Új privát üzeneted érkezett!

BUMI
Dehogy kesegek, csak hirtelen akkora sokk ért, de egy éjszaka alatt átértékelődött bennem minden. Egy pillanatra nem szűnt meg a Bogyó iránti határtalan szeretetem. Soha senki nem fog ilyen érzéseket kiváltani belőlem, mindezt neki köszönhetem. Legyen akármi a lába között. De tudod a párom elsőszülöttje miatt van bennem egy kis ellenérzés de már tudatosítottam magamban hogy emiatt se keseregjek hisz minden más lesz vele mint egy idegen és félrenevelt kamaszgyerekkel. Még ha a természete olyan is lesz, de géneket tőlem is fog örökölni, a jó nevelésről meg ne is beszéljünk. Nem is gondoltam hogy ilyen hamar meggyőzöm majd magamat. Ma végig fiamnak szólítottam Bogyót! :) Ehhez mit szólsz? Aztán még meg sem született. :)
Nem mondom hogy elfelejtem hogy kislányt szerettem volna, de ha úgy adódik akkor majd megpróbálunk egy nunist is összehozni.
Tegnap apa is ugyanezt mondta, hogy ott van még a 3 fagyisbabócink. :)
Arra gondoltam - lehet hogy ez egy hülyeség - de tutira célja volt az életnek vagy a sorsnak azzal hogy most Bogyi pöcsös lett.
Az egyik legnagyobb talán az hogy ne álljak meg egy gyereknél hisz kijelentettem, hogy ha szívem legnagyobb vágya teljesül akkor még egy babát már nem vállalok be hiszen Bogyónak már van egy testvére. Lehet hogy a sors nekem nem egy gyereket szánt, nem akarja hogy megálljak. Már csak a 3 fagyi miatt is, akár még 3 testvére is lehet a kis drágámnak. Csak nyerni kéne a lottón! :wink: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van ebben a melegben.

Rodina!
Képzeld, veled álmodtam az éjszaka. Találkoztunk, megöleltelek és éreztem, hogy terhes vagy. Kérdeztelek, te meg csak mosolyogtál. Szép álom volt.
Te! Bizti, hogy nem vagy terhes? Én nem szoktam tévedni. A lányok már tudják, vannak ilyen hülye megérzéseim. :shock:
Megjött már a mensid?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Rólam álmodsz? Nincsenek szebb álmaid?
Bizony szép álom volt!
Még mensi sehol, úgyhogy azért reménykedem!

Te hogy vagy? Érzel valamit? Fájdogál még a hasad?

rodina74
 
 

 
 

Igenis szép álom volt. :wink:

És csak halkan súgom meg, hogy az én pocakom is gyanúsnak tűnt az álomban. De jó is lenne.
Már nem fájdogál a hasam, most a cicim kezdett érzékeny lenni, de ez is fura, mert én csak jövő hét vasárnap kell teszteljek.


Mindjárt dobok egy görbét.

Szerinted árthatok magamnak ezzel a hülye Canesten kúppal ha esetleg sikerült volna? .......hát mindegy, muszáj volt használnom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Még régebben olvastam azt hiszem, te írtad, hogy iszod a málnalevél teát. Ezt hol lehet beszerezni? És használ valamit?

KépKépKép
bikfy
 
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 71200_.png


Látod, ezért nem bizakodok. 36.8-as hő az kevés. Igaz, hogy mindig korán, 6 körül mérek, na de akkor is. Plusz gondolom ez a nyomi gomba sem segített. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Remélem, hogy a te pocidban is növekszik valaki! Én is ebben reménykedem.

Én soha nem használtam canesten kúpot, úgyhogy fogalmam sincs, befolyásol-e valamit. De azért nem hiszem. Gondolom rá lenne írva a tájékoztóra, hogy terheseknek nem ajánlják.
Az jó, ha kezd fájni a cicid, főleg akkor, ha egy normál ciklusban nem szokott. Nagyon-nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a babásodás!
Nagyon sokat gondolok rád és Natira napközben!
Igen, én itam málnalevél teát. A jól elátott gyógyszertárakban lehet kapni, de másnapra be is szerzik ha kell. Egy csomag kb. 700 forint, de az sokáig elég, mert naponta egy bögrével kell inni. Nekem eddig a clostytól 1 vagy 2 petém volt, most hogy ittam négy is volt. Szóval szerintem jó volt, és használt!

rodina74
 
 


A hőnél én úgy tudom, hogy nem az a lényeg, hogy minél magasabb legyen a hő. Hanem, hogy az első fázistól a második fázist jól meg lehessen különböztetni. És a második fázisban lehetőleg egy szinten maradjon, ne legyen változó. A te két fázisod között van 0.2- 0.3 tizednyi különbség, úgyhogy akár jó is lehet. Bár én nem vagyok nagy szakértő, de olyan szívesen beléd beszélném a babát! :oops:
Az egyébként nem lehet, hogy a canesten befolyásolja a hőt? Ha van valakinek ilyen tapasztalata írja már meg!

rodina74
 
 


bikfy: A dokibácsim pont egy kismamával beszélt telefonon, mikor bent voltam és pont a canestent mondta neki, hogy terhesség alatt ez az egyetlen, amit használni lehet. Szóval ne aggódj emiatt.



vicky79
 
 


Bikfy
ne aggódj, a canesten nem árthat! sőt..... :lol:
Remélem,hogy teljesül az álmos,és Rodina lesz ebben a hónapban a zebrapárod!!!!++++++++++++++

Vicky
egyébként mást is lehet a canestenen kívül használni.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bumi
teljesen elfelejtettem írni neked,hogy igazán dobhatnál képet a baba szobáról! :lol:

mi egyébként a tipikus lány színekben gondolkodunk... de csak a fal,lámpa,szőnyeg,és a függöny lesz lányos. A bútor pedig valszeg fenyő színű lesz. (hátha a kistesó fiú lesz) Nálam eddig a ritz rózsa és zsenge sarjú párosítás a nyerő. Bordűr mindenképpen lesz a két szín között,mármint ha két színű lesz,de akkor is ha nem... :P szóval az egész még talány! :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy: Csak azért gondoltam, mert azt mondta, hogy valami szájon át adható lenne még, de azt nem szedheti. Nekem hálistennek még nem kellett.



vicky79
 
 


Bumi!

Tényleg nagyon érdekel minket a babaszoba! Mutasd meg!

Bikfy!
Látod, aggodalomra semmi ok!

Dy!
Nekünk is dulux színű szobáink vannak. A nagyszoba, és a gyerekszoba (most dolgozó) sunkissed yellow, a háló jungle ginger, a előszoba sarjadó fű. A konyha az étkezővel supralux festék, sivatagi homok a neve. A fürdő és a kamra festése még nincs kész, így annak még nem tudjuk a színét.

rodina74
 
 


Valahol olvastam, hogy a babáknak sokkal jobb lesz a szemük, ha élénk színek vannak a szobában. Ja a kiegészítők is legyenek élénkek, és üssenek el a főszínektől.

dy!
Ha majd nálatok is kész lesz, akkor te is tegyél fel képeket!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Megmondom őszintén, én olyan szinten lemondtam erről a hónapról, hogy meg se néztem, árthat-e a Canesten. Furán indult ez a hónap, azzal, hogy jobb oldalon is érett tüsző, aztán az eltűnt, lett a bal oldalon, ami azt sem tudom, hogy repedt-e, utána kötelező szex nem ment, másnapra api hányt, utána gombám lett, szóval volt itt minden, mint karácsonykor.
Ha olyan hónapokban nem jött a gyerek amikor mindent 100%-ra teljesítettünk, akkor nem hiszem, hogy szegénykémnek most sok sansza lenne. Na meg ez a hő.... De hát a franc tudja, milyen ízlésűek ezek a kisbabák.

KépKépKép
bikfy
 
 


Ja és még valami:

nem azért, hogy übereljem Ditát, (mert ugye ő volt az, aki Bogyónak már jó előre bevásárolt, talán még a lombik előtt), de én holnap elmegyek és alkudok egy babakocsira. Kinéztem magamnak egy csoda szépet. Vadi új, de eddig mindig zárva volt az üzlet, nem láttam élőben. Holnap bemegyek és megsimogatom, mert az lesz az enyém. Tuti felírom a márkáját, a kódot, mert nekem ilyen kell. Még nem láttam szebbet. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bizos majd ránéznek a hátamra száradt hasamra és megkérdezik zavartan, hogy : "önnek kell"?

Én meg minden szívfájdalom nélkül azt fogom mondani, hogy igen.

Háááááááát végül is nekem kell. Nem? :lol: :lol: :lol: -csak azt nem tudom mikor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Én megértelek téged!
Sokan mondják, hogy rossz ómen, de ez nem igaz. Én az előző terhességemnél nem vettem semmit, még a babásba sem írtam, és mégis rossz lett a vége.
Mivel úgyis lesz babánk, ezért szép lassan be lehet szerezni a dolgokat. Én is vettem már egy pár babaruhát, több méretben is, egyenlőre pasztell színekben.
Szóval, ha ez segít, és ettől leszek boldog, menj be, büszkén mond hogy neked lesz! :lol:
Kívánom, hogy a babakocsit a jövő év első felében használd! :lol:

rodina74
 
 


Mi amikor Villányba pihentünk Pécsen találtunk egy nagyon jó bababoltot. Minden volt, gyönyörű dolgok, és elég jó áron. Pont azt beszéltük, hogyha egyszerre vennénk meg mindent, érdemes lenne lemenni és ott megvenni.

rodina74
 
 


Rodi!

Ne haragudj, de eddig én nem olvastam a blogodat, mert arra már nem volt időm. De most jól látom, hogy te POZIT teszteltél?
És ezt elhallgatod előttem? Most rúgjalak se...be? :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
szia kismamis tünetes csajszi!!!! :lol: :lol: :lol: Te aztán majd jól bebizonyítod, hogy ilyen hónapban is foganhat baba :P . Szuper tüneteid vannak, csak így tovább!!!
Milyen babakocsit néztél ki???
Nekem is álmodhatnál babát a pocómba :P küldjek egy képet??? :wink:
Én a terhességem végén a kórházban összeszedtem egy jó kis gombát... és én is canesten combit kaptam, szerintem nyugodtan szedjed!!

Rodina,
nem akarlak ámítani, de a tesztjeiden szerintem egyértelműen látszik, hogy erősödik a csík. Ahogy írtam, nekem előző hónapban mikor volt baba, de nem tapadt meg és pozik lettek a tesztjeim egyáltalán nem lehetett volna fotózni és volt, hogy el is tünt a csík... drukkolok nagyon holnap reggelre, majd gyere és írd meg, hogy mehetsz-e vérvételre, aztán meg az eredményt!!!!!!!!!!!!!! Kezem csuriban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Dy,
örülök, hogy jobban vagy!!!!!!!!
Ti mikor festetek?? Parkettázás?? (jól emlékszem, hgy nálatok lesz??) :oops:

Bumi,
kérünk képeket, én úgy imádok szobákat, főleg gyerekszobákat nézegetni!!! És ne bánd hogy megcsináltátok a szobát!!! Bence még 12 hetes sem volt a pocakomban, mikor Apa már babakocsit akart venni, mondván, hogy érezze a pici, hogy várjuk őt!!!! (a bölcső addigra már megvolt :oops: ). augusztus 20 után vagy szept 20 után kell hívnod a dokidat????

Bumi, laptetűd lett, ez babásodással jár :lol: :P :lol: nem lehet, hogy öszehozzátok spontán??? :wink: hányadik napon jársz?

Dita,
gratulálok Milánhoz!!! Szép nevet választottatok!!! Apa felköszöntött a névnapodon?? Már otthon vagy??? Az írásod alapján azt vettem ki, hogy beszéltek is :P . Remélem a kisfiad, a kisfiatok megváltoztatja őt, és minden rendben lesz veletek!!!
Vendég
 


Te nem tudod, hogy a pozi az pozi? Hű, ha minden álmom így teljesül........... :lol:

Mit vársz? Azt, hogy bika erős legyen? Majd lesz olyan is. Nyugika. Látod? Előbb lesz neked pillangód és virágod, mint gondolnád. Higgyél szépen Bikfykének!!! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!

Ugye tudod, hogy minden nap gondolok Rád is? Nagyon szorítok, hogy sikerüljön. Izgulsz?
Bevallom őszintén engem ez a várakozás mindig jobban kinyírt, mint az, mikor megjön a mensim. Az már az új, reményteli ciklus első napja. Na de ez a nem kutya, ez a középidőtől mensiig idő. Nem jó ez a reménykedés.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
hát igen, ilyenkor csigalassusággal mennek a napok, még akkor is ha tele vagyunk programmal. minden egyes rezdülés, hasfájás, feszülés, cicibizsergés azt juttatja eszembe, hogy basszus, még 10,9,8,7,... nap a tesztelésig... ez engem is meg szokott őríteni!!!! aztán a nega teszt borít ki, vagy az álpozi, aztán hogy akkor már jöjjön mensi, aztán mikor megjön még rossz, de utána már tényleg új hónap, új remény, tüszőnövesztés, kukucs, inszem, és újból két hét reménykedés :lol: :P
de reméljük hosszú ideig ez lesz az utolsó két hetünk :P :lol: :P :lol:

Twist,
dehát nálatk még nem biztos a kislány??? sikerült eldöntenetek a színt???
nálunk van micimacis falfestés a falon :P , nekem is tetszenek ezek a díszítések!!!
Vendég
 


Bikfy!

Igazából még nem tudom, hogy pozitívat teszteltem-e. Leírtam, hogy mi hogy volt, és még teljesen bizonytalan vagyok! Ezért nem is tettem közzé, csak a blogomba. Majd holnap reggel meglátjuk, hogy mi lesz. Itt senkinek nem írtam.
Kérlek ne haragudj! :oops:
Szóval lehet, hogy úgy néz ki bejött az álmod! És emlékszel, hogy magaddal kapcsolatban mit írtál :
És csak halkan súgom meg, hogy az én pocakom is gyanúsnak tűnt az álomban. De jó is lenne.
Szóval ennek tudatában tessék babásodni!


Nati!
Ahogy mondtam neked, a 3. percben nem volt ilyen erős. A 12. percben lett ennyire intenzív. Én már semminek nem hiszek! Annyit hallottam már a kóbor pozi tesztekről, aztán semmi. Meg ki tudja, hogy miért csak ilyen sokára színeződött el. Nem akarok előre örülni!

Bumi!
Laptetű! Hát biztos nem hiába készül az a babaszoba!
:lol:

Mindhármatoknak nagyon szurkolok a babásodáshoz!
Jó lenne megint egy babaeső! :lol:

rodina74
 
 


Bikfy!

Tudod, emlékszel, nekem a pozitív tesztek felismerés nehezen megy! :shock:
Egyszerűen nem merek reménykedni a körülmények miatt.

Tényleg Bikfy! Te még soha nem voltál terhes? Nem teszteltél pozitívot? A te előtörténetedről keveset tudok! Te csak mindig másnak mondasz szépeket, magadról meg szinte senkit. Azt tudom, hogy hízókúrára voltál fogva, ami miatt irigyeltelek is.

rodina74
 
 


Kismamik,hatalmas gratula a babaesőhöz!!!!!
Bikfy,a Canesten semmit nem árthat,ez BIZTOS!!!!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Rodina,beleolvastam a blogodba,ez a teszt POZITÍV!!!!!
Én teljesen látom a csíkot.

Kép
f.ancsi
 
 


Nati!

Nálatok az egymás utáni hónapokban is csinálják az inszemet? Nekem mindig kellett várni egy hónapot.
Szerintem is a 2 hét várakozás az idegőrlő. Én is ezeket az időszakokat bírom legkevésbé! De már csak pár nap és tesztelés!

rodina74
 
 


Rodi!

Nemrég olvastam a blogodat. Azóta írtál új infókat? Na mindjárt utána nézek. :shock:

Utána leírom a történetemet.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát remélem jól látjátok!
De majd csak a holnap reggeli eredmény után merek reménykedni, ha az is pozi lesz és a limit idő alatt színeződik el!

rodina74
 
 


Rodi!

Küldök Neked valamit:

Kép


Ezt azért kapod, mert hitetlen vagy. :lol:

Lökött Tyúja, hát mennyire legyen pozi? :lol: :lol: :lol: :lol:

Naaaaagyon gratulálok, és tiszta szívemből örülök. Most jön még Nati, aztán én is. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Biztosan igazad van. Elég hitetlen vagyok, ha magamról van szó. Ezt jól látod.

Kép

rodina74
 
 


Nagyon köszönöm neked, de a korábbiakból tanulva szívhangig még nem nagyon akarom átengedni magam az örömnek! Nega vagyok, mi! :roll:

Kép

rodina74
 
 


Az én történetem:

1 év házasság után az én erőlködésemre döntöttük el, hogy jöhet a gyerek. Sokat veszekedtünk, majdnem elváltunk. Én már nagyon vágytam rá, szerinte még ráértünk volna. Mert úgy gondolta, nálunk az első lövés sikeres lesz.... hát tévedett apika.
Már 1 éve nem szedtem gyógyszert, de atom pontos ciklusaim voltak. 1 év után elkezdtek szétcsúszni. A szeptember és októberi ciklusom nagyon hosszú lett. Elmentem dokihoz, de csak hogy megerősítsen abban, hogy minden rendben. Erre ő elküldött hormon vizsgálatra. Amikor meglátta a leleteimet, leült. Azt mondta, ez bizony PCOS gyanú. Uh ezt meg is erősítette. Kérte, üljünk le, beszélgessünk.
Én akkor mosolyogva hallgattam végig, nem tudtam, hogy mi áll előttem.
Aznap éjjel egyedül voltam itthon, reggelig le se feküdtem. Amit csak tudtam, elolvastam a témáról.
Egy dologban biztos voltam, nem engedem a műtétet és kikönyörgöm tőle a metformint.
Elküldött endokrinológushoz, aki nem akarta adni a gyógyszert, mert túl vékony voltam. Ekkor diétázni kezdtem, ami ugyan rendezte megint a ciklusomat és végre lett peteérésem is, de nagyon lefogytam.
Újabb könyörgés a gyógyszerért, mert jókat hallottam róla. Semmi.
Ekkorra már rendesen kiborultam, apám mivel vitte a húgomat Pestre elvitt engem is egy terheléses cukorra. Pár nap alatt megjött a bődületesen rossz eredményem, amit lobogtatva visszavittem az endokrinológus doktornőhöz. Szívem szerint széttéptem volna, mikor megállapította, hogy jé, ön cukorbeteg. De türtőztettem magam, csak úgy voltam, adja a k...va gyógyszert.
Azt mondják, 3-4 hónap kell neki ahhoz, hogy hasson. Namost nekem 3 hét alatt lett csodálatos peteérésem, amit semmivel nem tudtak előtte elérni. Tehát megintcsak igazam lett. A gyógyszer óta sokkal jobban vagyok, eltűntek a pattanásaim, azóta is van peteérésem, megszűnt az őrült szívverésem és sokkal energikusabb vagyok. Igaz, a diétát is tartom.

Terhes még sohasem voltam, nekem még sosem volt téves 2 csíkos tesztem sem. De minden hónapban reménykedek. Ez a 2. olyan hónapom, amikor szedem a gyógyszert, szóval ha mostantól számítjuk a próbálkozásokat, még nem is állunk olyan rosszul. Gondold el, mennyivel előbbre lehetnék, ha rögtön megkapom a bogyót. Ezen sokszor sírnom kell, de nem éri meg rágódni a múlton.
Az orvos 2. hónapja követi a ciklusaimat, még a július augusztust próbálkozzuk, utána átjárhatósági.

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok!

Rodina,
azért nagyon halkan, de lehet gratulálni??? Mondtam én neked, hogy nekem a lányom is csak a 36. napon lett pozitív!!!

Bikfy,
Canesten nem árt. Én is kaptam terhesség alatt. A Klion D100 sem. Én kaptam még Betadine hüvelykúpot, ami terhesség alatt csak pszichésen rossz, mert csúnya barna trutyi jön vissza az emberből.

Csajok,
köszi, hogy nyugodtnak láttok. Igazából az az érzésem, hogy úgysem jön előbb Levi, 10-én befektetnek a kórházba, és majd megindítják. Pl olyat el sem tudok képzelni, hogy elfolyik a magzatvíz. Ma még Pesten voltunk, vettünk egy kamerát, azért biztos, ami biztos, ma már beraktuk a táskát a kocsiba. A köldökzsinór levételi szettet majd elvisszük anyuékhoz, mert ha bármi van, ők 10 perc alatt odahozzák a kórházba, ne kelljen érte 40 km-t utazni, ha véletlen kell. Amúgy nem izgulok, de néha eszembe jut, hogy bakker, nekem lassan szülnöm kell. És tudom hogy mivel jár, ami egyrészt megnyugtató, másrészt meg igen nyugtalanító: baromira fáj, branül, varrás, szúrkálódás, nekem még vérvétel is utána, ha kell, anti-D, utána vérzés, fájdogálás...
De ha izgulok, attól nem lesz jobb.

Szegény lányom meg olyan csalódott volt, mert tegnap anyunál aludt, mert reggel mentem nst-re, utána meg Pestre, és ő azt hitte, hogy én már szülöm a babát, azért van ő a nagyinál, mert az Anna és Peti könyvben így van. Aztán mondta, mikor jöttünk érte, hogy hoztuk a Levit??? Mert már augusztus van, és szüljek már...

Nst-n minden ok, egy kósza fájásom sem volt. De mondtam Levinek, hogy most már megvan a kamera, úgyhogy jöhet :lol:
Bár holnap még csináltatok valami jó kis kórházbarát rövid hajat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy!

Nagyon sajnálom, mindazt ami korábban történt! :cry:
De látom jó úton vagy! Ügyes vagy nagyon, hogy így harcolsz magadért. Én sokszor nem vagyok erre képes.
Hát igen, ha hamarabb megkaptad volna a gyógyszert, lehet, hogy korábban lettél volna babás! De a múlton már nem szabad rágódni! Azon már nem tudsz változtatni, de gondolj arra, hogy most bármikor terhes lehetsz.
Végül is ez nagyon jó hír!
És így tényleg akár már most is babásodhatsz!
Nagyon nagyon kívánom neked és Natinak, hogy még ebben a hónapban virágozzon a kaktusz és szálljon a pillangótok!

rodina74
 
 


Linácska!

Én azt hiszem rólad akarok példát venni. Mindig ilyen voltál?
Örülök, hogy minden rendben veletek!

Gondolom Lili majd elnézi nektek, hogy most Levi nélkül mentetek érte, mikor már viszitek haza boldogan! :lol: NAgyon aranyos lehet, hogy így várja! Biztos nagyon fogják szeretni egymást.
Nálunk a szüleim, utánam nem akartak másik gyereket. De én állandóan könyörögtem, hogy kis tesót akarok. Én nem emlékszem rá, csak anyuék mesélik. Aztán addig könyörögtem, amíg végül is ráálltak. Így van köztünk 5 és fél év. Nem mindig voltunk jó testvérek, de nagyon boldog vagyok, hogy van egy testvérem, és hálás vagyok anyuéknak, hogy hagyták rábeszélni magukat!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Beszámolok a ma reggeli tesztről. Megint a Qupidóval teszteltem és a 3. percben, olyan halvány a vonal, hogy csak egy kicsit meresztgetni kell a szemed, hogy lásd. Aztán a 6. percben már jól látható a vonalka. A végén egy hajszálnyival erősebb lett, mint a tegnapi. Szóval lehet, hogy tényleg pozi lesz a teszt!
Most indulok a saját dokinőmhöz, aztán ha tudok megyek fel a Kaáliba vv-re.

Ha megjöttem, jelentkezem!
Mindenkinek szép napot!

rodina74
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Rodinám!
Nagyon várunk haza a jó hírekkel. És persze szorítunk.

Dobok egy hőgörbét.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 57600_.png

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodina,
várunk nagyon vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jajaj, annyira izgulok, de ezek nagyon jó hírek így kora reggel!!!!!!!!!!!

Bikfy,
szuper a hőd!!!!!!!!!!!!!

én ma reggel egy negatívat pisiltem, kiment a tüszőrepi hatása (abban van bhcg, s ha nem megy ki, csinálhat fars pozit a végén). szóval ezek után már jöhet a pozitív is :lol:
Vendég
 


Rodina, ez aztán a pozitív teszt! De a mai vérvétel meg fog erősíteni, aztán megünnepeljük!:) Hihetetlen, hogy a teljes reménytelenségből, a sötét bugyrok legmélyéről ekkora felemelkedés lett!:))) Jó későn jelentkezett a baba, csúnya dolog volt tőle, hogy a 14. napon még negatívat mutatott, és közben végig ott lapult a pociban: ejnye babóca, megtréfáltad nagyon mamit!

Bikfy, a hőd felment? De jó!!!!! Csak így tovább, nagyon reménykedünk!

Nati, még 8 nap a tesztelésig, rossz kislány vagy, hogy teszteltél:)
Vendég
 


Twist!

Képzeld, tényleg feljebb kúszott, bár atz hozzá kell tennem, hogy az éjszaka nem aludtam eleget. És még arra is felkeltem 1x. Szóval, lehet, hogy ez kamu hő, majd holnap kiderül.
De mekkorát röhögnék, ha a legsikertelenebb hónapban összejönne. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, ugye Rodina a zebrapárod? Akkor most benned is "bízhatunk":))))) Hajrá magas hő!!!
Vendég
 


Vicky
én meg onnan tudom,hogy teljesen más kúpot írt fel nekem a doki,mikor kb10-11 hetes voltam,mert összeszedtem valami nyavaját. :wink:

Nati
igen jól emlékszel,mi vagyunk nagy m unkában... A folyosónk viszont már kész van! :P amit nagyon nem bánok,mert már elegem van a felujításból. A gyerekszoba viszont még csak most következik... :lol:

Rodina
te aztán nem semmi egy csaj vagy! :x az előző tesztednél sem tudtad eldönteni,hogy pozi vagy nem,mi meg már rég tudtuk,hogy az!!!!! :lol: szóval muti azt a tesztet!!!!!! De a vérvételi pozi eredménynek is nagyon fogunk örülni!

Linácska
tök aranyos lehetett Lili amikor Levit hiányolta! :lol:

Bikfy
még te is javában bizakodhatsz! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bumi, most olvastam, hogy milyen szép babaszobát csináltatok:))) Klassz lehet a sárga-zöld összeállítás, és a bordűr csík is:) Meg a parketta!
Lehet, hogy a kétszínű falat lekoppintom, csak más színekben, jóóó???:)
Sajnos, mi hétvégén nem tudtunk festéket venni, mert a párom egész hétvégén szolgálatban volt, aztán meg "beájult az ágyba", amikor hazaért végre:( Csak a barkácsüzletek nyitva tartási idejében kellett dolgoznia, éjjel már ráért volna vásárolni:(
Az vígasztal, hogy 40 fokban úgysem festettünk volna, meg sem lehetett mozdulni tegnap...
Vendég
 


Sziasztok!
Majd este rakok fel képet, hogy milyen a fal. Egyébként Madártej és Zuzmó a Hérától.

Rodina!
Az utsó teszted biztosan pozi! Remélem a doki is megerősíti.

Bikfy!
Nem olyan esélytelen ez a ciklus, én drukkolok nektek!

Nati!
Így most már biztos lehet, hogy nem a szuri okozza majd a scíkot néhány nap múlva a teszteden. eygébként nálam 4.cn, szóval a baba még odébb van.


Linácska!
Ez már tényleg nagyon a vége. Tök jó, hogy ilyen nyugis vagy.

Ditus!
Kibékültetek?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lányok, szeretnék megkérdezni valamit:
Az UH-on azt mondta a doki, hogy két méhlepényem van. És hogy ez "atipusos" (mármint a két méhlepény), de majd nem jelent gondot a terhesség során, és homogén szerkezetű.
Nem kérdeztem meg, mert fel sem fogtam igazán, csak utólag. Szóval, azt jelenti, hogy iker terhességnek indult, csak a másik baba nem fejlődött ki, a méhlepény pedig hozzánőtt ehhez a méhlepényhez? Hát igen, a lombiknál 2 babát ültettek be, tehát lehet, igaz?
És a tesztem nagyon erős volt és a nagyon magas a HCG szintem is, pont, mint ikerterhességnél, azt is hittem, hogy két babám van. De az 5. héten csak egy petezsák látszott (azelőtt meg nem néztük).
Vendég
 


Bumi, várom a fotókat!!!:))

Rodina, gyere már, nagyon várunk!!!:)))
Vendég
 


A laptetőt sok szeretettel és drukkkolással átadom a babásodni vágyó kismami jelöltjeinknek!!!!!:))))
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: