Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tényleg vigyázok a súlyomra, édesítőről: van egy természetes édesítő a stevia, most erre kell ráállnom. De amég nem hízok, addig nincs pánik.

Edit!

De jó, hogy írtál. Aspirint nem említett, viszont a méhszájzárót Ő ellenzi, mondta is hogy a kutatások szerint nem jó. Jobban nem fejtette ki, hogy miért, de nagyon tapasztal és jó orvos, így én el is hittem neki.
A tüdőérlelőre már én is gondoltam, és remélem mi is egyben leszünk 34. hétig.
Sajna nálunk nem lehet kikapcsolni a légzsákot, viszontlag nagy autónk van (opel omega), tehát lehet, hogy elfér benne a 3 gyerekülés. Meglátjuk.
Olyan gyerekülés akarok, amit esetleg rá lehet tenni a babakocsira.

Itt van a babakocsi:

http://www.vatera.hu/harmas_ikerkocsi_a ... 13614.html

Kép
tigriske1978
 
 


Tigris!

Nekünk ez a PP babakocsi nem jött be,1hónap után el kellett adnom.Viszont nagyon jó áron vetted!!Enyém anno 4éve 80e ft volt és csak 1váz+a 3ülés és lábzsák,esővédő volt hozzá.
Remélem,nektek jobban beválik majd!
Ezekhez lehetett régen venni bébihordozót,bár nekünk nem volt.Így nem tudom,hogy a mostani PP bébihordozó is kompatibilis hozzá.De a Brendonban biztos tudni fopgják.

Kép

Kép
edit73
 
 


Rana!
Karriert csinálhattál volna... :D

Tigris!
Méhszájzáró műtét az én dokim szerint is felesleges, ha egy baba jönni akar, akkor jön...
És jó, hogy Edit írta a tüdőérlelőt, mindenképpen beszéld meg a dokiddal, bár nagyon rövid idő alatt is hat valamennyit, de igazából kell neki 24 óra. Én szülőszobán kaptam (vagy 2 órája volt hatni) de szerintem ennek is köszönhető, hogy a babáknak csak az első napon kellett egy pici légzéstámogatás (orrmaszk) gépen egy percet sem voltak (33+5re jöttek).
vovanda
 
 

 
 

Edit!

Mi volt a baj a babakocsival?

Vovanda!

Köszi, akkor erre a tüdőérlelőre rákérdezek mindenképp.

Kép
tigriske1978
 
 


Rana: párom most beszélt a pasival, nagyon sokan vagyunk, akik visszakérték a pénzt és elismerte, hogy nem tud zöld színben kocsit hozni belátható időn belül. Ma utalja vissza a pénzeket mindenkinek, aki visszakérte.
Érdeklődtem több boltban is, eddíg nem nyeretm, most várok egy visszahívást, mert az egyik bolt raktárában vannak ilyen kocsik, csak nem tudják milyen színben. Túl sok reményt nem fűzök hozzá. Lehet, hogy az a kocsi lesz, amit először kinéztem, csak az drágább és nincs hozzá semmi plusz. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


rana: a fotók mindig csalókák :lol:

Ma vették le az AFP-t, kérdezték a súlyomat, és mondtam azt is hogy ikrek. Remélem ezzel majd számolnak. Küldtek vért még Hepatitisz szűrésre, és vércsoport + antitest meghatározásra, meg valami lupusz vizsgálatot is csinálnak vérből - most nézem hogy ez valami autoimmun betegség....
Talán meg is lesz az eredményem jövő hét szerdáig és akkor vihetem majd genetikai uh-ra is.

Képzeljétek, vérvétel után beugrottunk vásárolni, és annyira elfáradtam egy órás vásárlás után, hogy ahogy hazaértünk, csak feküdni vágytam már!
Tényleg igaz lesz, hogy harmadik trimeszterre teljesen ki leszek, de gondolom azért ez a meleg is rátesz. Mondjuk jó hír, hogy holnap jön a lehülés :D

Kata
labkat
 
 


Vanda, erről a karrier-dologról csúnyán lemaradtam, úgy érzem! :lol: :lol: :lol:

Tüdőérlelő: az én dokim azok közé tartozik, aki automatikusan adja (ha jól értettem, kapok gyógyszert is meg szurit is, valamikor a jövőhét :shock: környékén). Nem tudom, ez jó-e vagy nem, ez a gyógyi nyilván olyan, mint a biztosítás: inkább feleslegesen kapja az ember és ne legyen rá szükség, mint hogy ne kapjon, és ezen múljon a babák egészsége... :roll: Viszont azzal vigyázzatok (diabetológusnál én is rá fogok kérdezni), hogy a szteroid (mert ez is az) felboríthatja a cukrot!

Kata, lehet, hogy nem fog sokat romlani az állapotod a 3. trimeszterre! Én is rosszabbra számítottam (de persze nyugtával dícsérjem a napot.... :lol: ), kop-kop-kop.

Timi, melyik a másik kinézett kocsid?? Ha van zöld Chipolino Nekem is van "talomba" ötletem babakocsira, nagyon szuper (német, lehet is rendelni a Brendonban), de minden cuccal együtt vagy 280 ezer Ft. :shock: Szal jobb lenne, ha lenne mégis a Chipolino...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok! :D

Jól elköszöntem,de nem szabadultok :lol: Bementünk,ugye a dokim nincs,a szülésznőm sincs,de a helyettes doki megvizsgált uhuval,minden rendben,megnézte méhszájamat is,azt mondta nincs itt semmi gond,nyugodtan menjünk haza... :D Csütörtökön megyünk délután újra,addig szabadlábon :D

Köszönöm a jókivánságokat :wink:
Vendég
 


Nyulasz: jippijéééé! Tök jó, hogy szabadlábas vagy! Én is valahogy így képzelem!

Rana: ez a másik kocsi:http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babakocsi&category=ikerbabakocsi&empty=1&productid=220503&pageno=1&whid=25
Holnap megtudom, hogy mikorra tudnak zöld kocsit hozni a siófokiak, ha nem tudnak, akkor úgy néz ki, hogy a kéket vesszük meg, az van raktáron nekik. Párom azt mondta, hogy kössünk kompromisszumot, végülis nem olyan rossz az a szín sem. Azért nekem akkor már a Hauck jobban bejönne, dehát a pénztárcánkat kell most nézni első sorban és a Chipolino még mindíg nagyon megéri.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó ez a Hauck is.... :wink:

Nyulaszkám, hát csak jól érzik magukat ott bent azok a babók! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Tigris!

Mindig sírtak benne!!!!Igazából a "miért"-re csak tippelni tudunk. Szerintem azért nem tetszett nekik,mert meg se bírtak benne mozdulni,ki sem láttak belőle. Akit legelőre tettem,az mindig jól érezte magát,de a másik kettő :shock: :roll: :evil: Ugyanis ha teljesen vízszintesre döntöd az üléseket,akkor a második és harmadik ülésbe épp hogy be tudod fektetni az alig 2kilós gyereket is (mindezt nyári "menetfelszerelésben). Ha felhuzod a kupolákat,akkor a mögötte lévő csak azt látja. Szóval szerintem iszonyúan bezár,elszeparál,levegő nuku. De ez csak az én megérzésem.Az tény,hogy mindig bőgtek benne.
Aztán kb. 1hónapja voltunk itthon (akkor lehettek olyan 2hósak),amikor sikerült szert tennünk egy Inglesinára. Elhoztam próbára a tulajtól,mert mondtam neki,hogy a PP-vel mi a gondom. Már a legelső alkalommal teljes sikert aratott a fiúknál. :lol: (meg is vettük)
Persze nagyon sok anyukától meg csak jót hallottam a PP-ről.Lehet,hogy csak az én gyerekeim voltak ilyen faksznisak.

Kép

Kép
edit73
 
 


SZIA NYULASZ :) Örülök, hogy még itt köztünk. Jó ez a kórház, hol is szülsz? Épp most gondoltam rád, hogy mi lehet veled, és sajnáltam, hogy nem voltam itt mikor elköszöntél este... de nem késtem le semmiről :D

A Hauck babakocsikat én is néztem, elég jók. Nekem mondjuk még a Bergon, és a Symbaba is bejön. A mienk egyes Symbaba és sokáig tudtuk használni.

Kata
labkat
 
 


Edit!

Végülis tök logikus, hogy a gyerekek nem szeretnek bezárt helyen lenni. Azért remélem nem lesz gond vagy ha igen akkor jön a csak kettőt teszek egy hármaskocsiba egyet pedig külön, mert sajna nem lesz pénzünk új kocsira. Illetve még nem láttam a kocsit, mivel interneten vettük. De még reménykedem, bár már érzem, hogy elsiettem a vásárlást. Mindegy.

Kép
tigriske1978
 
 


Kata,bizony semmiről sem maradtál le :D Péterfyben szülök egyébként,dokim szerint betöltött 36.héten be kell feküdni,mert ez a protokoll,de ma nem a dokim volt,és azt mondja,higgyem el,ilyen méhszájjal semmi nem idokolja,hogy befeküdjek,ha nem így lenne,vinne a szülőszobára...amúgy nem az ügyeletésnél voltam,illetve nem véletlenszerűen,hanem ennek a dokinak adott volna át az enyém,ha szabadsága alatt rám jön a szülhetnék...és szerinte könnyű szülésem lenne,ha nem csasziznának... :roll:

Babakocsi,a symbaba nem bolygósítható!

Tigriske,azta,megvettétek a babakocsit :shock: Akkor mostmár mindennek rendben kell lennie a babókkal!Mikor mész genetikára?

Rana,jól bizony :D

Timi,hát itthon tényleg jobb,megy a klíma :D
Vendég
 


Egy másik fórumon épp ma volt a téma a csaszi. A Zone Reality-n meg most megy a szülésekről egy film. Én vágyok arra, hogy simán szüljem meg őket! Dokid amúgy mikor lesz?

Symbaba nem bolygósítható, de nekem nem is volt az, és nem is volt rá szükségem. Macskaköves utcában lakunk, hát itt jobb a jó nagy kerék, ami a Symbabának is van.

Kata
labkat
 
 


Kata,már van a dokim,csak ma nem tudott bejönni...
...macskakő,na gondolom oda spéci kerekek kellenek...de ha nem macskakő lenne,akkor meggyőznélek,hogy fontos a bolygósítható kerék...hiába nem hiányzott egy babánál,gondold el,egy sokkal nehezebb babakocsi,14-20 kg között valahol,és nem egy baba,hanem kettő,és akkor minden kanyarnál emeld meg a kocsi elejét :shock:

...viszont ez tényleg szép:
http://www.symbabawebaruhaz.neet.hu/ind ... ductID=130
Vendég
 


Szóval akkor dolga volt... Értem! Lehet hogy majd Bergont szerzek be, szép újakat, és kevésbé használtakat is láttam bolygósítható kerekekkel. Nekem az is tökéletes :)

Szerinted mikor érdemes megvenni a babakocsit?

Olyan helyesek az ikrek. Eddig jobb oldali drága mocorgott és böködött odalent, most meg a baloldali. Gondolom jól vannak, mert mindig csak az egyik oldalon érzek mocorgást, egyszerre sose mocorognak, inkább csak egymás után kisebb szünetekkel! :)

Kata
labkat
 
 


Na szerintem ez nem rossz, bár tény, hogy nem biztos ezt venném, ha újat vennék, de használtban ez elég szép:

http://www.bibiweb.hu/index.php?id=14&g ... =kepek1.db

Kata
labkat
 
 


Kata,én 22 hetes voltam,mikor megvettük,pont jött egy jó vétel.Én úgy voltam vele,a 28-30.hét között mindent be kell szerezni,hátha utána már nem leszek szabadlábon.

...nekem sem egyszerre szoktak dorbézolni :lol:
Vendég
 


Kata, nekem se egyszerre rendetlenkednek általában (kivéve, amikor verekednek vagy nem tudom mit csinálnak, mert akkor szétszakad a pocakom, olyan ugrabugrálás megy. De ilyen eddig összesen kétszer volt.) :D

Timi, képzeld, megvettük a zöld Chipolinot itt a Babycenterben. Névtelen (lásd feljebb) volt olyan kedves, és értesített róla, hogy megint van a boltban, és tényleg volt.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: gratulálok a zöld kocsihoz, te mázlista! Nekünk kék lesz a siófoki baby-centerből. Visszahívtak délután, hogy a chipolino gyár leállt, nyári szünetre és csak talán ősszel indulnak újra a gyártással. A héten küldik a kék kocsit, ha odaért az átutalásunk. De mint tudjuk, csak nyugtával dícsérjük a napot-hetet. Milyen a kocsi? Tényléeg olyan jó, amilyennek kinéz?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,

rég voltam, de a lányok elég jó elfoglaltságot jelentenek mostanában :D

Tigriske, üdv itt és nagy nagy gratula!

Nyulasz!!!! ISteni vagy! Szuperül csinálod! Olyan büszke vagyok Rád, mintha bármi közöm is lenne hozzá :oops: :roll:

Kata, nekem Symbabám van, nem vettem, kaptam, így nem válogattam. Tudod, ajándék lónak... Használt, már több ikerpárt kiszolgált, de tény, nem bolygósítható. Azonban én is terepen lakom, jól jön rallyzáskor. A városban meg van hely a tereken közlekednem vele, máshova meg nem megyek. Bergonból a csajoknak is írtam korábban, van egy nagy kerekű, de bolygósítható 2009-es modell 60.000Ft-ért. De a Bergon aztán tényleg nehéz. Én még a Symbabát sem tudom egyedül betenni a csomagtartóba, nemhogy egy nehezebbet...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Timi,félidőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :D

Rana,most komolyan megvan a babakocsi???Akkor mehetek szülni? :lol:

Törpim,már hogy ne lenne közöd hozzá,mint itt mindenkinek,hiszen ti drukkoltatok folyamatosan,hogy sokáig benn maradjanak :D

Hú,már három hósak elmúltak a csajok :D Kérünk képeket!!! :D
Vendég
 


törpilla: hát ez új, hogy a Bergon nehezebb, mint a Symbaba. Hát akkor nézek Symbabákat. Nálunk nincsenek a közvetlen környéken járdák, csak ilyen-olyan utak, és kis köröket lehet róni. Persze a főút mellett van járda. De tény, hogy elférünk, akár merre is megyünk. Ez olyan 30-as övezet féle, csak azért féle, mert nincs erre utaló tábla :?

nyulasz: én is úgy tervezem, hogy a genetikai uh után nézelődök aktívabban, és szeptemberben talán megvesszük. Lehet hogy eladom az egyszemélyes babakocsinkat, és abból is lesz egy kis pénz, amit beleforgathatok az ikerbabakocsiba.

Úgy várom már, hogy én is erősebben érezzem a babákat. Már hogy érezzek olyanokat, amiket ti is leírtatok. Egyébként még kívülről sem érezhető, csak nekem ficeregnek odabent...

Megint hülyeséget álmodtam, hogy elhagy a férjem :( Nem is értem miért jön most ez már másodszor elő bennem...

Kata
labkat
 
 


Bizony, Nyulaszkám, elérkezett az idő: megvan a babakocsink, mehetsz szülni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, Apa kérdezi ("Gyorsan kérdezd meg Nyulaszt, amíg még itthon van..." Képben van ám az öreg Cicaapó! :lol: ), hogy ti levetetitek a köldökzsinórvért? Mondjuk a többieknek is szól a kérdés, csak most Nyulasznál igazán aktuális a dolog. Mi nagyon nem tudjuk, mit csináljunk. Hol erre hajlok, hol amarra. Ha mondjuk 20 ezer Ft lenne a dolog, nem gondolkodnék egy percig se, de sajnos ugye nagyságrendekkel többe kerül, amit tudnánk a babákra máshogyan is költeni.... Ikreknél meg ugye (majdnem) dupla költség (vmi kis engedményt adnak talán) :roll:
Illetve anyukák ti levetettétek?????

Timi, bizony, jó a kocsi. (Nem tudok fotót tenni, mert Apa most vitte el anyósomékhoz, mert itt a lakásban már lépni nem lehet) Nyilván használat közben derül majd ki igazán, de jónak tűnik. Ami nem a legjobb, hogy a tolókar nem átfordítható (dehát ezt ugye tudtuk), meg hogy a babák fejénél nem lehet olyan hálósra állítani a fejvédőt (vagy kupolát vagy mit) nagy melegben, hogy járjon a levegő (nem tudom, érthető-e, amit mondok), csak teljesen levenni. Mondjuk az is igaz, hogy télen lesznek picik a babák, nyáron már úgyis felállított támlával utaznak majd. Ja és a "pelenkázótáska" az nem pelenkázótáska, hanem sima táska, amibe te vehetsz külön pelenkázólapot. (Pedig az interneten pelenkázólappal hirdetik) :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,írok privit.
Vendég
 


Kata,hülye álmok :evil:
Vendég
 


nyulasz: Nekem is lenne egy kérdésem, még mielőtt elmész a kórházba. Téged is ugyanúgy kb havonta vizsgált a doki mint az egybabás kismamákat? Vagy valahanyadik hét után gyakrabban nézik az ember lányát? Csak mert épp most nézegettem, hogy engem anno a lányokkal kb 4-5 hetente néztek meg majd a 35. hétig. Ikreseknél ez másképp szokás?

Kata
labkat
 
 


Kata,dokija válogatja,enyém csak havonta,van akit kéthetente vizsgáltak.A 31.hét után a 34.héten,tehát itt 3 hét volt,aztán mostmár hetente...kérdezz majd rá...ja,sikerült időpontot kérned?
Vendég
 


Nyulasz! Genetika? Sajna ebben a témában sem vagyok még otthon. Csak a rémhíres hasbaszúrós vizsgálatot szeretném kihagyni, a többit gondolom mondja a doki. Eddig még csak egyszer voltam az új nőgyógyásznál a 10 héten. Úgy hívott vissza, hogy 11 hetes és 6 napos leszek a következő ultrahangkor, gondolom a nyaki redő vizsgálat lesz. De nem küldött még vérvételre, vizeletre stb. Elvileg már kellett volna, de nem tudom. Minden honlapon mást olvasok, így teljesen elvesztem.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske,az lesz a genetikai uhu...csak itt sokan magánba mentünk el,de ha a dokid csinálja,az is jó.
Vérvételen én csak a 16.héten voltam,nyugi.
Vendég
 


...megyek megpróbálok aludni egy kicsit.
Vendég
 


Rana: tényleg pelenkázólappal hírdetik! :shock: :twisted: Mi nem vetetjük le a köldökzsinózvért, mert nagyon sok az a pénz, ha meg véletlenül fel kellene valamikor használni, az horror összeg.

Nyulasz: igen, félidő, el sem hiszem, pedig rendesen rugdosnak bentről! Még mindíg alig merem elhinni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


sziasztok
rég jártam erre, de szorgalmasan olvaslak benneteket
kérdezni szeretnék AFP-vel kapcsolatban
azt, hogy nektek általában magasabb volt az érték mint normál esetben (mint ez ugye várható 2 babával) , vagy összevissza jöttek az eredmények alacsonyabb is meg magasabb is?

tudom hogy nem kell vele foglalkozni de az érdekelne hogy milyen az átlagérték ikerterhességben

Móni
KépKép
reunion
 
 


És egy pocakkép a félidő örömére:
Kép

Reunion: nekem átlagos egybabás értékem volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


nyulasz: ááá időpontom még nincs, mert lehet hogy szabin lesz aug végén a doki, szeptemberre meg csak majd aug végén kérhetek. De holnap megyek el egy csajhoz, aki a dokimnál szült, és lehet hogy ő mond valami okosat. Aztán lehet hogy felhívom a dokimat, és megkérdezem, hogy menjek e előbb.
Ő állítólag most volt kint az USA-ban, több hónapot, és azt az elvet vallja, hogy nem piszkáljuk a kismamát, ha nem muszáj. Úh szerintem ő sem fog többet vizsgálgatni, mint téged a dokid.

timi: csudi helyes pocid van. Nem emlékszem, de tudni már a nemüket, olyan kislányosnak látszik a kerek pocid :)

reunion: nekem tegnap volt az AFP vérvétel, és akkor én kérdeztem, hogy számít e, hogy ikrek vannak odabent, és mondták, hogy ráírják, mert igen. Az érték ilyenkor magasabb lehet, de vovanda pl említette, hogy neki kalkuláltak az ikrekkel, és telesen normál értéket hoztak ki. Hát kíváncsi vagyok mi lesz az én eredményemmel. De te most akkor ikereket vársz? Bocs, de úgy emlékeztem egy szimpla kismamás fórumon futottunk össze, de már nem emlékeztem arra, hogy esetleg ikres is lennél...

Kata
labkat
 
 


Kata
Ikrek, csak én már a legelejétől azon a fórumon voltam (2010 januáriak) és ott ragadtam de itt is mindig nézelődöm azért voltam képben veled, hogy dokit váltottál

Nekem alacsony az AFP-m (54.1) kb 1,6 MOM ami 1 babával normális érték, persze ha 2-vel osztanám még az is jó, de ezt nem szokták 2 petéjűeknél
sokkal magasabbra számítottam

Móni
KépKép
reunion
 
 


Bezzeg mikor én voltam várandós, olyan lassú volt ez a topik. most meg nem bírom utolsérni a történeteiteket.
Jaj, ennyi volt, felébredtek a csajok, elviszem őket sétálni. Később próbálok képet tölteni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Reunion: nekem a MoM 1,22 volt. A kettővel osztás meg jó nagy butaság, mert lehet az egyiké magas, a másiké alacsony és akkor is normál értéket mutat együtt. Ikreknél ezért nem is nézik már sok helyen. Felesleges. Egy jó uh többet ér! :wink:

Labkat: biztosra mondták, hogy lányok mindketten. Az én szívem mást súg az elejétől kezdve, de majd decemberben kiderül, amikor kibújnak. :wink: Csak várják ki az idejüket és egészségesek legyenek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tapasztalatokat és véleményeket szeretnék:

Milyen babahordozót vegyek?

Kaptam kettő graco-t, de nem egyformák és az egyik elég réginek tűnik, szerintem nem is eu-s szabvány és olyan kis gyengusnak is tűnik.

Szerintetek melyik jó, milyet vegyek - árban azért ne legyen horror.

t-pk
 
 


[quote="xandra_73"]
írta:
xandra_73
Lányok :P
Eladóak a hordozóink. Semmi bajuk, mindig törölközőt tettem bele, vagy pelust, úgyhogy még csak tejci sem érte. a hordozó karok alulról karcosak, mert mindig ráakasztottam valamit, hogy szórakoztassa a gyereket utazás közben. Amúgy tökéletes állapotban vannak. A kettőt 15.000 Ft-ért adom. Én 1-et vettem annyiért. Pierre Cardin mindkettő. Valószínűleg még a garancia is megvan. (1 hét múlva felteszem az ikresek.hu-ra, addig várok, hátha valamelyikőtök megveszi. Igazából nagyon kötődöm hozzájuk lelkileg :roll: ) Mindkettőhöz van szűkítő. A fotón csak a pirosban van benne.
Kép Kép
Kép Kép


T-pk,én ezt vettem :D

Móni,nekem nem is vettek le AFP-re...pont ezért,hogy ne kelljen agyalni :wink:

Timi,nagyon szép,kerek pocak :D Hátfotó :?: :lol:

Kata,mi a neve a dokidnak?
Vendég
 


t-pk: én épp most ütöttem le a vaterán 6000-ért egy pierre cardin hordozó-autósülést. Újonnan is ilyet vennék, nekem nagyon bejön és árban is az olcsó-közép kategória. (14-17 ezer az új ára)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,miért te mit érzel? :roll: Van kukacuk? :shock: Mikor lesz uhu?
Vendég
 


Nyulasz: bizony, amikor idekeveredtem közétek le is akartam csapni erre a két hordozóra, csak már valaki lenyúlta nagy bánatomra! :wink:
A hátfotót kihagynám, mert akárhogy csavargatom a karom, nem vagyok eléggé gumiból és rövid is a karom -pedig a pulcsik ujja eddíg mindíg rövid volt. Rajtam sem látszik még hátulról, legalábbis ezt mondják, de tuti, hogy fog, mert én széltében is terülök sajna. :lol:

Érzések: én az elejétől kezdve azt érzem, hogy van egy kukacosom. Egyszer csak bevillant úgy 7-8 hetesen amikor kint feküdtem a teraszon mélyen alfában. Jövő héten megyek a dokimhoz. :wink: És most, hogy ezt leírtam ütemesen rugdal valaki bentről nem semmi erővel! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,bizony még akkor reggel lecsaptam rájuk,illetve pár nap volt a 18.heti genetikai uhuig,és attól tettem függővé,ha ott minden okés,akkor megveszem...ez volt az első,amit kaptak a kölkök :D

Te is ilyet lőttél?

Ja,fotózás tükörből! :lol:

...akkor most vagy azért rugdall,mert morcos rád a kiscsaj,vagy azért,mert tényleg van kukaca,és helyesel a megérzésedre :lol:
Vendég
 


Nyulasz: ilyet lőttem csak sötétkéket. Az első mait vettem, az két overál volt, még azt sem tudtam, hogy lányok vagy fiúk, de annyira megtetszett, hogy meg kellett vennem. Világoskék és drapp színűek-lehet sejtettem valamit! Szerintem tuti akkor lesz, amikor kibújnak! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,kiváncsi vagyok a jövő heti uhura :D
Vendég
 


Csajok, most néztem, a Corában 6-ától le lesznek árazva a hosszú ujjú bodyk (699 darabja).

T-pk, mi is kapunk majd egy ezeréves hordozót, kíváncsi vagyok, szabvány-e egyáltalán. Egy másikat meg másodkézből (de sajnos nem használtan :cry: ) veszünk ezen a héten, ha minden igaz: http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?productid=197535

Nyulasz, te magándokihoz, nem a körzetihez jársz ilyen gyakran, ugye?

Timi, pedig ez lányos pocak! :wink: Tök érdekes, mert az augusztusi Kismamában arról írnak, hogy milyen butaság jelekből megjósolni a baba nemét (ha kerek a poci, ha kívánja a kismama a szexet terhesség alatt illetve ha édeset kíván akkor lány, ha csúcsos a poci, nem kívánja a szexet és sósat kíván akkor fiú), na nekem tökre beigazolódott az összes jóslat! :shock: :wink: (Sőt, azt mondják, ha ég a gyomor, akkor hajasak a babák, hát ez is bejött! :lol: :lol: :lol: )

Móni, AFP-m 1.82 MOM lett. Az magas, gondolom. A papírra ráírták, hogy gemini.

Amúgy ma voltunk dokinál, minden rendben a kis cukorborsókkal szerencsére, méhszáj is zárt. Babucik egyformák, 850 gr körül vannak. Befektetni nem fog a doki ha nincs probléma, de ha akarom, akkor befekhetek. Tüdőérlelő injekciót a jövőhéten kapok. (Nyulasz, te kaptál??)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Ja, a doki kérdezte, hogy keményedések milyen gyakran vannak. Mondom neki hát sztem nekem még olyan nem volt, mert azt se tudom, mi az. Hát aszondja biztos hogy volt már.
De ti azt mondtátok, hogy olyan nincs, hogy az ember nem veszi észre a keményedést, mert nem lehet nem észrevenni.... Most akkor mi van??? Lehet, hogy keményedek, csak észre se veszem????? :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


A pierre c. típusúakhoz van valamilyen talp, amit fixre be lehet kötni a kocsiba és csak a hordozót kell minden alkalommal belepattintani??

t-pk
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?