Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

nagyon-nagyon örülök, hogy itt voltatok.. :wink: :lol: és annak külön örülök, ha jól éreztétek magatokat.. :lol: :lol:
mindannyian nagyon helyesek vagytok, örülök, hogy személyesen is megismerkedhettem veletek.. :lol: :lol: (akik most lemaradtak, legközelebb nem úszhatják meg.. :wink: :wink: )

Dóri: nagyon jól éreztük magunkat.. :wink: sokat dumáltunk, pletykáltunk, és még többet nevettünk..:lol: :lol: Matyi bemutatót tartott a vendégeinknek az ugró tudományából, Ákos mindenkivel csibészkedett egy kicsit, de legjobban Dóri babáért volt oda.. :lol: (nem hiába, van ízlése a kölyöknek... :wink: ) :lol: Etelka nagyon finom raffaelló golyókat csinált nekünk, (szép csendben..:wink: ) amit még egyszer szeretnék ezúton is megköszönni, nagyon finom volt..:lol: Beagle-vel nagyon hamar, közös megegyezés alapján jól felfüggesztettük a fogyókúránkat, amit természetesen hétfőtől :wink: újra elkezdünk.. :wink: :lol: :lol: :wink: a Beagle- család férfi tagjában is egy nagyon kedves, szórakoztató emberkét ismerhettünk meg..(külön köszönjük, hogy Te is itt voltál velünk) :lol: :lol: Nitacska, a "kis mosolygós gombócunk", szépen ki van már gömbölyödve.. :lol: :lol: de vigyáztunk rá nagyon.. :wink: :wink:
természetesen képeket is hozok majd, csak előbb rendbe kell tenni a gépemet, hogy fel tudjam tölteni, de majd megsürgetem a dolgot..:wink: :wink:

Beagle: Dóri baba gyönyörű, vagány kis csajszi.. :wink: ha összejön és lesz tényleg egy kislányom, mindenképpen ilyen tüneményes csajszit szeretnék, mint Dodi manó.. :wink: :lol: :lol:

na, megyek apával is foglalkozom egy kicsit, ha már a fiúk ilyen hamar elaludtak.. :wink: :wink:

Dóri, Anhel, Eszty, Bábaildi: nagyon hiányoztatok a taliról, és nagyon remélem, hogy legközelebb mindannyian itt tudtok lenni.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Móni ez nagyon tetszett amit rólam írtál....."kis mosolygós gombócunk" :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Persze nem is szemrehányásképp írtam, de komolyan!
Köszönöm a dícséretet.

Szeretném még egyszer megköszönni a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magaunkat, apa nevében is mondhatom, mert tényleg ő is csak jót mondott a mai napról. Örülök hogy személyesen is beszélgettünk, így még jobb lesz itt is irogatni. Remélem lesz máskor is tali, mert én annyira kikapcsoltam, feltöltődtem. Olyan jó volt hogy Morcáéknál nem azon kellett aggódni hogy Dodi melyik kábelt fogja szétrágni, mit fog leborítani, teljesen babarát volt a szoba. Kiscsaj is hamar feloldódott, és jót játszott. A kocsiban kidőlt 20 percre, de most pörög ezerrel... Morca, de jó hogy a srácaid alszanak, Dórinál ez még nagyon messze van, rohangál fel alá a lakásban :)
Morca: A fiúk nagyon kedvesek, szépek, tényleg csak jót tudok mondani, és nagyon tetszik az a mérhetetlen türelem amit feléjük tanúsítasz. Nem mintha rosszak lennének csak egészségesen elevenek, amilyennek lenni kell :) Szóval sok erőt merítettem a mai napból, de most mennem kell mert apa már nem tudja tartani a frontot.

Jó éjt Nektek.
Nitta, Eetelka, örülök hogy találkoztunk.
Vendég
 

 
 

Köszönöm a beszámolót, most elköszönök a hazaérkezésünkig, ha megjöttünk, jelentkezünk.

Mindenkinek szép napokat! Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


én is remélem lesz még tali!!!!!és akkor már mindenki ott lesz!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beagle: jajj, elfeleltettem megköszönni az fiúk ajándékát.. :oops: :oops:

nagyon szépen köszönjük, nagyon kedves gesztus volt Tőletek.. :lol: :lol:

aztaaaa, akkor Dóri jól belehúzott..:lol: ja, és tali?? mindenképpen..:wink:

Nitacska: :P :P :P

Dóri: jó nyaralást, pihenj sokat.. :wink: :lol: és várunk vissza.. :wink: :P

én még ráérek, mert apa valamilyen "prímaharcos" filmet néz, én meg nagyon nem csípem az ilyeneket.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Beagle te fel tudod tenni a képeket?
Móni gondolom nem ment az a srác?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: majd ma fogjuk áthívni, remélem otthon lesz.. :roll: de legkésőbb jövőhéten meglesz.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Beagle: teszel fel képet addig is??

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Dobom a képeket, sok lesz :D
Vendég
 


Kép Kép
Vendég
 


Kép csoportkép Kép Dóri és Ákos
Vendég
 


Kép Kép Morca család Kép Morca Matyi Ákos
Vendég
 


Kép Morca Matyi és Ákos

Kép Nita és Etelka
Vendég
 


Kép Nita Etelka Dóri és Ákos
Vendég
 


Beagle nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nagyon meleg van ma, gondolom mindenki hűsöl valahol :)
Nekem meg pont ma jutott eszembe a nagytakarítás, kivagyok, de kész lett. Eszembe már eszembe vna pár napja, csak idő most volt rá.
Remélem ti jobb dologgal múlattátok az időt, pl egy kis stranddal :D

Morca: esti filmnézésből nálunk semmi se lett. Dodika kukorékolt kb 10ig, aztán aludtunk 7ig. Azóta egyszer aludt 2 órát egy huzamban, 2kor kelt fdel, és azóta nem tudtam rávenni az alvásra. Biztos melege van nagyon.
Nektek összejött a filmezés?
Vendég
 


Beagle: részben összejött a film, csak mire eljutottunk odáig, a fele előtt majd elaludtam, úgyhogy elvonultunk pihenni.. 8)

mi voltunk ma reggel lovagolni Matyival.. 8) lovardát váltottunk és azt kell mondjam, hogy ezt kerestem... :P :P nagyon kedves pasi foglalkozott Matyival, már a csutakolásba bevonta, mindenféle érdekes dolgot mesélt neki folyamatosan a pacikról.. :P :P futószáron lovagolt Matyi, miközben mindenféle játékos gyakorlatot kellett csinálnia.. :P :P ez nem mindig jött össze elsőre, mert Matyinak teljesen új volt, hogy folyamatosan irányították.. :P :P de azért a pacin keresztül meg lehetett győzni és a paci kedvéért végül mindent megcsinált, amit Zsolti bácsi kért tőle.. :P :P a végén már úgy ült a lovon, mint egy huszár.. :P :P meg is lett dicsérve, hogy milyen gyorsan haladt.. :P :P ja, és a slussz poén, hogy nem ám pónin paciztunk, (Matyi legeslegnagyobb örömére), hanem egy nagy western pacin, aki nagyon kedves, és nagyon ügyes paci.. :P :P tök ügyes trükkjei vannak.. :P :P nagyon jól képzett, kiegyensúlyozott pacika..
nagyon tetszett, hogy a pasi azonnal megtalálta a hangot Matyival és azt is tök jól lereagálta, mikor a fiam az arcába vágta, egy-egy feladatnál, hogy "nem", vagy, hogy "Matyinak így nem jó".. :P :P :P nagyon tetszett nekem, hogy feladatokat kapott, amit meg kellett csinálnia, mert mivel nem megy még óvodába, kimarad pár "szocializációs dolog" az életéből, ami ugye a szülő nélküli közösséggel jár együtt.. :P így viszont ezáltal együttműködést, komoly önfegyelmet, és koncentrációt tanul.. :P :P az állatokkal való szoros kapcsolatról nem is beszélve.. :lol: :lol: utána felugrottunk mamáékhoz egy picit, majd hazajöttünk és kollektíven lefeküdtünk aludni.. :P :P (na ilyen is rég volt már..) fél kettőkor aludtunk el és ötkor ébredtünk.. :oops: :lol: :lol: de nagyon jól esett.. :lol: az tuti, hogy most az én fiaim fognak este 10-kor rohangálni a lakásban.. :lol: :lol:

na, most megyek, mert várnak a fiúk, de este még benézek..:wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Móni igazi nagy lovas fiad van már most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi én is takarítok ma...még most is csinálom.egyxszerre nem megy......és még főznöm is kell!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beagle: ja, és a képek tényleg szuperek.. :P :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok Lányok!

Most lett időm végre írni megint..... szombaton éjfél előtt értünk haza, tegnap meg 9 előtt... így már nem maradt erőm... de most:)
Jaj én nagyon jól éreztem magam!!!! Annyira édesek a Manók mindhárman!!!! Dóri baba annyira aranyosan mászkált ide-oda, a srácok után.... meg kellett zabálni :) a srácokban meg nem csalódtam, hogy milyen kis huncutok!!! :) :) :) nagyon jó volt!!!!!!!!

Nálunk meg már haladt a felújítás megint egy nagy lépést :) készül a konyha, a fele bútor már bent van, pénteken hoznak még ajtókat, meg polcokat bele, kész van a szobánk, lehet bepakolni :) és kipakolták anyósomnak a kisházat, hogy azt is rendbe lehessen tenni, és ő meg hagy menjen csak oda kifelé :) :) :) :) úgyhogy most ide is fordítjuk a sok-sok energiánkat, és talán szeptemberben már ott lakunk :)

Szép napot Mindenkinek!!!!!

ja, Morca, a tésztareceptet elküldöd majd? :) nagyon finom volt!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Most csak egy gyors kukkantás!

Lányok, nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott Morcáéknál! Pedig a fiúk-lány babák (legalábbis a pocakon kívül lévők :) ) aránya is meglett volna pont, ha mi is megyünk...
Édes Dóri, nagyon szép kislány! A fiúk is irtó helyesek (Ákos szemei...csak most döbbentem rá :) és az is látszik, hogy Morcáék sosem unatkoznak mellettük. :)) Beagle, szerintem ránk is ilyesmi vár, igaz, a mieink csajok, de én nem féltem őket...:)
Morca, majd meséld el, hogy volt ez a lovardaváltás, érdekel! Priviben, ha úgy gondolod.

Kép
anhel
 
 


Morca a tészta recept engem is érdekelne!!!!!!
még most is itt van az íze a számba!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka: örülök, hogy jól érezted magad.. :lol: :lol: ezek szerint jössz legközelebb is?? :wink:

szuper, ahogy alakul a házatok.. :lol:
a receptet természetesen elküldöm.. :wink: (nekem is az egyik kedvencem.. :lol: ) a rafi golyó is nagyon finom volt... :lol:

Anhel: nagyon sajnálom, hogy nem voltatok itt velünk.. :roll: de remélem legközelebb mindenképpen eljöttök.. :wink: 8)

küldöm a privit.. :wink:

Nitacska: természetesen neked is megy a recept.. :wink:

Beagle: itt a föld.. jelentkezz..:wink: :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Halihó.

itt vagyok én is csak aggódó üzemmódban. Apa nem ment ma dolgozni beteg szegény .Aggódok mert szerintem nem gyomorrontás hanem valami más, és féltem Dodit nehogy átragadjon. Morca és többiek akik a talin voltatok remélem nem kaptátok el. Nekem nincs bajom úgyhogy remélem senkinek se lesz.

Anhel: jó volt a tali nagyon, legközelebb feltétlen jönnöd kell.Egyébként hogy vagytok?

Etelka: jó hogy halad a ház. Olyan jó lesz nektek hogy lesz egy szép kertesházatok. nekünk ez csak álom.

Képzeljétek el lehet Dodi azért nem alszik az ágyában mert a fa rácsok miatt nem tud körbeforogni rendesen beleütközik és erre megébred. Azért gondolom mert ha velünk alszik akkor egész éjjel álmában mozgásban van. Tegnap próbábáól az utazóágyban aludt, este 10-reggel5 ig. Ma is abban teszem le kiváncsi leszek, hogy mi lesz. Lehet ennek a gyereknek nem kell a drága ágy csak az utazóágy lesz jó.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!!!!!
Irígykedve néztem a talis képeket:):):) Nagyon jó, hogy össze tudtátok h ozni a talit:):):) Ha minden igaz nálunk, egy másik topicban is talán összejön egy tali, nagyon jó lenne:):):)
Nitacska: szépen kigömbölyödtél:):):):):)
Morca: Te semmit nem változtál:):):):) Jó kedvű mosolygós belevaló anyuci vagy, mint voltál:):):):):)

Mi nálunk a helyzet annyit változott, hogy nagy betyárok lettünk:):):):) Csudajópofa lett Kristófom:):):) Bár fog ügyileg le vagyunk maradva, de azzal a 4 darab fogával is úgy tud már minket harapdálni, hogy nem is kívánom, hogy mégtöbb legyen neki:):):):):):):)
Azért a kis "Fogas Bárómról" dobok egy vigyoris képet:):):)

Pocakosok, kitartást Nektek ebben a melegben, és minden tiszteletem a Tiétek:):):):)

Kép
bluebox
 
 


Beagle: remélem megússzátok betegség nélkül.. :roll: 8) mi egyenlőre jól vagyunk, kutya bajunk.. :P :P az utazó ágy Ákosnak is nagyon bejött, amíg ki nem mászott belőle.. :lol: :lol: tudják ezek a gyerekek, hogy mi a jó neki, hiába vesszük a drága dolgokat.. :lol: :lol: :lol:

Bluebox: nagyon helyes Kristóf változatlanul.. :lol: :lol: :lol: legközelebb gyere a mi talinkra is.. :wink: :lol: :lol: (nem is tudom miért nem jutottál eszembe.. :oops: )
harapásról ne is beszéljünk, Ákos rosszabb mint egy kis kutyus.. :lol: :lol: olyanokat harap belém, aztán meg jókat röhög rajta.. :lol: :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Beagle, mi baja van Apának? Miből gondolod, hogy nem gyomorrontás, és mik a tünetei? (ilyenkor ám én is parásabb tudok lenni:) mint máskor) A kertesháznak pedig sajnos nagyon nagy ára van.... illetve, azért tudunk odaköltözni, mert apósom sajnos meghalt március elején, és anyósom meg nem akar egyedül ott lenni, sógornőmék nem akarnak kint maradni, így mi megyünk ki.... Sokszor gondolkozok rajta, hogy inkább lennénk még mi az Örsön, csak lenne még itt velünk... és kicsit rossz is így, fura, hogy mi most oda beköltözünk... jó is, persze, szép lesz, de fura, hogy ők éltek ott, most meg mi fogunk..... még szoknom kell a gondolatot... de majdcsak megbarátkozok vele.

Morca, várom a receptet, és el tudom küldeni a raffaello-t, ha kéritek :) nem nehéz megcsinálni, és még lehet, hogy a gyerkőcök is görgetnék :) jó kis móka lehet belőle, ha sikerül rávenni őket....

Bluebox, nagyon édes ez a kép, és úgy látom, évforduló is van :D szóval ISTEN ÉLTESSE KRISTÓFOT!!!!!! :) Kis druszám :) :) :) Gyere többször is, és hozz még képeket :D

Nah menek, majd jövök még....

Szép napot!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Jaj Etelka sajnálom, nem tudtam. Hát ilyen áron valóban nem!
Párod hogy viseli, és anyósoddal együtt fogotk lakni? Vagy ő elmegy kisebb lakásba?
Vendég
 


Semmi baj, persze, nem tudhattad :) csak azért írtam, hogy ne érezd olyan nagy álomnak :) mert mi sem vettünk, vagy valami.... hanem kicsit örököltük.... anyósom az udvaron lévő kisházba megy ki. Az egy embernek teljesen tökéletes méretű :) 30-32 nm... szoba, konyha, fürdő :) csak rendbe kell tenni. Így végülis egy udvarban leszünk.... úgyhogy majd meglátjuk, mennyire jó ez hosszú távon....
a páromék most ezzel a költözéssel, pakolással azért elfoglalják magukat.... de ha rendben leszünk akkor szerintem megint rájuk tör, meg dec 20-án volt apósom szülinapja, én meg 21-re vagyok kiírva..... kicsit félek tőle ezmiatt, de hátha nagyobb lesz az öröm... csak tudod biztos bennük lesz, hogy ha a papa megélte volna.....
És a Te Párod, jobban van? Mik a tünetei? Szegényke.... remélem ti nem kapjátok el

Kép
Kép
etelka
 
 


amikor a papám meghalt akkor Dóri már a pocakomban volt, de még nem tudtunk róla. A temetése napján volt időpontom a dokihoz, akkor mondta meg hogy igen baba van. Aznap el is mondtuk anyuéknak ( apukám apuja volt), féltem hogy nem örülnek mert mégiscsak ilyen szomorú esemény történt, de valahogy nálunk jól sült el, mert hamarabb túllett rajta a család. Sokat bezsélgetünk róla, hogy mi lett volna ha a papa is látja. Szerintem ne félj ettől hogy ez rányomja majd a szülésre a bélyeget és nem fognak nektek örülni.
Vendég
 


Beagle: folyamatosan akartam írni: párodnak jobbulást.. :roll:

Etelka: hát nem könnyű a helyzet az biztos.. :roll: de az is lehet, hogy majd mindenki a kis manóban véli felfedezni a nagypapát és így talán könnyebb lesz a "nagyon" érintetteknek.. :roll:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Hát igen, nálunk is összeköti a család, mert március 17-én volt a temetés, és 30-án fogant a bébi, és amikor volt a lomtalanítós napunk, amikor elkezdtük az udvar, meg a garázs kipakolását, már ott volt, csak azt hittük, meg fog jönni.... :) és persze, örültek neki :) csak azonnal az volt, hogy oh a papa.... és hát az első unokája.... de azért szerintem nem egészen úgy veszik, hogy nincs többé, hanem amíg mi gondolunk rá, addig itt van :) szóval jobban veszik szerintem, csak néha vannak hullámvölgyek. De az szerintem mindenhol... mindenkinél, minden témában.

Kép
Kép
etelka
 
 


én papámnak márc 18-án volt a temetése tavaly :(

Sanyi fekszik, megy a hasa. Holnap se megy dolgozni. Azért gondolom hogy nem gyomorrontás, mert ugyanazt ettük, nekem nincs bajom eddig.

Morca: köszi. Látod kicsit babázott apa és kidőlt:-)
Vendég
 


Begle nekem sincs semmi bajom eddig.nyugi.....néha egyépként nekem is vannak ilyenek hogy rámjön a hasmenés meg ilyenek..nem biztos hogy össze szedett valamit....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Oh szegény Sanyi.... nem jó érzés, az biztos... nekem sincs semmi ilyenem azóta... úgyhogy nyugi van :) Neki meg jobbulást kívánunk!!!

Nekem a pocakom fájt ma néha, viszonylag sokszor, de nem vészesen, és aztán az egyik fájdalom oka a nadrágom volt :lol: :lol: kijebb kellett engedni :D:D:D:D:D:D és az egyik kolléganőm ma vette észre :D:D:D:D úgy meglepődött, hogy nacsak :D:D de aranyos volt ő is :) és azt mondta, amit a többiek is, hogy ez a legcsodálatosabb dolog :) és igaza van :) :) :)

Puszi nektek, jó éjt! Ma már nem jövök!

Kép
Kép
etelka
 
 


szia Etelka...szép álmokat!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Na hová tűnt mindenki???? :)
Képzeljétek, egyre többször, és erősebben érzem a bébit :) hogy mocorog :) tegnap este meg pont ott volt a kezem, és odarúgott egyet, és éreztem kívülről is :) De reggel apu amikor odarakta, abbahagyta :lol: kis gonosz :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: húú, ez nagyon klassz dolog.. :lol: :lol: és már napról napra erősebb lesz.. :lol: :lol: az is vicces lesz majd, amikor dudorodik a pocid egy-egy testrészétől.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Igen, most pl a bal oldala kicsit kijebb nyúlik, mint a jobb :D:D:D:D felülről nézve legalábbis :lol: :lol:

Kép
Kép
etelka
 
 


sziasztok!!!!!
Etelka tök jó!!!!!
nemsoká akkorákat fog rúgni hogy még fájni is tud!!!!!Barni legalábbis szokott ilyeneket......... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Etelka: Nekünk is így volt, én olyan sokszor éreztem Dodit, de mikor apa odatette a kezét akkor nem csinált semmit. Huncut volt..már akkor is.
Nekem nem volt olyan hogy látványosan kidugta volna valamilyét, viszont mikor már nagy volt a pocakom mindig úgy éreztem hogy a cicim alatt ki fogja dugni a lábát, mert ott nyomott sokat felül. Nekem fájdalmasat sose rúgott.

Nitácska: Mi van Mátéval?

Dodinak is megy a hasa, drukkoljatok hogy holnap már ne legyen... most cska tápszert adok neki, mert az tömény folyadék, és ugye enyém gyerek nem iszik semmit, csak annyit ami a tápiban van.... ma is itattam vízzel de mindet kiköpte... nehéz eset.
nyűgös is, hallom ahogy gluggyog a hasa, lehet fáj is neki. enyém se 100as.... nyomom befelé a piriítóst..
Vendég
 


Zsuzsi köszi jól van.....kukival is oké minden.!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beagle: jobbulást nektek.. :roll: :lol: remélem Dodi baba hamar túl lesz rajta és jobban lesz annyira, hogy este tízkor rohangáljon még a lakásban.. :wink: :lol:
Dórinak (is) ezerrel küldjük a gyógypuszikat.. :P :P

Etelka: fájdalmasat nekem sem rúgtak sosem a törpök, viszont Ákos úgy citerázott a bordáimon a lábacskáival, hogy sokszor "le kellett állítanom", mert majd kiugrottam a bugyimból.. :P :P

Eszty: jól vagytok?? minden oké?? életjelet kérünk.. :roll: :wink:

nálunk éppen vihar van.. :roll: akkora szél van, hogy elvisz minket házastól és holnap reggel Kókán ébredünk.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Na, merre ébredtetek Morca? :) Nálunk nem volt akkora szél.... de legalább lehűlt kicsit a levegő, aminek én szívből örülök :) már az a meleg nagyon rossz volt.
És ebben az esős, felhős időben a bébi is egy órával később kelt fel :lol:

Nálatok mi a helyzet? :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: maradtunk Dányban.. :P :P de volt szél rendesen, láttuk a nyomokat, miközben mentünk vásárolni.. :P :P

Beagle: jól vagytok?? :roll: most készülünk palacsintát sütni Matyival.. 8) de ez egy egészségesebb, kevésbé hizlaló változat mint az eredeti, kipróbáljuk.. 8) :lol: ha beválik, megosztom veled is.. :wink:

megyek, mert megőrültek a fiaim.. :roll: biztos a front miatt van, asszem jobb lesz, ha lefoglalom őket.. :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


sziasztok!!!!
itt is volt vihar...szakadt az eső.ami még most is esik!!!!!!
de olyan jó idő van.....nem kell már 30 fok....!!!!


remélem mindenki jól van????tegnap meggint fájt a pocakom egész estig.....4 magne b segített!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, vigyázz Magatokra!!! Mondd annak a kis legénynek, várjon még kicsit... nekem hétfőn fájdogált szinte egész nap... lehet, hogy a front miatt.... :roll: aztán estére azért elmúlt. Na meg mondjuk vasárnap odébb raktam egy dobozt, ami nem volt túl könnyű.... de tényleg csak áttettem.... nem cipekedtem.... és amikor meg beköltözött a Manó,akkor egész nap konténert pakoltunk, na és akkor volt azért pár olyan tétel, amitől azt hittem, bepisilek, olyan nehéz volt :D és mégis kapaszkodott Manócskám nagyon :lol: :lol:
Jaj megint elkanyarodtam....

Morca, várjuk a tésztareceptet :D:D:D:D:D ha van egy kis időd :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka vigyázok...de ennél jobban hogy konkrétan egész nap fekszek többet nem tudok tenni!!!

ma megcsináltatuk az apaságit is!!!!!!mostmár hivatalosan is van apja a Barnusnak!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka: szerintem azért fájdogál a pocid, mert nyúlnak a szalagok a növekedéstől... 8) nekem is fájdogált időnként, és mindig ezt a választ kaptam a dokimtól.. :lol: de azért ne emelgess semmi nehezet.. :wink:
anno, mikor pozitív lett Matyival a terhességi teszt, előző nap még kocsit toltam havon, hegynek fel, mert elakadtunk munkába menet.. 8) na, hát Matyi is jó erősen kapaszkodott.. :P :P

kanyarogj csak.. :wink: :lol:

küldöm a receptet ígérem még a héten jó?? :oops: 8)

ha minden igaz, ma este megcsinálják a gépemet és tudok újra képeket feltenni.. :wink: 8)

Nitacska: vigyázz magadra.. :wink: 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?