogy Zsófitól védve legyen, éjjel az ágyában nincs szopipárna.

napirend: nálunk bizony van napirend, Zsófi mellett nem is tudnám máshogy. Fruzsi négyszer eszik egy nap, nyolckor, délben, négykor és nyolckor. Ez fix. Így egész délelőtt szabadok vagyunk, mehetünk sétálni, játszótérre, vásárolni. Az, hogy mikor alszik napközben, vagy mikor játszunk, az persze változik. Ami még fix, hogy mi Zsófival fél egy fele eszünk, Fruzsi deles evése után, és utána Zsófi megy is aludni. Este negyed tízkor van takarodó mindkét gyereknek :) Nyilván vannak kivételek, tegnap este Fruzsinak ment a hasa, meg nyúzott volt, így nem erőltettem az alvást, hanem picit tovább fenn volt.

De most mindkettő alszik :)

És igen: alvásidő az nekem is pihi: alvás, olvasás, internet, tévézés, de nem házimunka! Házimunkát velük csinálom :)
Vendég
 


Anita: boldog születésnapot!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: