Kata!
Remélem jobban van apukád!! Milyenek lettek az eredményei?
Szomorú volt olvasni,hogy milyen régóta küzd már a betegséggel és milyen régóta szövi át az életedet az aggódás.
Jobbulást kívánok, remélem legalább az övsömört magatok mögött tudhatjátok most már lassan. Anno a nagymamámon is előjött,neki is le volt gyengülve eléggé az immunrendszere,nagyon sok szervi baja volt: be kellett feküdnie a kórházba, két hetet bent feküdt és sokkal jobban lett,végül szövődmények nélkül meggyógyult. csak biztatni szeretnélek,remélem apud is hamarosan meggyógyul.
7. fogacska?!
Linh!
Jó,hogy jöttél! Én azt hittem azétr nem írsz,mert elmentetek a nagymamádhoz - emlékszem írtad egyszer,hogy szeretnéd meglátogatni.
édes a kép!
Dunaharasztit én is ismerem egy kicsikét,van ott egy jó pizzás és squash klub is van + a férjem a Rukkel tó mellé jár horgászni egy tóra,így régebben sokszor csináltunk olyat,hogy pasik horgásznak,csajok dunaharasztin kávéznak
Biztos százszor jobb lesz,mint bent büdi - Pesten.
Ildi!
tegnap hallottam a Híradóban,rögtön erre a kisfiúra gondoltam
Ráadásul valami oltári nagy baromság miatt halt meg szegény: a hírek szerint karúszó és úszógumi nélkül,felnőtt felügyelet nélkül átment a nagymedencébe a siófoki élményfürdőben.
A nagymamája és egy másik kisgyerekes család vigyázott rá. Most gondatlan emberölés miatt nyomoz a rendőrség.
Nagyon szomorú.
Rögtön megfogadtam,hogy Tomit nagyon sokáig nem fogja vinni fürdőzni senki nélkülünk,sehova.
Rengeteg baleset történik mostanában,igaz,ezek a wellness/élményfürdők is nagyon népszerűvé váltak,szerintem korábban nem voltak ilyen széles körben, ennyire elterjedve.
jó nyaralást!
Rólunk:
már én is régóta szeretném írni,hogy Tomi is elkezdett beszélgetni,de nem egész nap mondja és nem is minden nap,csak ha éppen beszédes kedve van. Viszont széles a repertoár:
baba, pápá, te-te, apa,ana, te-hé (n), - szerintünk tehén akar lenni,de sose lehet tudni; ke-ke,
és ami tündéri: szokott úgy is gagyorászni,hogy éneklésnek hat,ráadásul lá-lá-val csinálja
2 fogunk van, és már vagy 1,5 hónapja jön folyamatosan a felső kettő,rettenetesen nyálzik,baromi fehér az ínye és csak nem bújnak ki a fogacskák.
négykézlábra feláll,állni is szeretne, de mászni még mindig nem,csak rajtam átmászni buli
magától a földről nem ül fel,viszont stabilan és szépen ül - bár ritkán ültetjük
megállás nélkül kúszik,tényleg,max. 2-3 percre áll meg, pakol, ha eldugok előle valamit,akkor ott keresi,ahova dugtam vagy ha nem látta,akkor is keresi,körbefordul,nézelődik,még a hátam mögé is benéz
tanítgatjuk,hogy ne akarjon lemászni az ágyról,de ez egyenlőre nem hatja meg. ha szólunk,hogy "Tomi állj meg,nem szabad tovább menni" akkor visszafordul,ha szólunk neki,hogy gyere,akkor odajön. amúgy is odakúszik a lábunkhoz és megfogja vagy ütögeti a lábunkat,ha szeretné,hogy felvegyük.
Tudja ki-kicsoda a családban
a kutyákat és macskákat imádja,meg a focit is a játszón,nagy drukker
imád labdázni,elég sokat is labdázunk
ja,igen: ha a kezébe adom a kicsi tükröt,akkor jókat kacarászik magán - túlzás,mégis úgy tűnik,mintha grimaszolni is próbálna a tükörbe. Forgatja a tükröt,kukucsozik is,illetve elfordítja a tükröt,majd visszafordítja,meglátja benne magát és kacag
és ha megkaparint valami tiltott dolgot,amit elveszek tőle,akkor krokodilkönnyekkel sír,még 1-2 oá-t is bedob. persze könnyen vígasztalható (akár 1 mp alatt elmúlik minden probléma és felszáradnak a könnyecskék) egy nagy puszival vagy csikivel vagy egy másik játékkal
ennyi jutott most eszembe.
meg az,hogy mostanában minden éjjel azt álmodom,hogy Tomi mászik vagy megy - hiába,már nagyon-nagyon várom,hogy másszon is,ne csak kússzon.
és képzeljétek, agyaltam miért is nem hízik Tomi,és rájöttem,hogy azóta állt meg a súlya,mióta a hülye fog. gátló hormonzavart csinált nálam (az elmúlt hónapban harmadszorra jött meg,még ezt a levelet végig kell szednem,aztán befejeztem egy életre
)
szerintem Tomi most inkább csak cicizik,úgyhogy holnaptól adok neki tápszert a főzelékbe és a tízóraiba is,kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá.