Új privát üzeneted érkezett!

Bencét végre sikerült leraknom, vendégek még sehol, akkor "bűnözök" egy kicsit és jövök ide :lol: :lol:

Rodina,
szerintem a rossz megérzés természetes, mert amíg nem látod a két csíkot, addig nem akarsz hinni a jó megérzéseidnek sem, mert félsz... ahogy a blogodban is írtad. Nem értem miért nem sikerült. Én is arra szoktam gondolni, hogy nekem sokkal jobb, mint egy fogyatékosnak vagy mozgássérültnek, de amikor negát tesztelek, akkor tuti látok egy kismamát, akinek lóg a cigi a szájából és akkor elönt a düh... szóval valóban igaz a tanmese, de az ember vágyakozik. És tegnap hallottam, hogy kell a lehetetlen felé törekednünk, mert ha nem tesszük a lehetségeset sem érjük el.. szóval tessék csak továbbra is áhítozni, és eljön a Te időd is, reméljük minél hamarabb!!!!!!!!!!!!! Az én drukkjaimon nem fog múlni!!!!!!!!!!
Te privátba jársz a kaáliba? Vagy az csak privát? S ott lehet 3 inszem után azonnal lombikozni?

Bikfy,
erre szokták azt mondani, hogy egy ilyen hónapban szokott bekopogtatni a gólya :lol: egyébként meg tegnap olyan pozitív voltál, ne add fel!!!!!!!!!!!!! Bizakodj, vagy ne, az se baj, csak másfél hét múlva pozitívat tesztelj!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Dita,
sajnálom, hogy nem volt uh... de drukk szombatra!!! És sok boldogságot a névnapod alkalmából, gondolom ezek szerint Judit vagy :lol: . S nem decemberben tartod???
Vendég
 


Na vagyok! Kész a gombapöri meg a rakott kápi. Ha két napra nem elég a fiúknak akkor sajnálom, majd mennek a mamához!

Köszönöm szépen a névnapi felköszöntést, arik vagytok hogy gondoltatok rám! Pusz!

RODINA
Most látom hogy nega lett a teszted. A tizes tesztet én sem szeretem. Tüszőrepi után teszteltem egyet ösztönzőleg hogy 14 napra rá ugyanolyan csíkos legyen hát hallod alig látszott a második csík pedig aztán volt bennem hcg rendesen.
Szóval én is csak a 25-öst tudom ajánlani és csakis kizárólag a 14. nap után. Szóval azért még nem adnám fel a helyedben, hátha!

Amúgy nehogy azt hidd hogy csak neked gáz a sorsod. Én mindennap kérdem magamat meg az égieket hogy mit vétettem hogy ezt érdemlem. Mindig mindenkivel csak jót próbálok tenni és általában csak a rosszat kapom vissza.
Persze az alapok nálam is megvannak amit írtál, de sajnos elégedetlen vagyok mégis. Gondolom ez a bak mivoltomból is fakadhat. Az amit a bakokra írnak jellemzést kb. 90 %-ban mintha rólam írták volna.

Az élet sajnos nehéz és tele van buktatókkal.
Mindig visszasírom a gyerekkoromat hogy milyen jó is volt anyukám szárnyai alatt, most meg mindig magamra vagyok utalva mindenben.

A párommal is ez a se veled se nélküled harc kezd kikészíteni, és egyszerűen nem tudom hogy mitévő legyek.

Vannak gondok és problémák sok-sok téren és nem csak nálunk, másoknál is de sztem sokan nem akarják terhelni vele a másikat.
Én nem igazán tudom magamban tartani sajnos mert különben szétrobbannék. Sokszor elég ha kiírom, kipanaszkodom magamból a dolgokat mert akkor talán kicsit könnyebb.
Pláne ha az embert megértik és még vígasztalják is. Jól esik a sebzett lelkünknek. De sajnos ettől még nem oldódik meg semmi.

