Új privát üzeneted érkezett!

Megnéztem a babaszoba képeket, tök jóóóóóók!
Ez fűrészporos festék, hogy rücskös? ANnyira királyul néz ki! A parketta is szép!

Mi tegnap vettünk parkettát, azaz hozta a párom. Találtam róla fotót a neten, de ez nem a mi szobánk.

Kép
Vendég
 


Twist!

Fűrészporos tapéta van lefestve. Muszáj(ly) volt azt rakni, mert akkor glettelhettünk volna egy csomót. Tudod, panel.

Szép a padló!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Az elsőt írtad helyesen. A muszáj pontos j! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Rodina vajh mikor ér ide a JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hírekkel?
Most már én leszek ideges, ha megint elküldik azzal, hogy hagyja abba a gyógyszereket :evil: Mindjárt keresek neki egy jó dokszit!
Vendég
 


percenként frissítek, hátha jön már Rodina....
Vendég
 


Twist,
gyönyörű parkettátok van!!!! A szoba is jól néz ki, kár hogy nem a tietek :wink: (de lehet, hogy a tietek meg még szebb!!!)

Bikfy,
hogy vagy ma??? a hőd nagyon jó, örülök, hogy feljebb ment!!!!

Bumi,
a csík az lukacsos és az alap festék van alatta, vagy pont ilyen színűek???? nagyon szép továbbra is!!!

Twist,
ne hülyéskedj, lehet, hogy nem is lesz bak!!! Szóval festegess csak és pingáld a szobát, hidd el, szeretni fogja!!!!!! Én is azt hittem, hgy Bence nem szereti a plüssőket, mert eddig tudomást se vett róluk, aztán most úgy ölelgeti őket, mintha kislány lenne :lol: . pedig oroszlán :lol: :lol:

Dy,
gyomorrontásnak már se híre se hamva, igaz? azóta teljesen jól vagy már?
Vendég
 


Nati, mostanában hogy vagy, cicifeszülés? valami jel?

Bumi, nagyon jó ötletet adtál, most hirtelen megtetszett a halvány sárga falszín, és hogy alul pedig legyen sárgászöld (nagyon halvány sóska szín).
De majd elmegyünk egy igazi ütős festékboltba és bizti beleszeretek valami őrült színbe, ahogy magam ismerem:) (szép a galambszürke, a bordó, vagy a lila szoba is, nem?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Csajok, az eső alatt nagyon rugdos Manóci! Húúúú! Bizti frontérzékeny a kis drága...
Vendég
 


Twis,
én bizakodom nagyon, de egyben félek is, hogy úgy járok, mint az előző hónapokban vagy mint Rodina.
Vendég
 


Helló lányok!

Még nem tudtam elolvasni, amit írtatok, mert most délutánra jól belelendültetek. Most értem haza a dokitól!
Szóval vagy 10 percig nézett uh-on, és szemben a falom egy kb 50 colos kivetítőn láttam mindent. Az uh gép nagyon szuper volt. Először csak mindent nézegetett, méricskélt. Én meg tök feszülten ott feküdtem. nekem már mindegy hogy mit mond, csak ne legyen m.k, mert azt nem akarom. Szóval, azt mondta, hogy semmi olyat nem lát, ami méhen kívüli terhességre utalna. Azt mondta, hogy annak 1 % esélyt ad, mivel nem mondhatja azt, hogy biztos nem, de nem lát semmit, ami ezt támasztaná alá, vagy akár utalna rá. Mondta, hogy az előéletem alapján és a vérezgetés miatt 25-28%-t ad arra, hogy egy kezdődő vetélésem lesz, de a méhem méhnyálkahártyája viszont ezt nem támasztja alá. Mert akkor ott kellene lennie foszlásoknak, ahogy kezd leválni a méhről a méhnyálkahártya. A többire, a maradék 70 %-ra azt mondta, hogy a méh centrumába egy 1*2 mm-es átmérőjű felritkulás látható, amely petezsáknak megfelelhet, így a terhesség valószínűsíthető! A méhem még nem kezdett el nőni. Szóval van remény!
Holnap felmegyek vérvételre kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye. Remélem minden rendben lesz!
Már annak nagyon örülök, hogy nem méhen kívüli! De ha még baba is lenne belőle, hát az lenne igazán a jó hír! Úgyhogy egy kis reménysugárba kapaszkodom, de még bármit mondani, és jósolgatni korai. Jövő héten kedden megyek vissza a dokihoz, igaz, hogy a máv-ba, és újra megnéz uh-on!

rodina74
 
 


Juj, Rodina, ezek csodálatos hírek, nagyon örülök nektek!:)))))))))) Na, és nem adott utrót, vagy valamit a vérezgetésre? Mit mondott, mit szedjél?
De jó hírek, annyira szuper!!!:)))))))))))))))))))))
Vendég
 


Bikfy!
Ment a válasz privi!
Ezt neked küldöm, biztatásul:
Kép

rodina74
 
 


Ja a vérezgetésre azt mondta, hogy ez a nők 25%-nál előfordul, ne ijedjek meg. Valószínű, hogy nem vetélés, és nem menzesz lesz, mert akkor a méhnyálkahártyán már lenne ilyen leválás kezdemény, de azt nem lát.De majd több dolog jövő kedden derül ki. Ja, és azt mondta, hogy ez nem inszemes baba, hanem utána 2-3 nappal jöhetett létre. Én is reméltem ezt, mert akkor a hcg-m is jó lehet a 62-re, és végül is 15-16. nap kezdtem egy kicsit láthatóan csíkozódni a teszten. Az igazi csíkozódás talán a hétfői és a mai volt!

rodina74
 
 


Rodina!
nagyon jó hírek!
Megy a drukk tovább!

Nati!
Pont sikerült olyan bordűrt találni, ahol a színek majdnem megegyeznek a fal színével.
Neked is megy a drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Amit pirossal bekarikáztam az lehet majd a petezsák! Kép

rodina74
 
 


Köszönöm mindenkinek a drukkolást! Nagyon rendesek vagytok!

rodina74
 
 


Rodina, de cuki a petezsákocskád!:))))))))) Szép határozott, nagyon jól látszik szerintem!
És spontán baba lehet, hát ez valami csodálatos! Akkor inszemi sem kellett volna nektek! És még azt is tudod, hol fogant... :wink:
Igazi csodababa, annyira örülök!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég
 


Bikfy!

Te is nagyon helyes vagy! Szép nagyok a szemeid!
Megtettem, amit kértél, és megtisztelve érzem magam, hogy megtehettem!
:lol:

rodina74
 
 


Twist!

NAgyon köszönöm, hogy ilyen rendes vagy! Még nem tudni biztosan, hogy petezsák lesz-e, vagy valami más, de a doki szerint igen. Tudod nekem már az nagyon jó hír, hogy nincs m.k. terhességem. Innentől kezdve már minden csak jó lehet. És ha még benéz hozzánk egy pici baba, annak nagyon örülnénk. Remélem keddig nőni fog a petezsák.
Már hazafelé vettem tesztet is, hogy holnap is tudjak csinálni egyet. Nagyon mérvadó eredmény lesz a holnapi hcg eredmény. Ha az is jó lenne, akkor mernék igazán örülni, egy picit. Most inkább felszabadultnak érzem magam!

Na gyorsan összeütök egy zöldborsó főzeléket!

rodina74
 
 


Rodina,
ez csodálatos hír!!!!!! DE jó, végre egy kicsit fel lehet szusszanni és örülni egy picit. Aztán holnap reggelre ismét gigamega drukk, de ott is lesz hamar eredmény!!!!!
A lényeg, hogy tényleg nem m.k. és most csak pihi, nyugi és a zsákocska növesztésre kell koncentrálnod!!!!! jajjjjjj, de jóóóóóóóóó!!!!

Bumi,
köszi, hogy nekem is drukkolsz és hogy ilyen sokszor leírod!!! Én is sokat gondolok Rátok, s arra is, hogy csodák vannak, háhtah spontán is összejön (látod, Rodináéknak is úgy lett most :)))

Bikfy,
csak nem halvány zebrát pisiltél???? Ha most nem, akkor reméljük hétvégén igen!!!!!!!!!!!!!!

Bumi, Bikfy,
ti dolgoztok?? Mivel foglalkoztok?
És te Twist??
Vendég
 


Nati!

neked is már csak 6 nap! Aztán már itt is a nagy nap!
De jó!

Úgy szurkolok neked, és a többieknek is! Olyan jó lenne, ha mindenki babásodna, és minden rendben is lenne!

rodina74
 
 


Rodina,
jaj de jó!!! Ha már holnap úgyis vérvételre mész, a hcg mellé harcolj ki légyszi egy progeszteront is, nehogy a progihiány miatt legyen a vérezgetés. És ha alacsony, akkor már jöhet is az utró, abban 10x annyi progi van, mint a duphastonban.
Én 3x1 utro mellett a 8. héten barnáztam, fel is emelték 3x2-re. Túladagolni nem lehet. Nekem van pár szem itthon, már postáznám is neked, de ha kell, gondolom kapsz holnap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy,
ha akkor volt a tüszőrepi, amikor írod, akkor pont most kell vérezgetned. Akár 2-3 napig is.
A babatervezok otthona.net-en valahol írják, hogy 2 igen biztató jele van annak, hogy megtörtént a beágyazódás, az egyik a beágyazódásos vérzés, a másik pedig az, hogy trifázisos a görbe, tehát van benne a peteérés után 7-10 nappal még egy ugrás felfele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist!

Nagyon szép parkettát választottatok! Biztosan szép lesz! Ha majd elkészül a gyerekszoba, kérünk képeket! Tudod már milyen színű lesz a szoba?
Bepótoltad a múltkor elfelejtett terhesgondozást?

Most fogok elkortyolni egy palástfű teát!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodina láttam a tesztet is meg amit írtál olvastam és szerintem ez tuti a baba.nekem is van utrom ha kell én is elküldöm :)
Továbbra is szurkolok!!!

Bikfy neked is szurkolok hogy baba legyen.!!!

Nati nem a pco miatt kell diétázni hanem a cukor miatt.

Twist jó a parketta tetszik.

Dy grat a jó cukor eredményhez.

Linácska hogy vagy?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!

Kösz. Holnap felmegyek vérvételre, aztán majd a többi kiderül. De ha rendben lesz minden, akkor kérni fogok valamit a vérzésre!

rodina74
 
 


Ha nem adnak semmit, akkor lehet, hogy igénybe fogom venni a felajánlásokat! Köszönöm

rodina74
 
 


Rodina
halk gatula,és megy a drukk továbbra is!!!+++++++++++++++++++

Twist
szép a padló! és a szoba is... :lol:

Nati
szerencsére a gyomorrontásnak semmi híre már,de adott egy jó nagy löket erőt ahhoz,hogy tudjam megállni a nagy zabálásokat. Na,jó ez ritkán fordult elő,de nyáron sok a grill parti.... :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Vius,
köszi, jól vagyok. Csak kicsit elkenődtem, mert a lányomnál még az volt a módi, hogy betöltöm a 40. hetet, kórház, pár nap várás, és indítás.
Most meg már úgy van, hogy betöltöm a 40. hetet, egy hétig ambulánsan járkálni kell mindenféle vizsgálatokra, ha minden ok, betöltött 41. hét után befekvés, várás, indítás. Na azért aug. 20-ig nem szeretnék várni.
Úgyhogy ma elkezdtem málnalevél teát inni, hátha használ.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szép jó reggelt!!!!

Linácska ne légy elkenődve Levinek igy is úgy is meg kell születnie:)

Rodina Drukk a vérvételhez!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk a Kaáliban. Az augusztust még kihagyjuk de aztán szeptemberben megpróbáljuk az inszemit. Most ha megjön vérvételre kell mennem a ciklus 2-3-4 napjából valamelyiken. Meg ebben az időben a Kaáliban UH-al is megnéznek.

Nektek kellett tüszőérlelés? Én most nem gyógyszert, hanem injekciót fogok kapni erre, a nevét még nem jegyeztem meg, mert még sajna nem tartunk ott, de azt is a ciklus elejétől kell majd magamnak beadni. Valaki csinált ilyet? Gondolom elmondják majd hogy kell, még nem csináltam ilyet sose.

Én most a 28. napon járok, de remélem minél hamarabb megjön, hogy elkezdhessük a vizsgálatokat. Mondjuk nálam átalgban 34-35 nap szokott lenni a ciklus hossza, de a múltkor is amikor kaptam a clostyt, meg a choragont is, akkor is 37 napra jött meg.

Ja és a Femibion 800-at kaptam, ezt tegnaptól el is kezdtem szedni. :)

A babára váróknak nagyon szorítok!
A kismamik pedig vigyázzanak magukra! :)

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem volt időm olvasni titeket mert nagyon pörögtök, de most beleolvastam az utolsó oldalba és láttam egy petezsákot is. :)

RODINA
Remélem ezúttal minden a legnagyobb rendben lesz, nagyon szorítok neked és a babának. UGye nem dolgozol. Pihizz és szeretgesd a babádat folyamatosan, érezni fogja hogy jó helyre került és esze ágában sem fog leválni a jó kis puha ágyikójából. :)
Giga-mega-drukkok +++++++++++++++++++

dita75
 
 


Dituli, de jó, hogy benéztél! :) Tök jó, hogy 3 hónap múlva már babázhatsz is, az mindjárt ittvan) Remélem, hogy párod és fia helyre lettek rakva és magukba szálltak kissé!:)

Nati, már csak 6 nap és ha már ilyen gyönyörű babaeső van a topicon, akkor a varázsfuvallat téged is elér, meglátod! És pozitívat pisilsz!:) :wink:
Hát Nati, én minisztériumban dolgozom, amolyan sokat ülős és sokat rohangálós munka. Bár most már kímélő munkát kaptam a terhesség miatt és inkább ülőmunka és kellemesebb, kevesebb stressz. Nem kell vidékre járnom, meg ilyesmi. Laza:) Te gondolom, hogy gyed-en vagy otthon, hiszen még pici a fiacskád.

Bikfy, mizu veled, hőd, teszted? Hatalmas drukk megy neked!

Rodina, annyira jó ez a pozitív fordulat, én is úgy megkönnyebbültem, hogy jó hírek vannak:) Növeszd nagyon a babót, hogy köv. héten már nagy petezsák látszódjon:)
Vendég
 


Babicsek, szuper, hogy voltál a Kaáliban! És néhány vizsgálat és kezdhettek is!:) Én a SOTE-n inszemiztem, ott csak gyógyszerek voltak és tüszőrepesztő injekció. CSak lombikozni mentem át a Kaáliba. Szintén a ciklus elejétől kaptam injekciókat, aztán tüszőrepesztő szuri és jött a leszívás és megtermékenyítés és beülti (aztán a baba!:))))))))))))

Be tudod adatni valakivel, vagy magadnak adod be? HOgy lesz?
Vendég
 


TWIST
NEm hiszem, a kiscsávóval eleve nem is találkoztam, majd csak holnap jön! De amit tőlem kap abban nem lesz köszönet. A laptopomra allergiás vagyok és ezt ő nagyon jól tudta. A sumákságra meg még jobban, szóval biztos nagyon össze fogunk veszni, de megmondom neki hogy ha nem viselkedik rendesen akkor nem kell hogy idejöjjön. Választhat!

Apa elviszi a hétvégén élményfürdőbe. Kérdezték hogy megyek-e velük. Nagyon jól tudja hogy nem mehetek be a vízbe és hogy ott Pápán még egy nyomi fa sincs de megkérdezi hogy megyek-e.
A másik programjuk a pecázás szokott lenni. Gondolhatod ez is mennyire tud izgatni. Aztán mindig megvan sértődve hogy nem megyek velük sehová. Nem ám csinálna inkább olyan programot amit én is tudnék élvezni. Nem is baj a múltkori állatkertezés is szar volt. Csak akkor érzem jól magam ha kettesben megyünk valahová de erre nem igazán volt példa. A sok év alatt egyszer voltunk csak ketten Hévízen.

Ma kihasználom a jó hüvös időt és takarítok egy kicsit. Remélem a fájós csontommal sikerülni fog legalább valami látszattisztaságot csinálni.Anyósomék jönnek megtartani az elmaradt névnapomat, és Monicék is jönnek Dancikával a hétvégén.
Már alig várom őket. Monicot utoljára akkor láttam amikor még a hasába sem volt Danci. Azóta meg már fél éves a fiatalúr. :)

dita75
 
 


Rodina
megy a drukk a vérvételhez!++++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, örülök, hogy csak gyomorrontásod volt és nincs baj a kiscsajjal:) Neked is jó étvágyad lett? Nekem is sajnos :oops:
Jönnek is fel a kg-ok, de mindig lehatározom, hogy holnaptól kevesebbet eszem és csoki helyett gyümölcsöket. De ez is holnapra halasztódik, mert ma is kaptam egy csomó finom csokit a "gonosz" kollégáktól! Nem ér!!:)))
Egy "visszaesőnek" csokit adni?

Dituli, de "jó" program javaslatai vannak a párodnak:(
Idén nálunk is több ajánlat érkezett, hogy vízbe menjünk és Balatonra és vitorlázni és élményfürdőbe. Szerencsére volt józan ember is, aki rájött, hogy nem mehetek vízbe a fertőzések miatt. De pl. hogy vitorlázni nem akartam menni, én voltam az emberkerülő és antiszociális lény. Márpedig nem megyek vízbe és kész, napra sem nagyon és egyáltalán kismama fürdőruhám sincs. Minek? Jövőre majd a babával mehetünk ide-oda, de ez a nyár kimarad. CSak a szívem fájna a vízparton és kényeskednék.
Sőt sehova sem megyek, csak rövid távokra, mivel feküdnöm kell sokat a méhlepény miatt. Szóval, nagy autó utakat sem vállalok.Ez van.
A párod fia is szokott internetezni? Van laptopja, vagy nagy gépe? Miért nyúlt a te gépedhez? HOgy vetted észre, hgoy ott járt?
Milyen fárasztó egy gyerek ez, hallod!:(

RODINA: hajrá magasabb HCG szint a vérvételen!!!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Hát a hcg kicsit emelkedett, de kevés: 162.
Szóval szegénykém erőlködik, de nem fog menni neki.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudok segíteni neki.
A Kaális doki azt mondta, hogy ez egy rossz terhesség, ne szedjem tovább a gyógyszert. A hőm ma 37,1 volt, de a tesztem ma gyengébb lett, mint a tegnapi. Tegnap utánanéztem a neten, ilyen korban, de már 4 hetesen is, legalább 5 mm-esnek kéne lennie a petezsáknak. Szóval ez nagyon kicsike.
A hcg-nek három nap alatt az egekbe kellett volna szökkennie, és a progeszteronom is csak 12 és annak is vagy 60-nak kéne lennie.
Szóval ennyi ennek a kis életkezdeménynek!
Sajnálom őt nagyon. És magamat is.

De talán a következő inszem sikerülhet! :?

rodina74
 
 


Jaj Rodina annyira izgalmas a helyzet. Nagyon szorítok!!!!Én biztos vagyok benne, hogy ott növöget a pocakodban a babátok! A vérvétel tutira meg fogja mondani. :D

twist: Ti hány inszemit csináltatok? Gratulálok hogy első lombikra sikerült a picurka. A szurival úgy lesz, hogy majd magamnak kell beadnom hasfalba. Már előre parázok tőle. Mondja a férjem, hogy majd ő beadja nekem, de mondtam neki, hogy azt nem engedem! :)

Ja meg képzeljétek azt mondta tegnap az orvos a Kaáliba, hogy majd ha meglesz az inszemi, utána amikorra várható a menzi aznap menjek el és vérvételből rögtön megnézik, hogy mi újság.

És szedi valaki a femibion 800-at?

Kép
babicsek
 
 


Hú most olvasom amit írtál. Nagyon sajnálom. :cry: Nem is tudok most okosat mondani neked. Fel a fejjel. De csodák azért léteznek.

Kép
babicsek
 
 


twist: a blogodba meg is találtam a választ a kérdésemre! :)

Kép
babicsek
 
 


Köszi babicsek. Tudom, majd legközelebb.

Én is a Kaáliba járok. Kihez jársz?
Nekem ez volt a 3. inszemem, de eddig én mindig csak gyógyszert kaptam, és csak a tűszőrepesztő volt injekció. Aztán pedig duphastont kellett szednem.

Én is femibion 800-t szedek, én erre esküszöm!

rodina74
 
 


Köszönöm lányok a szurkolást! Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan támogattok!
Próbálom a jó oldalát nézni, hogy inszemmel is lehetek babás, csak egyszer mindennek klappolnia kell.

Bikfy! NAti!
NAgyon szurkolok nektek, hogy néhány nap múlva + -t teszteljetek!

Bumi!
Neked is nagyon szurkolok vagy egy spontán, vagy egy kis segítséggel összehozott babához!

Igazán megérdemelnétek! :wink:

rodina74
 
 


rodina: Én a miskolciba járok, Molnár Imréhez. Nekem volt 7 hónap amiclostylbegites volt, közben 3-szor volt choragonos tüszőrepesztés, de mivel így nem sikerült, ezért próbálkozunk a szurival. De mondjuk a gyógyitól is megnőttek szépen a tüszőim, de nekem a méhnyálkahártyámmal is gond van, mert 7 mm-nél nem tud vastagabb lenni. Erre majd kapok kúpot is most.

És mit mondanak mi lehet az oka hogy ilyen kevés a HCG? Csak van rá valami magyarázat.

Kép
babicsek
 
 


Rodina nagyon sajnálom !!!!!!!!!!!!!!

Babicsek én injekciókat meg gyógyszert kaptam mind két inszemnél és persze tűszőrepit.
A Tűszőérlelőt a hátsómba kaptam két adag/minden másnap 5 napig a mensi 3.napjától a második inszemnél az elsőnél csak egy adagot kaptam. meg clostilbegytet ami mensi 3.napjától napi 2*1 5 napig .
Jártam uhura és mikor a doki azt mondta hogy na akkor most kell tűszőrepi és azonnal be kell adni.gyorsan kiváltottuk azt hittem fenékbe megy az is de nem az hasba ment.és nem fájt annyira sem (nekem)mint a hátsóba.
Nekem mindig anyu adta be.
Inszemek után pedig utrogestant kaptam napi 3*1 et

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Rodina amúgy én még mindig reménykedek hogy babód van és hogy minden ok legyen!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!


Rodina!
Nem akarlak feleslegesen biztatni, de szerintem jó a hcg eredményed. Egy normális terhességnél 1,5-3 naponta duplázódik, a két napot csak átlagnak szokták mondani. A tied pedig 62 volt az inszemi utáni 18. napon, ma meg ha jól számolom az inszem utáni 21. naponvagy és 162. Szóval nem ids értem miről beszélt a dokid. Az meg 100%, hogy ez a baba nem az inszemmel jött össze, tehát, nem is vagy még csak kb 15-16. DPO-n, ahhoz meg szuper ez az eredmény. Ráadásul úgy nő a hcg, ahogy kell. Tegnap ott volt a petezsák kezdemény, a korának megfelelő állapotban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bumi1979 2009.08.06 10:28-kor.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nati!
Megy a drukk!
Egyébként könyvtáros vagyok. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tegnap hogy jártam. Csajos estét tartottunk a barátnőimmel, és amikor mentem be a városba, észrevettem, hogy letört egy darab a fogamból. Hívtam is a fogorvosomat, és ma reggel ott kezdtem. Egyelőre ideiglenes tömésem van, mert az inyem mindig bele akar nőni a fogamba, és addig nem lehet tömni. Ráadásul nem igen bírom a számban való turkát, szóval öklendezős szüneteket kell időnként beiktatni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


vius: Látom, akkor neked a második inszemi sikeres volt. :D De ügyesek voltatok!

bumi: tetszik amit írtál rodinának. Lehet benne valami. Remélem igazad lesz. :)

Kép
babicsek
 
 


:shock: :shock: laptetőm van :lol:

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: