Ézsóné: lassacskán minden jól alakul. Lesz egy konyhád, lesz egy gyönyörű babát aki átrendezi az új szép konyhádat. És minden a helyére kerül.
Egyébként jó nagy már a babód!
Ronci: Köszi a tippet, de errefelénk nincs Cora
Ennyit 2010 kultúrális fővárosáról. Mellesleg most verik szét a Széchenyi teret (ahol a Dzsámi is áll) és az egészből egy nagy egybefüggő köves teret csinálnak. Hajrá. Mert nyáron nem lehet így is megpusztulni a melegtől, még azt a kevéske kis zöld teret is lekövezzük, mert a kő ugye nem ontja magából a forróságot nyáron. ÁÁÁh, nem. Ja és természetesen a bontásnál megint találtak valamit a régészek, úgyhogy erősen kétlem, hogy jövőre befejezik. (de legalább már nekiálltak a kövesítésnek
mi a francnak, inkább ültettek volna fákat)
Igazság szerint azt se tudom, hogy néz ki ez a cucc,
így majd a D&A-ban megkérek egy eladót, mutasson be neki, aztán asszem Lucababám írta, hogy valamelyik kínaiban is talált, ha már tudom mit keressek majd körbenézek.
Csipike: nem tom nálatok mi van, idelenn eléggé hűvös van, úgyhogy élvezzük is
, reggel permetezett kicsit az eső, olyan jó volt az erdő mellett abban a hűs harmatban sétálni. Aztán jött a busz
Akkor ha már közelebb lesz az idő, megbeszélhetünk egy talit ott. Úgyis bajban leszünk, mert én hát vidéki sofőr vagyok, zergebaszta világvége utakon jó vagyok, na de villamosok kerüljenek, Zsoltinak meg ha lesz is pár napos lesz a jogsija. A múltkor is mikor fenn voltunk Pesten, éjjel osontunk be a városba, hogy ne legyen nagy forgalom, meg hajnalban ki. Akkor még úgyis alszanak a városlakók
Mikor írta Annácska hogy jönnek szeptemberben komolyan elgondolkodtam, hogy felmegyek, mert a barátnőm, aki ígért gyermekcuccokat Pécelen lakik, és az ősz folyamán úgyis útba kell ejteni egyszer. Ám akkor még dolgozni fogok, és joban szeretem a hétvégéimet a kis otthonomban tölteni. De őszintén, ez jobban tetszik. Akkor már nem dolgozom (készülök a szakvizsgára
sokkal jobb
) és tovább is tudunk maradni