Azért azt meg kell mondjam hogy mióta itt van Bogyó a pocakomban azóta már sokkal szebbnek látom a világot, és meglásd majd te is így fogsz érezni hamarosan.

Puszi.

dita75
 
 


NATI
Nem akkor tartom mert karácsonykor van a szülinapom és akkor már minden dec.-ben lenne, szóval én most tartom. :)

dita75
 
 

 
 

Vicky,
vigyázz magadra!!!! homeós bogyeszt nem próbáltad ki???

Twist,
druk ma az uhura!!! Te még dolgozol?? De hát nem kell pihizned, meg vigyáznod???

Rodina,
neked meg szokott jönni duphaston mellett vagy abbahagyod?
Dokit mikor hívod? Nem is tudtam, hogy kaptok tesztet a kaáliban. S az milyen?
Vendég
 


Ezt a szebbnek látom a világot végülis úgy tudnám megfogalmazni hogy ha esetleg bánatos, szomorú vagyok akkor mindig rá gondolok, nem mintha amúgy nem! :lol:
Arra gondolok, hogy Bogyó mindig minden körülmények között szeretni fog engem, és én is őt. Ő mindig velem lesz, soha nem hagy el, és fordítva, nem bánt meg nem okoz csalódást, és hogy ha megszületik milyen jó lesz majd hallani a szuszogását, érezni a kis teste melegét, magamhoz ölelni..... ésatöbbiésatöbbi.......

dita75
 
 


Nati!
Igazad van. A vágyakozás az ami mindig előrébb hajt mindenkit. A vágyaink megvalósításáért küzdünk, hónapról hónapra. Köszi a drukkjaidat.

A Kaáli egy meddőségi központ - de ezt gondolom tudod. Az inszemet máshol támogatja a tb, de itt nem, itt te pengetsz. Nem vészes az ára, de végül is mégis te fizeted. Aztán a lombik már nem fizetős, de a gyógyszerek igen. Ha pedig nem vagy tb biztosított vagy az 5 tb támogatott lombikon túl vagy,akkor fizethetsz a többi lombikért.
Én úgy tudom, hogyha 3 inszem nem sikerül, és elmúltál 35 éves, és a dokik úgy látják, hogy nem fog sikerrel járni, akkor nem kell a 6 inszemet végigcsinálni.

rodina74
 
 


Egy nagyon egyszerű 25-ös tesztet kapunk, általában no name.
Még vasárnapig szedem a duphastont, és vasárnap még tesztelek egyet. Aztán ha az is nega, akkor abbahagyom. Egyébként nekem duphaston mellett is megjön. Májusban így voltam vele, szedtem, hogy hátha, aztán megjött a piri. Most is így lesz, elvileg szombat és kedd között kell megjönnie. De lehet, hogy már holnap megjön, mivel hasogat, szurkál a bal oldalam.
A dokit ráérek hívni,mert 24-ig szabadságon lesz. Így majd valahogy 30-a előtti napokra kérek időpontot, és remélem szeptemberben mehet a lombik. Ha nem tudunk indítani szeptemberben, akkor lehet, hogy még egy inszemet bevállalok, de csak azért, hogy ne menjen az idő.

Dita!
Pontosan értem, hogy miről beszélsz. Én nekem még nincs babám, de mégis mindig rá gondolok, vele kapcsolatban álmodok. Az egyik éjszaka is azt álmodtam, hogy az anyukám szekrényébe egy egész halom, új babaruhát találtam, aminek a megvételét próbálta eltitkolni előlem.
Most már kezdem összeszedni magam, és ez a ti vigasztaló szavatoknak köszönhető.
A párom is lassan majd jön haza. Már vagy 5-ször felhívott, hogy hogy vagyok, és mi van velem, mert nagyon aggódik. Biztos tudja, hogy rendesen ki vagyok akadva. Majd ő is vigasztalgat! :oops:

rodina74
 
 


Nem kell végigcsinálni a 6 inszemet, ezt jól tudod.
Bár sokan kötik az ebet a karóhoz hogy ha nem indokolt a lombik akkor végig kell csinálni, de mindenhol vannak kiskapuk! :wink:

dita75
 
 


Tényleg, kinek mennyibe került a lombik? Nem konkrétan a beavatkozás, mert azt támogatja a tb, hanem a plusz dolgok? pl:gyógyszerek, szurik stb..

rodina74
 
 


Sziasztok!

rodina74: Úgy örülök, hogy válaszoltál, köszönöm! Én a miskolciba fogok menni. A clostyt én már 6 hónapja szedtem, most kimaradt ez a júliusi. De a duphaston mellett nekem is megjött mindig. Hát ez van sajna. Ha nem sikerülne a mostani hónap, akkor a következőben együtt leszünk kismamik! Csak fő a kitartás! :D Én jövőhéten szerdán, amikor megyünk a Kaáliba, akkor a 27. napon leszek. Remélem nem kell kihagyni az augusztust és akkor már meg is próbálhatjuk. Pláne ha szépen időben megjönne. Mert volt már nekem 60 napos ciklusom is, de átlagban 32-34 szokott lenni.
Úgy vettem ki a szavaidból, hogy akkor nem fájdalmas a beavatkozás.

És neked milyen hosszúak a ciklusaid? Szorítok nagyon hogy legyen egy halványka csíkocska!Holnaptól 5 nap házasélet szünet lesz nálunk, mert apusnak is csinálnak spermavizsgálatot. Már előre mérgelődik, hogy hogy fogja kibírni. :lol:

Kép
babicsek
 
 


RODINA
Hát a gyogyik nekem kb. úgy 200 - ba voltak hogy ha az utrót is beleszámolom és akkor ebben még nincs benne az utazás, vitamin ilyesmi.

dita75
 
 


Köszi Ditus!

Valszeg holnap meg fog jönni, mert úgy fáj a hasam. És hozzá mindjárt leszakad a derekam!

Megyek pihenek egy kicsit, mert voltunk vásárolni az Auchanba, és utána még kisütöttem a tököket. Jó éjt!

rodina74
 
 


rodina: Nagyon sajnálom, ha ez nem sikerült. :( Szerintem is mehetsz lombikra a korod miatt. Nekem mondjuk a 4. inszem sikerült, szerintem azért, mert semmi esélyt nem adtam neki és nem is törődtem vele. Lélekben már a lombikra próbáltam felkészülni.

tnati: Milyen homeós bogyóra gondolsz?



vicky79
 
 


Jó reggelt Álomszuszékok!

Ma nem tudom, meddig leszek, mert az uram elmegy céges buliba, csak holnap jön haza. Én meg elmegyek anyuékhoz aludni.

Bumi!
Te érzed, azt a cisztát, ami ott maradt? Lehet, hogy hülye vagyok, de mintha azt érezném, hogy fáj a bal petefészkem, ahol volt a tüsző. És a hőm is nagyon gagyi. Nekem nem ilyen szokott lenni. Lehet, hogy ez mégsem repedt meg. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
nekem is fáj a hasam és érzem mindkét petefészkemet, de ez így volt az előző két ciklusban is, amikor megtermékenyült, csak nem ágyazódott be. Szóval én a mostanit is annak tudom be, hogy ott készülődik valami, bízom benne, hogy most be is ágyazódik.
Szerintem lehet, hogy te is a folyamatokat érzed!!!!!

bocsi mindenkitől, most futok bevásárolni!!!!! talán este jövök!!!
Vendég
 



KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt lányok!

Bikfy!
Szerintem nem alakul rosszul a hőgörbéd! Amikor terhes lettem, akkor nekem is fájtak a petefészkeim és görcsölgettem, szóval lehet, hogy történik valami. Most is így indult, de aztán megszűntek. Akár a beágyazódás is lehet, bár én igazából nem értek hozzá. Azért nagyon szurkolok, hogy igazam legyen!

Nati!
Nagyon kívánom, hogy legyen ebben a hónapban beágyazódás nálad! Nagyon szurkolok!

Twistnek a tegnapi uh-ról senki nem tud semmit?

Hát ma reggel is végig görcsöl az alhasam, olyan mintha a mensi jönne meg. Kíváncsiságból reggel mikor a párom kelt (6:20), megmértem a hőmet 37 fok volt. Januárban mikor terhes voltam akkor ebben az időpontban 37,2 fokot mértem. Aztán tovább aludtam és 8:30-kor is megmértem a hőmet és 37.2 volt. Mivel az elmúlt 2 hétben fél 10-ig alukáltam, így mindig magas hőt mértem. Egyszóval sz@rt sem ért a hőmérőzésem. Azt hittem jó, és közben csak későn mértem, és normális módon emelkedett a hőm.

rodina74
 
 


Most iszom egy kávét, gyorsan kiporszívózók, felmosok. Délután át jön az anyósom, és velünk lesz estig.

rodina74
 
 


rodina: Elolvastam a blogodat és potyognak a könnyeim. Annyira szépeket írtál és annyira ugyanezeket érzem én is, csak nemtudom ilyen csodálatosan leírni...

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Ma 1.cnen. Ciszta hess, hess pirivel.


Bikfy!
Nem érzem a cisztát, korábban sem fájt. De van aki érzi. Én a tüszők növekedését sem érzem. Egyébként csak feljebb ment az a hő, szóval nem lesz itt gond.


Rodina!
A hőmérőzésnél mindegy mikor mérsz, csak minden nap ugyanabban az időben. Ráadásul progipótlás mellett alapból magasabb a hő.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kösz Babicsek!

Tudod, azért vezetem ezt a blogot, mert nem nagyon tudom megbeszélni senkivel ezeket a dolgokat. Én nehezen tudok az érzéseimről beszélni, leírni sokkal könnyebb. Az itteni fórumozókon kívül senki más nem olvassa. Tudod még az elején úgy döntöttem, hogy a szüleink ne tudjanak részletesen a babaprojektről. Csak annyit, hogy rajta vagyunk. Szóval ők nem sejtenek semmit az egészből, hisz mi értelme lenne, csak nekik is fájna, és én ezt nem szeretném. Viszont valahol ki kell engednem magamból ezt az egészet. Még a párom sem olvassa. A fórumozók pedig pontosan tudják, hogy mit érez ilyenkor az ember, hiszen ők is hasonló dolgokon mentek keresztül.

Bumi!
Volt ciszta, nincs ciszta! :D
És már jöhet is újra a babaprojekt! :lol:

Tudom, hogy ugyan abban az időben kell mérni, de mégis becsapós volt ez a hónap. Januárban, mikor sikerült 6:20 kor volt 37.2 a hőm. Most meg ua. az időpontban, csak 37. Szóval ezért írtam, hogy nem ért semmit.

Szépen kitakarítottam. Most lefürdök, mert rettenetesen megizzadtam és elmegyek vásárolni.
Ti mit csináltok? Mit főztök?

rodina74
 
 


Sziasztok!
Rodina, hogy vagy? Derékfájás? Adj magadnak egy kis időt és nem fogok ilyen sötétnek látni a dolgokat. Ahogy Bikfy nagyon találóan írta: szard le!:)

Nati: te hogy vagy? Érzel valami változást, görcsök, vagy mellfeszülés? Igen, melózom, de már csak 52 napig és annyi. :-) Szerencsére jól vagyok (nagyjából) és tudok dolgozni, engedte a doki. Pedig amúgy jogilag a lombik miatt és a 37 évem miatt veszélyeztett terhes vagyok, azaz lehetnék, ha akarnék. De majd csak októbertől akarok az lenni:)

Igen, igen, megvolt az UH, csak nem látszott a baba neme. Tényleg rossz felbontású az a gép. Mintha láttunk volna egy zacsit, de a doki mondta, hogy az nem az, hanem a baba törökülésben ül és amit látunk, azok a talpacskái, azokkal takarta magát:) Amúgy tök édi volt, integetett nekünk!:)
Én jól vagyok, vérnyomi, pisi rendben. Méhlepényem, azt mondta a doki, hogy már nem lóg rá a méhszájamra, tökre örülök!:) De még a genetikai UH-nak meg kell ezt erősítenie.
Elkezdtem hízni (elmúlt a hányingerem) és 4 hét alatt 2,5 kg jött fel. Nem szólt senki semmmit, de én szégyellem magam és valahogy csak le kéne tennem a csokit.
Vendég
 


Sziasztok!
Rodina, hogy vagy? Derékfájás? Adj magadnak egy kis időt és nem fogok ilyen sötétnek látni a dolgokat. Ahogy Bikfy nagyon találóan írta: szard le!:)

Nati: te hogy vagy? Érzel valami változást, görcsök, vagy mellfeszülés? Igen, melózom, de már csak 52 napig és annyi. :-) Szerencsére jól vagyok (nagyjából) és tudok dolgozni, engedte a doki. Pedig amúgy jogilag a lombik miatt és a 37 évem miatt veszélyeztett terhes vagyok, azaz lehetnék, ha akarnék. De majd csak októbertől akarok az lenni:)

Igen, igen, megvolt az UH, csak nem látszott a baba neme. Tényleg rossz felbontású az a gép. Mintha láttunk volna egy zacsit, de a doki mondta, hogy az nem az, hanem a baba törökülésben ül és amit látunk, azok a talpacskái, azokkal takarta magát:) Amúgy tök édi volt, integetett nekünk!:)
Én jól vagyok, vérnyomi, pisi rendben. Méhlepényem, azt mondta a doki, hogy már nem lóg rá a méhszájamra, tökre örülök!:) De még a genetikai UH-nak meg kell ezt erősítenie.
Elkezdtem hízni (elmúlt a hányingerem) és 4 hét alatt 2,5 kg jött fel. Nem szólt senki semmmit, de én szégyellem magam és valahogy csak le kéne tennem a csokit.
Vendég
 


bikfy: Én még a 7 cm-es cisztáimat sem éreztem. Jobban mondva éreztem valamit, de akkor már nem tudtam eldönteni, hogy az most a baba, vagy a ciszták.

bumi: Ciszta monnyon le!

twist: Szerintem a 16. hétig a 2,5 kiló nem sok.

Ma halálra sétáltam magam az állatkertben. Hulla vagyok. Pláne, hogy mennyit aludtam az éjszaka. Hát most bevacsoráztam. Már alig várom, hogy feljusson a cukormérőm, mert a diéta és a gyógyszer nem megy együtt. Mindig bekómázok tőle.



vicky79
 
 


Nemrég ment el az anyósom. Jobban mondva én vittem haza.
A derékfájásom még meg van. Tegnap délutántól úgy fájt a hasam ma kora délutánig, hogy azt hittem azonnal megjön a mensi. De még sehol semmi. Lehet, hogy majd reggelre!

Twist!
Szerintem sem sok a 2,5 kg. Nagyon szurkolok, hogy augusztus 19-én minden okés legyen, és nyugodtan várhassátok Dorottya érkezését.

Jó éjt mindenkinek!

rodina74
 
 


Lelki szemeimmel látlak benneteket, hogy a konyhában sürögtök-forogtok!
Ki mit főzött?

rodina74
 
 


Én nem főztem csak csütörtökön de akkor 4 napra.
anyukám főz rám tegnap egész nap csak ettem, híztam is egy kilót! :shock: :oops:

Csak hétfőn megyek haza úgyhogy még lesz mit hízni.
Medencében fekszem a matracon. Tiszta hawai van.
Remélem a fiúk otthon baromi szarul érzik magukat nélkülem. Így jártak! :lol: :lol: :lol:

Mindjárt megyek az uhura! :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Jajj Lányok, ne idegesítsetek! Akkor, ha nem ciszta, mitől fáj a hasam? Folyamatosan, ma is. És főként a bal petefészkem, ahol a tüsző is volt.
Éjszaka anyuéknál aludtam, ma hőt sem mértem. Illetve most, az előbb, 37.1, na de ez délután van, és nem is ugyanazzal a hőmérővel. Máskor 37 szokott lenni már reggel. Mondjuk gyerek abból a hőből se lett. Csak a hasam ne fájna.
Lehet, hogy a gomba elleni kúptól érzem ezt a hülyeséget?

Kb. 6 napja repedhetett a tüszőm, ha egyáltalán repedt, úgyhogy jövő hét vasárnap teszt, ha érzek valamit. Ha nem, akkor már nem is költök rá.


Ditus!
Nem is tudtam, hogy ma mész uh-ra. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!
Ma bevallom én sem főztem semmit, hanem úgy mint Dita, anyu kosztján voltam. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Nem akarok reményeket kelteni benned, de szerintem ez jó jel is lehet. Nagyon szurkolok, hogy igazam legyen! :lol:

Ditus!

Megérdemled a pihenést, és érezd is jól magad! Elhiszem, hogy bombasztikus lehet egy matracon a medencében. Bár én is ilyen jó helyen lennék! Én otthon ülök, és várom hogy a párom felébredjen, még tv-ni sincs kedvem. KÉsőbb meg átmegyünk az egyik haverunkhoz.
Én sem tudtam, hogy ma uh-ra mész!
Majd tessék minket tájékoztatni!

rodina74
 
 


Sziasztok!

megjöttem...

örülök,hogy mindenki jól van! már előre is bocsi,hogy nem tudtam visszaolvasni,de annyit írtatok,én meg olyan régen voltam... :roll:

Rodina
sajnálom,hogy nem sikerült,de még ne add fel,míg meg nem jön!

Bikfy
valóban lehet bíztató jel is a petefészek fájdalom! :wink:

Twist
örülök,hogy minden ok veletek is,sajnálom,hogy nálad is takargatja magát a babó.

Dita
drukk,hogy Bogyó ne legyen szégyellős! :lol:

Velünk minden ok,a gyomorrontást -3 kg-al zártam. :roll: De már jól vagyunk,és a görcsök is teljesen elmúltak!
csütörtökön voltunk uh-, és Manócska megint jól megmutizta magát,úgyhogy tuti,hogy kiscsaj. (már 3* mondták,úgyhogy elhisszük :lol: ) produkciózott a drága.Mosolygott,és hol az egyik,vagy másik,vagy épp mindkét kezét a szájába gyömöszölte,és úgy járt a szája,mintha csak beszélni akarna. Ja, és már 72 dkg....

Íme a képek:
Kép Kép Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Közhírré tétetik hogy apa nyerte a fogadást, tehát Gy. Milán Csaba lakik a pocakban! :o :shock: :shock:

Szóval két év múlva mennem kell a fagyikért, vagy spontán összehozzuk a csajt, hogy az arány valamelyest javuljon!

Úristen totál el leszek nyomva! :roll: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok! Jöttem megnézni, mi újság volt Ditával az UH-on. Szorítok, hogy nunus látszódjon!:)))

Dy, annyira jók ezek a képek! Az utolsón nagyon szépen látszik a manócskád, olyan cuki!!!!:)))))))) De szép kislányod van, megható látni:)

Bikfy, drukkolok neked, hogy a feszítő érzés baba legyen! A hőd nagyon szép, csak így tovább csajéééé!!!
Vendég
 


Dituli, hatalmas gratula a Kishercegetekhez!!!!!!!:)))))))) Végre megtudtuk a nemét!!!:)))))))))))
Vendég
 


Felteszem a majdnem 17. heti baba fotómat. Sajnos nem sok látszik rajta, rosszkor "fotózott" a doki:

Kép
Vendég
 


Tettem pár képet a babásba! :)

TWIST
Cuki a kis haspók! 8)

DY
NAgyon édi a csajotok, irigykedem! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.08.01 19:17-kor.

dita75
 
 


Sziasztok!

Lánykáim!
Semmi baj, nem tudtok bennem reményeket kelteni, esélytelen ez a hónapunk. De azért cukik vagytok.

Ditus!

Éljen soká Milán Csaba!!!!! Gratulálok!

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist, Dy!

Mindig olyan melegség járja át a szívem egy-egy ilyen babafotó láttán. Mindkettőtöknek gratulálok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita
gratulálok a kislegényhez!
akkor mégiscsak jót álmodtam neked..... :lol:
szép neveket választottatok!

Twist
doki bácsi tényleg nem a legjobb fotós! de azért cuki a babó!

Bikfy
a remény hal meg utoljára!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
A név apának nem tetszik, de gondolhatod mennyire érdekel.
Megkapta a fiút ez volt a szíve vágya, legalább legyen már az a neve amit én szeretnék.

Amúgy az lenne a nagy szám hogyha nálunk is fordítva lenne a dolog születésnél.A fiát végig lánynak mondták, meg is volt a név Bianka. Erre mikor kijött (seggel előre) akkor már pöcse volt.
bár állítólag fordítva ez nem igen működik! :roll:

dita75
 
 


Dita,
én tudok ellenpéldát. Ráadásul altatásos császár volt, apuka meg azt sem tudta, hogy mit mondjon, hogy mi a kislány neve, mert végig fiúnak nézték. Bár tuti, hogy ez a ritkább.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok Lányok, jó reggelt!

Linácska!
Hogy vagy? Annyira izgi, hogy Neked már csak pár napod van hátra és megérkezik a kisfiad. Sokat gondolok Rád. Mi lesz Lilivel? Apjával lesz vagy nagyszülőknél?
Ha gondolod jöhet hozzánk is és elbabáznék vele. :lol: Egye fene, megnéztem, még a kiskutyátok is ide fér. Jöhetnek. :lol: :lol: :lol:

Furcsa, de soha nem látom az írásaidon a szemernyi izgalmat sem. Hogy Te micsoda bátor lány vagy!!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska, tényleg, mindjárt megszületik Levi!:) NST-n voltál mostanában, láttak valamit, hogy közeledik a szülés?

Bikfy, naná, hogy bíztatunk, mert szeretnénk, ha mindenkinek lenne babája, aki csak szeretne és annyi, amennyit csak akar:) "Te is a mi kutyánk kölyke vagy", ezért triplán szorítunk érted!!!:) Rossz látni a balsikert, a csalódottságot, együttérzünk és persze a saját csalódásaink is eszünkbe jutnak ilyenkor. :cry: És annyira örülünk, ha sikerül valakinek, hiszen mindannyian azért küzdünk (küzdöttünk)!:) :wink:

Dy, Vius, hogy vagytok?

Yadine, hova tűntél? Mi újság veletek?
Vendég
 


Twist
köszi mi jól vagyunk,csak hulla fáradtan. tudod,a lakásfelújítás miatt...
a folyosónk már készen van,most következne a gyerekszoba festése,mert már a fal elő van készítve,de még mindig nem tudjuk,hogy milyen színű legyen.mondjuk kaptunk 1 hét haladékot,mert a festő csak jövő hétvégén ér rá... :P

Dita
akkor apa most örülhet! A nevet meg fogadja el!!! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Lányok tegnap jó sokat írtatok! Amikor meg én vagyok fent, sehol senki! :evil:

Annyira jó volt, ennyi jó hírt hallani!

Dy!
Nagyon jó fotók lettek. Annyira aranyos!
Gratulálok, hogy kislány! Tudjátok már mi lesz a neve?
Kösz a vigasztalást, majd meglátjuk mi lesz!

Dita!
Üdvözöljük körünkbe Csaba Milánt! Gondolom most apa nagyon büszke, és majd most jön a pálfordulás! Most összeszedi magát, és minden rendben lesz! :lol:
A következő majd biztos egy édi kicsi lányka lesz! Nem is lehet másképp!

Twist!
Gratula nektek is! A fotó nagyon ari, bár én nem sokat értek, látok belőle. Úgy látszik nektek egyre biztosabb Dorottya, bár apának lehet, hogy jó a szeme! :shock:
Egyébként ment mail.

Bikfy!
Kerestem a hőd mai eredményét. Ma már nem mértél? Nagyon szurkolok neked! Még virágozhat a kaktuszod! :D

Linácska!
Hát igen, azt hiszem mindenki példát vehet rólad! Én már biztosan tiszta ideges lennék. Nagyon várjuk a híreket rólad, hogy hogyan érzed magad!

rodina74
 
 


Rodina,
írtam pirivit!!!!

Igyekszem jönni este, de még pihenem a tegnapi szülinapi buli fáradalmait :lol:

puszi mndenkinek, kismamik vigyázzatok magatokra ebben a hőségben!!!!!
Vendég
 


Dy, tök jó nektek, hogy már a falat előkészítettétek!!!! Én is így vagyok, hogy a színt nem tudjuk....bár én a baba neme miatt nem tudom.
Most kellett volna hétvégén bevásárolni, de a párom nem ér rá, rendkívüli meló miatt. Először még ki kell pakolni onnan, utána glettelés és aztán festés, utána parketta. És jöhetnek a dolgot. Egyelőre van egy babamérlegünk és két pár babazokni...:))) Ennyi.)))

Milyen színekben gondolkozol? A kislány szobákba szerintem nagyon szép a narancs szín, barack, vagy kislányos nagy rajzok a falon:))

Dituli, a Milán név tök jó, nagyon tetszik:) Csakis egy helyes srác neve lehet. Pl. olimpiai bajnok Milán Gy, Magyarország!! - ez jól hangzik!:)
Vendég
 


Rodina drága, olvastam a blogodat, ment a válaszlevél és nagyon drukkolok!:) Szegénykém, olyan rossz lehet az érzelmi hullámvasút, de nemsokára eldől a kérdés. Nagyon szorítok neked!!!!

Nati, neked is ezerrel drukkolok!!!! Hú, még neked sok idő van a tesztig, 9 nap. Nehéz lesz kivárni.
Vendég
 


Sziasztok!

Ditus!
Gratula a kispöcsöshöz!És ne ezen "keseregj", hanem örülj, hogy kisbabád lesz!

Dy, Twist!
Tavaly direkt nem csináltuk meg a kisszobát, merthogy az úgyis majd a babaszoba lesz. de most a nyaralás alatt eldöntöttük, hogy megcsináljuk, lássa a leendő kisbabánk, hogy már a helye is megvan, nagyon várjuk. Szóval most lettünk kész vele, már csak a parketta lakkozása van hátra. Én nem rögtön eldöntöttem, hogy milyen színű legyen, az alja kb 1 m-ig zöld, afölött sárga, a plafon meg fehér. A sárga és a zöld csík között meg tapétabordűr van, ami szintén sárga meg zöld. Szerintem gyönyörű szép lett. Ráadásul érdemes kész festéket venni, olyan szép színek vannak. Mi a bementünk egy festékboltba, és megnéztük a mintákat. Rögtön tudtam, hogy melyik két színt akarom. Ugyanígy választottuk ki tavaly a mi szobánk színét. A hérának nagyon szép színei vannak, mi most is azt vettünk, meg tavaly is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina!
Ha spontán baba, akkor jó a halvány teszt, az elején még nem nő olyan intenzíven a hcg a szervezetben. Viszont az biztos, hogy 10 perc eltelte után a nega teszten is kijöhet/kijön egy csík, de azért nem hiszem, hogy 2 percen múlik a dolog. Szerintem 25-ös tesztet vegyél, azok a megbízhatóbbak.
Megy a drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: