Új privát üzeneted érkezett!

Lois, húzódgatok össze meg vissza. De most estére gyengült a fájás. Ebből gondolom még bármi lehet... :roll: Doki azt mondta, hogy picit feljebb van még Eszter feje, mint kéne. Úgyhogy, ha bedugná a buksiját a helyére, akkor szülhetnénk végre.

skrisz72
 
 


Lois ezt meik dokival kell megbeszélni, hogy mennyit szedjek?
Most elkezdem a 3X2-t.
Szedem még a Femibiont is gondolom a kettő nem sok akkor. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Nyulasz, én már láttam ronda pocakot és ronda gyereket is. Ilyenkor nem írom, hogy milyen szép. Inkább valami más kifejezést használok. Tudom, ez szemétség, mert mindenki, aki nagy kínnal világrahozza a babáját, annak ő a legszebb. Én elég kritikus vagyok ilyen téren, izgulok is, hogy szép babám lesz-e. :oops: Persze, ha csúnyácska makimajom lesz, akkor is imádni fogom. Hisz rá vártam éveken át.

skrisz72
 
 

 
 

Rani,nekem még Krizsa doki mondta a 3x2-őt,aztán a saját nőgyogyim áttért a megnasii citricire,és abból is 3x2.Mehet femibionnal együtt :wink:

Skrisz,no,akkor majd nagyon figyelek,hogy mikor mit írsz nekem,próbálok majd olvasni a sorok közt :lol:

Mondjuk igaz,volt én is csak annyit mondtam(másik fórumon),hú,micsoda nagy pocak :oops:
Vendég
 


Csúnyácska gyerekre én sem tudom azt mondani,hogy de szép,inkább,hogy de aranyos. :oops:

Én is féltem,hogy csúnyák lesznek a gyerekeim. :roll: Mondjuk amikor megszülettek,Pannikám már akkor,koraszülöttség ellenére is nagyon szép volt,viszont Ábel drágám...khmmm... :roll: .Mondtam is,nem baj,az enyém. :lol: De azért a kislegény is igen helyesre kikupálódott (szerintem) :D .

Na,elköszönök dugom is be Őket a kádba.

Szép estét mindenkinek

Ja,Twist!
A kutyura visszatérve:hallottam,hogy azt kell csinálni,hogy mielőtt hazaviszitek a picit,azt a ruhácskáját,ami már volt Rajta,haza kell előbb vinni és megszagoltatni a kutyussal,hogy a baba ne legyen neki idegen.

Ági

pálgi
 
 


Helló-belló!

Nyulasz! Nagyon szép a pocakod! :) Görnyedtem én is, Marci akkorákat rúgott, képzelem milyen lehet ha ketten kétfelé :shock:
Krisz!Ettél elég derelyét?!Mert nem ám csak úgy ímmel-ámmal 3-4 darabot, hanem jól be kell lakni belőle, úgy hatásos :P :wink:
Én ma éjjelre jósolom Esztert.
Rani!Gratula az útilapuhoz!
Lois!Tényleg visszament a pocid?Óóóó, de jó Neked!

Cupp!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Viktu,köszi :D

...milyen derelyét kell enni? :roll:
Vendég
 


Viktu, én is nagyon kíváncsi leszek a ma éjszakára. De szerintem a vizsgálattól görcsöltem egész nap. Többször is elolvastam, hogy nálad hogy volt. Kiegyeznék az események ilyen lefolyásával. :lol:

skrisz72
 
 


Nyulasz, bármilyen derelye jó! Pont annyit segít a szülés beindításában, mint az összes többi tipp, amit szoktak ilyenkor ajánlani. :wink:

skrisz72
 
 


Nyulasz!
A striák kialakulása abszolút csak genetika, semmilyen kenegetés nem akadályozza meg, ha be akar repedezni akkor bereped :?
Én is láttam már már nem annyira esztétikus pocakot, pl. ami combközépig ért, na akkor belőlem sem jött ki, hogy "húdeszép" :oops: De a tiéd szépséges nagyon!! Nekem hiányzik az enyém.... :cry: Valamelyik nap nézettem a pocakos képeimet, majdnem elbőgtem magam... :oops:

Skrisz!
És mi van ha nem helyezkedik be a fejecske??
Hehe, én is visszakerestem gyorsan mit írtál az én kölkömre :D :D :D
De amúgy egy kezemen meg tudom számolni hány szép újszülöttet láttam életemben, tök arik mind, de olyan kis békák....... (persze a sajátomtól odavagyok, de ott ugye bejátszik az "anyasági elfogultság faktor" :roll: )
Na akkor hajrá derelye!!! :)

Rani!
Én nem tudom a Femibionban menni Mg van, de nem igazán hiszem, hogy el tudnád túlozni :wink: Én a vitaminjaimat önállóan adagoltam, a dokim megszokta már, hogy ilyeneket nem vitatok meg vele, a védőnőt meg gyorsan leszereltem.

Viktu!
Na akkor most már tuskónak érzem magam hogy leírtam a hasam jelen állapotát ...... :oops:
Bocsi lányok ha valakinél érzékeny pontra tapostam elefántmód, nem volt szándékos :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


sziasztok!

Seszi,
köszi :D
nem tettem ki a netre, elkészült egy kis történetfélénk, ha szeretnéd, elküldöm privi v. emilben.

Nyulasz,
télleg szép pocak! :D :D ki hinné, hpogy ketten lapulnak benne! :wink:
közeledsz :wink:

Krisz,
te már tegnapelőttös vagy :wink:
ja, szt is van nemszép gyerek. :oops:
Diu is kis Makimajom, de igenis szép! :D :D
bár már olyan pofás-tokás, hogy ihaj :lol:

súly:
szülés után időszak súlyilag tökjó volt, mondjuk sokat is rohangáltam (idegeltem is, de ez úgy nem hat rám, hogy ne egyek)
mostranra kezd rakódni a cucc, a tejeléssel. oks, így se vagyok durva, de kb 4 kiló plussssszzzz :roll:
asszem épp tegnap írtam, hogy egy kaja kimarad, máris érzem a termelésemen :? zabálni kell, legalábbis nekem, de most ez van :roll: :wink:
angel37
 
 


Skrisz,milyen volt az éccaka?
Vendég
 


Lekváros derelye,az ugye a barátfüle?Azt szeressem :D

Csajok,persze,hogy nem minden pocak szép,meg nem minden gyerek,én azt írtam,hogy itt ahány képet láttam,ronda még nem volt közte,ezért bíztam benne,hogy nem csak udvariaságból jönnek a pocidicséretek. :D

Angel,esetleg én is megkaphatnám? :D
Vendég
 


Nyuszika!
Nem hagynak aludni a kisnyulak? :lol:

Twist!
Kutyához (volt jópár, meg tesómnak már baba is): próbáljátok őt nem elhanyagolni és ne legyen túl sok új tiltás. Logikus, hogy a baba szobájába ne menjen be, de azt pl. engedd meg, hogy megszagolgassa az új jóvevényt és kicsit minden nap ismerkedjen vele. At én kutyám teljesen összezavarodott, amikor először látta a tesóm gyerekét (nyivákoló, tejszagú csomag), aztán szép fokozatosan megismerkedtek és mire Pepe járóképes lett, már a kutya vigyázott rá a kertben és még minket tuszkolt arrébb, hogy ne legyünk a gyerkőc útjában... :lol:
vovanda
 
 


Vanda,a gyerekek még hagynának...csak örülök,amikor már vége az éjszakának,mert nagyon fáj a lábam,csípőm,combom,térdem...de ezt már sokszor írtam...inkább felkelek kávézni :evil:

Ja,mégegy dolog a kutyás témához,nem szabad egyedül hagyni a picivel,még rövid időre sem,nehogy megpróbálja fitoktatni az erejét.A mi kutyusunk tündérien viselkedik a keresztgyerekekkel,elfekszik nekik,még a fejét is a földbe túrja,hogy simogassák,és nagyon óvatosan mozog,persze ha felnött simizi,akkor kajlálkodik,izeg-mozog...de egy percre sem hagynám egyedül velük,elég egy véletlen farkára lépés,és félreértheti a kutya...de ha mindenre ödafigyelünk,nem lesz semmi gond.

Vanda,mindig kérdezem,de nem válaszolsz,Cirmike jobban van???
Vendég
 


Nyuszi!
Ne haragudj, akartam írni és mire odajutottam, elmaradt. Jól van, most már eszik is rendesen (már amennyire ő rendesen eszik) csak újabban felkel éjszaka inni. Nem nagyon értem a dolgot, de majd elmúlik.
Jó kávézást!
vovanda
 
 


Vanda,jólvan,nem haragszom :lol: ...és örülök,hogy jól van :D
...hiába kávéztam,olyan álmos vagyok,mindjárt elalszom :evil:
Vendég
 


Mi is itt, még egyben! Éjjel 3 erős görcsöm volt, felébredtem rá, de el is múlt. A fekvés sehogy sem jó, csak kínlódom éjszaka. Reggel a kanapé a megváltás.

Nemszép gyerekről annyit, hogy van néhány kolléganőm, akik már megszültek és van köztük olyan, főleg lányoknál, akik az apjukra hasonlítanak és nem előnyükre. :oops: A koraszülött babáknál meg egész más a helyzet. Még nem alakult ki a "végleges" babaarcuk, picikék, elesettek. De mikor elérik a normál születési méreteket, akkor lehet igazán látni, hogy szépek vagy sem. Addig úgysem az számít, hogy milyenek, hanem hogy szépen fejlődjenek minden maradandó károsodás nélkül. Igazi kis harcosok!

Nyuszi, gratula a 36. héthez!

skrisz72
 
 


Szia Krisz :D én is a kanapén nyomom fél öt óta.Végre augusztus van :D ...én emlékszem a legelső vonalzódra,azon aug 3-volt írva,lehet Eszter is erre emlékszik,ezért ilyen ráérős :wink:
Vendég
 


A kiskönyvemben augusztus 1. van! Úgyhogy ma szülünk! :mrgreen: Beszéltem Eszterrel is, de csak csuklani kezdett a monológomtól. Gondolom betojt, hogy ki kell jönni. :wink:

skrisz72
 
 


Jó reggelt!

ÚÚ de korán kelők is vannak közetetek!
Nyulasz Skrisz ti most versenyeztek egymásal ki bírja tovább?! :roll:
Nem lehet már könnyű ez az időszak nektek, így dög fáratak lesztek mielött elkezdődne bármi.(szegénykéim)

Lois tegnap már én is 3X2MgB6 vettem be és sokkal sokkal jobban éreztem magam. :lol:
Én is megpróbáltam magam adagoni a vitaminokat de ahogy a példa is mutatja annyira nem megy.
Harcika akkor lepődött meg mikor a Femibion mellé + folsavat is szedtem. :roll: :lol:

Nem szép gyerekekről.Háááát nem könnyű dolog az tuti én is akkor a de aranyos szót szoktam használni. :oops: :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


skrisz72 írta:A kiskönyvemben augusztus 1. van! Úgyhogy ma szülünk! :mrgreen: Beszéltem Eszterrel is, de csak csuklani kezdett a monológomtól. Gondolom betojt, hogy ki kell jönni. :wink:
:mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, ezt a röhögést vissza fogod kapni Valentin szent napján! :wink: :mrgreen:

skrisz72
 
 


skrisz72 írta:Rani, ezt a röhögést vissza fogod kapni Valentin szent napján! :wink: :mrgreen:

ÁMEN! :wink: :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Most újra végignéztem a fotókat a gmail-en. Tényleg nagyon szépek a babák és a mamák. Férjekről nem nyilatkozom, nehogy féltékenyek legyetek! :lol:

skrisz72
 
 


Krisz!Nem nyertem :o
Ha kiegyezel az enyémmel-Legyen így!Akkor ma? :)

Lois! Nagyon kíváncsi vagyok Z. képeire!!!
Jajj, nehogy mááár!-csak egy kicsit irigy vagyok :P -mondjuk magamnak köszönhetem, az utolsó hetekben nem kellett volna annyi sütit falni :roll: -így most nem férek bele a szépséges régi szoknyáimba-nem tudok "csinoskodni"-
Nyulasz!Igen, mehet a lekváros is! (amikor Marci születni készülődött meg voltam győződve arról, hogy a derelye miatt fáj ennyire a hasam, aztán kiderült, hogy ez nem az, hanem AZ :)
Angel! Cupp! Örülök, hogy okés Veletek minden, szépen gömbölyödik Dióka!Elküldöd nekem is a történeted? Amúgy is szeretnék Veled beszélni-találkozni... jövő héten?Írok majd privit...

Mi is megegyeztünk a Hugimmal, hogy őszintén megmondjuk egymásnak, ... ha nem lesznek szépek a kölkök, max még csinosabban öltöztetjük... :)

Azt szerettem volna még kérdezni, hogy- régen volt a már babásoknak is táblája, az eltűnt?Vagy más csinálja? Nem tesszük fel a gmail-es oldalra?-és akkor mindenki tudja frissíteni a sajátját...

Cupp Mindenkinek!Jó hétvégét!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Viktu, nálam van 4 babás tábla is. Csak a másik három mellett ezt már nem volt energiám karbantartani. Elküldtem a gmail-re.

skrisz72
 
 


Nyulasz,
36 :D :D tökjó! (ismét itt a tök)
oks, küldök mélt

Krisz,
akkor ma? :D :D
lehet, hogy a kiskönyv tudja a tutit...

Makinak olyan szépen rajzolt kis pofikája volt az első hetekben/hónapokban, annyira kis csaj, most meg már egy kis hörcsög, se áll, se nyak :roll: :lol:

Viktu,
:D
de jó volna! már égek jack bauer miatt :oops:
adsz emil címet??


ma már ötödször eszünk :shock: :D

ezt a gmailes oldalt is már tényleg látnom kéne :roll:
angel37
 
 


Skrisz!
Küldöm Eszternek a kibújós drukkokat!!! Már ha még egyben vagytok. Magzatvizet nézik vagy csk NST? Esetleg séta, lépcsőzés, vagy kapd el a párodat, hátha beindulnak a dolgok. Én nem tudom, mit csináltam volna, ha túlhordom. Bevallom őszintén, az ikrekkel annak ellenére megkönnyebbülés volt, hogy szülünk, hogy korák lettek és volt aggodalom bőven...
vovanda
 
 


Vanda, tegnap néztek magzatvizet. Holnap nem tudom, hogy megint nézik-e... :roll: Nincs kedvem elkapni a páromat, mert ez a méhszájvizsgálat és a magzatvíz világítás eléggé megviselt belülről. Fenének sincs most kedve, hogy "böködjenek". És lehet, hogy holnap megint megvizsgálnak mindent. Én már kívülről szeretném nézni a magzatvizet. :oops:

Angel, menj már fel, és töltsél fel képeket! Olyan jó lenne látni, mennyit fejlődött Diu.

Én azt sem tudom, most mekkora lehet az én babácskám. Lehet, azért nem jön még, mert hízlalja a popsiját. :wink: Adtam is neki egy kis mogyorós, mazsolás milka csokit.

skrisz72
 
 


Skrisz! Nyulasz! Ti hősök vagytok!

Szépségről: Kisnorbink nagyon szép volt koraszülöttnek is, viszont Kirácska apa szerint hát, olyan "furcsa" volt. Szegénykére a bőröcskéje rá volt nagyon tapadva. Na most viszont kis ténsasszony lett belőle, hátrafelé teper a komppal, örömében pedig nagyokat rugózik nagyika ölében, így szoktak együtt bulizni.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


próbálom ezt a gmailt, hát nem egyszerű :roll: legalábbis nekem, most... :? :wink:

kb rájöttem, mit kéne csinálni, de mit válasszak? láthatóságnál "nem nyilvános" v. hogy "be kell jelentkezni"?
aztán lehet, hogy még megakadok :roll:
most át kell adnom a netet, de majd töltök!
angel37
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:10-kor.
seszi
 
 


Sziasztok! :D

Mi ez a derelye-biznisz? :lol: szülés előtt kell bezabálni? :mrgreen: rám lehet számítani, ha derelyéről van szó :wink: :lol:

Skrisz
akkor ma???? :D (tényleg nem gondoltam, hogy megvártok Eszterrel :D - de holnap már otthon leszünk! :wink: )

Angel,
napi kajaszám rendben! :wink: (Vackor napi 7-8x evett ilyentájon :roll: )

Nyulasz,
csodaszép a pocakod!!! :D és a lábaid milyen jól bírják!!!! :P

Lois,
nahááát!!! Nem vagy semmi! :D (nekem anno 27 évesen is kellett 2 hónap, mire visszanyertem a formám...most több kell majd, mert a s@ggem 87-ről már 101-nél tart és hol van még a vége :shock:

babaszépség:
Vackor gyönyörű volt babának (most már sármos is :wink: ), és aggódom, hogy hasonlít-e majd rá Lencsi? :roll: (még nagyobb parám - de ezt csak halkan írom - hogy mivel Vackor teljesen az apja, Lencsi is hasonlít-e majd rá, mert a 4D-n nem úgy tűnik :roll: - és nehogy megdobáljatok, de paráztam, hogy ugye nem kutyult el semmit a mikrobiológus? :oops: )

tillidian
 
 


Skrisz,Eszter beijedt :lol: ez jóóóóóóóó :lol:

Rani,majd megtudod te is...nem is olyan soká,úgy elröpülnek a hónapok :D

Angel,ma töltött paprika van...már nem tök :lol:
én nem nyilvánosra csináltam a képeket,remélem sikerül feltenned...ha elakadsz,szólj,állítólag jól elmagyaráztam Raninak is,mert sikerült megcsinálnia...nézem mindjárt a mailem.

Seszi,ja,már emlékszem a kérdésre :oops: ...tudod kismami vagyok :lol: "csillagvizsgálós" élmény,ezen besz@rtam :lol:

Szöcske,köszi.

...mindjárt írok még...
Vendég
 


Seszi, tágítás zselével volt? Nekem ne tágítsanak, már két ujjnyira nyitva vagyok. Ezek szerint holnap is lesz "bevilágítás". :?

skrisz72
 
 


Skrisz!
Tágítás: kézzel... Én nagyon ellene vagyok. És természetesen ezt a beavatkozást is visszautasíthatod. Szerencsémre az én dokim nem híve ennek a "módszernek".
vovanda
 
 


Sziasztok!

Akit érint vagy/és akit érdekel, ismét lesz pcos tali.Terméeszetesen nem csak a pcos, hanem az ir, hormonzavar stb kérdéskörei is ide tartoznak.
Kérünk titeket, hogy akit érdekelné a találkozó, regisztráljon a megadott címen és ha valakit valami kérdés foglalkoztatja és szeretné, hogy Breyer drnő esetleg megválaszolja az előadása keretében, kérem írja meg, hogy továbbíthassam a szervezőnek!

http://www.pco-szindroma.hu/index2.html ... o2009.html

És ami fontos, van babamozi is, bele lehet kerülni, aki szeretné, egyrészt le fogják vetíteni a találkozón, másrészt a honlapon is rajta lesz.Aki ebben benne lehet, az az, aki úgy érzi, a metformin is segített neki teherbeesni, függetlenül attól, hogy ivf-je volt vagy spontán lett babás.Ez vonatkozik a babavárós anyucikra és babás anyucikra is.

http://www.pco-szindroma.hu/index2.html ... o2009.html

régi babamozik ezen az oldalon az érdekes és hasznos fül találkozó 2007 és 2008 részében találhatóak :lol: (köztük én is :oops: )

ui.nagyon jó szokott lenni és a babamozi nagyon megható :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.01 21:46-kor.
Vendég
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:10-kor.
seszi
 
 


Halihó!
Én is jelen.... :)
Nem is tudom, most hova irkáljak, babavárós már nem vagyok, a 2008 babásokba értelemszerűen és dátumszerűen nem tartozom, a régi babásban már nagyok a gyerekek, meg pang is eléggé... mindenhonnan kilógok :roll:

Angel!

Én is elolvasnám szívesen :)
Én is nem nyilvánosra csináltam a képeket, bár nem igazán tudom, mi van akkor ha nyilvánosra van állítva :shock:

Kutyatéma:

Ahogy Vanda leírta, kb. úgy csináljuk mi is, megszaglászhatja, nincsenek különösebb új szabályok, de persze azért kicsit többet van taszigálva ha láb alatt van. Nagyon aranyosan viselkedik, de azért egy pillanatra sem hagynám vele egyedül.

Rani!
Örülök hogy jobban vagy. Ha nagyon keményedsz vagy fájdogálsz, némi alkohol is hatékony bír lenni :wink: Ha metes vagy, akkor nem baj ha szedsz pluszban még folsavat, mert a met mellé több kell. Tudtommal a Femibionban vas nincs, arra oda kell figyelni.

Viktu!
No igen, én szedtem metet végig, ezért kimaradtak a nagy nasizások. De most nem szedem :wink:
Nagyon emlékezett ám rátok a Hajni, még a beállításokra is :)

Skrisz!
Na megértem, hogy nincs kedves szexszel kicsalogatni Esztert, nagyterhesen rájöttem, hogy ezt a hülyeséget tuti nem a kismamák találták ki :) Én csak a fejemben modelleztem le, de a hideg is kirázott a gondolattól őszintén szólva, pláne egy jó kis fájdalmas méhszájvizsgálat után. Ha meg folyamatosan fájdogál meg keményedik az ember, hát nem lenne túl kellemes semmiképp :? Persze tudom hogy nem is az a cél, én pl. a férjemet sem hiszem, hogy rá tudtam volna venni, már hetekkel korábban is kinyilvánította ellenérzéseit a témával kapcsolatban :roll: Mármint hogy ez, mint megoldás felmerüljön ha "túlhordanék" :roll:

Szöcske!

Rakhatnál képeket a "ténsasszonyról" meg a tesójáról :)

Till!
Akkor rám is jöhet a kövekből, mert ez nekem is mindig minden beültetésnél eszembe jutott :oops: :oops: :oops:
Pláne, hogy láttam már ilyen idióta filmet is... :oops:

Én úgy tudom a kézzel tágítás igen fájdalmas, szóval, ha volt valakinek, szerintem az emlékszik rá... :roll:

Hunci!
Na akkor mindjárt megnézem a régi babamozikat :)
Abszolút met-hívő lévén mennék a talira szívesen, de nem tudom sajna megoldani, túl picik vagyunk még hozzá :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, októberben?Hát azért akkor nem vagytok már picik, te biztos nem, a törpöd sem :wink:
2008 februrban kaális topiktalin nyomultunk...igaz, ti messzebb laktok :cry:
Amúgy én is kilógok, dátum szt 2007 dec, a régiben meg nagyobbak a gyerekek...
Vendég
 


Azt nem írtad hogy októberben lesz, de most már látom a honlapon :wink:
Emlékszem arra a topiktalira, nagyon picurka Hunorral jöttetek :)
No igen, én azért jóval odébb vagyok távolságban :? No, majd még kitalálom addig :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Legalább nem csak én lógok ki a sorból... :D
vovanda
 
 


Sziasztok!

Reggel sikerült visszaaludnom,egy pocsék éccaka után.

Szép hétvégét mindenkinek,még kávézom,ébredezem...
Vendég
 


Krisz,te hogy aludtál?Lehet ma már haza sem engednek nst után? :roll:
Vendég
 


Bocsanat a belepoffert, csak szeretnem megkerdezni, hogy nem babavarosok is kaphatnak hozzaferest a kozos cimre? lecci lecci lecc :oops: :oops: :D

Krisz: remelem ma kibujik Eszter! Lehet, tul sok babaragasztot kuldtunk neki anno? :wink:

Nyulasz: szep pocid van! meg legalabb 6 napig legyen meg meg ;)

Katerina: gyonyoru kisbaba Littike! gratulalok

Lois: olvastam a szuletestortenetet, igazan meghato volt. Nagyon ugyes voltal am! Sok boldogsagot kivanok itt is.

Lilypie First Birthday tickers
amina09
 
 


Skrisz??? :roll: :D :D

Nyulaszkám,
engem is kirugdalt Valaki :mrgreen: - igaz, ma először :roll:

Lois,
akkor nem vagyok egyedül az ilyen aggodalmaimmal :roll: :oops:
(már annak is utána jártam, hol kell az apaságit stb. ellemőziztetni. Apa szerint naggyon lökött vagyok, a mi babánkat várjuk és kész. :) )

Amina,
privi megy :P

tillidian
 
 


Itt vagyunk. :wink: Rég nem volt ilyen jó éjszakám. Szinte végigaludtam az egészet, nem fájt semmi csak a fordulás, nem kellett pisilni sem. Tegnap kedvesen invitáltam kifelé Esztert. Úgy betojt, hogy először csuklott, aztán éjjel meg sem mert moccanni. Erre varrjatok gombot! :lol:

skrisz72
 
 


Ja, friss anyucik, nehogy itthagyjatok minket! Ezért felesleges új topikot nyitni.

skrisz72
 
 


Skrisz :D
Nem vagytok semmik!!! :lol: :lol:

Ki akar új topikot nyitni? :roll: (tényleg, 2 babás topik is van, melyikbe költözünk majd? :roll: :P )

tillidian
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: