Új privát üzeneted érkezett!

noki:
Hat drukkolok a 11-nek, ha Te ugy szeretned :wink:

baratodildi

Noki:

Mennek a drukkok 11.-ére! De jó tudni azt, hogy mindjárt itt a vége.

Baratodildi:

Én meg aggódtam, hogy picik vagyunk. :oops:

Olyan jót aludtam most du, tiszta friss lettem. Viszont a pocim olyan kemény mint a beton. picit fáj a derekam is. Ebböl vajon mi lesz? :)

Én 17.-én kifejezetten nem szeretnék szülni, sajnos anyukám aug.17.-én hunyt el 18.évvel ezelőtt.. Ezt a napot nem szeretném Gréti születésének! :(
nikó

Sziasztok!

Piroska, jaj de jó, hogy végre-végre megszületett Hajnus! Nem is gondoltad volna, hogy ilyen hamar a kezedben foghatod, ugye? Neked pedig jobbulást! (Mitől lázasodtál be?)

Tündi, köszi a jó hírt! :)

Kriszti: boldog névnapot!

Noki: én is drukkololok akkor jövő keddre! (Erről jut eszembe, hogy nekem pedig a nagymamám névnapján született Betti - csak sajnos ő már nem él... :( )

Goldplast, köszi a kérdésed, ma más módszerrel próbálkozom, mintha ez jobb lenne: amikor Betti ébren van 3 órát, óránként kér és kap enni (kb. 10 perceket eszik). Aztán alszik kb. 3 órát és megint jön az óránkénti etetés. Az ébrenlétek alatt van egy kis nyügi, de ha ölbe veszem és táncolok vele, vagy ringatom, akkor megnyugszik. De van, hogy elvan magában is. :)
Már arról álmodozom, hogy egy ilyen alvós periódusban "leadom" valamelyik nagyszülőknek és elmegyünk Apával moziba, vagy valahova. Ma kéthetes Betti - lehet, hogy még korai ilyesmiről álmodozni? :roll: :oops:
És köszi, hogy leírtad a tanfolyamot is!

Kép

Kép
hmbori

Nikó, Ildi,Bori Köszi a drukkokat :D
Nikó Én drukkolok ,hogy NE 17-én jöjjön Gréti!
Viszont gyanúsak ezek a fájások!
Mindenképpen írj ha beindulna a lányod ma!!!!
Jimbone
Uhhh, ez a köldökösdi kissé rémisztő lehet, Én annyira paramami vagyok :oops:
Reméljük már nem-sokáig lesz babatartozék ez a pici csonk ami annyi gondot okoz!
Férjednek jobbulást ,Neked meg kitartást!

Kép
noki&potyi

Noki:

Persze írok, ha van valami.

Jimbone:

Gyors gyógyulást apának, nem lehet könnyű egyedül most. Köldöknek drukkolok, hogy gyorsan rendbe jöjjön.
nikó

Piroska
Sok szeretettel gratulálok!
Jó nagy baba lett Hajnus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nikó, nekem is gyanús vagy! Egyrészt a délutáni alvás, másrészt a derékfájdogálás miatt is. Bár 28-a még messze van... Azért értesíts minket, ha valami lenne! :wink:

Jimbone: Te szegény, még ez a köldökvérzés is... :evil: Jobbulást mindenkinek: Neked is (biztos hullafáradt vagy), apának is, a picur Donátnak is!

Noki, Bettinek a köldökcsonk 12 napos korára esett le. Szerencsére nem volt vele semmi gond! Ne parázz előre feleslegesen!!! :lol:

Kép

Kép
hmbori

Kép
Kép
Vendég

Piroska:NAGY GRATULA HAJNUS BABÁHOZ!!!SZÉP NAGY MÉRETEKKEWL SZÜLETETT.Mitől lettél lázas?,

Noki:akkor hajrá 11-e. Anyukámnak van akkor aszülinapja.Én Atinak a 4-ét és a 11ét néztem ki. :D

Niko:neked meg drukk,hogy ne 17én jöjjön.

Jimbone:ákos otthon van már?Párodnak jobbulást.Ha van képed Donátról tegyél fel.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!

Kriszti: neked pedig Boldog névnapot.

Piroska: Gratulálok Hajnus babához. Gyors felépülést!

Noki: Drukkolok, hogy beinduljon a hétvégén!

Jimbone: A doki adott valamit a köldökére, vagy csak ennyivel elintézte, hogy nem olyan vészes.
Mit mondott? meddig vérezhet, 1-2 nap? csak azért kérdezem, mert már egy pár napja említetted.

Akinek megvan a tepsis tejfölös csirkecomb recept, rakja már fel légyszi!!!!!

Kép

Kép
ádibaba

10:6-ra a lányok vezetnek... Gyerünk, fiúk, húzzatok bele! (Értsd: Flake, Goldplast, Linácska, Cscsi...) :lol:

Kép

Kép
hmbori

Piroska, micsoda méretek :) Lehet, jobban jártál a császárral...
Nagy-nagy boldogságot kívánok a lánykához!
Vendég

A neveink Balázs Mór, és Emma Lia. De van olyan 4d-s fotóm, mely szerint a második verzió nem kerül használatba :)
Eredetileg Máté lett volna, de van a családban és nem tudtam vele megbarátkozni...

Noki, hajrá 11-e! Milán is akkor született, igazán szép nap egy új élet kezdetéhez :lol:

Tündi, aranygaluska... huh, de megkívántam :(

Jimbone, nehéz lehet nektek, de kitartás,minden rendbe jön! Remélem hamar meggyógyul a férjed!

Bori, ha nem előznek be a csajok, akkor most szép sorban jöhetne ez a négy fiú :)

Ádibaba, boldog szülinapot,
Kriszti, boldog névnapot.
Vendég

Tejfölös-sajtos csirke:

Én "érzésre" csinálom, ezek nem kőbe vésett mennyiségek:
4-5 csirkecomb (le szoktam szedni a bőrét, a sajt elég zsíros...)
1 nagy doboz tejfölbe 2 gerezd fokhagyma, 1 tk vegeta, 1 kis olaj, 20 dkg reszelt sajt, petrezselyem. Ezt összekevered, és beborítod vele a combokat, hogy ellepje!
Ebben a sajtos-tejfölös cuccban fognak átsülni a husik, naaaaagyon finom lesz! Rizzsel vagy tésztával finom. A sütéskor a csirke annyi vizet ereszt, hogy nem kell sokáig lefedve sütni, mert sosem párolódik el...
Vendég

Mindenkinek köszönöm a kislányom dicséretét!
Duzzad is a mellem a büszkeségtől... és persze a tejcsitől :lol: :wink:

Bikkmakk
Itt az a jó, hogy nem hosszú és hideg a tél!
Viszont síelésre országon belül is van lehetőség, az Andok nyugati oldalán... :wink:

Remegésszerű érzés
Nem akkor, mikor csuklik a baba?
Nekem voltak olyanok, mikor Mili még a pocakban volt... most is nagyon csuklik, ha mohón eszik... :wink:

Oui
Igény szerinti szopinál se előírás, hogy fájjon a baba hasa. Milinél nem vettemmég észre...
Tud tisztességesen rotyogtatni... és nagyon óvatosan kell a fenekét tisztogatni...Ahogy felemeljük a lábiját és az kissé a pocijához nyomódik, képes mindent beteríteni :oops: :wink:
Azért 2,5 évesen már nem szeretném szoptatni... akkor már a kistesót :wink:
Gyerek melletti hétköznapok: itt a család besegít a frissen szült anyukának... sokkal családcentrikusabbak itt az emberek :lol: :lol: :lol:

Zsizsa
Szopis nézeteink hasonlóak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti
A gyereked olyan, mint a vászon... összemegy a vízben :lol: :wink:
Ezért nem jó a sok UH! Szegény kismama folyton csak aggodalmaskodik... :wink:

Goldplast
A szamár 11 hónapig, az elefánt 2 évig hordja magzatát... :wink:
Napról-napra változhat a helyzet... Nekem semmi előjele nem volt, hogy szülni fogok... aztán csak kipottyant Mili... :lol:
Baldahinról, rácsvédőről én is hallottam, hogy akadályozhatja a levegő áramlását a baba körül :cry:

Bori
Betti 6-7 órákat alszik? :roll:
Böfizés nálunk nincs mindig... éjszaka főleg nem...

Mimi
Itt még nincs kánikula, de vannak nekünk is olyan időszakok, mikor 1-1,5 óránként kell pár korty tejecske...

Ágota
Cicalány kerekedik! Csak jó az a tápszer :lol: :lol: :lol: :wink:

Bener
Álomszuszék is gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Sissi
Szépen kikerekedett Ati is :lol: :lol: :lol:

Itigram
Poci :lol:

Bim-bam
Örülök, hogy jó szülésed volt :lol:

Jimbone
Jobbulást a párodnak!
Milinek nincs gond a köldökével (tegnap leesett a köldökcsonk is), mégse hagyom sírni...
Vendég

Piroska Gratulálok nektek, gyors felépülést. Nem semmi méretek.

Azért jó sok lesz a császár egyenlőre. Nem gondoltam volan hogy ennyien szülünk úgy.

Minden babának nyugodt napokat. Kismamiknak meg könnyű gyors szülést pont akkor amikor szeretnék.

Kenderike
Kép
kenderike

Ilyen volt...
Kép
Születésekor
Kép
10 naposan
Kép
Vendég

Csilla
Szépek a nevek és reméljük,hogy jól látták nálatok is nemét az Uh-n.
Nekünk is Máté lett volna,de ha mégis fiú lenne akkor nem azt választanám már,mert valahogy Én sem tudok vele megbarátkozni.
Páromnak nagyon tetszik a Marcell,de Beuséknak is Marcelljük lesz :D
Na,de nekünk lányunk lesz!!!!!!!!!

Segítsetek :D
Nagyon szeretnék a lányomnak egy harmadik nevet,de a Párom azt mondja,hogy elég lenne a Hegedüs Réka....Én meg szeretném ha Hegedüs Réka Nilla lenne.
Szerintetek?
Jó lenne egy kis segítség így a finishbe :D
Tudom ,hogy nekünk kell eldönteni,de egy kis hátszél mindig jól jön :D

Kép
noki&potyi

Noki
Mili hivatalosan Milagros Letítia Estravez névre hallgat :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.05 18:32-kor.
Vendég

Kata
De jó,hogy így feltetted a képeket :D
Olyan jó látni,hogy valóban hasonlítanak ,de nagyon a 4D-s képen önmagukhoz!
Csodaszép Mili!!!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Krisztina: én is boldog névnapot kívánok!!!

Margit: az aug. 20-i tüzijátékot mi az erkélyünkről nézzük :lol: :lol: (Ha épp nem akkor szülök vagy vagyok a kórházban :lol: )

Sissi: Atibébi milyen helyes kis pufók lett, ahhoz képes milyen vékony volt!!! Nagyon ügyesek vagytok!

Éjszakai alvás: hát nem tudom, de nekem nagy gondom szerencsére azért nincsen. Max. kétszer megyek pisilni, meg nyögök, ha fel kell kelnem, mert a szeméremcsontom fáj mint a fene, de a fekvés nagyon jólesik :lol: :lol:

Koktél: én nem merek ilyesmiket inni, félek a ricinustól :oops: :oops:

Nst: én holnap megyek megint, hát múltkor a méhösszehúzódásos vonal egy nagy-nagy egyenes volt, kíváncsi vagyok most produkálunk-e valamit :lol:

Madaran: az én leletem is tiszta csillag volt :lol: De a doki azt mondta, hogy minden ok...

Kép

Kép
dbea

Noki, nekem jobban tetszik a Hegedüs Réka Nilla. A második keresztnévtől nagyon egyedivé válik. Persze meggondolandó, hogy minden hivatalos irat kitöltésekor mennyi plussz munkát jelent még ez a Nilla... :roll: (Csak egy vicces példa: Apukám tanár és kifejtette nekünk, mennyire utálja a két keresztnevűek bizonyítványait írni... :lol: :lol: )
Szóval most kaptál egy pro és egy kontra véleményt, sokra ezzel nem mész... :lol: :lol:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Piroska, gratulálok Hajnushoz, jó egészséget az egész családnak! Szép nagy baba :)! Várjuk a fotókat!

Emma baba még nem készülődik világra jönni, a méhszájam ugyanolyan, mint eddig, 3000-res. Szerettem volna, ha már van valami jele a készülődésnek, de végülis még van 1,5 hetem... (Úgy látszik, a málnalevélteának eddig nincs hatása.) Mindenesetre most is azt mondták az uh alapján, hogy nagy baba lesz.

Strepto szűrés mindenkinek volt? Nekem most azt mondta a doktornő, hogy ez nincs benne a kötelező vizsgálatokban, de ha szeretném, elvégzi. Én kérni fogom. És lesz még egy vérvételem is, így holnap valószínűleg az egész délelőttöt a kórházban töltöm...

Noki, én nem vagyok 2 keresztnév-párti, mert a gyerekek sokszor nem is tudják a 2. keresztnevüket, sokszor hivatalos papíroknál okoz kavarodást. De persze ez a Ti döntésetek!

Kép
angelita

Kata, hogy milyen gyönyörű ez a Mili!
Már a 4D-s képen is nagyon pofis volt, születésekor meg már szépségversenyt is nyerhetne! És 10 napos korára már a haja is mennyit nőtt (ahelyett, hogy kihullott volna :lol: )!!

Tényleg: az újszülöttkori haj kihullik? Valahogy úgy emlékszem, hogy igen, bár még nálunk sem tapasztaltam...

Kép

Kép
hmbori

Az előbb véletlen elküldem a hsz-emet :lol: (még jó, hogy nem töröltem ki az egészet)

Ádibaba: boldog szülinapot!!!

Bikmakk: nem semmi pénzt kell fizetnetek! Sokkoló volt olvasni nagyon!

Kata: Milinek de szép formás buksija van!!!

Én végre leszereltem a munkahelyemen, de mivel a főnököm a finisben megorrolt (jobban mondva megsértődött) rám, így semmi búcsú nem volt, csak eljöttem, mint máskor...

Ma kaptam ajándékba egy kézi mellszívót :shock: Eredetileg nem akartam ilyesmit, de ha már adták nem utasítottam el, egfeljebb nem használom :lol:

Én hétfőn megyek megint dokihoz, kíváncsi vagyok hogy állunk, most hétfőn még semmi nem volt, se nyílás, se rövidülés :D

Mindenkinek jó hűsölést még az estére :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

Anyukák!
Kiváncsi lennék, hogy nálatok mennyire hasonlítanak a gyerekek az UH-s képekhez!
És mennyit változtak születésük óta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

PIROSKA
roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATULÁLOK HAJNUS SZÜLETÉSÉHEZ!!!!

Nagyon szépek a bébik!!!! :lol: :lol:

Kata :lol: nem semmi a hasonlóság!!! Nagyon édes. Irigy vagyok, hogy már túl vagy rajta és babázhatsz....Hú, én már nagggyon türelmetlen vagyok...

Noki :lol:
nekem is jobban tetszik a Réka Nilla

Angelita :lol: nekem sem csináltak Streptot, lehet, hogy kérni kellene?? Na, majd pénteken rákérdezek. Jobb félni, mint megijedni, nem?

Mamik, végre, hogy jöttetek, már hiányoltunk!!! Igen, és a szüléssztorikkal is adósak vagytok a legtöbben

Csilla :lol: És a fájás-talány??? Köszi a csirkés receptet, a héten lehet, hogy megcsinálom...

pusza, a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kata, csak a Te kedvedért: :wink:

Ilyen volt...
Kép

Születésekor
Kép

4 naposan
Kép

Kép

Kép
hmbori

Bori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár a 4d-s kevésbé látszik, tündéri!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bori
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Noki, szerintem is nagyon megdobja a Nilla a lányka nevét! Végül is a Hegedűs is és a Réka is elég gyakori név...
Mi épp a könnyebb kezelhetőség miatt választottunk egyszótagos neveket harmadiknak (Milán Márk, Balázs Mór), a Nilla is könnyen írható/mondható.
Aztán 10 év múlva a gyereked vagy megköszöni, vagy nem :lol:

Bea, érdekes, se nálam, se Flake/Adrinál nem okozott hascsikarást-hasmenést a ricinus.

Anna, vissza kellett olvasnom mit is értesz fájás-talány alatt... azt, hogy olyanokat érzek, amiket eddig nem? :lol: Hát, nem akarom elkiabálni, de ma nagyon feszít lent a méhszájamnál, és egész nap rendszertelen fájásaim vannak. Meg hasonlók... amik eddig nem voltak :lol: :lol: :lol: Érted? Ezt nem lehet jobban leírni, ezt érezni kell :wink:
Vendég

A "fájás" alatt azt értem, hogy úgy bekeményedik a hasam, hogy már nem csak kellemetlen érzés, hanem fájdalmas. Ennek kéne összeállnia 10 perces időközökre.

Nagyon édesek a lányok :)
Vendég

Noki
Villőnek nincs másik neve...

Annyira szépek a babák :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
27. heti UH

Kép
Születésekor (33+4)
Vendég

Kép

Így aludt délután... kifárasztotta a délelőtti orvoslátogatás...
Mindent rendben találtak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ágota:örülök,hogy rendben van minden Villővel :D

Mi holnap megyünk megint kontrollra a kórházba.

Noki:nekem tetszik a Nilla.
Vendég

Csajok,
de jók ezek az UH-igazi fotópárosok. Nekem Villőnél legszembetűnőbb a hasonlóság. Mostanság van egy kép előttem, hogy hogy fog majd Levi kinézni, de nem az UH kép alapján, hanem ahogy Lili kinézett, azt próbálom fiúban elképzelni. De mindig valami égnek álló barna séró jön be.

Képzeljétek, ma voltunk este névnapban...

Jut eszembe... Kriszti, boldog névnapot!!!

... és a virágboltban előttem egy srác csináltatott egy gyönyörű csokrot. 10 szál vörös rózsa egyenként feldíszítve, és az még összefogva egy csokorrá. Otthagyott érte 6000 Ft-ot.
Ha értetek még jóképű srácot, hát ez nagyon ott volt. És olyan édi volt, ketten nyugtattuk a virágos csajszival, mert randira ment, és teljesen be volt tojva, hogy ő milyen rég randizott, és nem is tudja hogy kell... (basszus, ez a pasi régen randizott, hát vétek elpocsékolni :oops: ). Aztán mondta is neki a csajszi, hogy ha kidobja a lány a virággal, jöjjön vissza, ő itt van még estig, visszaveszi a virágot. Aztán elment, mi meg jól kibeszéltük, hogy 6 éve ismeri a lányt a netről, azóta tartják a kapcsolatot, de még nem találkoztak, és ma lesz a nagy nap, és a srác Ausztráliából repült ezért haza. Magyar amúgy, de kint él.

Piroska,
nagyon sok boldogságot kívánok Hajnushoz, és persze, ha apa is olvassa, akkor neki is!!!

Kicsit elkenődtem, hogy csak 41. hét után indítanak, ha minden ok, úgyhogy itt kortyolgatom a málnalevél teámat. Mennyit kell inni belőle??? Én most iszok először, Lilivel sem használtam semmit. Mondjuk ettől még tágultam azért rendesen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönjük mindenkinek a kis Dorina nevében is a dicséreteket!

V.piroska:Gratulálok nektek a kicsi Hajnushoz!Hát valóban nem egy pici Baba lett!!! :D De nem is ez a lényeg, hanem az hogy mindketten rendben legyetek!!

noki&potyi,Orew:Kitartás!Már nem sok van hátra és lassan ti is Babókázhattok!És rakhatjátok fel ti is büszkén a fantasztikus képeket!Drukkolok a 11.-re!!!:D

Kovisziszka:Dinnye :lol:

Baratoildi:Ksi mackók vannak a kis rucin!Apa!!Hihetetlenül oda volt és van a macikért a gyerekcuccok szempontjából!De jól is áll a kis Tündéremnek!A rózsaszínt eleinte nem díjazta, de ahogy valamelyik nap ráadtam egyet, majd szétzabálta a kis Csajszit!!Szóval a kis Leányzón ha rózsaszín, ha macis ruci van, Apának így is úgy is mindegy, mert egyből elolvad tőle!!! :lol:

Itigram:Örülök, hogy minden rendben volt az nst-n!Nagyon aranyos a pocid a kutyusos képen!!!
Nem semmi a barátnőd esete!!A Főnökömék is hasonló helyzetben voltak!!!Bár nekik az utolsó héten kiderült, hogy két lányuk lesz!!!De nagyon szín szerint ők sem tudtak vásárolgatni!!!

Sissi1837:Mennyit számít pár hét!!Hihetetlenül sokat változott a kis Atika!!!Nagyon gyönyörű baba!Az a tesós kép nagyon jó!!!Büszke lehetsz a srácokra!!! :D

Tündi24:Örülök, hogy minden rendben volt az nst-n!És kitartás neked is!!!Mindjárt itt lesz a nagy nap neked is! :)
Gulyásleves, aranygaluska!!!HMMMMM!!!!Imádom őket, de aranygaluskával egy az egyben le lehet venni a lábamról!Egy receptet én is kérhetek majd!!:lol:

Bikmakk:Le a kalappal előtted, hogy még így bírod a strapát!!De csak óvatosan a takarítással!Vigyázz magadra és a kis Babócára!!

Bim-bam:Örülök, hogy hazaértetek sikeresen!!Nem semmi, se vágás, se repedés, se varrás!!!!Aztán majd kérünk a kis Babócáról képeket a hazaérkezés utánról!!!

Oui:Hát estére én is szinte mindig kifáradok!!!Én inkább szellemileg fáradok ki, mint testileg!!Este már le is tettem arról, hogy három óránként keltegessem a kis Csajszit!!Maradtam annál, hogy igény szerint szoptatok!!De csak éjszaka!!!Bár így is meg van a 2-3 kelés!!!

Ádibaba:Boldog Születésnapot Kívánok!

Kriszti25:Boldog Névnapot Kívánok!

Earhart:Nagyon gyönyörű a kis Milli!

Ágota:Örülök, hogy minden rendben volt a kis Villővel!!!

Kép
bener

Piroska,
gratulálok Hajnihoz! :)

Jaj, ezek a babaképek! :D Olvadozik itt az ember lyánya! :lol:

Nekem is ma voltak fájós jóslóim megint, főleg este, már azt hittem, talán itt az idő, de még nem biztos. Mindenesetre most már el van pakolva a szükséges cuccok fele. :lol: Este úgy éreztem, hogy most már inkább összeszedem őket, majd holnap reggel befejezem, és akkor nyugodt leszek, hogy érkezhet a babó.

Amúgy lehet, hogy nekünk is Marcellünk lesz a végén, már ha fiú lesz a baba, a férjem ugyanis rájött, hogy jobban tetszik neki a Marcell név, mint a Miklós (nekem a Márton jobban tetszik a Marcellnél, de mivel az Ágneshez én ragaszkodom, ezért a fiúnevet ő választhatja).

Bocsi, nem írok többet, most megint nagyon szószátyárak voltatok, ami jó, csak éppen reagálni nincsen erőm már ilyen későn, nappal meg nem érek rá.

Azt még megírom, hogy lesz egy gyönyörűszép hordozókendőm, majd ha megjön, teszek fel képet róla, egy álom. :D Jó sokba is került, de már nagyon régóta szeretnék hasonlót, és most anyummal megbeszéltem, hogy segítsen ki. :oops: :D

Szép napokat, nyugodt babákat, sok tejcsit, gyors szülést, kinek mi tetszik! :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Piroska: GRATULALOK HAJNUSHOZ!!! Sok-sok boldogsagot nektek!!!

Bim-bam: Jo, hogy mar otthon is vagytok. Varjuk a sztoritokat. :wink:

Goldplast: Erdekes amit kerdezel. En eddig javareszt kulsosegekbeli hasonlosagokban gondolkodtam. De most hogy mondod, hat sok mindenben hasonloak vagyunk Daviddel, de ugyanugy sok mindenben kulonbozoek is. Mondjuk nem tudom, hogy ez annak koszonheto-e, hogy o angol en meg magyar es ezert persze vannak alapveto kultura beli kulonbsegek, vagy annak, hogy o 12 evvel idosebb nalam (bar mondjuk ezt soha senki nem mondana meg rola, a bankban junior szamlat akartak neki nyitni kb harom hete... :) ).
Mindenesetre persze a lenyeg az, hogy egeszseges es boldog pici lany legyen es ha felno akkor azt mondhassa, hogy jo szulei voltunk es orul, hogy mi vagyunk a szulei. :)

Noki: Nekem tetszik a Nilla is meg a Reka is, viszont en egy nev parti vagyok. Szoval ha rajtam mulna akkor valasztanek a ketto kozul. Nalunk a csaladban mindenkinek egy neve van es valahogy nekem ez lett a termeszetes. Szerencsere David nem ragaszokodott az Angliaban szokasos ket neves dologhoz. :)
Na... most aztan en se sokat segitettem neked gondolom... :roll: :oops:

Lanyok, annyira jok ezek a kepek!!! :) Nekem sajna az elso es egyben utolso 3D-s kepem meg a 19-ik heten keszult. Azota nem volt ilyen ujabb es szerintem mar nem is nagyon lesz. Szoval en nem fogom tudni latni, hogy mennyire hasonlit majd a ket fele kep.

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok!

Bori, Ágota , Earhart:

Nagyon jók a képek és olyan szépek a babák.

A keményedés elmúlt és utána a derékfájás is. Kb. 4 órán keresztül tartott, ez akkor jósló fájás volt? Én ezt tökre nem tudom. De biztos ami tuti este ágyat húztam , nappalit kitakarítottam, felmostam mindenhol. Apa ki is akadt, hogy most akkor mi van??? Éjjel nagyon jót aludtam, mire apa felkelt csináltam rántottát , zöldségkörettel.
A málnalevél teába cukrot vagy mézet lehet tenni? Nekem nagyon nem ízlik.
nikó

Jó reggelt!

Ma éjjel tudtam végre pihenni egy kicsit,igaz így is ébredtem,de nem szakadt rólam a víz,már ez is nagy dolog.Itt még most is hüvi van,de már kezd kisütni a napocska.

Nagyon szépek a kis csajaink! :) :)

Ágota,örülök,hogy minden rendben van Villővel!

Noki,én is egyneves párti vagyok!Amugy tetszik a Nilla,de nektek kell eldöntenetek,hogy mi legyen! :)

Zsizsa,még nekem is hiányos a pakkom,de már nemsokminden hiányzik :wink: Várjuk a kendőről a képet!

Bener,meglesz az aranygaluska reci,apának kiadtam parancsba,hogy írja le :wink: Ma szolgálatban van,gondolom estefelé lesz ideje leírni,és majd holnap du begépelem nektek.

Linácska,jó kis sztori...remélem összejött a dolog a pasinak..csak hát 6 évig nem találkozni vkivel,sztem az egy kicsit sok...

Sissi,gyere majd,hogy mi volt a kontrollon,de minden oké lesz az tuti :wink:

Cscsi,milyen volt az éjszakád?Fájásokkal,hogy állsz?

Nikó,te meg beelőzöl a végén mindenkit? :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi:

Nem hiszem, bár sokat szülök álmomba és eddig volt vajúdás azt szülés kezdete és most álmomba meg is született Grét.
Nagy izgi így a vége felé. Kíváncsi vagyok mikor bújik ki a lánykám.

Noki:

Nekünk is 2 nevünk lesz: Hanga lesz a 2. Szép nevet választottatok ti is.

Ágota:
Csak így tovább, ügyes baba Villő és olyan kis cuki. :)
nikó

Sziasztok Lányok!

Piroska: Szívből Gratulálok Hajnushoz!! Szép nagy baba lett. Képeket várjuk majd.

Üdv
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!
Csak beköszönök gyorsan....
Minden okés Velünk is....ma éjjel Én is szülésről álmodtam és férjemnek-Natinak nagyon nem tetszett Belcsi....ja és császároztak és altattak és Én nagyon hisztis voltam ezért....
Remélem ezeknek az álmoknak az ellenkezője jön be!!!

Noki szép lenne a második név!!!
Mi ill. Én őrlődtem,hogy apósom nevét megkapja Belcsi másodiknak(na meg férjem neve is az)....de Natinak is csak egy neve van...és pont tegnap elemezték ki a tv-ben,hogy ilyen esetben a sorsuk is hasonló lesz...amit a név által tovább visznek....
Szóval....szerintem mi maradunk egy nevűek!

Piroska hatalmas bébihez gratula,nagyon ügyesek voltatok!

Baba fotók gyönyörűek!-és hasonlítanak az Uh-os képekre a bébik!

Képzeljétek...tegnap szülésznőm üzent délután,hogy szombat helyett,már este el tudom érni...szóval hajrá!Tök jól esett,hogy így aggodik...hogy rajta ne múljon semmi....
Holnap Én is megyek NST-re ismét és utolsó vérvételre....hétfőn meg még egy Uh-ra!

Szép napot Nektek!
Nálunk jó hüvi van!
kandi72
Budapest III. kerület

noki:
Nekunk csak egy nev lesz. :) Viszont a Nilla nagyon szep nev, ezert nem csodalom, hogy gondolkoztok rajta. :)
Mi rosszat hallottal a tonikrol?

Nagyon jok a 4D kepek az elo kepek mellett!!! :P :D

Linacska:
Nagyon szep tortenet! :)

niko:
Szerintem is igy olvasas alapjan joslok voltak.

cscsi, zsizsa:
Irigykedem a jo kis rendszertelen fajasaitokra... mar nem lehet sok hatra nalatok...

dbea:
En is az erkelyrol szoktam nezni a tuzijatekot. :) Nem lakhatunk messze egymastol :D

Nalam csak nagyon nagyon enyhe fajdogalasok voltak az ejjel, de legalabb az aranyerem sokkal jobb mar! :)

baratodildi

Ma 4,48 kor kaptam Cscsi üzenetét, csak nem tudtam jönni hamarabb, mert szoptattam, és fejtem.

"Megszülettem! Ma 5 óra 39 perckor, a méreteim: 3790 g, és 55 cm. Anyukám is jól van. Jórdán Balázs Mór.

Nagy gratula neki, illetve Anettoonak, és Piroskának is.

Magunkrol nagyon röviden: kezdünk összeszokni, és kezd kialakulni a napirendünk. Apácska a héten itthon van velünk, nagyon édes, mindenben segít.
Áttértünk az igény szerinti szopira is, köszönöm az ezzel kapcsolatos jó tanácsokat is.
Az nap amikor hazajöttem durrant be a mellem, úgyhogy kénytelen vagyok fejni is, hogy ne gyulladjon be.
Hál isten a szomszédom (akinek szopival voltak gondjai anno, és nagyon kitanulta) segített kimasszírozni a mellem, így nem láttam csillagokat.
A varratomat ma szedi ki a dokim. Én elég nehezen éltem meg ezt a császárt, főleg a felépülés nem megy gyorsan. AZT HITTEM KÖNNYEBBEN ÉPÜLÖK FEL, ILLETVE NAGYON GÖRCSÖLÖK SZOPI UTÁN IS.(bocs a nagybetüért, de nincs időm újra írni.)Szóval a mozgásom még mindig nem százas.
Sajnos babónak a böfi nehezen megy, mivel szopi végére beájul, ezért különböző technikákat próbálgatunk. Van valami tippetek ezzel kapcsolatban annak örülnék.Illetve a probléma még, hogy a bal mellem nagyobb, illetve a bimbó is, mivel a babának nagy, ezért annál a cicinél mindig kicsit macerás a szopi.
Na most hirtelen ennyi. Köszönöm Zora dicséretét, rakok még egy fotót ha nem gond, és majd próbálok minnél sűrűbben jönni.

Adri

Kép

Kép
irdab

cscsi:
Gratulalok!!!! :) :) Epp most gondoltam, amikor olvastam az uzenetedet, hogy Te leszel a kovetkezo... es tessek!!! :D

baratodildi

Kép Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Bim-bam nektek is hatalmas gratula, elfelejtettelek, ezer bocs :oops:

Oui: Látom neked is Zora neve van a kislányodnak. Mikor ünneplitek a névnapját?
Amúgy üdv itt.
Nah még dobok egy 4 d képet is aztán lépek.
Puszi mindenkinek

Adri

Kép

Kép
irdab

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?