Sziasztok!
Hű,nem mondom jól lehűlt a levegő!Eddig a meleg miatt haladtunk nehezen,most meg az eső miatt!Miért nem tud kicsit a kettő között maradni az időjárás?
Aki most indul/indult nyaralni,annak nagyon jó pihenést és mindenki vigyázzon magára!!!
A képek egytől -egyik nagyon édesek!!!:D
Köszi a mensis válaszokat!Megnyugodtam!
Már kezdtem azt hinni,h valami nme oké velem!
Zsuzsu,Ábi nagyon édes lehetett,...a kis ravasz!
Tücsök,nagyon jók a képek!Ti merre voltatok?
Macianyu,mindig olyan jó nézni a vonalzóid!
Annyira jó lehet belegondolni,h ti hamarosan megint egyel többen lesztek!:D
És még mindig kislánynak mondják?
LKata, örülök,h apukád jobban van!
És nem semmi kaja-pakk! Norbika tuti nem fog éhezni!
Nagyon jó a hajad a képen!Tök szép a színe is!
Bettyna, nagyon jók a képek!:D És tök ügyes már Szabi!Julcsika még nem ismer fel semmit,hiába mutogatom!...Vagy nagyon titkolja!
Félt lemászni a plédről?:D Legakább nem szökött!:D
Borkaby, gratula a szép evéshez!Nem csodálom,h megunta a bébikaját,jobb is amit anya főz!
Veronika,nagyon édesek a képek!Szegény Pálmi,nem csodálom,h megutálta az utazóágyat!A lángost Julcsi is nagyon szereti!Csak tudják ezek a gyerekek,h mi a jó!:D
Amúgy attól julcsi is nagyon ki tud borulni,ha felébred és nem lát minket!Bár ilyen nem nagyon szokott lenni,mert ugye velünk alszik,meg a mi ágyunk egy nagy vastag szivacs a földön és,ha ő késöbb kel fel,mint mi,akkor szépen megindul és megkeres minket a lakásban!:D Meg most a hajón is nehéz lett volna külön aludni,mert ott meg van egy kis kabinunk és annyi!Ami az egész egy ágy,így ott is velünk aludt!
Kata, ez a dokis dolog nagyon felháborító!
Én ezeket a dolgokat ne nagyon tudom megérteni! Én sajnos nem tudok dokit,de sztem a neten nézz utána!
A pelust egész könnyen megoldottam!Mielött kimentünk kimostam az összeset(21db) 1et ráadtam az útra és ott ia,amit levettem róla azt este kimostam csapnál és kiterítettem a hajó oldalára az meg menet közben meg is száradt!De amúgy sem használtunk túl sokat,mert szinte egész nap fürdőbugyiban volt!:D
Rólunk,...
Képzeljéte ma vettem egy csomag rumos kókuszos golyót(tudjátok az a papagájos csomagolásos) és mikor hazaértünk letettem Julcsit a szobába és hordtuk be a cuccokat a kocsiból,persze ő 2pillanat alatt ott volt az előszobában,ahova pakoltunk és észre sem vettem,h ellopta a golyókat!Egyszer csak megyek be a szobába és látom,h tele a szája,folyik ki belőle a csokis nyál és annyira huncutul vigyorgott!Olyan aranyos volt!Megevett 1-et 2-t,meg kicsit szétkente a szőnyegen is!
Meg a másik,ami aranyos volt!Apukámék hoztak nekünk egy vödör szilvát a hétvégén én meg letettem a konyhába úgy vödröstül!Egyik reggel gépezek és látom,h Julcsi megy ki a szobából...Mondom jól van úgy is hallom,ha olyat csinál!De aztán gyanúsan csöndben volt,kimegyek a konyhába,erre látom,h tömi be a szilvát!Egy csomóba beleharapdált!Ellenőrizte,h jók e!
Amúgy mostmár egyre durvább dolgokat csinál!Annyira jó látni,h egyre ügyesebb okosabb!Folyton megy, rámol!Egy pillanatra sem áll meg!És már simán feláll minden segítség nélkül!De ezt már variálja azzal,h ha áll elkezdi riszálni a fenekét!Meg rugóztatja a térdét!Haláli!:D
Na jól van befejezem,mert nagyon beindultam,és rengeteget tudnék mesélni,de tényleg annyira jó látni,h egyre aktívabb!:D
Ja,amúgy az evésről még annyit,h lehet,h én hülyén csinálom,de nálunk tényleg az van,h ugyan azt eszi mint mi!Reggelire pl ilyenek,h virsli,sonka,vajaskenyér,paprika,pari...
Ma ebédre meg rántott cukkini volt és azt pl nagyon szereti!Meg most nagy sláger a főttkukorica!Majd teszek fel képet,h hohy nyomja befele!:D
Na jól van tényleg eldugulok...
Jóéjt Mindenkinek!