Új privát üzeneted érkezett!

koncz zsuzsa:mama kérlek,kovács kati:ugy szeretném meghálálni,cserháti zsuzsa:édes kisfiam
ha valaki bőgni szeretne! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 



Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó reggelt!

Ancsi, remélem elmúlt a hőemelkedés, mert ugye a 38,3 az még nem láz, ha végbélben mérted. Nekünk 38,2 volt este úgy, hogy délben már kapott egy fél kúpot megelőzésképpen. Mondjuk én is jól beparrantottam, mert miután a Drágám megkapta az esti kúpot, még csomó ideig stagnált a hője, igazán csak kb. 1,5 óra múlva indult lefelé. Másnapra viszont híre-hamva sem volt, szóval remélem nálatok is mára teljesen rendeződik.

Sajnálom, hogy halasztani kell az utazást...
Mi ma megyünk hosszú hétvégézni Pannonhalma mellé, ott találtam megfizethető bababarát szállást, amely még tetszik is.
Jujj, annyira izgulok, ez lesz az első éjszakánk idegenben :shock: Szorítsatok, hogy minden rendben alakuljon!!!

A fürcsiknél én sem merem vízbe tenni a fülét, úgy tudom, hogy nem szabad... anyum is mindig mondja, hogy vigyázzak rá. Azon mondjuk elgondolkodtam, hogy a babaúszásnál miért nem gond, hiszen ott aztán rendesen kapnak vizet.

Annus, nem ültél sokat a monitor előtt? Amíg melóztam, nekem csomószor bevérzett a szemem, dokker szerint nem pislogtam eleget.

Dóri! A sztorid extra brutál, jó, hogy ennyire jól veszed az akadályokat. Sajnálom az emberi közönyt, máskor nyugodtan légy rámenősebb és kérj segítséget, ha már magától nem jut eszébe senkinek!

Bakker, annyi szörnyűséget lehet olvasni, már teljesen kivagyok...
Adriaci,
ez tényleg nagyon rosszul hangzik. :( Mennyi idős terhes a leány?

Ja, a lényeg: gyönyörűek a babók és nagyon ügyesek :) Ákoskám tegnap már 6400 g volt, olyan jó kis husika, imádom gyúrni a sonkáit :lol:

KépKép
novygirl
 
 

 
 

Mi pont szabin leszünk, amikor a 2. oltás lenne, így vagy 3 hét késéssel kapja Kolos. Nem akarom ezzel a szabit elrontani... De a védőnő mondta, hogy nem baj, min 4 hét teljen el. Maximum is van valami, de több hónap.
pumuklii
 
 


Hello csajok,

éngyerekem bizony felkelt 7-kor, engem is kirángatott az ágyból, persze most alszik... :D addig nem hagyta abba az óbégatást, amíg fel nem húztam a redőnyöket. Nem szereti a setétet...

Az létezik hogy 1x5 homeo golyótól visszatért volna a tej? Mert este vettem be meg most, és már érzem a hatást. Akkor hagyjam abba?

Ja és nem mondtatok semmit arra, hogy szükség esetén honnan lehet anyatejet igényelni. Jön a védőbanyek, megkérdezem tőle is.

Biztos írtam már, de Marci pár hetes kora óta a nagykádban fürdik, mert úúúútálja a kicsit. :lol: És minél több víz van a kádban, annál jobban szereti. Természetesen víz is megy a fülébe.

Novy, már írtam tegnap, hogy az ikrek november elején fognak születni, kb. olyan 25 hetes körül van a csaj, a lányok egyenként úgy 5-600 grammosak lehetnek. :(

Na :arrow: reggelit csinálni. Macikávééééé! :P

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!!!
Annus,bizti nagyon jó lesz!
Novygirl:Jó utat és pihenést!!Majd gondolok rátok.
Hoztam képeket,kicsit sok leszek. :oops:
Kép Konyha
Kép Konyha folytatása
Kép Hanna
Kép Ébredés után
Kép Kedvenc alvópóz
Kép Grétike játszik,így kicsit maszatos

A konyhaszekrény L alakban van,ablak alatt a mosogató.Még a sarokba hiányzik a fölső elem,de sajna arra még nem futotta. :oops:
A helyiség másik végében az étkező rész.
Kép Étkező,innen netezek!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Novygirl, jó nyaralást! :) Minden rendben lesz! :)

Annus, akartam már írni, nagyon picik ezek a babók! :shock: Minden rendben velük? Én is gratulálok a családnak! :)

Adraci! Jajj... Tudnak vmit segíteni még a lányon? :roll: És mi lesz a gyerekeivel??? Jajj...

Trixi! Erős nő vagy, és csodajó neked a kis lurkókkal! :lol: Jól tudom, hogy te adtál tejet? Ma kaptam meg a "felszerelést". Huh, micsoda szabályok!!! Te meddig bírtad? Majd kialakítom a rutint, csak még at se tudom, hova kapjak, annyi mindent másképp kell csinálni... :roll:

Megyek is, mert még a háztartásom is át kell variálni... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Anita! Nektek is szép a a konyhátok! :)
Milyen szépek a lányok!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Adraci, azért nem írtam az igénylésről, mert nem tudom, hogy kell... Olyan jó lett volna Samuval, ha tudom, hogy egyáltalán létezik ilyesmi! Azt hiszem, Böbi tudja, hogy kell, írj neki privit!

Tényleg, Böbi, mi van veletek??? Régen hallottamrólatok.

Petrus???

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Böbi elutazott. De meg fogom kérdezni tőle. Köszi Dóri.

A lánnyal nem tudjuk mi lesz, ma megyünk, biztos többet fogunk tudni...

Kép

Kép
adraci
 
 


Dóri!

Igen én adtam tejet, de ez akkor volt amikor a kisfiam idő előtt született,és nem maradt velünk. Nekem így nem kellett nagyon napirendbe igazítani a dolgokat, csak fejtem 3 óránként!
Nekem a fertőtlenítő szappantól totál kisebesedett a mellem, ezért azt sikerült kiderítenem, hogy más fajta fertőtlenítőt is lehet használni, nem muszáj azt amit kaptál. AZ SMSV jár hozzád?
Ha igen, hogy hívják azt aki hordja majd tőled a tejet?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ha az anyatej igénylésről beszéltek,akkor azt a védőnőnél kell jelezni, de csak 3 hónapos korig jár! Legalábbis anno az adoptálásainknál így volt, de gyanítom, ez nem nagyon változott azóta!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Szép napot mindenkinek!
Anita, szép a konyhád, a mosogató fölötti ablakok miatt irigy vagyok, nálunk sajna nem lehetett így kialakítani. Lányok nagyon szépek, két kis hercegnő (az a felpakolt láb nem semmi) :lol:

Dóri, becsülendő az elszántságod a tejleadás ügyében. Sokan inkább a csapba fejnék...

Adraci, rettenetesen sajnálom az ismerősödet és családját, ez annyira tragikus, csak némi esély és remény legyen még...

Na én ma már kertészkedtem is, kicsit fazonigazítottam a túl buja részeket. Meg ezt a fotót csináltam, megmutathatom?

Kép Alszanak szívem csücsökei :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi,aranyosan alszanak!
Adraci,én is sajnálom őket!De ugye van még remény???Milyen rossz lehet most nekik.Egyfelől boldogok a babák miatt....másfelől.....
Dóri nagyon jó hogy tejet adsz!!!!
Köszönjük a dícséreteket!
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!


Gyöngyi! Nagyon arik a fiúk alvás közben is. :)
Nekünk is készült hasonló kép. Apa gondolta alszik kicsit Hanna mellett. Ez kb. 10 percig tartott,majd Hannus megébredt. :lol:



Én már adtam Hannácskának pár csepp baracklevet. elcuppogott rajta. Anyósom szerint már adhatok neki nyugodtan gyümit, de én még nem merek. A bébiételek is mind 4 hónapos kortól vannak.

Kép

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jó reggelt.Most végeztem a takarítással,ugrok a vasalnivalónak,így még vissza nem olvastam. Annus,Te hány kerben laksz?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Susycat, látom, apa kidőlt a számláktól :lol:
Nagggyon édes a fotó!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaja,meg az ablakfestéstől :lol:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


SUsy: itt már párszor elhangzott, hogy az az állásfoglalás manapság, hogy 6 hós korig kizárólag anyatej, ha nincsen, akkor is 4 hós kortól szabad csak hozzátáplálni. De igazság szerint tápszer mellett is érdemes kivárni a 6 hós kort

Kép
Kép
tinu
 
 


sziasztok!

Ilyen apás-babás-alvós képem nekem is van.Azért nem raktam eddig képeket,mert segitség kellett.Most tanulom a felrakást kicsinyitést,ugyhogy mostantól elárasztom a topikot a képekkel.
Bocs ha sok vagyok.Eddig ugyis kevés voltam.Igaz minden nap olvaslak benneteket,de utálok pötyögni ezért nem nagyon irok. :oops: :? Kép

Kép
KépKép
csorna
 
 


Na visszaolvastam,várjon még a vasalás kicsit. :P
Nagyon szépek a konyhák,a babák és a papák is!!!!!!
Adraci,remélem rendben lesznek a dolgok az ismerősöddel.Ez igazán borzasztó!Ilyen fiatalon ilyen nagy baj.... :cry:
Trixi!Tényleg jól megpróbált az élet Téged is.Barátnőmmel ugyanez volt,képzeld.Neki is méhen kívülije volt,és csak akkor vették észre az orvosok, mikor már szivárgott a vér a hasába.Pedig egy hétig feküdt a kórházban, vizsgálták mi okozza a görcsöket és a vérzést.(amikor mondta mik a tünetei,a kollégákkal mi egyből erre gondoltunk,a kórházban meg egy hét alatt nem jutott az orvosok eszébe egy hcg tesztet elvégezni-szép)Ki kellett venni az egyik petevezetőjét.Azelőtt 4 hónappal meg elvetélt egy valószínűleg ikerterhességet. És sajnos azóta se sikerült teherbe esnie,pedig ez már egy éve volt. Annyira sajnálom szegényt,mert nála jobban kevesen vágynak babára.Mikor ez történt vele,én akkor lettem terhes.Alig mertem elmondani neki, csak akkor már,mikor baj volt az én babámmal is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hali!

Nagyonédik a szundis képek! :D
Hogy husisodnak a babák! :lol:

Anita!
Hannának is vsz. gyönyörű szemöldöke-szempillái lesznek...már most egyre jobban látszik. Lilinek is nagyon beindult. A hajacskája is növöget. :lol:

Fürcsi:
Fő paramamiként nem kérdeéses ugye, hogy én sem merem a fülét belerakni a vízbe...sőt én a babatámaszos kádban még a fejét is fogom...így jobban biztonságban érzi magát Lilim. :roll:

Has:
Nem 1-2 hónap alatt fog visszaváltozni....sőt, u.olyan talán soha nem lesz....de kell tenni érte azért...a tónusán tornával lehet változtatni. Azért ez hosszabbtávú project, mint ahogy egy magamon is tapasztalom! :roll:

Lili ma f9kor kelt ismét! :lol: :lol: :lol:
Ja, és tegnapi képek: (tartja a buksiját....úgy néz ki bejön ez a torna :D )
Kép Kép Kép óóóóóóóóóó, eperkocsis zsiráf! Kép Vigyorex

Kép
mozza
 
 


Kép pancsi-pancsi

Kép
KépKép
csorna
 
 


De drága Lili is!!!!
Riki füle van, hogy vízben van.Eleinte én is paráztam,de már nem.Eddig nem volt gond.Pedig a papamami top 10-ben előkelő helyen vok. :lol: Szépen kitörlöm utána fültisztítóval.Nagyon mélyre nem ment szerintem.És ahogy Annus is írta.Babaúszáson meg merülnek, odabent is vízben voltak.
Ha már fürdés engem érdekelne, hogy akik együtt fürdenek a babával hogy csinálják,milyen technikával vagy segédeszközzel.Illetve a fiús anyukákat szeretném még kérdezni.(bajban vagyok ilyenekkel,ezért is akartam nagyon lányt eleinte)Szóval.Mi az egészséges határ???Úgy értem nem gáz e ,ha fürdök Riki előtt,kvázi lát meztelenül?Illetve én fürödhetek-e együtt vele,vagy csak az apja? Tudom béna kérdések,de nem szeretném, ha bármi zavart okozna a kis személyiségében vagy összezavarná. :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én is két hétig voltam kórházban fogadott orvosnál. A vérzés miatt akartak csinálni egy küretet,de az előtte végzett teszt pozitív lett,így vártak. Két hétig keresték bennem a gyereket,miközben én kínok közt fetrengtem. Említette a doki,hogy esetleg bekukucskál laparoszkóppal,hogy kizárja a méhenkívüli lehetőségét! Ezt nem tette meg, majd miután negatív lett a tesztem kikapart,és hazaküldött. Még két hétig itthon kínlódtam,mire visszamentem a kórházba, Ennek, és az akkor ügyeletes dokinak köszönhetem az életemet! Azt mondta,hogy ne haragudjak,de ő nem tud úgy lefeküdni aludni,hogy nem tudja,hogy mi az a folyadék a hasüregemben,így csinál egy lumbálást,ami egy kis műtét. Amikor ébresztettek,akkor mondták,hogy méhen kívüli,így azonnali nagy műtét! Így végigvágták a hasamat,és a bal oldali petevezetékem bánta a fogadott orvosom alaposságát! Azt hozzá kell tenni,hogy aznap amikor bementem másodszor, felhívtam őt,és mondtam neki mi van. Erre annyit mondott,menjek be a magánrendelőjébe,mert szabin van. Aztán a műtét másnapján kiderült,hogy nem volt szabadságon, csak a pénzt akarta levenni, annak ellenére,hogy a kaparás után nem keveset tett zsebre! :twisted:
Másnap a műtősfiútól tudtam meg,hogy csak óráim lettek volna hátra,annyira kivéreztem. (Az orvos nem merte megmondani)

Szóval már tudom, hogy nem mindig a fogadott orvos a jobb.

Mond el a barátnődnek a történetemet,azt is hozzáfűzve,hogy ez előtt a műtét előtt volt 4 lombikom,ami sikertelen volt,és utána elvesztettem az egyik petevezetőmet,majd szültem 3 gyereket! Én,akinek sosem lehet sajátja!!! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Niki!

Ne félj az együtt fürdéstől.
A 4 éves nagyfiam végignézte azt is párszor,ahogy gyantáznak, mégsincs belőle semmi gondunk. Nálunk ez természetes,és a gyerek is annak fogja felfogni. Ha így nő fel,akkor nem lesznek félelmei a szexualitást illetően. Persze természetesen nem szexelünk mi sem gyerekek előtt, de a meztelenség természetes,és nem szégyellni való.
Természetesen vannak akik nem így látják, mert szégyenlősek, vagy más nevelést kaptak. Tehát mindenki csak a saját értékrendje szerint cselekszik. Ha Téged nem zavar,hidd el,őt sem fogja!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi!!!!!De szomorú ez a dolog. :cry: Viszont a vége gyönyörű!!!!Mindenképpen elmesélem neki.Ráfér szegénykémre minden biztatás, mert eléggé maga alatt van.És körülötte meg mindenki szül.Mióta ez történt vele 5 kollégának-kolléganőnek lett gyereke. Egyébként neki úgy volt, hogy az ügyeletes nőgyógyász megnézte Uh-val,nem látott semmit. Napokig aszalták a sebészeten, hogy vágják vagy ne,mert vakbélre gyanakodtak.Végül nem vágták, át küldték az urológiára.Hüvelyi vérzéssel...az eszem megállt már akkor is. Ott se találtak semmit.Épp haza akarták küldeni, mikor visszajött szabiról az ő fogadott orvosa.Átment hozzá. Ő is megnézte uh-val.de nem sokat látott, aztán csinált hcg tesztet,ami pozi lett.Ekkor csinálta meg a műtétet, és mikor felvágta látta meg, hogy már szétroncsolódott a petevezető és vérzik a hasba.Neki is csak órái voltak hátra.Ha hazaküldik.....Még mindig ráz a hideg......

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Köszi Trixi.Ez amiatt van bennem,hogy ugye nem volt apám,csak nagypapám.Ő más értékrendben nőtt fel,őt sosem láthattam meztelenül.Ha véletlenül rányitottam fürdés közben ordítva zavart ki,pedig máskülönben imádtuk egymást. Viszont így a családban a két ellentétes nem egy kicsit zavart okoz. Én nem szeretnék szégyellős lenni előtte. És ha tényleg nem okoz zavart,akkor nem is leszek. És amíg kicsi fürödhetek is vele?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Sztem simán meztelenkedj Riki előtt.
Honnan is fogja megtanulni, hogy a lányoknak nunijuk van, nekik meg kukijuk???? :lol:
Lili simán jön velem wcre, meg tusizni...ha belegondolsz, nehogymár majd 2-3 évesen, amikor szobatisztaságra akarod szoktatni, szembesüljön azzal., hogy a nagy fehér bigyóba kell pisilnie ezentúl...naná, hogy nem fog akkor tetszeni neki, tök szokatlan...így meg sztem tök természetes lesz neki. :D
Szóval fürcsit is kipróbálni! Imádni fogjátok!!!
Én telengedem a kádat, a combomra teszek egy türcsit...kvázi kifeszíten és ezzel egy vízben lengő 'bölcsőt' csinálok...ebbe bele a babát a feje a hasidon és indulhat a móka. Én így ebben a türcsi-bölcsőben jobbra-balra lengetem a vízben, az egész teste elernyedve lebeg a vízben...kis halacska. Lilinek ez nagyon bejön, absz. biztonságban érzi magát és fogni sem kell, a türcsi megtartja. :D

Kép
mozza
 
 


Lili édes! Meg a Frankó lyányok is! :lol:

Na megkérdeztem a védőbanyekot, az orvos javasolhatja a gyereknek az anyatejet, amivel el kell menni az anyatejgyűjtő állomásra és ott adják. Azt nemtom fizetni kell-e érte. És azt mondta, hogy lehetőleg csak "bevizsgált" anyuka tejét adjuk, mert az a tuti, őket szűrik mindenre.

Bakker, most veszem észre, hogy AndrisMarci szempillája hosszabb, mint az enyém :shock:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jujj Mozza,ez tök jól hangzik.Lehet estére ki is próbálom.Mert amúgy arra gondoltam, hogy keresztelőre a keresztanyjától ilyen kádba tehető fürdés segítőt kap.Azt beletenni,abba a manót és vele szembe én. Persze én már letusiznék előtte. És akkor lehetne játszani.Apájára még várni kell bő egy hetet,mert nem érheti még víz a karját.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 



Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Nekem is kell ilyen! :D
Addig meg marad a türcsis-módszer. Abban az a jó, hogy lebegteted a babát a vízben.....nagyon relaxáló lehet....Lili a végére totál elengedi magát. :roll:

Kép
mozza
 
 


Niki!

Én is csak javasolni tudom az együtt fürdést!
Nekem minden gyerekemnél bejött! :D
A barátnődnél nem nézték,hogy a másik petevezetéke átjárható e? Mert lehet, csak ennyi a baj, és az egy kb 10 perces kis semmiséggel meg lehet szüntetni!
Sztem érdemes lenne megnézetni!

Adraci!

Javaslatot valóban a doki ad,de nálunk a védőnő adja az anyatejet a mai napig,és úgy tudom Budapesten ez mindenhol így van, hiszen éppen mi szállítottuk ki a védőnőknek a kiosztandó tejet! Kedden, és csütörtökön kapják a "friss árut",így elhozni is akkor lehet! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ja még a wc témához annyit, hogy a pisilés nálunk mindig nyitott ajtónál volt.Egyrészt azért, hogy ne tűnjek el előle,és keressen hiába,másrészt azért,mert ha utánam jött,akkor tudtam neki mondani,hogy mit csinálok,így természetes közeg volt a wc. Nem keltett benne félelmet,és nem biliztünk.Rögtön a helyére tette le a dolgokat! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi!Köszi,ez tök jó!!!!!!! Akkor no para ezután!
Mozza,kipróbálom ezt a türcsiset is.Kivi vok mit szól hozzá. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én is támasszal fürdetek, olyannal mint Niki, nagyon szereti a kisfiam, nagyon biztonságos, nem csúszik le róla, nem kell a bébit tartani is meg mosdatni is egyszerre.de ez a Brendonos elképesztően drága!!Mi olcsóbbat használunk, akit érdekel, itt is megvehetihatodáson- még így is drága nagyon, ha csak anyagárat nézünk :?

http://babyfun.axiomarket.hu/item/kacsas-furdetofotel
zili
 
 


Trixi!
Én is totál így gondolom. Hamar hozzászokik, tudni fogja mi az és mire való és nem lesz annyira furi neki, amikor már neki is használnia kell(ene).

Kép
mozza
 
 


És az mit tesz, hogy az elhozható anyatejet pasztőrizálják?

Jajj, én nagyon szégyenlős vagyok és már többször volt téma a férjemmel, hogy milyen fokig engedhető meg a meztelenkedés a családunkban. Még nincs megoldás... :roll:

Szerintem én nem is tudnék úgy pisilni, hogy valaki ott van. :oops: Szülés után, amikor pisilnem kellett és alig bírtam pár lépést megtenni a mosdóig a férjem segített, bejött velem a fürdőbe, álltam vele szemben és értetlenül néztem, hogy ez meg mit akar... Szédültem is nagyon, ő meg mondta, hogy itt marad, ha akarom; nehogy valami baj legyen. Mondtam, hogy naggggyon gyorsan menjen ki. :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Felmerült bennem egy kérdés! MIÉRT ILYEN ROHADT DRÁGÁK A JÁRÓKÁK?
Drágább,mint a kiságy! :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó drága ez a brendonban, mi 2-3 ezerért vettünk. Szerettük nagyon.
pumuklii
 
 


A pasztörizálási eljárás azt jelenti,hogy bevizsgálás után a tejet egy bizonyos hőfokon melegítik,így a maradék baktériumot is kiölve belőle! Legalábbis anno leegyszerűsítve ezt a magyarázatot kaptam.
De Dóri kapott elvileg tájékoztatót ma, így ő biztosan be fogja tudni írni pontosan... :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kép éhes vagyok!!! Kép mennyi bogár? Kép na alszom egyet

Kép
KépKép
csorna
 
 


Anita,
Grétire már bizti nem jó, de biztos szívesen nézegetné a hugocskáján.

http://www.teszvesz.hu/item693182008_el ... a_bol.html

emese1979
 
 


Kép
Na én ezt alkottam most így hirtelen.

Kép
Kép
incike
 
 


Adraci, 3szor 65 fokra melegítik- kórokozók elpusztulnak, tejfehérjék, immunglobulinok épek maradnak-többé-kevésbé.

hasznos olvasnivaló:
http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/
zili
 
 


Na végre.Az ajándékra ráírtam végre az idézetet. Ebédelek, és ideje lenne vasalni,meg befejezni a klippet,mert a holnap vészesen közeleg.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nem tudjátok Annus melyik kerben lakik????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na lányok!
Most kérem gyorsban a popsitörlő rendeléseket, mert megérkezett,és du megyek érte!
Nem akarok úgy járni,mint a múltkor,uh siessetek!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Niki!
Annus a IX kerben lakik!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: