Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Gabókám!
nagyon drukkolok!!!!! :wink:

most akkor 22.-e marad?
dezsina

Dezsi,
mi van a koncerttel? Ma megint azt hallottam, hogy nem hajlandóak átadni a stadiont.

i.kata

Dezsi!
Elvileg igen,én bízom benne!Gondolom úgy is szól akinek nem jó!
Már várom! :lol:

Kata!
Új vonalzó!Tetszik!!!!! :P

Wepe!
Légyszike gyere egy bejelentkezéssel!Pocak simi! :D

phpBB: Kép
belluska

Kata!
még semmit sem tudok, hogy mi lesz... :roll: Remélem nem marad el, mert szivesen megnézném ezt a show-műsort!

Belluska!
akkor úgy lesz. A pontos időt, meg egyeztetjük még!
ugye azt tudjátok, hogy az egy hosszúhétvége?!
dezsina

Dezsi!
Persze tudjuk!
Én alkalmazkodom most hozzátok,ha gondoljátok lehet 21.-én is vagy amit szeretnétek!Lehet írni a javaslatokat! :wink:
Részleteket meg úgy is beszélünk! :lol:

belluska

Ja és ha valakinek extra program van a hosszú hétvégére,csak ez miatt ne húzzuk keresztbe a számításokat!Mindenre van megoldás! :D

belluska

Sziasztok kislányok!Itt vagyok,mostmár teljesen jól:)Köszönöm mindenkinek a drukkokat,köszönöm!A hir:12 petikét sikerült leszivni,azt mondták ez jó eredmény.Az?Apa cuccosa is jó volt,taxiba ültünk,hogy biztos beérjünk vele.Úgy szoritottam,melengedtem,mint a himes tojást:)Abszolult nem éreztem semmit a punkcióból,a Tanár úr,és mindenki nagyon kedves volt.Tényleg volt fini tea,meg csoki is.Jót mosolyogtam magamon,hogy még az étcsokit is elszopogattam,pedig utálom az étcsokit,de olyan jól esett:)Ahogy mondtátok,holnap kell telefonálnom...már várom...Puszika nektek:Dezsi,Kata,Zsuzskám...Belluskám....

salygabó

Gabó!
Csak hogy itt vagy már!Annyira vártalak!Nem hogy jó eredmény,hanem szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És még apa katonái is szuperek,hát ez nagyon egyértelműen siker!!!!!!Volt hogy én is sízokniba bebugyolálva vittem a srácokat télen! :lol: :wink:
Holnap ismét várunk a hírekkel!!!!!!!Pihengessél és nagyon gratulálok a mai eredményhez!Puszi!

belluska

Gabó,
szuper!!!
Örülök, hogy petikék ilyen szép számban voltak :lol:

i.kata

sziasztok!

Gabókám!!! :D :D :D
micsoda szuper sejtszám :!: :!: :!: :!: :!: nagyon drukkolok és várom már az 1 órát, hogy megtudhassuk a további jó híreket a randiról!!!! :) :) :)
Mielőbb gyere a hírekkel :!:
(én cicim közét teszem mindig :oops: :P ott biztonságban vannak :D :P :D és melegben :D ) szerintem mindenki melengeti és ölelgeti, ahogy csak bírja :D :P :D :D :D

Kata!
atyám, látom, hogy közben (nekem észrevétlenül) már a decapeptylnél tartassz. Úgy emlékeztem, hogy csak beszéltünk róla :P Te jó ég!!!
Drukkhegyek!!!!
dezsina

Jó reggelt!

Gabó,
++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
neked annak idején nem volt még deca a fagyiknál, nem? Nem számítottam most szurikra. Sőőőőőt, állandóan elfelejtem időben beadni, úgyhogy be kell állítanom valami figyelmeztetést, hogy nehogy kimaradjon egy szuri.

i.kata

Gabókám!
Én is nagyon várlak a hírekkel!!!!!!!Puszi!

Szép napot csajok!
Ma már jött valami hűsítő fuvallat az égiektől!Örülök neki,mert már kimerítő volt!
:D

belluska

Kata!
egyáltalán nem volt szuri. Csak gyogyi. Estrofem meg progi pótlás. ha jól emlékezem. Tehát olcsó volt a kivitelezés, ha mondjuk nem számolom bele a transzfer költségét, ami ugyanannyi, mintha lombikoztam volna :? 8)

Belluska!
éjfél körül jött kis városkánkra a fuvallat! :P
dezsina

Dezsina,
igen, nekem is van estrofem, vagyis egy másik, de csak a nevük más.

i.kata

Dezsi!
:lol: :lol: :lol: Nálunk is! :lol: :wink: Most újból befűtöttek,aztán meg majd jön a jó kis vihar,amiből gondolom esőt nem kapunk,pedig már a szép kertünk a múlté(de úgy nézem sok mindenki másnál is itt a városkánban!

Gabó!
Mikor jössz?????Várunk!!!!! :P

Kata!
Jobb lett volna szurik nélkül megúsznod,de hátha ez lesz a tuti! :P

Zsuzska!
Lassan ellőheted az első helyzetjelentést!Pocak simi!!!!!! :D

Zafir!
Végül mész az intézetbe konzira?????

Mindenkinek puszi!!!!! :P

belluska

Gabó,
????????????????

i.kata

Sziasztok!Itt vagyok,olyan jó,hogy igy vártatok,istenemre,meg is könnyeztem ezt a sok figyelmességet...Nos,reggel telefonáltam,és 5 embriónk van!Holnap is telefonálnom kell,gondolom,még változhat a helyzet.Most már biztos,hogy csütörtökön lesz a beülti.Ma egész nap magamban beszélgettem a kis babákkal,remélem,mind kisfiú:)Katám,ha nem elég a Deca-d nekem maradt 3 db,nagyon szivesen odaadom!Belluska hogy vannak a picik?Hogy birják ezt az időjárás változást?Dezsi,ti most spontánkodtok?

salygabó

Gabó,
NA VÉGRE!!! :lol: :lol: Már nagyon izgultam:-)
5 pici az nagyon szép eredmény :lol: És tuti mind kisfiú :wink: Amúgy megfigyeltem az ismerőseim körében, hogy mesterséges megtermékenyítésből sokkal több fiú születik, mint kislány :wink:

Ha fogyóban lesz a decám, akkor betelefonálok megint az intézetbe és ha kell még, akkor majd szívesen megveszem a te maradékodat. Köszi a felajánlást! :lol:

i.kata

Gabó,
amúgy hogy vagy? Pocakod nem fáj?
Remélem jó sok vizet iszol és minél több fehérjét eszel! Ezekre nagyon figyelj oda, ok?! :wink:

i.kata

Szia Kata!Próbálok inni,de az a baj,hogy én olyan keveset iszom alapjáraton is.Most erőt vettem magamon:)A hasam fájdogál,aggódom is,hogy ez normális ilyenkor?Ma van a normális,nem stimus ovulációs napom,ez nem zavar most be?Vagy most az elmarad,nem tudom..Kérlek ne viccelj , nem gondolod,hogy hagynám kifizetni neked a Decát?Hisz nekem már nem kell...De kis butus vagy:)

salygabó

Szia Gabó!
Istenem,de csodás eredmény!!!!!Szerintem ez a pocak fájás mindenkinél változó!De szerintem semmi extra,csak valamiért van akinek fáj,van akinek nem!Nekem szerencsére nem fájt sosem,kivéve még műtét után kb.pár órát,de semmi különös!De ne aggódjál ez miatt!Az ivás pedig igenis fontos,alapjáraton is ilyen melegben,nem még a leendő kismaminak!!!!!!!!!Parancs kiadva! :wink:
Szurkolok,hogy kis kukis legyen,de gondolom azért a kislány is jöhet! :wink: :D
Puszi és hajrá csütörtök!!!!!!!Iszonyúan szurkolok érted és remélem "friss" öröm pezsgőzés lesz itt nálunk Pécelen!Persze kölyök pezsgővel,mert már sokan nem ihatnak mást! :wink: :lol:

belluska

Gabó,
ne aggódj a pocakfájás miatt, nekem mindkét alkalommal nagyon fájt. Azt mondták nekem annak idején, hogy ez normális, mert alap ciklusban 1 tüszőt növesztünk, most meg sokkal többet a gyógyszerekkel, és ez "próbára teszi", vagy inkább megerőlteti a petefészkeket. Nem ezek a helyes kifejezések, de a lényeg érthető így is :lol:
Az ovulációd pedig elvileg tegnap reggel volt, mert az a szuri, amit szombat este kellett beadnod, az a tüszőrepesztő :lol: Szóval tegnap ovuláltál :lol:
Előre szólok, ha mégis szükségem lesz a szurijaidra, akkor nem fogom megköszönni. Tudod, gyógyszert nem szabad megköszönni, különben nem hat :lol: :wink:

Ja, és tényleg igyál sokat, és inkább most, amíg nem ültetik vissza a piciket, mert most még nem gond a wc-re futkosás. Picikkel a pocidban azért ne rohangálj sokat az első napokban.

i.kata

Gabókám!
Elfelejtettem válaszolni a kérdésedre,köszike megvannak a gyerkőcök!Igaz most mindkettő részéről kicsit nyűgi időszak van,de biztos a meleg is közrejátszik!De amúgy édes pofák,imádom őket! :lol:
Sokszor Katának mondom amikor egy rosszalkodás után odabújik,hogy annyira akartunk téged.....és már könnyes is a szemem,végig se bírom mondani neki!Olyan jó hogy vannak nekünk!
Átérzem minden szakaszát a most átélt napjaitoknak mindannyiótoknál!Akárcsak nálad is ami csoda most történik ill. fog történni veled!Imádkozok mindenkiért!!!!!!!

belluska

Jó éjt!!!!!!
Kép

belluska

sziasztok!

Gabó!
hipi szupi :D :D :D :D Gratulálok a majdnem-focicsapathoz!!!! Hát persze, hogy nagyok jók az eredmények!
Koradélután jelentkezz még nálunk, hogy fejlődnek a srácok!!! Csüt.-re drukkolok nagyon!
Egy tipp az ivásra. Én csak kólát iszom... általában. a punkció után viszont amit nagy mennyiségben tudtam inni, az a sima rózsaszín szénsavmentes viz. valahogy az simán lecsúszott, nem kellett eröltetni. Egész nap tudtam inni. Talán neked is beválik!!! :wink:

Belluska!
:)

Kata!
:)
dezsina

Sajnos olvasó üzemmódban köztünk lévő csajszikánknak
SOK-SOK-SOK-SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!

Kép

belluska

Sziasztok!Csatlakozom Belluskához rögtön:olvasó kismami boldog névnapot!Lányok!5 embriónk maradt,3-at kapok vissza azt mondta a T.úr!A másik 2 remélem elmegy sitáborba,erről még nem beszéltek,nem kérdeztek!:(Holnap 10-re kell mennünk.Már izgulok,de bizti azt is túlélem:)Mit szoltok ehhez a sz...r időhőz?

salygabó

Gabókám!
Fantasztikus!Szuper srácok mind az öt az biztos!!!!!
Holnap már hozod is haza őket!Ha szuperek akkor tuti,hogy fagyibabák lesznek!Mennek egy kicsit szomszédolni Kata babáival!
SZORÍTOK NAGYON!

Az idő tényleg szar,de én örülök neki,mert a kertünknek nagyon kell!
De holnap már biztos kisüt a nap! :P

belluska

Sziasztok!

Kriszta barátnénknak nagyon boldog nézvnapot kívánok!

Gabó,
látod, kár volt aggódnod! Nagyon szépen haladtok :lol:
Aztán holnaptól pihizz egy darabig :wink:

i.kata

Gabó!
isteni! bizti sitábor lesz!!!! nagyon szorítok!!!
holnapra mega-giga drukkok!

Kata!
lesz Madonna.... :D Kincsem Parkban, ahol amúgy is lett volna
dezsina

Dezsina,
na az szuper. Mondjuk szegény lovak.... gondolom addig elszállítják onnan az összeset. Amúgy miért akartél eltenni onnan?

i.kata

Kata!
a rendezőnek a Kincsem Parkkal volt szerződése. Majd a rendező gondolt egyet és felmondta egyoldalúan a szerződést a Kincsem Parkkal, hogy máshova viszi a koncertet. Kincsem park nyilatkozta, hogy ők szeretettel várják a koncertet, nekik semmi kifogásuk nincs és nem is volt, a szerződés köti őket, nem ők bontották fel, sők szeretnék a koncertet. A rendező nem talált másik helyszínt, és igy vissza ment az eredetihez. :twisted:
szerintem nem kelt el az összes jegy. a Kincsembe 70ezer ember fér el, a sportcsarnok (talán) 50ezer. Gondolom, nem akarták, hogy lézengjenek a népek egy 70ezer férőhelyes parkban akárhányan. Ez biztos a pénzről szólt. a lovas story nem a Kincsem Park találta ki, hiszen nekik bevétel, hogy kiadták a területüket és állítólag ők gondoskodnak a lovakról is.....
Lényeg a lényeg: juhuuu megyek! :D
dezsina

Dezsina,
aha, így már értem. Amúgy lehet azért nem kelt el az összes jegy, mert elég negatív viszhangja volt a tavalyi bécsi koncertnek.
Állítólag nem volt valami jó. A koncert után volt itthona tv-ben egy srác (egy ismerősöm ismerőse, de már én is találkoztam vele többször), akit összevertek a biztonságiak, mert bement a rendezők wc-jébe. A csávónak azt hiszem a lába és a karja is eltörött.
Ja és mivel tavaly a fél ország kiment Bécsbe a koncertre, gondolom azok most itthon ne ismétlik meg.

i.kata

Dezsi!
Remélem szuperül fogod magad érezni!!!!!!!Hánykor kezdődik?
Remélem azért nem csak fél óráig élvezhetjük majd a társaságod!Majd úgy intézzük! :D

Minnie!
Kismamink remélem jól érzitek magatokat!
Jelentkezz ha hazajöttetek!Pocak simi! :P

Kata!
Hajrá szurcsik,aztán hajrá fagyi babók! :P

belluska

Jó reggelt!

Gabó,
mennek a drukkok! :lol:

Belluska,
mennek azok a szurik :lol: Csak mindig az "elfelejtés" határán állok velük :roll: Valahogy most nem tudom magamba kódolni ezt, de lehet jobb is így :lol:

Tegnap írtam a NLcafé-s forgácsos topicba, hogy segítsenek már abban, kinek milyen volt a fagyis beültetés. Szeintetek válaszoltak? Még csak azt sem írták, hogy üdv, vagy valami, pedig tegnap egy másik új is csatlakozott hozzájuk és azt legalább egy ember üdvözölte. Szóval érdekes kis társaság lehet ott :roll:

i.kata

sziasztok!

Kata!
annyira fáj, hogy nem emlékezem pontosan a fagyis beültire. Csak az van bennem, hogy csak gyogyit szedtem. No szuri. Aztán egyszer csak tüszőrepi és beülti! isteni gyors volt a stimu és hamar jött a beülti!!!!
annak titokban örülök, hogy néha-néha kimegy a buksidból a szuri, mert ez azt jelenti, hogy nem vagy rágörcsölve :D Vagyis, sikerülni fog!!!!! :D

Belluska!
hazudnék ha tudnám mikor kell elindulnom. Picit összetettebb a dolog. elmegyek a barátnőmért akivel együtt megyünk Pestre, utána odamegyünk a páromhoz, mert ő fog bennünket furikázni. Elötte még italozunk :P eszünk :D jól érezzük magunkat, hogy meg legyen a kellő hangulat :P :P :P :P
még meg kell beszélnem.... szerintem nekem du le kell majd lépjek. De mindenképpen jövök!!!!!

Gabó!
nagyon drukkolok!!!!!
dezsina

Dezsina,
jajj, ne fájjon! Biztos jó ez így ahogy van, csak mivel most elmaradt a magyarázat, ezért olyan furin állok az egészhez. :oops: Vagyis nem ez a megfelelő kifejezés, de biztos érted mire gondolok :lol:

i.kata

Dezsi!
:lol: :lol: :lol:

Kata!
Az a lényeg hogy azért ne maradjon el a szuri,de jó hogy eltudsz róla feledkezni!Sikerülni fog a babó meglátod!Nagyon bízunk benne! :P
Hát igen,nem mindenhol ilyen jó kis csapat van mint itt nálunk!De nem gondolják,hogy azért kérsz segítséget,mert tényleg szükséged van rá,mármint a tanácsokra!Na mindegy!Olyan furik az emberek! :? :roll:

Gabó!
Drukk hegyek!!!!!

belluska

Belluska,
hát az biztos, hogy a mi topicunk nagyon tuti :lol: :lol:
Közben válaszolt egy csajszi, akinek lett volna ilyen beültetése, de károsodtak a picik a felolvasztásnál.

Dezsina,
tényleg, neked hányból hány ébredt fel annak idején?

i.kata

Sziasztok!

Gabó, nagyon drukkolok!!!!

Kata, fel se vedd, hogy nem válaszolnak, úgy vettem észre, hogy a legtöbb topicban csak egymással foglalkoznak, újakat nem szívesen vesznek be, én már régen feladtam, hogy máshonnan kérjek bármilyen infót, inkább marad a netes böngészés és ti.

Bellus, nagyon-nagyon sajnálom, de nem tudom megoldani, hogy 22-én ott legyek a talin. Mindenkitől elnézést kérek, ha esetleg mégis történne valami, akkor felbukkanok majd, de úgy tűnik, hogy erre kevés az esély jelen pillanatban.

Dezsi, hajrá spontán!!!!!
Vendég

Kata!
Na de legalább az az egy csajszi válaszolt!Hát nem volt valami szerencsés akkor szegény,de ez ne is járjon a fejedben,mert neked tutik lesznek a srácok!Annak idején nem is gondoltam erre hogy a fagyi babáinkkal ilyen is történhet(kis naív vagyok)!De azért remélem aki megkapta őket ott felébredt valamelyik babó! :D

Ladiva!
Annyira sajnálom!Szerettem volna teljes létszámos talit,de én tudom hogy úgysem ez lesz az utolsó!Következőn feltétlen ott kell legyél! :wink:
Mondanám,hogy tegyük át,de ennyiünknél nehéz megoldani,hogy mindenkinek jó legyen!Gondolunk majd rád ebben biztos lehetsz!!!!!!

belluska

Ladiva,
próbáltam ennek a fagyis beültetésnek utánaolvasni, de kezelésekre mindenhol csak a mnyh vastagítását írták. Azért is akartam megkérdezni abban a topicban, hogy hátha van ott olyan forgácsos, akinek ilyen volt. És annak a csajszinak is volt deca, de neki csak a 3. naptól, nekem meg a 21-től :roll:

Belluska,
nem akarom nagyon beleélni magam, mert ahogy olvasom, elég kis %-ban ébrednek a babák. Ha visszakapom őket, vagy csak egyet, akkor nagyon bizakodó leszek, de egyelőre szeretnék reálisan gondolkodni.

i.kata

Kata!
Persze megértelek!De fő az optimizmus és biztos hogyha felébrednek akkor akarni fogják,hogy te légy az anyucijuk!Tudod én annyira szorítok érted,hogy muszáj sikerülnie!
De nekem azt mondták annak idején(tudom már írtam),hogy a fagyibabák sokszor szebbek a sima társaiknál!Reménykedjünk!

belluska

Sziasztok!
Minden felhajtás nélkül újra itt vagyok, mert nem jó csak olvasni benneteket. Nagyon hiányoztok. Köszönöm a köszöntéseket :lol: :lol:
Kata
Nekem 3 ból 3 felébredt anno. És én is kaptam decat, de már nem tudom hogy mikortól. És ha egy babó felébred a sítáborból az elég életképesnek bizonyul, nekem azt mondták. Szóval én nagyon drukkolok nektek.
Belluska
Ránk számíthattok biztosan és viszünk egy szőke csajszit is :lol: :lol:

Egy kis meglepi 2.23 mm:

Kép mai sztárfotónk
Vendég

Kriszta,
jajj de jó hallani felőled :lol: Nagyon örülök, hogy minden rendben van és hogy újra itt vagy!!!! Csodás a sztárfotó :lol: Csinálnál vonalzót?
És persze köszi ezt a pozitív tapasztalatot, ilyen jó arányról még nem is hallottam fagyibabáknál :roll: :lol:

Belluska,
persze, azért reménykedem :lol: és remélem az is sokat számít, hogy nem 3 naposan lettek lefagyasztva, hanem blasztocisztaként.

i.kata

Na akkor ünnepeljünk egy táblával :lol:

Kép

i.kata

Sziasztok kislányok!Megjöttem,itt vagyok,kissé boldogságtól túláradó állapotban!:)Mióta hazajöttünk,csak ábrándozok..3 babóca lapul a pocakomban,remélem már komoly harcok folynak odabennt a páholyért,vip helyért,kinek lesz a legtutibb szállása:)Irjátok meg légyszi,mit kell éreznem,mert én semmi fizikai érzést,tünetet nem érzek.Ja!Egy valami fura:beülti után egy órával felment a hőm,és azóta is fennt van.Ez normális dolog?Már ilyenekre gondoltam,hogy ugye nem tudom őket pl.kipisilni?:)Kérlek,ne nézzetek nagyon szőkének....!

salygabó

Katám drága,hogy te milyen kis figyelmes vagy,tök jó a tábla!:)

salygabó

Gabó
Pár napig én nem igazán éreztem semmit csak a stimutól nagy volt a pocakom. Most ábrándozz, és ne izgulj. Minden rendben lesz. Sok-sok babaragacsot küldök. :lol: :lol: Ez maga a boldogság :lol: :lol:
Vendég

Gabó,
ugye-ugye? Amikor mondtam, hogy nem mertem wc-zni, nehogy "kicsússzanak", akkor kinevettél :lol: Mostmeg te félsz ugyanettől :lol: :lol:
Tüneteket ne keressed, nem biztos hogy bármit is érezni fogsz, én pl. semmit nem éreztem :lol:

Kriszta,
hű de szalad az idő, holnap már 9 hetes leszel, nem semmi. Mikor kell menned megint uh-ra?

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?