Új privát üzeneted érkezett!

szia kismamik!

Mennyit írtatok megint, alig bírtam visszaolvasni, Kristóf is hevesen ellenezte, hogy megint gép elé ülök 8 óra munka után...

Jovanna: őszinte részvétem!

Tegnap voltunk a doktorbácsinál. Kristóf-bébi tök jól van, 960 gramm a súlya kb. és 33 cm hosszú. Minden paramétere rendben van, bár most megint október 31-re számolta ki az uh a szülétését...csak sima uh-n voltunk, 4D csak három hét múlva, amikor valami áramlásvizsgálat is lesz egyben (az lesz a 30. hét).

De ami a lényeg, letoltak a súlyom miatt. Eddig 8 kg-t híztam, ami az asszisztens szerint SOK??? A doki csak röhögött, hogy mennyire felhúztam magam ezen. Szerinte nem a kg a sok, hanem az, hogy nem mozgok eleget....amiben igaza van, de először ő tiltott el az elöl fekvő méhlepény miatt, utána meg nyáron bezárt a kismama torna itt a közelünkben, szóval maradt a punnyadás...de jövő héttől megyek aquanatal-ra a Campona-ba. Volt már valamelyikőtök ilyenen? Állítólag nagyon jó...

Láttam, téma volt a hálapénz: én a Nyírőből alakult magánklinikán fogok szülni, ott valóban nem kell "hálálkodni" ilyen formán, csak fizetni a számlát. Ami valóban nem kevés, viszont ha összeadom, hogy adni kéne a saját dokinak, az ügyeletesnek, a szülésznőnek, a boldognak és a boldogtalannak, akkor már inkább kapjak róla számlát.

Az is ma tudatosult bennem, hogy 15 nap után már csak 50% lesz a táppénz...röhej.

Megyünk bébikével zuhanyozni, mert mindjárt kirúgja az oldalamat.

Jó éjt!

Kinga

Kép
kkia
 
 


Nita: Pihenj sokat és szorítunk, mert Barninak a pociban még sok tennivalója van! :wink:


Viszont sorry, de nem volt erőm végigolvasni a maradék 3 oldalt, mert leszakad a hátam.


Eltűnésem oka a költözés volt. Azóta anyóséknál vendégeskedünk, amíg a másikat újítjuk, mert majdnem tégláig le van vakarva a fal... Úgy érzem ott soha nem lesz lakható rész, és egy csomó-csomó kiadás, és szó szerint mínuszban, vagyunk és egy fillérünk sincs, de vagy ezt választottuk vagy maradunk egy szobás lakásban... :roll:

Ja és lehet lassan én vagyok a fórumban a legnagyobb bálna, mert 90,1 kiló vagyok, kb. hetente 1 kiló plusz a 162 centimhez nem is csoda, hogy nem tudok semmit sem csinálni. Hát igen a PCOS az dobálja fel a kilókat.

Szex: Mi 2 éve vagyunk együtt, de Apa sokat melózik nem olyan extra beállítottságú, én viszont nagyobb vérmérsékletű voltam (voltam!). Viszont 2 napja azért próbálkoztunk, mert 2-3 hetente beugrik 1-1 akció, viszont másnapra égett a hüvelyem, és apa is furcsán érezte a kukiját, így rájöttem ez elő hozza a gombákat, és gyengíti a hüvelyflórát, és közben is fájt...így várunk míg csak ketten leszünk együtt és pici szerelmünk, meg mellettünk, mert most Pantika a legfontosabb. Alternatív dolgok azért nálunk is beugranak. :oops: :wink:

Leszakad a hátam.

Én úgy tudom, nem napozhat a kismama, mert átmelegszik a placenta, Eszti, akkor te hogy vagy ilyen barna? :o
hajnalocska
 
 


babobaba:
Csak azt nem ertem hogy ralicitalni csak ugy lehet ha valaki be van jelentkezve. Na most a kedves tulaj ott ul non-stop? (Csak azert kerdezem mert kiprobaltam, a nap osszes szakaban beleptem es licitalgattam. Akarmikor tettem az uj licitet, azonnal ra volt nyomva hogy xy (mindig ugyanaz a nev, de nem a tulaje) azonnal tullicitalt.
Ezert gondoltam hogy itt valami turpissag van.
(Programozni konnyen lehet ilyet, amivel ezt meg lehet oldani.)

Vagy TENYLEG vannak ilyen eladok akik allandoan ott figyelnek a gep elott??? Huh az durva lenne :D Akkor viszont nincs elete az illetonek, csak a gep elott kuksolas. :(


nitacska:
A 2100 tenyleg bimbozgat, de ha fexel OK lesz. :)
Majd gondolok rad, en is nyomom az agyat serenyen. Doki bacsi javaslata mert nekem meg eleg lenn van a gyerek feje.... szoval mi most fekvos szakosztalyt alkotunk. Kitartas !!!!

CUKORSZINT:

Csatlakozom, a legutobbi meres nekem 7.2 volt es elszabadult azonnal a pokol hogy ha nincs valtozas szigoruan inzulint kapok.
Szoval nincs mese, 7 alatt kell lenni.

zsrit:
Ez a kukiletapadas ize altalanos kisfiuknal? Keszuljek en is erre?

kkia:
a 8 kg a te idodben a szakkonyvek szerint idealis! Monnnnyon le az asszisztensno! :twisted:

sünciboglya
 
 

 
 

Kép

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jó estét mindenkinek!

Azért ilyen későn mert én béna du. 6 óta most vettem észre, hogy a hálózati kábel ki van lazulva abból a fekete izéből és így nem volt jel. Tiszta ideg voltam már. Rájöttem netfüggő lettem. :roll:

Mia: Teszveszen én vagyok. Fantáziadúsan anyabebi :mrgreen: Textilpelust kerestem meg a kiságyba gumis lepedőt, de túllicitált "csenge". Viszont vettem tegnapelőtt egy kantárosfarmert, őszre kordnacit meg 2 hálóinget (kórházba jó lesz) egybe postaköltséggel 1605 Ft-ért. Néha azért jó vásárt csinálok. Míg nem voltál írtam én is pelekaboltcímet. :
http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=1
Valamint vettem pelust dm és rossman (ez a héten akciós 68 db mini 2199,-). Lefotóztam mindjárt felteszem.
Kép rossmanos, hátul gumis a dereka mint a liberó
Kép dm-es ennek a ragasztós része rugalmasan nyúlik mint a pampers
Mindkét fajta légáteresztős nem az a nejlonos.

Ja és a kukin ne aggódj minden fiús anyuka rémálma és sajnos le is tapad ha akarod ha nem. Nekünk a Benedek doktor bácsi (a gyerekem úgy néz rá mint egy istenre, imádjuk) azt mondta 3 éves korig nem szabad piszkálni. De én azért úgy gondolom egy kis torna nem árt, de erőltetni nem szabad.

Screen: Tök hülye vagyok. P betű? Ha megnyomom nem történik semmi (a klaviatúrán gondoltad?) Lehet hogy nem is uazt a progit szedtem le. :cry:

Ja a Jysk-ben 300 ft a gyerekmintás anyag métere, ha valaki varrni akar. Én fogok :oops:

És végül egy mai fotó. A lényege, hogy a felsőt még akkor varrattam amikor nem volt cicim. :oops: És most élvezem, hogy van valami, nem csak a melltartóm :lol:
Úgy veszem észre, hogy a pocim hetek óta nem nő. Aggódom. :roll: Kép
anyabebi
 
 


Végre eljutottam addig,hogy feltegyem a pelenkás árlistát.Kicsit homályos de azért olvasható.

Nita sokat pihenj és nagyon vigyázz magatokra.Nyugi minden rendben lesz.Szorítunk neked nagyon.

Ezt még nem is mondtam van még egy bababolt persze szintén a 18.kerületben :D :D teljesen véletlenül bukkantam rá ezekre,itt még nem voltam csak a honlapjukat néztem meg de itt is vannak jó cuccok.
www.babaholmiolcson.hu
Bippa Kft.
Jó éjszakát mindenkinek,ma már talán tudok aludni én is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


köszi a bíztató szavakat!!!!!!!!!
sokat jelentenek!!!!!!!!!!
sünci akkor pihizzünk együtt!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, remélem a pihenés elég lesz és kibírod azt a másfél-két hónapot.

Évfordulók, hű, azt hiszem mi visszük a „negatív” rekordot. Májusban voltunk együtt egy éve… :lol:

Influenza, amit hallottam róla, semmivel sem vészesebb, mint azok amik minden évben kitörnek. Egyetlen gond vele, hogy a szervezet nem ismeri, így aki elkapja, az beteg is lesz tőle. De amúgy sima influenza. Ha sok helyen jársz, nyugodtan viseljél papírmaszkot és mossál gyakran kezet. De néhány fertőtlenítős kendő is jól jön a táskában.

Súly, szerintem a védőnők mindig túl sokat paráznak a hízáson.

Napozás, én csak óvatosan napozok, de én is gyorsan barnulok. Inkább csak napnak háttal, vagy oldalt fordulok, hogy ne érje direkt napfény a pocimat.

Anyabébi, nagyon csinos vagy… :) A pocin pedig ne aggódj, a baba biztosan szépen nő, csak most nem látszik annyira kívülről.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


na, én megint most jutottam gépközelben, úgyhogy huhoghatok itt egyedül... :cry: mindenki alszik?

Zsrit, végül is hol kötöttetek szerződést őssejtre? Meddig akciós? Megbízható?

Sziszkó, én is holnap megyek 4d-re, ti hova? Mi Istenhegyi. Már majd' megőrülök, annyira várom!!!! Ezer éve nem láttam a kislányomat... És most már lehet majd látni, kire hasonlít...Kicsit izgulok... :lol:

Nita, ne aggódj, az a legrosszabb. Pihi és pihi, nem lesz gond, meglátod!

Hajnalocska, az utóbbi napokban nekem is fáj a hátam, de leginkább a derekam... Állati szˇr... Soha nem fájt, nem is gondoltam volna, hogy ennyire behatárolja az ember napi tevékenységét...

Anyabébi, jó a felső! Jó, ha az embernek van melle, ugye? Én is ezen élvezkedem hónapok óta (hát még a párom... :oops: )
Jysk jó ötlet, én is elnézek majd!

Kép
szilveeaa
 
 


Vcsibe: Nem gáz az 1 éve. Miből lesz a cserebogár ki tudja?

Én is mondtam az embernek, hogy így 5 év meg 1,5 gyerek után legyen szíves karácsonykor megkérni a kezem
:mrgreen: Persze hogy kiröhögött.

Csajok!

Én olyan érzékeny vagyok, minden szaron elbőgöm magam. Ma például azon, hogy tegnap egyedül kellett boltba mennem. :roll: :lol:
Az uram megsajnált.
Tiszta hülye vagyok. :cry:
anyabebi
 
 


Szilvi én is itt vagyok :lol:
anyabebi
 
 


Anyabébi, miért akarsz ennyi szép év és 1,5 gyerek után férjhez menni? Én 8 évig voltam férjnél, ráadásul óriási szerelem volt és most mégis sokkal boldogabb vagyok egy olyan pasival, akivel semmiféle papírt nem írtunk alá...

Kép
szilveeaa
 
 


anyabebi:

:D:D:D Akkor jol gondoltam hogy te licitaltal a pelusokra.
Koszi a linket! A fotok alapjan tenyleg nagyon jok lehetnek a pelusok es tenyleg olcson jutottal hozza a cuccokhoz!
En most babajatekokat skubizom, de a pelenkakra is ra vagyok mar allva rendesen.

En is tartok ettol a kuki dologtol, de remelem meg tudjuk majd oldani. Mindig picit idegenkedtem a kukis dolgoktol, de hat nincs mit tenni, fiam lesz, hozza kell szokni! :D

Jysk: jo olcso, erdemes megnezni, koszi a tippet!! En is varrni akarok mindenkeppen, sokkal olcsobb!

Sirdogalas:
En is szoktam, leginkabb ha egy mondatban benne van a "baba" szo. Lassan tiltolistas lesz nalunk :mrgreen:


kicsike:
Mi is voltunk a Bippa-ban, tenyleg jo cuccok vannak, a babaorzo+legzesfigyelot a legolcsobban ott lehetett kapni, meg ajandek pelustartot is adtak hozza. :D



Na eldugulok, joejt!
(Ha nem jonnek egy ideig elnezest! De elokerulok azert elobb-utobb!)

sünciboglya
 
 


anyabebi:

:D:D:D Akkor jol gondoltam hogy te licitaltal a pelusokra.
Koszi a linket! A fotok alapjan tenyleg nagyon jok lehetnek a pelusok es tenyleg olcson jutottal hozza a cuccokhoz!
En most babajatekokat skubizom, de a pelenkakra is ra vagyok mar allva rendesen.

En is tartok ettol a kuki dologtol, de remelem meg tudjuk majd oldani. Mindig picit idegenkedtem a kukis dolgoktol, de hat nincs mit tenni, fiam lesz, hozza kell szokni! :D

Jysk: jo olcso, erdemes megnezni, koszi a tippet!! En is varrni akarok mindenkeppen, sokkal olcsobb!

Sirdogalas:
En is szoktam, leginkabb ha egy mondatban benne van a "baba" szo. Lassan tiltolistas lesz nalunk :mrgreen:


kicsike:
Mi is voltunk a Bippa-ban, tenyleg jo cuccok vannak, a babaorzo+legzesfigyelot a legolcsobban ott lehetett kapni, meg ajandek pelustartot is adtak hozza. :D



Na eldugulok, joejt!
(Ha nem jonnek egy ideig elnezest! De elokerulok azert elobb-utobb!)

sünciboglya
 
 


Szilvi: Én is elváltam a nagyfiam apjától. Aztán jött Robim és elfogadott gyerekkel úgy ahogy voltam. Megbeszéltük hogy nem házasodunk össze mert jó így nekünk, de félévente előjön a téma (nálam), most biztos a baba miatt. Szeretek én így élni de azért öregkoromra már férjezett leszek. Azért az özvegyi nyugdíjat nem hagyom az államra :mrgreen:
anyabebi
 
 


Ja vagy úgy! Ezt nevezem előrelátásnak!!! Végül is igazad van... Én is luxusöregasszony szeretnék lenni! Lehet, hogy megfontolom mégiscsak ezt a férjhezmenetelt... :lol: :lol: :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


na én elhuhogok aludni! Holnap bokros teendők várnak rám: uh és fodrász!!! :D

Kép
szilveeaa
 
 


:mrgreen: Luxusöregasszony mi? :mrgreen:
anyabebi
 
 


Luxusöregasszony: :D :D ez jó. Csak győzzed kivárni azt a sok nyugdíjat és özvegyi nyugdíjat amit majd kapsz. :lol: :lol:

Nita: pihizz sokat, ez még nem jelent komoly problémát. Különben is éltessen az a tudot, hogy ha most születik, akkor már életképes és nem lesz vele semmi baj!!!!

Házasság:
egyetértek azokkal, aki nem ragaszkodnak a papírhoz. Sajnos a környezetemben minden rokonom és ismerősöm aki megnősült, férjhez ment, az elvált vagy éppen válófélben van. :roll: :? Elég kiábrándító a dolog. Nem a papíron és a hatalmas lakodalmon fog múlni, hogy boldog-e a párkapcsolat vagy nem. :roll:

Súly: védőnőnek pofa be! :wink: Imádom amikor okoskodnak. :x

Kép
Kép
tündér09
 
 


anyabébi:
simán csak a 'P' betűt nyomd a klaviatúrán :D és a bal felső sarokban kiírja egy rövid időre, hogy milyen könyvtárba menti el.

monica:
köszi a gmail-es jelszót!

till:
szuperek a 4D-s képek, Lencsi gyönyörű meg Vackor is :D

Kép
screen
 
 


Hello lányok!

Szerintetek hogyan lehetne rávenni a fiacskámat, hogy ne rugdalja (vagy fejelgesse) a hólyagomat??? Reggel munkába jövet a 4 km-es úton majdnem megálltam a kukoricásnál, mert úgy éreztem, hogy mindjárt bepisilek. Aztán amikor kiszálltam a kocsiból az iroda előtt, Kristóf elégedetten leszállt a témáról, majd most újra kezdte. Asszem nem akarja már, hogy dolgozzak...De hát csak hétfőn jön az utódom, muszály egy pár hetet vele töltenem....talán megpróbálkozom a fél napokkal. Legalább az utód is szokja az önállóságot és a férjem is boldog lesz (amíg meg nem kapom az első táppénz utalást... :roll:

Vcsibe, mi másfél éve vagyunk együtt, fél év után kérte meg a férjem a kezemet (igaz, hogy állítólag már egy hét után akarta) és most volt májusban az esküvőnk. Én alapvetően nem voltam papír-párti, a férjem pedig már elvált egyszer, mégis ő akarta az esküvőt. Egy hét évig tartó önbecsapásos kapcsolat után "bolondultam meg" és "jobb egyedül" alapon kezdtem újra az életemet, amikor alig pár nap szingliség után a párom beállított az életembe és fenekestül felforgatta azt. De nagyon jól tette :D :D :D

Szisz: tegnap elfelejtettem reagálni a szopipárnával kapcsolatban. Én úgy alszom vele az oldalamon, hogy a kifli vége a fejem alatt van, ott laposabbra rendezgetem benne a gyöngyöket (nekem a polisztirol gyöngyös van), és a két lábam közé fogom a kifli közepét, a felül lévő lábam pedig lelóg...nem tudom, hogy elég vizuálisan írtam-e le :roll:

Hízás: igyekszem nem foglalkozni a témával, de azért sikerült lelkiismeret furdalást okoznia a nőnek...elég bátortalanul nyúltam a második túróstáska után a reggelinél... :(

Aquanatal ügyben senki??

Kép
kkia
 
 


Szisz, nem kell mentegetőznöd, nem azért nem reagáltam, mert titok, hanem babonából, ugyanis épp 2 munkahely között van és nem merek semmit elkiabálni. De megnyugtatlak, dolgozik, nem nyertünk a lottón, nem is örököltünk...csak hajnalos műszakot nyom, így hamar itthon van :D és miénk a délután (többnyire)!

Átmelegszik a placenta??? :roll: Ez milyen hülyesééég? Már bocs...ez ugyanolyan, mint a meleg vízben fürdés (még az elején volt róla szó), attól, hogy 40 fokos vízben fürdik valaki, még nem lesz 40 fokos láza :roll: :lol: Most tényleg, ugye ez nem komoly??? Azért, mert valaki kismama, nehogy már be legyen zárva a 4 fal közé 9 hónapra...! Lellén pl. egy -szerintem- mindenórás kismama áztatta magát combközépig a Balcsiban, tavaly Kiskunmajsán kb. 8 hós kismama a hullámmedencében pörgött...mondjuk aki nem merészkedik ki strandra az ilyeneket nem lát...!

Szopipárnához akartam még írni, hogy én a paplanomat (jó vastag) használom szopipárnaként :D összetekerem egy nagy kukacba, be a lábam közé, hasam alá és olyan jóóó!!!

De jó, picit enyhült az idő!!! Várom a védőnénit, utána megyek a piacra.
Vendég
 


kkia,

pont tegnap érdeklődtem e-mailben aquanatal ügyben. Mondjuk nekem a campoona éppen nincs közel. Hánykor van?

Kép
screen
 
 


screen, a Campona-ban 7kor van csütörtökönként.
Nekem még Budakeszi is közel lenne, de felhívtam a csajt, aki ott tartotta volna és azt mondta, hogy a hotel medencéjének a vize nem volt megfelelő, ezért ott már nem fog tartani. Viszont lehet, hogy néhány hét múlva lesznek órái a MoM-ban, megígérte, hogy küld majd róla sms-t. Nekem mindkettő kb. azonos távolság.

Kép
kkia
 
 


Eszti, egyetértek. Állítólag a 30. héttől már a babcik retinája is kinyílik és ha napoztatjuk a pocit, akkor ők azt úgy érzékelik, mintha piros zseblámpával világítanának odabent és nagyon élvezik 8)

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok csak folyamatosan pihenek. Tegnap voltam dokinál a méhszájam változatlanul 2100, augusztus végén talizok vele újra addig sok pihi. Nita, Mia ,Monica kitartás nektek is a sok pihihez.

Kezd kicsit unalmas lenni lehetne már szeptember vége...

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Ja, Szisz, én csak kajálós cukorterhelésen voltam egyszer, tök szupi lett az eredmény, de megint megcsinálja a védőnő. Nem tudom miért, de nem baj, inkább többször, mint hogy baj legyen!

H1N1: nekem sem tetszik a dolog, én attól parázok, hogy mire szülünk, majd nem lehet látogatni a kórházakban, mert pont addigra "lobban be" állítólag a járvány...tegnap a Híradóban is k***a jó fejek voltak, bemondták, hogy a kismamák a legveszélyeztetettebbek és hogy hányan haltak már meg az USA-ban és hogy a kismamákat KELL először beoltani :shock: én meg pont előtte mondtam valamikor a férjemnek, hogy nem biztos, hogy be merném magam oltatni, mert olyan új dolog ez, ki tudja milyen mellékhatása van mondjuk a babára nézve? Én parázok az ilyen - olyan oltásoktól...soha nem voltam influenza ellen beoltva, évek óta el sem kaptam, amikor meg elkaptam, kihevertem aztán kész...nem tudom mi lesz!
Vendég
 


Kkia, igen én is olvastam, hogy napozás közben a fény felé fordul és élvezi :D infralámpa :lol:
Vendég
 


kkia,

meglátom a csüt 7 órát. A MOM mondjuk sokkal közelebb lenne. Ebben a forróságban határozottan jólesik elmerülni a vízben, sőt, még ha ezt a mozgásnak is nevezzük .. :D :D

Én minden héten megyek kismamajógára, mégis bálna vagyok. :shock: mert persze eszegetem rendesen.
:P

reggelire szezámmagos kenyérre olvasztottam juhsajtot, egy gombóc mozzarellát + 2 paradicsomot + 1 édesfehér activiát sikerült benyomni. Majd kitakarítottam a fürdőt + wc-t és kiteregettem,. most meg szenvedek, h majd'kipukkadok :D :D

Kép
screen
 
 


Csajok, mi a fenétől nyílnak a méhszájak???!!! Kezdek parázni :oops:

Nekem tegnap félálomban a következő jutott eszembe: létezik olyan, hogy a kismama elájul szülés közben (a fájdalomtól)??? :oops: :shock:
Vendég
 


Eszti, az USA-ban kismamák haltak bele??? No, most már én is pánikolok. Elfelejtettem megkérdezni a dokitól szerdán, hogy kismamákat lehet-e beoltani...de ezek szerint lehet.

Az nem annyira baj, ha nem jöhetnek a kórházba a látogatók, a férjeket-párokat akkor is beengedik tudomásom szerint...(legalábbis a barátnőm idén februárban szült a legnagyobb járvány közepette és ott a férjét beengedték szülésre is és utána is, de senki mást).

Kép
kkia
 
 


Megosztottam volna veletek a szopipárnás észrevételeimet, de úgy látom eltűnt :(

Meg kerestelek Eszti, azt hittem beteg vagy, hogy nem kakukkolsz itt hajnalban :)
anyabebi
 
 


Sziasztok,
1000 bocsánat, de nem tudok visszaolvasni most (még mindig vendégségből jelentkezem), csak egyre írnék:

Hajnalocska :P
Igen, a MM-ben kezeltek, és Dr. Breyer Helgához jártam, viszont ő már nincs ott, az új dokim lesz majd Rácz Doktornő (a keresztnevét nem tudom), ha végre megint elmegyek :P
Dr. Tüű László az "ász", de hozzá hónapokat kell várni...De szerintem mind kiváló endokrinológusok!

Mindenkinek puszi!!! :P
(Itt 35 fok van megint :evil: )

tillidian
 
 


Luxusöregasszony :D :D ez nagyon tetszett

Mi 10 éve vagyunk együtt a férjemmel.Gyakorlatilag a megismerkedésünk után 2,5 hónappal össze is költöztünk. :D
A gyűrű nekem nagyon fontos volt ,éveken keresztül vártam és amikor már lemondtam róla akkor kaptam meg karácsonyra,úgy ,hogy felvolt akasztva a fára és keressem meg. :D
Nekem ez elég is volt és a férjem akarta a házasságot,én meg akkor voltam beijedve,hogy most akkor mi is lesz. :shock:
De nem bántam meg.Életem legszebb napja volt. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


sziasztok

Napozas: en ugy olvastam hogy az UV sugarzas nem jo a pocaknak, igy ha napozol (lehet, mertekkel!) akkor le kell takargatni a kismama hasat. :D

Hazassag:
Szerintem ervenyet vesztette mara eleg rendesen. Ez az egesz dolog akkor igazan ervenyes ha a ket fel aki hazasodik Istenhivo. Igy Isten elott fogadnak orok huseget...
Tapasztalatbol mondom, ha nem hisz az ember a hazassag szensegeben, "csak" a felhajtas, ruha, sok penz elkoltese, eskuvoi buli stb van, akkor tenyleg semmi ertelme. Ez egy olyan kozosseg amiert minden nap kemenyen melozni kell! Az emberek manapsag inkabb ugy dontenek, ha nem megy hat menjen mindenki az o utjara... nem csoda hogy ennyi a valas es hogy a fiatalok szinte mar felnek osszehazasodni. :(
Nincs kitartas, alazat es onzetlenseg a legtobb emberben.
Igy, sokan ugy dontenek hogy minek az a papir! Es igy ilyen formaban tokeletesn igaz is. Csak egy papir az egesz, semmi mas....

sünciboglya
 
 


Az eszaki sarkra mennyi lehet a repjegy???????? (csak egy ut, mert vissza sem jovok!)

Nem birom en ezt a frontos izet!
Tegnap este semmi alvas, ma is dobosodik a hasam, tarkoig kemenyedtem.

Gyerek meg tombol bent idonkent....... legalabb o aktiv. :mrgreen:

sünciboglya
 
 


kicsike: tetszett nagyon a karacsonyfara felakasztott gyuru !!! :D Nagyon szellemes, romantikus gesztus. :D
Es hat ugye amikor a ferfi akarja a hazassagot az mar csak jo jel lehet! :D

En minden aron tetovaltatni akartam gyurut magamra, de vegul nem lett belole semmi.

En nem vagyok egy gyuruparti tipus, paromrol viszont le sem rohad. :D
Tavaly nyaralaskor vettunk egy uj parat, kinottuk a regieket. (Acelbol vannak a gyuruk jopofak.) En persze ezt sem igazan hordom :D:D:D

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

H1N1: Nem kell ráparázni, semmi képpen sem!!! Megsúgom, hogy az Országos Tisztifőorvosi Hivatalban dolgozom, ami az ÁNTSZ középirányító szerve, úgyhogy biztos kézből jön az info. :)

Sima influenza járványnál sem engednek be látogatókat, úgyhogy ez sem másabb...

Szex: Mi egy jó időre el voltunk tiltva, de nem bírtuk, kétszer is "rosszalkodtunk". A legutóbbi vizsgálatkor pedig már semmit nem mondott a doki, igaz,még mindig azt írta, hogy 2000-es a méhszájam, de azt mondta közben, hogy lehet nem is rövidebb... Szóval, most, hogy meg lehetne... Nem is tudom. Biztos közrejátszik a meleg is. Vagy csak kifogás? De valamiért úgy érzem,mintha nem is "akarna" a párom. Tök szar. Tudom amúgy hogy én lettem bújósabb, meg szeretetéhesebb mióta terhes vagyok, de akkor is...
Na jó, abbahagyom a panaszkodást. :)

Szopipárna: Nekem is van, kb. 2 hete. Talán kétszer ha aluttam rajta,mert párom elkommunizálta!! :) Nagyon szereti!! Amúgy én elalszom bárhogy, kivéve persze a hasonfekvést.

Hízás: alkati kérdés szerintem főleg, van aki alig hízik, van aki sokat. Én eddig 6 kg-ot híztam, de az utolsó hónapban hízunk állítólag a legtöbbet. Egy barátnőm, magas, vékony alkatú, 16 kg-ot hízott, ami hát lássuk be nem kevés. Alig 1 évvel szülés után semmi nem látszott rajta!!!
Most nem ezzel kell foglalkozni, hanem hogy jó legyen a babának. Mindent meg kell szerintem enni, amit megkívánunk, jó, persze ésszel, nem feltétlen kell minden este éjfélkor szalonnapartit csinálni!! :)

Lili

Kép
édi16
 
 


Lili, az, hogy nem kell ráparázni, mit jelent? Nagyobb a füst, mint a tűz?

Szopipárna: néha alólam is kikerül éjszaka és az uram feje alól kerül elő véletlenül :lol: Amikor meghozta a GLS, akkor meg hülyén nézett, hogy ez meg mi és főleg minek?

Kép
kkia
 
 


Anyabebi :lol: ma 3/4 8-ig aludtam :shock:

Nnna elment a védőnéni, tök rendi volt (és még a papucsát is levette a folyosón :lol: ) megmért mindent; haskörfogat (102 cm), vérnyomás (104/67), has magasága (26 cm) pisit nem tudott vizsgálni, mert nem jött ki egy csepp sem :oops: beszélgettünk a kórházba menetelről, szoptatásról, kelengyéről...azt mondta, a 35. hétig össze ne pakoljam a cuccom, felesleges, semmi okom az aggodalomra, hogy koraszülött lesz :D kérdeztem a méhszáj-dolgot is, mert eléggé ráparáztam, azt mondta, hogy annak van jele, mert egyrészt úgy keményedik a poci, hogy a méh szinte "rácuppan" a gyerekre, másrészt fáj a derék nagyon meg a has is görcsöl meg hát a vérzés, szóval hogy ezen se aggódjak. De azért egy picit aggódom :oops:
Hallgattunk szívhangot is és kivételesen a kisasszony egész sokáig engedte pedig utálja, mindig menekül!

És tuti, hogy Sophie koponyavégű fekvésű, már a 15-i 4D-n is az volt, csak nekem elkerülte a figyelmemet, mert latinul van a papíron, úgyhogy jól érzem én a nagy mozgolódások közepette, hogy lent van a feje :D talán most már nem fordul meg és akkor tök jók vagyunk :D

Jövő péntek 30. heti UH, aztán laborok (vér, vizelet, toxoplasma, vércsoport+ellenanyag), aztán a 32. héten zsemlés tejes cukorterhelés.

Na húzok a piacra, mert elfogy a gyümi :shock:
Vendég
 


kkia

Igen, így is lehet fogalmazni. De "belső infókat" nem adhatok ki sajna... :oops:

Lényeg, hogy ne izguljon senki!!!
Teljesen tutira biztos, hogy gyönyörű, egészséges kisbabáink fognak születni!!! :D :D

Lili

Kép
édi16
 
 


Lili, OK, engem már ez is megnyugtat :wink: De azért bocs, még egy kérdés: ne is oltassuk magunkat, ugye?

Kép
kkia
 
 


Sziasztok :D
Én is voltam ma UH-n (a kórházi 2 percesen) ahová azért kellett jönnöm, hogy nem -e túl nagy a baba. De itt is azt mondták minden rendben van, igaz a gép szerint továbbra is kb 5 nappal előrébb járunk, de ez nem baj szerintem. Már 1750g 8) a kicsike :lol:

Akik még ma mennek (Szilvea, Sziszkó.. ) azoknak megy a drukk :)

Nita
Hát én is így jártam a kisfiammal, egyedül nem voltam képes bekenni, nem hagyta, annyira fájt, sőt ő egy napig nem is pisilt.. azután vissza is tapadt egy kis részen. :cry: Most kezd magától oldódni...mert a mi dokink azt mondta, nem kell vele semmit csinálni..

Volt aki a derekát fájlalta, hát az nekem is szokott. És az előző szülés közben nekem az fájt rettenetesen, nem is a hasam :roll: Egyébként Paris, elájulni szerintem nem szoktak a kismamik, de az lehet, hogy annyira elgyengülsz, hogy nem tudsz együttműködni ahogy kell. Én pl olyan gyenge voltam a végére, hogy mindenem remegett és nem tudtam megtartani a lábamat sem :? bár ez szerintem azért volt, mert a légzéstechnikát előtte nem tanultam meg... :?

Paris, egyébként én is a takarómat használom a szopipárna helyett :lol:

Mi az az Aquanatal??

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Az oltásról még nem tudok konkrétumot, tesztelés alatt van még.

Ha tudok valamit, mondom majd, hogy érdemes e!! :)

Lili

Kép
édi16
 
 


Őzike, már 1750 gramm??? De jó :D

Az aquanatal vizitorna kismamciknak. Itt olvashatsz róla többet, de sajnos gyakorlati tapasztalatokat még senkitől sem hallottam...

http://www.nandu.hu/magyar/szules/aquan ... anatal.htm

Kép
kkia
 
 


Őzi: Én tanultam légzéstechnikát de sz@rt sem ért. Annyira gyenge voltam utána, hogy úgy cipeltek be az ágyamba, és hajnalban amikor felkeltem, mert el akartam menni wc-re elájultam (az a bunkó éjszakás nővér parancsolt rám hogy ki tudok én menni egyedül is, aztán amikor elterültem nézett mint rozi a moziban). Bízom benne, hogy megúszom gátmetszés nélkül hátha akkor nem vesztek annyi vért.

Hízás: Én az előző terhességemnél 24 kg-ot híztam. A mamámnál laktunk és ugye mindennap volt reggeli mire felkeltem, főtt ebéd, uzsi, vacsi és egész nap döglöttem. MOst gyerek mellett magamat kell ellátnom + a családot és mindjárt nem ugrálnak fel a kilók. Sztem a végére 12 kg plussznál nem lesz több. :)
anyabebi
 
 


Őzi: Én tanultam légzéstechnikát de sz@rt sem ért. Annyira gyenge voltam utána, hogy úgy cipeltek be az ágyamba, és hajnalban amikor felkeltem, mert el akartam menni wc-re elájultam (az a bunkó éjszakás nővér parancsolt rám hogy ki tudok én menni egyedül is, aztán amikor elterültem nézett mint rozi a moziban). Bízom benne, hogy megúszom gátmetszés nélkül hátha akkor nem vesztek annyi vért.

Hízás: Én az előző terhességemnél 24 kg-ot híztam. A mamámnál laktunk és ugye mindennap volt reggeli mire felkeltem, főtt ebéd, uzsi, vacsi és egész nap döglöttem. MOst gyerek mellett magamat kell ellátnom + a családot és mindjárt nem ugrálnak fel a kilók. Sztem a végére 12 kg plussznál nem lesz több. :)
anyabebi
 
 


Igen Lili, én is ezt kérdezem... Te beoltatod majd magad?

A sex miatt ne aggódj, biztos csak aggódik, nehogy bajt okozzon, ez lehet a gátlása oka. Nálunk pl én nem nagyon akarom mostanában, de ez már szerintem ilyenkor normális :wink: A szülés után remélhetőleg minden helyre áll majd 8)

Sünci, északi sark :lol: én is veled tartok :D

Paris, az én kisfiam két hete még jó irányban volt, fejvégű, mára megint medencevégű lett...még mindíg forgolódik. Remélem addig fordul a jó irányba amíg tud :wink: [/b]

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok,

Kkia, én is 8 kg-t híztam (sőt, lassan már 9-et) és amikor ezt szégyenkezve mondtam a védőnőnek, kiröhögött, hogy nincs ezzel semmi gond. De annyira én sem aggódom, mert azt látom, hogy ez mind a pocimra megy, combom, karom nem hízott. A pocakom viszont szerintem hatalmas, hétvégén csináltatok már fotót róla, hogy megcsodálhassátok :)

4D-re csak két hét múlva megyünk, de már alig bírom kivárni.

chardonnay
 
 


Sziasztok! Köszönöm a hiányolásokat! :) Igazából olvasgatok én folyamatosan, még mindig le vagyok maradva, de mostmár gondoltam írok is egyet. :) Velünk minden oké. VOltunk a héten védőnőnél, most találkoztunk másodszor, és még egyszer fogunk... A lényeg, hogy ez is megvolt. :)
Amúgy meg semmi különös. Megvolt nekem is a vércukor két hete, de még nem telefonáltam az eredményért... A kezdő jó volt, úgyhogy nem hiszem hogy annyira aggódnom kéne. :)
Mindig elhatározom, hogy belépek a gmailre, de aztán mindig elmarad... Majdcsak egyszer rászánom magam. :)
Azt meg nem tudom, hogy írtam-e már, de minden nap írom a fiam blogját, eliot-2008.blogspot.com ott vannak fent most tök jó képek, pocisak. :) Egyik barátnőm ilyennel foglalkozik, úgyhogy akit érdekel, szívesen közvetítem. Eliottal is szerettem volna mindig pocakos képeket, csak mire aktuális lett volna, addigra már a kedvem ment el tőle a sok gond miatt. Most persze már bánom...
Ami megmaradt, hogy kkia, tényleg ügyes voltál a kiságy biznisszel. :)
Monica, tuti kibírod a 38.hétig, vigyáznak rád. :)
Ja, amúgy én is 10 kilónál tartok, pedig azt hittem, hogy sokkal jobb vagyok, mint Eliottal. De nem érdekel. :) Majd jövőre leadom. :) Vagy nem... :) :) :)
Na még olvasgatok egy kicsit, amíg alszik a fiam, aztán lehet, hogy még reagálok erre-arra. :)

Kép
Kép
kopee
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: