Új privát üzeneted érkezett!

Na igen, Brumi... ezért is különbözőek az igényeink, mert mindenki másféle helyen lakik, mások a szokásaik... stb. Szerencsére van is bőven kínálat.

A Maxi-Cosi-hoz még annyit, nekünk az autósülésünk az, Priori XP... de basszus meg se látszik rajta, hogy már 2007 novembere óta használjuk, pedig fekete... garázsunk sincs és ebből kifolyólag a kocsi mindig kint áll (igaz sötétítettek az üvegek). Annyi lerottyant ülést lehet látni, mint a csuda. :?

Ha már itt tartunk. Kiakadtam a napokban rendesen keresztlányom szülein. :? Most 10 hós a kiscsaj, első baba, lombik baba... Azt tudtam, hogy még a hordozót használják... Apuci kérdezi tőlem, hogy melyik autósülést ajánlanám, mert lassan már kicsike nekik a hordozó, meg már félnek hogy nehogy baja legyen a kicsinek, mivel NEM TUDJÁK BEKÖTNI A HORDOZÓT AZ AUTÓJUKBA!!!!! :shock: :shock: Basszus, azt hittem lefordulok a székről. Mondom és eddig? Hát anyuci fogta az ülésen a hordozót, előtte meg még a mózest! :shock: :twisted: Állítólag nem elég hosszú a biztonsági öv, hogy körbe tudják csatolni a hordozót! :shock: Mondom és az első ülésen nem próáltátok? Hááát, oda nem akarták. :twisted: Pfff.... Mondom akkor sürgősen, de vegyenek ülést, mert ennek így nem lesz jó vége.
Mondom mit ajánlanék... Maxi-Cosi vagy Recaro vagy Storchenmüle... Erre ők, jesszus, azok nagyon drágák. Ők olyan max. 20 körül gondolták! :shock: Erre én... van olyan is, de én abba bele nem ültetném a gyerekem. Hozzáteszem nem akarnak használtat...
Kérdezem ennyit nem ér nektek a gyereketek élete??? MEnnyibe került a lombik? Mondják mennyi volt... És, nem fér még bele 40-50 ezer???? Ráadásul a kicsi szíjban volt 8,5 hónapos koráig, mert annyira gáz volt a csípője. És akkor nem kéne még jobban odafigyelni rá???? :twisted: :twisted: :twisted:
Most gondolkodnak... kíváncsi vagyok hogy döntenek...

Bocsi, de ezt muszáj volt leírnom, mert ahányszor eszembe jutnak elkap az ideg.

Kép Kép
manósziget
 
 


Most nézem a listát... 21:16 a lányok javára... +1 ráadás (abból lesz a 22:16 ;))

Kép Kép
manósziget
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,azt a rész nem is értettem :oops: .Az MH végül beugrott a hazavédelem miatt.

No,azért annyira nem vagyok ász,hogy gyúrjam a szilvásgombócot,nekem a tescos meg a cba-s mirelt bejött,azzal nem volt nagy gondom,ma is azt ettem almapürével,nyami de fincsi volt.

És babahordózó gyönyörű,na és a színe,én még nem tudom milyet kapok barátnőtől,de ebbe beleszerettem,na most reménykedhetek,bár mivel ott is lány van nem hiszem hogy kék lesz!!!
Első szülő csajok.Szombaton megyek egy "szülőpoziciós óra"-ra,ami annyit takar:a várandósság 34.hetétől ajánlott ,modern szemléletű szülésfelkészítő program.Az édesapával,ill. a szülés alatti segítővel való együttes részvételkor átbeszéljük és begyakoroljuk a vajúdás valamint a szülés alatt alkalmazható testhelyzeteket, a várható pszichés változásokra felkészítjük a párokat.Elsajátítjuk a légző és masszás technikákat,a felmerülő kérdéseket átbeszéljük.

Ez felső Gödön lesz most szombaton 10 órakor,90 perces,a kismamának 1200.-ft,a kísérőnek ingyenes.


Ha valakit érdekel dobjon rám egy privit,egy újabb lehetőség a talira,csak most apikákkal!!!!Na jó,a nem első szülők is jöhetnek ám,csak ők már tudják mi vár rájuk!!!

sutimano76
 
 

 
 

Manó:

én is néztem ezt a típust, igazából szeretnék is talpast, mert a másik is graco+talp.

Ez mennyibe kerülne? Tudsz rá árat mondani?

t-pk
 
 


Egyébként most ezt néztem:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=40

Ja és nem kell hogy passzoljon a babkocsihoz: az ikresemre nem lehet semmilyen hordozót tenni, csak mozest.

t-pk
 
 


Homeo: szopi beindításához a görögszénamagot javasolják nagyon....

Voltam nst-n, minden oké! Lotti végigugrálta az egészet... :lol:

Kép
arvaerika
 
 


Kata, megkérdezem mennyi lenne a fuvar... még én is csak most akarom majd megvenni. Egyébként padlizsán, fekete, narancs, vkék és sötétkék színben van. Majd mondok árat... egy kellene akkor, ugyi?

Kép Kép
manósziget
 
 


Sziasztok!

Krisztinek boldog névnapot!

Én is vagyok ám...

Rablás: :evil: :evil: :evil: Hihetetlen, hogy milyen ez a mai világ. Még az én "időmben" sem volt ennyire gáz a közbiztonság, pedig az csak egy-két éve volt. Andi, remélem gyerkőc nem sínyli meg nagyon :(

Vihar: Tök jó idő van itt is! :lol: Végre virul a fejem, jól érzem magam, még hisztis se vagyok...annyira :D Bár éjszaka azt hittem, megüt a guta... Végre el kezd szakadni az eső-és hűlni a levegő... na eső mit csinál? Hát nem az ablak felől ver? :evil: Szóval ahelyett, hogy hűtöttem volna a szobát, be kellett csuknom az ablakot... De hajnalban ki tudtam nyitni :lol:
Szerintem babó érzi a frontot, totál meg volt bolondulva éjjel. Azt hittem, az oldalamon jön ki :( :shock:

Bibi: Ne izgulj vv miatt, biztos jó lesz!

Csunyeszka: Ne idegeskedj! Vizsgaközpont bekaphatja.... Majd csak lesz valahogy. Biztos van valaki más, aki elkísérhetne?

Madar, Süti: Munkakedv :shock: :lol: Nekem is volna mit csinálni...

Dorka: Kutya jófej :D Lehet, érez valamit... Azt mondják, az állatok sok minden megérezneek előre. Gratula a 36. héthez!
Én már nem mernék nyaralni menni, nemhogy külföldre, de még Balcsira se :(

Málnalevél tea mire jó?

Manó: Keresztlányod szülei.... :evil: Ne haragudj a kifejezésért, de elég idióták. Az haggyán, hogy ha elkapja őket a rendőr, fizethetnek, de ha baleset történik???? Felelőtlenség a köbön.

Egy hülye kérdés: Mi az az NST? :oops: :shock: Emlegetitek folyton, de nekem fogalmam sincs, mi az, és mire jó?

Amúgy mi jól vagyunk, görcsölgetünk, jósolgatunk... Megyek, pihizek egy kicsit.

KépKép
Kép
scooper
 
 


Manó:

igen egy kellene, de az ár nagyban dönteni fog.

t-pk
 
 


Sziasztok!!

Manó: de gázok ezek a szülők, elszomorít, tényleg :(

Lili, megleslek ezek után!!! :wink:

Voltam védőnéninél, minden oksa, szívhang 156 volt, olyan jó volt hallani!! Mondta, h válaszak gyerekorvost, érdemes vele előtte talizni, csak nem tudom, melyiket válasszam, mindegyik egyformán aranyosnak tűnt az elmondás alapján, annyi, h mindegyik idős, 50-70 között.... Mondjuk legalább tapasztalatuk van, az bizti.

Aug. 26-án kezdődnek a CTG-k, akkörül fog majd kijönni a védődnéni is hozzánk, azt mondta, akkor elmond mindent, mit kell vinni kórházba, mit ajánl megvenni, mit nem, stb...

Most tartok 12 kiló plusznál.
Holnap UH, még arra aaaaaannyira kíváncsi vagyok! Ez a 34. héten, ez spéci UH, ugye, kötelező? Kórházba megyek, szóval kép valszeg nem lesz.

Megyek el most anyuval, nézünk komódot, leszek később!!

floranan
 
 


Jah, Dorka, azért még szorítok, hogy picit benn maradjon a baba!
De Horvátországba lehet, h már én sem mennék át így!
Kérdezd meg a dokit!

floranan
 
 


Találtam,egy olyan zenélő forgó ágyfölé lógathatót,felhúztam hogy lássam Berni hogyan reagál.Hát egyenlőre nem érdeklődik,pedig sztem ébren van,de ő igazi bagoly,szóval este újra próbálkozom.

sutimano76
 
 


Kriszti! Névnapod alkalmából szeretettel köszöntelek!
Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Manó: még egy frissítést kérünk a táblázatban ... és ezzel átveszem a vezetést :) hacsak nem előz be valaki váratlanul. Mert tegnap doktor bácsival megegyeztünk, ha addig semmi, aug. 24-én szülünk, 10 órára 1-es műtő lefoglalva ... :wink: köszönöm előre is :)

Dorka: én is elég jövős-menős vagyok, de azt Horvátországot már nem vállalnám be.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Floranan: ha egyformán jónak látszanak a gyermekorvosok szakmailag, emberileg mindenhogy akkor szerintem van még egy fontos szempont ... éjjel, hétvégén stb. elérhető-e. Julcsi nem egy beteges csaj, de ha baja van, az tuti, hogy szenteste vagy hétvége, vagy éjjel ... :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Krisztinek NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!!!!

Kép
kata05
 
 


Dorka,gratulálok a 36. héthez!!!Irigy vagyok :wink: :lol:
A kutyád pedig csúcs.Kíváncsi leszek,mit érez.

T-pk,a málnalevél teát,és a homeos bogyókat a 36. héttől érdemes elkezdeni.A picasara tettem fel homeos szülés felkészítést,abban is benne van.Ha még nem nézte,akkor esetleg nézd meg.

Vera,a nővéred csak félt.Egyénként én sem szeretek már egyedül mászkálni,de ha másképp nem megy,akkor természetesen megoldom magam.Gondolom telefon van nálad is.Biztos nem lesz semmi gond.

Tara,hol voltál vv-n,hogy így megvárattak.Persze a protekció :twisted: Hozzáteszem,engem is utálnak,ha telefonos időpontot kérek az uzsokiba,de nem titkos a szám,bárki megtehetné.
Amit Süti írt,az tök korrekt.Ha valóban "fontosak" vagytok a dokidnak,megcsinálja kevesebb pénzért is.

Manó,én is kiakadtam volna.Nekem is vannak olyan dolgok,amikből a használt,vagy az olcsóbb is tökéletesen megteszi,de a babaülés pont az a kategória,amire én sem sajnálom a pénzt.

Ha ennyi sok kislánykánk születik,lesz kiből választania a fiainknak Kép

Scooper,a málnalevél tea a 36.héttől, napi 2-3 dl fogyasztva erősíti, ugyanakkor el is lazítja a méh izomzatát, ami megkönnyíti a vajúdást.

Floranan,nem tudom milyenek a gyerekorvosok,de mindenképpen olyan válassz,aki támogatja a homeos gyógyítást,és nem akar minden egyes tüsszentésnél antibiotikumot adni a gyereknek.Ez csak egy tapasztalat :wink:

Ma a lehűlés ellenére nincs jó kedvem.Vétkeztem reggelinél és ebédnél is,és 7 fölött mértem a cukrom,de basszus,nekem hiába mondja bárki,hogy ebéd 50 ch,de a kalória lehet sok,én akkor is éhezem.Evés után 2 órával már perforálok,olyan éhes vagyok.Nem ehetek állandóan salátát csirkemellel.Már hányok tőle.Tény,hogy attól szinte fel sem megy a cukrom,de már nincs ötletem,mit egyek.Abonet gondolatátok is okádok.Gyümölcsből sem lehet annyit enni,amennyi jól esne.Egy szaros őszibarackot le kell mérnem :evil: :evil: :evil: :evil: Áhhh,bocsánat,hogy kifakadtam.

Ma elintéztük a gyereknek a telefonkártyáját,és apukája intézett neki ideiglenesen egy telefont.Sztem megviselte a dolog,de mivel fiú,próbálja nem mutatni.Sokat beszélgetek vele,és lesem minden óhaját sóhaját.Mondtam neki,bármi gond van,szóljon.

Kép
v.andi
 
 


Floranan,egyetértek Madarral.Ez is egy nagyon fontos szempont.Nekünk is volt egy ilyen alkalom,hogy ugyan ő nem tudott kijönni,de átvittük a lakására Danit,és megnézte.

Kép
v.andi
 
 


Lili: megnéztem én is a képeket. Nagyon mese-baba illatú kis szoba Fruzsi-lak, gratulálok hozzá. Biztosan nagyon fogja szeretni. :)
És tényleg alig van pocakod. :wink:

Manó: a gyerekülés storyn én is kiakadtam. Nekem ráadásul ez a gyengém. Szombaton mikor mentünk Füredre az M7-es autópályán láttam olyat, hogy apuka elől vezet, 4-5 éves csemete áll az autóban az első és hátsó ülések között. :twisted: :twisted: :twisted: OK nem lehetett 130 km/h-val haladni, de 80-nal biztosan. Én a sarki kisközértig sem megyek le, el sem indulok, amíg Julcsi be nem köti magát. Érdemes kipróbálni, csak guruljon 10-20 km/h-val valaki, hirtelen padlófék, és nézze meg mi történik a gyermekével.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Andi: pont erre gondoltam én is, hogy milyen jó dolga lesz Barnabásnak és a fiú társaknak. :wink:
Gyermekorvos: én meg azt felejtettem ki írni, amit Te, hogy ne legyen antibiotikum-fun, mert egyik-másik állandóan felírja. :twisted:
Cukordiéta: együttérzek. Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, még pár hét és nem kell ilyen szigorúnak lenni.
Gyerkőc: igen, biztosan nem maradtak a történtek hatás nélkül, lehet, idővel beszélni is fog róla.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Manó!

Gyerekülésen nem spórolunk!
Nekem tavaly év elején volt esedékes üléseket venni, nem is egyet, mindjárt hármat, ráadásul én isofix párti vagyok nagyon, és azok ugye épp a legdrágábbak, szóval nem kis pénz volt (Römer ülések, azon spóroltam, hogy akkor jó volt az Euro ár, így kerestem külföldön olyat, amivel még a szállítással együtt is több 10 e Ft-ot tudtam spórolnia 3 ülésen). Úgy gondolom, hiába van 5*-os biztonságú autónk, ha abban nincs vagy nem megfelelően van bekötve a gyerek.
Szerintem egyébként az ilyen szülőket talán meg lehetne győzni néhány töréstesztes videóval (interneten találni), hogy kézből, nem bekötve vagy rosszul bekütve még minimális sebességnél is hogy röpül a gyerek. És nem lehet rendesen fogni, ez butaság!! (Én már próbáltattam ki a gyerekkel itt helyben az utcánkban, hogy mi van akkor, ha nem engedi bekötni magát. Nem mentem csak alig, de ráfékeztem, még az ülésből is kiesett, picit meg is ütötte magát, de rájött és azóta is emlékszik rá, hogy ez így nem OK, többet nem is volt vele gond!)
Gyereket már a kórházból hazahozni is csak gondosan bekötve, mert egy esetleges balesetben megsérülése sokkal nagyobb baj, mint az, hogy pár naposan nem fekszik vízszintesen arra a nem túl hosszú időre (azért senki nem utazik egy kórház miatt 4-5 órát), amíg hazaérnek vele. És amúgy is azt gondolom, hogy a kagylóalak nem véletlen, és normális ülésekben mindenféle újszülöttreszabás van (pl. fejszűkítő).

Rólunk: Voltam ma is dokinál, vett le még egy kenetet, hogy kell-e AB, addig is Klion kúpot kaptam, dupla mennyiségben, mint a papíron ajánlott. A gyógyszertáros rá is kérdezett, de neki is mondtam, hogy gondolom azért, hogy mihamarabb megszabaduljunk mindentől, még szülés előtt.
De számomra ez hihetetlen, soha nem volt még ilyen gondom, figyelek is, uszodában sem voltam (a nyílvános WC időnként elkerülhetetlen, de ott sem ülök soha rá), erre nem most kell valamit elkapnom! :(:( vigyázzatok nagyon!!!
Közben meg (kinti) gyerektelenek vagyunk, 4 nagy 2 felé a nagyszülőknél, voltunk tegnap múzeumban, étteremben, ma moziban: Dóra jól viselte, nem rugdosott ki (anno a nagyfiam ilyen idősen egyszer igen, nem bírta a hangokat a pocin belül sem (Ryan közlegén megmentése, azóta sem láttam...)).

Astrid

Kép
astrid
 
 


Madar,azért lehet Petra beelőz :wink: :lol: Kíváncsi leszek,ki nyitja a sort nálunk :D
Tudom,hogy már csak pár hét,de tudtommal szülés után is jó pár hétig kell folytatni ezt a diétát.Majd kedden megkérdezem.

Nem is meséltem,tegnap este azért én is betojtam.Lehet a frontnak és a 33. hétnek köszönhetően,de volt 2 jóslóm nekem is.Picit többet keményedek én is,és határozottan érzem a készülődést.Kicsit több magnéziumot kapkodok most be.

Ja,és ma lehet kicsit túllőttem magam???? :lol: :lol: :lol: Ilyen lett a tegnapi vv:
Kép

Kép
v.andi
 
 


Andi: lilafolt - ejnye-bejnye :lol: :lol: :lol: Hogy sikeredett ez ilyenre? :roll:
Petre beelőz? Na jó, nem bánom. :) Bár néha azt gondolom, hogy nagyon jó lenne már aug. 24. után lenni ... enyim pocak is sokat keményedik, 2 napja sokkal nehezebben mozgok, nyögdécselek, mint egy öregasszony ... :roll: hát, nem vagyok a régi :wink:

Astrid: becsúszik ilyen még a legnagyobb elővigyázatosság mellett is. Remélem a szer hat, és tényleg gyorsan megszabadulsz tőle.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Kedves Kismamik!
Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de szeretném eladni szeretett babakocsinkat! Remélem valamelyikőtöknek megtetszik!
Kérem nézzétek meg!
Köszönöm a türelmet!
Ez egy Casualplay S4
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A háromkerekű S4 Casualplay babakocsi, egy igazi terepjáró A dupla 360° bolygósítható központi kerékkel, felülmúlhatatlan a manőverezése. Állítható, masszív kartámasz,5 pontos biztonsági öv, Kivehető betét,Levehető karfa,Nagyméretű alsókosár, esővédő huzat, napernyő UV szűrős, extra bundaszák, vízszintesig dönthető, lapra csukható, termós cumisüvegrató! Bovden fékrendszer!
Apró sérülése, hogy a tolókarba gyermekem beleharapott...de nem szembetűnő,javítható! Mindössze egy évet használtuk!
A modell új ára volt a tartozékokkal együtt 170.000 Ft.
Én alku nélkül kérek érte 60.000Ft-ot!

Kép
h.bogesz
 
 


bocsánat, Petra :oops:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Gondolom meg se lepődtök, hogy még mindig nincs nevünk - lehet, majd a szülőszobában kitaláljuk :)

apa 1 hete a Zsófi névvel állított haza - amivel én nem vagyok kibékülve.

Ma pedig kitalálta, hogy legyen az egyik lurkó Bíborka a másik meg Boglárka.

No comment....

t-pk
 
 


Andi, sajnálom ami a fiaddal történt! Tényleg felháborító.... :( Sajnálom a diétát, kitartást, de mindent jól csinálsz? Én sosem voltam éhes.
A sort már Zsófi megnyitotta, igaz kicsit előbb mint kellett volna...

Tara, még nem költözünk, mert most a festő nem ér rá, lehet már úgy szülök h nem vagyunk még otthon.....

Suti, az én férjemet ilyenre nem lehet rávenni, ott aludna el a felkészítőn.

Madar, 24.-e már nagyon itt van!!

Viki, örülök h a vérnyomid továbbra is jó!! Enyém láb is dagad most nagyon.Csak akkor megy le ha polcolom különben nem.

Mabe, érződik az írásodon a megkönnyebbülés, h betöltötted a 35. hetet!! Szép kiegyensúlyozott kismamát látok a képeiden mindig!!

Nst-eknek, grat a jó eredményhez!

Autósülést én is így gondolom, aki megteheti hogy kocsija legyen az tegyen meg a gyerek érdekében mindent...Én már érdeklődök hogy melyikek a jó autósülések.

Érdekes én most megint nem keményedek egy hete, mint amit elvágtak, igaz jó érzés hogy jövőhéttől elhagyhatom a magneb6-ot, és helyette ihatom a málnalevél teát, persze csak ha visszafordul a drágám.

Kép
kata05
 
 


Kata,igen,jól csinálok mindent,de nálam csak akkor működik,ha itthon vagyok.Ha ügyintézek,vagy bármi,akkor nálam nem műxi,hogy betartsam a 3 óránkénti evést.EZ okozza a néha néha egy egy magasabb értéket.Ma is tízórai után indultunk el,de jóval ebédidő után értünk haza.Persze,hogy az az 1 szelettel több bakonyi barna kenyér megtette a hatását :lol: :lol: :lol: :lol:
A magne meg a málna nem a betöltött 36. után lehet????

Kép
v.andi
 
 


Andi, értem. Betöltött 36. hetet a 36+6-ra érted? Hát nem is tudom én azt hittem 36+0 el lehet hagyni. 8) Már vártam, a jövő szombatot.

Kérdeznék egy furcsát. Ha köldök felett érzem a csuklást akkor milyen fekvésű a baba?

Kép
kata05
 
 


Kata: Jó hogy itt vagy :) Korrigáltam is a tickerem, mert az még aug. 27-tel számolt.
Nem-keményedés: most egy kicsit irigykedek :oops: miközben most is keményedek :roll:

Közeleg a vacsora idő, megyek :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Kata,igen.Ez persze csak az én értelmezésem,de érdemes dokit megkérdezni.

Kép
v.andi
 
 


[quote="sutimano76"] írta:sutimano76ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,azt a rész nem is értettem :oops: .Az MH végül beugrott a hazavédelem miatt.

No,azért annyira nem vagyok ász,hogy gyúrjam a szilvásgombócot,nekem a tescos meg a cba-s mirelt bejött,azzal nem volt nagy gondom,ma is azt ettem almapürével,nyami de fincsi volt.

És babahordózó gyönyörű,na és a színe,én még nem tudom milyet kapok barátnőtől,de ebbe beleszerettem,na most reménykedhetek,bár mivel ott is lány van nem hiszem hogy kék lesz!!!
Első szülő csajok.Szombaton megyek egy "szülőpoziciós óra"-ra,ami annyit takar:a várandósság 34.hetétől ajánlott ,modern szemléletű szülésfelkészítő program.Az édesapával,ill. a szülés alatti segítővel való együttes részvételkor átbeszéljük és begyakoroljuk a vajúdás valamint a szülés alatt alkalmazható testhelyzeteket, a várható pszichés változásokra felkészítjük a párokat.Elsajátítjuk a légző és masszás technikákat,a felmerülő kérdéseket átbeszéljük.

Ez felső Gödön lesz most szombaton 10 órakor,90 perces,a kismamának 1200.-ft,a kísérőnek ingyenes.


Ha valakit érdekel dobjon rám egy privit,egy újabb lehetőség a talira,csak most apikákkal!!!!Na jó,a nem első szülők is jöhetnek ám,csak ők már tudják mi vár rájuk!!!


GÖD: itt lesznek hlnaptól a szüleim, szmbatn IKEA, azután irány Göd: megyünk hekkezni a Duna-partra ... van valakinek kedve csatlakzni hzzánk ??? (bcsi, Lilla az előbb ideszabadult a gp el s elrnttta az óóóó s ae betüt :shock: :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="madar"][ írta:madarb]Floranan: ha egyformán jónak látszanak a gyermekorvosok szakmailag, emberileg mindenhogy akkor szerintem van még egy fontos szempont ... éjjel, hétvégén stb. elérhető-e. Julcsi nem egy beteges csaj, de ha baja van, az tuti, hogy szenteste vagy hétvége, vagy éjjel ... :wink:


Na, ezt n is meg tudm erősíteni: első lázas betegsgünk: szilveszter, vlt egy aug 20, a többi htvge .... :shock: ... hgy tudnak így időzíteni ??? ... fnts, hgy a dki ilyenkr kijöjjön ... s n mg azt is nztem: miylen a hzzáállása a hmepatiáhz ... ne adjn mindenre rögtön antibitikumt, mert ugyem adm be neki ....

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="madar"][ írta:madarb]Floranan: ha egyformán jónak látszanak a gyermekorvosok szakmailag, emberileg mindenhogy akkor szerintem van még egy fontos szempont ... éjjel, hétvégén stb. elérhető-e. Julcsi nem egy beteges csaj, de ha baja van, az tuti, hogy szenteste vagy hétvége, vagy éjjel ... :wink:


Na, ezt n is meg tudm erősíteni: első lázas betegsgünk: szilveszter, vlt egy aug 20, a többi htvge .... :shock: ... hgy tudnak így időzíteni ??? ... fnts, hgy a dki ilyenkr kijöjjön ... s n mg azt is nztem: miylen a hzzáállása a hmepatiáhz ... ne adjn mindenre rögtön antibitikumt, mert ugyem adm be neki ....

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi mi sztem fordítva csináluk,előbb göd 10-11.30-igmax 12 ig,majd ikea. :cry: így pont kerülni fogjuk egymást!!!!

sutimano76
 
 


[quote="v.andi"]M írta:v.andiadar,azért lehet Petra beelőz :wink: :lol: Kíváncsi leszek,ki nyitja a sort nálunk :D
Tudom,hogy már csak pár hét,de tudtommal szülés után is jó pár hétig kell folytatni ezt a diétát.Majd kedden megkérdezem.

Nem is meséltem,tegnap este azért én is betojtam.Lehet a frontnak és a 33. hétnek köszönhetően,de volt 2 jóslóm nekem is.Picit többet keményedek én is,és határozottan érzem a készülődést.Kicsit több magnéziumot kapkodok most be.

Ja,és ma lehet kicsit túllőttem magam???? :lol: :lol: :lol: Ilyen lett a tegnapi vv:
Kép


JAJA: 6 htig ... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


T-pk: Nekem voltak egypetéjű iker ismerőseim, Barbara-Borbála (Bari-Bori).
Hááááát nagyobb korukban kifejezetten megutálták :wink:

El tudok menni uh-ra, megbeszéltem a volt munkatársam elvisz, olyan, mint a pótpapa! Nagyon szeretjük, mindig számíthatunk rá!

Megvettem ma a babaszekeret: ABC ikerjogger, és 22 ezerért kimosva, illatosan szép állapotban áll az udvaron, mert még nedves :lol: (az eladó lelkiismeretesen rendbe tette, le a kalappal, csak nem száradt meg, mire oda értünk)


Ma eldagadt a bokám, félelmetesre, a bordám az éjszakai "cipőzéstől" kiszakad, levegőt sem kapok, pláne ülve. Fekve meg rugdalja a kisasszony tovább, állni meg már a bokám nem enged...itt a végem, nem bíííííjom.
:cry:

Ha én mégeccccer áldott állapotba kerülök, üssetek agyon! Nem nekem kell benépesítenem a földet, sok nekem a kettő örökmozgó, és hála az égnek csak nőnek-nőnek, nekem meg esik szét az összes csontom!

Ma már sírni sincs erőm, olyan nagy fájdalmaim vannak, és nem szülési, hanem szervi (borda, láb, gát, derék, fej...)

Na kipanaszkodtam magam :D

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Kész van a lenti rész is,már csak egy újabb felmosás maradt holnapra.

sutimano76
 
 


Csunyeszke pedig még kitartás! Talán többet kellened pihened - mondom én, de neked ott a család.

t-pk
 
 


T-pk, a Zsófi szép név,nekem olyan fenségesen hangzik---Zsófia.

sutimano76
 
 


Eljöttek ma hozzánk Krisztiék :D :D :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.06 15:50-kor.
Vendég
 


:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.06 15:51-kor.
Vendég
 


JAj, bocsánat, elfelejtettem megköszönni a névnapi jókívánságokat, pedig nagyon-nagyon jól estek!!! Úgyhogy Köszönöm!!!

Én tök lökött és fáradt vagyok egész nap (nem szeretem a teleholdat)

Andi, sajnos a diétát hat hétig kell még tartani szülés után is. Én sajtot szoktam rágcsálni, vagy uborkát ha közben megéhezem, és ha véletlen késik az ebéd, akkor a szelet kenyér már le kell vonódjon és annyival kevesebb lehet a szénhidrát az ebédben. Én se bírom a húst. ÉS úgy vettem észre, hogy az idegeskedés igenis megemeli a cukrot, úgyhogy nyugi, lazíts.

Eszembe jutott még egy fontos dolog. Ha összehúzódik a méhünk befeszülünk (nincs még itt az időnk, aggódunk, naná), de amikor eljön az idő, akkor el kéne tudjunk lazulni, hogy a méhizomzat ki tudja nyitni a méhszájat. HA lazák vagyunk nem fáj ( a karunk sem fáj, ha teljes erőből megfeszítjük az izmunkat), de ha befeszülünk és ennek ellenében kell dolgozni a méhünknek, az igenis fáj, úgyhogy gyakoroljatok lazító technikákat (hintaszék, simogat a párod, virágillat - elsősorban rózsa és muskotályzsálya, jázmin, ylang-ylang, meleg zuhany, légzőgyakorlatok) - van még pár hét megtalálni az igaziakat. Jó, ha van több is, nem mindig lehet előre tudni, hogy épp akkor mi fog segíteni.
A tágulás végéig semmi mással nem segíthetünk szüléskor a kisbabánknak és magunknak, mint hogy ellazulunk. Csak a kitolásnál van szükség az erőnkre.

Manó és aki még megy a tengerre, remélem nagyon jól érzitek majd magatokat (álmaim szülése: meleg tengerben delfinek között, de a'sszem ez nem fog nekem összejönni) Nagyon szép nyaralást kivánok!

Ja, még nincs nevünk...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Mabe: nem értek veled 1et !!! ... egy hulla lázas gyereket (aki miatt igen indokolt esetben hívom a dokinénit ilyen lehetetlen időpontban ... hisz én is tisztában vagyok vele, hogy ő is ember!!!) ... szóval: egy ilyen igazán beteg kicsi manót a legkevésbé jó ilyenkor kimozdítani otthonról ... az 1 plusz tortúra, főleg, ha még hányós is közben ... szerintem majd TE is meggondolod ilyen szituban, hogy nyúzzad-e kicsiImolát az ügyeletre ... a dokinőnk maga mondta, hogy hívhatjuk bármikor (tudja, hogy egy tüsszentés miatt nem fogom házhoz hívni ... és azt is, hogy nem leszek "hálátlan " ... )

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="bibiesbrumi"]M írta:bibiesbrumiabe: nem értek veled 1et !!! ... egy hulla lázas gyereket (aki miatt igen indokolt esetben hívom a dokinénit ilyen lehetetlen időpontban ... hisz én is tisztában vagyok vele, hogy ő is ember!!!) ... szóval: egy ilyen igazán beteg kicsi manót a legkevésbé jó ilyenkor kimozdítani otthonról ... az 1 plusz tortúra, főleg, ha még hányós is közben ... szerintem majd TE is meggondolod ilyen szituban, hogy nyúzzad-e kicsiImolát az ügyeletre ... a dokinőnk maga mondta, hogy hívhatjuk bármikor (tudja, hogy egy tüsszentés miatt nem fogom házhoz hívni ... és azt is, hogy nem leszek "hálátlan " ... )


Szóval egyetértek veled ebben.Amikor Danival átmentünk,természetesen mérlegelte a tüneteket,és átszaladtunk kocsival a tőlünk 15 percre lakó doki nénihez vasárnap este.Egyébként sztem ha nem annyira vészes a betegség,akkor vagy várhat reggelig,és akkor kijön ő,vagy érdemes az ügyeletet kihívni inkább,mert annak muszáj kijönnie,csak győzze az ember kivárni.

Kép
v.andi
 
 


akkor nst=ctg... :oops: Nem tudtam... :shock: :lol:

KépKép
Kép
scooper
 
 


[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="bibiesbrumi"]M írta:bibiesbrumiabe: nem értek veled 1et !!! ... egy hulla lázas gyereket (aki miatt igen indokolt esetben hívom a dokinénit ilyen lehetetlen időpontban ... hisz én is tisztában vagyok vele, hogy ő is ember!!!) ... szóval: egy ilyen igazán beteg kicsi manót a legkevésbé jó ilyenkor kimozdítani otthonról ... az 1 plusz tortúra, főleg, ha még hányós is közben ... szerintem majd TE is meggondolod ilyen szituban, hogy nyúzzad-e kicsiImolát az ügyeletre ... a dokinőnk maga mondta, hogy hívhatjuk bármikor (tudja, hogy egy tüsszentés miatt nem fogom házhoz hívni ... és azt is, hogy nem leszek "hálátlan " ... )


Szóval egyetértek veled ebben.Amikor Danival átmentünk,természetesen mérlegelte a tüneteket,és átszaladtunk kocsival a tőlünk 15 percre lakó doki nénihez vasárnap este.Egyébként sztem ha nem annyira vészes a betegség,akkor vagy várhat reggelig,és akkor kijön ő,vagy érdemes az ügyeletet kihívni inkább,mert annak muszáj kijönnie,csak győzze az ember kivárni.


:) nekünk 10 esetből 9szer homeos szerekkel 3 nap alatt vége minden betegségnek ... a doktornénit tavaly ősszel, a másfél éves vizsgálaton láttuk utoljára (most tavasszal, amikor olyan nagyon betegek voltunk, a homeos dokinkhoz vittük be ... antibitikumot, sőt lázcsillapítón kívül más gyógyszert még nem látott a szervezete ... nekem ez nagyon fontos kérdés ) ... egyszer akartam kb másfél hónapja kihívni, amikor nagyon lázas volt Lilla a gyerekorvost, de akkor pont nem volt itthon .... így én is az ügyeletet hívtam, csináltam, amit mondtak telefonon, s másnapra jobban lett a gyerek ... utolsó esetben vittem volna bárhová is éjjel 11 kor ....

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="scooper"]a írta:scooperkkor nst=ctg... :oops: Nem tudtam... :shock: :lol:


jaja :) ... hogy vagytok, lehült ott is a levegő? :))

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,a mi doki nénik is pont ilyen volt.2-3 éves koráig Dani nátháját,köhögését hagymateával enyhítettük,az ő receptje alapján.Minden oltást otthon kapott 2 éves koráig,így jóban is voltak,soha nem volt hiszti,ha kijött hozzánk.Talán 4-5 alkalommal kapott antibiotikumot a 15 év alatt :oops: :oops:

Kép
v.andi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?