Új privát üzeneted érkezett!

Zsüci: ez a szöveg, hogy 4 hós kortól lehet adni valamit... :roll: Üzlet. Nem kell bekajolni a dolgot. Ugyanolyan, mint az, hogy a csokis gabonapehely, meg a Danonino és társai egészségesek egy gyereknek csak azért, mert van benne hozzáadott vitamin, vagy tej. Röhej. :evil: A gyerekek (és a kisgyerekes anyák) nagyon kiszolgáltatottak a reklámoknak. Ezért utálom a Babapercek, meg Babavilág c. műsort a TV2-n, mert az sem szól semmi másról, csak reklámfelület a sok marhaságnak, amit az anyákra rá akarnak sózni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Halihó!

Visszatértünk a nyaralásból. Képtelenség visszaolvasnom...majd apránként. :D

Meleg vaaaaan!!!!!

Más is írta, h a babája sűrűbben kaksizik- Blanki is pár napja tök sűrűn nyomja, de nomálisnak tűnik a cucc, néha bár zöldes (de az is norm. ugye), hangulata is remek. Szerdán megyünk oltásra, majd akkor megkérdem a dokinőt.

Annus, klip szuper lett!

Folyik rólam a víz, bakker. Gondolom, a vasalás sem segített, meg nekiálltam takarítani, de kivagyok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor lesz hűvösebb??? :?: :evil:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na sziasztok.Megjöttem a mini babataliról(meg azóta ettünk is már).Annus nagyon aranyos és Izus tüneményes kislány.Igazi lányos hangja van. Én jól éreztem magam nagyon velük magam.
Böbi, üdv itt!!!! Mesélj nekünk!!!!!!!
Köszönöm mégegyszer a tanácsokat és a biztatásokat.Egy kis önbizalom kéne nekem, hogy ne vegyem magamra a famíliától ezeket a kritikákat. Könnyű nekik.Mindenki duzzad az önbizalomtól,én meg elveszek köztük.De legalább Danival kibékültünk,megbeszéltük a dolgot.Igaz már csak egy húzása van egy komolyabb sértődésig. Állítólag megvéd ő engem,mert jóval többször kritizálnak,mint amennyiről én tudok.Kösz!!!! De ha ő meg nem mondja el,akkor én honnan tudjam?? :roll:
Áááááá,család!Ilyet nem akarok én!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Tinu, ez biztos, h sok felesleges kaját/nasit mindennap szükséges egészséges éteknek állítanak be. Danonino és társai (bár egy Kinder Pingui most jól esne... :wink: ).

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Niki, sztem nem szep h a hatad mogott meg beszelnek is rolad.
legalabbis ebbol ez jon le.. ("Állítólag megvéd ő engem,mert jóval többször kritizálnak,mint amennyiről én tudok." )
en nem is akarnek inkabb tudni rola :roll:
Ferjednek is inkabb meg kellett volna ezt tartania maganak.. hiszen az o csaladja es ezzel akarva akaratlanul is mashogy allsz hozzajuk. Egyebkent ismeros szitu :wink:
De mindegy is, lenyeg h Rikinek es neked jo legyen. Nem masnak :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Fogytam 3kilot :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám, csak itt a komoly gyereknevelési feladatok lefoglalnak De, ennek eredményeképp Fruzsi hízott egy hónap alatt 800 grammot, ezzel elégedettek voltak, Zsófi pedig nappalra szobatiszta lett, csak alváshoz kell neki pelenka, de néha éjjel is szól, illetve megtanult egyedül elaludni Most úgy néz ki a fektetés, hogy felkíséri valamelyikünk a szobájába, kéri a hóemberét, a Buksit, a takarót, kér egy puszit, és integet, hogy szia (sőt, tegnap Apának azt is mondta este, hogy jó utat ) El sem hiszem, könnyebb lett az életünk ám sokkal! Most este negyed tíz-fél tíz fele lefektetjük a gyerekeket, és reggelig nyugi van. Zsófi hét-fél nyolc fele kel, Fruzsi nyolcig egy mukk nélkül alszik :)

Ja, és négyszer eszik egy nap, de iszonyatos mennyiségeket, szóval úgy néz ki, elég ez neki.

Nem ígérem, hogy napi szinten itt leszek, lefoglalnak a babák :)
Vendég
 


panndi, nem semmi! Vmit hihetetlenul jol csinaltok akkor :lol:
Zsofi nagyon ugyes :shock:
En kiskoromba az ujjamra csavartam anya hajat amig altatott,hogy ha ott akar hagyni eszre vegyem :oops:
szoval ilyen teren velem oriasi problemak voltak jo sokaig :lol:
Fruzsinak meg 800gramm hizas tok szuper, hany kilo mar?


Enyim kislany pelenka nelkul alszik a kanapen :lol:
1oraja! gondoltam atpelenkazom de elaludt kozben es elotte pont nyuglodes volt.. aztan hagytam hagy aludjon.
elvileg mar ennie kene jo ideje.. de par napja csak 4x szeretne enni.. de vizet iszik rendesen. ilyen 150mlket egy nap tuti.

Netti
Kép
maumau
 
 


majdnem 6 kiló :)
Vendég
 


panndi :lol:
gondolom neked zsofi utan akkor nem olyan oltari nehez, de en meg mindig nem szoktam hozza :lol:
mi 6140.. sztem oriasi :roll: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


panndi, akartalak kerdezni,h ovodakat ti neztetek mar dunakeszin? vagy mashova akarjatok? vagy van vmi ajanlas esetleg? :roll:
bolcsibe en sztem nem akarom vinni :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


bocs h sok vagyok :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ma fogtam egy 3,5 kilós babát, Fruzsi mellette óriás :)

A lányok reménybeli óvodáját most kezdik építeni a Spar mellett, de az egyházi ovi lesz, mi oda szeretnénk őket járatni.
Vendég
 


Hello csajok,


Gyöngyi, az a köröm nem valami jól néz ki...

Én gyerekem csak a babakocsiban és kint hajlandó délben aludni. És mindezt úgy, hogy a babakocsiban fekszik, a fejénél fent néz egy ponton valamit, én tologatom, majd egyszercsak becsukja a szemét és alszik. :lol:

Panndi, nagyon ügyesek vagytok!

Kép

Kép
adraci
 
 


lassan lesz minden dunakeszin is :)
en anyumek cicajat emeltem ma meg, a dagisanyit. 4-5kilo,de fel sem tunt.

huhh,volt kolleganom megszult 23:45perckor.
szegeny tokre kitagult meg minden aztan megcsaszaroztak mert a baba nemtudott kijonni,beekelodott meg ilyenek.. szoval delutan 15tol vajudas majdnem ejfelig es aztan csaszar :shock:
nekem 3ora vajudas is sok volt :roll:

Boro ma megint 4x akar enni.. :roll:
de most keltsem fel? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


hellóka!

Lili ma 5,88 kiló volt reggel...valaki eteti iccaka az biztos, mert ennyit nem eszik napközben...már 3 tokánk van és egy karon 5 hurka...

köröm: Lilinek asszem 2 hetes a kezén a hüvelykujján beszakadt a köröm valahogy, letépődött és begyulladt, gennyes sebes volt...védőnéni azt mondta tegyek rá meleg kamillás vattát...2 nap alatt okés volt...bár ez egy kicsit durvábbnak néz ki mintha benőtt volna a körme...elvileg pici babáknak csak egyenesre szabad vágni pont a benövés miatt, de én mindig ívesre vágom mert különben szopi közben az éles szélek szétkarmolnak...

netti:lili meg fordítva, eddig 6szor evett, ma meg 2óránként cicizne...vagyis cicizik is... :D

időjárás: Győr, 36 fok, de jönnek a felhőőőők juhájjjj

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol:
es milyen hosszu Lilien?? csak a 3 toka miatt kerdezem :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


60 centi :D húsgolyó...multkor megpróbáltam a szájához rakni a lábát, mert ancsika Julcsija már simán odaemeli...nekünk nem ment mert megakadt egy hurkába a combján a hasában meg a tokában a hadművelet... :roll:

Kép
Kép
mniki84
 
 


ja és nagybátjya Jabbának hívja...(a sztar vorszban az a nagy dagadt hernyószerű izé...) :shock: :lol: de mondjuk van benne valami, olyan mint egy pöffeteggomba

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol: :lol: :lol: :lol:
jol van tartva!!!!! :lol: :lol:
mennyiket eszik egy nap?

Netti
Kép
maumau
 
 


na mára ennyi , de ezt még megsoztom...

http://alexandrabig.spaces.live.com/Blo ... 5352.entry

kicsit fura...

Kép
Kép
mniki84
 
 


netti: nem mérem...napi egyszer max megmérem ha van kedvem...150-200-akat benyom...de van hogy 80at...szerintem az az ivás nála... :D ezt 6szor(mai nap kivétel...de ma én is megittam már 3 üveg ásványvizet)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Lili felébredt és nyúlkáááááááááááááál, és megfogta a kockán lévő karikát...lehet véletlenül de már 3szor egymás után...jajj olyan ügyi...(najó ti ezeken már túlvagytok, de ő pici még :oops: :D )

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ó basszus, mniki ez a lótusz szülés...
1., ne akarja ezt bemesélni senki..Még ha természetközeli a család- apuka haja-akkor is ez nagyon nem oké...Még az állatok is elrágják a köldökzsinórt és megeszik a méhlepényt szülés után..nem várják a száradást. Te jó ég!!!
Rozmaringgal beszórni?2-10 napig úgy hagyni?Hát, még jó, hogy nem kap egy jó kis köldöktetanuszt és vérmérgezést az a szerencsétlen újszülött..Oké, ne tépjük le a gyerekről azonnal, de ne is hagyjuk rászáradni. Aura.Aha.

Kép
Kép
zili
 
 


Panndi!De jó, hogy jöttél.Pont hiányoltunk Annussal ma beszéltük,hogy hol lehetsz!!!!Nagyon ügyesek a lányaid és főleg Te!Piszok jól csinálod,nekem nagyon tetszik!!!! :wink: :lol:
Netti,ha Boró már ilyen nagy nyugodtan hagyhatod 4x enni egy nap.A dokink ezt mondta nekünk is.Erős baba ő már,úgyis szól,ha éhes. Kár szegényt felébreszteni ezért.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


zili:demilyen szagok lehetnek ott...mégha be is szórják...vagy viszem mindenhov a akis "cuccost" pfúúúj, jajj el sem tudom képzelni...én már a köldökcsonktól is majdnem rosszul voltam... :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Panndi
nálunk is így ment 3 hónapig. Maja be a szobába, 1-2 dalt elénekeltünk, leraktuk és aludt. Erre tegnap este meg ma is akkora hisztit lenyomott, iszi-anya szívd ki az orrom-elénekelni, ezeket nyomta felváltva.

Lagzi jó volt, nekünk kicsit fáraszt, Maja nagyon élvezte, táncolt csomót.

Én meg várok egy csomagot már 2 hete, de nem jött. Ma felhivtam a céget, aki feladta. Már júl 22-én postázták. Felhívtam a postát, itt van a postán, be kéne menni érte. Csak hát ugye nincs olyan értesítőm, nem dobták be. Hogy fogják így ideadni? Járt már így valaki? Még egy baj, lakcímkártyámon az otthoni címem van nem az itteni...
pumuklii
 
 


Sziasztok !
Apa most ment el ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Amúgy picu jól van !
Képzeljétek első perctől elvolt apával ! Megismerte a hangját és Így nem volt semmi gond ! :lol: :P
Na mindegy megyek vígaztalódni !

KépKép
anyettka
 
 


Na klipbe még javítok ha otthon leszek!!Susycat is szólt h az apás képük lemaradt,akkor Netti nálad rossz a dátum,Csaniról meg ugyan az a kép ment többször is...hát ennyi hiba belefér :lol: A végén így is babákat láttam midenütt.....több száz kép jött....ha van még vmi szóljatok!!!Meg elkészítem a másik változatát is,de ezt is csak ha már otthon leszek ha nem gond!


Kutyafüle!
Jó volt talizni!Majd feldobom a blogba a képeket!!!


Anyettka!Én holnap taizom végre apával...vagyis remélem...

hát ez a hozzátáplálás...szerintem ezek a különféle nézetek csak a generációk miatt mások....Már más irányelvek vannak mint 20 éve vagy mint 40 éve....hozzáteszem akkor nem is volt ennyi féle babakaja...gondolom azok is fejlődtek azóta!Meg a világ is...szóval sok függ attól h a doki v védőnő milyen korosztályba tartozik!Már kíváncsi vagyok az enyém mit mond :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus, igazad van, en is varom kivancsian az enyem mit mond :lol:
eddig ugyis csupa hulyeseget hallgattam toluk :lol:
Csanirol cuki az a kep ami tobbszor ment :lol:

anyettka
hova ment apatok?

pumukli
en mar csomoszor jartam igy.. ha a ferjed oda van bejelentve menjen o a postara :lol:
en ilyesmi uton modon szoktam megoldani :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza, Te kérdezted a picasa-t? Nekem van, régebben feltettem a linket a blogba.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Tényleg Mozza???Már akartam kérdezni merre jár?!

annus11
 
 


Netti
egyikünk sincs bejelentkezve ide. Majd viszek valami levelet, számlát, am idejön a mi nevünkre. Jobb ötletem nincs.
pumuklii
 
 


az én babáim éjjel szopnak 3 körül és kora reggel, aztán visszaalsznak kb. fél 9-ig.
Panndi

Nem semmi, hogy éjjel egyszer sem szopik Fruzsi.

Apor is most tanulja a szobatisztaságot. Ott még nem tartunk ahol ti, de ő is ügyes.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


En ugy vettem eszre,hogy nagyon sok baba nem szopik mar ejjel. legalabbis innen. Boro is este 8kor,majd reggel 7korul. (lerendezi a szopit 20p alatt es csicsi vissza :lol:, 10korul ebredes es vigyorgas meg duma.. :lol: )

pumukli, szamla jo megoldas. nalunk sose dobja be a postas azt a bizonyos papirt..... jofej.

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus, nekem az is jó, ha marad, de az is, ha néhol átcseréled... :wink: Nagyon jó lett, és szerintem javítgatással bőven ráérsz!

Hát ezen a lótuisz szülésen én is csak lestem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Csani se szopik éjjel. 10-kor fekszik le, és 5-8 közt kel reggel elég nagy szórással...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


AndrisMarci 8-kor fürdik, aztán kaja, majd alvás. Ezután 4-5 körül eszik, majd újra alvás.

Kép

Kép
adraci
 
 


Pumukli, húúú, nekem már nagyon sok ügyem volt a postával.
Felhívtam őket és mondtam, hogy jövök. :lol:
Ha a név stimmel, sztem minden ok lesz. Tartózkodási helynek sincs bejelentve?

Kép

Kép
adraci
 
 


pumukli: és Majának mi baja volt, hogy nem akart aludni?

kutyafüle: köszi amit írtál :) Olvastam a rokonos dolgot... hááát... szerintem mindenkinél vannak ilyenek, de én is azt mondom, Te vagy az anyukája, nyugodtan szólj, ha valami nem tetszik!

Dóri: palacsintás-babakocsis történet :?

Annus: klip jó lett, sajnos végül nem tudtam fotót küldeni. Azt nem csodálom, hogy babáka láttál mindenhol :lol:

Niki: Lili ügyes :)

Fruzsi amúgy tényleg nagyon jó alvó, de sajnos tudom, hogy nem marad így :roll: Zsófi is jó alvó volt, aztán jöttek a fogai, és újra ébredt éjszaka. Na de élvezem ezt az állapotot, amíg lehet :)

Holnapután Zsófi megy a férjem szüleihez, reggel viszem, este megyek érte, aztán legközelebb ottalvósan is megpróbáljuk :roll:

Két hét múlva meg megyünk nyaralni, már várom :)
Vendég
 


Pont msa egy éve, hogy utoljára megjött Fruzsi előtt. Egy éve ilyenkor szomorkodtam, hogy nem lesz még kistesó. Hihetetlenül gyorsan megy az idő...
Vendég
 


ANNUS, meg akit még érdekel, 99 Ft az alkoholmentes Buckler a Corában (legalább is Szolnokon)!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk.Picúr 5500 gramm és 66 cm körül van.Holnap lesz hivatalos mérlegelés.
Hasfájás a múlté, de nappal és még sokat nyüszörög.Lehet az időjárás.
Napirendünk is kialakult.Bár az evések most megint összevissza jönnek.Gondolom a meleg miatt.
Majd rakok képet a nagy fiúról.

Jó éjt!!

KépKép
harhaj
 
 


Panndi, az én napom aug. 11 volt :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Raktam képeket a blogba!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus jó nektek ! :lol:
Nagyon jó a kisfilm ! :lol: Annus de ügyes vagy én nem értek a géphez :? nekem magas mint tyúknak az ábc :lol: Kép apa és pici lánya! :lol: :P
Maumau vissza írországba !

KépKép
anyettka
 
 


Anika!
Mi is már rég átalusszuk az éjszakát!Este 7-8 között fekvés,reggel 6-7 között kel.
Na mennem is kell...Akkor folty köv! :wink: :lol:

annus11
 
 


Az én napom júli27 volt...már túlestem ezen a felismerésen! :lol: Lassan az a nap közeledik,amikor megfogant Izus!És megint Karcagon leszük,mert h ott hoztuk össze :wink:

Borzalmas éjszakánk volt..Iza nem kelt enni este...így nem volt fürdés...végül 10körül kelt éjjel..ilyen 3 hetes kora óta nem fordult elő :shock: evett majd aludt.Írtó sokat forgolódott,sokat alszik az oldalán,aztán meg hasra akar fordulni,de a keze maga alatt marad...és felébred...közben dög meleg volt idebenn...rólam patakokban folyt a víz...Uza egy szál pelusban....szóval kész!Hajnalban meg arra keltem h folyik a tejem...tesóm ágya olyan is lett.... :lol:

Iza már megint az oldalán küzd...hogy tudok neki segteni h kivegye a kezét ha hasra fordul?????Vagy majd rájön??

Vmit akartam......na majd ha eszembe jut :wink: :lol:

annus11
 
 


Annus
majd magáról rájön, nem tudom hogy tudnál segíteni.

Panndi
nem tudom mi baja volt Majának. Este már rendesen elaludt, még mindig kicsit tovább tartott, mint normálisan, de legalább nem volt hiszti. AZtán felébredt éjfélkor meg 3-kor, Kolos 2-kor meg 7-kor. Szóval remek volt az éjszaka. Apa ment Majához én meg Koloshoz.
Remélem, ha vége a dögmelegnek ezt elfelejtik. Maja szomjas volt. Lehet odarakok neki iszit az ágyához, hogy igyon, ha felébred. De szerintem úgyis felverne minket. Meg ezzel az a baj, hogy megissza még este szerintem, ha odarakom, aztán jól bepisil éjszaka.

Szóval nekem az az álmom, hogy Maja stabilan átalussza az éjszakát. Koloshoz kelni 1x nekem nem megeröltető. Meg szerintem, ha Maja nem zavarja, akkor nem kelne csak hajnalban.
pumuklii
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: