Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó estét aki még fent van!

Isteni lett a pizza! Nagyot alkottunk! :lol: Annyira soványak vagyunk, hogy muszáj volt, mert félő, hogy elfogyunk! :oops: :wink:

Zsuzsi- :lol: ez jó! Vilikét már nem egyszer lekislányozták... :)

Anika-nekem Vilcsike tápszeres, ezért "muszáj" itatnom mással. Legalábbis ezt olvastam, hogy a tápszeres babókat nem árt. Na most Vilike nem szereti a vizet, kb. 5 hetes koárig iszogatta, de rendes mennyiséget egyszer sem ivott, most két napja 50 ml vízhez adok 10 ml almalevet, így iszik, mondjuk így sem kielégytő számomra, de legalább van egy pici folyadékpótlása. Sajnos, vagy is hála istennek nincs tapasztalatom az allergiák terén, de szerintem feltétlen nézesd meg Aport! Itt Vilcsinek két napos korában szűrtek minden allergiára, hála IStennek minden negativ.

Anita-hogy sikerült a pizza? :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anika-kis betűvel, úgy tudsz írni, hogy betűméret kicsi, akkor be ad egy zárójeles szöveget, abba írsz , ezt adja be, hogy [size=méret szám]ide katt, és írsz[/size], na próba! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


legalábbis én így írok kicsivel, van aki utólag jelöli ki, nekem meg úgy nem műkszik! Hm :? :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

 
 

Nóri

magyaro.n is szűrnek. Nekünk is minden negatív. Tehát, h avan valami, akkor nem veleszületett. Lehet ez csak ideiglenes dolog. Egy komolyabb fertőzés is előhozhat ilyesmit. Remélem kiderül hamarosan.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tápszeres babánál más a helyzet.
Ha már plussz folyadék a víz a legjobb. cukros tea felesleges, gyógynövény nem javasolt egy éves korig , esetleg a citromfű.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Nóri

Sikerült. :) köszi

Miért lett nálatok tápszer? ha már leírtad ne haragudj, lemaradtam róla.
Csak Anitát és Emesét tudom.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anika-sajnos fogalmam sincs, egyik pillanatról a másikra megszünt a tejcike! Nagyon sokat "szenvedtem" érte, hogy visszahozzam, vagy legyen normális mennyiség, de sajnos semmi, Vilcsike meg csak felhergelte magát azon, hogy hiába szívja, nem jön csak nagyon kevés. Utána még egy jódarabig odaadtam neki azt a kb. 10 ml-t, de most már "arra sem kíváncsi"! Sajnálom, de ez van! Nagyon szerettem szoptatni, mert olyan kontaktusom az életben nem lesz több Vilikével, de azért próbálkozom a minél bensőségesebb evésekhez, hogy az illatom az azért maradjon meg a kis nóziában! Hú ezt jól megírtam! :roll: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anika-a citromfűvel én nagyon óvatosan bánnék, mert nyugtató hatása van! Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kellene adjak neki inni, örültem, hogy ezt elfogadta. Valami más ötlet? A vizet magában nagggyon nem szereti! Most lehet, hogy hülyén fogalmazok, de túl híg neki, és félrenyeli!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


jesszus, már egy óra, én meg a bloggal elvagyok veszve..., látom már mindenki csucsukál! Én is hess, csicsis!! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Tejpép: mivel tehéntejből készítik, ezért én óvatos vagyok vele, a tehéntejet 1 éves kor után javasolják bevezetni. De a kefír, joghurt, ezek is csak jóval fél éves kor után mehet. Persze ha tápszeres a baba, akkor amúgy is találkozik tehéntejjel, mert abból készülnek a tápszerek is, de a tejpépben ugyebár meg van jó sok cukor is (édes). A hozzátáplálásnál is vigyázni kell a cukor-, sóbevitellel, nagyon keveset kell csak hozzáadni a bébikajához (én egyáltalán nem adtam semmihez). Nem kell idő előtt rászoktatni a babákat. Meg a fogaknak sem tesz jót (már akinek kijön hamar :lol: ). Szóval kétszer gondoljátok meg a tejpépet, mielőtt adjátok a fenti szempontok miatt.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Hát este hamar kidőltünk,most meg várom manó ébredését.
Tényleg gyönyörű kisfiúcska Vili,nekem nagyon tetszik!!!!Még ma reggel is nézegettem.Rikinek is a tegnapi volt a második nagykádas fürdése.Együtt pancsiztunk,bohóckodtam vele,így nagyon élvezte. :lol: Ma már egyedül fürdik a nagyfiú!!
Nóri akartam már kérdezni,férjed milyen orvos? Rád emlékszem, hogy röntgenasszisztens vagy.
Anita!De jó a kupon!!!És tényleg elfogadják?Na akkor beváltom majd!! Eddigi tapasztalat a peuokról.Tudjátok,tesztelek. :wink: :lol:
Újszülött:Liberó,Huggies,Pampers mindhárom jó!A Liberó a legolcsóbb.
Mini:Tesco lila- nagyon jól tart minden szörnyűséget :lol: ,jó az ára,abszolut befutó
Libero: ez is jól tart, detto,mint a Tescos,úgy tudom ua gyártja,csak drágább picit
Pampers: annyira nem jött be. Sok kifolyik belőle, éjjelre abszolút gáz.És nagyon drága ehhez.
Babylove: ez sem jött be.Átengedi a nedvességet.Mindig sírt benne Riki,ha több volt a pisi,és tényleg a papírzsepi teszt is negatív lett.Szóval nem zár jól.És drága!
Midiből még csak a Tesco lilát próbáltam. 5-9kg között írják.Hát Riki 6 körül van,és nagy rá,így sok mindent kienged.Egyelőre nem jó neki. A másik amit próbáltam a Pampers.Na ez most nagyon jó. Mindent bent tart, jó a méret, de tuti nem 9 kg-ig jó.Addig nem fogja tudni hordani kényelmesen.
Ennyi egyelőre.Persze minden egyéni is.Riki husis alkatához ezek az eredmények születtek. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt,

Nóri,
Vili nagyon szép.
most hogy írtad a pizzát, jól megkívántam :) milyet csináltatok?
Álmos se nagyon van oda a vízért, nagy ritkán issza meg fintor nélkül. De Mozzától eltanulva, hogy belerak egy kis tápszert, úgy nagyjából elfogadja. No meg én itatok vele kamilla teát, amikor nincs kaki 3-4 napig. De csak akkor. inkább a vízhez próbálom szoktatni.
Almalé nem korai még?

Niki,
örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. jók a képek. milyen kis helyes Riki is. Jó nagy haja van :) hogyhogy szombaton volt a keresztelő? :roll:

Gyöngyi,
azért remélem ellen tudunk majd állni néha a pillantásainak :)
igen, mérnök...gondolhatod :) minden precízen, pontosan áll :)

Anita
majd tendereztesd meg a pasikat Hannának :lol:
tök jó a kupon, köszi hogy megosztottad velünk. Nekünk a pampers vált be.

Anika,
Apornak jobbulást, remélem semmi komoly.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Tinu,
Csongi hogy bírja a lábszerkót? még mindíg jól?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jó reggelt!

Kutyafüle-a férjem fő a változatosság, röntgenorvos! :lol: Mikor teszed a keresztelős képeket? Riki is nagyon szép, annyira tetszik az a szőkés-vöröses hajszerkezet! Olyan édi!!
Jó ez a pelenkateszt! De hogyan tesztelsz? Egy zacsi az sokáig elég, vagy több fajátát megvesztek egyszerre?Nem tudom, én nem tesztelgettem, de nekem a Pampers jött be, újszülöttben is, meg már a 3-nál is.
Ide már nem ír kicsivel, anno Zalcsikámmal én is használtam a TESCO-sat, és az tényleg jó! Csak tényleg a lilája, nem pedig a tuskógazdaságos!

A kuponhoz annyi kérdésem lenne, hogy ezt annyiszor váltod be ahányszor csak kinyomtatod? Mert akkor tökjó, amúgy is, de így még jobb! Mondjuk engem érint a legkevésbé!! :lol:


Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri

Kérem a blogod linkjét. :)
Nekem is van.

www.apor.blog.hu :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Esztó-én is kipróbáltam a tápszeres vizet is, nem jött be. Szerintem az a mennyiségű almalé amit kap, semmit nem csinál! Tyű, hogy milyen pizzát csináltunk? Volt azon minden, az egyik fokhagymás-tejfölös alap, baconos, tonhalas, kukoricás, gombás, szalámis, olivabogyós, a másik meg paradicsomos alap Sanyi sajátja! ISTENI! baconos, pulykefelvágottas, pick szalámis - még otthonról - kukoricás, gombás, paprika-paradicsomos, na meg persze rengeteg sajt. Imádjuk a tésuta oldalába tölteni a sajtot, mert akkor a széle is finom, nem egy nagy bumszli. :wink: Mit mondjak, jól laktunk, rendesen! :oops: :wink:

Niki-hol vannak a keresztelős képek? Csak látom, hogy Esztó már dicséri! Én is szeretném!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Anika-a mienk az még nagyon fejlesztés alatt áll! Vilcsiről még egy sor sincs benne, :oops: , de azért:

www.familjenpinter.hu

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Kutyafüle!
Holnap dlelőtt esetleg vmikor jó nektek???

Mi nem aludtunk vmi jól....Iza sokszor megébredt,meg mocorgott...nem sírt meg aludt is tovább...csak én vagyok hulla...kicsit meleg van itt,meg nagyobb a zaj mint nálunk :shock: ááá

Ja és a járdák...borzalmasak!!!!Mintha terep rallyznék a babakocsival!Ezek után megbecsülöm a pesti járdákat!!!Ehhez képest az 1.osztályú!!!

Izáért meg oda van mindenki meg vissza 8) :lol:

Nekünk jó a liberó 3as!Nem folyt ki eddig semmi,éjszaka pedig jó sok pisi összegyült...meg kaki is benn maradt!Szerintem nem olyan nagy,legalábbis ránk nem nagy!Mondjuk Iza se az a csont és bőr típus! :wink: :lol: :lol:

annus11
 
 


Nóri,
nem jó a link vmiért :(

hú ezek a pizzák...kár volt rákérdeznem :lol:

Niki képeit dicsértem, de azokat amit feltett az előző oldalon :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!
Nóri,sima szalámisat kreáltunk,kb 20 perc alatt odalett egy egész nagy tepsivel.
Kutyafüle jó a pelusteszt.Nekünk elfogadták a kupont.És ahányszor kinyomtatod annyiszor jó!!!!Szept végéig.
Esztó jó a vonalzód!!
Még akartam valamit,ja:Nóri nekem sem jó a link.A lányoknak is van:http://gretahanna.blogspot.com/

http://www.rossmann.hu/bebisztar/ ha már a rossmannba vesztek pelust akkor ezt lessétek meg

Szép napot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Esztó - Ja, bocsi:

www.familjenpinter.mindenkilapja.hu

Annus-biztos Izust is kicsit megviselte az utazás! Ma már szerintem jót fogtok alukálni, gyorsan regenerálódnak! Legalábbis Vilcsivel eddig nem volt gond!

Tinu-Hogy telt az éjszaka a kis "csizmáskandúrnak"?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépek a babák a képeken :)

Esztó,
szerintem tök szép név az Álmos, szép ősi magyar név!!

Annus,
jó ötlet a karácsonyi videó!

Anita,
köszi a pampers-es linket! Nekünk kettesben ez vált be a legjobban, a Liberót még nem próbáltuk, de abból is van itthon. A Tesco színesből nekünk minden kifolyt, volt, hogy 3x öltöztettem át Bogit..

A névnapi köszöntéseket köszönjük mindenkinek!!

Tegnap voltunk fent anyuméknál, gyerek elég jól elvolt :) jót aludt a hintaágyban az árnyékban :) Én meg megittam egy jó hideg fröccsöt, igaz, egy ujjnyi bor éppenhogy volt benne, a többi ásványvíz, remélem, ennyi belefér :wink:

Anika,
én még szoptatok :) :)

Tinu,
örülök, hogy Csongi jól viselte a sínt, hátha nem kell sokáig viselnie majd!!

Na gyerek bealudt (5 perc üvöltés után), megyek gyorsan boltba.

emese1979
 
 


Anita-te miket nem találsz!! :roll: :lol: Megnéztem a blogodat, nagyon édik a csajok. Gréti vízfestékkel "nyomja"? :D

Anika-Apor nagyon édes, ahogy nemel!!! Na meg a lánykák is szépek, az az UH-s sztori! :roll: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok Csajok!

Most sajna nincs időm visszaolvasni. :(
Aklippet megnéztük,lementettük! :D

Szupi-szupi-szupi!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
[b]Köszi szépen Annus!!!!![/b]
Dobok egy-két újdonságot! :lol:


Kép Kép Kép

Szép vasárnapokat kívánok!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Nagyon szépek a babák itt a fórumon.

Nóri
Köszönöm!
Mi biztosan megyünk Svédo.ba egyszer. :) Van egy ikres anyuka ismerősöm ők is Svédo.ban laknak. Ha kíváncsi vagy rá, akkor elküldöm neked a blog címét.
köszi. :) Én nem nagyon tudom az oldalt szerkeszteni, de igyekszem.

Álmos nekem is a kedvencem. A szülőszobán én a Lehel nevet diktáltam be.
Álmos Emese fia a magyar mondában, mert álmában termékenyítette meg a Turul. :) Biztos tudjátok, innen az Álmos név, hogy álmában történt.
Nevek
Nekünk van egy Rékánk, Koppány lánya volt. :) Egy Emesénk. Apor pedig Bizáncba ment harcolni Botonddal. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt, piros egészséget! :)

Már nem is tudom, ki vadászott ilyen visszapillantóra, de találtam egyet:

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=703521027#gallery

Csapjatok le rá :lol:
Fabri, Hanna nagyon szép, kis piszén pisze orrú :D

Annus, következő éjszaka biztos jobb lesz, Izának is akklimatizálódnia kell (gondolom hiányzik a saját kiságya). Csak rá ne kapjon a karbanbaba feeling-re :wink:

Megyek, hallom, Marci enni kíván, pusz.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anika-és mikorra tervezitek, hogy kijöttök? Igen érdekelne, hogy kik ők, köszi, ha megadod a blogcímet! Én is hiába próbálkozok gyakran szerkeszteni, kapásból rengeteg idő elmegy azzal, hogy nem azt csinálja a rendszer amit én szeretnék! :twisted: De bizti én nem értek hozzá! :cry: De azért próbálok én is igyekezni vele!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Iza valószínű azért forgolódott sokat mert puha neki a matrac...otthon kemény kókuszmatracon alszik!Na de majd megszokja!

Ja nincs ám kézben többet,csak nézik :lol: :lol:


na éhes :shock: :lol: :lol:

annus11
 
 


Nóri

Még odébb picit. :) Első állomás London lenne, ha már a lányok nem szopnak, mert lehet csak Aport vinnénk el. Én pedig szeretnék sokáig szoptatni. :D Tehát egyelőre fogalmam sincsen. Most 5-en Dél- Horváto.ba fogunk menni. Soha nem voltam még.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Hello csajok,

mi hetente vágunk körmöt, de lehet 5 naponta is elbírná...

Anita, nemtom, nálunk a Belvárosi Patikából küldenek magazint és abban láttam ezeket az akciókat.

Úúúúú, nálunk is apa a pizza chef! :P

Anika, a lány a férjem barátjának a felesége. És tegnap tudtuk meg, hogy az lesz, hogy még várnak vagy 2 hetet, hogy nőjenek a gyerekek, aztán kiveszik őket és megkezdik a lány kezelését. :(

Pumukli, majd ha leszel, írtam neked privit.

Dórika, jó pihenést!

Nekem teccik Riki haja! No meg Álmi! :wink:

Annus, szóval nem nyerő az utazó ágy? Abba amúgy bele lehet tenni a légzésfigyelőt?
Mi tegnap hogy elutaztunk és mivel más vendégek is vannak itt, ezért Marcóval egy szobába kényszerültünk, de most nem ébredtünk fel, csak egyszer, amikoris akkorát fo*ott, hogy a hálózsákja is olyan lett a drágámnak. Ekkora mennyiséget semmilyen pelenka nem bír el... (most amúgy 2es Liberoban nyomjuk...) :lol:

Úgy tűnik, visszatért a tej kopp-kopp; most nem tudom, hogy a homeónak köszönhető-e... :roll:

Na figyeljetek: keresztelőhöz: csak az lehet keresztanya, aki maga is meg van keresztelve :?:

Kép

Kép
adraci
 
 


Anika és kire hagynátok a 2 lányt? Mert jövőre szeretnénk menni ismerősökhöz Svájcba, de a gyereket nem szeretnénk húzgálni magunkkal, mert sztem nem örülne neki. Az egyik nagymamájával sokat van, mi rá gondoltunk, de ez nagyon nehéz kérdés... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Anika!

Most olvastam,amit írtál: nem szoptatok,de megkapja a lefejt tejet, plusz tápszert is.

Jó a cikk,köszi :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Adri!
Igen, csak az lehet keresztszülő, aki maga is meg van keresztelve, és ha házas, akkor templomban is meg kell, hogy legyenek esküdve.

Pelus: éjszakára pampers, a tescos és a libero nem bírta a sok pisit.
Nappalra jó a tescos és a libero, bár a kaki néha kifolyik, de ez nálunk nem a pelust minősíti, hanem a hatalmas mennyiséget. Ez persze köszönhető a ritkaságnak ...
Vettem huggies-t is, 3-ast, de még nagyon nagy.

Anita!
A kupon tuti! Köszi!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Esztó, Nóri: hát ma éjjel nem adtam rá a lábait CSongira. :oops: Mentségemre szól, hogy nálunk horror meleg volt ma éjjel. El is menekültünk, most már Úrhidán vagyunk, itt hűvösebb a szoba. Még nem pakoltam ki, estére talán összejön, és akkor majd felrakom a síneket is. Addig hadd élvezkedjen a gyerek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
megértem, hogy a dög melegben nem adtad rá.
Hol van Úrhida?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó, Úrhida Fejér megyében van, nem messze Szfvártól. Én is Fejér megyei lány vagyok :) Jó lett a vonalzód, ezt a fotót olyan jó nézegetni :wink:

Tinu, biztos nem egy-két éjszakán múlik az eredmény, igazad van, hogy nem adtad rá. Jó pihenést Úrhidán :-)

Látszik, hogy mindenki nyaral vagy vidéken van, le is lassult a topik :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu-Esztó a számból vette ki az írást... :lol: egy-két nap nem csinál semmit, de néha alkalmazkodni kell az időjáráshoz, minthogy kínozni a gyereket. Csongi ügyes fiú, és amikor kell úgy is elfogja viselni, gyorsan letelik meglásd!

Anika-Horvátország! Hmmm, jól hangzik! Én még csak egyszer voltam, de vágyok vissza! Szép hely! Bizti élvezni fogják a Manók! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!

Jó régen írtam már.. (Azért olvasni szoktam ám! ;)) Most is csak azért van időm írni, mert sajna, kényszerpihenő van. Mind2 kocsink most ment tönkre. Egyiknek kilyukadt a hűtője, a másiknak szétesett a váltója. Persze, mindkettő 250 km-es útról hazafelé, gyerekekkel. A hűtős-sztorinál meg éjszaka, egyedül voltam 2 gyerekkel. Az izgi volt! ...
A hűtőt tegnap megvettem, csak be kéne rakatni. (Pontosabban: lehet, hogy inkább le kéne cserélni a 11éves autómat...)

Nozavi!
Üdv! :) Én naagyon szeretem Svédo.t! Mennék is ki, de Apa nagyon nem akar... Munkám során már többször voltam kint -évente 1x. (Az idei elmaradt...) Igazából még sosem volt időm megnézni rendesen a városokat. Anebyt ismerem (ott a gyár...), meg kicsit Stockholmot, Malmöt, Göteborgot. Kb. ennyi. Egyik ismerősöm lánya segédmunkás volt egy gyárban, tavaly, a nyári szünetben, és 10szer annyit keresett kint egy hónap alatt, mint a tanítónő édesanyám itthon, 30 év munkaviszonnyal...

Annus!
Naaagyon tuti a klipp!!! :) Kár, hogy nem volt időm foglalkozni vele. Mármint: a képekkel. (Nem voltunk itthon.)Szegény törpéről alig van kép. Minél többedik gyerek, annál kevesebb... Na, majd a karácsonyiba...



[/b]

Kép
szkitty
 
 


BOGLÁRKÁKNAK utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! :)

(Nálunk is van egy, épp táborban. A hülye anyja meg elfelejtette tegnap felhívni... :oops: )

Kép
szkitty
 
 


szkitty-örülök, hogy szereted Svédországot! Mivel foglalkozol? A párodat nem lehet meggyőzni, hogy kint jobb az élet? Amiket felsoroltál városok azok jobbára délen vannak, mi úgy középtájon. Sundsvalltól /egy aránylag nagyobb város/ kicsit délebbre, 90 km. Itt a km-ket megsem érzi az ember, de gondolom akkor ezt tudod! :lol: Nekünk amikor valaki mondja, hogy húú, 200 km-t mentem mittudoménminek, az nálunk egy kisebb fajta bevásárlókörút! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


V.ki írta, hogy bababarát szálláshelyet keres. Mi ide megyünk:

http://vadregenyvendeghaz.hu

Most lett felújítva. A gyerekes "lakosztályról" még nincsenek fent a képek, de tiszta IKEA :)

Nekünk ez azért is jó, mert ugye 4 gyerekünk van...

Kép
szkitty
 
 


Nozavi

www.hags.com

Na, ingyér' reklám.... :D

De én csak egy porszem vagyok...[/b]

Kép
szkitty
 
 


Hozok keresztelős képet,kicsi türelmet kérek.De nem voltunk itthon.Dani családjánál voltunk. :? Hihetetlen, hogy bizonyos emberek nem képesek egy baba iránti szeretetüket csak úgykifejezni, hogy felveszik.Manó nagyon keveset van ölben.Nincs rászoktatva.Na odaát ott volt.A férjem ígérete ellenére nem szólt rá a rokonokra,erre megkértem én, hogy tegyék végre le. Na akkor meg elkezdett bömbölni.(persze, hogy jobb ölben, csak amíg fel nem vették olyan szépen ismerkedett a dédijével pl.) aztán persze kaptam a szúrásokat(a babának mondva) hogy milyen gonosz anya, hogy nem engedi felvenni,pedig ő hogy szeretné.Aztán az egyikük mesélte, hogy a kolléganője is bevitte a 3 hetes babáját és ők már szedték is ki a hordozóból.Erre én mondtam, hogy ahány helyen én jártam,sehol sem szedtem fel a babát,csak beszélgettem velük és max a lábiját simogattam meg.Erre a válasz:Te ilyen vagy(némi éllel a hangban).Én úgy megbántódtam.Persze ahogy eljöttünk összevesztünk Danival.Még anyósoméknál is puffogtam. Ő a másik,aki nem tud mit kezdeni egy babával,hanem felveszi.És meg van sértődve, hogy Riki nem ismeri,anyumat bezzeg igen.Hát anyum beszélget vele,csak ritkán veszi fel,tehát látja az arcát..Anyósom meg semmi mást nem csinál,mint felveszi és úgy beszél hozzá.Nem is látja őt. Persze ahogy letette elkezdett ordítani a gyerkőc és sehogy sem lehetett lenyugtatni. És úgy láttam rosszalja is, hogy sírt és nem kaptam fel egyből. Mit csináljak? Annyira rosszul esik. Riki ehhez van szoktatva(hogy ne karban érezze jól magát, persze van ott is,de annak is megvan a maga helye és ideje) én vagyok az anyja, én döntöm el mi a jó neki,és legjobb tudásom és szeretetemmel igyekszem gondozni,nevelni.Így is sokszor bizonytalan vagyok,hogy jól csinálom e.Nem esnek jól és nem tesznek jót ezek a szúrások.És a legrosszebb, hogy Dani sem állt ki mellettem a famíliájával kapcsolatban.Ja és meg voltak sértve,mikor mondtam, hogy ha nem értik ezt meg a rokonok,akkor egyszerűen nem jövünk és kész.
Bocs, hogy hosszan panaszkodtam,de úgy kiborultam,itthon bőgtem etetés közben.
Annus,nekem jó,olyan 9-11 között.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus-hát nem tudok betelni a klippel!!! Nem tudom már, hogy hányszor néztem meg, de egyszerűen nem tudok betelni vele! Nagyon szépen köszi még egyszer, meg kismilliókétszázezerszer!!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Ja,de azt mindenki hozzáteszi, hogy nagyon figyelmes kisfiú,látszik,hogy sokat van vele foglalkozva. Na akkor gonosz anya vagyok,jó vagy mi???? :roll: :x

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle-ne vedd magadra! Csináld úgy, ahogy szerinted a legjobb! Ne hallgass másokra, mondjuk azt lehet, hogy nem tűrtem volna, ha a agyereket olyannal traktálják, hogy anya gonosz!!! Nem kicsit tértem volna ki a hitemből, mert a gyerek nem játékszer, és lehet, hogy még kicsi, de hülye! Azért mert nem tud válaszolni, elég sok mindent megértenek! Szerintem! A férjeddel ülj le megbeszélni ezt, mert ezt szerintem legközelebb is előadja, ha nincs rendesen a szájába rágva a dolog!...már ha lesz legközelebb! Nyugodj meg, mert azt is megérzi Riki, ha kibuksz! NEM ÉR ANNYIT!!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


ja bocsi, de NEM hülye.....

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


kutyafule
ne idegesitsd magad :roll:
sztem sokunknal van ez pont ugyanigy ..
en egyelore azt vallom, h NEM kell menni akkor :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


nalunk az a szabaly van h az O csaladjanal,o mondja el mit csinalhatnak es mit nem, az enyemnel meg EN.
(persze ferfiak.. )

Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle! Szerintem sem foglalkozz velük. Tudom, nem egyszerű... Én sem engedem, hogy felkapkodják Bogyót. Vissza is szólok, nem érdekel, ki-mit gondol. Az én gyerekem. Van ebben v.mi jó is: így pl.: sikeresen megszabadultam egy jópár kellemetlen rokontól ;)

Anyumnál pl.: mind4 gyerekem picinek ordított, mert Anyum körül állandóan vibrál a levegő, és a picik ezt nagyon megérzik. Persze, szegény, mindig totál kiakad...

Kép
szkitty
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: