Új privát üzeneted érkezett!

Dorka,nekem egy szopis melltartóm van(1300.-ért),ez lesz az eljárkálós,itthon meg topba beteszek egy akár félbe vágott textilpelust,nővérem szerint szopismelltartóba a betét kb addig bírta míg a 6.-ról leért a lift a földszintre!!!!És szte kényelmesebb is,mint a melltartó,hát én ezt fogom tenni,hiszek neki.

Vera,ékszerem megvan,köszi,krémtől(reparon) még nem hatódott meg,homeos bogyóban lehet én nem hiszek eléggé.Pénteken szólok dokikának,vagy ad rá valamit vagy megyek a sebészetre.

Kriszti,tegnap estéd nem semmi.

Fejem még mindig nyom.

Móka ,én hiányoltalak,illetve megjegyeztem,hogy mióta nem dolgozol azóta kevesebbet jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt olvastam,hogy a babák a 32 héttől a nap 90 % átalusszák,én MA vagyok 34+0,de Berni igen mozgékony kb a 60%-ot alszik,a többibe jön,megy,rúg,kapálódzik.Lehet ő is érzi az én fejfájásom.

sutimano76
 
 


Kriszti!: remélem, minden okés veletek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Dorka,kakis rugi....én mint naiv elsőgyerekes reménykedem a pelusok megbízhatóságában.Ha ehhez is elég a pozitív hozzáállás,akkor minden bent marad a pelusban!!! :lol:

sutimano76
 
 

 
 

teszvesz .....kb mennyi idő múlva küldik postán a kódot??????sztem pár hete már regeltem,akko most mi van.

sutimano76
 
 


Bibi okés igen :) A sztori az előző oldalon :D :D

Dorka a kakis rucik ádáz ellensége a vanish szappan :) Egyébként én csak napközben szoktam áztatni, éjjel nem vagyok magam ellensége :oops: Az anyatejes kakinak nincsen kellemetlen szaga, inkább édeskés, szóval nem büdi egyáltalán :) Egy fedeles vödör amibe éjszaka esetlegesen bele lehet dobni a rucit és kész.

melltartó: a várandósság vége felé már meg lehet venni a szoptatós melltartót, csak a tejbelövelléskor brutalizálódik egy időre a mell mérete, kb 1 hétre rá már viszonylag normális, és jó a pl 38. hétben megvett melltartó.

Móka végre itt! hiányoltunk nagyon! TiedApa nagyon gondos és tudatos :) :)

vicger
 
 


[quote="dorkamartini"]s írta:dorkamartiniziasztok...
látom az uccso honapban vagyunk rendesen..:))))

a világ meg asszem nem ért minket:))) de most komolyan....

Én azt utálom, hogy az emberek nagy átlaga beleértve familit is valahogy nem fogják fel, hogy most már így 2 napra a 36 héttől tényleg bármikor szülhetünk.... Ha elkezdek aggodalmaskodni akkor "jaaaaaaaj nem jön az a gyerek olyan könnyen... kivárja az a 40 hetet még túl is hordod majd"......duma jön..... ami oké..... de mi van ha nem????????!!!! azzé ne legyünk má ennyire kis naívak amikor a terhesség alatt cirka 3 szor feküdtem be a kórházba..... Persze az ilyenkor mellékes...... És ezen nagyon kitudok akadni.
Pl ezen a hétvégén akartunk (a 36 betöltése előtt pont) elmenni párommal az utolsó pihizésre horvátba) erre apám kitalálta, hogy ő húúúú de lemenne most életében először egyedül..... mivel ez nagy szó mondtuk oké menjen majd vmi lesz......... de azzé bennem van a kiskakas, hogy banyeg ő hányszor lemehet majd ezután vagy mehetett volna eddig de neeeeem pont most....... Párom megígérte hogy mostantól sehova nem megy se külföld se pest....... persze azért most szerdán mindenképpen fel kell mennie pestre....- én meg ettől kiakadok mert kb 2,5 óra mire hazaér és innen még kb háromnegyed mire szigetvárra ha megindul..... Értem én persze......... Csak miért kell kötélen meg az idegeimen táncolni......?Semmi humorom x-el levitetnem magam szigetvárra szülni.....Ő a párom ki kéne bírnia 4 hetet nyugton a seggén.. ...Különben meg sztem úgy van vele, hogy az tuti nem csak úgy jön azt valahogy tudni fogjuk előre ha szülünk......hogy honnan azt nemtom.....de kezdem érteni, hogy nem képes felfogni hogy egy ekkora történés nincs leszervezve időpontra mint a bizniszben ugye a dolgok..... Még a tőzsde is kiszámíthatóbb mint az hogy mikor szülünk... és ez felfoghatatlan számára....:)))) Én meg idegbajt kapok....:))))))))))

ez volt a második éjszaka, hogy alul a méhem mint amikor a legenyhébb menseses fájdogálás van úgy fájdogált de ittam magnézium pezsit és elmúlt... de reggel amig fel nem keltem akkor is fájt.....
Manó nálunk is lefoglalva a szállás most hétvégére opatijába..... Ha mi nem megyünk mennek párom tesójáék.......:)))))) hihi:)))) lesz két horvát gyerkőc a fórumon:)))

Tényleg azt tudja valamelliktek hogy milyen biztosítást vagy kártyát kéne kötni, hogy ha esetleg netán beindul a szülés akkor ne kelljen utólag milliókat kicsengetni külföldön? Horvátországról van szó.......

ja és nektek is mindenki sajnálkozik, hogy jajjj te szegény ebben a kánikulában terhesen....hát hogy bírod...........


Dorka: én is ezt mondom: nem értik meg, hogy nem csak a hasunk nőtt meg (és ugye én kb 1 hónapja ugyan úgy nézek ki, csak akkor még tök jól éreztem magam, ahhoz képest, ahogy most, nem jelentett problémát elmenni autóval bárhová a gyerekkel, de mostmár igen!) ... az én férjem nagyon toleráns de ma reggel én is kiakadtam tőle: 2 hete próbálom kideríteni, hogy az itteni laborban meg tudják- e nézni a fruktozamint, ami ugye a cukrosságom miatt kell ... nem veszik fel a telót, de mivel jövő héten pénteken megyek a nőgyógyihoz , és oda vinnem kell a leletet, meg ugye nem 1 nap átfutási ideje van, mert speciálsi, már tök ideg voltam, hogy mi legyen: erre a kedves férjem: hááát, akkor miért nem ülsz be az autóba, és mész el megkérdezni ... csupán csak azért, mert ma muszáj volt elmenni bevásárolni, a hasam már reggel "jósolt", nincs ebéd főzve, tehát főznöm is kell vmit ... és őurasága tonhalas tésztát enne este, mire hazajön, tehát kétféle kaját kell csinálnom, mert azt én abszolut nem ehetem ... plusz ott van rakásban a vasalnivaló, annak muszáj ma nekilátnom, és csüt-ön jönnek a szüleim, tehát nekik is elő kell készítenem a szobát, amit nem akarok utolsó pillanatra hagyni, mert tudom, nem fog menni, főleg, hogy aznap mennem kell újra bevásárolni ... és NEM ÉRTI: miért nem fér ebbe bele, hogy fél órát autózzam még a laborig oda vissza, bevásárlás előttt vagy után, hátul a gyerekkel (aki ma lekopogom, egy angyal !!!! :), szerencsére, köszöjhetően a kitartásomnak, végre felvették a telót, és IGEN: megcsinálják, de 1 hét az eredmény !!! ... tehát nem ok nélkül paráztam, hogy kifutunk az időből .... okos védőnő szintén nem veszi fel a telefont, pedgi a beutalót neki kellene megírni, így holnap reggel nem tudok elmenni vérvételre ... na, szóval, nem egyszerű az élet ....

Ja, és Dorka: a hasad alján a menszi szerű fájdalom nagy valószínűséggel neked is jóslófájás ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="dorkamartini"]j írta:dorkamartinijja és lene egy kérdésem - hátha tudtok okosat mondani.....

nekem nincsenek nagy cickóim..sőt. Most terhesen vettek fel vmi nőies alakot egyáltalán..... mióta pocakom van nem hordok melltartót sem..... mert egyrészt minek..... másrészt nagyon zavar..nem kapok benne levegőt...... Meglehet e valahogy oldani, hogy ne kelljen melltartót hordani... van valami ami felfogná a tejcit ha nem hordok melltartót? Tudom hülye kérdés de egyszerűen fulladok benne.

Nagyon megszoktam a pőre létet ebben a kánikulában idehaza:)))) utálom, ha bármi göncöt magamra kell kapni.....Lemondtam a munkásokat is.....én nem fogok holmi villanyszerelőkért ruhát húzni.....kismami vagyok..és jogom van a pucérsághoz. Asszem amikor a családnak ezt a mondatot elmondtam jobbnak látták nem vitatkozni...:))))))) most így utólag eltudom képzelni mik jártak utánna a fejekben:)))))))))))


Az Anita márkájú terhesmelltartómat tudom én is most csak elviselni magamon: légáteresztős anyag, és olyan, mintha nem lenne benne varrás ... én is utálom a melltartót, és soha nem hordtam otthon (sokszor még utcán sem), de az előző terhesség és a hosszú szoptatás bizony nyomott hagyott rajta :( ... most jobb melltartóban, küzdök a gravitáció ellen ... de a merevítős melltartókat már nem bírom elviselni magamon ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="vicger"]m írta:vicgerelltartó.. háááát... tejbelövellés után nem árt a melltartó. /igazából már most sem árt.../Többszörös súlyt kell bírnia az izmoknak a mellben, s bizony bármilyen feszes és hetyke, a strapa igénybe veszi őket. Én személy szerint nagyon ajánlom, legalább a szoptatási időszakra a melltartót Dorka. A triumph szoptatósát nagyon dícsérik, állítólag, mintha nem is lenne az emberen, de ugye nem is kétezer ft. Vicánál én sem hordtam melltartót, szoptatás alatt sem, azért van /volt eredménye. EGyébként 75 A-s mellekkel rendelkezem gyárilag, úgyhogy teljesen mindegy, h kis vagy nagy mell, a tej súlyos dolog :)


Én is hasonló méretekkel rendelkezem alapból, és Lilla születése után a kánikulában elkövettem azt a hibát, hogy otthon nem hordtam melltartót ... :cry: :cry: :cry: ...vagyis nem tudom, mi lett volna, ha nincs olyan kánikula, és hordom folyamatosan ... most olyanok a melleim, mintha nem hozzám tartoznának (nem csíkos, nincs vele igazából semmi gond, csak nem feszes,nem 'A' kosaras, és olyan, de még megközelítőleg olyan sem lesz soha többé, mint amilyen volt, ami egyébként az egyetlen testrészem volt, amivel 100%ige elégedett voltam :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Bibi, én Vicám is nyári gyerek, nekem is melegem volt, ergó felesleges ruhadarabot nem veszünk fel, nem de bár? :) De de bár... az eredmény meg van :) Igaz, nekem visszatértek az A-s kosarak, de azért nem az igazi... /mármint Ati előtt, azóta nem volt idejük...

vicger
 
 


[quote="dorkamartini"]n írta:dorkamartinia oké ....de akkor honnan tudjam, hogy mekkora melltartó fog kelleni szülés után? Most vegyem meg csak kérjek nagyobbat? és ha lötyögni fog rajtam akkor meg nem ér semmit.. azzé meg egy triumph drága.....jaaaaajjjjjj...... fárasztó vagyok tudom....Vagy annyit nem nől a tejcitől, hogy ne legyen jó amit most veszek? Merthogy most már tutira veszek:)))) mert mindig igazatok van..... esküszöm többet ér a fórum mint a védőnő meg a doki együttvéve:)))


húúúú meg iszonyat régóta akarok megkérdezni egy dolgot..... ti mit csináltok az összekakilt rucikkal? Ha éjszaka beletermel babó akkor azt beáztatjátok? Mibe? És télen? annak szaga van....
Mindig csak a pelusról beszéltünk de mi lesz a rugikkal?
Első babás anyaság hüleségei...... de tényleg aggaszt......


Nekem azt mondták most amikor vettem, hogy most legyen kényelmes a körmérete a szoptatósnak a LEGKÜLSŐ részbe csatolva ... és szülés után lejjebb megy a has (ami most tényleg annyira fent van, legalább is nálam a bordákon is has van már:) és vegyek egy kosármérettel nagyobbat, mint most (nekem így lett 80 C)

Nekem most kellett először kakis ruhát mosnom, amikor tegnap berakott a bugyiba pela nélkül ... eddig soha nem kentünk ki semmit kakival, a pela megfogta (vagyis egyszer úgy fosizott, még kb 2 hós korában , hogy kifolyt hátul a Pampersből, és a háta közepe is szaros volt, meg minden (azóta uuuuuuuuuutálom a Pamperst :twisted: ) ... de az nappal volt: rögtön vittem a csap alá, amit lehetett lemostam róla (az folyékony volt!), és beáztattam meleg mosószeres vízbe egy órára, majd kimostam a többi ruhával, 60 fokon, ahogy szoktam ... amúgy az anyatejes kaki nem büdi, nem olyan, mint amit most termel, amikor már mindent eszik :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="sutimano76"]t írta:sutimano76eszvesz .....kb mennyi idő múlva küldik postán a kódot??????sztem pár hete már regeltem,akko most mi van.


háááát, az vagy 3 hét, és nekem nem is működik ... a Vatera sokkal rugalmasabb volt ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="vicger"]B írta:vicgeribi, én Vicám is nyári gyerek, nekem is melegem volt, ergó felesleges ruhadarabot nem veszünk fel, nem de bár? :) De de bár... az eredmény meg van :) Igaz, nekem visszatértek az A-s kosarak, de azért nem az igazi... /mármint Ati előtt, azóta nem volt idejük...


DEDEBÁR :lol: :lol: :lol: :lol: ... nekem nem volt idejük, lehetőségük visszatérni, de félek, ha lefogyok, úgy fognak kinézni, mint egy félig kiürült fél literes tejeszacsi ... na, majd akkor lesz igazán nagy kincs a jól tartó melltartó :):):)

közben eljutottam a tegnap sztoritokhoz ... ezek szerinte nem csak az én anyukám csinál fura dolgokat a 60hoz közeledve ??? :shock: :shock: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="dorkamartini"]M írta:dorkamartinianó nálunk is lefoglalva a szállás most hétvégére opatijába..... Ha mi nem megyünk mennek párom tesójáék.......:)))))) hihi:)))) lesz két horvát gyerkőc a fórumon:)))

Főleg, hogy mi meg Kraljevicába megyünk. :lol: az pont szembe van és akkor félúton Rijekában talizhatunk. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Sziasztok Kismamik!

A 2007. szeptemberi babák topikból "zavarlak" benneteket. :D
Mei tai-okat készítünk, ha érdekel benneteket, megnézhetitek a kínálatot a teszveszen. (Teszvesz/keresés/felhasználó keresése: gremese).

Ha valamelyik megtetszik, írjatok privit, és elkészítjük babanetes áron! (Sima, galléros: 4700 Ft, alvócsuklyás: 5300 Ft).

Folyamatosan lesznek mei tai-ok, a legegyszerűbb az, ha a teszveszen követitek nyomon. (Már akit érdekel). :)

További kellemes babázást és szép napot!

gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


A pocakosoknak meg természetesen kitartás ebben a melegben! :D

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Dorka, szopis melltartógondot én úgy oldottam meg, hogy vettem 2 occsót még szülés előtt, amire azt mindtam kb. jó lesz, ha meg nem akkor nem fogom saajnálni. És szülés után mentem el venni normálisat. Sztem most is ezt fogom tenni ha nem fogok beleférni a régiekbe... amire van sansz. 8)

Kép Kép
manósziget
 
 


[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76orka,kakis rugi....én mint naiv elsőgyerekes reménykedem a pelusok megbízhatóságában.Ha ehhez is elég a pozitív hozzáállás,akkor minden bent marad a pelusban!!! :lol:

Háááát, akkor még nem tudjátok mi vár rátok! :lol: :lol: Lesz olyan is, hogy a nyakáig összekeni magát... nem csak a rugi, de mindene kakis lesz. :lol: Volt már ilyen baleset miatt nálunk nem egyszer ágyáthúzás, játszószőnyeg-kimosás... :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Mi megjártuk ma a védőnénit... 2x is. :twisted: Mivel nem volt doki (ill. jóval később jött, mint ahogy szokott) vissza kellett menni a táppénzes papírért. Ááááá!! Volt a kettő közt több, mint 1 óránk és hát azt eltölteni ilyen forróságban egy 2 éves gyerekkel.... hááát nem eccerű feladat, de megoldottam végül. Igaz úgy elfáradtam mint a franc. Már többször megfogadtam, hogy amikor ki kell tennem a lábam otthonról aznap nem engedem el párom kocsival (menjen csaj szépen mocival)... de előző este mindig azt mondom, áááá majd megoldom meg sétálunk egy jót. Aztán a végén mindig az lesz, hogy hulla fáradtan egy nyűgös gyerekkel, izzadságtól csöpögve érkezünk haza. Igaz a napi testmozgás az megvolt, de kezdem már nem bírni...

Kép Kép
manósziget
 
 


Védőnéni egy órával előbb jött.. sehogy sem álltam, bőröndök mindenhol, meg rucik...., de aztán eszembe jutott, h Mabe eccer azt írta,h minek kell pucba vágni miatta a lakást... hát amire felért, összekapkodtam a rucikat, és kakiltam az egészre:):):)

Süti, télleg megkaptad a privimet, a tanfolyás előtt, h nem tudok menni? meg h nem jó a gépem?!

Kép

Kép
móka:)
 
 


Kakis téma: nálunk is volt már miatta teljes kiságy takarítás (átmosás, áthúzás), mert épp szétkente. A padlószőnyeg mosás, tisztítás sem ismeretlen.

Bibi: egyébként mi is a pampers-el jártunk hasonló "cipőben". Na azóta mi sem vettünk. Nálunk nem csak a háta közepéig lett olyan, hanem oldalt is sokszor kifolyt a tartalom. :roll: :)

spickey
 
 


[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76orka,nekem egy szopis melltartóm van(1300.-ért),ez lesz az eljárkálós,itthon meg topba beteszek egy akár félbe vágott textilpelust,nővérem szerint szopismelltartóba a betét kb addig bírta míg a 6.-ról leért a lift a földszintre!!!!És szte kényelmesebb is,mint a melltartó,hát én ezt fogom tenni,hiszek neki.

Vera,ékszerem megvan,köszi,krémtől(reparon) még nem hatódott meg,homeos bogyóban lehet én nem hiszek eléggé.Pénteken szólok dokikának,vagy ad rá valamit vagy megyek a sebészetre.

Kriszti,tegnap estéd nem semmi.

Fejem még mindig nyom.

Móka ,én hiányoltalak,illetve megjegyeztem,hogy mióta nem dolgozol azóta kevesebbet jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt olvastam,hogy a babák a 32 héttől a nap 90 % átalusszák,én MA vagyok 34+0,de Berni igen mozgékony kb a 60%-ot alszik,a többibe jön,megy,rúg,kapálódzik.Lehet ő is érzi az én fejfájásom.


Süti: sajnálom a fejfájást, meg az ékszeredet is :(:(:( ... amúgy nekem nap közben soha nem folyt a tejem magától :shock: :shock: ... ez is érdekes, és nem lehet tudni, hogy lesz ... éjjel, amikor nem szopizott csak egyszer ,akkor reggelre megtelt, és ha azon az oldalon feküdtem, akkor kifolyt az ágyra ... de naőp közben nekem sosem ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


kakis téma: nekem akkor irtó mákom volt eddig, mert ilyen nagy élményben nem volt részem :D :D :D :D

Bibi, hát látod :)

Utálok kánikulában enni, mert már attól is ver a víz, hogy kanalazom a levest :D :? Más is van így ezzel?
Elvileg ma délutántól gyülekeznek a felhők s lehet zápor és zivatar, mi szem szájnak ingere :D :D :D kíváncsi vagyok ideér e, s ha igen, akkor esik e...
/állítom Répcelakon van az ország legszárazabb része, s a legkevesebb eső/

vicger
 
 


Örülök, hogy Floranan is megvan egyben :lol: Látom nem csak én szenvedek a melegtől-valamennyire ez is vígasztal. Én is csak a visszaolvasásra vagyok képes, mire írnék, már meggyulladok és menekülök vissza a légkondis hálóba. Ami nagyon jó, hogy van, viszont azt hiszem kicsit megfázott a derekam, mert fájdogál...
Megint rendben volt a cukrom!
Hétvégén voltunk megint 4D-n, hátha Fruzsi mutat valamit, nagyon jó felvételek készültek, egyet kicsinyítettem nektek :)
Kép Fruzsi

Kép
lili34
 
 


Ja, és tiszta kis zsömleképű lett a múltkorihoz képest, úgyhogy ezek szerint csak én fogyok, ő nem, ami nagyon megnyugtató :)

Kép
lili34
 
 


Nekem tejnek se híre se hamva, viszont vettem két szopis melltartót. Én mindig hordok, mert kiverné a szemem (95D alapból), a sok fogyás miatt maradt is ekkora, sőt talán kicsit összement (apa szerint), így ugyanekkorát vettem.
Vihar?! Szerintem ha lesz is, utána nem győzzük majd kapkodni a levegőt, olyan pára és forróság lesz :? :? :? Ja, és persze a szél majd megint elviszi sok-sok ember élete munkáját egy pillanat alatt.

Kép
lili34
 
 


[quote="vicger"]k írta:vicgerakis téma: nekem akkor irtó mákom volt eddig, mert ilyen nagy élményben nem volt részem :D :D :D :D

Bibi, hát látod :)

Utálok kánikulában enni, mert már attól is ver a víz, hogy kanalazom a levest :D :? Más is van így ezzel?
Elvileg ma délutántól gyülekeznek a felhők s lehet zápor és zivatar, mi szem szájnak ingere :D :D :D kíváncsi vagyok ideér e, s ha igen, akkor esik e...
/állítom Répcelakon van az ország legszárazabb része, s a legkevesebb eső/


Én most tejfölös túrót ebédelek zöldpaprikával (ami piros színű :) ... semmi mást nem kívántam ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="lili34"] írta:lili34rülök, hogy Floranan is megvan egyben :lol: Látom nem csak én szenvedek a melegtől-valamennyire ez is vígasztal. Én is csak a visszaolvasásra vagyok képes, mire írnék, már meggyulladok és menekülök vissza a légkondis hálóba. Ami nagyon jó, hogy van, viszont azt hiszem kicsit megfázott a derekam, mert fájdogál...
Megint rendben volt a cukrom!
Hétvégén voltunk megint 4D-n, hátha Fruzsi mutat valamit, nagyon jó felvételek készültek, egyet kicsinyítettem nektek :)
Kép Fruzsi



de gyönyörűűűűűűűűűűűű :) ... és szuper, hogy a cukrod is rendben van !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Lili nagyon drága Fruzsi :) :) :) A cukornak örülök, hogy okés!

időjárás: délutántól várható nyugatról felhősödés zápor, zivatar. Nem nagy viharokra kell gondolni, csak amolyan megmutatom, hogy van még víz a felhőkben típusúra ... elvileg a kánikula is megszűnőben lesz tőle. majd meglássuk....

Bibi, fincsi... majd vacsira :)

vicger
 
 


Nálunk meg jéghideg gyümileves volt a menü. ;) Az is elviselhető ebben a melegben.

Lili, nagyon jó képet kaptatok a lánykáról. És tényleg milyen jól ki van már kerekedve a pofija. :)

Kép Kép
manósziget
 
 


Kriszti, nálunk egyenlőre semmi híre a felhőknek... még előfutárok sincsenek. :(

Kép Kép
manósziget
 
 


Manó egyelőre még sógoréknál járnak, szerintem először most Sopron borul be, aztán jövünk mi vasiak szép sorban :)
mármint felhőileg.

vicger
 
 


most nézem, nálunk még viszonylag jó idő van :shock:

http://www.idokep.hu/?oldal=hoterkep

itt pedig meg lehet nézni merre járnak a felhők :D
http://www.idokep.hu/?oldal=felhokep

vicger
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, aztán visszaolvasás :lol: utána jövök

:lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, hátha érdekel valakit:

Römer Baby Safe plus hordozó 0+13kg-ig

sötétkék /fekete/szürke színű,megkímélt állapotú, huzata eredeti, gyári huzat, nem cserélt

ECE R44/03

Ajánlott kor: újszülött kortól 15 hónapos korig (maximum 13 kg-ig)

Bekötése: menetiránynak ellentétesen az autó 3 pontos biztonsági övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére, bekapcsolt légzsák esetén első ülésnél nem használható

Tartozék: biztonsági öv, naptető, újszülött ülés szűkítőbetét

Hordozókar jellemzői: hátrahajló, markolata ergonomikusan kialakított

Biztonsági öv jellemzői: 5 pontos, központi övfeszítős, magasssága több fokozatban állítható

Naptető jellemzői: levehető

Szűkítőbetét jellemzői: magassága több fokozatba állítható

Váz jellemzői: dupla héjszerkezet

További tulajdonságok: bölcsőfunkció

Huzat kezelése: levehető, 40 fokon mosható

Hordozó súlya (kg): 3,5

15.000.-FT

Személyes átvétel Újpesten.


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mtücsök
 
 


süti!

Hát nem tudom, én azért szeretnék normálisan kinézni itthon is, és azért ezt a textilpelusos megoldást nem nagyon tudom elképzelni... Nem hordok háromszor akkora pólókat, mint amekkora vagyok, és hát melltartó + texitlpelus nem éppen mutatna jól a póló alatt. Meg azért a melltartóbetét kicsit olyan, mint a sima betét, hogy egy kicsit azért vízhatlan a hátulja, tehát nem egyből folyik át a tej, ez a textileplusra nem igaz. Valószínű ebben is sokfajták vagyunk, de nekem szoptatások között is időnként megindult a tejem az első jópár hónapban, akárhol, még baba nélkül is. Úgyhogy nekem elengedhetetlen a melltartóbetét is.
Sokat szoptattam házon kívül, én praktikusabbnak tartom ezért a szoptatós melltartót, és van 5-6 db (a legkisebb 2 éves koráig szopizott). De egyébként is melltartópárti vagyok, szeretem, ha tartja a mellemet rendesen valami.

Kakis ruci: kifolyik, de azért ált. ki lehet mosni, csak érdemes előkezelni... Én nem szoktam órákig áztatni.
Viszont a pelenkákba bízni nem szabad. Semmilyenben. Soha. Váltásruha cipelése erősen ajánlott házon kívüli elmenetelhez.
Mi már ruhát is vettünk kifolyás miatt soron kívül, mert akkor épp elfelejtettünk vinni. Egy készletet pl. Angliában, mert a londoni szállásunkról a londoni városnézésre indulva (1,5 óra tömegközlekedés) nem vittünk a lányunknak váltás ruhát (10 hónapos volt), és a Hyde parkban ücsörgés után felállva derült ki, hogy nyakig kakis... :D:D

Astrid

Kép
astrid
 
 


[quote="vicger"]m írta:vicgerost nézem, nálunk még viszonylag jó idő van :shock:

http://www.idokep.hu/?oldal=hoterkep

itt pedig meg lehet nézni merre járnak a felhők :D
http://www.idokep.hu/?oldal=felhokep


Nagyon tetszik ez az oldal, el is tettem!! :lol: :lol:

Egyébként a váltás ruhát csak igazolni tudom!! Az első "baleset" óta nálunk is mindig van. :D :D Inkább megsétáltatom azt is, nehogy ne legyen amikor kell.

spickey
 
 


Ruha: Én ha tehetem max. egy bugyit húzok, de éjjel azt sem! Nem bírom a ruhát...a pamut jól szívja a nedvességet, de MELEGEM VAN!!!!

Pihenés: Hurrrrrrá!!! A gyerkőcök nyári táborban, igaz 8-16ig, de nekem van időm pihenni és nem kell főznöm :lol:
Egyébként nekik tök jó lehet, lovaglás, medence, kirándulás, kaja, pia(jó szörpi) és mivel van ismeretség, ezért csak kaja áráért(amit anyósom megfinanszírozott).

Jövő héten anyám is aktívan gyerekez, szóval az ikrek is nőhetnek szépen :wink:

UH-ra szerdán megyek, kíváncsi vagyok mekkorát nőttek, de nekem napról-napra nagyobb a hasam, ezt az látja, aki legalább 3-4 naponta fut össze velem, meg én, aki tükörből viziteli mi történik a pocak alatt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Melltartóhoz szólnék: Mikor először voltam terhes a 75/A melltartóval kezdtem. Aztán vettem 80/B-t gondoltam jó lesz...és mikor szülés után belövellt a tej a 90/C kosaras kellett :shock: :wink:

Tehát nem érdemes jóval előre megvenni a melltartót, mert bizti, hogy csak kicsit lesz nagyobb a cici? :wink:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Na, ezaz Csunyeszka... mekkora lesz a cickó. :lol: Rám már most azt mondja azuram, hogy tésasszony vagyok. :lol: És a jelenlegi állás szerint kell 90/A... anno 75/B-ről indultam neki... mi lesz még itt??? :shock:

Nekem sokkal nagyobb fejtörést okoz a fűző... Míra után csak sima fűzőszerű bugyijaim voltak, de most úgy gondoltam megengedem magamnak azt a luxust, hogy vegyek egy Anita fűzőt... Igenám, de mekkorát?????? Vagy vegyem alapul a mostani csípőbőségem és ahhoz megfelelően a bugyit?

Kép Kép
manósziget
 
 


V.Andi
Igazán akkor tudnék most jót aludni, ha lebegnék az ágy felett, vagy hasra tudnék fordulni... :wink:
Kicsit megkapta a hátamat a nap :oops: :oops: :oops:
És... kellene egy katéter vagy egy pelenka, hogy ne kelljen állandóan feltápászkodnom pisilni... :wink:


Nekem semmi előtejem nincsen még...

Manósziget
Mi már nem vállalunk be hosszabb távú utazásokat...az utazás miatt...
Nekem a Fadd-Dombori--Debrecen táv is kiborító volt... :roll: :oops: :cry:

Vicger
Anyukád :roll: :roll: :roll: :cry:

Floranan
Az első időben úgyis az lesz a legcélszerűbb, hogy a közeledben lesz Csoki...

Dorka
Valami utasbiztosítás?
De... megindult szülés sűrgősségi ellátást igényel....!!!!!!!!
(ezt használják ki Ukrajnából, Romániából sokan :oops: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: )
Melltartó... próbáld ki a sport melltartókat! Nekem azok nagyon kényelmesek!

Vicger
Az EU-s kártya csak arra az ellátásra érvényes, amit az adott országban ingyenesen igénybe lehet venni... ha ott fizetni kell valamiért (pl. kórházi napidíj), akkor azt fizetni kell!!!!!!
Horvátország meg nem eu :wink:

Süti
Az, hogy kinekmennyire kell betét a melltartóba teljesen egyéni.
Nővérem szoptatott, adta le a tejet... és nem kellett neki melltartóbetét!

Móka
És védőnő szóvá tette, hogy nem csillog-villog a lakás???? :wink:
Én egyébként szeretem, ha egy lakáson látszik, hogy élnek benne... nem steril... :oops: :wink:

Debrecenben reggel volt egy zápor....
Vendég
 


Floranan, de jó, hogy vagy megint :lol: Már nagyon hiányoztál ám nekünk :wink:

Tanfolyam: szerintem nem gáz, hogy nem jöttél el, abban a könyvben, amit vettünk minden le van írva szerintem, apa szaktudásával kiegészítve meg teljesen jó leszel szerintem.

Sírás: kb. két hete én is mindenen elsírom magam egyik pillanatról a másikra. Ja, és még soha nem volt ilyen szintű hangulatingadozásom :roll:

Tudom, hogy nem nyugtat, de mi sem megyünk nyaralni idén, de ne bánkódj miatta, majd Csokikával jövőre mentek sokat sokat :wink:

Brumi, szerintem nem kell vastagabb köntös, hiszen egy gyermekágyas osztályon kicsit mindig melegebb van a picik miatt.
Nekem egy vékony (de nem pl. pizsi anyagú) rövid ujjú kb. térdig érő köntösöm van.

Kriszti, nem semmi a gyerkők hazaérkezése :roll: :roll:

Tuti, hogy csak nem akartak téged zavarni, azért nem szóltak, de hát akkor is, elhiszem, hogy dühös voltál :x

Flora, a felújítást én is hagynám most a csudába.

És nem te vagy az ufó, egyszerűen csak logikusan gondolkozol, azt meg egyedül csak te tudod, érzed, a párod sem tudja átélni, hogy már nekünk mennyivel nehezebb az édes teher napról napra :wink:

Ha rajtuk múlna szerintem még a szülés előtt is simán bevállalnák pl. a felújítást stb.

Vera, már a 34. héten el kell kezdened járni nst-re?
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy az csak a 35-36. héttől kezdődik.

Dorka, van valami euro kártya vagy micsoda biztosítás gyanánt, állítólag ha ez van, akkor kint nem kell semmit sem fizetned, és ha jól tudom itthon sem kell utólag fizetni.

Móka, de jó, hogy felőled is hallani :)
Zenélő körhinta, kis Gubacs menekülése - háát, nem tudom, lehet, hogy elsőre furi volt neki, de azóta már tuti, hogy megszerette :wink:

Süti, fejfájás :evil:

Süti, Bibi, strandolók, örülök, hogy jól sikerült a csobbanás, strandolás a hétvégén:)

Andi, tök jó a medencés kép, sokat nőtt a pocód :)

Ezt gyorsan elküldöm, mielőtt elszáll minden :lol:
Vendég
 


Reggel volt egy jó kis zápor... dörgött, villámlott... :cry:


Andi
Klíma :evil: :evil: :evil: :evil:
(én legszívesebben leszereltetném... :roll: )
Nem a meleg miatt nem tudtam aludni. A strandon kicsit megkapta a hátamat a nap... érzékeny most, ha valami hozzáér :oops:

Manó
Én már nem vállalok be semmi hosszabb autózást. Nekem elég volt az a 400 km, amit Dombori-Debrecen között megtettünk...

Floranan
Nálunk eleve nem lesz Imolának csili-vili szobája, egy hordozható bölcső lesz a mi hálónkban :wink:

Vicger
Anyukád :evil: :evil: :evil:
Az augusztusiaknál is már mennyi baba született! :wink:

Floranan
Jó pizsi-partyzást!

Dorka
Valami jó biztosítás... csak nem tudom, kötnek-e 3x hetesen...
EU-s kártya elvileg jó....

Mire jogosít az EU-kártya?

A külföldi ellátási jogosultságot az úgynevezett európai egészségbiztosítási kártya igazolja. Ennek alapján a kártya birtokosa ugyanolyan feltételekkel jogosult az orvosilag szükséges ellátásokra, mint az adott tagállamban biztosított személyek. Az egészségbiztosítási pénztár azonban külön felhívja az érintettek figyelmét arra, hogy az egyenlő elbánás elvének az alkalmazása azt is jelenti, ha az adott külföldi tagállamban a biztosítottaknak az ellátásért önrészt kell fizetniük, ezt a magyar turisták is kötelesek kifizetni. Fontos tudni, hogy az EU-kártyát csak a külföldi egészségbiztosítóval szerződésben lévő szolgáltatók kötelesek elfogadni, a szerződés nélküli magánorvosok, magánkórházak térítési díjait minden esetben a beteg maga köteles viselni.
Vendég
 


Süti
Melltartóba betét nagyon egyéni, hogy kinek mennyire kell!
Tesóm a 4 gyerekét szoptatta, adta le literszámra a tejet, de nem kellett neki betétet hordania.

Móka
Nálam a lakás mindig olyan, hogy látszik benne az élet :lol: :wink:
Vendég
 


az eus kártya okés lenne de horvátország nem eu..........
mano te megkockáztatod biztosítás nélkül?

jajjj lányok ezt a képet nézzétek..:))))) mintha a hold lenne:)))) de nem az ám:))))
Kép

KépKép
dorkamartini
 
 


Mi is csak eu-s kártyával.... mindig csak azt szoktuk. Meg hát megbeszéltem babóval, hogy nem lesz semmi gond.

Jó a pocfotó!!! :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Tej: Akinek nincs előteje az nem jelent semmi rosszat!!!

Én már tehén kategória vagyok, persze, hogy nem zárul a szelep olyan erősen, mint fénykoromban :wink:

Az első babánál csak a szülés után 3. napon lövellt be a tej, és komolyan félelmetes volt. Éjszaka arra keltem a kórházban, hogy ömlik valami a hasamon...hát a tejcsi volt.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Móka,privit megkaptam,de annyira lesúlytott,hogy nem tudsz jönni,hogy a rossz gép már fel sem tűnt.

Vicger,levesből csak hideg!!!!Én reggelire csak vajas kenyeret kakaóval kívánok.Ebédre valamit meleget eszem,de azt is csak langyosra melegítve.,du.jól lehűtött gyümiket szoktam.Este meg szendvicset(most pár napja sülthús zsíros kenyeret csemegeubival).

Lili,Fruzsi egy angyalka.Cukor szuper!!!

Astrid,én uuuuuuutálom a melltartót.egy dolog miatt hordom,mert uuuuuuuuutálom mikor az uninteligens palik megjegyzik amikor fázok.Akkor inkább a topokra szavazok.És nem mellenként kell pelus,azt félbe vagy négybe is lehet vágni,és úgy behajtogatni.A szopis melltartót meg elmenetelnél fogom használni,vettem bele betétet is.Hát majd meglátjuk mire lesz szükség.

Mabe,kicsi zuhi is zuhi,én kiálltam volna alá!!!!

sutimano76
 
 


Dorka pocikép nagyon jóóóóóóóóó!!!!!!!

Eddig nem volt net,és ha nem jövök akkor megint elment,most megyek megnézem a pic-et,mert már napok óta azt se tudtam.

sutimano76
 
 


Képek megskubizva,pocik nagyon szépen gömbölyödnek.
Andi,nagyon hívogató a medence!!!

Ha jól láttam akkor felhők még csak Nagykanizsán járnak,nem tudom milyen gyorsan jönnek,de sztem max késő éjjel fog ideérni. :(

sutimano76
 
 


Jelentem Kaposváron dörög és itt a vihar szele is!!!!!!!!! :lol: :lol: Talán éjjelre már kicsit jobb lesz a levegő.

Kép Kép
manósziget
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?