Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

Köszi a gratulákat a párom nevében is. :D Reméljük bejön neki ez a meló.

Tegnap du. 5-kor elment. Utána takarítgattam, aztán megnéztem 5! rész Grace klinikát egyhuzamban, amit direkt nekem töltött le, hogy ne unatkozzak. Ez volt a 4. évad vége, ezt a tv már nem is adta.Most jön az 5.Szerintetek kóros vagyok? :? :D
Közben néha felállaltam:szobabicajoztam, meg megmozgattam a tagjaimat.Fél 12-kor feküdtem le, de előtte beillatosítottam apa itt maradt kencéivel a kispárnám. :? Kicsit elkapott a szentimentalizmus...apa hiánya nagyon érezhető volt, olyan intenzívek lettek az érzéseim minta kapcsolatunk első hónapjában amikor még azért sírtunk, hogy együtt legyünk. Nem gondoltam volna, hogy így rám tör estére a hiánya, kicsit pityeregtem, de aztán összeszedtem magam és elaludtam. 8) Éjjel felébredtem és amikor odanéztem először a helyére, nem is tudtam mi van...hogyhogy nincs ott?...hisz mindig én kelek korábban :shock: ...de aztán leesett.
Na mindegy, kibírjuk...de tényleg nem voltunk külön még egymástól csak egyszer tán 2 napot, meg akkor aludtam néha egyedül amikor pár hónapig egy kúton dolgozott és éjszakás volt. De szerintem mindenképp jót fog tenni ez a kis távolság, olyan intenzívek lesznek az érzéseink mint még soha...nem veszünk mindent magától érthetődőnek...

Mindenkinek szép napot! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok csajok!

Tegnapelőtt olvastam, aztán mire írtam volna, márnemtommi de történt valami és nem tudtam már írni.

Dike :D Most mi lesz ebben a ciklusban? :roll:

Kata :D Gondolkodtam amit írtál Ágiról, hát sajnos nekem sincs jobb ötletem... :oops: :? :roll:

Krisz :D Látom hamar kidobott az ágy. :wink: Hamar eltelik a 10 nap! :wink:

Sleepin :D Este 9-kor jutott eszembe tegnap hogy nem hívtalak. Na majd most reggel.... mindjárt csörgök, remélem már felébredtél.... hehe... itt 7:28 van. :lol: :lol: :lol: 8)

Gyugyi :D Még mindig dolgozol???? :shock:

Lili :D Mesélj, milyen ágyra jársz? Nekem ISZONYATOSAN fájnak az izületeim a terhesség óta. Szerintem ez már nem normális. Az ujjaim, a talpam, a derekam, a térdem. Nem is gondoltam hogy a terhesség így lestrapál.... :? Komolyan mondom mint egy 100 éves, úgy fáj mindenem reggel.... :( Ez valami masszázságy? :roll:

Lami :D Kiccsákó meggyógyult már?

Kukac :D Ezek a nővérek szörnyűek. Sajnos nekem is volt ilyen tapasztalatom... Első 2 nap ugye nem kaphattam meg a kicsit, mert infúzión volt. Jó hosszú zsinóron lógott szegény én meg meg akartam szoptatni, simán elért odáig a cső, nem is kellett addig lekötni sem. Neki is álltam - kezdő kis bénáskodással - az volt az első szopis alkalom - erre 10 perc múlva bejött a banya nővér és közölte, Anyuka, jó éjszakát, holnap reggel jöhet újra. Nem mintha bárkit is zavartam volna, csak az én picim volt hátul az elkülönítőben :D Persze Márk közben nagyokat aludt, meg pici volt és gyengus. Ezeknek a buzivirágoknak nem ilyen helyen kellene dolgozniuk.... :evil: :evil: Ügyesek a babóid, mamááá téged is hívlak, csak mindig ezer a dolog. :lol: 8)

Na, képzeljétek, megyek a kicsival a Balcsira. :D :wink: Anyuék Füreden nyaralnak 1 hétig és lemegyünk 2 napra. Találtam egy panziót, ott leszünk. Már alig várom. :P :wink:
fenci
 
 


FEnci
Jó nyaralást!!! :D

Engem mindig kidob az ágy...épp ezért be is vállaltam, hogy én nyitom a boltot reggelente és 9kor váltanak.Utána így ráérek...de azért mégis kapunk mi is vmit a bolt hasznából...így, hogy a párom most végülis nem dolgozik.

Kép
vizkriszisback
 
 

 
 

Ja, van már mérlegünk. 69 kilót mutat...majd összehasonlítom a védőnőével...mert az ottani állítólag 1,5-2 kilóval többet mutat.

Kép
vizkriszisback
 
 


Helló lányok!
Köszönöm a szorítást nagyon aranyosak vagytok de sajnos annak rendje módja szerint pirizek... a hőm ma reggel a tankönyvi 36,2fok. De nem kesergek... csak olyan jó lett volna 2év próba után... :( Új hónap új esély :) alig várom h elmúljon és újra kezdjük az akciót :lol:

Vizkriszisback! naon csini kismama vagy :lol: +örülök hogy összejött a meló :lol:

Lamázsa! Szabi? Remélem mostmár jobban van!!!!!!!!!!!! A dokinő mit mond?

Zsófikukac! hihetetlenek! Akkor mi a töknek mennek az ilyen emberek az eübe dolgozni???

Pompom81! vicuska25! Sleepin! haga! és mindenkinek :( köszi

A nyaralóknak jó időt! :lol:

Azért egy kicsit még magam alatt vagyok, de 1-2nap és minden OK
arew
 
 


Sziasztok!

Fenci!

Írtam pü-t.

Arew!

Sajnálom pirit.De igazad van,új hónap új esély.

Krisz!

Megértelek hogy pityeregtél,hisz most érzékenyebb vagy.Nekem akkor hiányzik már apa,ha éjjeles,nem ha még 10 napig távol lenne.
Vendég
 


Bocs, de rohanok, csak pocifoto, hamár sikerült eljutnom idáig... :)

Kép Kép

Kép
Kép
sleepin
 
 


Bocsi, sz*r minőségűek, levágtam, kicsinyítettem stb, ilyen lett... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


HAli csajok!

Átmeneti javulás után (hétvégén csak hőemelkedés volt) ma megint belázasodott Szabi!!! :evil: :evil: :evil:
Még mindig nem szép a torka!

Sleepin!
De csini vagy! És ahogy kérdezted Szabi csak iszik, enni csak a virsli (persze ebből is a szójamentest :? )

Arew!
Sajnálom pirit! RMPPB!!! :evil: :evil: :evil:
És átkeresztetltél!! De találó La!! :twisted: :twisted: :twisted:

Fenci!
Becsomagolnál engem is??? Rámférne egy kis pihi, és a szabimnak is vége!!! :( :( :( Kár, hogy igy telt el :? :? :?

Kép
Kép
Kép
lamásza
 
 


Arew!

a mázsa eltűnt!!! :shock: :shock: :shock:
Szóval Lamázsa :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
lamásza
 
 


Hali! :lol:

Krisz!
elhiszem h hiányzik apa :( de annál nagyobb lesz a szerelem ha megjön :lol:

Arew!
sajnálom :(drukk kövi hónapra :wink:

Lami!
szegény Szabika!doki mit mond? :roll:

Sleepin!
csini(k) vagy(tok) :D milyen karcsú vagy :shock: :D

Fenci!
jó Balcsizást nektek 8)
mér fájnak?nem lehet h a sok fekvéstől? :roll:

Többiek?

Dike?
Vendég
 


krisz! nagyon csini vagy mint mindig! :D

arew!sajnálom! :( de így van új hónap új remény!!!(mint nekem)

sleepin!nagyon csini a pocid, de te milyen vékony vagy!de jó neked! :)

lamásza!szegény Szabi! :( sajnálom, gyógypuszi továbbra is!

fenci! jó nyaralást!!hát remélem inszem lesz!majd szerdán felhívom a dokit, h mikor mehetek uhura.

huuu nekem nagyon pörgös napjaim voltak..pénteken balcsin voltunk, szombat esküvő,vasárnap forma1 annyira jó volt!!!ma itt alszik párom keresztfia(3 éves),holnap egész nap strandolunk,szerda balcsi és folyt köv...,ugyanis SZABIN vok!hurrrrrráááá!
dobok pár képet ha sikerül!

KépKép
dike
 
 


Kép hugom.olasz párja:) én

KépKép
dike
 
 


Kép Kép

KépKép
dike
 
 


Kép

KépKép
dike
 
 


többet nem enged..beszart..

KépKép
dike
 
 


Kép pilóták:)

KépKép
dike
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Esti röpolvasó üzemmódban vagyok..... :D

Itt tartunk:
Kép

Na de a termem!! :shock:
Kép

Csütörtöktől itthon vagyok, lejár az autó műszakija.... :?
Addig pusszantás!

Kép

KépKép
zapáné
 
 


hali,

mindjárt visszaolvasok, mert jó sokat írtatok. Tegnap óta megint Lux-ban vagyok :)

egy utro-s kérdés: Ti hogyan hagytátok abba? 3*1-et dugok, azt mondta a doki múlt kedden, hogy még 1 hétig dugjam, aztán abbahagyhatom, de ugy tudom nem lehet csak ugy 1ik napról a másikra :(

szerintetek ?

köszi előre is :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Gizi, én sem egyik pillanatról a másikra hagytam abba az utrót, így nyugodtabb voltam. A helyedben úgy csinálnám, hogy először elhagynám a napközbenit 3-4 napig, aztán a reggelit, majd az estit. Így egy kicsit tovább fogod még dugdosni, mint 1 hét, viszont biztonságosabb, és baj sem lehet abból, ha ráhúzol a pótlással.

Dike, klasszak a képek! Jó balcsizást!

Nekem marha melegem van, a légkonditól meg fáj a fejem... nyűgös vagyok. :? Bejelentkeztem fogdokihoz is, most már ideje, az ínyem is vérezget néha.

Ja és egyik nap megnéztünk apával egy dvdt, a címe: Világra jönni. A történet bejárja az egész világot, és születéseket/szüléseket mutat be... indiai asszonyok kicsi házakban, vándornépek a sivatagi falvakban, japán nők szülése metropoliszokban, himalája.. jégmezőkön.. delfinekkel vajúdni a tengerben satöbbi. Hihetetlenül érdekes volt, hogy mennyire változatos a szülés világa is, mennyire más lehet a hozzáállás... egészen elringatott az egész hangulata, nagyon szép volt.
Vendég
 


Hali!

Gizi
Én is fokozatosan hagytam abba, a 15. hét végéig lecsökkentettem.

Zapáné
Szép lett! :D

Dike
Jó képek.Forma 1-ért irigy. :D

Voltam védőnőnél. Helyettesítették. Leleteim rendben vannak, vasam már csökkent kicsit, úgyhogy a vasat mindenképp beveszem akkor (már van), szerinte 2 kiló 70 dekát híztam 4 hét alatt. :? Összesen 7, 2 kilót. Ő is előadta nekem a terhességi toximiáról a kiselőadást. Vérnyomi 96/66, pulzus 68.Szokásos. Vércukor rendben volt. Szívhangot nézett volna vmi ősrégi kütyüvel de se ő se én nem találtuk. :? Mondtam neki, hogy én már néztem itthon...meg szoktam is majd mindennap...úgyhogy szerintem hagyjuk. :D
Kép Kép
De sztem ekkora hassal nem is csoda a 7 kiló. 8)

Kép
vizkriszisback
 
 


Na, végre én is tudok reagálni... :) Bár nem sok minden történt itt irgumburgum. :roll: Mindenki nyaral, vagy felújít vagy piheg valahol???

Krisz, szerintem én is tartok 7 kiló plusznál. De most sokkal sokkal nagyobb a hasam, mint Bendusnál volt. Nem is tudom, a végére mennyit híztam Bendegúzzal, de úgy rémlik nem keveset. Mégsem volt toxémia. Nagyon sok volt a víz rajtam. A bokáim olyanok voltak, mint egy 70 évesé aztán a szülés utáni napon ránéztem a lábaimra és nem ismertem rájuk, olyan vékonyak lettek. Pikk pakk lement a víz és nulla plusz kiló maradt. Most is mindenki azzal jön, milyen vékony vagyok még így terhesen is, meghogy eszek eleget (ettől falra mászok :evil: ) pedig a seggemre meg a combomra bőven jött már... pedig állandó mozgásban vagyok... :lol:
Nagyon szép poci!!! :)

Amúgy köszi a pocakdícséreteket. :)

Dike, nem unatkoztok látom. :) Te mondod, hogy vékony vagyok??? Mert Te aztán olyan dagi vagy, hogy ihaj. :D

Lami, mi a fene ez Szabinál??? Az a lényeg, hogy iszik. Nemrég, mikor Bendus belázasodott, örömtáncot jártunk, mikor 5 db kekszet megevett... :? Továbbra is jobbulást!! Mindig ilyen nehezen gyógyul???? Sajnálom, hogy így telt el a szabid, semmi esély többre???

Gyugyi, hűha... Van még melód, látom... kitartás!!

Gizi, ahogy a többiek is írták, fokozatosan kell... Van elég???

Kép
Kép
sleepin
 
 


Krisz, húú mekkora pocóó! :) Jó az a 7 kiló, nehogy izgasd magad rajta, vérnyomid meg pulzusod nagyon dícséretes ilyen melegben.

Sleepin, én sem viselem jól, ha a súlyommal foglalkoznak... anyós is, ez az első kérdése, ha meglát, "mennyi híztál?". :? (legközelebb már én is megkérdezem tőle) :) Anyukám is sokszor ezzel van elfoglalva, és az összes nőismerősöm is az ő korosztályuktól felfelé. Vagy túl vaskosnak tartanak, vagy éppen tömnének mint egy libát... a pasik bezzeg nem faggatóznak. :)

... írom ezt, miközben épp több kilónyi sárgabarackot pakolok az arcomba. :)
Vendég
 


Sleepin!

Meg van a diagnózis!!!!! Elvittem az egyik ismerős Főorvoshoz: Mononucleosisa van!! ez okozza a lázat, meg a máj és lépnagyobbodást, nagyok a nyirokcsomók is, és ezért piros a torka,tovább kell szedni az antibiotikumot, amit egyébként csak 3 napig kellene szedni neki 8-ig vagy lehet tovább!
Csak az a baj hogy a vérből csak 2 hét után lehet biztosra kimutatni, igy amit a múlt héten elküdtek az ANTSZ-be, az nagy valószinűséggel még negativ lesz, igy jövő hét szerdán megint szúrni kell!
De legalább megnyugodhatunk most már!

Gyugyi!
Ez nagyon jól néz ki!!!!
Mikor iszunk rá?????????????

Kép
Kép
Kép
lamásza
 
 


köszi az utros tanácsokat, ma kihyagtam a délig még 1-2 napig az kimarad, aztán az esti is és igy tovább, eddig minden ok :)))

Pocakfotok:

11+4:

Kép

13+6 (ma):

Kép

Pöttömról is próbálok vmit felvarázsolni :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Kisgizi
Gömbölyödik a te pocid is. :D

Pompom
Nálunk is hasonló.Bár én akárkivel találkozok a boltban pl mindig dícsérnek, hogy milyen csini kismami, nem híztál semmit, csak a pocira. :D A doki meg a védőnő meg soknak tartja a hízásom. :? Én megvagyok vele, úgyis mozgok én is...és egyre többet fogok ha majd megyek terhestornára vagy úszni...addig is marad a Grace Klinika a szobabicajjal stb. :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz: a Tied is, nem hiszem, hogy sokat híztál :) a Grace klinika nekem is megvan, letöltve, pár hétre meg volt a szórakozás :) :)

Pöti (14 hetesen)

Kép

Kép

Kép

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Csatlakoznék a Grace-rajongókhoz. :) Csak én sajna nem bicajozhatok mellette a méhszáj miatt.

Gizi, szépen kerekedsz. :) Pöti pedig nagyon édes, ébren volt míg vizsgálgatták, ugye? A mi apróságunk az UH-k nagy részét átalussza, amikor meg épp nem, akkor összegömbölyödik és elbújik a lepénybe. :)
Vendég
 


Pompom: iged, de a végére bealudt, de ő is jól elbújt :) de szépen boxolt és szopizta az ujját :)

csokit nem probáltál, én előtte ettem csokitortát, bár nem emiatt :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Lami!!! Szuper, persze idézőjelben, mert nem szuper egy betegség, de legalább tudjátok mi és végre rendesen kezelik is. Én is átestem rajta gyerekkoromban, annyi maradt belőle, hogy néhány nyirokcsomóm nagyobb maradt. Én 4 hétig otthon kellett hogy maradjak, pedig már tök jól voltam... :) Remélem ilyen hamar túllesz rajta Szabi is!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Halihó!

Nagyon szép pocakokat látok!! :D

Gizi!

Utro ügyben nekem is így volt ahogy a többiek írták. Semmi gond nem lesz ha késöbb hagyod abba.

Gracesek!!!!!!!!

Honnan töltöttétek le??????? Imádom!! :lol:
csipcsab
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok minden Flóránknak!

Mindenkinek puszi és drukk!!!!!! :wink:

Magamról: semmi. Bocs, de többet nem is akarok. :?
kolibri28
 
 


LMami és Csipcsab!!! Boldog Flóra napot!!!! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Kisgizi
:D

Pompom
Valóban érdemes enni vmit uh előtt, attól mindig megtáltosodnak. :wink:

Én ma éjjel nagyon rosszul aludtam, pedig nyitott ablaknál...de minden fordulásra felébredtem, vagy 3x voltam kint wc-n is...evvan...de du. aludtam 2 órát. :D Kaptam a boltunkban az egyik vevőtől (asszisztens) 3 doboz vas-folsav rágótablettát ajándékba. :D Ma nem tanítok, csak én tanulgatok inkább...csak gondoltam előbb csekkollak titeket.
Apa jól van :D , jól tele vannak zsúfolva okítással a napjai.

Igyatok eleget ebben a melegben! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


sziasztok!

krisz!huu de nől a poci! :D szép!

gizi! nagyon aranyos a kicsi pöti!a pocid is szép! :D

lami!sajnálom szabit! :(

boldog névnapot a Flóráknak!!!

tegnap felhívtam a dokit és mondtam neki h ha nem számolom a 3 rózsanines-barnás napot akkor szombatra esne a 10.nap.mondta h akkor pénteken menjek,meg h akkor lehet felemeljük a duphastont 3*1re.azt nem értem h nekem a hormoneredményeim jók lettek akkor miért kell duphaston meg h a rózsaszinezés is baj?
meg lányokl, ma is még megvan egy kicsit, és szerintem még holnap is lesz egy pici(barnásrózsaszin)akkor h menjek el a dokihoz?azt hittem elmúlik!mi legyen? :roll:

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem egy kis bátorításért.
Ma ismételten földbe lettem döngölve, s most úgy érzem nekem soha se lehet gyerekem., nekem soha semmi nem jön össze. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Nem tudom mi legyen, az egésszel tele van a hócipőm, de annyira vágyom egy babára. :(
Sajnálom,hogy így jövök, de ti mindig bátorítást adtok.Most azt hiszem szükségem lenne rá. :oops:
Mégegyszer bocs.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu :idea:


Mi történt???? :roll:
Vendég
 


Zsu!
mi a baj? :roll: ki volt gonosz veled? :evil: gyere és sírd ki magad nálunk :( az sokx segít ha elmondhatod vkinek a bánatod!
és igenis lesz neked is kisbabád!!!!!!!!!!!!!mint itt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég
 


Tényleg mi történt Zsu??? Eddig mindig olyan boldogan írtál, vártátok az őszt... Valaki megbántott, mert akkor jól s*ggberúgjuk!!!! De most komolyan én olyan szívesen megverném az ilyen tipikus mindenbe beleszólós (de semmiről sincs fogalma) idiótákat! Bár nem tudom, ilyen történt-e, de ha igen ezt vegye magára!!!!

GYERE ZSUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

Ma hozzák Bende új -nagyfiús- ágyát. Kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá. :D Jelenleg még magyaráz és röhög a bébiőrbe... :? :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


jó régen voltam...

dike
a duph azért kell, mert megerősiti a pé-t, rásegít, és asszem tovább tartja életképesen a petesejtet. Meg több pete is lesz által. Rozsaszinnel nyugodtan menj dokihoz, nemtom, megvizsgál-e, de látott már ilyet, nyugi
nagyon drukkolok neked!!
olyan csinosak voltatok az esküvön, a tieden még szebbek lesztek! és lógó csöccsel mész az oltár elé, mert szoptatni fogod a babátokat :lol:

haga
nagyon grat a kisherceghez, gyönyörúű a neve, nekem annyira tetszik az Áron név, kár, hogy apa nem szavazott rá Dávidnál.
pocakfotót kérek!!!!!!

zsu
tegnap hallottam fél füllel ezt a mondatot: ne ítélj el senkit, nem tudhatod, mi van a háttérben. Na, ezt olvassa el mindenki, aki elszomorított téged

sleepin
lábujjad?

ági elmult vasárnap egy honapos :shock: másfél kilót hizott :shock: 4,5 kiló így, a hossz maradt 53 centi. Egyhonap mulva neki is átmossaák a köünnycsatornáját, immár a 3.gyerekünknél, mi benyaljuk ezt mindig. kinötte a mosdókagylót, ugyhogy elö kell vennem a fürdetökádat. Nyüglödések alábbhagytak, éjjel 5-6 órát alszik egyben :shock: :lol: , 2 körül eszik és alszik 5-6oráig. Volt, h D elöbb kelt, mint Ági. Nappal is könnyebben elalszik, már séta közben a babakocsiban is, juppé, és közelitünk a 3 oránkénti etetéshez.
Vendég
 


képek:

DagiÁgi
Kép

3an
Kép

egy hónapos nagycsaládunk
Kép
Vendég
 


De szép nagy család vagytok Kata!!!!! :D Örülök, hogy jól alakultok (reménysugár vagy nekem!!!)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Szóval, nagyon sok minden összejött így hirtelen. :cry:

Az egyik:

14-én voltam vérvételen az egyik egészségügyi helynél. (inkább nem írom ki a nevét). Előtte odatelefonáltam, hogy megcsinálják-e a 3.napi hormonvérvételt, mert már 2x is kimaradt a mensim, s tudni szeretnénk a dokival mi a probléma, van beutalóm is, magánrendelőben voltam a dokinál, nem kórházban... stb. Mondták menjek nyugodtan. majd levették a vért, azt mondták 10 nap múlva eredmény.
24-én telefonáltam, megvan e az eredmény: igen, mehetek érte!
Juhéé, elrohantam a munkahelyemről, akkor jött a hidegzuhany: az 5 vizsgálatból(e2, fsh, lh, prolaktin, tsh), csak a tsh eredményét adták ki. a recepciós nem tudott mit mondani miért(válasz: csak szakorvos kérheti ezeket).KJöszi... a dokim nem szakorvos??? Mióta???
28-án, kedden vissza a laborba, ismét az eredményekért. Kiderült, hogy meg sem csinálták a maradék vizsgálatokat, mivel magánrendelőben voltam, és a dokinak a praxiskódjában vmi szám(1 helyett 9 van) miatt az Oep nem engedélyezi ezeket a vizsgálatokat. Úgyhogy feleslegesen vették le a véremet.Ha fizettem volna(10.000,-Ftba került volna), simán megcsinálják.Így buktam egy hónapot(vagy ki tudja mennyit, mikorra jön meg.).Bosszantó az egész.

2.
Nem tudom lesz e beülti, mert furcsa hírek vannak az intézmény körül. Doki csak jövő héten lesz, addig teljes bizonytalanság.

3.
Tele a hócipőm, hogy mindent csak pénzzel(amiből persze sosincs annyi, amennyi kellene) tudsz elintézni.Máshogy már nem is lehet! :evil:

4. itt volt a kolleganőm, behozta a 3 hónapos kislányát.Ezzel nem is lett volna gond, mert tündéri kislány, s mi is jól megvoltunk. Csak egy másik kolleganőm szólt be nekem. :evil: Hááttt....elviseltem én már sok mindent, de ez a mai... nem kívánom senkinek. Mindegy, már kezdem túltenni magam rajta.
Még szerencse, hogy csak kedden fogok újra dolgozni. Addig van időm lehiggadni, s nem pofozom fel.

Bocsi, hogy traktállak benneteket, de most nagyon magam alá kerültem, nagy a bizonytalanság körülöttem.De majd ebből is kimászom.....VALAHOGY

PUSZ mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Drága Zsu!
Küldöm Neked a Malackát, hogy felderítsen! Én tudom, hogy lesz Neked is Babád, sőőőt Babáid!!!!! Ölelés! :lol: :lol:

Kata!
Ági gyönyörűűű és a nagycsalád is!

Mi jól vagyunk, minden rendben, szépen növögetünk. Puszi mindenkinek!

KépKép
zsófikukac
 
 


Kukac!
Segitek!!!

Zsu!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
lamásza
 
 


sehol senki??????nem is barnás-rózsaszines most hanem rendes vér,szóval még meg van.mi legyen a dokival?

KépKép
dike
 
 


jajaj nekem az előző oldal jött be és azt hittem h utánam senki se írt!bocsiii

KépKép
dike
 
 


kata!de én azt pé után szedem! :shock: ez jóó "lógó csöcs" :D
nagyon édi Ági baba!

zsu!nagyon sajnálom!a rohadt köcsög anyját az ilyennek! :twisted: :twisted: de lesz kisbabád!!!!

KépKép
dike
 
 


Dike!
Mindenképp mennj dokihoz!
És irigy vagyok a forma1-ért!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lamásza
 
 


ez nem normális h ennyi ideig menstruálok, nem lehet h ez miatt nem jön össze?mult hét hétfő óta rózsaszin ha azt is beleszámolom akkor ma 11 napja,és még meg van.vagy 9 de tök mindegy ez abszurd!!!! :evil:

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?