Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi, nehogymá Ti se gyertek, igenis mi megyünk!!!!
Zsizsa, Vera, Anita, Gabi, Edit - jajj, most nagy égés, ha valakit kihagyok Kép Attól nagy-nagy elnézést kérek (de akkor bizti az utóbbi napon nem írt és mentségemre szolgáljon, h nem tudtam visszaolvasni) - szóval ők mind jönnek, meg mi is!
Szóval tessék csak megtenni azt a kerülőt, megvárunk Kép

Pussz
Ann
annann

Jó reggeltKép

Mi megyünk a talira, ha minden igaz Anitáék mostanában indulnak / indultak otthonrólKép
Elég borult az ég, de remélem nem lesz belőle eső!!! Vagy ha lesz, 11ig álljon el!Kép

Azért jönnek egy páran, nem?
Zsizsa
Anita
Ann
Brigi
Edit
Marcsi
Gabi
Cory ???
és mi

Bocsi ha valakit kihagytam, hirtelen most ők jutottak eszembe.
Már csak az esőmentes napban bízzunkKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Ann, Vera és többiek!

Megyünk akkor mi is Kép most már tuti.
Vera: neked is írok mailt, adsz nekem mobil számot?

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Újabb fejlemény Kép
Elintéztem, hogy ne kelljen ma bemenni a nyelvvizsgaközpontba. Úgyhogy nem csak hogy ott leszek, de még csak késni sem fogok.
Saccperköbö 11-re odaérünk mi is.

Marcsi
marcsi77

Zsizsa: küldtem mailt.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Mi nem megyünk Kép Már én is köhögök Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory:

Jobbulást.
Amiatt hogy nem tudunk találkozni, tök szomi vagyok, de most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljatok.

Amúgy pont most írják a chat-en, hogy Sopronban és Szentendrén esik az eső Kép

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Tartsatok gyávának, de én így - hogy Szentendrén esik és hogy még sosem jártam a Kalanpakban, sz'al lehet, hgy még keresgélni is kell - nem merek elindulni babakocsival tömegközlekedve egy szabadtéri talira.

Ha ott hirtelen kitaláltok vmi fedett helyet, ahová el lehet menni - mondjuk West End nincs messze - akkor oda elindulnék.

Vera: 11-kor hívlak ezügyben.

Marcsi
marcsi77

Küldtem telcsiszámokat, de már rohannom kell, el fogok késni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Állandóan kifelé lesek, hogy éppen milyen időtök van, lóg az eső lába, de lehet, hogy semmi sem lesz belőle.
ÚGY IRIGYKEDÜNK ÁM, HOGY TALIZTOK!!!! Mi meg lemaradtunk Kép Kép

Tegnap estére túl jutottunk az ijedtségen. Laca taknyos, de az éjszakai porszívózásokat eltekintve egész jól vagyunk.

Zit:
Mindenhol vannak hülye szomszédok, én nem törődöm velük, amíg a nyugalmamat nem zavarják olyan nagyon-nagyon. Bár nekünk ilyen szempontból szerencsénk van. De lehet, hogy nálatok én is kiborulnék miattuk Kép Valószínűleg nem laktok túl jó helyen, mármint a házban, ha halljátok az ajtó csapódását Kép Mi lenne, ha egyenként bedobnál a levelesládába egy hasonló kérésű levélkét? Mi mikor szülinapi bulit tartottunk (előző férjjel, csúcsidőben 31-en voltunk 51 nm2-en Kép), akkor személyes levélkéket írtunk a szomszédoknak. Mondjuk így is kijött a rendőrség Kép Kép
Cory:
Jobbulást mindenkinek nálatok!!!
klarissza

Sziasztok!

Talisok remélem nem áznak meg. Szomorú az idő nagyon Kép

Fanni már jól van szerencsére, ma reggel sem ment föl a láza, éjjel is ok volt minden.

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!

Énis sajnálom a talit nagyon, de talán lesz még alkalom Kép

Holnap megyünk telekre+ a bnőm esküvőjére (ott lesz az esküvő ahol a telek)...én leszek a tanú KépKépKép
Vasárnap este jövünk haza Kép

Klarissza: a hideg rázott, miközben olvastam, hogy mi történt veletek! Tényleg az ember már sehol sem lehet biztonságban Kép
Örülök, hogy sikerült túllépnetek rajta!
Mi is "újjászülettünk" egyszer. Mármint a szüleim és én. Csehországban, télen, jöttünk haza kocsival és jeges volt az autópálya (igen kemény ott a tél) és megcsúszott a kocsi. Pörögtünk, apu csak annyit tudott mondani, hogy "kapaszkodjatok lányok". Mégjó, hogy az út mellett pont egy domb volt és nem lejtő, így az megfogta a kocsit. Nem lett bajunk, a kocsin sem látszott semmi, "csak" az első tengely ment odébb, így autómentővel jöttünk haza. Lestek is a házból itthon Kép

Köszi mindenkinek, aki járt a honlapunkon Kép

dbarbiék
Dbarbi

Sziasztok!

Mi tegnap taliztunk itt Pécsen Anitával és Robóval!
Nagyon klassz volt!
Ha valaki jár erre, szívesen talizunk vele!
És itt van 2 kép is a talinkról!
az elsőn Martin, Robó és Anita
Kép
a 2.-on Dorina, Martin, Robó és Anita
Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e még, de egyszer írtam, hogy egy nagyon felelőtlen lökött barátnőm Ausztriában titokban vállalt babát egy nős osztrák pasitól.
Szóval megszületett a baba 4 kg-mal és állítlag nagyon szép, Christian-nak hívják.
Viszont a barátnőm egyedül lesz vele, mert a pasin kívűl nincs senkije ott.
Kíváncsi vagyok, meddig bírja idegekkel a kis hasfájóst Kép
Abban reménykedem, hogy megjön az esze és hazajön Magyarországra, bár ő most úgy gondolja, hogy a pasi örök életében el fogja tartani és mindezt titokban kell végig csinálni. Szegény gyerek. Komolyan mondom megáll az eszem Kép
klarissza

De édesek a babák!!! Kép Mondom én, hogy Robó milyen nagyfiús Kép A kis szöszkék Kép És végre Anitát is láthatjuk Kép
klarissza

Sziasztok Lányok!

Voltunk talizni és nagyon jó voltKépKép
Igaz mi később érkeztünk Anitáékkal mint a többiek és mi jöttünk el legkorábban, de nagyon jó volt végre találkozni és látni a többi babát is élőbenKép
Az idő elég rossz volt, épp hogy nem esett, én kifejezetten fáztam és így Bencit is beöltöztettem. Kicsit aggódtam mert az éjszakánk már megint a régi volt, semmi khögés és reggelig alvás, erre Benci a talin már megint köhögöttKép Remélem nem fázott meg pluszban, mert holnap megyünk anyaralni és nagyon nem lenne jó (máskor sem persze...)

A Lányok majd csinálnak valami albumot, legalábbis Gabi mintha mondta volna, most elöljáróban teszek fel pár képetKép

Legközelebb remélem többen leszünk és az idő is sokkal szebb lesz!!!

KépKépKépKépKépKépKép

A többit majd az albumba, mert nagyon sok kép készült!
Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Bocsi, ez jó sz@rul sikerültKép pedig tettem szóközöket is...

KépKép Kép
76vera

Kép Kép még-még, sok-sok képet akarunk!!!
klarissza

Na újra én, csak most bővebbenKép
Közben túlvagyunk egy közös meleg fürdőn Bencivel, nagyon jólesett, mert tök hidegek voltunk mire hazaértünk. Ebédeltünk és most alvódikKép

Szóval a tali nagyon klassz volt, sajnálom hogy nem mindenki tudott eljönni, de majd a legközelebbireKép Meg is beszéltük hogy csinálunk megint, akár úgy hogy spontán is lehetne, mondjuk egy-két nappal előtte szólni, mert úgy talán jobban ki lehet fogni a szép időt. Bár most már hátha jön az igazi forró nyár!Kép

A képeket nem így terveztem felrakni, de most már mindegy.
Akkor a képleírások:
1. Robó és Ákos, a két manócskaKép
2. Marcsi Ákossal
3. Boti cseresznyézik
4. Bömbi és háttal ül Hami
5. Gabi elkóborolt a fűbenKép
6. CsoportképKép amikor egy picit több babát is sikerült egy képre tenniKép Elárulom hogy nem Bencén múlottKépKép Gabi, Bence, Robó, és előttük Boti
7. Hami

A babák nagyon édesek voltak, Hami kis picurka létére úgy mászik meg áll, hogy azt kell mondjam hogy nagggyon-naggggyon ügyi!Kép Ákos is, ő hirtelen el is indult az anyukájától, mi meg jól ledöbbentünkKép
De Bencén kívül minden baba mászott, rágott, az anyukák meg szaladgáltakKép Nekem volt a legkönnyebb dolgom, mert Bence ült, nézelődött, játszott picit, de leginkább dumált és a végén nagyokat röhögtek Ann-nalKép
Egyszóval klassz volt minden, bár az idő az nem annyira...
Az anyukák is aranyosak nagyon, és sajnálom hogy csak ilyen rövid időnk volt, nem is tudtam mindenkivel beszélgetni úgy normálisan, de azért így is jó voltKépKép Már alig várom a következőtKép

Klarissza!
Gratulálok a barátnődnek a babájáhozKépKép Remélem nem lesz semmi baj így egyedül, és jól fogja venni az akadályokat, még ha a baba picit hasfájós is lesz! Bár így visszagondolva nekem elég nehéz volt, és igenis szükségem volt a férjem segítségére. De hátha nem is lesz hasfájós, hanem egy tündéri nyugodt babukaKép

Lacának jobbulást! Hogy bírjátok a porszívózást? Nálunk Bence nem díjazta egyáltalán, nagyon nehéz volt kivitelezni, ráadásul kiderült hogy tök potyára szenvedtettem, mert csak a kaja ment az orrába.

Dandy!
Hallottam Anitától hogy jól sikerült a találkozótok. Martin is nagyon gyönyörű babaKépKép és Dorina is nagyon cukiKép

DBarbi!
Örülök hogy Fanni már jól van!Kép Legközelebb ti is gyertek!
Én is megnéztem a honlapod, nagyon klassz és nagyon ügyes is vagy hogy tudsz ilyeneketKép
Holnapra jó bulizást!

Most én is búcsúzom, de ma még lehet be tudok kukkantani, de most már igazán el kell kezdenem a nyaralásra készülődni, mert még sehogy sem állunk és ma még vásárolni is megyünk.

Sok puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

sZiasztok lanyok!

Orulok hogy volt tali,de mondjatok mar meg hol lehet megnezni az albumot,mert en hulye vagyok hozza.Kép
Nagyon szepek a babak es nagyon irigy vagyok hogy mi nem lehettunk ott.
Puszi

mi is megyunk ma eskuvore Kansas citybe Kép a ranchen lesz Kép
mindenkinek szep napot.

GAbi es dAvid
gabi75david

Sziasztok!
Jelentem mi végig voltunk és megúsztuk az esöt, ugyhogy még a kocsiig is visszajutottunk. Annyira azért nem volt vészes az idö, kicsit hüvös volt igaz. Sajnálom, hogy Robóra kicsi volt a naci, tök ciki.
A végkövetkeztetésem: minden baba más és mégis olyan, mint a képeken. És minden mama más és mégis olyan, mint ahogy irni szokott. No ezt osszátok be Kép

Mit szólnátok egy ismétléshez két hét múlva pénteken ugyanott? Addigra a betegek is meggyógyulnak Kép Esetleg az egészségesek lebetegszenek Kép
Szegény Boti a végén akkorát esett, hogy az ütö is megállt bennem. Csak egy karnyújtásnyira voltam, de nem ugy nézett ki, hogy el fog esni, aztán már döngött is. Azt hiszem már nagyon fáradt lehetett, visszafelé már a babakocsiban elaludt, aztán fel sem ébredt hazáig. De szerencsére semmi baja, még csak nem is nyüszi. Épp a CDket szedegeti le darabonként amig itt gépelek.

Azért csak hogy irigykedjetek elmesélem, hogy Gabi ugy viselkedett, mint egy igazi háziasszony, minden babához odament, beszélt vele, vagy játékot cseréltek, majd ment tovább. Hihetetlen aranyos volt! Persze mindenki más is az volt, csak ilyet nem vártam volna egy 10 hónapostól...

Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok Lányok!

Naggggyon jó volt a tali, szuperül éreztük magunkat, annak ellenére hogy Zsoltika kissé sírós hangulatban volt Kép De sebaj, azért nagyon klassz volt találkozni veletek!

Elkészítettem az albumunkat, és küldtem mailt egy csomó mindenkinek. Légyszi írjon, aki nem kapta meg, illetve hát sok profilban nincs email cím, azt ha leírjátok már megy is minden infó!

Most röviden írok, mert mire hazaértünk, már iszonyatosan fájt a fejem Kép Aludtam egy picit Zsoltikával, de még nem vagyok az igazi Kép Azért már javul Kép Biztos ettől a vacak időtöl van.

Puszi,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

nagyon irigy vagyok a taliért!!! Kár , hogy mi sosem lehetünk ott, talán egyszer kimozdulunk Pécsről. Azért ha lehet megnézném a képeket: bodai@freemail.hu

Ákos jobban van, már nincs láza sem és elkezdte a videót, meg a szg.-et macerálni - szóval már huncutkodik is. Rám a frászt hozta 3 napon kersztül. Még sosem volt ilyen beteg. Mára meg megmászta valami bogár éjjel és tiszta pötty lett. Szegény dokinéni hiába jött ki, azt hittem bari pöttyök.

Brigi:
Ákos bedobta az ágy mögé a füzetet, ha kiszedtem megírom a bogyó nevét. A Boironos tájékoztató füzetben megtalálható terhesség címszó alatt (ha jól emlékszem), minden patikában ingyen lehet kapni ezt a füzetet. Címe: Homeopátia menkinek.

Anita:
Nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott a talin Ákossal, pedig 5 percre van az a játszó tőlünk. Szupik lettek a képek!! Talán legközelebb..... Tetszett különben Harkány? (ha jól emlékszem ott voltatok)

Szti
beszti71

Lányok!!!

Gyerünk azokkal a képekkel! Az album még mindig üres!!! Kép Kép Mozgás, mozgás!!!

Vera:
Laca egyszerűen imádja a porszívót.Hely hiányában nincs elrakva, a konyhában a sarokban van, állandóan macerálja, simogatja, piszkálgatja. Ha porszívózom, akkor követi, mint egy kis kutya. Azt nem szereti, ha orvosi eszközként használom, egyedül elég nehéz Kép
klarissza

Lányok !
Elnézést, hogy ismeretlenül írok ide, de esetleg érdekel valakit délelőtti nyelvoktatás gyerekvigyázással? Angol, Upper-Intermediate szint, szeptembertől, 12.800 Ft/hó (3 hónap egy szint, heti 2*1,5 óra), a káposztásmegyeri Zabhegyező Játszóházban. Hárman vagyunk, kellene egy negyedik (vagy akár ötödik, hatodik) anyuka. Gyerekeink 2003.április-szeptember között születtek. Bővebben a tanfolyamról a www.dramateka.hu lapon olvashattok és ha valakit érdekel, akkor szabone.rozsa.edit@axelero.hu címen veheti fel velem a kapcsolatot.

Üdv: Redit
redit

Hahó!

Mi is megvagyunk, Gabi aludt még egyet, amikor hazaértünk, biztos a hülye idő miatt, utóljára újszülött korában aludt háromszor egy nap.Kép

Nagyon jó volt találkozni, jó volt látni élőben a babákat és a mamákat is!Kép A gyerekek élőben még tündéribbek, mint a képeken.Kép És teljesen igaz, amit Edit írt a más és mégis olyanról.Kép Gyakrabban kell találkozni! (Mondom egy tali után.Kép)

DBarbi,
örülök, hogy Fanni jól van!Kép

Edit,
dagadt a keblem a büszkeségtől, hogy miket írtál Gabiról!Kép Örülök, hogy Botinak nem lett baja az eséstől!

Dandy,
a ti talitok is jól sikerült a képek alapján!Kép

Gabi75,
ranches esküvő bizti jó lesz!Kép Képeket kérünk! Az albumot majd úgy lehet megtekinteni, hogy a Gabi által e-mailben elküldött címre kell menni, de először a fényképet készítőknek fel kell tölteniük a képeket. Hajrá csajok, feltöltésre fel!Kép

Vera,
jók lettek a képek!Kép

Gabi,
köszi, hogy elkészítetted az albumot!Kép

Lányok,
töltögessetek!

Szti,
ez nagyon jó hír, hogy Ákos már jobban van!Kép Pöttyök.Kép

Klarissza,
valahol itt olvastam az orrszívóról egy elég rosszul hangzó, de meglehetőst hatásos lefogást: a földre ülsz, a lábad közé fekteted a babát, a feje feléd, a lábaid a karján, a fejét beszorítod a combjaid közé, és így tudsz a kezeiddel manipulálni. Szerencsére Gabinál nem kell ezt alkalmazni, de ha máshogy nem menne, akkor lehet, hogy alkalmaznám. Klassz, hogy Laca jól van a taknyot leszámítva!Kép

Megyek, mert Gabi szétszedi a lakást, amíg írogatok.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok !

Mi is szerencsésen hazaértünk, itt most éppen szakad az eső.
Nagyon örültem , hogy végre (aki el tudott jönni)élőben is tudtunk találkozni.Olyan jó volt látni benneteket a babákkal együtt. Én is úgy vagyok , mint Edit, hogy az írások alapján is tényleg lehet következtetni ki milyen is lehet élőben. Igaz az idő közrejátszott, hogy mi egy kicsit lerövidítettük, nameg Robó nyügi is volt. Hozzá kell tennem alig tettünk pár lépést Verával a két fiú be is aludt rendesenKép.Na majd a következő , napsütéses talin talán Robó is kimutatja a nemlétező foga fehérjét és igazi izgága lesz, mint itthon.

Dandy: nagyon örültem, hogy veletek is találkozhattam, hiszen veletek nem olyan egyszerű találkát összehozni. Nagyon aranyos Martin és Dorcsi is. A képeket majd küldöm én is.Nagyon értelmesek, okasak mind a ketten. Nameg te is írtó szimpatikus vagy.

Szti: sajnálom, hogy veletek viszont nem sikerült talákzni és egyenlőre nem is tudom ígérni, hogy egy valamikor mosatnában arra utazunk.Harkányban voltunk igen, szép hely nagyon.örülök, hogy Ákos jobban van.

Gabi: mi is hulla fáradtak vagyunk, igaz mögöttünk még a tegnap hosszú út is mögöttünk áll, de biztosan az idő is olyan nyomott. Jobbulást. Zsoltika nagyon aranyos, kár, hogy ő is kicsit nyügibb volt. Busszal sikeresen hazaértetek akkorKép.

Edit: ti is nagyon szimpik voltatok, örülök, hogy élőben is találkoztunk. Boti igazi nagylegény, az pedig nem ciki, hogy egy majdnem egyévesre nem jó az ő nacijaKép. Meg ahogyan ette a cseresznyét, na azt sem felejtem elKép. Kár, hogy nem tudtunk sokat beszélgetni!

Gabi75: még mi talizunk, te meg holmi ranchre járogatszKép. Nem semmiKép. Azért jó lett volna nagyon veletek is találkozni.Majd ha kint járok, meglátogatlakKép.A képeknek GAbi kreált egy albumot, biztosan tudsz azóta róla. Jó sok kép készült, igaz elég mozgékonyak voltak a babák és nehezen lehetett őket lencsevégre kapni.

Vera: jó utat és egyben jó nyaralást kívánokKépVárunk haza nagyon!!!!!!

Klarissza: olvastam fentebb mi történt veletek.Hát a hideg is végigfutott a hátamon. Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy ti ennyivel megúsztátok. De gondolom mély nyomott hagyott bennetek.Sajnálom nagyon. Azt is, hogy nem tudtatok eljönni, talán majd legközelebb!!Barátnődnek meg hirtelen nem is tudom, hogy gratuláljak e vagy sem? Nem könnyű lesz neki kint egyedül az biztos.

DbArbi: én még nem láttam a honlapodat, de bevallom, hogy nem tudtam még mindent végigolvasni a heti termést. MAjd megírnád nékem is a honlapcímed. Jó bulizást holnapra. Fanni pedig gyógyuljon meg teljesen mielőbb!

MArcsi: azért jó, hogy egy röpke időre téged és Ákost is sikerült megtekinteni. Mit nem mondjak meglepő Ákos fejlettsége. fejlett nagyon. Vizsgádhoz pedig megy a drukk, de Te ügyi vagy, biztosan sikerülni fog!!Aztán végre nyáron pihizhetsz te is egy kicsit.

Cory: jobbulást nektek, sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni!Majd legközelebb, de akkor csapatostúlKép.

Brigi: Bömbi is csuda édes élőben is. Sajnálom, hogy kicsit rosszabbul érezted magad. Le a kalappal előtted és nagyon sok erőt és kitartást kívánok!Úgy láttam, hogy a bogár szemeit tőled örökölte Bömbi, szépek nagyonKép.

Ann: Hami hercegnő is csuda édi , mint mindigKép.Kár, hogy most nem volt sok időnk vele is foglalkozni.Aztán várom, hogy jelentkezz ha erre jártokKép.

Zsizsa: még Téged sem láttalak képről így külön meglepi volt veletek is találkozni. Büszke lehetsz Gabócára, tényleg nagyon aktív és barátságos kislányKép.Örülök, hogy találkoztunk, nagyon kedvesek , aranyosak vagytok.Köszönjük a fincsi sütitKép. Nagyon rendes vagy, hogy gondoltál ránk. legközelebb én is viszek valamit, de most semmire nem volt időm.

Most el is búcsúzom, mert egy jó ideje írok már, közben Robó egy adag vacsija oda is égett.Nem hiába anya babanetezikKép. A képeket majd én is igyekszem feltenni.

Mégegyszer örültem mindenkinek aki el tudott jönni!!

Jó hétvégét mindenkinek: Anita és a betegszemű Robó
anita77

Zsizsa:
"a lábaid a karján, a fejét beszorítod a combjaid közé" azt hiszem szegény Laca tuti kilapulna Kép Kép
klarissza

Sziasztok Kép

Mi is hazaértünk ám, nemrég... visszamentünk apa munkahelyére, ott játszottunk egy darabig, majd még kis vásárlási kitérővel végre itthon vagyunk Kép Az eső még Pesten ért minket, de mekkora szerencse, hogy nem a talin!!!!! Baromira átfagytam (remélem, Hami nem), apa munkahelyén 2 csésze tea belém is csordogált, remélem, nem lesz belőle betegség!!! Mind2nket behomeobogyózom és ennyi Kép

Már előttem mindent elmondtak, úgyhogy én nem ismétlek, de mi is jól éreztük magunkat a talin, de legközelebb valaki beszéljen valami fenti ismerősével, hogy szánjon meg minket egy kis meleggel KépKépKép Szóval mindenkinek köszi a jó hangulatot, a babák édesek, az anyukák kedvesek, Zsizsa-süti finom volt(ak) Kép Én lemerítettem a fényképezőgép aksiját, úgyhogy majd lesznek képek, ha feltölt, türeleeeeeem! KépKépKép (ez nekem is szól, mert már kivi vagyok!)
Akik nem tudtak jönni, mert betegek gyógyuljanak meg, mi meg azért se betegszünk meg a következő taliig!!!! KépKépKép És azok a betegek is gyógyuljanak meg, akik tudtak jönni - Benci, Robó szeme Kép

Cupp
Ann
annann

Csajok,
el sem hiszem, süt a nap!Kép A dög!Kép

Valaki ott hagyott egy sípolós Plútó kutyát, nálam lehet érte jelentkezni.Kép

Klarissza,
KépKép

Edit,
pont most harapott bele Gabi a lábamba, rögtön eszembe jutottál.Kép Nagyon fáj.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Mi is sikeresen hazaértünk. Éppen beértünk mikor elkezdett szakadni az eső, igy szerencsésen megusztukKép.
Tényleg mindenki nagyon aranyos volt és a babák is tündériek egytől egyig.
Most megyek megpróbálok pihizni, szerencsére Bömbi is alszikKép Remélem nem ébred túl sokszor és tudunk aludni. Képeket én is nagyon várom. Tessék töltögetniKép
Gabi. küldtem mailt.

Jó éjt mindenkinek!

Brigi
bombomanyu

Sziasztok Lányok!

Lehet nézegetni az albumot, feltettem 14 képet! Csak azért ennyit, hogy a többieknek is hagyjak helyet Kép De ha nem elég egy album, majd nyitunk másikat Kép

Brigi,
nem kaptam mail-t tőled! Esetleg küldd el még 1x, hátha sikerül, akkor válaszban elküldöm az album elérhetőségét és a jelszót amivel beléphetsz.

Zsizsa,
sípolós Plútó a miénk, már én is észrevettem itthon, hogy ott felejtettük Kép Majd a következő talin visszakapjuk Kép A süti tényleg szuper fincsi volt, köszönjük szépen!

Gabi,
küldtem neked is e-mailt, abban megtalálod az albumhoz az elérést, egy URL-t. Arra elég klikkelni, vagy bemásolni a böngészőbe, és már ki is nyitottad az albumot Kép Azért ilyen bonyolult, mert nem akartunk publikus albumot, így csak a topictagok tudják az elérhetőséget, tehát csak mi tudjuk nézegetni, meg persze azok, akiknek elküldjük az album internet-címét.

De ha mégsem sikerül megnézni, szólj, segítek!

Edit,
nagyon jó ötlet, hogy legyen újra tali, és nekünk jó is a 2 hét múlva péntek. Többiek? Ugye jöttök? Remélem jobb idő lesz, nekem nagyon betettek ma ezek a frontok.

Vera,
kellemes nyaralást kívánok, legyen nagyon szép meleg időtök Kép

Anita,
én is nagyon örülök, hogy élőben is találkoztunk Kép Kár, hogy keveset tudtunk beszélgetni, de majd legközelebb! Talán akkor Zsoltika sem lesz ilyen anyás, mert amúgy nagyon vidám kisfiú Kép

Tényleg, amikor elmentetek, mi is indultunk, Zsoltikát beültettem a babakocsiba, erre Ákos odatotyogott, és elkezdte tolni a kocsit Kép Először hátrafelé tolta a kukához Kép Zsoltika meg rötyögött, mi is kacarásztunk ahányan még ott voltunk KépKépKép Aztán előrefelé is tolta a kocsit Ákos, mondtam is Marcsinak, hogy jöjjenek velünk haza Kép Szóval a legeslegvégére Zsoltika is felengedett egy kicsit, és mosolygott Kép

No mára ennyit, késő is van és fáradt is vagyok. Lányok töltsetek fel Ti is képeket az albumba!

Kellemes hétvégét mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi: végre fotók! Nagyon jók!
Nagyon helyesek a babák!

Szegények, micsoda rossz időt fogtatok kiKép

Itt de. még 25 fok volt, du. 2 után kezdett esni az eső, le is hűlt 10 fokot a levegő.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Még újabb fotók vannak fent, és én is felraktam még plusz 1-et Marcsiról és Ákosról Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Sziasztok lányok!

Nagyon írigy vagyok a tali maitt ám!

Komolyan olyan jó lett volna veletek megismerkedniKépKépKép Viszont sajnálom, hogy ilyen rossz időtök volt. Nálunk kellene taliznotok. Itt este hétig 30 fok volt, utána kezdett el fújni a szél, és most esik.

Mi már nagyon szülinapi lázban égünk ámKépKépKép
Vasárnap és hétfőn is szülinapi buli lesz.Vasárnap apa nem tud itt lenni, mert dolgozik, viszont a hugom keresztszülei, meg a fiam keresztapja csak vasárnap tudnak jönni. A két keresztanyu, és apa hétfőn köszönti a kis egyévestKép Így a kis belesnek két tortája leszKépKépKép Egy citromos vasárnap, egy túrós 1-es alakú meg hétfőnKép Vasárnap lesz ,ellé egy lúdláb torta, amiből enni is lehet, mert boci bizti szészedi az övét, ha mindjárt meg nem eszi az egészetKépKépKépKép

puszi

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon jók a képek!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Újabb 14 kép található az albumbanKép

Most elköszönök tőletek két hétre, remélem jó sok olvasnivalóm lesz ha visszajöttünkKép írjatok sokat és nagyon szép meleg nyári napokat kívánok (magunknak is a nyaralásraKép)!
Sajnos mi még két hét múlva pénteken nem leszünk itthon, csak szombat reggel érkezünk, de az azt követő talin újra ott leszünk!

Sok puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Tényleg nagyon jók a képek!!!
És újabb 14 kép Kép Pedig nem számoltam, de így jött ki, még van egy kis hely!

Nem akartam már nagyon ismételni, mindenkiről feltettem 1-1et külön + próbáltam olyasmit, ami még nem volt Kép

Pussz
Ann
annann

Nagyon aranyosak a babák és a mamák is Kép !!!!
Úgy sajnálom, hogy nem lehettünk ott Kép Kép

Na, de két hét múlva ott leszünk!!!
Azaz július 9-e, péntek 11 óra körül Kép
klarissza

Ann,
a további képek is nagyon jók!Kép

Képzeljétek, ma találkoztunk Marcsival, a férjével és Ákossal a Brendonban!Kép Elképesztő! Ha nem találkoztunk volna előző nap, én nem ismertem volna fel őket, de Marcsi azt mondta, hogy ő felismerte volna Gabit!Kép Jó megfigyelő!Kép Az én arcmemóriám viszont elég gyér.Kép

Irtó fáradt vagyok, mostanában Gabi korán ébreszt, alig látok ki a fejemből, ami ráadásul fáj is. De a kedvem nagyon jó, ráadásul holnap megyünk a családomhoz játékpartira.Kép

Mindenkinek további jó hétvégét!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Mivel holnap már nem lesz időm, ezért:

Ilyen volt:

Kép

És ilyen lett:

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj, nagyon jóóóók a képekKép.

Anita
anita77

Sziasztok!

Jaj, nagyon klassz lehetett a tali! Megnéztem a képeket, és úgy sajnálom, hogy mi nem lehettünk ott! Na de sebaj, mikor is lesz a következő?

Csak úgy hevenyészve olvastam vissza: Klarissza! Nem is tudok mit írni. Ha elképzelem a szitut, kiráz a hideg. Olyan jó, hogy nem lett semmi baj!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Zsuzsófi: Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk az 1 éves Bencének!!!

Dandy, Martin, Dorina
dandy

Sziasztok Kép

Holnap nem leszünk itthon, így már most kívánok
Boldog első szülinapot Zsuzsófi Bencéjének!!! Kép

Kép

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

NAgyon gyors és rövid leszek csak.

Megjöttek a rokonok épségben,minden csomaggal együtt.Már kirándulgatunk a környékben, sok a látnivaló. Ádámka gyrosan megszokta,hgoy sokan vagyunk, pláne, hogy minden körülötte forog...Ö van a központban,mindenki öt lesi, vele akar játszani. Micsda aranyéletem van....
Amint tudok megint bejelentkezem, sajna olvasni arra nincs idöm...
Zsófi Bencéjének azért boldog szülinapot kivánok!

Sziasztok,
Barbi

Kép
Kép
barbi

Na, kicsiut olvasgattam vissza,látom jó volt a tali, az ide feltett képek alapján le mertem fogadni..
Nekem olyan furcsa látni az egyenként ismert babákat együtt..Na, ez most jó érthetetlen, de biztos értitek.
Szinte mindenkit felismertem arcról, csak fura,hogy egymás meleltt ülnek a tökmagok.
Kérhetnék egy linket a
rari@shaw.ca cimre?
KösziKép
Na, húztam, már mindenki vacsizik,én meg itt verem a billentyűketKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Nagyon Sok Boldog 1. Szülinapot Zsuzsófi Bencéjének!Kép

Brigi és Bömbi
bombomanyu

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET, MAJD ESTE TESZEK FEL KÉPEKETKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

hi

köszönöm a linket!!!!!!!

nagyon szuper lehetett a randi, remélem a legközelebbire nálunk egyik gyerek se lesz beteg.
meddig voltatok/mikor indultatok haza?

bencének: sok-sok jo kivánságot és rengeteg ajándékot az elsö szülinapjára.

helyzet:
nálunk most tetözik a sz@r állapot, hála egyik sem lázas, de péntekröl szombatra 4-4:53ig aludtam/aludtunk. a többit véig sirta/bögte, néha üvöltötte benedek(na jo voltak 5-10 perces szünetek)
hála ma éjjel csak 3-3:48ig volt fenn. az ilyet még el tudom viselni.
szegény nem kap levegöt, orra, szája el van dugulva.
tömöm a homeobogyokat és ittatom öket, talán következö hétvégére meggyogyulnak.
érdekes elég jol viselem idegilig (a multkorihoz képest)

na megyek, mert ma is egyedül vagyok itthon, gyorsan reggelizem egyet, mig lehet, mert most alszik a kis betegem.

klarissza:
döbb-döbb,
Kép
de hála a kismanokra igen jol vigyáznak az örangyalok
Kép
orsolya11

Bence:
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!
Klarissza és Laca Kép
klarissza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: