Halihó
Mi is megvagyunk, de valahogy az írásig sose jutok el
Most itt van a húgom (Apacuka Somlón), szórakoztatja a lányt (akire a tiszta pelust is alig tudtam ráadni, született nudista, de még nem balesetbiztos, úgyhogy minden tiltakozás ellenére muszáj volt felpelusozni), "hempéznek" a nagy ágyon
Nagyon boldog szülinapot minden egy évesnek!
Csucsuka
Három éves Danódnak is boldog szülinapot!
Nagyon édes pasinger!
Gratulálok nagydumás Zsófidhoz
(végre valaki, aki ilyen korán beszél, a jáccón az anyukák mindig úgy néznek a gyerekemre, mint egy ufóra, már néha kínos, ahogy ujjonganak, nekem ez a természetes, és némelyiken látszik, hogy majd megpukkad, és úgy sajnálom, nem tehetek róla ... az enyim meg kurta, hát most micsináljak?!)
Etetőszék elhagyása?! Ujjuj!
Milyen lett a cseresznyétek?
Tündér
Írok majd mailt a 10-ével kapcsolatban.
Évi
Petra nagyon cukor a képeken, és ezek műtermi fotók, nahát!
Magdi
De jó, hogy előkerültél!
Hugivédő Mikike
Toffi
Nahát, te is egygyermekes lettél?!
Én sose adtam Viburcolt, valahogy eléggé megúsztuk eddig a komoly fogzást, vagy csak belefért a standard nyafiba, egyszer adtam az alsó dupla őrlőkre Panadolt
Ja, és kint van a felső két szemfoga (!), alul meg a két kettes metsző helyén még mindig nagy likak tátonganak
Nelli
Fogcsikorgatás még mindig műsor minálunk is, 10 és kétszer fél foggal
Karonmászás édes lehet
Andy
Hajdúszoboszló, fúúú! És már mindjárt mentek, de jó! Mi aug. közepén megyünk az Őrségbe, remélem, nem fog szakadni az eső ... De nektek is drukkolok, hogy szép időtök legyen!
PSAndi
Megjöttetek már a nyaralásból????
Kaska
Jessz! Végre, hogy kicsit jöttél! Gratulálok hosszúpuska széplányodhoz, néztem az állatkerti fotón, tényleg óóóóriási szemei vannak, nagyon mutatós!
Viszont a csaszi utáni két évet a dokik tudtommal úgy értik, hogy a KÉT SZÜLÉS között legyen két év, nem a szülés és a következő foganás között. Persze minél többet pihen a szervezeted, annál jobb, de állítólag a 3 év korkülönbség a legdurvább a nagynak (anyukának kényelmesebb, mert a nagy már oviban olyankor, és csak reggel meg este rugdalj a szülők sípcsontját ...).
Gombóc
És most már akkor teljesen rohangál Zsombi?
Momo
Fujgomba
Na megyek mosogatni (a csajok még mindig neglizsében, Julcsi a szárítóról lopkodja a ruháit, nyakába kanyarítja őket, és közli: "Csinos!"
).
Ja igen. A pocaklakóval jól megvagyunk, maszatolás teljesen megszűnt, és pár napig hányingerem sem volt, de már elmúlt
Folyton ennék, és most a sósat kívánom. De hamar felpuffadok, és akkor már csak nyögni kívánok
Egy ormó nélküli kertésznaciban meg különböző bő lafancokban tengetem az életem, mert a legkisebb hasszorításra rosszul leszek.
Lányom a fejére tette a bilit. Szerencsére üresen
Megyek.
Pussz
Kangi