Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt! :)

Eszike,
Jaj de szuper kép ez (is) Noncsiról! :) Komoly lehet ez az egész nap rohangálás. Nálunk Szabolcsomat kellett anno így állva,szaladgálás közben etetni :D
Most keretem vissza Andor naplójában,hogy mikor is állt fel először, de nem találom :oops: lehet nem írtam le? :shock: :oops: azt tudom,hogy olyan 8 hós kora körül lehetett a kiskádban...nálunk még csak az ágy mentén való lépegetés megy, de nem valami intenzív. Sztem még nem kapott rá az érzésre, mármint,hogy ez milyen tök jó,lehet így haladni,majd menni. Még sztem nem érzi ezt, mert nem csinálja állandóan :)

Betti,
Ez nem ééééééér!!! :lol: :lol: Most kifúrtad az oldalamat! :D
Hogy miket szeretnék barkácsolni? Elindulva a fűszertartóval talán,majd ládás padot, kosárkáknak kisszekrényt, amibe be lehet tenni a kosarakat,mint fiókokat, képkereteket, meg mitudomén :D sokmindent. Csak most megint elkapott a fesés ihlete is, pont ma kaptam a Drágámtól egy gyönyörű festészeti lexikont, így érzem,hogy kéne folytatnom a képet,amit már pár éve elkezdtem,de abbahagytam, mert más képeket akartam inkább csinálni. De most majd lassacskán azt is befejezem. (dec. 31ig adtam magamnak határidőt :D ) Nehéz időt szakítani amúgy ilyesmire Andor mellett, de ez van.

Angel,
De jóóóóó! :D Gratula a mászáshoz!Lehet tényleg a fű hatása?! :)

Anyooo, Tök jó ez a bringa,amit mutattál. Most én is erősen elgondolkoztam. ÉN is elég nagy vacilálásban vagyok,hogy vajh 1 hónap múlva mekkora lesz már a fejlődés, kellhet-e valami ilyesmi vagy mi legyen... :)

Bejci,
Akkor én is hiába lestelek Almádiban :D Valahogy tök kiment a fejemből, hogy hiszen simán lehettek (egyértelműen) Fűzfőn is. Nekünk meg Almádiban jön össze a bagázs, főleg a röpizés miatt. Vasárnap már én is be tudtam állni, mert lerángattuk a nagyszülőket is, hogy Andorozzanak mán egy kicsit a strandon és akkor én is jobban ki tudok kapcsolódni :) Jó volt nagyon :)

Tegnap összeraktuk a barkácsasztalt :) Én elkezdtem napközben, de sajnos férfi erőre volt szükség a becsavarozásnál. Ki is akadtam,hogy e miatt nem tudom magam összerakni :lol:

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Petra,
Halk GRATULA!!! :) Micsoda hír! :) Drukkolok,hogy minden jól menjen. (vajh Rád gondolt Betti? Vagy van még 1 újabb babás? :) )
A testvérednek gyors felépülést! Szegény! :(

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Petra :)
akkor csak halk grat. Dokihoz mikor mész?

Betti :)
Juj, Petrára gondoltál, vagy másra?

Gabolino :)
juj, barkácsolás! Nagyon klasz! Majd hozzál képeket, hogy miket alkottál!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 

 
 

Jaj, de jó, hogy jelentkezett a kismamink, mielőtt még elmerültem volna a közutálatban! :lol:

Petra,
Igen, rád gondoltam, olvastalak az áprilisi topikban. Szívből gratulálok és biztos nem lesz semmi gond!!!! A tünetmentesség miatt ne aggódj, még korai is lenne, de lehet, hogy Te is megúszod, mint Márti!

Kép
hbetti
 
 


Húú, most olvastam csak :( : tesódnak gyors felépülést!

Kép
hbetti
 
 


Petra :)
tesódnak drukk, hogy minden rendben legyen

Eszike :)
Csongi márciusban állt fel kapaszkodva, kapaszkodás nélkül júniusban és júliusban indult el. :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Petra!!!!!!!!!!! Őszintén, szívemből, boldog babavárást kívánok! :lol: Az apróbetűst részt úgy veszem, hogy le sem írtad! Mindig úgy kell gondolkodni, ahogy Bejci írja: arra gondolni, hogy a baba tökéletesen egészséges, és minden a legnagyobb rendben vele! Nagyon, nagyon örülök neked, és gyere minél gyakrabban, mert nagyon kiváncsiak vagyunk rád!!!!!

Gabi! Tök krály ez a barkcsolósdi! Én is ilyen voltam mindig, de hely hiányában, meg, mert mindig van valami fontosabb, letettem ezekről a hobbikról. :( Mindenképp írj, hogy miket csinálsz!!! Tök izgi! :)

Angel! Juhéjjj! Gratulálok a mászáshoz!

Humanka! Jaj, de jó, reméltem, hogy Bendő is hamar visszaszedi a fogyást, mint Bálint, és így lett!
blúmi
 
 


Minyu! Szuper hírek!!!!! Nagyon örülök az uh eredménynek! Család mit szólt? Hogy vagy?

Márti! Tényleg boszi a Bejci, megmagyarázta neked, hogy nem is vagy rosszul, és valóra vált! Csak maradjon így! Örülök, hogy jól telt a nyaralás! Apa hogy van? Kiderült, hogy mi a baj?

Honey! Nagyon örülök, hogy végre nincs barnázás!!!!

A.m! Gyere, ha tusz, rólatok is várjuk a híreket!
blúmi
 
 


Bejci! Lehet valami a négy hónp dologban: Bálint 7 hónaposan állt fel, és lassan 11 hónapos.

No, akkor pár kép: Kép sárgabarackevés után

Kép a legkisebb Barcelona drukker

Kép ücsörögi
blúmi
 
 


Kép ácsorogi

Kép strandon

Kép strandon2
blúmi
 
 


Sziasztok!

Petra, hatalmas gratula Nektek is!!!! :lol: :lol: :lol: Annyira jó, hogy ennyi újra pocisunk van! Tesódnak gyors felépülést!

Blúmi, jaj de édes Bálint! :lol: Az a barackos kép :mrgreen: Elég rendesen kikente magát vele! :) A szeme pedig gyönyörűséges, sok csajszit fog levenni vele a lábáról! :lol: :lol:

Betti, Bejci és aki tricikliben gondolkodik, itt egész elfogadható áron vannak csajosak és pasisak is! Úgy látom hogy most akcióznak is! :wink:

Bejci, miénknek nem volt napernyője, de itt a szomszéd kislányének igen. Miénk iszont cserébe zenélt ezerrel - szerencsére a zenélője már nem működik...

De jó ez a kis lehűlés! Bár iszonyú migrénem van tegnap este óta :? de még így is nagyon tetszik hogy nincs 1000 fok!
Ádám tiszta kóma, hidegfrontra mindig. 7-kor kelt és már alszik :lol: Megyek is gyorsan főzni!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


jóreg!
petra: halk gratu!!
minyu: örülök, nagyon klassz hír h. minden rendben
anyoo: nem köszi, nem lett semmi a pari magtól.....
márti: férjed???jobban?

rólunk: panna meg nem áll egy percre sem, etetés még megy ülve, bár idő után felpattan és kész....pelenkázás is egyre nehezebb, állandóan hasra csapja magát és menne tovább...
ablaknál nagyon jól elvan a függönyök a kedvence alatta bújkál percekig, újságokat is nagyon kedveli, meg az etetőszékénél imádja fogdosni a bekőtőjét,meg a pihenőszékébe bepakol ezt azt majd kiveszi.mostanság ezekkel nagyon elvan.játékaival nem igazán.
elkezdtem a joghurtot túrót, úgy néz ki nagyon oda van értük.
sokszor odarohan hozzám, annyira édes!!majd megy tovább menetelni...

Kép
winona
 
 


Eszike: Még Neked akartam írni: Annyira cuki Noncsid!!! Annyira előttem van, hogy futkározik, Te meg "kergeted" a kajával! :) :wink: Kis Örökmozgó csajszid van!

Blúmi: NAgyon édes Bálintod van, imádom! És végre, hogy hoztál képeket!! Az ücsörgős és az összes strandos a kedvencem! :) Te szoptatod még a picurt, ugye?

Petra: Tesódnak mennek a drukkok a gyors regenerálódáshoz++++++++++++ !!!
Neked pedig hatalmas halk gratula! Igen, jól írta Blúmi: Nagyon fontos, hogy pozitív dolgokra gondolj!! Minden rendben van a babával, egészséges, stb! Én április 7-ei "baba vagyok" ! :) Amúgy tünetek nem feltétlenl jelentkeznek ilyen korán! Nekem pl. Biussal semmi tünetem nem volt, csak megéreztem, hogy Baba lapul a pociban! :wink:

És akkor hozok híreket 2 "eltűntről" is.:)

Holkáék ezerrel rendezik be az új házat... Emma baba egész nap fel és alá sétálgat, nagyon élvezi a nagy teret! :)
SZederék jól vannak, Adél már "beszélget", mondogat szavakat... csak most nincs Szeder gépközelben, de majd jövő héten jelentkezik.

Bius mostanában kezdett el ácsorogni... úgy ahogy Flóra... főleg akkor álldogál, ha nem veszi észre, hogy nem kapaszkodik. :) És már feláll kapaszkodás nélkül is!
Én meg lassan kezdek tanulni... beadtam a jelentkezésemet szakvizsgára.. :x
Vendég
 


GABOLINO:

Kép
Vendég
 


Bejci,
:lol: :lol: Köszönöm szépen!!! Aranyos vagy! :)
Borhetek?Hétvégén? Buli? :D Szerintem mi majd ismét belecsapunk valamerre az icakába, nagy valószínűséggel Almádi irányába :) Ha van kedvetek csatlakozni, akkor várunk szeretettel :)

Blúmi,
Bálint ííííírtóóóó édes!!! :) Köszönjük a képeket! ;) Az a strandolós mosoly! :lol:

Andor elpilledt, megyek tenni-venni :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Petra: gratulálok! Ne aggódj, minden rendben lesz! Jó babavárást! Tesódnak meg jobbulást kívánok!

Blúmi: Bálint nagyon helyes kiskrapek! Jók a képek! Nekem a strandolós tetszik a legjobban. De jó, hogy Bálint elviseli a kalapot!!! Noémi mindig leveszi. Ha 100-szor teszem fel neki, akkor 100-szor leveszi.

Majd én is próbálok strandolós képeket csinálni, mert most sűrűn járunk fürcizni. A reumatológus előírt nekem 15 masszázst amit 56 nap alatt kell letudnom. Úgyhogy most non-stop strandra járunk.

Gabolino: asszem Te kérdezted az előző oldalakon, hogy milyen tejterméket kapnak a babáink. Noémi a joghurton kívül tejfölt is kap már, mert nagyon szereti. Kefirt egyszer próbáltam adni, megette azt is. A tejjel nem vagyok kibékülve (én sem szeretem), úgyhogy azzal még várunk.
Látom Te is folyamatosan kreatívkodsz. Én is mindig bütyizek valamit. Most éppen Noncsi új szobájába készítem a dekorációt, de elég lassan haladok, mert olyan keveset alszik Noncsi, hogy szinte semmire nincs időm.
Mikor jöttök felénk?


Ma megpróbáltam virslit adni Noncsinak, és képzeljétek csak úgy falta a kisasszony. Nagyon boldog voltam, mert mostanában alig-alig eszik. Végre valamiből 2 falatnál többet megevett.

Én is örülök, hogy végre jobb idő van, végre egy kis eső meg lehülés. Már kezdtem megbolondulni.

a.m? Szeder?

Na megyek megpróbálok egy almás pitét összeütni, még soha nem csináltam...
Vendég
 


Bejci: futkorászás az van, de az evés leginkább úgy néz ki, hogy én ülök a kajával a konyhában Noémi eszik egy falatot aztán fut egy kört a lakásban és mikor éppen a konyha felé kanyarodik akkor bekap egy falatot, majd fut tovább. Aztán jön újra... Én nem bírok futni utána!

Gabolino: Boldog szülinapot kívánunk!!!

Winona: akkor Panna és Noncsi kezet foghatnak kukackodás terén. A pelenkázásra én azt találtam ki, hogy mindig a kezébe adok valami érdekeset amit egyébként TILOS neki bizergászni. Így hyper sebességgel be lehet pelenkázni. De nem sok időt hagy a kisasszony. Épp a párommal beszéltük, hogy mi elmehetnénk egy pelenkázási versenyre. :D
Vendég
 


Csak nem tudok elszakadni. Sikerült egy fintort fényképeznem. Mostanában mindig így fintorog Noncsi.
Gabolino! Ismerős valahonnan?
Kép
Vendég
 


Gabolino, boldogságos szülinapot!

Kép



Eszike, Noncsi fintora :lol:
Nem akarok beleszólni, de virslit én még nem adnék neki!!! Táblázat szerint is 2 éves korig tiltólistás...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoo: tudom!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk (leginkább a jóhírek miatt):

Minyu! Petra!
Óriási gratula! Csodaszép babavárást mindkettőtöknek!!! :D :P :D

Rólunk:
Nagy nagy rohanás az élet....! Most is úgy ülök itt a gépnél, hogy Annám pakol az asztal alatt a lábam előtt! Egyébként jól vagyunk! A 3 napos nyaralás megvolt, nem mondhatnám, hogy túl jól sikerült....! :( Kár érte! Ráadásul jól kics...sztem magammal: felfújtam Anna úszógumiját, jól megszédültem, ami máskor is előfordult már, de most úgy is maradtam! :( Azóta sem akar elmúlni! Folyton szédülök és nem tudom, mit kéne tennem! :?
Annának ebben a melegben teljesen elment az étvágya. Napok óta alig eszik valamit (már az eddigiekhez képest). Azt is csak kutyafuttában. A legújabb pedig, hogy az ételt kiszedi a szájából, széttrutyizza a kezében, aztán visszatömködi a szájába........ és így tovább! :lol: :shock: :? Én már teljesen hülyét kapok tőle! Találkoztatok már ilyen problémával? Mit lehet vele kezdeni???
Megyek, mert megunta a pakolászást és üvöltve kapaszkodik belém....

Képek:
Kép Medencézés
Kép Vigyázz! Cápa!
Kép Dance
Kép Ez nagyon fini..!!!

Kép
Kép
konan
 
 


Sziasztok!

Petra: halk gratu! :) Tesódnak drukk, hogy minden rendben legyen a holnapi műtétnél!

Minyu: örülök, hogy minden rendben :)

Márti: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, férjednek jobbulást!

Honey: írj majd, hogy mi volt a dokiknál, addig is jó Balatonozást :)

Gabolino: Boldog születésnapot! Tessék majd fotózni hogy miket barkácsolsz :)

Eszike: nagyon jó ez a motoros kép! Meg a fintoros is :D látom nem unatkozol Noncsi mellett :)

Blúmi: Bálint nagyon aranyos :) Barcelona drukker :D

Konan: Tündéri a lányod :) Hol vettéktek ezt az úszógumit? Evés: Zalán sem eszik ebben a melegben túl sokat, én ráhagyom. Valemennyit eszik, éhen halni nem fog. :)

Kép
kistiggrincs
 
 


Nagyon szépen köszönöm Lányok a köszöntést!!! :) Nagyon jól esett! :D

Eszike,
Nagyon tuti a Noncsi fintor! :D:D:D
Hogy mikor megyünk arra felé?..... hát sztem majd csak szeptember fele. Mert most a balatom a tuti, szóval ki "kell" használnunk ezt a lehetőségünket :)
De nem vagytok elfelejtve, ha megyünk szólunk ;)

Konan,
Nagyon édes Annácska! :) Az a táncolós megzabálni való! :D
Sajnálom,hogy nem sikerült túl jól a nyaralás :( Lehet, szabad tudni miért? Komoly ez a szédülés,amit írsz. :shock: Nem akarsz utánaérdeklődni,hogy ez most tényleg a felfújástól lehetséges-e?Érdekes.

Ma nem sikerült eljutni a fatelepre, de holnap délelőtt elmegyünk. Csináltam ma pár tervet, kezdetnek azokhoz megveszem az anyagokat. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz :D Remélem nem vallok kudarcot :lol:
Most megyek, mindjárt jön apája és kicsit ünnepelgetünk, összeülünk este itt a ház népével :D

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabolino, megnéztem a videókat, szenzációsak! Andor ugyanúgy megy a fűben, mint Ádám, nézd csak! :lol:
Kép

Konan, sajnálom, hogy nem sikerült jól a nyaralás! Annácska nagyon édes! a táncos a kedvencem! :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyooo,
:lol: :lol: :lol: Nagyon komoly!!! Tök jól elkaptátok. Szuper, nagyon édes.
Andor már itthonra is átvette néha ezt a pókozást ,amikor a játékain akar keresztülvágtázni :D
Örülök,h tetszettek a vidik. Köszi a dicsit :)

eszike,
Én meg Noncsi új videóit néztem meg. Nagyon édes! :) Hogy jön megy, esik kel,mint aki be van csípve :D

Na megyek, most jött meg Szabolcsoim :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabolino! Nagyon boldog szülinapot, és jó ünneplést!!!!!!!!!!!!!!

Anyooo! Ádám hihetetlen produkcióján nagyon nevettem! :lol: :lol: Bálint is utálta a füvet, hiába próbáltam "erőltetni". Aztán egyszercsak nem érdekelte, mászott benne, leült tépte a füvet.... Valamilyen kapcsoló továbbkettyent a kis agyában....

Konan! Anna táncolós képe nagyon ott van! És a cápás is szuper! Nagyon tündér kiscsaj!!!!!

Eszike+ Tündéri, ahogy Noncsi felhúzza az orrocskáját! (az jutott eszembe, hogy nálatok a második baba biztos Noncsi ellentéte lesz, nyugis, csendes kisfiú :D )

Bejci! Bejött a kismamis megérzésed? Igen, én még szoptatok,háromszor egy nap. Már nagyon szeretném elkezdeni az elválasztást, egy éves korára mindenképp el akartam választani, de az influenzajárvány nagyon elbizonytalanított. Ha egy kicsit is ellenállóbb így a szervezete, akkor inkább még szoptatom.... Csajok, akik még szoptattok, Ti hogy "tervezitek"?
blúmi
 
 


Sziasztok!

Ismét csak gyors bekukk, ,ert doki miatt jöttem vissza BP-re.

Gabolino,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D

Petra,
Gratula és mennek a drukkok! De minden ok lesz!

Nálunk nagyjából minden ok. Babóca 2 hét alatt 3 hétnyit nőtt. :D Már tisztán látszik mindene. Keze, lába, buksija. CRL 37 mm
Tök durva, hogy 2 hét és mehetek megint genetikai uh-ra!! :shock:
Csak ebből a rohadt gombából nem tudok kikeveredni. :cry:
Bejelentkeztem végre új dokihoz ( Barna Péter). Akit kiszemeltem 2 hét üldözés után sem értem el.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Dorka beteg :cry: éjjel 39 fokos láza volt... Egyébként semmije nem fáj, nem köhög, nem folyik az orra, "csak" lázas. Éjjel kapott lázcsillapítót, de már megint megy fel neki, majdnem 38 most is. Mi a fene lehet ez?! Du doktor néni...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Jobbulást Dorkának!!!!!!!!!!!!!! Gyere majd a hírekkel, hogy mit mondott az orvos!
blúmi
 
 


Most csak gyorsan: Mielőbbi jobbulást Dorkának!!

Kép
kistiggrincs
 
 


Hello lányok!

Életjel! :D
Megpróbálok visszaolvasni, úgy látom néhány babahírről lemaradtam.

Szép napot mindenkinek!
Monee és Ákos

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


monee :)
hát te hol csavarohtál?
Ezer év nem hallotunk felőletek!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Húúú de nyaral mindenki! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Köszönjük szépen! :)
Diagnózis: mandulagyulladás. Elég rendesen elkapta szegényt, 39,4 volt a láza du. :cry: Kapott penicillint, egy hét múlva kontroll.

Nem tudom, mennyit fogok tudni jönni, de olvaslak Benneteket! :wink:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Lányok mindenkinek köszönöm a biztató szavakat, és a gratulációkat!!!!Olyan jól esik!

Blúmi!
Bálint gyönyörű kisfiú. Úgy látom ő is nagyon élvezi a strandolást.

Gabolino!
Így utólag is nagyon boldog szülinapot!!!!!Akkor te is oroszlán vagy :)

Eszike!
Noncsi olyan édes huncut kislány!

Konan!
Anna milyen ügyesen táncol, a kikenős kép is nagyon aranyos!

Anyooka!
Dorkának jobbulást!!!!!

Bejci!
Előre is sok sikert a szakvizsgához!És köszönöm a pozitív gondolatokat!!!!

Minyu!
Majd csak 2-3 hét múlva megyek dokihoz, hogy az uh-n már lehessn szívhangot hallani. Még csak most töltöttem az 5 hetet.

Honey!
De örülök, hogy minden rendben.

Tesómról: Köszönjük a drukkokat! Tegnap túlesett a műtéten (3 órás volt), még kicsit gyenge volt délután. Sajna haza csak jövő héten engedik.

Kép
Kép
petra1980
 
 


Ja még hozok pár képet is a nyaralásból:

Kép Kép

Kép
Kép
petra1980
 
 


Sziasztok lányok!
Minden kismaminak nagyon boldog babvárást kívánunk!
Velünk nagyjából minden rendben van, Réka jól van, ügyeskedik szépen.
Én ide most bővebben nem irnék magunkról, hisz nem tudom éppen ki olvas. Szóval kedves anyukák ha valaki kiváncsi az elmult hónapok fejleményeire akkor szóljo mert akár emailba, akár priviben irok.
Mindenképpen elárulom minden nehézség ellenére ,- ugyanis abból van bőven (nem annyira lelki mint anyagi) - jól vagyunk és nagyon boldognak tarhatom magam:)
Bizom benne, hogy sokkal gyakrabban tudok jönni ezentúl. Puszik mindenkinek

szisziKép
sziszi7
 
 


Minyu!

Bocs,hogy csak most de nagyon nagy Gratula a hármaskához. Hááát ezek a gólyák idén már csak iylen viccesek :lol: Csongi videó szuper :lol: :lol:

Petra!

Szivöl gratulálok neked és Boldog baba várást kivánok!
Gyönyörű Hanna baba.

Bálint,Noncsi,Anna Ádám képek nagyon tündériek.

Gyors rólunk is.
Foylik a felújitás :shock: :wink: talán a jövö hétvégén beköltözünk.

Tesó baba jól van.Tegnap végre hallhattam a szivdobogását is :D úgy örültem neki. 23 mm-es 9+4-nek mérték uh alapján.Egyébként meg 10 hetes.26-án megek genetikai uh-ra és kombinált tesztre.Szentesen bevezették ingyenesen :D

Mindenki vigyázzon magára és a babákra/gyerköcökre.
Pussszantás

Kép
Kép
a.m.
 
 


csicseregtek a madarak sok-sok jó hírről!!!!
jöttem gratulálni!! :D

am
örülök,hogy nálatok se váratott magára a kistesó. csodás érzés lehetett hallani a szívhangot.
minyu
huuuu,szuper!!!!gratulálok!
petra
nagy gratula nektek is. van akinél csak a 6-7. hét körül jönnek a tünetek,emiatt ne izgulj!! milyen szép nagy lány lett Hanna Róza!
testvérednek mihamarabbi felépülést kívánok.
honey
már te is 10 hetes vagy! örülök,hogy minden ok volt az uh-on.
márti
jaj,de jó,hogy nincs hányinger!!!


szerintem am-nek,minyunak,petrának kislánya lesz
mártinak és honeynak kisfia... :wink: de a lényeg,hogy mindenkinek boldog és problémamentes babvárása legyen!!
anno a henis topikomban is így volt,kb 5 hét alatt 7 anyunak lett csíkos tesztje.

humanka
ti hogy vagytok?

blúmi
kívánok nektek eredményes névnapi ünneplést év végére... :D
bálint nagyon szép,egy az egyben rád hasonlít..te is látod ezt ugye?

Gabolino
jól értem? te fogsz barkácsolni??

Eszike
Noncsi csudaédes!!!

Bejci
csücsör Bius naggyon cuki!!! :D

sziszi
nekem írhatsz emailt. örülök,hogy jelentkeztél és,hogy a helyzethez képest jól vagy.

winona
nálunk se játszik emma a saját játékaival,vagy heni játékokkal vagy dobozokkal,flakonokkal..vagy kipakol nálunk
is a fiókból
(szerencsére csak egy ilyen fiók van amiből rendszeren rámol)

Tiggrincs
zalán...imádom!!! :D annyira kis pasis!!

angel
üdvözöllek.

anyooka
kis Dorkádnak jobbulást!

emma ma 6 hete,hogy egyedül elindult,mostanra már teljes határozottsággal megy. lépcsőn is.
sőt 3 hete csak megy,már nincs semmi mászás.
Mondja apa,anya,kacsa,cica,add ide (sokszor játszottam vele,hogy egy sálat vagy valami textiliát húzigáltunk
és mindig mondogattam gyorsan,nevettetve addide-addide-addide...hááát taníthattam volna neki azt is,hogy
kéremszépen...) :shock:
ha teregetek egyesével adja oda a ruhákat és mondja tess! :D
szóval ügyi nagylány már.
Viszont szopi terén újszülöttek vagyunk...sok a tejem,egyikből szopizik a másikból folyik.
anyatej megy ezerrel,ezenkívül a joghurt az teljes favorit. de a normalis kaja :roll: ....főzelék húsival...max 3-4 kanál.
Pedig anno henim is igényszerint szopizott de ő egyévesen evett is már rendesen mellette.
Fogunk van bőven,most bújnak a kisörlők sorra..

amúgy az életünk még teljes káosz,dobozok-dobozok hátán :D ...leginkább azért nem tudtam jönni mert nem volt egy olyan sarok ahova a laptopot nyugodtan kitehettem volna.
de persze pár hét és utána csodajó lesz!
holka
 
 


Kép


Kép
holka
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Micsoda szép csajszikat látok!!! :) Holka,Petra, nagyon szépek a leánykáitok! :)

Holka,
De jó,hogy jöttél! :) Már gomdoltam Rátok, hogy vajh hogy haladtok a pakolászással. Ügyes nagyon Emma! De akkor kaja terén kezet foghatunk csak nálunk tápi megy. Most ugyan az elmúlt héten kicsit javult a helyzet, többet csipegetett, de ingább a szájába adós darabosat szeretni, mint a kanalat. Hát, én is várom azokat a kisőrlőket, mert talán úgy gyorsabban megrágja majd és így többet is eszik majd szilárdat, mint tápit.
Igen én fogok az elkövetkező napokban elkezdeni barkácsolni. Már megvettem a fa anyagot az első "műhöz" :D csak feséték kell még.
Most akartam d.u. megpróbálni,hogy is vág a szúrófűrészem :D de a tetőtérben elkezdett nagytakarítani a tulaj és Andorom felébredt a d.u. nagy alvásából fél óra után (amíg én még csak ebédeltem) és most nyekereg még az ágyában, de ahogy hallom ebből nem lesz most alvás.
Szóval vagy este, vagy hétvégén vágok neki, mert lehet most mégsem megyünk Balcsira.

Am,
Gondolom,hogy csodás lehetett hallani a szívhangot :D

Jövő héten kezdődik a sziget. Megy valaki valamilyen koncertre?Nekem Szabolcsomnak melóból kint kell majd lenni valami projektotokat buzerálni és szerzett nekem is egy heti jegyet,szóval sztem majd kinézek:ska-p;Al di Melola;Bueno Vista;Colorstar...stb...lesznek jók :)

Na megyek kiveszem a kukorít :D

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Sziasztok!

Anyoooka: szenzációs ez a fűben mászós kép! Mielőbbi jobbulást Dorkának!

Honey, Am: örülök, hogy minden rendben!

Petra: Hanna tündéri :)

Sziszi7: jó, hogy jelentkeztél, nekem is írhatsz privit, érdekel, hogy mi van veletek!

Holka: istemnem, Emma már hatalmas! Nekünk egy év után még mindig vannak dobozaink :):):)

Kép
kistiggrincs
 
 


Hello lányok!

Konan: ANnácska tündéri a medencében... is! Mi volt a baj a nyaralással?

Sziszi: Örülök, hogy jelentkeztél! Nekem is jöhet a privi! :)

Holka: Emma irtó édes Hencivel! És nagyon ügyeske! Készültök már a szülinapjára?

Petra: Hanna Róza is nagyon szép! Gondolkodtál már, hogy fogsz bírni a 2 gyerkőccel? :wink:

Gabolino: Csak vicceltem... én még nem vagyok felkészülve egy bulira, de azért rendes tőled!! :)

A.m, Honey: De jó, hogy minden o.k. Veletek! :)
Honey: Nyaralás... most merre?

Na akkor gyorsan jelentkezzen az 5. márciusi anyuci! :lol: :wink: .. mert tudom ám, hogy van még 1 anyukánk!!! Légyszi légyszi... nagyon kíváncsi vagyok! Akár priviben is.. de nem bírok várni!!! 8)

Képzeljétek: Bianka telefonál... füléhez teszi a telefont és dumál bele! Jellemző... mit lát legtöbbször! :oops: Legközelebb majd ő jelentkezik fórumozni is! :oops:
Vendég
 


Jaj tök úgy érzem "megcsaltalak " titeket. :oops:
Az új topicba többet írok mint ide. De mire mindent végigolvasok már nem marad időm semmire.
Nem is értem mártit hogy bír 4 topicba irogatni 4 gyerek mellett! :shock:

Holka,
nagggyon komoly, amit a kiscsaj művel!!! :D :D A teregetős rész a legcukibb!! Egyre jobban hasonlít a két kiscsaj egymásra!

Csak valami boszorkányos tipp/ megérzés, hogy kiskukacos lakik nálunk, vagy valami tudományos alapja van? :D

Bejci,
a következő a sminkcuccod és a magassarkúd lesz ám! :wink: :lol:
Horváto. a következő uticél. 10-től 20.ig

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Képzeljétek, Flóra elindult! Még csak bútortól bútorig / vagy lábig, de már tök határozott 2-3 lépést tesz. Nagyon cuki, csak totál frászba vagyok, mert olyan lendülettel veti el magát.

Apa ma hazajött Észto-ból. Hozott vásárfiát is. :D (Flóra kapott totál élethű sluszkulcsot riasztóval, meg pici játékmobilt) Nagyon örültem neki, mert az egyik kedvenc parfümöm. Viszont 1-et fújtam magamra és azóta is öklendezek. Megőrülök ooyan illatoktól/ szagoktól, amiket imádtam régen. :?

Kiderült, hogy 1 héttel nagyobb / idősebb (pedig ez nem lehet ) a baba. Úgyhogy nagyon necc most nekem a genetikai uh, ugyanis pont külföldön leszünk. :?
Végül becsúszószereléssel aug. 24-én megyek az Istenhegyire Kombinált tesztre.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Holka! De jó, hogy jöttél! Nagyon elképedtem, hogy Emma miket produkál! A teregetőstől én is odavoltam. Sőt, apa is azt mondta, hogy biztos egy tündér! Nagyon szépek a lányok, és tényleg egyre nagyobb a hasonlóság!! Lenne egy kérdésem: az új influneza szempontjából jelent valamit, hogy a baba még szopizik? Szeretném elkezdeni az elválasztást, de a járvány miatt elbizonytalanodtam.

Sziszi! Köszi az életjelt. Engem is érdekel, hogy mi újság, ha megtisztelsz vele....

Bejci! Köszönöm a felajánlást, aranyos vagy, de kiderült, hogy mégsem tudunk menni a Balcsira! Honnan tudod, hogy van még egy márciusi kismami? Lemaradtam valamiről? Bianka nem semmi a telefonálással :lol: :lol:

A.M! Honey, Minyu, Márti, Petra! Jó lenne, ha jönnétek többet hírekkel, mert nagyon sokat gondolok rátok!!!!

Honey! Hááát, egy ideig úgy látom pihen az parfüm... Hihetetlen, hogy már 10 hetes vagy. Emlékszem, milyen érzés volt, amikor a negyedén már "túlvoltunk". Húúúú, de irigykedem!

Bálintom egyre többet megy, nagyon megfontolt. Már 8 lépést is megtesz, és a végén el sem esik, hanem szépen lecsücsül. Megtanulta rúgni a labdát, mondja, hogy apa, és cici. Jaj, lányok, én olyan boldog vagyok! Úgy vágyom már a másik babára. Persze a szülésre nem annyira, de ugye anélkül nehéz....
blúmi
 
 


Szép jó reggelt! :)

Bejci,
Ez nem éééér! :D:D:D Most akkor van vagy nincs újabb pocakos? Csak "bosziskodsz"? :lol: Megérzés? Ki vele! :D
Édes lehet Bius a telefonálással. Hét igen, ilyenkor borzasztó fogékonyak mindenre :)

Honey,
Gratula Flórának az elinduláshoz! Ügyes csajszi! :) 1 héttel idősebb a baba? Mármint 1 héttel nagyobb a koránál, úgy érted? Mert ha a szülés várható időpontját nem módosították,akkor csak a méretei nagyobbak,mint az "előírt" :) Szóval akkor pöcős lesz ha ilyen szép méretei vannak? ;) (szerintem igen :) )

Blúmi,
Gratula Bálintnak is lépegetéshez! :) És milyen ügyes,hogy már focizik! :D
Elhiszem,hogy vágysz már másik babára. Főleg ilyenkor indul be ez az érzés az emberben,mikor ennyi újabb babahírt hall, nem? Én legalábbis így vagyok vele, pedig én még tényleg várni szeretnék.

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Blúmi, Gabolino: Én nem tudom, hogy ki az 5. márciusi kismamink... csak olvastam a márciusi topicot, kíváncsi voltam mi van a többiekkel és ott olvastam Honey hsz-át, hogy állítólag van még 1 babás anyucink, aki márciusi lesz :oops: .. én meg roppant kíváncsi vagyok! :D

Blúmi: Nagyon ügyes Bálint baba! Nagyon édes lehet, ahogy megfontoltan lépeget! :) Sajnálom, hogy nem lesz Balcsi...

Honey: Tök normális szerintem, hogy a másik topicba többet írsz, hiszen ott van sok újdonság! Flóra babával már sínen vagytok, már lépeget is- amihez külön gratula-, viszont Ketteskéddel kapcsolatban újra jön az a pár csodálatos hónap! Bár én személy szerint sajnálom, hogy oda többet írtok, de megértem.. viszont átjárok olvasgatni, ha kíváncsi vagyok, mi van Veletek! 8) :wink: :oops:

Gabolino: HA mentek hétvégén bulizni, akkor nagyszülőkre bízzátok Andort?
Vendég
 


Honey: Nekem is küldd el légyszi priviben, hogy a Nagy Hajni mennyiért csinál egy fotósorozatot! Csak kíváncsiságképpen... mert mi az esküvői fotósunkkal csináltatunk képeket, és nem tudom, reális lesz-e az ár... 8)
Vendég
 


Gabolino,
úgy fogalmazok, hogy a mesi szerinti korának megfelelő méretű. Tehát ma 11 hetes. Pedig tudom hogy nem lehet!! Mert egyrészt apa akkor külföldön volt, másrészt érzem a peteérést, harmadrészt tudom mikor "nem sikerült annyira" a védekezés. Tehát én tökéletesen tudom a fogantatás időpontját és az nem félidőben volt, hanem 1 héttel később!
Ezt támasztja az is alá, hogy a naptár szerinti korában, 7+1 hetesen még nem volt szívhang. Ami ugye nem lehet elméletiéeg.......
De ez tök nem érdekli a dokikat. Náluk méret a lényeg. :D
Mivel nyaki redőt csak egy bizonyos CRL -tól -ig méretig lehet mérni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?