Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
köszi a hiányolást, megvagyok, csak bevállaltam egy szakfordítást 14 napos határidővel (a munka mennyisége is ennek megfelelő) így a végére, így minden időmben azt csinálom, hogy kész legyek vele, mielőtt Dani kíváncsi lesz a külvilágra.
És hát ezt meg ugye nem lehet megjósolni, a dokinéni is elég ellentmondásos volt, mert egyrészt tök zárt a méhszájam, másrészt jövő csütörtökön kell megint kontrollra mennem, és tegnap úgy köszönt el, hogy hát lehet, hogy már nem kerül arra sor, és megszülök.... :shock:

Örülök, hogy talán rendeződnek a dolgok a pároddal. Nagyon nehéz ez a helyzet, és mindkettőtöket meg lehet érteni. A férfiaknál nehezebben jönnek az apai érzések, és valahol érthető, hogy a már meglévő gyerek iránti szeretetét jobban át tudja élni, mint a még meg nem született, nem látott baba irántiét. De megjön az is, ne aggódjál, és az, hogy a fiát így szereti, szerintem inkább jó jel az apai érzelmeit illetően.
Mind a kettőtöknek türelmesnek kell lennetek a másik iránt, már most is, de ha megszületett Bogyó, akkor pláne, de megéri! Mindkettőtökön múlik, mi lesz a kapcsolatból, és Bogyónak biztos, hogy az lenne a legjobb, ha egymást szerető szülők nevelnék fel.

Remény,
nagyon sajnálom a cukor-dolgot, de nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy tanulgatsz és igyekszel, hidd el, meglesz az eredménye!! Az augusztusi topicban, ahova még írogatok (2009 augusztusi babavárók a Várandósságon belül), vannak páran, akik szintén ezzel küzdenek - hát, meg kell mondjam, ők szedték fel a legkevesebbet a 9 hónap alatt, így csinosak maradtak (nem olyan bálnák, mint én....). Van ott egy lány, bizonyos linacska, ő nagyon profi már a témában, ha írsz neki priviben, biztos vagyok benne, hogy rengeteg jó ötlettel és anyaggal tud szolgálni, nagyon kedves is!

Tigriske,
nagyon örülök, hogy mindhárom baba ilyen szépen fejlődik, és hogy ilyen jó orvost sikerült találnod!

Trix,
húha, annyira repül az idő, mindjárt a harmadik trimeszterben leszel te is!!! :shock: Azt a beígért pocakfotót még mindig nem láttuk... :) Én felteszek egyet, bár ez már 8 napja készült a szülésfelkészítő utolsó óráján.

Colin,
mesélj, nő-e a már pocakod? :)

Zoe,
kitartást a hányós időszakhoz, már látod az alagút végét. :)

Kép

Kép
bikmakk
 
 


Sziasztok!

Ma sikeresen fel.....tam az agyam.
Kettőkor jöttem el bentről, és 1/2 8 után értem haza. Persze akkor még kutyukat is kellett sétáltatni ergo: hulla vok.
A sztori rém egyszerű: elmentem a fogorvoshoz, aki meglepetésemre csak egy rendbetenni-való fogat talált a számban, a többiek jól vannak. :) Aztán találkoztam anyukámmal, hogy megvegyük a szülinapi ajándékát (egy MBT cipőt kapott a család minden tagjától összedobva), aztán mentem a háziorvoshoz! 5 óra után kicsivel értem oda, és 1/4 8-kor léptem ki az Egészségházból! Azt hittem, a guta megüt. Fáradt voltam, meleg volt, nyűgös voltam, és akkor még két órát várakozni is! Pedig 6-ig rendelt (elvileg) a doki. Jó is, hogy nem mért vérnyomást, mert kiakadt volna a masina! :twisted:
Amúgy meg detralexet kell szednem, napi 2x1-et a visszereim miatt. :? Újabb havi fix kiadás a semmiből... :(

Bikmakk! Ez igazán helyes kiskölök! :lol: Hová jártál szülésfelkészítőre?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Vicky, igen, Békásmegyeri vagyok, így ha gondolod megnézheted őket. Csak ne kelljen mindet cipelnem, mert annak már súlya van... Általában 0-6 hónapig vannak, de vannak szerintem nagyobbak is. Amit már mérnem kellett az 26 és 33 cm nagyságúak közöttiek voltak, ha teljes hosszt nézek, 13-16 cm belső hossz, 15-17 cm-es derékkal. de ezek a kisebbekből valók.

remény73
 
 

 
 

remény: És ezek szerinted hanyasnak felelhetnek meg a mi mérésünk szerint? 62-68 környékén? Mert akkor már azok jók lennének, amik nem béleltek. Persze, ne cipeld el őket, de ha gondolod, akkor összeegyeztetünk egy gyors találkát és akár fel is szaladhatok megnézni őket. Sajnos holnap sem tudom, hogy mikor tudok jönni, talán így este felé. Hegy felőli vagy vagy dunai?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, hegy felőli. Majd megnézegetem őket holnap, s majd megírom, kb. mekkorák, s azt is mi van beleírva egyesekbe. Holnap este már tudok többet, ok?

remény73
 
 


Oké, egy párra szerintem vevő lennék. Bár azt mondtam, hogy a 20. hétig nem fogok vásárolgatni, de 400-500 Ft-ért?!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, megnéztem. A beleírtaknak igaz nem hiszek, de van ami újszülöttet ír, van ami 0-3, van ami 3-6 hót ír, van 1 db. 9-12 hó, és 1 db. 12-18 hós, amit belső címke alapján láttam. Én jobban hiszek a hossznak, de nem igazán tudom, hogy mi a pontos méret a babáknál.
Ha megadod melyik érdekelne, akkor írok róla mindent, amit szeretnél tudni róluk. Mérek, megnézem tüzetesen, stb.

remény73
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan Reménynek mert egy óra múlva indul a buszom!
Köszi ne hari de azóta kaptam még két hálózsákot az egyiket egy fórumos csajszitól ajándékba így már nem lesz többre szükség, mert már van 3 vastag meg két vékony is.
De a vatelinre vevő vagyok! :)

A sárga cumit akkor viszem magammal, mert a boltvezető azt mondta hogy ő nem tudja még előre megmondani hogy változik-e az ár.
Most 1099,- ért adják még de havonta van árváltozás, tehát akár holnaptól már emelkedhet.

Akkor várlak a C&A-nál! Szeretnék oda benézni egy kicsit mert kapok 50 % vásárlási kupont és kiváncsi vagyok hogy mi a választék.

dita75
 
 


Dita, ok, akkor megyek. A hálózsákkal meg lesz valami, ha valakit érdekel majd jelezzen...

A vatelint előtte lehet ki kéne mosnom, hogy lássam mennyit megy össze, az anyagok után már nem bízok a mosás előtti mérésben. Jó 2 hét múlva is?

remény73
 
 


A 2 hetet arra írtam, mert írtad jössz akkor is fel...ha nem jelezd félbevágom.

remény73
 
 


Köszi mindenkinek! Én is nagyon örülök, hogy jól vannak.

Bikmakk! Szép pocakfotó! Már nem sok van hátra!


Kakti! Ez nem a Te napod volt, de majd a következő jobb lesz.

Vicky! Én semmi hivatalosat nem tudok a szuriról, csak a rémisztgetős híresztelésest, hogy akkor egész életben marad. :lol: Biztos igazad van, Te jobban értesz a témához (na meg a védőnő), én még csak kóstolgatom. Sajna jobban bele kell mélyedjek, mert ha nem hízhatok semmit, az azt jelenti, hogy fogynom kell a terhesség alatt. Így éljen a diéta.

Kép
tigriske1978
 
 


remény: Engem a két hímzett farmernaci érdekelne az első képről. Meg talán a kising, bár még nem tudom, hogy a babánk fiú lesz-e. Legfeljebb majd továbbadom. A nacikhoz majd veszek a lányomnak rózsaszín felsőket. :)

tigriske: Én is hallottam már olyanról, akinél a terhességi cukorbetegség átalakult sima cukorbetegséggé. De szerintem ez ritka lehet, ha a védőnőm ezt mondta. Reménykedem, hogy nem kell az inzulin, azt hiszem maradok a gyógyszernél.

Nekem elég szar éjszakám volt. Este bevettem a cukros gyógyszeremet és a diéta szerint ettem rá. Hát 1/2 4 körül arra ébredtem, hogy hypózok. Nagyon ijesztő volt. Most akkor nem igazán tudom, hogy hogy is csináljam a diétát, mert gyógyszer mellett teljesen lemegy a cukrom és szédülök. Azt hiszem, hogy a gyógyszer utáni evésnél több szénhidrátot kéne ennem. Még ki kell tapasztalnom, csak addig nem tudom, amíg a cukormérőm nincs fennt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, a kis ing 250 Ft, de melyik első képen levő hímzettre gondoltál? Az első képen van 4 naci, azok közül? Segíts kérlek, hogy tudjak írni róluk privit, de nem látom még, melyikre is gondoltál. Köszi.
A kising vadi új, csak a címke nincs rajta. Vékony, 65% PE, 35% pamutos.Ami rá van írva 64-72 cm, 3/6, ez gondolom a hó. Márkája Baby C. Mérjek hosszt, szélességet, vagy valamit?

remény73
 
 


Vicky:
Ezt találtam a neten:
A szülés után az inzulinterápia rendszerint megszüntethető, de a terhes cukorbeteg tablettás kezelésben nem részesülhet.
A terhességi cukorbaj ronthatja a terhesség kimenetelét, a magzat életkilátásait és méhen belüli fejlődési zavarhoz vezethet. Megfelelő gondozás mellett azonban a felsorolt szövődmények esélye minimális. Végül, a szülés után ne hanyagoljuk el az utóvizsgálatot. Ha a szülést követően, a diéta ellenére a vércukorértékek - az étkezés után - továbbra is 8 mmol/l fölé emelkednek, az inzulinadás folytatása - illetve bevezetése - szükséges.

a tesztcsíkok tb-támogatása jelenleg csak az inzulinkezelésen lévőkre érvényes, s a diabetológus, illetve a háziorvos által felírható mennyiség a napi inzulinadagolás számától függ, a következők szerint:

* Napi 1-2 inzulinadagolás esetén 3 hónapra 2 doboz (100 db) tesztcsík jár 85 százalékos, fix támogatással.
* Napi 3 inzulinadagolás esetén havonta 2 doboz (100 db) tesztcsík írható fel hasonló feltételekkel.
* Napi 4, vagy többszöri inzulinadagolás esetén havonta 3 doboz (150 db) kezdeményes tesztcsík jár.

remény73
 
 


Sziasztok!!

Megpróbálok kicsit sürüben jönni. Nem sok minden történik velem mostanában. Már napi rendszereséggel rajta vagyok a Teszveszen és sok jó rucikat lehet találni nagyon jó áron.
Igen határozottan nő a pocakom és már nagyon sok ruci nem jó rám vagyis csak a bő ruhák amik rámjönnek.
remény73 persze még mindig áll a randi.
tigriske jó ezt hallani,hogy jól van a trió vigyázz rájuk nagyon.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


remény: Szerintem a kisinget megveszem. Hátha mégis fiam lesz. Bekarikáztam a képen, hogy melyik kettőre gondoltam a gatyák közül. Tényleg nem az első kép volt. Bocsi.

Kép

A terhességi cukorral kapcsolatban a pcos-ok többsége dacolva azzal, ami a dobozon van, végig szedi a gyógyszerét. Állítólag már vannak rá külföldi felmérések és még senkinél nem okozott gondot sem a babánál, sem a mamánál. A dokimnak mondtam, hogy akkor nem hagyom abba és nem ellenkezett, majd még a dokinőtől megkérdezem. Eddig a 2x850-nel semmi bajom, de a diéta egy kicsit bekavar. Majd a cukromra leszek kíváncsi, azt veszem alapul. Annak a cukormérőnek a tesztcsíkjai elég olcsók, amit anyu vett. És a benne lévő 20 tesztcsík mellé még vett 100 db-ot, úgyhogy kitart a végéig. Megkérdezzem tőle, hogy tudna-e neked is küldeni a jövő hét végén ilyen mérőt? Ha érdekel, akkor megkérdezem tőle, hogy mi a márkája és hogy pontosan mennyibe is kerül.

Ma halálra sétáltam magam az állatkertben. Hulla vagyok. Pláne, hogy mennyit aludtam az éjszaka. Hát most bevacsoráztam. Már alig várom, hogy feljusson a cukormérőm, mert a diéta és a gyógyszer nem megy együtt. Mindig bekómázok tőle.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Csajszik!!!Bikmak!!Nagyon cuki a pocakfoto!!!!Vicky!!A babok ilyenkor 1-2 nap alatt is sokat nonek,es azt irtam korabban,hogy a vedono elovett nekem korabbi kartonokat,es sok 5cm-es babo volt a 12.heten,es az teljesen normalis ,atlagos meretek.Ne aggodj.Te is kisfiut erzel???A gyogyszerekrol annyit,hogy a multkor dr Czeizel(a genetikus) pont arrol beszelt,hogy nagyon rosszul tajekozottak az emberek a terhesseg es a gyogyszerek kapcsolatarol,mert a legtobb esetben,ha nem szedi a kismama a szukseges gyogyszert,tobbet art.O altalanossagban beszelt ugyan,nem a cukor dologrol.Dita!!!Holnap minden kiderul!!!Colin!!!Akkor csak no az a poci!!!!!Puszi mindenkinek Zoe
zoe33
 
 


zoe: Nem tudom, hogy milyen neműt érzek, de most Reménytől megveszem a fiús gatyót és a kisinget is. Szerintem a másik gatyó az lányosabb. Ha mégsem kell, akkor majd átadom egy fiú babás kismamának. A párom kezdettől fogva lányt érez, de most a doki kijelentése is aranyos volt ezzel a férfiasan teszi kersztbe a lábát. Szóval már nem tudom, hogy mit érezzek. Én már éreztem lányt is és fiút is. Remélem a 16. héten kiderül a neme, a doki azt mondta, hogy akkor megpróbálunk tippelni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Lányok! Vicky által kinézett 2 nadrág és a kis ing elkelt. A többi még szabad préda.

remény73
 
 


Sziasztok!

Nagyon be vagyok parázva.
A férjem elkapta vírusos hasmenéses-hányós nyavaját.
Tiszta para vagyok, nehogy mi is elkapjuk.
Először csak azt hittük, hogy elrontotta a gyomrát, de a doki szerint vírus.
Most mindent fertőtlenítek, meg próbálok teljesen külön lenni tőle, de csak nekem kell ellátni.


Nagyon félek, hogy baj lesz. Mondjuk, ha megfertőződhettem, akkor már biztos megtörtént.
Az az egyetlen reményem, hogy a sok vitamin, amit szedetnek velem megvéd.
Olyan hosszú lesz a következő hét. Gondolom, ha addig kihúzom, akkor nem lesz baj.

Az a bajom, hogy minél többet parázok, annál inkább érzek hányingert. Valszeg csak azért, mert túráztatom magam.

Bocs a sok siránkozásért, de tényleg nagyon félek... :( :(

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vevikk, bízzunk abban, hogy nem kaptad el. A doki szerint ha mégis, akkor gond lehet nálad? Egyél sok C vitamint, s ha lehet sokat szellőztess, és fertőtleníts. Talán ez segít, és persze ha minél kevesebbet érintkezel addig vele, s amit megfog. Drukkolok, hogy ne legyen baj.

remény73
 
 


vevikk,
nyugi, ha el is kapod, nem lesz semmi baj. A tipikus hányós-hasmenős vírusok nem magzatkárosítóak. Vigyázz majd, hogy ne gyengülj le, igyál sok-sok folyadékot (sós-cukros tea), és pár nap alatt túl leszel rajta. Ez a legrosszabb, ami történhet.


Kakti,
szülésfelkészítőre Heidelbergbe jártam.... :wink:

Kép
bikmakk
 
 


Colin! Köszi! Jó hétvégét!

Vevikk! Nyugi, csak nem kapod el és ha mégis ezek tényleg nem ártanak a babának. Sok-sok folyadék.

Biztos voltam benne, hogy én nem fogok vásárolni a babák 3 hónapos kora előtt (főleg nem drága dolgot), na szépen "megbuktam". Képzeljétek, hogy úgy beszéltük meg, hogy nem veszünk semmilyen hármas dolgot, hiszen ki tudja mi lehet még. Erre a férjem kb 1 hete átküldött egy linket 3-as ikres babakocsi+egy ajándék váz. Jó márkájú és a többihez képest nagyon olcsó. Mérlegelni kellett, ugyanis, ha csak egyet kell vinni valahova, tök jó, hogy van egy szimpla kocsi, ha ketten megyünk a férjemmel szintén jó, hogy én tolom az egyest, Ő pedig két babát a hármasba, illetve ha véletlenül egyedül megyek elférnek a hármasba (szűkösen). Na gondolkodok, gondolkodok mi is legyen és végül lecsaptunk rá (tegnap járt le az aukció). Hiszen ha én nem hiszem le, hogy mindhárom baba életben marad, akkor ki fog bízni bennük. Ugye?

Kép
tigriske1978
 
 


Közhírré tétetik hogy apa nyerte a fogadást, tehát Gy. Milán Csaba lakik a pocakban! :shock: :shock: :shock:

Szóval két év múlva mennem kell a fagyikért, vagy spontán összehozzuk a csajt, hogy az arány valamelyest javuljon!

Úristen totál el leszek nyomva! :roll: :lol:

dita75
 
 


Dita: most csak a Te hsz-edet olvastam el, mert nagyon kíváncsi voltam a hírekre!!!!!
Sajnálom, hogy nem teljesült az álmod :( , de annál nagyobb szeretettel gratulálok a Kisfiadhoz!!! :lol:
Pedig én nagyon drukkoltam! :roll: :wink:

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Dita!

Így is, úgy is imádni fogod, csak elsőre furcsa, mert nem evvel számoltál, de én teljesen megértelek, én is szeretnék kislány. Na majd a következő. :wink:

Kép
tigriske1978
 
 


Dita, sajnálom, átérzem, csak te tovább bizakodhattál, mint én. De hidd el, a sajátod lesz, s örülni fogsz neki, mint ahogy én is. A kislányról én sem mondok le, s a fagyikért visszamegyünk. Lehet együtt akkor is veled? :) Azért gratulálok a fiadhoz.
Ahogy elnézem sok itt a fiú, kevés a lány, remélem ez az arány kicsit javulni fog...

Dita, neked mekkora vatelin kell? Még nem mostam ki, kimossam a teljeset, vagy a tiedet majd te?

Tigriske, ha megvan a kocsi majd mutizd meg, kíváncsian várom.

Kezdek ellenni a számolgatással, ma már főztem is. Remélem hétfőn nem azt mondják rosszul számolok, és kajálok...

remény73
 
 



Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: Szerintem ez a babakocsi nagyon jó, nem jártatok vele rosszul. Jó, hogy bízol a babákban. A háromból csak lesz neked egy lány, nálad több az esély.

dita: Gratula a kisfiúhoz. Hová dugta el a fütyit ennyi ideig? Nagyon kis szégyenlős volt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Kismamik!

Örülök, hogy többé kevésbbé mindannyian jól vagytok!

Vevikk!Megértem az aggódásodat, az én párom is napok óta beteg (39 fokos láza van, amúgy 36 fokos belső láznál már kínlódni szokott, szóval gondolhatjátok....). Elment dokihoz, aki azt mondta, hogy valószínűleg a légkondi miatt van és nem fertőz. Mindegy azért én félek egy kicsit, mert pici még ahhoz a babánk, hogy túléljen egy fertőzést. Én megpróbáltam külön aludni apától, de hajnali 3-ig bírtam a kanapén, aztán beköltöztem Hozzá :shock:
Párodnak jobbulást, reméljük hamar túl lesz rajta.
Te pedig nem tehetsz semmi mást, csak hogy tényleg próbálsz mindent fertőtleníteni..
Dita!
Kicsit megkésve, de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok! És bár kisfiú lakik a pocakodban én azért nagyon GRATULÁLOK!!!!!! Legalább így visszamentek a jégovisokért (én bíztam benne, hogy nem állsz meg 1 babánál). Remélem a pároddal is rendeződik a helyzet. Hidd el nem sokáig kell már a fiát eltűrnöd, 1-2 év és nem fogja élvezni, hogy ott lehet nálatok, hanem inkább a haverok lesznek a fontosak az az 1-2 két év pedig hamar elrepül majd Milán mellett....
Colin!
Jó, hogy végre beindult a Te pocakod is, már ideje volt. Mostmár hetente látni fogod a változást.
Ikres kismamik (Trix és Tigriske)!
GOndolom Titeket duplán, triplán megvisel a meleg. Hát nem írigyellek Titeket... Tigriske! Szerintem ne legyél babonás, bízz mindhárom picikédben!
Vicky!
Szerintem a farmer unisex, tehát biztosan nem fogsz mellé.
Rilla!
Te még mindig dolgozol? Ez hihetetlen, becsüllek érte. Én azért majd nem húzom ennyire, szerintem az utsó 1,5 hónapot már otthon fogom tölteni.

Kép
akire79
 
 


Újabb két nadrág kelt el, az 1. kép két kékes nacija. A többi még szabad préda.

remény73
 
 


Bogyó Miló képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 



REMÉNY
Nem, itt voltam Dunakeszin a Kenguruba.
Anyukámék innen 10 percre laknak!

dita75
 
 


Tigriske, szupi a babakocsi, szerintem is bízz a 3 babóban, és akkor remélhetőleg ők is úgy gondolják jó anyucival :)

remény73
 
 


Köszi a megerősítést. Reméltem, hogy jól döntöttünk.

Kép
tigriske1978
 
 


Hello csajok!

Jó reggelt!!!
Nem bírtam aludni.Most már ez kezd rendszeressé válni. Persze, napközben meg kornyadozok, és alszom is. Aztán éjjel meg..Úgy látszik, én már előre felkészültem az elkövetkezendő időkre...

Dita!

Gratulálok!Én is ugyanezt mondtam, hogy visszamegyünk, ha ez fiú lesz.Így meg azt mondom, hogy tán így is vissza kéne mennünk egy fiúért majd... :o
De nekem ugye ő már a 2. Három gyerekkel meg még nem számoltam...Képzeld, ha azok meg ikrek lennének :roll:
A Te szitud más.Én is csatlakozom az előttem íróhoz.Bogyónak kell majd a kistesó.
Nálunk szinte mindkettő "egykeként" nő fel a 12 év korkülönbséggel.Dehát, így alakult...
Na, üdv mindenkinek

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

BRIGI
Akkor együtt virasztottunk.
Hát csajok belegondoltam hogy nekem fiam lesz.
Le se merem írni hogy este csendes magányomban mikor tudatosult bennem a dolog mit éreztem.
Nem tudom mikor teszem magam túl rajta, de már azon kaptam magam hogy milyen gonosz és önző vagyok, mert már nem is Bogyóra hanem a következő babára gondolok, hogy ő már remélhetőleg lány lesz.

Javaslom hogy aki nagyon vágyik kislányra már most kezdje el magát valahogy szoktatni az ellenkezőjére (valamilyen szinten én is csináltam, bár inkább csak próbáltam nem sok sikerrel, pl. nem igen vettem lányos rucikat, van talán kettő) mert basszus én nem gondoltam volna hogy ennyi év küszködés után ilyen csalódott leszek. :oops: :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita!
Ne csináld ezt, igenis nagyon tessék örülni Mr. Bogyónak! A lényeg, hogy egészséges. Tudom, hogy mennyire nagyon szerettél volna egy kislányt, de gondolj ilyenkor pl rám, vagy akárki másra, hogy mi mit nem adnánk azért, hogy egy kisfiú, az se baj, ha rondácska picit, ott lapulna a pocakunkban.
A fagyikból lehetnek még kislányok, és szerintem ne keseredj el, mert nagyon fogjátok őt is szeretni. Aztán ki tudja, lehet még esetleg kislány is lehet Milánból.
Tesómnak, még a szülés előtti napon is kislányt mondtak, tele voltak rózsaszín rugikkal, aztán egy nap alatt pöcsöt növesztett, mert mikor kibújt Ricsi lett.

Isten ments, hogy megbántsalak, mert tudod, hogy mennyire imádlak, de bárcsak az lenne most a problémám, mint neked.

Fel a fejjel, és mondom, a csalódást csak úgy tudod kiheverni gyorsan, ha belegondolsz, hogy milyen isteni szerencséd van, hogy első lombikra babás lettél, és mennyire értékelnéd ezt a kisfiút, ha pl csak 4-5 dikre sikerült volna.

Puszillak és kitartás!!!!

Ja és mégvalami: Ha mégsem kell Milán én szívesen átveszem!!

:wink: :lol: :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


HENI
tudom hogy igazad van, nagyon szégyellem magam miatta, most is itt bőgök a gép előtt........ nem tudom elmagyarázni neked...... tudom hogy meg fog változni de időre van most szükségem hogy emésszem.....

Nagyon rosszul érzem magam hogy ilyen vagyok legszívesebben a fejemet verném a falba hogy nincs a földön ekkora balfasz, de nem tehetek róla, sajnálom. Majd elfelejtem az egészet tudom.... lehet hogy már a jövő héten csak röhögök az egészen..... de most annyira meglepetésként ért ez az egész........... :roll:

Minden más lesz majd ha már megszületik és a karomba foghatom.
Most már még jobban várom mint eddig hogy kibújjon, mert a kislányt már elképzeltem hogy milyen lesz, de pöcsösként még nem láttam magam előtt. Még bő három hónap, addig meg felkészítem magam.
Azért gondold csak el amikor kislány korod óta van egy vágyad és mást nem is tudsz elképzelni. Akármin is keresztülmentél a vágyad megmarad, benned van, nem tud egy perc alatt megváltozni, vagy nem tudod ilyen hamar elfelejteni. Idővel menni fog, csak át kell állnom.
Köszönöm a vígasztalást. Az vígasztal hogy mnden rendben van vele, nagyon aranyos volt ahogy a lábacskáit húzkodta az arcához. Most bezzeg előszeretettel mutogatta a zacsit az arcocskáját meg fúrta folyamatosan a lepénybe. Hol a keze, hol a lába volt még ott.
A szonográfus alig akarta elhinni hogy egy normális képet sem tud az arcáról csinálni mert mindig útban volt valamelyik testrésze + még a placenta is. :shock:

dita75
 
 


Sziasztok!!

dita75 valahol meg tudlak érteni mert én forditott esetben én is picikét csalódot lennék. (de csak picikét). Bár az egész család+ a baráti köröm is biztos volt benne,hogy nekem csak fiam lehet. Nekem ez volt a kislánykori álmom egy picike fiúcska. Ja nekünk még mindig nincs nevünk és nem is tudom mikor lesz. De persze egy kis cuncisnak is nagyon tudnánk őrülni mert apuci lány szeretet volna,de most már várja,hogy majd együtt menjenek focizni,sörözni no meg csajozni na erre kiváncsi leszek.
tigriske ha nem baj én is megnéztem a kocsit és nagyon kis helyes. Ha lehet szeretném majd látni a babákkal is.
brigi33 én sem nagyon alszom csak ha bekapcsoljuk a ventilátort és a zugásra meg a levegőre elalszom.
heni77 de jó,hogy téged is látni végre. Gondolom már lejártak az injekciók és akkor nem sokat segitetem.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Helló Mamik !

Csak egy gyors bekukk !
jelentem pénteken volt az utsó munkanapom....nem is tudok hirtelen mit kezdeni a nagy szabadságommal ! :lol:
Tegnap lagziban voltunk, most keltem fel, éjjel fél3-ig mulattunk !
Igyekszem a héten feltenni a képeket a babaszobáról, mostmár ilyenekre is lesz időm !

Ditus
Gratulálok a kissráchoz ! :D Azért ne szomorkodj ám, hisz a lényeg, hogy van és a te hasadban van !!!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Dita! Szerintem érthető amit érzel, de hamar átállsz majd.

Colin! Természetesen lesz olyan kép is. Én is a ventilátoros alvást választom már egy ideje. :lol:

Rilla! Nem semmi, hogy ilyen sokáig dolgoztál. Most aztán pihi.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Előre is elnézést kérek a bepofátlankodásért, de egy nagyon jó barátnőmtől hallottam rólad Dita, és egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne írjak neked pár szót.

Döbbenetet, megrökönyödést, sajnálatot és egyben felháborodást váltott ki belőlem, amit te itt leírsz.
Tudom, semmi közöm az életedhez, a gondolataidhoz, de vagyunk itt több százan sztem, akik évek óta küzdenek egy babáért, sok-sok könny és szenvedés után sem kaptunk még pocilakót, és erre te...Sok év után megkapod, amire vágysz, és nem örülsz a kisfiúnak. Megdöbbentő. Látom te is érzed, hogy szégyenletes, amit átélsz. Nem tehetsz az érzéseidről, mégis megdöbbentő ilyet olvasni. Hogy már a másik babára gondolsz...
Ne haragudjatok lányok, tényleg nem ócsárolni akarom Ditát, de úgy gondolom, az ilyen nők nem érdemlik meg az esélyt.
Nekünk 1,5 éve nem jön a baba, egyszer már elvetéltem, de küzdünk, és nem egy hülye gyerekkori álommal élünk, hogy most ilyen vagy olyan legyen.
Ez most csúnya lesz, de gondolkodj el, miért nincs melletted a párod.
Mégegyszer bocs a betolakodásért és a kéretlen vélemény nyilvánításért, de sok sorstársam nevében ezt muszáj volt elmondanom. Aki pedig most sajnálja és vígasztalja Ditát, hát...őket én is sajnálom.
Örüljetek, hogy nem tudjátok, milyen az, mikor vágytok egy akármilyen nemű gyermekre, de nem jön. Akinek pedig megadatik, mégsem boldog....hát...éljen tovább a lelkiismeretével.
Szép napot!
jenny29
Mór
 
 


Drága DITUS!
Ne légy elkeseredve.
Nem baj, ha még nem képzelted el, mit kezdesz majd egy fiúval, hidd el ha végre a karodban foghatod, akkor minden más lesz.

És valamiért ennek így kellett lennie, mégpedig azért, hogy egy erős bátyó vigyázzon majd a hugicájára!

Henivel is egyetértek, míg a másik fórumban voltunk, addig bármit megadtunk volna azért, hogy bárki lakjon a pocakunkban, akár fiú, akár lány.
Én tudom, hogy tökéletes anyukája leszel Milánnak!

Kép
akire79
 
 


Kedves Jenny!
Egy szóval nem mondtam hogy nem vagyok boldog. Ugyanúgy simizem a pocakomat és szeretgetem őt. Semmi nem változott ilyen téren. Valahol tudom az eszemmel hogy a neveltetés számít és nem az hogy mi van a lába között mégis akkora de akkora félsz van bennem hogy olyan lesz a kisfiam mint a párom kisfia. Azért a gének csak benne vannak akárhogy is nézzük. Nagyon sok bajom van a párom fiával el mondani nem tudom.
Ez a félelem él inkább bennem nem a gyerekkori vágyam. Lehet még később kislányom is. Van három fagyink, de akár még spontán is összejöhet. Ezt olyannak hiába magyarázom aki nem él benne milyen más gyerekét nevelni. Igen tudom most ezzel elmondtam hogy más gyereke de Bogyó az enyém lesz és biztos nem lesz olyan mint a párom fia, sőt még ha olyan is lesz akkor is szeretni fogom. Ne értsetek félre, tényleg határtalanul örülök, hisz anyukámék is mondták tegnap hogy azt hitték sokkal rosszabbul fogom viselni hogy ha kiderül hogy nem kislány.
Anyukám háromszor is megkérdezte a szonográfust hogy akkor Ön szerint ebből már biztos nem lesz kislány?
Még én mondtam anyának hogy ebből nem valószínű mert akkora pöcsi lengedezett a képernyőn hogy abból már nehezen lesz nunus.
Este vacsinál anya megkérdezte hogy kérek-e majonézt és úgy válaszoltam vissza hogy "meg akarod ölni a fiamat"? Mivel nem bolti hanem házilag, nyers tojásból készült majonézzel kínált.
Most ezek után is azt gondolod hogy már nem is örülök neki? Hogy ne örülnék? A világ legcsodálatosabb élménye és érzése számomra hogy végre ennyi év után édesanya lehetek, ilyet ne is feltételezz rólam. Ismerem magam és mások is úgy gondolom hogy csodálatos anya lesz belőlem, hisz a párom neveletlen fiával többet foglalkozom mint bárki más, rosszul esik ha rossz jegyeket hoz haza, szeretnék vele tanulni is de nem akar. Szeretém jóra nevelni hogy egy értékes ember legyen belőle, ne egy léhütő. Csak az a baj hogy ebben senki nem partner mindenki azt hiszi rosszat akarok neki pedig pont az ellenkezőjét. Látnád a házamban milyen szobát kapott, mindent megadtam neki pedig semmi közöm hozzá.
Örömmel vesszük neki az ajándékokat de semmit nem értékel még le is szólja. Senki utánam nem csinálná azt amit én megtettem az idegen gyerekért, még te sem hidd el nekem. Gondolhatod hogy a sajátomért majd ennek a többszörösét. A fél karomat sőt az egész életemet odaadnám érte.
Valószínűleg nem kámpicsorodtam volna el egy percig sem ha nem lenne ilyen rossz tapasztalatom a kissráccal. Azért már megnyugodtam, csak kellett egy kicsit szoknom a gondolatot és felfogni valamilyen szinten hogy nem törvényszerű hogy olyan természetű lesz mint a párom első fia.

dita75
 
 


Még annyit akartam hozzáfűzni a dologhoz hogy akkor még én sem voltam babás amikor két nagyon jó fórumos barátnőmet is hasonló dolgok aggasztották. Akkor nekem is ilyen érzéseim voltak hisz már majdnem 3 éve küzdöttünk a babáért élesben, nem élesben meg összesen 7 évbe tellett mire teherbe estem.
Én is meg voltam rökönyödve ugyanúgy ahogy most ti. Főleg azon a csajon akinek már volt egy lánya és egy hét kellett neki míg túltette magát hogy most nem lánya hanem fia lesz, a másik meg több éjszakán át bőgött és igazán csak akkor nyugodott meg amikor kiderült az ellenkezője.
Nekem egy éjszaka kellett mert reggel még vécére se mentem el első dolgom az volt hogy megnéztem a fiam fényképeit amik tegnap készültek. Két órán át nem is reggeliztem, büszkén küldözgettem körbe az emileket Miló képeiről, tettem fel a híreket az iwiw-re stb. Sőt tegnap a Kenguruba simán elmentem a rózsaszín kiságy mellett és célba vettük anyuval egy csokibarna kiságyat kutyás ágyneművel.
Tudom hogy egy kicsit félreérthető voltam mert az akinek még nem sikerült a baba sokkal érzékenyebb az ilyen dolgokra.
Hirtelen sokk ért a várttal ellentétben ennyi az egész, és a kis félsz a párom elsőszülöttje miatt, de tudom hogy meg fogok mindent oldani és teljesen más lesz majd minden.
Még azt is elfelejtem hogy valaha is mást akartam és száz lányért nem cserélném el. :wink:

dita75
 
 


Kedves Jenny!

Ne ítélkezz elsőre, ha nem is ismersz valakit.
Itt mindnyájan nagyon sokat kűzdöttünk a babáért (jómagam is több mint 3 évet), Dita is.
Egy szóval sem mondta, hogy nem örül a kisfiúnak, csak kislányt képzelt el magának.
Ez a fórum pedig arra van, hogy mindenki leírhassa a sorstársainak, hogy mi történt vele, mit érez, hogyan gondolkozik, stb..... Nincs szükség egymás kioktatására, felnőttek vagyunk mindannyian.
Te meg inkább azokat ítéld el, akiknek spontán sikerül a baba és úgy nem értékelik, ütik, verik, intézetbe adják, vagy megölik őket, stb.... NE pedig minket, akik nagyon is sokat kűzdöttünk a babákért.
Én is kislányt szeretnék (párommal egyetemben), kisfiúban nem is gondolkodtam, de ha kisfiú lakik a pocakomban, akkor is imádni fogom, mert az én gyerekem és ezzel így van Dita is.
Ja és szerintem nem gond ha már a kistesóról gondolkodik, mi is sokat beszélgetünk arról, hogy mihamarabb legyen kistesó is, pedig még csak 15 hetes az 1-es számú csemete!!!! Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek (főleg a babának) rosszat teszünk.

Neked pedig mihamarabbi babásodást kívánok, hogy ne kelljen még évekig ilyen dolgokon idegesíteni magadat. Hidd el nem tesz jót, hogyha mással foglalkozol (én sem hittem el, és utáltam mindenkit akinek sikerült), csak magaddal törődj és meglátod hamar összejön a baba.
Sok sikert és kitartást kívánok Neked így ismeretlenül is!

Kép
akire79
 
 


Ma strandoltunk egy nagyot. Úgy döntöttem, hogy megkockáztatom. Sosem voltam fertőzésekre hajlamos. Remélem most sem lesz ez másképp. Diétát próbálom tartani, de a gyógyszer mellett nehéz. Majd kiderül, ha már méregetek.

rilla: Gratulálok az utolsó munkanaphoz. Most már pihi a pici születéséig.

dita: Tudod, anyukám jutott eszembe rólad. Mindig fiút szeretett volna. És én vagyok neki és a húgom. Talán majd az unoka, de az anyósnak meg ugye két fia van és lány unokát szeretne. Na ennek próbálok én megfelelni. Remélem neked lesz azért lányod, de ne úgy legyél, mint a párom nagymamájának az egyik ismerőse. A papája katonatiszt volt és azt szerette volna, ha a fia viszi majd tovább a hivatását. 9 lánynál azt mondta, hogy akkor mégsem lesz fia. :D

jenny: Nem igazán értem, hogyha nem tudsz valakiről annyit, mint mi, akkor milyen jogon ítéled el. Szerintem vannak Ditánál negatív előzményei a fiúgyereknek bőven. Ha te is egy lakli kamasz után pakolnál minden hétvégén úgy, hogy vér szerint semmi közöd hozzá és még neki áll feljebb, akkor szerintem benned is lenne negatív hozzáállás. Mi próbáljuk megnyugtatni Ditát, hogy ő majd jobban fogja nevelni az ő fiát, erre te idejössz osztani az észt. Bocs, de egy kicsit dühös lettem. Egyébként meg kérdezd már meg, hogy nekünk hány év után jött össze a baba? 1,5 év? És már ilyeneket írsz? Dita 7 éve várt erre a babára és én a 3 évemmel még nem vagyok sehol. Szóval szerintem csak ne ítélkezz, jó?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


akire: Akkor most jól megasszontuk!

dita: Mi meg imádni fogjuk a lurkót is, foglalkozz csak velünk és ne magyarázkodj egy olyannak, aki nem is ismer. Go pöcsös. :D 8)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?