Köszi a dicséreteket, ja jó reggelt!
Voltam úszni laza fél óra alatt 25 hosszt
Hát utána azt hittem kinyúlok, de csak felpörögtem
huh, hiányzott már nagyon!
Vinci imád hintázni, és tudjátok az a fura, hogy beteszem a hintába, és én egy szóval se mondtam, hogy kapaszkodjon, és a gyerek egyből jól megnézte a zsinegeket, belakapaszkodott, és végig úgy nyomja, mint egy nagyfiú, ha kérdezem hogy kijössz? nyujtja a kezét, ha akar kijönni....beszarok rajta
súlya: (tegnap mértem) 7570g iszonyat nehéz! Hát egy zabagép, tegnap a tejpép a vacsi előtti ráadás volt, mert már nem bírt magával, lekötni nem lehet, inni nem akart, és kajára kattant
Amúgy egész nap jár a lába, keze,(mikor nem alszik) tiszta izom, iszonyat erő van benne.
Ja, medencét használtuk nyaraláskor zuhanyzóban kiskádnak, úgyhogy térül az ára.....
De még mindig bosszant, ha rágondolok!
Alex de egy tünemény!Gyönyörű a mosolya!
Adri meg simán ácsorog! Szuper csaj!Jó korán kezdi!Bár Andrisom is ilyen volt, 10 hósan már ment magától...Vincit ez a veszély nem fenyegeti
Gjéti:++++++++++++++++++Gyógyulást!
Andus!nálunk még nemigen volt száraz pelus, sokat is iszik Vinci... Lehet csak megnnőtt a csemetéd vízigénye, több iszit neki! Ha felfázna, inkább többet pisilne, mint kevesebbet...Ti anyatejeztek még nem?Nagyon meleg lett msotanság, ilyenkor lehet kell mellé kis itatás.
ezek a banyadolgok.....apa már közölte, hogy aug.ban mennünk kell...jajj, de nem várom...lehet kinézek egy jó szállást, és aszongyuk neki, hogy ott nyaralunk a közelben, meglátogatjuk egy fél napra, oszt ágyő
Olyan messze lakik, hogy egy nap oda-vissza sok lenne a gyerekeknek, az én édes gyerekim, meg akarnak menni hozzá, de rá nem bízom őket..tavaly is gyulladt, dagadt fütyivel kórházaztunk a 2 napos vigyázása után, mert feltépte neki, mer azt huzigálni kell!!! Hát a jó édes...na, nem is idegesítem magam, szegény gyerek be volt rettenve, nekem meg nem szóltak volna,hogy baj van, bezzeg mikor szlovéniátztunk apával fél óránként söngött a telcsi, hogy lázas a gyerek, menjünk haza...imádom!!!!!!!!