Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

még élek, csak iszonyat meleg van. Egész délután ki se jöttem a besötétített szobából...

Most meg kikészített a férjem vagy inkább a hormonjaim - megyek kialszom magamból, holnap már biztos bőbeszédűbb leszek.

Remélem mindenki jól van ebben a forróságban.

t-pk
 
 


[quote="lipót beatrix"]B írta:lipót beatrixocsi nem láttam, hogy mit irtál a helyzettel kapcsolatban! Akkor meg egy kis nöi fifika játszd el ,hogy sz@rul vagy mindenki szolgálja ki magát :D :D


PONTOSAN! : neked (nektek) pihenni kell(ene), és nem még 2 gyerekkel biciklizni ... éppen elég nekd a családod ellátása ... és lehet, jobb heyled lenne most a kórházban, mert akkor legalább pihenni tudnál :(e

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok,megvagyok,csak kerti sütésen voltunk.Holnap jövök,és reagálok.
Brumi,strand jó volt!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

sutimano76
 
 

 
 

Jó reggelt!

Kép
Vendég
 


Tegnapi strandolás annyira jó volt, hogy ma folyt. köv. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Anyukám azt mondta, hogy rá kellett jönnie, hogy az unokái örökölték a gyerekei kopoltyúját, úszóhártyáját :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Mostanában olyan sok vízi balesetről lehet hallani :cry:
Mégis nagyon sok 4-5 éves gyerek is kóricál a strandon a medencék között, a csúszdánál szülői felügyelet nélkül! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
(7 gyerekkel voltunk kinn--+2 pocaklakó, 7 felnőtt :wink: )

Kórházi csomag
Nálunk hálóinget, betétet, pelenkát, babaruhát nálunk adnak. Az én listám ennyivel rövidebb. És mellszívót se viszek...

Floranan
Én még nem is láttam a táppénzes papíromat. Az üzemorvos (ő a háziorvosom is), simán átküldi a bérügyeseknek :wink:

Csunyeszka
Rokonok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bibi
Én nem bírom ki, hogy ne menjek a vízbe :oops:
És ott olyan jó, könnyű vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
(méhen belüli fertőzés...okozhatja bármi, akár egy közönséges influenza is, ami a vérrel eljut a babához...legtöbbször nem helyi fertőzés)

Floranan
Nagyon csinos pocid van!
Lépcsőn legurulás :cry:

Mindenkinek kellemes, szép napot!
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek. :D :D

Én is vagyok, csak olvasó voltam mostanában. Jelentem: nálam is jelentkezett már 1-2 jóslófájás. Nem volt valami kellemes. Kicsit meg is lepődtem, mert az előző terhességem alatt nem volt ilyenem. Ahogy a nagy "öregek" mondják:"nincs két egyforma terhesség".
Most viszont gyorsan vasalok egy picit, míg csend van. (és valamennyire hűvös)

spickey
 
 


[quote="mabe86"]
írta:
mabe86
Floranan
Én még nem is láttam a táppénzes papíromat. Az üzemorvos (ő a háziorvosom is), simán átküldi a bérügyeseknek :wink:



Floranan
Nagyon csinos pocid van!
Lépcsőn legurulás :cry:

Mindenkinek kellemes, szép napot!


Nálunk nekem kell elvinnem/elküldenem a könyvelőnek, miután elhoztam a körzeti dokitól.
Igazából csak azért érdekelne, hogy ki mit választott, hogy 2 v 4 hetente küldjék a pénzt?
Mondjuk nemsokára Tgyásra jelentkezem, az meg eleve havonta van, ugye?

Köszi a poci-bókot :)

Tanfolyamosok!
Elég, ha elolvasom a feltett anyagot, és mondjuk Apa megmutat pár dolgot (ő ért hozzá) v menjek el szerintetek?

floranan
 
 


Mi a véleményetek: a kicsi ágyába a szivacsot ? fokon mossam át?
Ti hogy szoktátok? Csak benyomom a mosógépbe?

spickey
 
 


[quote="spickey"]M írta:spickeyi a véleményetek: a kicsi ágyába a szivacsot ? fokon mossam át?
Ti hogy szoktátok? Csak benyomom a mosógépbe?


Sziasztok!

Én most tettem rendbe a bölcsőt, a szivacs vadi új volt, 40 fokon átmostam, de mosószer nélkül! ... és rányomtam még egy plusz öblítő programot, abba tettem az öblítőszer helyére az ezüstvizet ... 2 napig száradt a tűző napon, plusz át lehet vasalni forró gőzölős vasalóval (én ezt már nem tettem meg, tekintve, hogy az enyém vadiúj :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok,látom mindenki hűvösebb helyen van,mint a lakás.Alig van élet!!!
Brumi,mégse mentetek strandra???
Én lemondtam a balcsiról.mert reggel iszonyat fejfájásra ébredtem.azóta enyhült egy algopirin miatt.most itthon fővök,míg a drágám kint kapál.jó lenne már ha túl lennénk a füvesítésen.

sutimano76
 
 


[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76ziasztok,látom mindenki hűvösebb helyen van,mint a lakás.Alig van élet!!!
Brumi,mégse mentetek strandra???
Én lemondtam a balcsiról.mert reggel iszonyat fejfájásra ébredtem.azóta enyhült egy algopirin miatt.most itthon fővök,míg a drágám kint kapál.jó lenne már ha túl lennénk a füvesítésen.


Nem mentünk, mert nagyon meleg volt, férjem délelőtt lenyírta a füvet, gondoltuk, majd délután, alvás után, de Lilla még alszik ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!
Mi is megjöttünk tegnap a Balatonról. Amilyen lökött nő vagyok, amíg ott voltunk, mindig haza akartam jönni, most meg olyan jó lenne ott (Bár senkinek nem kívánom, hogy éjszaka órákig ne aludjon, mert a szél folyton fel akarja borítani a sátrát...)
Jól vagyunk. Az első CTG tökéletes, kedden megyek megint. Nekem nincsenek még jóslóim, azt mondták a 36. hétig szedjem a magnéziumot.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Kriszti, hova lett? Vagy csak nem látok a szememtől?

Nekünk kókuszmatracaink vannak. Beleállítom a kádba, lezuhanyzom, átszappanozom, kiöblítem, ha valamennyire kicsöpögött kiteszem az udvarra, estére megszárad. Egyébként minden áthúzáskor kiporszívózom. A porallergiás gyerekem a szivacson folyton tüsszögött, ezen nem.

A látott pocakok szépek, mind nagyon csinosak vagytok és szerintem egyik sem szállt még le:wink:

(csak villámolvastam, bocs, de többre nincs erőm, fáradt vagyok...)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Anna: Kriszti a szüleinél van, nincs net közelben :)

Hááát, a mai napom az az abszolut no comment - kategória: lehet, megint fornt jön, de ma terhességem egyik legnyűgösebb napját éltem meg: sehogy semmi nem volt jó ... baromira fent van a pocakom, a melegtől be voltam lassulva és folyamatosan keményedtem ( jósló ma még csak egy volt ... ) ... szóval ma igazán "terhes" voltam, a magam és a környeztem számára ... Lilla ma 2szer lepisilte a szőnyeget (pelenkát folyamatosan leveszi, de nem ül még a bilire ... ja, és be is trottyolt a bugyikába, mondjuk azt nem kente szét szerencsére sehol, attól csak én lettem szinte az esti fürdésig lemoshatatlanul, mindkét karomon könyékig szaros .... komolyan: hiába mostam akár mivel, csak éreztem még mindig a szagot :shock: ...

jó lenne holnapra kicsit összekapnom magam: még mindig nincs táskában a kórházi holmink (minden ki van már mosva, de az én ruháim nincsenek kivasalva, betétet és pelust sem vettem még a kicsinek és akarok egy mamuszt a lábamra a fürdős papucs mellé, szóval lesz még legalább egy utam a tescoba, onnan kell még 2 olcsóbb fajtájú szopis melltartó (pedig de jó lenne csak Anitával felszerelkezni: összehasonlíthatatlan minőségben és kényelemben még a triumphal is, de annyira drága :(:(:( ... nekem volt Lillával Anita, Triumph, meg C&A óóóóócsóóóóó szopismelltartóm ... az Anita most is olyan, mintha a dobozból vettem volna ki, pedig feketéből az az egy volt csak, ha fekete kellett, mindig azt vettem fel, és ugye 23 hónapig szoptattam) ... :shock:

Szerintetek (vegyük az optimális esetet, hogy szept közepén szülök ...) kelleni fog a kórházba melegebb frotír-köntös, vagy elég egy hosszú ujjú, de vékony pamut ???

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Csajok, van egy babakádam, és egy merev pelenkázólapom eladó, ha valakit, vagy az ismerősét érdekelné megköszönöm, ha továbbítjátok a linket !!! :)

http://www.vatera.hu/brendon_os_babakad ... 19488.html

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,ha olcsó melltartó is jó akkor vegyél a józsefvárosin.nekem még csak az az egy van,de ha fog ég kelleni,akkor megkérem a nővérem ,hogy szaladjon ki.Mosás után is tartotta a formáját,szóval eddig jónak tűnik.
kaki dolgot sajnálom,de szerencs hogy mondjuk a szőnyeg nem kapott,na akkor éreznéd csak sokáig a szagokat.

Anna,minden elismerésem a tied,sátrazni ekkora pocakkal,és a földön aludni,nekem a strandon még az ülés se ment,egy kempingszéken ücsörögtem. Örülök,hogy monden rendben.

Brumi,tedd oda mindkét köntöst és majd meglátod,hogy melyiket kell vigyel,az indulás pillanatában.Nekem még csak vastag van,de majd beszerzek egy vékonyat is.Bár igyekeztem olyan hálóinget venni,amire nem feltétlenül szükséges.

sutimano76
 
 


Szép jó estét!

Látom ma nem volt nagy forgalom.Remélem mindenki kellemesen töltötte a vasárnapot.

Aki augusztusban,az ebben a hónapban,de a többség a jövő hónapban szül.Már itt tartunk.Hamarosan szeptember!

Anna,örülök a jó híreknek,és üdv újra itthon.Nem semmi,hogy bevállaltad a sátorozást.Biztos nagyon jó lehetett.Képek nem készültek?

Brumi,sztem nem kell a meleg köntös,mert azért ha hűvös lenne esetleg,a kórházakat ilyenkor fűtik,pláne a szülészetet.Ha ott van mindkettő kéznél,abból baj nem lehet.Nekem semmi cuccom nincs meg a kórházi pakkomba,csak a papucsom:lol:

Én ma kur.a nyűgös,vagy nyűgös kur.va :oops: :lol: :lol: :lol: Nem tudom,de extra elviselhetetlennek és nyomorultnak érzem ma magam. Pedig nem kaptam napszúrást.

Kép
v.andi
 
 


Süti,ma extra meleg volt,lehet nem is baj,hogy lemondtál a Balcsiról.Csak gondolj bele,hogy hazafelé a tömegben....tegnap egy barátnőmék mentek le,baleset volt a pályán,és 40 km-es sor volt,lépésben haladtak a dög melegben.
Fejfájás elmúlt?

Kép
v.andi
 
 


Hát sikerült a nővéreméknek is hazafelé baleset miatt kerülő úton menni,de légkondis a kocsi,így gondolom kibírhatóbb volt.
Hát úgy 14 óráig,ettem,ittam,aludtam.így nagyrészt elmúlt,de lehet holnap még fog kicsit kínozni.Attól függ,hogy mit számítok kezdésnek.nekem sajna 2 napig eltartanak a fejfájások.

sutimano76
 
 


Riogatásképpen pocakfotók között egy fürdős bálna :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Halihó!!!
hóóóóóó ... de jó is lenne....

Meg vagyok, köszönöm a hiányolást. Van net, csak fent van a tetőtérben a számítógép, így jobbára csak olvasó üzemmódban vagyok, mert mire reagálnék már sikítófrászt kapok a melegtől :? :? :? :?
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nem bírom már magamat sem elviselni, annyira kikészít ez a dögmeleg... a puszta létezés felér egy cardiotréninggel..... gyűlölöm :evil: :evil: :evil:

Ráadásul az ex elvitte a nagyokat Balcsira, még mindig nem értek haza, szóval kicsit pánik van...fél 8kor beszéltünk, dugó van, már negyven perce úton vannak, de még mindig a balcsi parton araszolnak. mostanra a telefonja lemerült, csak hogy hab is legyen a tortán... De Atesz nagyon rendes, végig hívta a yardokat , nem volt baleset, viszont még mindig dugó hegyek mindenhol a Balcsi körül.... / ettől függetlenül aggódom /

nekem elkezdett folyni a tejem... ilyen még egyik várandósságomnál sem volt. Jósolgatok is szépen,a hüvelyben meg már előfordul az a szúró érzés, remélem még nem nyílik a méhszáj... de szeptemberig nem szülhetek, ez Lucával is meg van beszélve, úgyhogy emiatt no para :)

Floranan, 28-án láttam Párodat a westendbe :) :) :) úgy örültem, mintha Veled találkoztam volna. Persze nem szólítottam le :)

Anna, megnéztem hol laktok, alig fél órányira az Anyuéktól! :) A sátrazás miatt meghajlok / illetve, hajolnék, ha tudnék :)/ előtted :)

vicger
 
 


Andi hasonlóképpen érzem magam, szóval együtt érzek....

vicger
 
 


még mindig semmi.....

vicger
 
 


Kriszti,biztos minden okés velük,de ebben a vasárnap esti csúcsban kész őrület hazajutni.Sztem nemsokára megérkeznek.

Kép
v.andi
 
 


Kriszti ne izgulj, hazaérnek!

És ha kicsit megnyugtat (engem megnyugtattak soraid) nekem is tegnap előtt belövellt a tejem, nem víz színű, hanem sárga-fehér, ami szülés után szokott :shock:
Amúgy fájnak is rendesen :cry:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Kép
Vendég
 


Alig aludtam az éjjel :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Megyek és bepótolom...
Vendég
 


Hahó Mindenki!

Vagyok én is,de a hétvégén csak olvastam.

Bibi: indiai kaja,hmmmm,még a nyál is összefutott a számban.

Floranan: jó képek,csini pocid van. :D

Csunyeszka: a tej nálam is beindult szombaton,meg is lepett rendesen.Feszül is a cicim rendesen.

Kriszti: vigyázz a tetőtérben. :)

Kórházi csomag: sokminden megvan már nekem is,de pl még csak talán a héten tudom meg,hogy mi az amit adnak a kórházban.

Mabe: jó éjt! :D

Alvás:az éjszaka most nekem is szörnyű volt.Kb fél 1ig ébren voltam.Dögmeleg van itt a haramadikon,ráadásul görcsöltem is,ami nagyon nem volt jó.

Egyelőre ennyi!Puszi nektek
Vendég
 


Madárfüttyös jó reggelt!

Kriszti,mikorra érkeztek meg a nagyok????Reggel ti voltatok az első gondolatom.

Floranan,csini pocak:wink:

Mabe,alvás :twisted: Kapcsold be a klímát,és akkor tudsz egy jót aludni :wink: 8)

Hát ez a tegnap este...kritikán aluli volt.Nem vagyok egy izzadós fajta,de ömlött a víz rólam,annyira meleg volt.29 fok volt még 11 kor a nappaliban.Szerencsére a hálónk hidegebb,de nem sokkal.Éjfél után tudtam elaludni. :twisted:
Ma welness napot tartok.Gyorsan,míg hűvösebb van rendet rakok,és megint lesz egy kis kéz és lábápolás,házhoz jön.Alig várom.Délután meg megyek egy helyre,ahonnan majd hozok "meglepit",azaz megmutatom nektek,hogy mit csinálok délután :wink: :wink: :wink:

Vigyázzatok magatokra,mára is kánikulát mondtak!!!!

Kép
v.andi
 
 


Szép jó reggelt,

remélem mindenki túlélte a hétvégét, olvasom nyűglődtetek rendesen. :( Biztos a meleg okozta.

Kriszti, minden ok? Gyerkők mikor értek haza?

Mi is Balcsiztunk tegnap. Áááááá olyan jóóó volt. Fújt a szél, így elviselhető volt a meleg. A víz meg... na az mint a lóhugy, már bocsi. De iszonyat milyen tömeg volt Lellén... Délután állunk sorba fagyiért, halljuk az M7 Fehérvártól M3-ig áll... Na, mondtam, most is örülök, hogy nem Pesten lakom. Iszonyat lehet ilyenkor hazajutni... még klímás kocsiban is.

Mi meg tegnap ott a strandon úgy döntöttünk mégis bevállalunk pár nap horvátot, így pénteken hajnalban irány a tenger!! Max. ha Ákos nagyon nem bír magával, akkor születési helynek vmi horvát kis várocska lesz beírva. :d Na, jó csak nem. Még nem érzem, hogy itt lenne az ideje. Szerencsére jóslóim nincsenek... Mírával se voltak. Mostanában a keményedések is ritkultak. Látom tejci másnál is kezd beindulni. Nálam kb. 1-1,5 hete jelent meg először a friss nedű. Tegnap este együtt fürödtem Mírával a kádban.... erre ő: anya ez mi ez? kérdezte és mutatott rá a cicire... mondom tejci. Aha, öcsi ezt fogja szopizni. :)

Ma védőnő, meg kis vásárolgatás... Nem igazán fűlik hozzá a fogam, de hát evvan.

Mindenkinek szebb napot, mint a tegnapi volt.

Kép Kép
manósziget
 
 


Sziasztok!

Vicger, hihi, máskor szólítsad le nyugodtan :D
A joslófájások milyenek? Nekem 1 hete nagyon keményedik a pocim, fáj, annyira.

Bibi, próbálj meg lazítani!!

Mondom én, aki egy hónapja annyira, de annyira nyűgös :(
Bármin elsírom magamat, naponta 1x-2x tuti sírok... :( Már aggódom, nehogy vmi baja legyen a picinek :( :(
Párom is feszült, én is... még az is egymáson csattan.
És erre tegnap mondja anyu, hogy aki csinálta volna holnaptól a galériát, csak SZEPT. 4-én kezdi el. Mondtam, h akkor már ne, 20 nappal a kiírt időpont előtt... és úgy volt, h megcsinálja most, utána festünk. Most előtte fessünk, h utána megint minden csupa kosz legyen? Vagy 10 nappal a bébi előtt, az nonszensz. És egyre kevésbé bírom a strapát, 20 nappal előtte ekkora felfordulást hogy bírok ki?? Ráadásul akkor Anyuéknál aludnánk majd... és ha bármi miatt hamarabb jön a pici?? Megérkezik egy idegen lakásba, utána pár naposan költözik?? Oké, megbeszéltem vele, h 17-én jön, de... Most nem tudom, lemondjam-e vagy tűrjek, de ettől is olyan ideges lettem!! Még nincs meg a kórházi csomi sem, kéne venni egy csomó mindent, nekem is, Ébanonak is, úgy érzem, hogy összecsapnak felettem a hullámok :(

Nyaralás sem lesz valszeg, mert kicsúsztunk a keretből :(

Jaj, bocsi, h így kifakadtam :( :cry: éppen nem tudom, mit tegyek.

floranan
 
 


Kép

Kép Kép
manósziget
 
 


[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi,ha olcsó melltartó is jó akkor vegyél a józsefvárosin.nekem még csak az az egy van,de ha fog ég kelleni,akkor megkérem a nővérem ,hogy szaladjon ki.Mosás után is tartotta a formáját,szóval eddig jónak tűnik.
kaki dolgot sajnálom,de szerencs hogy mondjuk a szőnyeg nem kapott,na akkor éreznéd csak sokáig a szagokat.

Anna,minden elismerésem a tied,sátrazni ekkora pocakkal,és a földön aludni,nekem a strandon még az ülés se ment,egy kempingszéken ücsörögtem. Örülök,hogy monden rendben.

Brumi,tedd oda mindkét köntöst és majd meglátod,hogy melyiket kell vigyel,az indulás pillanatában.Nekem még csak vastag van,de majd beszerzek egy vékonyat is.Bár igyekeztem olyan hálóinget venni,amire nem feltétlenül szükséges.


Köszi a tippet Süti :) ... (bár nekem a józsefvárosi piac eléggé kiesik, és nem is nagyon szoktam piacon ruhát venni ... kicsit bennem van az a botrány pár éve, amikor a piacon vásárolt papucstól csúnya bőrkiütése lett valakinek ... akkor már sokkal szívesebben veszek használt ruhát, de hát ugye a fehérnemű nem ez a kategória ... szóval szerintem marad a Tesco vagy a Cora ...
:shock: ...JA: és szoptatós melltartóból minimum 3 kell, de inkább 5-6 !!! ... a tejtől pillanatok alatt 'savanyú" szaga van, ha éjjel is hordod, akkor nap közben is váltani kell (engem legalább is zavart, hogy kissé romlott tejszagom volt, ezért én cseréltem ) ... szóval, a mosást bírnia kell, mert 2 naponta sorra kerül, ha csak nem veszel vagy 10et belőle ....

hááááát, éppen ez az: vastagabb köntösöm nincsen, azon filózok, vegyek-e ... :shock: :lol:

Kaki: igen, nagy szerencsém volt, hogy csak engem kent ki kakival, mást nem :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="floranan"]S írta:florananziasztok!

Vicger, hihi, máskor szólítsad le nyugodtan :D
A joslófájások milyenek? Nekem 1 hete nagyon keményedik a pocim, fáj, annyira.

Bibi, próbálj meg lazítani!!

Mondom én, aki egy hónapja annyira, de annyira nyűgös :(
Bármin elsírom magamat, naponta 1x-2x tuti sírok... :( Már aggódom, nehogy vmi baja legyen a picinek :( :(
Párom is feszült, én is... még az is egymáson csattan.
És erre tegnap mondja anyu, hogy aki csinálta volna holnaptól a galériát, csak SZEPT. 4-én kezdi el. Mondtam, h akkor már ne, 20 nappal a kiírt időpont előtt... és úgy volt, h megcsinálja most, utána festünk. Most előtte fessünk, h utána megint minden csupa kosz legyen? Vagy 10 nappal a bébi előtt, az nonszensz. És egyre kevésbé bírom a strapát, 20 nappal előtte ekkora felfordulást hogy bírok ki?? Ráadásul akkor Anyuéknál aludnánk majd... és ha bármi miatt hamarabb jön a pici?? Megérkezik egy idegen lakásba, utána pár naposan költözik?? Oké, megbeszéltem vele, h 17-én jön, de... Most nem tudom, lemondjam-e vagy tűrjek, de ettől is olyan ideges lettem!! Még nincs meg a kórházi csomi sem, kéne venni egy csomó mindent, nekem is, Ébanonak is, úgy érzem, hogy összecsapnak felettem a hullámok :(

Nyaralás sem lesz valszeg, mert kicsúsztunk a keretből :(

Jaj, bocsi, h így kifakadtam :( :cry: éppen nem tudom, mit tegyek.


Flora: te is próbáld meg !!! :) ... én sem vállanám be a szeptemberi galéria építést, meg utána a festést ... én megcsináltatnám a festést most, azután a galériát meg majd akkor, amikor már összeszoktatok a picivel ...

az nagyon tudja idegesíteni z embert, ha a csomag nincs kész: már én is ezen parázok, naponta többször ... msot meg is fogadtam magamnak, hogy a héten meg kell lennie !!! ... csak annyi felé kell még menni vásárolni hozzá, azt meg a napi teendők miatt már annyira nem bííííííííííííírom :(

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Kriszti!: remélem, minden okés veletek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Köszi csajok.
Rendben megérkeztek, de azért nem volt ez olyan eccerű... ugyanis amíg mi már az összes szakhatóságot végigtelefonáltuk, plusz még az útinformot, hogy mi az isten van már, addig a gyerekeim már lent húzták a lóbőrt anyámnál :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ugyanis ugye mi a tetőtérben vagyunk, megy a ventillátor, nem hallottuk az autót, hogy megállt a ház előtt. Anyám meg b...tt szólni, hogy te böszme marha ne aggódj, megjöttek a srácok. éjfél körül sikerült kideríteni ex élettársának a telszámát, felhívtuk, s közölték félkómásan, hogy már Sopronban vannak, a gyerkőcök meg másfél két órája itthon. Hát ne tudjátok meg milyen zabos lettem Anyámra.
Reggel megkérdeztem, hogyan is gondolta ezt az egészet, s ami a legdühítőbb, hogy nem értette mi bajom, sőt, majdhogynem én voltam a hülye. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ami a vicc az egész sztoriban, hogy kétszer mentem le anyámhoz, /már aludt, nem is értettem, hogyan tud aludni, mikor a srácok nincsenek még itthon .../ be is néztem a gyerkőcök szobájába, de csak a matracot láttam, gyereket nem /teljesen felmásztak a matrac tetejére, ott aludtak. Így utólag ez már mosolyfakasztó, de éjjel.....
na mindegy. Jó lenne ha már szeptember lenne, Luca kint lenne, Anyám meg itthon...
Ugye, aug 27én hozza vissza Miskolcra a nagyokat, s marad Luca születéséhez képest egy hétig.

Bibi, én nem vennék vastag köntöst ;)
Flora, szerintem festés, a galéria meg bőven ráér később. A feszültséged pedig tök normális, nyugi, nem lesz tőle baja Csokinak :) /én is feszült vagyok, pláne ma :twisted: :twisted: :twisted:

vicger
 
 


Vicger,
örülök, hogy minden rendben, a lényeg, h épségben megérkeztek, Anyukád meg... hát próbálj meg nem haragudni, de megértelek teljesen ám!

Én is amondó vagyok, hogy hagyjuk a galériát, csak így egyáltalán nem tudjuk majd elszeparálni a kis lurkót :( és mivel eleve a felső rész nyitott, nem lesz egy zárt sarka sem :( és úgy akartunk festeni, hogy az ő része más színű, most akkor azt sem tudom, hogy csináljuk...
Anyu meg mintha nem értené, magára veszi, hogy ő csak ezt tudja most nyújtani, és nem érti, h nem azzal van a baj :(
Még a párom is arra utalt, h én vagyok a hálátlan, igaz, szerinte is késő lenne, de azért ezt megjegyezte...
Mindenki UFO, vagy én vagyok teljesen hülye, h nem akarok 37. hetesen lakásfelújítani????????????

floranan
 
 


Floranan, hidd el, ha megszületik Csoki, eszed ágában sem lesz még csak kicsit sem elszeparálni ;) ;) szóval ezzel bőven ráértek akár fél éves koráig is. A festéssel meg lehet játszani, hogy ahol az ágyikója van, ott más színű a fal pl mondjuk a sarokban félbehajtott szalvétaként van a más színű festés, /nem tudom érthető e :D , vagy mint anno a Big Brother házban variáltak a festéssel.
Nem vagy Ufo :D Meséld el a családnak, hogy ilyenkor már a létezéshez is önuralom kell, nem hogy galériát építeni ;)

vicger
 
 


A júliusi topik lassan de biztosan befejezi a szülést.... Már csak egy kismama van egyben....
Kezd nálunk is izgalmas lenni a helyzet :) :) :) :)
Astrid? Egyben vagy még, ugye? :)

vicger
 
 


Vicger, persze, nem akarom elszeparálni, egyáltalán nem, csak félek, h neki nem lesz nyugalma, mert a mostani elhelyezés miatt a felső rész eléggé átjáróház...
Én is ilyen részleges festésre gondoltam.

Asszem, ma a barátnőmnél alszom? Női party kéne nekem, érzem. Itt hagyok családot, Apát, aztán csak rájönnek, h hiányzom nekik :(

Áááááá bocsi mindenki, h hisztis vagyok :oops: :oops: :oops:

floranan
 
 


Kriszti!

Jó, hogy mindenki épségben megérkezett, gondolj erre, és ne mérgelődj, bár teljesen igazad van.
Igen, mg egyben vagyunk, és a héten már több okból is így akarok maradni. Holnaptól nem lesz itthon egy gyerek sem, mi lehet, hogy elmegyünk valamerre, de ha nem, akkor is étterem, séta, :):) stb. Kettesben! :D
Ami viszont gond, hogy találtak valamit a hüvelykenetemben (streptococcust nem, ez legalább jó), de nem tudták megmondani, mit, mert a tenyésztés nincs kész. :( Így viszont nem akarok szülni, ki kell kezelni, akármi is az. De csak szerdán tudok meg közelebbit (és nagyon zavar, mert annyira tennék ellene már most).

Astrid

Kép
astrid
 
 


Ugyan már, ki nem hisztis ? :D

Figyu, elárulok egy titkot :) Anno Vica ugye első gyerekként teljes nyugalom meg csend alváskor, altatáskor stb, ne zavarjuk a gyereket. aha. Aztán az eredmény az, hogy a legkisebb nesz is felébresztette bármikor :evil: :lol: Gergőnél már ugye lehetetlen volt kivitelezni a teljes csendet hála az égnek, aludt is bárhol bármikor :) Atinál pedig már tudatosan nem volt csend, porszívóztam, tettük a dolgunkat, a gyerkőcök játszottak, adott esetben még hujjogtak is /na igaz, hogy azért bizonyos decibel felett rájuk szóltam :D/ De az eredmény : Ati sem ébred fel még a légkalapácsra sem. Mikor lakásfelújítottunk Ati akkor volt fél éves, az ütvefúró hangjára aludt el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval ne igzulj, nem fogja zavarni Csokit a jövés-menés /bizonyos határig ugye ;) pl az m7es forgalma azért sok lenne :)/ De szerintem hosszú távon jobb ha a gyerkőcöt nem teljes nyugalom veszi körül. Persze nem azt mondom, hogy állandó nyüzsi kell, mert nem kell. Szóval érted, na :D

A barátnőnél alvás nagyon jó ötlet!!!!

vicger
 
 


Astrid a ketteségért egy kicsit irigyellek :) :) :) :) :) De csak kicsit ;)
Remélem valami light-os vendég figyelt a kenetben, s hamar el tudod zavarni :)




Ja, képzeljétek! Atit le tudjuk "passzolni' Anyunak, tök jól el van vele, nem is keresett minket /1 1/2 órára leléptünk/, úgyhogy a végén még csak összejön egy mozi szept elején :D

vicger
 
 


Szép napot mindenkinek!

Floranan örülök, hogy végre rólad is lehet hallani. sajnálom a galériát, de majd meglesz később, ezen már ne idegeskedj! a hiszti meg szerintem normális ilyenkor!
én már mindenen ki tudok borulni, és elsírom magam apróságokon! remélem ez a szülés után azért mérséklődik, és nem fogok mindig együtt sírni a pöttömmel.
Süti, hogy van a kis ékszered? most nekem is visszajött. már azt sem tudom "mit kezdjek vele"? a krémtől szépen visszahúzódott, azt hittem minden ok, és most megint itt van. lehet a baba nyomja, és tényleg csak szülés után múlik el teljesen? te milyen krémet kaptál rá?
Kriszti: nem irigyellek az esti izgalmakért. én már akkor is parázok, ha a párom nem szól haza hétköznap, hogy elindult a munkából. a múlt héten is csak akkor csörgött, mikor itt állt a kapuban, hogy engedjem be, én meg mondtam, hogy nem, mert már úgy izgultam, hogy mi lehet vele, hogy nem hív!
Mindenkire irigy vagyok aki strandolt a hétvégén, én csak a partról néztem, ahogy a párom úsztatta a kutyát egy bányatónál, de talán a hétvégén kimegyünk egy közeli strandra, csak addig még keresnem kell egy fürdőruhát, mert az itthon lévő 8-ból egy sem jó a cicimre, monokinizni meg nem akarok!
holnap megyek NST-re a klinikára! Kíváncsi vagyok, milyen lesz ott a terhesgondozás, eddig mindig a magánrendelőbe jártam. megpróbálom megkérdezni azt is. hogy mit adnak és mit kell vinnem a picinek és magamnak.
na most kicsit eldugulok, mert már össze-vissza írogatok!

KépKép
Kép
s.vera
 
 


sziasztok...
látom az uccso honapban vagyunk rendesen..:))))

a világ meg asszem nem ért minket:))) de most komolyan....

Én azt utálom, hogy az emberek nagy átlaga beleértve familit is valahogy nem fogják fel, hogy most már így 2 napra a 36 héttől tényleg bármikor szülhetünk.... Ha elkezdek aggodalmaskodni akkor "jaaaaaaaj nem jön az a gyerek olyan könnyen... kivárja az a 40 hetet még túl is hordod majd"......duma jön..... ami oké..... de mi van ha nem????????!!!! azzé ne legyünk má ennyire kis naívak amikor a terhesség alatt cirka 3 szor feküdtem be a kórházba..... Persze az ilyenkor mellékes...... És ezen nagyon kitudok akadni.
Pl ezen a hétvégén akartunk (a 36 betöltése előtt pont) elmenni párommal az utolsó pihizésre horvátba) erre apám kitalálta, hogy ő húúúú de lemenne most életében először egyedül..... mivel ez nagy szó mondtuk oké menjen majd vmi lesz......... de azzé bennem van a kiskakas, hogy banyeg ő hányszor lemehet majd ezután vagy mehetett volna eddig de neeeeem pont most....... Párom megígérte hogy mostantól sehova nem megy se külföld se pest....... persze azért most szerdán mindenképpen fel kell mennie pestre....- én meg ettől kiakadok mert kb 2,5 óra mire hazaér és innen még kb háromnegyed mire szigetvárra ha megindul..... Értem én persze......... Csak miért kell kötélen meg az idegeimen táncolni......?Semmi humorom x-el levitetnem magam szigetvárra szülni.....Ő a párom ki kéne bírnia 4 hetet nyugton a seggén.. ...Különben meg sztem úgy van vele, hogy az tuti nem csak úgy jön azt valahogy tudni fogjuk előre ha szülünk......hogy honnan azt nemtom.....de kezdem érteni, hogy nem képes felfogni hogy egy ekkora történés nincs leszervezve időpontra mint a bizniszben ugye a dolgok..... Még a tőzsde is kiszámíthatóbb mint az hogy mikor szülünk... és ez felfoghatatlan számára....:)))) Én meg idegbajt kapok....:))))))))))

ez volt a második éjszaka, hogy alul a méhem mint amikor a legenyhébb menseses fájdogálás van úgy fájdogált de ittam magnézium pezsit és elmúlt... de reggel amig fel nem keltem akkor is fájt.....
Manó nálunk is lefoglalva a szállás most hétvégére opatijába..... Ha mi nem megyünk mennek párom tesójáék.......:)))))) hihi:)))) lesz két horvát gyerkőc a fórumon:)))

Tényleg azt tudja valamelliktek hogy milyen biztosítást vagy kártyát kéne kötni, hogy ha esetleg netán beindul a szülés akkor ne kelljen utólag milliókat kicsengetni külföldön? Horvátországról van szó.......

ja és nektek is mindenki sajnálkozik, hogy jajjj te szegény ebben a kánikulában terhesen....hát hogy bírod...........

KépKép
dorkamartini
 
 


jjja és lene egy kérdésem - hátha tudtok okosat mondani.....

nekem nincsenek nagy cickóim..sőt. Most terhesen vettek fel vmi nőies alakot egyáltalán..... mióta pocakom van nem hordok melltartót sem..... mert egyrészt minek..... másrészt nagyon zavar..nem kapok benne levegőt...... Meglehet e valahogy oldani, hogy ne kelljen melltartót hordani... van valami ami felfogná a tejcit ha nem hordok melltartót? Tudom hülye kérdés de egyszerűen fulladok benne.

Nagyon megszoktam a pőre létet ebben a kánikulában idehaza:)))) utálom, ha bármi göncöt magamra kell kapni.....Lemondtam a munkásokat is.....én nem fogok holmi villanyszerelőkért ruhát húzni.....kismami vagyok..és jogom van a pucérsághoz. Asszem amikor a családnak ezt a mondatot elmondtam jobbnak látták nem vitatkozni...:))))))) most így utólag eltudom képzelni mik jártak utánna a fejekben:)))))))))))

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka eu-s betegbiztosítási kártya, ingyenesen igényelhető az oepnél.

Mi szegény megnemértett izzadó kismamik :) :) :) :) :) :) nehéz az élet :D

vicger
 
 


melltartó.. háááát... tejbelövellés után nem árt a melltartó. /igazából már most sem árt.../Többszörös súlyt kell bírnia az izmoknak a mellben, s bizony bármilyen feszes és hetyke, a strapa igénybe veszi őket. Én személy szerint nagyon ajánlom, legalább a szoptatási időszakra a melltartót Dorka. A triumph szoptatósát nagyon dícsérik, állítólag, mintha nem is lenne az emberen, de ugye nem is kétezer ft. Vicánál én sem hordtam melltartót, szoptatás alatt sem, azért van /volt eredménye. EGyébként 75 A-s mellekkel rendelkezem gyárilag, úgyhogy teljesen mindegy, h kis vagy nagy mell, a tej súlyos dolog :)

vicger
 
 


HellóHalló Mindenki!!

Nem volt netem, mert a laptopom tápja elromlott, de még szerencse h csak annyi, már temettem szegény adataimat..

szóval 20 oldal lemaradásom van:(
de el fogom olvasni, mert így megkíméllek Benneteket sok-sok kérdésemtől, amire már válaszoltatok:D
reagálni meg , öööö, másfél héttel ezelőttre tudok, amire már nem is érdemes!!
így azt se tudom, h hiányoztam-e :wink:

Ugyi mindenki egyben van még?!?!?
azt hiszem már csak kicsit kell "kibírnunk":)
Nagyon durva, h télleg itt vagyunk a finishben :shock: :shock:

Rólunk egy kis helyzetjelentés, ha megengeditek...
Amióta nem dolgozom, vettem észre, h terhes vagyok, addig áldott állapotban voltam... :)
icipicit több időm volt magamra figyelni, naaaa, ezt nem szabad!:) legalábbis nálam...
én is jól bírom a meleget, de azért örülnék, ha este kapnék levegőt, s nem ébrednék fel minden egyes átfordulásnál, s nem zsibbadna mindenem :D
De különben minden szupi, MórBaba egyre súlyosabb kezd lenni, anyukája meg még mindig sokat utazik, aminek KisGubacs szerintem tök örül (én annak veszem), vezetés közben bugizik

Egy gyors story, aztán lépek, mert jön védőnéni csekkolni..

szóval, Apa hozott egy zenélő kis körhintát( tudjátok, amilyen a filmekben szokott lenni, amiről mindig eszébe jut valakinek a múltja, kicsit horror filmes:D)
na , mert hallotta, h hallgatni kell a Babunak vmi zenét, h arra később megnyugodjon:D
pocó mellé tettük, Babum menekült, irány pocak másik oldala, aztán másik oldalra tettük, ellenkező irányba spurizott vissza.. :shock:
ohh, utálhatja?!?!
aztán apa becsempészte a táskámba, mert mentem Egerszegre, ééés a feladatunk az volt, h minden nap hallgatnunk kellett:)
azóta nyugis, szerintem beletörődött a sorsába... hüle szülei furcsaságaiba:D

mint ahogy látjátok , még mindig mókásak móka napjai :P

Télleg mindinkinek minden szupi jót, s sokat gondoltam rátok, s apának is mondtam, h ollan rossz, h nem tudlak olvasni benneteket!! de majd moost!!

Kép

Kép
móka:)
 
 


na oké ....de akkor honnan tudjam, hogy mekkora melltartó fog kelleni szülés után? Most vegyem meg csak kérjek nagyobbat? és ha lötyögni fog rajtam akkor meg nem ér semmit.. azzé meg egy triumph drága.....jaaaaajjjjjj...... fárasztó vagyok tudom....Vagy annyit nem nől a tejcitől, hogy ne legyen jó amit most veszek? Merthogy most már tutira veszek:)))) mert mindig igazatok van..... esküszöm többet ér a fórum mint a védőnő meg a doki együttvéve:)))


húúúú meg iszonyat régóta akarok megkérdezni egy dolgot..... ti mit csináltok az összekakilt rucikkal? Ha éjszaka beletermel babó akkor azt beáztatjátok? Mibe? És télen? annak szaga van....
Mindig csak a pelusról beszéltünk de mi lesz a rugikkal?
Első babás anyaság hüleségei...... de tényleg aggaszt......

KépKép
dorkamartini
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?