Új privát üzeneted érkezett!

Ja tudom!Tegnap ahogy vittem fel Izát mamámékhoz,minden hová be kellett vinnem!Még jó h csak 8 lakás van a lépcsőházban :lol: Szóval mamám végig bekopogott mindenhova h nézzék ,itt a dédunokája :lol: Persze a többi öreg néni örömmel fogadott minket,már kíváncsiak voltak ránk élőben is!Sőt!Fel voltak háborodva h vasárnap mért nem mentünk be :lol: :lol:

Aztán mamámk marasztaltak ebédre,hát maradtam!Izának volt kaja :lol: Na meg pelus is,mert néhe csak 1et rakok el...

Iza nagyo kis mosolygós volt tegnap,mamámnak kacagott,dumált,sikított!Mamám persze odavolt,hogy rá mosolygott a gyerkőc :wink: :lol:

Előtte nem meg még a babakocsit is tolta,na attól is oda volt meg vissza!Igaz még a fűszálat is kikerülte nehogy a gyerek felébredjen :wink: :lol:

Vsárnap délután egy másik ismerőssel is taliztam,ők is tologatták Izát a Zagyva parton!Én meg "lazítottam" :lol: :lol:

annus11
 
 


panndi,
eszembe jutott este h ugye mar varjatok a kovetkezo babot, szoval vegulis ha negyet akartok egymas utan akkor evekig vagy terhes es evekig szoptacc :lol: :lol:
hat le a kalappal!!
a fogakkal meg ne ijeszgess, remelem mindig jo alvo marad Boro :lol: :lol:

pumukli, akkor neked ilyen teren egyelore tobb a gondod Majaval mint Kolossal :)

Annus, nalunk is hasonlo gondok vannak, alszik egesz ejjel de ugy nyoszorog meg erolkodik sokszor.. es ha ranezek latom h kuzd a fordulassal vagy epp a kezet nyomja maga ala.....
kivettem ejjel alola a kezet 2x , nyugi legyen. persze erre se kelt fel..... es a delutani kajat kiakarta hagyni aztan vegulis jol megkesve 6 fel7korul evett.. de igy tudtam h o 8kor mar nem fog vacsizni, igy is volt. szoval most fel6kor kelt.... kicsit korabban mint szokott,de nem volt gond.
asszem7 korul aludt vissza. na nemtudom pontosan, mert apukaja tette le. engem mnt akit fejbe vertek :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát Netti, 2006 decembere óta két olyan hónap volt, amikor nem voltam terhes és nem is szoptattam :)
Vendég
 

 
 

Jó reggelt!

Mi megjártuk már a gyerekorvost, Marci most alszik. A "diagnózis" visszapöndörödő lábköröm, ami hajlamos a gyulladásra, szóval ezt jól megörökölte a migyerekünk apától :( Egyelőre Betadine-nal kell kezelnem, ha egy-két nap múlva se viszi le a gyulladást, akkor ki kell váltanom a Bactroban kenőcsöt (erősebb gyulladáscsökkentő), ha az se segít, akkor Heim Pál gyereksebészet... Remélem idáig nem jutunk el.

Na...mégsem alszik. Megyek eldöcögtetem a fenekét egy kicsit. Szegényem...

Szofi, Annus, jók a fotók a blogban :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


panndi,
es nem volt furcsa amikor egyik eset sem allt fent?? :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hoztam fotókat, bár már pár hetesek :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Netti, háát, kihasználtam rendesen :wink:
Vendég
 


panndi, megertem :lol:
Fruzsi borzasztoan hasonlit raad :)
nagyon szep kis pofija van!!
Zsofi meg alma eves kozben aludt el vagy csak rosszul latok? :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi :lol: :lol: :lol: Hát igen,nekem is olyan furi lesz ha megjön....
képek szuperek!!Gyerkőcök csodaszépek!!!!!Zsófi már mekkora! :shock:

Netti!
Hát igen,nálunk is ez van...hulla vagyok!!!!
Én azért vártam h keljen...mert csak 4szer evett...és fél 5 után még simán eszik ugye mégegyszer....csak nem 10kor...na remélem ez egyszeri alkalom volt :roll: :wink:

Gyönygi!
Jaj...visszapöndörödő???Ilyenről se hallottam még!!!Remélem h nem kell a sebészetre menni...amúgy Izának is a lába ujján felfelé áll a köröm(na ezt elég nehéz megfogalmazni h hogyan)...az apjának ilyen :roll: remélem h nálunk ez nem jelent majd gondot.....

Csani nagyon cuki balcsis képeken!!!!átom tetszett neki :wink:

annus11
 
 


Gyöngyi
akartam meg neked irni, h sztem ha hajlam akkor erdemes lesz mindennap megnezni,hatha megelozheto vhogy.
mert azert eleg csunya :(

Annus, sztem ha "felfele" az nem akkora gond :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Pár kép az esküvőről.

Kép
Kép
pumuklii
 
 


Panndi
Milyen szép világos kék szeme lett Fruzsinak!
És már Bogyó és Babócát olvas :-)
pumuklii
 
 


pumukli, nagyon szepek vagytok egyutt :wink:
Kolos jo nagy!!! hany kilo mar??

Netti
Kép
maumau
 
 


Marcié is felfelé pöndörödik, ezért tud a csücske belenőni a köröm melletti húsba. De a dokinő szerint akkor sem szabad ívesre vágni, a bőrt meg végképp nem szabad piszkálni. Inkább gyakrabban mozgatni a köröm mellett az ágyat (érthető ez így?) Az se segít, hogy Marci hasonalvó baba és gyakran gyürkészi a lábát, könnyebben elakad, dörzsölődik stb. Ez van, ezt megörököltük, figyelni kell rá.

Panndi, nagyon szépek a lányok és azért nem semmi, hogy Zsófi még nincs két éves de már majdnem szobatiszta. Ráadásul pont egy olyan időszakban, ami nem arról híres, hogy a nagyobb gyerkőc "fel akarna nőni" :) Ilyenkor inkább meg szoktak torpanni a szobatisztaság felé vezető úton. Gratulálok. Fruzsi alatt eldobható nagyméretű papírpelenka van? Ezen el tudnak lenni úgy, hogy nincs rajtuk (a fenekükön) pelenka? Viszont van ami felfogja az esetleges baleseteket lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Pumukli!
Írtó csinik vagyok!!

Gyöngyi!
Értem,nem is vágom neki ívesre,nem is tudnám!Remélem nem lez gond...

annus11
 
 


Pumukli, ti is nagyon szépek vagytok együtt és külön-külön is. Maja tündérkirálykisasszony :) Látom Kolos és Csani is szereti a "tigris a fán" pozíciót. :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi
az dekubitusz lepedő. Majának ilyen van a lepedője alatt, ha netán bepisilne, akkor ez felfogja.
Mi is pont 22 hónaposan kezdtük Majával a szobatisztaságot és 2 hét alatt le is tudtuk. Úgy látszik ez jó kor :-) Ekkor még nem mond mindenre nemet, hallgat az anyjára.

Netti
most nem tudom mennyi, 2,5 hónaposan volt 6240g.
pumuklii
 
 


Panndi, Netti írta, hogy "Ti már várjátok a köv. babát", valamiről lemaradtam????? Vagy csak arra gondolt, hogy tervben van...?
A lányok tündériek!

Maja nagyon szép a kis rucijában!

Én még nem is mertem vágni Csani lábkörmét...
Gyöngyi, sajnálom, de ha odafigyeltek, akkor szerintem nem lesz sok gondotok!

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


arra gondoltam tervbe van :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti jól látod, almaevés közben aludt el :lol: Zsófi mindenhogy el tud aludni, majd hozok ilyen fotókat róla :D

pumukli: nagyon szépek vagytok! Igen, Fruzsi szeme sokat kékült :)

szofi: csak tervben van még sajnos.

Gyöngyi: Zsófi fordítva működik: mióta Fruzsi itt van leszokott az ujjszopásról, egyedül alszik el és szobatiszta lett :)
Vendég
 


Jöttem rontani a statisztikát. :) Ma 1-másfél óránként keltünk éjjel, Csongor pocija rendetlenkedett. Asszem nem bírja a paprikát (a múltkor lecsó után keltünk 2 óránként, tegnap meg töltött paprikát ettem). Másra már nem tudok gondolni. Ja, és 6-kor felébredt rendesen, nem tudtam visszaaltatni. Kicsit sem vagyok hulla. :roll:

Tüci is kezd stabilizálódni szobatisztaság terén. Már napok óta nem volt pisis bugyi, pedig eddig bement az eleje folyton. Alváshoz még ráadom a pelust, de már egyre többször fordul elő, hogy szárazon veszem le, pedig mindig iszik elalvás előtt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok! Leszámítva a hatalmas vihart, irtó jó éjszakánk volt! :) Ahogy látom, akkor most mi vagyunk a kivételek... Ja,és este 9h után csak fél4h-kor evett. (Azért "csak", mert nálunk ez is már nagy szó...) Aztán fél7hkor. Persze, után meg bealudtam én is. Irtó jó dolgom van, hogy most nincs suli, és nem kell felkelnem. Arra sem emlékszem,Apa mikor ment el dolgozni. .. :oops:

Kép
szkitty
 
 


Tegnap volt egy "nemhivatalos" méricskélés: 5300 gramm Bogyó. Hosszra 57-60 cm -mivel nem volt hajlandó a lábát kinyújtani, és állandóan kalimpált... (Nagyobbik lányom is hasonlóan nőtt, mindig kisebb volt az átlagnál, de olyan kis arányosan gömbölyű.) Doki ismét szabin. Oltás elmaradt...

Kép
szkitty
 
 


Na, esik az eső... És irtó magas a páratartalom, meg lehet fulladni!
Jól elírogatok magamban... Eldugultam. :oops:

Kép
szkitty
 
 


Tinu, IMÁDOM a töltött paprikát. Most kaptam anyósomtól vagy 4 adaggal (+anyukámtól is, azt már lefagyasztottam). De nem merem megenni :( Sógornőm azt mondta, csak a paprikát ne egyem meg belőle, a többi mehet. Barátnőm meg azt, csak paradicsomosat ne! A húsgombóc meg magában nem buli nekem...

Kitty, hol laksz? Csak hogy errefelé tart-e az eső... Olyan jó lenne, bár éjszaka is volt egy kiadós zuhé. Hiába, a locsolás nem ugyanaz a virágaimnak mint az eső.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


ANNUS! Írtam Neked privit! Jelezz vissza, hogy átment-e? Nálam soxor elakad... :oops:

Kép
szkitty
 
 


A Budai-hg. és a Pilisi dombok találkozásánál. :)

Kép
szkitty
 
 


Nálunk is paprika nélkül készül a töltött paprika :) Vagy azt hívják hivatalosan paradicsomos húsgombócnak?.. Én meg a gombát nem bírom. Múltkor rosszul fejeztem ki magam, mert azt mondtam Anyósoméknál hogy: "mióta terhes vagyok, nem bírom a gombát" -na, erre felkapták a fejüket, hogy "megint?!?" -Jót nevettünk.. :)

Kép
szkitty
 
 


Hahó!

Véééégre lehűlés!

Kitty, akkor ti közel vagytok hozzánk.

Feltettem a húslevest, majd vmit még összedobok hozzá. Jön nagynéném látogatni minket.

Nem kell vkinek egy macska?! Tappancs pajtás hajnalban leült a teraszajtó elé és nyomta...férjem kicsit se volt ideges, h nem tud aludni a melegtől, aztán meg mire eső volt, lehűlt, be kell csukni az ablakot, mert a macs nyivákol keservesen. Azóta is könyörög, h foglalkozzunk vele. Semmi nem elég neki... :evil:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tinu, sajnálom az éjszakát. Blanki is ébredt 3 körül (front?), de csak n5-kor evett. Felébred, bemegyek, hátsimi, cumi vissza és alszik. Bár kaja után nem nagyon akart visszaaludni, de hát nem kezdjük olyan korán a napot...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Panndi, cumit akkor végleg elhagyta Zsófi? Szépek vagytok amúgy!

Pumukli, gyönyörű a kis családotok!

Na, nem írok, amíg nem jön vki... nehogy velem legyen tele minden.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó, Zsófi az ujját szopta, most már szerencsére nem :) Ha nagyon fáradt, akkor sem :)
Vendég
 


Panndi, lányok édesek!
És a Pumukli család is! :lol:

Nálunk is nemtom mi volt, éjjel 1-kor ébredt Marci, hasra fordítottam és aludt tovább. 5-kor evett, majd fél 9-kor kelt. Most, hogy vidéken vagyunk, én nem nagyon tudok itt aludni. Van kutyaugatás, macskanyávogás az éjszakában, hajnalban kakaskukorékolás, aztán zenélő jégkrémes autóval folytatva minden... Áhhh, ki vagyok ezektől! :evil:

Gyöngyi, biztos rendben lesz a köröm.

Tinu, én azt gondoltam, hogy ilyen korban a pocakfájást már hipp-hopp le tudják küzdeni. Nem?

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci
:-) Én így vagyok ezzel mindig Révfülöpön. Nem tudok nyitott ablaknál aludni. Tücsökciripelés, kutyaugatás stb. Itthon meg jöhetnek autók, villamosok simán alszok.
Kicsit gáz vagyok.
pumuklii
 
 


Hat en is amig ujpesten laktunk siman aludtam a villamostol pl.... itt dunakeszin nyitott ablaknal felkelek a kutyakra,macskakra,mindenre.......... :roll:
meg mindig nem szoktam meg. foleg mostanaban rossz h nyitva vannak az ablakok..... :?

Netti
Kép
maumau
 
 


Én akárhol akármikor tudok aludni! De a baba minden rezdülésére felébredek. Ez valami anyai izé gondolom...

Panndi, ami késik, nem múlik! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Igen Szofi, én vhol azt olvastam, hogy a szoptatós anyukák nem jutnak el a legmélyebb álomfázisba, épp azért, hogy egyből tudjanak reagáni a babára.

Öhm, nos, nálunk a reggeli szopira a férjem hozza át Marci, mert én rendszerint később veszem észre... :oops: De nem apa szoptat. :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Detto!
Vidéken a kakas kukorékolástól a falnak megyek..... :lol: :lol: Amúgy meg simán alszom a légkalapács mellett is :lol:

Nézzétek milyen képet találtam!!!Nem lehet elég korán kezdeni!!!A képen én lennék!Blogomba mindjárt töltök még párat pici koromból!

Kép

annus11
 
 


Kitty!
Írtam privit!Amúgy persze,elhozom!

annus11
 
 


Sziasztok!
Hát nem tudtam korábban jönni,mert délelőtt elszerelmeteskedtük az időt. :lol: Imádom a kiskrapekot,ahogy magyaráz.Meg tudnám zabálni!!!!!Mondja-mondja,én meg puszilom.Így lassan halad a házimunka is.Most készítettem fel második "művemet" . Krumplifőzeléket főzök. Kivi leszek.
Az éjszaka jól telt.Manó egyszer ébredt fel hajnalban.Sírására ébredtem,kiugrottam és félálomban szaladtam át(merthogy nem szokott sírni soha éjjel).Be volt szegénykém mindkét lába szorulva a rácsok közé,és nem tudta kihúzni.Kiszedtem,kapott nyugipuszit,és már aludt is tovább és én is.
Pumukli,nagyon szépek voltatok!!!!!! Maján isteni az a kis ruci.
Annus,bizony elég korán elkezdted,azóta se lehet a gépről levakarni. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki!
És a krumplifőzeléket ki teszteli?Csak apa? :lol: A brokkoli hogy ízlett neki?Vagy már írtad?Csak arra emlékszem h anyud sűrűnek ítélte meg.

annus11
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,nem bírom!Azt hiszem lesz pár nem alvós éjszakám...Iza nem tudja kivenni a kezét ha hasrfordul...mennyi dő még megtanulja????Mert egy idő után sírni kezd,totál bedühödik :lol:

annus11
 
 


Annus, megtudod milyen az ejszakazas :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Adraci,nalunk is apa hozza Borot reggel :oops:
de en legalabb 10x szolok neki h hozza mar ide :lol: ezek utan felfogja es hozza.. de tole uvolthetne a gyerek 5oran keresztul is ha alszik.... :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Látom itt most a nehéz éjszakák voltak napirenden... Nálunk viszont pont az ellenkezője. Ugye Mici a reggeli (na jó, hajnali) :lol: evés után alszik még 3-4 órát, hát ma ez kimaradt, mert vinni kellett a kakimintát az ÁNTSZ-be (a Szt. Imre Kórházhoz). Szóval szegénykém vagy 15 percet aludt összesen, azóta azt pótolja, tiszta álomkóros! (Legalábbis remélem, hogy ez nem egy újabb tünet a hasmenés mellé) Jövő hét hétfőn lesz eredmény kaki-ügyben, addig rágom a körmömet.

Múltkor nem tudtam reagálni a hozzátáplálás ügyben írtakhoz, szóval most: Tinu, igen, gondolom, hogy a tejpépek és egyéb szüttyök kapcsán csak reklámfogás a "már 4 hónapos kortól" és Anika, igen, szoptatok! Igazából csak megfordult a fejemben, hogy anno a dokinéni nekünk írt fel Sinlacot (ez a szentjánoskenyérből készült tejpép, 4+) előetetésnek a bukás miatt. Akkor nem mertem elkezdeni adni, de talán most, hogy betölti a 4 hónapot, kipróbálnánk (mert a bukás még mindig gond nálunk). Btw Kutyafüle, nálatok bevált a Nutri...izé?

Na, megyek is etetni.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jut eszembe!Nálunk a bukás meg elmúlt :shock: Fel se tűnt h nem kell minden etetés után törölni a padlót 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


zsüci, anno Zsófi is kapott Sinlacot, ő is sokat bukott. Ő nagyon szerette!
Vendég
 


Panndi, és Ti mikortól használtátok a Sinlacot? Én eddig nem mertem...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ő már nagyobb volt, amikor kapta, kb olyan négy és fél hónapos lehetett.
Vendég
 


Sziasztok!
Kicsit eltüntem,sajna még nem tudtam visszaolvasni.
Hanna nagyon nyafis,nem bírja a meleget.Alig eszik,viszont sokat iszik.Meg néha köhög,ezért ma elakartam dokihoz vinni.A miénk csak holnap lesz,a ladányi nem fogadhat,amelyik fogadhatna az meg szabin.Ügyelet van,de ő semmit nem tehet,csak beutalhat a kórházba.Azt meg nem akarom egy köhögéssel,mert láza sincs.Nem vészes,így holnap menni kéne szurira,majd megnézetem a dokinkkal.Ő gyerekorvos,csak körzetisként van itt.Bár elég sok mindenkit félre kezelt már,nem szoktam hozzá vinni Grétit sem,ha lázas.De mindenki szabin van.
Másik oka az eltünésemnek:Legutóbb írtam éjjel,hogy a szomszédunknak mentőt hívtunk.Nos ő rá pár órára a kórházban meghalt.Távolról rokon is volt,Sanyinak pedig nagyon jó barát.Szerettem,sajnálom nagyon.Ráadásul,kicsit mozgásilag korlátozott volt,teljes életet soha nem tudott élni.Csak azért mert 10 évesen a mostoha apja tarkón ütötte,és sérült neki valami. :( Bocs hogy ezt leírtam.
Igyekszem a visszaolvasással.
Remélem mindenki jól van!Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: