Új privát üzeneted érkezett!

reny, azt hiszem ertem :)
megmutatom a dokineninek azert.
egyebkent van h egesz nap normalis, abbol gondolom h van h sir es tok normaslisan jonnek a konnyei...
de azert zavar h van amikor meg nem. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hááát Adraci, "hivatalos" kajaidőben próbáltam cumiztatni, de nem sikerült... a cicire bezzeg rögtön rábukott. Szóval nem tudom... Az a baj, hogy a két utolsó etetésem elég közel van egymáshoz (2-2,5 óra), így alakult a napirend. A ciciknek meg nincs annyi idő, hogy összeszedjék magukat estére. Ezért gondoltam, hogy az utolsó előtti etetésnél odaadnám a hajnalban lefejt tejet...de így bajos. Persze ez a megoldás is mókuskerékbe ültetne, mert akkor ez nem kereslet-kínálat szerinti...ÁÁÁÁÁÁ az örök-szopi-dilemma. Azt hiszem amíg elalszik esténként nem vacakolok, marad a cici, csak nehogy eygszer kevés legyen :(

Netti, azon mosolyogtam, hogy a te lánykád mindig percnyi pontossággal alszik el? 20.00: Netti a gép előtt :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hm.
Azért akarsz neki még adni este, hogy tovább aludjon?
Mert ha nem sír cicizés után, akkor nem éhes=nincs teendő. :D

Kép

Kép
adraci
 
 

 
 

Adraci, igen-igen, ez vagyok én...Nincs probléma? Majd kreálok magamnak! :-D Mert mi van ha eltöröm a lábam és a férjemnek kell megetetnie, de nem fogadja el a cumisüveget? :lol: Na jó, a problémát felfüggesztem...:wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Csorna, privi megy

Kép
Kép
zili
 
 


Köszönjük az együttérzést! Tesóm Portugál szakos hallgató, már harmadszor volt kint, ezúttal nyaralt (volna)... Lelkileg elég jól van, de azt mondta, mostmár sehova nem megy egyedül (ezt én mondjuk nem is bánom). Tett feljelentést a rendőrséfen (a rendőrök is totál ki voltak akadva), de nem hinném, hogy elkapják őket. Gyalázatos!

Annus, mi az a dévényes?

Na jó éjt mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Elveszett bárányka jelentkezik....
Ígértem, hogy nálam lehetne a következő tali, most a térdem miatt sajna örültem, hogy Marci babát eltudtam látni valahogy, lassan minden visszakerül a régi kerékvágásba, már tudok lépcsőzni, és vezetni... Nemsokára feldobom én is a lehetőséget, amíg jó idő van, és lehet a kertben is babázni! Ígérem...

Annus, csodás a klip, igazán!!!!! Nagyon hálásak vagyunk érte neked! Jó kis csapat jött össze itt... :)

Szofi,
Dévény Alapítvány- torna kötöttségre:
Nézd meg a Dévény Alapítvány honlapját... az egyik legjobb hely, aholkez kezelik az izomtöttséget - tónusosságot és lazaságot, azaz hipotóniát. HOsszú várakozási lista van, de ha gyorsan szeretnél valakit, akkor tudnak adni egy listát, azoknak a tornászoknak a listáját, akik elvégezték Dévény Anna néni, azaz Panni néni 2 éves tanfolyamát, és el lehet a babát vinni masszíroztatni... általában 5000 ft 1 óra... az Alapítványnál 3000 ft 1 óra... Máshol is lehet segíteni a dolgon, ha szükséges kezelni, de én megmutatnám a háztiorvosnak, és ő úgyis mondani fogja szerintem, hogy hova érdemes fordulni...
Marci is feszes kicsit, igaz ő test szerte... voltunk is a Dévény Alapítványnál... sok tapasztalot gyűjtöttem, ha gondolod, szivesen megosztom... Hozzánk házhoz jön heti 1-szer egy Dévényes, 4000ft-ért alkalmanként... Marci kezdi megszeretni, először nagyon sírt.. mostmár szopja közben az ujját, és csak picit sírdogál, amikor a nyakát nyomkodja a néni.. de utána teljes a felszabadultság, mosolyog egész nap szinte utána, mint a vadalma, jó neki, ez látható:) És lazább is már 2 alkalom után is.... Egyébként mindket a háziorvos küldött az Alapítványhoz...
Egyébként fejlődésneurológushoz érdemes elvinni azt hiszem, mert a kis izomzatát ők is nézik, és nekem az ortopéd szakorvos mondta, hogy akit elvittek eddig a Dévény Alapítványhoz, mindenkit kezelni akartak, és nem mindíg szükséges igazán... igaz, ártani nem árthat...

Annus nektek mit kell tenni a kötöttebb csípővel?

Keresztelő- időzítés- no sírás:)
Nekünk is múlt vasárnap volt, jól sikerült időzíteni, csak az utsó 5 percben zengett tőle a templom... A templom 45 percre van tőlünk.. Az autóban etettem meg, mielőtt bementünk a templomba, ott csucsukált a mise alatt, félig meddig, és a ceremóniát is végig bírta, aztán hazamentünk a vendégsereggel, miközben ő aludt, és csak érkezésünk után 1,5 órával kellett megetetni, így én is tudtam a vedégekkel foglalkozni... :)

Szopi-pótlás
én még mindíg egyszer vagy kétszer pótolok naponta, az utsó előtti etetésnél a hajnalban lefejtet is megkapja az utolsónálpedig ha követelőzik, akkor kap tápszert, de általában 30-60ml amit max megeszik. Próbáltam sokáig nem pótolni, de nem volt nyugodt... amióta így csinálom, nincs gond... :) És ennek most vagy 1 hónapja már.. Egyébként a súlya 6560gramm, olyan 15-25 dkg a gyarapodása....
vanni
 
 


Sziasztok!

Reggel fél 7kor keltünk!!! JUHÉJJJJJJ!!! :wink: El sem hiszem, hogy teljesen végig aludtaM az éjszakát! Időben ágyban voltam, tök szupi! Rég éreztem magam ennyire kipihentnek!!! Csak ne lenne ekkora köd kint! :? Itt már nagyon hóra áll! :lol: Na jó, rem vár még vele egy kicsit! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt!
Köszönöm a köszöntéseket!

:arrow: felkelt manó,majd jövök.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vanni!
Csak egy picit kell tornázatni a jobb lábát pelusozáskor.Csak én még mindig kötöttebbnek érzem mint a balt.
Keresztelőről kérünk képet!!!

Szofi!
Vanni elég jól leírta a dolgokat!

Anita!

Akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!


Netti!
Írtama blogba egy rövid szösszenetet!Majd még folyt köv.Micsoda történések vannak itt,ezt látni kéne :wink: :lol: Elég mókás.... :roll:

Gyöngyi!
Szerintem se kísérletezz!!!Hidd el,ha szopi után éhes,meg fogja inni a tejet az üvegből!!!Én már a 2es fejet használom,ha jól tudom.Szintén avents.De ha tényleg ilyen pótlásra kerülne a sor,max kiskanállal adjátk neki!Még jobb is!Vagy pohárból is lehet itatni!Ha éhes ,tuti az egyikre rákap! :wink: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Na jó sokat írtatok, még jó, h tegnap este elkezdtem átolvasni, de az elejére már nem emlékszem :oops: :oops:

Gyerek fél8-kor kelt, most magyaráz... Mondjuk enni alig akart vmit, de lehet csak én gondolom úgy...
Tegnap meg negyed8-kor kelt, jó lenne, ha ez így is maradna :)

Amúgy tegnap gondolom a front miatt, de nagyon durván nyűgös volt, 5 perceket volt el csak el... aludni klb. kétszer 20 percet aludhatott, jól is néz ki a lábam, mert elkezdtem epilálni, az egyik kész, a másik félig :)

Szofi,
hugodat nagyon sajnálom, de örülök, hogy lelkilelg nem viselte meg.. Reméljük, elkapják, akik ezt csinálták vele, és més lányokat nem tudnak bántani!
Csani édesen nyaralt!! Tudtatok fürcsizni eleget a Balcsiban?

Gyöngyi,
szerintem se erőltesd a cumisüveget. A 2-2,5 óra alatt nyilván nem lesz annyira tele a cici, h csak nyelnie kelljen, de nálunk sokszor volt, h a délutáni és ésti kaja után csak ennyi idő telt el, és elég volt neki bőven annyi tejci, amennyi volt :) és nekem is annyi van, h amennyi kell neki, tehát nem folyik orrba-szájba :wink:
Manókád pedig csudahelyes :)

Panndi,
szépek a lányok, mint két tojás sztm...
Fruzsi szopipárna mellett szokott aludni, vagy csak az be volt rakva neki? Bogi éjjel úgy alszik, hogy a szopipárna ott van a fejénél, lassan el kéne vennem tőle, csak félek, hogy megszokta, és nyugtalan lesz, ha a megszokott dolgok nem úgy lesznek, mint korábban :) :shock:

A nyáladzás meg ökölrágcsa nálunk is nagy sláger...

Annus,
jó kis sztori... :shock: :x Számomra komolyan mondom, hihetetlenek az emberek!!!!

emese1979
 
 


Na akkor itt.
Annus köszi.Olvastam a blogot......hát ismerős.Sajna sokszor nem értenek a szóból.Erre felé divat. :lol:
Szofi,sajnálom tesód.Nagyon jók a képek,Csani édes.Majd megnézem mennyi a fejkörfogatunk,de nekem a heti 1cm sok. :roll:
Nóri,tényleg dili vagy! :lol: Jól táncolsz. :D Hó?????Ez durva,mi meg itt hőgutát kapunk.
Gyöngyi,Marci nagyon cuki.Igazi kis Pasi.
Pumukli,édesek a tesók.
Mozza,én is köszi a tornát :)
Fruzsinak és Lilinek boldog hófordulót!
Szofi boldog házassági évfordulót.
Mi túl vagyunk a szurin,aránylag jól viselte,kicsit nyafisabb volt miatta.
5100gr és 61 cm.
Kaptunk a vérszegénység miatt vérvételre beutalót majd kb kedden megyünk.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt!

Annus, blog :roll: Nem akarlak elkeseríteni, de most azt hiszed, hogy ha hazaértek, akkor végre nyugi lesz. De nálunk Marcinál plusz egy teljes napba telt a visszaállás, addig tartott a rengeteg inger feldolgozása. Bár minden baba másként viseli a környezetváltozásokat. Szorítok :-)

Anita, akkor szerencsére láz nem lett a szuriból, ugye? Köhögés? Csak félrenyelés miatt volt?

Szopi-pótlás... Emese, Annus, igenis, értettem! :D Akkor nem kísérletezem. Bár arra azért kíváncsi lennék, mennyi idő alatt tudnék 150-160 ml tejet kanállal Marciba tuszkolni :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szofi: húgod szegény. :cry: Engem úgy felháborított! Bár nem mondhatnám, hogy a szemet szemért elv minden mértékig való híve vagyok, de ilyen esetekben szívesen venném, ha az illetékesek ugyanúgy megkapnák a magukét! Utálom a kegyetlen embereket! :twisted:

Csonginak tiszta melegkiütés lett a térdhajlata és környéke. :cry: Pedig most nincs is meleg, és van zokni a sín alatt...

Dévényesek: igen, én is úgy érzékeltem, hogy ők is pénzből élnek alapon, mindenkinek ajánlják a tornáztatást. Tücit is elvittem anno egyszer a lábfeje miatt, mondta is a nő, hogy persze, vigyem, de nekem nem volt meggyőző, hogy ő tudna jobban segíteni rajta, mint a sín. Mondta, hogy nagyon komoly problémák nincsenek, de azért... Inkább akkor jó ez a torna, ha valami komolyabb állapot áll fenn (oxigénhiányos születés miatt stb.).

Kép
Kép
tinu
 
 


Lakásfelújítóknak, építkezőknek:
http://4szobamagazin.hg.hu/cikk/tapeta/ ... -kutyakaki

Szofi,
Bogi 33 cm- s fejkörfogattal született, 2 hónaposan volt neki 36,5.. Nekem se a védőnő, sem a dokker nem mondta, h kevés lenne, szóval sztm ne aggódj emiatt!! :wink:

Ja igen, Pumukli,
annyira édesek a gyerekeid!!! Ez jó nagyon, hogy Maja tornáztatja a kisöccsét :) :)

emese1979
 
 


Halihó!

Na, tegnap sem volt időm nagyon jönni...ma olvastam vissza...férjem utazik....így hamarabb keltem, mint Lili.... csomagolni kellett.
Lili totál beállt a 8körüli ébredésre...nagyon király! :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy nálatok is bejött a torna. Lili is imádja.
Szofi!
Ma bepötyögöm neked, hogy hogy kell csinálni.

Barátosném storyja:
Nem éltek együtt. Mind2jüknek volt külön kecója, hol a pasinál, hol a barátnémnál aludtak. A pasi nem látogatta a családját túl sűrűn, max. 1-2 olyan út lehetett így visszagondolva, amikor haza is mehetett.
De nagyon komolyan csinálta, tényleg absz. profi volt...nem volt gyanús... :?
Amióta Budapesten élt, jó pár nője lehetett....még vsz. a barátnőmet is csalta alkalmiakkal. :shock: :(
Neki meg persze sírig tartó szerelmet, meg esküvőt, gyereket ígért....aztán az volt nekem kicsit már necces, hogy mindig halogatta....a barátném, meg védte még, hogy sokat dolgoznak....majd, ha a munkában a kitűzött célokat elérik stb....
Szóval ilyenkor még én voltam a gyanakvó...én egyszerűen a végén azt éreztem, hogy nem őszínte a pasi...de azt nem gondoltam volna hogy ennyire nem az.
Főleg, hogy a b.ném szerint nagyon mély lelkizések is voltak közöttük! :shock: :shock: :? ..a fene érti....
De legalább most kezd jobban lenni, már nem akar elfutni a világból, felmondani,otthon sírni napokon át stb....
De nagyon fáél attól, hogy többet nem, tud majd senkiben megbízni... :?
Sajnálom szegényt...próbálok segíteni ahogy tudok...lelki forródrótot üzemeltetek all day. :shock: :roll:

Kép
mozza
 
 


Ja, még akartam:
Lili is mindent a szájába gyömöszöl...néha az egész öklét....kaja után...néha kibukja a tejcsit is tőle! :shock: :?
Meg a pelusokat is majszolja, totál nyál minden.
Ez lehet már a fogzás kezdete?
Nagyon látszanak már az első fogacskák az ínye alatt! :shock: :roll:

Kérdés:
Hol lehet kis méretű csörgőt venni?
Ami van neki, az elég vastag és kiesik a mancsából, bár nagyon szorítja.
A csuklócsörgőnek meg nem sok értelme van, mivel nem is a csörgés a lényeg nála, hanem az hogy szoríthassa a mancsával. :roll:

Kép
mozza
 
 


Szegény Csongi.Mikor kell visszamenni vele????
Gyöngyi, végül nem lett láz.A köhögés meg azért van,mert játszik a nyálával,meg rájött hogy ő tud ilyet is.Kis rafinált. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Még1:Lili nagyon komolyan kinézi a falatot a számból, amikor előtte eszem valamit! :shock: :lol:
Elkezdi nyalogatni a száját és nyálbubikat fúj!!! :shock:

És sajna második napja azt játszuk, hogy este nem hajlandó a 2. ciciből is szopizni, mert annyira fári (ált. du4-5-től nem alszik az esti lefekvésig)...elkezd kalimpálni, hisztizik...követeli a könnyen szopizható tápit!
Most mit csináljak?
Arra is gondoltam, hogy nem adom neki oda, hanem lefektetem éhesen...ha éhes, akkor első a cici....de nem volt szivem ilyen retorziót alkalmazni (noha anyósom szerint jó ötlet, ő megcsinálta volna a helyemben).
Szerintetek???????????????

Kép
mozza
 
 


Mozza,
én ezért szoktam este kenguruzni, mert Bogi is estére nagyon nyűgös meg fáradt, volt, hogy az egész hercehurcát végigüvöltötte. Így kenguruban fél óra nézelődés után a levegőn bealszik egy kb. 30 percet még, és ez elég neki, hogy a fürcsit stb.-t jó hangulatban kibírja! Próbáljátok ki, hátha...

emese1979
 
 


Annus-hát nem irigyellek!!! Én épp a napokban jártam úgy, azt hittem felrobbanok, mentünk apánk elé, összetaálálkoztunk az egyik magyar DOKInővel, akivel egy picit leálltunk terefere, közben hívott Sanyi, ugye elnézést kértem felvettem a telefont, egyszer csak mire nézek a babakocsiba, a gyerek kezét fogdossa, meg a CUMIT!!!!! Dumál neki, nem kell a pipuka? Jól megfogdossa, majd a takaróhoz a lábához leteszi!! ÁÁÁ DOKTORNŐ!!! Kórházból jött ki épp!!! Mennyi baci lehetett annak a kezén?? Akárhogy kezet is mosott! :? Na mindegy! KITARTÁS!

Szofi-szerintem is sok az 1 cm. Nekem Vilinek 34,5 született, de 33-al hoztuk haza, 8 hetesen volt 38. Nekünk sem mondanak semmit, hogy kicsi lenne. Édesek a képek. Látom belecsippaszkodott a fényképezőgépbe!

Tinu-szegény CSongi! Nincs elég baj, még ez is! Sudokrémmel kend be neki vékonyan, szerintem az segíteni fog.

Nekünk meg az állunkon lett egy hólyag, mert szerintem bepálott. Ahogy nyáladzik, meg a pipa együtt, hiába törölgetem ez lett belőle. NA azt én Sudokrémmel kenem neki, és szépen múlik.

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anita, boldog szülinapot!!

Nem sok időm van jönni, most megyek a tesómhoz, este meg remélem ünneplünk, mert ma vagyunk 5 éves házasok. Jövőhéten már próbálok lépést tartani.

Szofi, elolvasom a történetet, mert nagyon izgatott vagyok, hogy mi történhetett!!

Mozza, nálam dettó ugyanez a helyzet, én már letettem kétszer éhesen, egyszer felkellt 4-kor enni, tegnap is csak 30 ml-t evett meg, letettem és simán aludt reggel 6-ig. Én már arra is gondoltam, hogy este 7 körül a kisbabakocsiban elringatom egy 20-30 percre, hátha akkor megenné a vacsiját.

Puszi mindenkinek
Vendég
 


Jó reggelt!
Mi is jól aludtunk,mint mindig.Igaz egyszer felébredtünk manóval,mert megint beszorult a rácsok közé.Tenni kéne oda valamit.A fene esne ezekbe a rácsvédőkbe,hogy nem érnek végig! :evil:
Mozza!Én azt szoktam ilyenkor csinálni, hogy lefejem gyorsan a cicim(olyan 5-10 perc)ha nagyon sír addig,akkor Dani dajkálja vagy cumizik,és a lefejtet adom oda neki. Szerintem éhesen ne tedd le,mert úgyis vagy felébred pár óra múlva és bomlik a kidolgozott napirend(a nem napirend pártiak ne olvassák el :lol: ) és Neked is rossz, vagy nem is tud aludni igazán az éhségtől. Szóval ha nincs kedved fejni,akkor szerintem jobb a tápi. Ez az én véleményem,de Te vagy az anyukája,Neked kell tudnod Lilike hogy reagál a dolgokra.
Na ma teszek végre keresztelős képet,csak eltte vár még takarításra az óriás konyhám :lol: meg több tucat vasalnivaló. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita ISTEN ÉLTESSEN!!!!!!!!!
Blogot még nem olvastam,na majd később.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tinu, nekem melegkiütésre bevált a Pumukli által ajánlott hintőpor. Másnapra nyoma sem maradt.
Vendég
 


Ja, még vmi - Mozza, nálunk is volt olyan, hogy az esti nagy szopi, altatás 1 órája fél óra volt max, alig evett a gyerek - és 9-től 7.15ig aludt, pedig tuti hogy a negyedét ha megette annak, amit amúgy szokott... egyszer próbáld ki, ilynekor hogy viselkedik!

Kutyafüle,
a furminatort hol vetted? Én egy helyen láttam most 8000-ért, ha 1-2 hét múlva is azt mondod, hogy bevált, akkor lehet, beruházok én is egybe :wink:

emese1979
 
 


Ja Mozza!Esetleg egy fél órával előrehozhatnád a progit.Ha már ilyen sokáig elalszik,szerintem belefér.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja bocs, h megint... Kutyafüle, ikeában meg sok bababoltban lehet kapni körbeérő rácsvédőt! Nekünk is az van már a gyerek 2 hetes kora óta, mert elmászkál.. de sztm vaterán, teszveszen is lehet találni ilyet!

emese1979
 
 


Na még valami, aztán lépek. (Gyöngy még alszik, pedig már indulni kéne lassan, Iringó meg már újra alszik - így indulj el valahova....)

Mozza, nekem unokanővérem járt dettó így, 36 éves, 8 éve volt együtt a pasival, bár állítólag nem csalta, nem is bukott le, de ahogy közeledett az eslüvő időpontja megpattant. Fél év telt el, most kezd magához térni. Még mindig jobb, mint a nővére, Őt 8 hónapos terhesen hagyta faképnél a férje.

Annus, még keresem, hogy veletek mi történt, remélem rálelek! :oops:
Vendég
 


Annus!

Most olvastam a blogban....kemény!
Totál átérzem a szitut.
Nálunk is hétvégén volt egy kis ö.zördülés....anyósoméknál voltunk és a sógórnőm elég hangoska...meg néha felüvölt :shock: ...pedig 28 múlt...na mind1....no comment.
Férjem 3szor szólt rá, hogy ne hangoskodjon, mert Lili ijedős a hirtelen hangokra, mozdulatokra....(már volt olyan, hogy tök nyügi volt egész nap 1-1 ilyen ebéd után). Szóval megkérte, sőt elmagyarázta neki, hogy miért kérjük, hogy Lili és a mi érdekeinke nézze, még pici, kicsit mimóza a lelkem stb...
Na, a 3. alkalomra a férjem erőteljesebben szólt már rá....erre a sógórnőm meg elkezdett kiabálni...hogy túlféltjük a gyereket, meg hímestojásként kezeljük, mimózát nevelünk, ő nem fog senkihez alkalmazkodni, és ha ez nem teszik nekünk, akkor ne vigyük a gyereket, amikor ő is ott van!!!! :shock: :shock:
Ezután a férjem kikérte magának, hogy mégiscsak még nincs 3 hónapos a gyerek, mi ismerjük, nem viccből kérjük, és mi az hogy egy felnőtt ember nem tud alkalmazkodni egy órácskát!
Erre ekezdett bömbölni és kirohat a kertbe....férjem gyereket kikapta a dédik kezéből és haza kellett azonnal mennünk....
A csaj terhes...eddig nem szerette nagyon a gyerekeket, de a férje már nagyon akart + találtak egy cisztát a méhében és a nődoki azt mondta hogy a teherbe esés ált. kiöli.
Na, szóval ilyen hozzáállással jön a baba....kiváncsi vagyok....
majd megtudják, hogy milyen egy 4 heti nemalvás után suttogva járni a lakásban, mert végre alszik a gyerek.....majd a saját gyerekén fogja megtanulni mit jelet alkalmazkodni.
Kiváncsi vagyok, hogy fog e így üvölteni otthon majd?

Kép
mozza
 
 


mozza-ez a "falatkinézés" nálunk is megy, cuppog a Drágám! Majd felzabálom, de hát neki még várnia kell erre.... szegény barátnőd, ez azért naon gáááz!!! Szerintem most éljen egy darabig, ne kösse le magát senki mellé! Szerintem!

Jajj ezek a csörgők. Vilcsi szorongatta valamelyik nap, és már teljesen bedurrant, mert az csak csörgöt minél jobban rázta annál jobban csörgöt, és egyszerűen nem tudta elengedni! Olyan édes volt, ahogy kínlódott! Dobok képet róla:

Kép Itt még nincs probléma...

Kép itt viszont már ajajjj :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


CSORNA! Írtam privit. Remélem, átment...

Kép
szkitty
 
 


Böbi!
Kemény! Én hiszek benne, hogy az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlákat.....szóval egyszer majd csodálkozni fognak, amikor a fagyi visszanyal! :evil:

Niki!
Ja, részben ezért nem tettem le éhesen...mert tuti felborította volna a napirendet + éhes volt még, láttam rajta, csak ahhoz meg túl fári és hisztis, hogy szopizzon. Trükkös kiscsaj tudja már, hogy cici után még jön valami más kaja is, ami csak úgy ömlik a szájába! :roll:

Kép
mozza
 
 


hú mozza, ez azért nem semmi! 28 évesen ilyen gyereknek lenni!! Már bocs! Nem akarom megbántani! Ciszta ide, ciszta oda, minek a gyerek? Értem én, hogy a férje akar, na de ha nincs megérve rá, hááát. Na mindegy! Hát erre én is kiváncsi lennék, hogy hogy fog reagálni a gyereknevelésre, napirend miegymás! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Böbi de jó rólatok is hallani,boldog évfordulót!Tesód hogy van???
Mozza,hát tényleg elég gyerek.Na de majd tapasztalja és reméljük változni is fog.Én nem tenném le éhesen,bár te ismered.Hannánál felborítana mindent napirendileg.
Nóri édes ez a pici fiúcska!
Szofi,30-as fejkörfogattal született,38 volt neki 2 hósan,most nem mérték.
Mi is már 3 napja kínlódunk az evéssel.Alig fogadja el.Most 2 dologra gondolok.Ugye sokat ivott a meleg miatt,lehet eltelíti a tea.Most adok neki vizet,talán bejön és többet eszik.
A másik,hogy létezik esetleg olyan,hogy már nem ízlik neki ez a tápszer????
Amúgy mi is mindig rágunk valami,valakit.
Mozza,Hanna is cuppog ha eszünk,komolyan kinézi a szánkból.
Múltkor meg hugom lefeküdt mellé dumálni neki,Hanna meg szinte ugrott egyett és ráakart toppon keresztül cuppanni a cicijére. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita! :lol: :lol: Hanna lesből támad a cicikre! :lol: :lol:
Böbi!
Akkor ma romantikáztok? Gratula az évfordulóhoz!

Kép
mozza
 
 


Nóri!
Tényleg gyerek még. Eddig őt kényeztette a család egész életében...nehéz lesz majd átértékelni a státuszokat és maga elé helyezni egy kisemberke érdekeit.
Talán a saját gyerekénél menni fog (muszáj lesz)...Lili miatt nem változik sajna. (és ez nagyon rosszul esik a férjemnek és nekem is, szerintem egy kicsit 'féltékeny' is Lilire, hogy most ő van a középpontban és hozzá kell alkalmazkodni, ami ugye neki saját bevallása szerint sem megy és nem is akar, ez utóbbi szerintem szomorú....)
Ez van. Majd rájön....és kénytelen lesz túlnőni az egóján....

Kép
mozza
 
 


Anita,
Bogi is a csajookon a ciciket stíröli, ráadásul ha az enyémnél nagyobbat lát (még így szoptatósan sem vagyok egy Pamela Anderson :) :) melleselg... szóval ha nagyobbat lát, akkor mág gúvadnak is a szemei :wink: :shock:

Nóri,
Vilcsi édes...
Havazás?!? :shock: :shock: Atyaég!!!

Amúgy kiváncsi vagyok, hogy fognak a manók reagálni majd a hóesésre :)

emese1979
 
 


mozza,
nalunk detto ezt csinalja Boro.
probald ki eloszor h adsz neki kb 60ml tapit h a nagy ehseget csillapitsd! aztan cici... en most igy csinalom :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


o kozben visszaolvastam :roll:

Annus, sztori ismeros. NC :evil:

mozza, sogornod nem semmi.. :evil:
kivanom neki tudja meg milyen atelni amikor sok nemalvas es hiszti utan nyugi van..

Bobi, gratula az evfordulohoz :wink:

Anita, isten eltessen!!! :)

blogba majd en is irok sztem meg ma,igyekszem majd rovidre fogni :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ráadásul amikor Lilit vártam, már akkor furán viselkedett.
Beszólt a 4D képeket nézve, hogy milyen furcsa, meg ijesztő! :shock:
(na az én lányomra ne mondjon senki ilyet)
Még most is gyakran szól be olyat, amire legszívesebben elküldeném a ......, de mivel nem akarok balhét, ezért inkább magamban tartom.
(pl. Lili olyan mint egy béka stb....)
És persze napi hisztije, hogy hízik....naná, TERHES....na mind1...most jól kiírtam magamból....

Kép
mozza
 
 


Mozza,
az ilyennek minek gyerek???? Remélem, hogy anyaként megváltozik, mert csak szegény ártatlan picibabának lesz rossz, aki nem is kérte, hogy a világra jöhessen :(
Béka...hát ez tényleg idióta! ne is foglalkozz vele!!

emese1979
 
 


Én is abban bízom, hogy majd a saját gyereke 'betöri'...
Csak szarul esik, hogy ilyeneket csinál/mond... :(

Kép
mozza
 
 


mozza-hát ez tényleg blöd! Tényleg ha ennyire kis elkényesztetett királylány mit fog csinálni egy kakis pelussal? Sírva menekül, mert a béka trottyantott? Jesszzzzzusom! Ne foglalkozz vele, egyik füleden be, a másikon ki. Hamarosan eljön a te időd. Csak gondolom te, hogy már egyszer végigcsináltad és ugye nem akarsz a másiknak rosszat, ezért nem fogod megtenni, pedig az ilyen megérdemelné! Amúgy mikorra várják a babót?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok

Zili kösz,hogy utánna néztél de ezt én is megtaláltam.Nekem ingyen letöltés kellene.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Szkitty ment a privi remélem.

Kép
KépKép
csorna
 
 


mozza,kivancsi vagyok a sajat gyerekere mit mond majd.
egyebkent meg Lilire sok mindent lehet mondani, de hogy nem gyonyoru olyat biztos nem.
ha ot egy bekara emlekezteti akkor ajanlanek neki egy jo szemeszetet elso korban :shock:
amugy sztem ez irigyseg. nalunk detto ez van.
csak nalunk a sogorom bnoje. (akivel egyutt nottem fel,csak miota az eszemet tudom nem tartom vele a kapcsolatot,regen muszaj volt, anyumek legjobb bnok voltak,sokat voltunk ossze zavara. nalunk allandoan a szrt keverik... addig fajult a dolog h nem megyunk nagyszulokhoz,ha ok ott vannak es csaladi unnepsegeket se tudnak tartani ezert. ja es kb 3-4 hete idejottek uvoltozni,mert csak h o miert nem lathatja a gyereket vagyishat azert mert csak a parom testveret hivtuk babanezobe. ot nem.. es idejott az anyjaval!! :lol: hat lejarattak magukat persze. azota anyumnak megszakadte gy 30 eves baratsaga az anyjaval.. na kicsit zavaros lett,de ennyit tett a feltekenyseg es az irigyseg. ok 7eve vannak egyutt. a pasi tobbszor megcsalta. sose lesz ebbol mar semmi nekik :roll: )

Netti
Kép
maumau
 
 


Böbi,
pont este gondoltam Rád, hogy hol lehetsz és majd jól felhívlak ma :) de meglettél :)
boldog fordulót, ünnepeljetek csak :) Tesód?

Anita,
ezen a cicis sztorin jót nevettem :D

Nóri,
hó? én úgy utálom a havat. nem semmi :) Vili nagyon szép :) jól néztek ki.

Mozza,
sógornő nem semmi...én már lehet beszóltam volna, főleg ha ilyet mond...mennyi idős terhes?
hogy birod, hogy ilyen sokat utazik a férjed? sok napra ment?

a barátnős sztori se kutya...lehet letéptem volna a tökét és ledugtam volna a torkán...

Átküldöd nekem is a tornát?

Vanni,
jobbulást a térdednek.

Emese,
Bogi is cuki lehet ahogy guvadnak a szemei.

Riki és Izus nagyon édesek, néztem a blogban őket. De az anyukákról miért nincs kép? :)

Tinu,
Csongi még mindíg jól bírja a szerkezetet?

olyan izomlázam van, alig bírok menni :)
belegondoltam, hogy egy hónap és kezdődik a suli...hogy nekem mennyire nincs kedvem ehhez :)

akartam még sok mindent, de jól elfelejtettem, nem vagyok a toppon.

így alszik épp:
Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja, Annus. olvastam a blogot...gááz :evil:
te is milyen türelmes vagy, én nem bírnám :)


hát én is tudnék mit írni a blogba...:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na takarítás kész.Stellt megint furmináltam kicsit.Már megközelítőleg annyi szőr nem jött ki belőle.És tegnap 4 óta 1/4 annyi szőr volt a földön és a takaróján,mint régebben.Már majdnem az elviselhető kategória. Még azért dolgozom az ügyön. De látszik némi fény az alagút végén. :lol: Jajj menni kell vasalni.Mindjárt keresek egy jó filmet hozzá.
Mozza elég durva ez az elkényeztetett királylány sztori.Nagy türelmed van.Ha Rikire mondana valaki rosszat azt helyből kettéharapnám. Kíváncsi leszek mit művel a saját gyerekével.Majd gyere és pletyizd el.
Böbi,boldog évfordulózást!!!!!! Nekünk még 3,5 hét van addig.
Na a blogig most sem jutottam még,majd vasalás meg szopi után hátha.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: