Jó reggelt mindenkinek!
Ma ki akartam menni a piacra, de esik az eső
, na meg nemsokára jön egy kollégám látogatóba
.Enyémgyerek alszik megint, aminek örülök, mert az utóbbi időbe napközben összesen csak 2-2,5 órát alszik két menetben.
Millye: Hát bizony elég jó helyen lakunk, nemcsak az uszoda öt perc, hanem az orvosi rendelő is
A babaúszis gyakorlatok elég egyszerűek, a legtöbbhöz van valami mondóka is, tegnap például új mondókaként bejött a Pista bácsi fűrészel
. Ennél például a vízben eltoltuk és visszahúztuk magunkhoz a gyereket. Általában háton vagy hason csináljuk a gyakorlatokat, szlalomozunk, lábbal gyorsúszásos lábmozgást végezünk (persze mi mozgatjuk a gyerekek lábát), meg ilyenek. A vízbe háromféle képpen merítjük, vagy egyszerűen hasról bemerítjük a buksit, vagy delfines bukással, azaz magasabbról fejessel, vagy függőlegesen lábbal lefelé. Vannak karikák is, amiken keresztül kell "úsznia". Rengeteg vízi játék is van, amikkel a gyakorlat után lehet játszani, de mivel Attila fázós, így mi nem nagyon maradunk a vízben fél óránál tovább.
Remélem mára már tényleg csinálsz palacsintát, és légyszi virtuálisan küldjél egy baracklekvárosat
Julcsi: Ati általában éjszaka jól alszik, kilenckor fekszik gond nélkül, és én ébresztem 4 körül szopizni, utána gond nélkül visszaalszik, és durmol még 6-7-ig. Már többen mondták, hogy minek ébresztem fel, de így jó, mert reggel nem sírva ébred, meg azt olvastam, hogy ha valaki éjjel is szoptat, akkor később jön meg a menstruációja. Ez nem biztos persze, de nekem még mindig nem jött meg
Meg aztán mivel mi is soványkák vagyunk, hát nem akarom még elhagyni azt az egy szopit. Örülök, hogy a pép kezd nálatok beválni, remélem kitart a jótékony hatása, és téged sem piszkálnak majd Marci soványságával. Tegnap nekünk például beszólt egy nő, amikor sétáltunk, hogy milyen sápadt a gyerek
Igen elég világos bőrű, épp ezért nem fogom kitenni az erős napnak, és éppen ezért kenegetem gondosan a naptejjel! A férjemet jól felidegesítette, de én bizony lesz...om , úgy is mindig lesz valaki, akinek valami nem tetszik a gyerekkel, vagy annak nevelésével kapcsolatban!