Szonce,
Nem is olyan rég voltunk ott abban a templomban esküvőn. Hihetetlenül szép valóban.
Na nyaralás ? Már biztos h apa nem tud menni ?
Jó nagyon az összesítő, azt mivel csináltad ?
Szuperek a keresztelős képek, köszönjük.
Én úgy szeretném h anélkül h visszamennék dolgozni, kisebb szünettel ugyan de jönne a baba.
Kevinszpészi,
Sajna én sem tudom a vezetéknevét. Jó „messziről” jössz a Jánosba.
Silverlion,
Hát teljesen átérzem a kimerülés, ölni tudnék feelinget…. Nem lesz ez már jobb mióta Marci mást sem csinál csak áll egész nap.
Nagyihoz nem megyünk, habár már írt bocsánatkérő levelet. Egyébként szept 3-19 között Italyban leszünk. Jajj annyira várom már, vettünk egy csomó homokozó cuccot, medence, uszógumi stb. stb.
Írod h Boti nem barnult le a napvédőnek köszönhetően, szerinted az gáz h nálunk Marcinak van egy kis színe ? Védjem még jobban ? Néha amikor megyünk sétizni és úgy fordítom a babakocsit elkerülhetetlen h 10-15 percig (összességében a séta alatt) érheti a nap. Persze nem délben történik mindez.
Atombunker ez teccik nagyon. De tényleg úgy tűnik h valami ilyenfélében vannak a csajok. Hahó !!! ki lehetne már bújni !
Mulan,
Bárhova ahol jó a víz. Pl velencei tó, dorog pala bányató azt pl most fogjuk kipróbálni vagy éppen duna part (pest fölött)
A második képen mennyire kiscsajos a kis Lili.
Kati,
Nálunk alsó és felső 2. metsző jött ki, kegyetlenül megszenvedtük. Ellenben tegnapról mára (minden jel, sírás, hangulatváltozás nélkül) kijött alsó kettő metsző.
Kistesó jó lenne nálunk is ha jönne de még sajna nem sikeredett…. Biztosan kemény lesz, néha most is úgy érzem egy-egy nap h mosogatás, rendpakolás után, amíg alszik a gyerek kiugrom az ablakon
Kriszta,
dejódejódejó dejódejódejó dejódejódejó dejódejódejó.
Isten hozta Bogit közöttünk. Hatalmas gratula Neked.
Hát én megsirattam az értesítést.
A szülésed meg mint ami a nagykönyvben meg van írva. Szupi h ilyen ügyes voltál, és apának is küldünk egy dicséretet.
Bogi nagggggyon szép, hát bizisten megzabálom, tüneményesen gyönyörű.
Nézem a vonalzód, nagyon aranyos h Bogi 4 napos….
Csoda részesei vagytok, élvezzétek minden pillanatát.
Zita,
Julcsinak hatalmas cupa, nagyon szép a kiscsaj. Szép a sapitok is.
Millye,
Asszem lesz még gondod a kicsi fiaddal, hát ilyen szemekkel ha majd nagy lesz, minden lány ott fog sorakozni az ajtótok előtt.