Új privát üzeneted érkezett!

Dóri: én is éjszaka szoktam kiélvezni, hogy azt csinálom, ami jól esik.. :lol: :lol: én már fáradt sem vagyok, (csak nagyon ritkán) úgy hozzászoktam az éjszakázáshoz.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: erősítsünk bele lány vonalon, hogy kiegyensúlyozódjon a fiú-lány arány.. :wink: :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca: csak nem 3. babát szeretnél te is meg Dóri is? És kislányt? :D Egyébként én 2. babának is kislányt szeretnék, de ha fiú lesz annak is nagyon örülök majd, mert már van egy kislányom.

Én azt szeretném ha jövő nyáron foganna meg a tesó, talán akkor már Dóri elég nagy lesz, és nem lesz annyira húzós a 2 kis gyerekkel.

Morca: anyukád is veletek lakik? Jó, mert biztos sokat segít. Ebből a szempontból jó volt régen mikor az egész család egy nagy telken egy udvarban lakott. DE csak ha jó a viszony, mert ha nem akkor nem működik.
Vendég
 

 
 

Beagle: igen, igen, igen... nagyon szeretnék még egy harmadik babát.. :lol: jó lenne egy pici lány, de ha fiú lenne az sem lenne nagy baj.. :lol: :lol:

Ákos és Matyi között két év van, és ez nagyon jó, mert nagyon összenőttek, imádják egymást.. :lol: viszont amikor Ákos megszületett, Matyi még csak két éves volt és hát voltak vicces szituk.. :lol: :lol: na semmi komoly, csak, pl. hogy etessek egy éhesen ordító manócskát és, hogyan másszak fára, vagy focizzak egy azon időben a másik fiammal.. :lol: :lol: mert hát egy két évesnek, bármennyire is türelmes, mondhatom, hogy csak egy pillanatig várjon.. :lol: :lol: na, arról nem is beszélve, hogy Matyi is babakocsival akart közlekedni Ákostól ihletet kapva, így tolhattam két babakocsit egyszerre.. :lol: :lol: a legtrükkösebb az volt amikor egyedül kellett megoldanom a fürdetést, és még sorolhatnám.. :lol: :lol: most, hogy Matyi három, illetve Ákos egy éves, már nagyon jó, mert Matykó nagyon önálló lett, sőt rengeteget segít is.. Ákossal pedig tök jól lehet kommunikálni, ráadásul folyamatosan Matyi nyomában van és utánozza vég nélkül..:lol: ha újra kezdhetném, akkor is ekkora korkülönbséggel vállalnám őket.. :lol: :lol: a harmadik babával is csak azért várunk többet, mert a terhességi cukor miatt a dietetikus azt javasolta, hogy hagyjak egy kis pihenőt a szervezetemnek.. 8) :lol:

anyukám sajnos nem itt lakik, hanem Pesten, csak szinte minden nap itt van velünk.. általában délre jön és hat körül megy haza.. :P szombaton a papa is jön vele.. :P anyu már nyugdíjas, (bár külsőre nem látszik rajta.. :P ) és pont a gyerekek miatt hagyta abba a munkát.. :P aranyat ér nekem mindenféle szempontból.. :lol: :lol: nagyon aranyos, rengeteget segít nekem és ahogy a fiúkkal foglalkozik, hát nem hétköznapi nagymami az biztos.. :lol: :lol: minden buliba bele tudják vinni a fiúk, (a papa még extrább, ő minden buliba bele tudja vinni a fiúkat..:P :P ) általában a mi nevetésünktől zeng a falu.. :lol: :lol: :lol: nagyon azon vagyunk a párommal, hogy le tudjanak költözni a papával ide hozzánk, csak egy kicsit bonyolult megoldani, de rajta vagyunk nagyon.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
mint anya kudarcot vallottam!!!!!!!!!! Máténak napi 3x kell betadinozni a kukiját.....megpróbáltam de nem megy.........annyira fáj most neki....

már én is sírtam vele együtt.........milyen már hogy nem tudom ellátni a saját gyerekem????????

másik:

én is voltam dokinál.....sajna elkezdett kinyilni a méhszájam.....2100-as...szigorú fekvés fenyegető koraszülés!!!!!

úgyhogy a talira max úgy tudnék elmenni ha Etelka ki tudna jönni értem.........sajna 1 km-re van a buszmegálló a háztól......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, úgy sajnálom szegény kis manót, hogy most ilyen rossz neki....
Figyelj, én nagyon szívesen elmegyek érted, komolyan, de ha feküdnöd kell.... nem kéne inkább most otthon maradnod? Ha szigorú fekvésre vagy ítélve, és elkezdett a méhszáj kinyílni..... Komolyan, tényleg, én csak jót akarok Nektek, és hogy ne legyen gond. Mert nagyon-nagyon szívesen elmegyek értetek..... de szerintem gondold ezt most át még egyszer, az elsők a Manók!!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka én is arra gondolok hogy inkább pihizek minthogy baj legyen.....csak úgy megismertelek volna titeket személyesen is!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Annyira sajnálom Mátét, segítenék valami jó ötlettel, de még sose kellett semmit csinálnom Dodin amit nem hagyott, nem tudom milyen trükökkel lehet rávenni a gyerkőcöt hogy haygja amit csinálsz hiába fáj. Nem vallottál kudarcot ne is mondj ilyet. Máté még biztos nem érti hogy ha fáj is muszáj csinálni, és persze hogy hadakozik ha nagyon fáj neki.

Azt nem tudod kipróbálni, hogy betadinos vízbe áztatod csak. Mondhatnád neki hogy málnaszörpibe lógatja bele, és az milyen jót fog tenni.. nem elég ha abban ázik?

nem okoskodni akarok, csak agyalok mit lehetne vele kezdeni.

A tali dolgot meg gondold át, te érzed hogy vállalható e így vagy sem, én asszem feküdnék inkább :oops: kell még idő a manócskádnak a pocakban.
Vendég
 


Morca: annyira jó hogy anyukád ennyit segít és ilyen jól elvan a fiúkkal. Én anyum nagyon közel lakik, 3 emelettel felettünk :) de nem látom csak hétvégén, mert sokat dolgozik. Tudod ő csak 49 éves úgyhogy még aktív dolgozó.
Ő is nagyon jól elvan Dodimmal, bármikor rábíznám.
Jó lenne ha le tudnának költözni hozzátok.

Ha összejönne jövő nyáron a tesó, akkor 2,5 év korkülönbség lenne köztük. Sokszor úgy érezm ez már elég, sokszor meg teljesen kivagyok, hogy ezzel az eggyel is alig bírok+ háztartás+magammal is törődni néha, és ha jön még 1 baba, akkor még kevesebb időm marad...na emiatt meg lelkiismeret furdalásom van, hogy panaszkodok mikor hány párnak nem adatik meg a gyerkőc. Szóval az önző énemen mindig felülkerekedik a családcentrikus énem.Hu lehet ezt így nem értitek...
Vendég
 


Morca : kicsit hülyén írtam, szóval nem az lenne jó ha anyukám tudna leköltözni hozzád, hanem a te anyud :D
Vendég
 


beagle én is inkább pihizek.....valamikor csak lesz még tali?!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: inkább feküdj és pihizz!!!!!! :wink: nagyon szívesen látlak. de nem ér annyit az egész, hogy idő előtt megszülj.. :roll: mindenképpen lesz még tali, ne aggódj be fogjuk pótolni!!!!!!!!!! :wink: :lol:

később még jövök.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


köszi Morca!!!!!!!!
ha betöltöm a 36.hetet utána lehet tali!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beagle: hát igen, a házimunka necces egy kicsivel és egy picivel.. 8) de ha már egy kis rutint szerez az ember, akkor azért részletekben meg lehet oldani.. :wink: 8) bár az is igaz, hogy sosem tudok semmit teljesen befejezni.. :oops: 8) de majd ha nagyobbak lesznek, akkor meg tudnak segíteni, és akkor mindig minden el lesz végezve.. :wink: :wink: magamra, pedig ilyenkor van egy kis időm.. 8) 8) sokszor éjjel egyig-kettőig olvasgatok, nézem a tv-t, és élvezem, a semmittevést.. 8)

Nitacska: Matyi műtétje után két napig nem volt szabad a kukijához nyúlnom.. :roll: nem is tudtam volna, annyira érzékeny volt neki, minden pisilés után negyedórát sírt szegény.. :roll: utána, pedig asszem lidocain(??)(valami ilyesmire emlékszem, az biztos, hogy recept nélkül lehet kapni a patikában..) kenőccsel kellett kennem minden egyes lehúzásnál.. :roll: az érzéstelenítette is neki, meg könnyebbé tette a huzigálást.. hamar rendbe is jött neki, de még sokáig használtam, mert így egyáltalán nem volt kellemetlen neki a dolog.. :roll: az viszont nagyon fontos, hogy minden nap le legyen húzva a kukacán a bőr, mert pár nap alatt vissza tapadhat.. :roll:
a műtétet, hogy viseltétek??

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


a doki mondta hogy napi 3x ép hogy huzuk hátra....és betadint rá.....nekünk lidokain csak ilyen spré van itthon...az nem jó?

hát a "műtétet" Máté végig sírta és én is majdnem....a doki ki is akart küldeni mert látta hogy carul nézek ki..de hát még se hagyhattam ott a gyerekemet!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: nem hiszem, hogy a spré jó lenne.. :roll: ezek szerint nem is altatták el Mátét?? szegény ti.. de legalább már túl vagytok rajta.. :roll: remélhetőleg hamar elfelejtitek.. :roll:
kérdezd meg a patikában, hogy ilyen esetben mit használhattok.. :roll:


pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


nem altatták le kellett fogni.....

ok megkérdezzük gyógyszertárba...köszi....puszi!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Mindenképpen használhattok vmi érzéstelenítőt, tuti tudnak segíteni a patikában, hogy mit. De a Betadine nagyon fontos! Hogy renbejöhessen! Szépen fertőtleníteni kell! Én voltam már olyan heyzetben, hogy a manónak fájt, amit csináltam, nagyon nem akarta hagyni, de tudtam, ahhoz hogy neki jobb legyen, és meggyógyuljon, most fájdalmat kell neki okoznom. És nekem kell elviselnem, hogy ezt teszem, ő hamar túllesz rajta. Hidd el, akkor tudsz jót tenni neki, ha sikerül meggyógyítani!
A talit úgy mérlegeld (sztem ez is fontos szempont), hogyha úgy gondolod, hogy ez felvidít anyira, hogy nyugodt tudsz lenni mindkét manóval, akkor még az is lehet, hogy érdemes velevágni. :) Csak nem hagyunk felkelni, meg ilyenek. Nem te fogsz rendetrakni sem. :) De otthon is felállsz picit, foglalkozol nagyfiaddal, stb. Itt meg pihenhetsz keveset, lesz, aki lefoglalja őt. :wink:

Mi is szeretnénk 3.nak kislányt. :) De a kisfiúnak is örülünk!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: ezek szerint lehet, mégis jöttök??.. :P :P :P hurrá-hurrá.. :!: :!: :P :P

Nitacska:Dórinak igaza van ez is egy fontos szempont, erre nem is gondoltam..:oops: végül is, ha jobban belegondolok, a vizsgálatokra is el kellett mennem mikor szigorú fekvésre voltam én is anno ítélve.. ha úgy döntesz mégis, hogy jössz, mi majd vigyázunk rád..:P :P

pussz

Móni :P

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

:) képzeljétek, már érzem a Manót :) :) :) kedden este éreztem először, csak még nem annyira voltam biztos benne, hogy ő az, de most már tuti :) ma reggel is ébresztett :) meg útközben is jelentkezett :) olyan jóóóóóó, kis vicces érzés egyelőre :) :) :)

Nitácska, gondold meg a talit, nyilván Te csak ücsörögni fogsz :) :) de azért ha úgy ítéled meg, jobb otthon, a nyugiban, akkor szerintem most maradj. Remélem, lesz még Bébis- találkozó is :D:D jövőre ilyenkor :) Majd írd meg, mit döntöttél, hogy el tudjak menni érted, ha úgy alakul :) DE a Ti egészségetek a legfontosabb :)
Máté jobban van? Hogy viseli? Úgy sajnálom szegénykét.... de szorítunk, hogy hamar rendbe jöjjön!

Szép napot!

Kép
Kép
etelka
 
 


Gratulálok a mocorgáshoz! :)

Morca, még mindig nem tudom... Az tuti, hogy csak akkor tudok elindulni, amikor a nagyikat reggel elrendeztem. Reggeli etetés-fürdetés, miegymás... Aztán meg ott a pakolás is, mert vasárnap megyünk el... Meglátjuk...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka: Nagyon izgalmas ami Veled történik :) Grat a mocorgáshoz. Én imádtam érezni a babát, de gondolom ezzel minden kismama így van.

Nitácska: Sajnálom Mátét, mielőbbi felépülést kívánok neki, te meg pihenj amennyit csak tudsz. Van aki helyetted a házimunkát megcsinálja?

Lányok. Annyira sokat esik Dodim, és úgy aggódom érte, mert nagyon beüti a fejét. Pedig állandóan a sarkában avygok és mégis.. ennél többet nem tudok mellette állni, mert már tényleg egész nap azt csinálom. Ma is 2 nagy zakózása volt, hatalmas bömböléssel utána. Jó lenne már ha ennek az időszaknak vége lenne...
Vendég
 


Beagle: én is mindig frászt kaptam/kapok egy-egy koppanástól.. :roll: :? állandóan simogatom Ákos fejét és nézem, hogy nincs-e valahol behorpadva.. 8) és persze mindig a buksijuk koppan.. :?

Dóri: minden tiszteletem a tied, hogy ennyi emberről gondoskodsz.. 8) azért én bízom benne, hogy eljöttök..:wink:

Etelka: ez fantasztikus..:lol: :lol: tényleg olyan jó dolgokon mész most keresztül..:lol: :lol:

csajok, holnap tali, hurráááá.. :P :P már nagyon várunk Benneteket.. :lol: :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

:) köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok!!! Igen, annyira jó érzés, bár még csak naponta egyszer, kétszer érzem :) és maradt a pocakcsiklandozás is kívülről :lol: gondolom, most még többet fog nőni, úgyhogy még fog is csikizni :)

Beagle, remélem, azért hamar belejön Dórid a mászkálásba, és hamar elmarad ez az esős korszak... de úgy emlékszem, nekem is mindig a fejem sérült, bármilyen esés, baleset volt, mindig a fejem volt.... de asszem nem lettem annyira hmmm hogy is mondjam... buta :D :lol: volt betörve, megzúzódva, megnyomódva :) csak így felnőttként már máshogy látom ezeket a dolgokat, és én is aggódnék a helyedben...... és a füled jobban van már?

Nitácska, szegény kis manó, milyen már, hogy nem altatják, fogja le az ember a gyereket egy ilyen beavatkozáshoz.... ebből a szempontból úgy utálom az orvosokat, főleg, mikor mondják... nem fáj ez, miért sír?! Na ő érzi, vagy én...?! Ilyenkor úgy fel tudnak bosszantani.... és egy ilyen kis csepp meg pláne... szegénykém.. még jó, hogy sírt.. :( de reméljük, tényleg pár nap, és már sokkal jobban lesz!

Dóri, remélem én is, hogy azért egy kis időre legalább be tudsz nézni :) :)

Vigyázzatok Magatokra, szép napot! Este még jövünk :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Jah, elfelejtettem.... a barack jöhet holnap? Szeretitek? Meglátom, este mennyire leszek fáradt, és lehet, hogy meglepi "sütit" is csinálok :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Én is gondolkodtam a meglepi sütin, de Dodimnak extra nyűg napja van, sajnos nem fogok tudni sütni. de valamit majd viszek.
nem is tudok többet írni most, jaj mennem kell
Vendég
 


Etelka: részünkről oké a barack.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Beagle: Ákos is nagyon nyűgöske ma.. :? holnap csak vigyorogni fognak az biztos.. :wink: :lol:
sütni én sem tudok most, de a hami már készen van.. 8) le meóztam, nagyon fincsi lett.. 8) :wink:

Etelka: természetesen jöhet a süti is.. :wink: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Olvasgatlak titeket, de kicsit kutyafuttában. ÍRogatni se nagyon tudok.
Sajnos a manóka elkezdett sirdogálni, elég sokat fel-felsír álmából, percekre alszik el. Próbálok ezen segíteni, és közben valahogy pihenni.

Vigyázzatok magatokra, és nagyon puszilunk mindenkit!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty: szegény pici manócska.. :cry: fáj a pocija, vagy mi lehet a gond?? :roll:
azért próbálj pihenni, és ha tudsz mindenképpen gyere.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszti: érthető hogy csak kutyafuttában olvasol és írsz. már az is jó, hogy időnként pár sor erejéig bejelentkezel. Később jobb lesz, most még ismerkedtek a manóval és ő is veletek.

miért sirdogálhat? már pocifájás? de az nekünk 6hét körül jött csak ki. remélem megnyugszik és pihentek mindketten.

Morca:én se sütöttem, pedig kitaláltam olyan jókat. Dodi kész káosz, most apa altat, én emg vacsizok... ilyenkor.
holnap mi szerintem 10 fél 11körül már megyünk, ha nem tévedünk el.
Vendég
 


Beagle: oké.. nagyon várunk.. :wink: ha eltévednétek, hívjatok.. :wink: 8) a fiaim majd felvidítják Dóri babát.. :wink: Matyika már nagyon várja (őt is.. :wink: ) :P :P


pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Én is csak bekukkantok, mert most ettem, és már iszonyú fáradt vagyok... reggel gyorsan összekavarom a "sütit", és majd elviszem, ott meg majd kigolyózgatjuk :) :) :) beszélgetés közben remélem lesz erre lehetőség :) :) :)
Én is 10 körül tervezem indulni, ha Nitácska közben bejelentkezik, hogy mégis jön, akkor még elmegyek érte :) ha nem, akkor megyek egyenesen oda. :) mindjárt kinyomtatom az útirányt :)

Szép estét, és jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: oké.. :wink: :wink: már tényleg nagyon várunk benneteket.. :wink: :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nitacska: mi újság, hogy döntöttél?? :roll:

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: ha már tudod, hogy jöttök-e, akkor írd meg jó?? :wink: :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


sziasztok!!!!!
olyan édesek vagytok!!!!!!!!
én nagyon nagyon mennék........de nem vettem semmit se...... :x
meg anyuéknál maradt a pénz tárcám.benne minden iratom......így el tudok szerintetek menni?????
amugy szeretnék menni igen!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


etelka elküldtem a számom.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: ha csak magadat hozod, no meg a pocakod, akkor is szívesen látunk.. :wink: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Na, csajok, nekem még van hátra mára is tennivaló bőven... Nem is tudom, mikor kerülök ágyba... De ha nem leszek teljesen hulla, akkor benézek. És ne haragudjatok meg, ha nem megyek, annyira fárasztó napok vannak mögöttünk, hogy csodálkozom rajta, hogy még ilyen vidáman éldegélünk. :lol:

No, megyek is, jelzem a véglegeset. Meddig lesztek???

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Etelka: elmész Nitacskaért?? :roll:

Kép

Kép
morca
 
 


csak én meg a pocakom mennénk,........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

persze, hogy elmegyek Nitácskáért és a pocakjáért! :) Mindjárt hívlak, hogy mi legyen :) Csak még itthon szöttyögünk kicsit :) :) :) meg hűl a hűtőben egy kicsit még a "sütike" :D aztán uccu! Menünk :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


köszi Etelka!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Remélem, jó a tali! Most jutottam oda reggel 6 óta, hogy leüljek 2 percre megírni, hogy most tudnánk indulni, de én már állva alszom, szóval most, amíg lehet, bár nemsokára eszik Danó, utána meg jön az izgi procedúra (hétfőn viszik el elősör tőlem a tejet, ha minden igaz, tejadó anyuka lettem), kicsit sok a szabály, amit be kell tartani... Szóval bocsánat, de kihaltam...

Puszilok mindenkit, remélem, lesz még úgy is összeröffenés, hogy már Eszty meg én is ott leszünk, meg aki még szeretett volna menni!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Holnap tehát elutazunk, és csak a köv. hét végén jövünk haza, akkor tudok jelentkezni legközelebb (a mai későbbi jelentkezéseket leszámítva...). Mindenkinek szép hetet!

Nitácska, vigyázz!

Egészséget kinti és benti babáknak, családjaiknak!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!
nagyon jó volt a tali!!!!!!!!!!!!!!
istenien éreztem magam!!!!!!!!!!!!!!!
Matyi és Ákos gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etelka neked nagyon köszönöm hogy vittél és hoztál is!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Nagyon örülök, hogy elmentél a pocakoddal!!!! :D Vannak képek? Meséljetek egy picit!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Rohnaok fürdetni, csak jeletnkezem Morcának hogy épségben megérkeztünk. Később mesélek, hozok képeket.
köszönjük a vendéglátást.

Nitácska: Dórim nem volt szép? :oops:
Vendég
 


Beagle dehogynem .gyönyörű kislány....apinak meséltem is......
csak hirtelen annyi mindent akartam írni!!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?