Új privát üzeneted érkezett!

Akinek van kedve és még bírja, babás, babavárós mamik!
Bp négykerben nálunk augusztusben (várom a dátumokat, kiv. 8-12 és 27) lesz baba és mamatali.Várok bárkit, csak egyezzetek meg az időpontban és aztán priviben küldöm a címet.Babásoknak játék, pancsivíz a teraszon, kiságy, nagyágy stb. , babavárósoknak meg szék vagy ágy.
Vendég
 


Anikó, Kriszta,
Köszi az áram-tippeket, majd alkalomadtán kipróbáljuk. Ja, nálunk mondjuk villanybojler van (120 L ), ami 24 órában fűt – gondolom az is kajál rendesen. Kriszta, amúgy a fején találtad a szöget a lámpákkal, mert azok is 24 órában égnek szinte mindenhol, mert sötét a lakás. És ráadásul olyan béna kis izzókkal működnek, amikből nincs takarékos… :?

Zsebi,
De jó nektek, vmelyik szigetre mentek?

Till, Szandra,
Köszi a gratulát! :D

Nekünk megvolt az első "gyilkos" napunk (tegnap ) és éjszakánk. Lementünk anyuékhoz, Blanka meg nem nagyon bírta a nagy ricsajt meg a környezetváltozást, este meg szintén csak parádézott. Úgyhogy előkerült a cumi, egyszer el is aludt rá. Remélem, mától helyreáll a rend, és visszakapjuk a mi tündérblankánkat... :roll:
20140901102739
 
 


Hunci,
nahát tali - jól hangzik! De nekem még bele kell jönnöm, hogy működök 2 gyerekkel, egyelőre egyedül még a sarki boltba se mentem velük...
20140901102739
 
 

 
 

Kriszta :D
nagyon régóta ebayezek, ami károm eddig volt:
- 2 pár cipő, ami nem érkezett meg (amerikából)
- 1 konyhai doboz Angliából

ez kb. 5 év alatt. De minden esetben visszakaptam az árát a vásárolt terméknek. Én mindig biztosítással kérem a postázást, ha nagyobb dologról van szó, mert akkor bármi történik is, én nem bukom rajta.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,

Akkor lehet hogy csak a fenykepezokre specializalta magat a magyar posta :lol: :lol:
Hat, igen, anyagilag mi sem buktuk, csak szegeny Zoli volt elkeseredve, mert a 3-bol kettot ugye nem lehetett potolni :cry: :cry:
En meg nem vagyok nagyon online vasarlos, de mostmar ra kellene szoknom, mivel idom meg nincs sehova sem elmenni :cry:

Hajni,

Jaaaa, hat akkor lehet hogy tenyleg ennyit fogyasztotok :cry: :cry: A villanybojler az lehet brutal, foleg ha nem uj darab....azert erdemes megnezni azokat a lampakat is....

Hunci,

Kedves vagy, nekem ez az augusztus mar tenyleg eleg huzos lenne, nagy hassal +Mateval mar nem nagyon indulnek el sehova egyedul....

Ma reggelre olyan szinten zsibbadt el mind a ket kezem...nem tudom miert, de a kezem most jobban dagad mint a labam....pedig a vernyomasom meg mindig alulrol uti a 100-at, tehat nem lehet a magas vernyomas az oka a vizesedesnek....es most meg jo is az ido...mi lesz csutortokon ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Hajni :)
Tegnap nekünk is vacak éjszakánk volt. Negyed-fél órákat aludt, aztán sírt. Aztán reggel hattól kilencig aludt, viszont Balázs fél hétkor kelt. Jóóóó kipihent vagyok ma :D Szerencsére még itt van anyukám.
Mondom neki, visszaalszol még anya mellet? Azt mondja "nem, pisi kifolyt". Na, mondom akkor öltözzünk át. Erre azt mondja Bali "a kutyfáját" :D

Kriszta :)
Én is mindent biztosítással kérek. Nekem eddig két játék és egy könyv tűnt el. A fura, hogy az egyik játékot a feladó visszakerestette a ragszám alapján, és el sem jutott Magyarországra, még Angliában eltűnt. Szóval lehet, hogy nem mindig a magyar posta a hibás, bár én is mindig őket szidom, ha eltűnik valami.

Hunci :)
De jó ötlet a tali :D Én alkalmazkodom az időponthoz, ha tudunk megyünk.

wish
 
 


Aug 15 vagy 16 lenne a feldobott ip.
Vendég
 


Hajni,
Nagyon jók a tesós képek, olyan szépek mindketten!
Mi aug. 13-19-ig leszünk Szoboszlón. Ha lent lesztek, csörögj rám! Megvan a számom?
Cicid meggyógyult már? Blankát is olyan szorgalmasan mázsázod, mint Olivért anno? :D


Anikó,
Magánbölcsi. Próbáltuk az államit is, de persze nem vették fel. Jövő februárban nyitnak egy új bölcsit, oda kaptunk helyet, de az nekünk már késő.
Nagyon helyesek a fiaid! Mentek a dinós kiállitásra? (a vonalzódból ítélve Marci a dinós korszakát éli)

Kata,
Én is Italy fan vagyok, és régi tervem egy nagy körút. Pár éve a Garda tónál nyaraltunk, gyönyörű volt! Na meg síelni is milyen jókat lehet Náluk!

Kriszta,
Meddig dolgozol? Megrendelted a játszószőnyeget?
Én Angliából és Kínából vásároltam párszor, de 1x sem volt gond a postával.

Hunci,
Sajnos nekünk nem jó az időpont, az augusztusunk egyébként is zsúfolt nagyon.

Kép
bandika
 
 


Szasztok,

Bandika,

Holnapig :lol:
Meg nem rendeltem meg semmit, szerintem csak augusztusban fogom majd otthonrol.....sot, az is lehet hogy megvarom mig megszuletik a lanyzo es kitapasztaljuk hogy mi is lenne a legjobb verzio....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!
Elbucsuzom egy kis idöre! Kép
Mindenkinek jo nyaralást és pihenést!

És még valami,szeretném eladni a bugaboo cameleon babakocsim!
Ha valakit érdekel irjon privit!
Van hozzá mindenem téli nyári teljes szett és kocsiba isofix ,maxicosi
pelenkázo táska és két bundazsák,ernyő szoval rengeteg minden!És nagyon vigyáztam rá!
Csak annyi,hogy teljesen kék (ezt külön extrának kértük) !

Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Talán ezen jobban látszik! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Olyan gyönyörűek a gyerekek! Tök jó, hogy raktatok képeket!

Anikó, írtam privit!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Anikó :)
Szuper ez a kocsi! Kár hogy van négy bababkocsink :D

Tesók:
Kép

wish
 
 


Bandika,
priviben elküldöd a számod? Nem találom... :oops: Nem tudom, hogy akkor le tudunk-e menni, de ha igen, akkor mindenképp csörgök! :D
Blankát már csak max. este mérem, kb. 3x egy héten. Már ebben is olyan másodikgyerekes vagyok. :lol:
A dínós kiállításra mi is pályáztunk, de állítólag csak csontvázak vannak. De szerintem azért megnézzük vmikor mi is. Cickók jól, talán most szerencsénk lesz.

Wish,
de szépek! A Te lányod is sokat alszik? Az enyém szerencsére igen, meg mostmár enni is többször kér, úgyhogy megindult a súlya is. Na, egyből be is indult a reflex - milyen már... :shock: :lol:

Anikó,
jó nyaralást! Nekünk is van 2 kocsink, de én is vigyázok rájuk! :D Mondjuk amúgy is olyan vigyázós vagyok minden cuccomra!

Nálunk napok óta gázszerelők melóznak a házban, akkora zaj van, hogy megőrülök tőle! Szerencsére Blanka így is szunyál rendesen, csak Olivér fél némelyik zajtól. Tegnap még itt is fúrtak, na most a főfalunk az kb. 1 m vastag . bérházban lakunk ugye. Úgyhogy ki kellett nyalni utánuk az egész lakást, nagyon örültem! :twisted: Mondjuk szerencsére anyu csinálta a nagyobb részét... :oops:
Blankával már voltunk kerti partin is, kétszer kért szopit, amúgy végig aludt - Isten tartsa meg eme jó szokását! :lol:
20140901102739
 
 


Wish!
Tündéri ez a kép. :)

Anikó!
Jó pihenést nektek.

Hajni!
Ha jól emlékszem (csak akkor nem tudtam válaszolni) igen autóval megyünk nyaralni. Nincs közel de bízom bennük. :) Az út nagy részét éjjel tesszük meg. :)
Tehetnél fel te is képet a picuról és a nagyról. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish,
Szuper a közös fotó! Hogy megnőnek 2 év alatt a pici Mazsolák!


Hajni,
Küldök privit.
Tök jó, hogy Blanka ilyen tündér!
Fúrás, kopácsolás nálunk is van állandóan, 2 házzal odébb tetőteret építenek be, szemben pedig felújítanak, de már kb. 1 éve kezdték. Ősszel pedig a szomszéd telekre építenek új házat. :evil:

Kriszta,
Akkor jó pihenést! Máté jár most oviba?


Hétfőtől 2 hét meló. :? Fura lesz így 2,5 év után.

Kép
bandika
 
 


Wish,
de aranyosak a gyerekek!
Balázsnak milyen hosszú a haja!Én alig bírok a fiúk fél centis hajával,mert néha nem engedik megmosni.

Bandika,
meló miatt nem irigyellek!Nagyon nehéz visszaszokni,és nem olyan már,mint szülés előtt!
Balázsra ki vigyáz addig?

Zsebi,
én elég nehezen tudom megszokni a sós vizet,kell 1-2 nap!Ezért kérdeztem,hogy a gyerekeknek nem lesz furcsa?

Anikó,
jó nyaralást!

Mi is jövő hét szerdán indulunk 10 napra Siófokra!

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi,
Első héten Apával lesz Bazsi, pár napra elutaznak majd a nagyiékhoz is. A 2. héten pedig Anyumékkal megy a Velencei tóhoz. Jó dolga lesz! :D

Kép
bandika
 
 


ha már Anikó betette, bátorkodom én is bedobni egy linket:
itt fórumlakóknál az ár alkuképes :wink:
Kép

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -15471989/

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szuper járgányokat tesztek fel, kár, hogy nekünk most nem aktuális!

Kép
bandika
 
 


Andi!
Tényleg nálunk senkinek nem okoz gondot a sós víz (ezért nem is értettem a kérdésed). De marja a bőrödet vagy mi a baj vele?

Nehezebb a két gyerek mellett dolgozni vagy mi a másság oka? Persze gondolom hogy az hogy mellette ugyan ott van minden teendő de mégis mi az ami neked a legnehezebb ellenben szülés előtti munkával?
Én megmondom az őszintét persze ha felvették volna őket a bölcsibe mentem volna de nekem egyáltalán nem hiányzik és jelen pillanatban el sem tudom képzelni milyen lesz majd visszazökkenni a régi kerékvágásba. Persze anyagilag azért nem egy rossz dolog.... de ez van.

Bandika!
Hogy-hogy csak két hétre mész most vissza?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajni :)
Nálunk az útkereszteződést csinálták két hétig. Légkapalácsra aludt Zsófi. Néha úgy nyomták, hogy rezgett alattam a kanapé :shock:
Súlyban jók vagyunk, már elérte a három kilót, ami a születési súlyához képest 500 gramm hízás, a hazahozóshoz képest meg 680. Zsófi hasfájós :( Remélem hamarabb kinövi, mint Balázs anno! Szóval a hasfájá miatt az alvás az változó, ha jól van és nem fáj a hasa, akkor szépen alszik. Amúgy kendőben jól elvan általában, úgyhogy hurcolom és akkor béke van :)
Balázs meg egy tündérbogár. Megnézte az Infacol dobozát, mondtam neki, hogy azt ne piszkálja, az Zsófinak gyógyszer, hogy ne fájjon a hasa. Délután Zsófi nagyon sírt, modtam Balázsnak, hogy azért van, mert most fáj a hasa. Erre odahozta az Infacolt, hogy akkor adjak belőle Zsófinak :D

Aanda :)
Hát nem mondom, hogy hajmosás nálunk egy könnyű menet. De azt mondta, nem szeretné, ha levágnánk. Pedig taktikusn mindig hajmosáskor kérdezem meg, de még így sem.

wish
 
 


Zsebi,
Azért 2 hétre, mert most még dolgozik a barátnőm, akitől visszaveszem :D a munkám. Kismama és szeptemberben már nem nagyon akar jönni, viszont elég sok dolog változott, amit át kell néznünk, igy aztán ez volt a legkényelmesebb megoldás mindenkinek.
Nekem is más lesz a munka Bali mellett, mert előtte rengeteget túlóráztam, sokszor kiszámíthatatlan volt, hogy mikor érek haza, ezt nem folytathatom gyerek mellett. Most már ő az első, hozzá kell igazítani mindent.


Wish,
De édes, gondoskodó kisfiad van! Másokkal is ilyen kedves? Enyém Bali borzasztó irigy még mindig, nem tudom, mit szólna egy kistesóhoz. :?
Múltkor "beszólásokról" irtatok, hát enyém Balázsnak is volt egy a kocsiban ülve: "pirosat kaptunk. basszus!" Kerekedett a szemem rendesen, hogy miket tanul el tőlem. :oops:

Kép
bandika
 
 


Zsebi,
igen,a bőrömet bántja a sós víz és a hajamat is!Eszméletlen mennyiségű testápolót használok el nyáron,a tengerparton még többet!Mi voltunk olyan helyen,ahol nem volt zuhanyzó a parton,hát vakaróztam rendesen!
A gyerekek előtt nekem azért volt más a meló,mert sokat túlóráztam és csak magamra meg persze Apára kellett gondolnom.A pihenőnapjaimon tényleg pihentem,meg főztem,és volt időm magunkra meg mindenre.Most mindent kapkodva kell csinálnom,örülök,ha nem szalad a lakás,és sokszor sötétben teregetek az erkélyen,ilyesmi.....Persze a gyerekek a legfontossabbak,és imádom őket,de így sokkal nehezebb dolgozni,mint előtte.Mivel egy nap max.4-5 órát dolgozom,úgy intézem a dolgaimat,hogy bölcsi után legyen idő játszótérre menni vagy ha esik az eső,akkor is velük lehessek,legyen időm játszani velük és ne csak azt lássák,hogy főzök meg takarítok.Egyenlőre el sem tudom képzelni,hogy mi lenne velem,ha napi 8 órát kéne dolgoznom!Pedig nem vagyok egy teszetosza nő,mindig pörgök,de 2 gyerek,az 2 gyerek!

Bandika, :D
Fiúk kedvenc játéka:a hálószobai beépített szekrénynek van egy pereme,oda felállnak,megkapaszkodnak és azt mondják:mi vagyunk a kukások!!!Pí-pí-pí!Ezt elmeséltem a kukásbácsiknak(mert ismerem őket),hogy mekkora sztárok a fiaim szemében,jót röhögtek!
Ha 40-el döcög előttünk egy autó vagy éppen bevág elénk,azt mondják:na,ez meg nem bír magával?
Tényleg vigyázni kell,hogy mit mond az ember,mert mindent megjegyeznek,enyémek is tudnak olyanokat mondani,hogy csak lesek!Sajnos tőlem hallják,mert engem megnyugtat,ha káromkodok!Erről le kell szoknom!

Andi
Kép
aanda
 
 


sziasztok.

tali:
mivel, senki sem jelezte, melyik ip a jó, így legyen 15-e szombat ebéd után,13 ó után, ki-ki ahogy ideér.
Kérem jelezzetek vissza,ki jönne és küldöm püben az adatokat.
Vendég
 


Sziasztok! :)

Kicsit megint eltűntem, de sajnos kb. 2 hétig kórházban voltam, mert véreztem, és bent fogtak. :cry:
Most már minden oké, babák is jól vannak. Hematóma felszívódott, de kímélő életmódra vagyok ítélve...

Vissza még nem nagyon olvastam, de Hajninak nagyon nagy gratula Blankához! :)

Kép Kép
kismokus
 
 


Hunci :)
Ha tudunk megyünk, még majd előtte a napokban igyekszem jelezni.

Bandika :)
Balázs alapvetően kedves, de másokkal nagyon visszahúzódó. Itthon elemében van a játszótéren, meg olyan kis mulya tud lenni. Mindent elvesznek tőle, aztán ő meg csak áll és mondogatja halkan, hogy "Kérem vissza", amire a másik gyerek nagy ívben tojik. Meg amúgy is, ha más is felmegy pl a mászókára akkor az én fiam már jön is le róla. Egyáltalán nem is közösködik más gyerekekkel, még akkor sem hívják. Örülök, hogy nem kell bölcsibe adnom, mert még nagyon nem igényli a közösséget.

Kismókus :)
Vigyázz magatokra nagyon! Tudom, hogy nem lesz könnyű én a négy hónapot végigfeküdtem, és ha azt vesszük, hogy az első hónapról nem is tud az ember és Zsófi három héttel hamarabb jött akkor az több mint a fele. Szóval nehéz, főleg Klári baba miatt, de kíméld magad amennyire csak tudod.

Beszólások: Apukám szerel, és valamit elront. Dünnyögi magában, hogy "de hülye vagyok". Mire Balázs fél órán keresztül: Hülye papa, hülye papa :D

Oda vannak Balázs göndör fürjei, tegnap estétől mi is egy centis hajjal nyomjuk. Nagyon aranyos így is Balázs arca, de annyira sajnálom már utólag, hogy levágtam.

wish
 
 


Kismókus!
Vigyázz magadra. :) Pihenj sokat.

Andi!
Értem már a tengeres dolgot. :)
Hát az tutit nem könnyű két gyerek mellett az élet. Én most még sok mindent nem tudok elképzelni. Így könnyű hogy itthon vagyok azért mindenre jut idő. De hát ha elmegyek melózni gázos lesz. :(

Wish!
Dobj egy új képet Balázsról. Elhiszem hogy furi. Én Eszti haját sírattam meg mikor először körbe levágtuk eltüntek a fürtök de már megint fürtös.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kismókus :D
problémamentes babavárást kívánok ezek után!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi :)
Nekem így sem jut időm mindenre :oops: Pl. csak most megyek majd és végre kiteregetem, amit reggel kimostam. Plusz takarítónőm is van és gyanítom, hogy hamarosan az ebédet is rendelni fogom. Jövő héttől nincs segítségem és nem vagyok biztos benne, hogy bele fog férni a főzés. Igyekszem beszorítani azért, mert legjobban a saját főztömet szeretem :D
Majd teszek fel fényképet, de most a nagyszülőknél van Balázs és tegnap nem fényképeztük le hajvágás után.

Zsófi már két napja nem kakilt és egész délután itt erőlködött és sírdogált a kezemben. Most végre alszik, de ha nem kakil reggelig, akkor holnap adok neki kamillateát. Hogy nekem mindig hasfájós és szorulásos gyerek jut! Sebaj, azért szeretem őket :D

wish
 
 


Wish!
Mondjuk nekem külső segítségem nincs de a főzés minden nap megvan a takarítás csúszós néha de hát ez van. Bár szerintem ilyen szempontból könnyebb az ikrekkel mint a kis korkülönbséges gyerekekkel.

Remélem nem kell neki segítség és kikakilja magát szegény.

Tej témával mi a helyzet?

Andi!
Ti a héten mentek vagy már el is mentetek Balcsira. Jó időtök lesz.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hello!

Nos, mi is kórházban voltunk, Blankával. Vasárnap éjjel belázasodott (38.6 ), úgyhogy reggel kihívtam a gyerekorvost. Megbeszéltük, hogy bevisszük kórházba, mert úgy egyszerűbb a pisit meg a vért levetetni, mint a rendelőn keresztül elvégeztetni ezeket. A Madarász u.-i gyerekkórházba írta a beutalót. Ott közölték, hogy min. 3 napig bent kell maradnunk, elkezdik adni neki az antibiotikumot és csinálnak egyből lumbálást is, merthogy ez a protokoll. Akkor onnan gyorsan eljöttünk - nehogy már ágyúval lőjenek bolhára! Persze próbáltam egyezkedni velük, hogy csinálják meg a vért meg a pisit ambulánsan, az antibiot meg a lumbálást meg felejtsék el addig, amíg nincs rá konkrét indok, de ők ragaszkodtak a saját protokollukhoz, én se engedtem. Azóta hívták a védőnőt, hogy küldje ránk a gyámügyet, úgyhogy lehet, hogy megjelennek..., milyen már! :shock: :twisted: A védőnő normális, az tudja, hogy mi a pálya, dehát nem tudom, mi lesz!
Átmentünk a Bethesdába, ott is mondták, hogy túl pici, bármit jelenthet a láz, ott kell maradnunk. Úgyhogy ott vendégeskedtünk 2 napot, amíg megnézték a vérét, pisijét, koponya meg hasi uh-ot. A picit kevesebb fehérvérsejten kívül nem találtak semmit. De mivel még nagyon pici, és az ilyen kicsiket mindig időzített bombaként kell kezelni, elkezdték az antibiotikumot kedden. Tegnap hazajöttünk saját felelősségre. Persze itt se voltunk túl népszerűek, de mondtam nekik, hogy az antibiotikumot itthon is tudom adni neki, 10 percen belül max. meg ott tudunk lenni, hogyha vmi gáz van. Tegnapig még volt min. hőemelkedése, azóta már az se. Még várunk egy tenyésztést, remélem az is negatív lesz!
Ma reggel óta viszont olyan bénán szopizik, mindig kiejti a bimbót a szájából és mindtha fájna neki, ahogy szopizik. Szerintetek lehet szájpenész? Elkezdtem bóraxszal ecsetelni, hátha csak az! Vkinek volt ilyen?
Olivér az apjával volt, tükjól elvoltak! Viszont amióta hazajöttünk csak nekem szabad etetnem, altatnom. A szőnyeget meg a falat is összefirkálta filctollal, soha ilyet nem csinált még! Ráadásul dobálózik, ellenkezik, elég nehéz vele!
Ja, a két bent töltött éjszakát egy kempingszéken töltöttem, mert csak 3 baba-mama szoba van ott, és persze mindegyik foglalt volt. Ágyon is alhattam volna a gyerektől külön a folyosó másik végében. Elég gáz volt! Finom pedig közölték, hogy mennyire rossz döntést hoztam, és hogy ha lázas lesz újra, akkor mutassam meg orvosnak - vagyis hozzájuk ne vigyem vissza! :twisted: A mi háziorvosunk ráadásul szabin van, a helyettes meg tök képmutató és kétszínű, mint kiderült, dehát nem is vártam, hogy majd két orvos ellentmond egymásnak...
Bocs, ha hosszú lett. Szóval szájpenész-ügyben van vkinek tapasztalata?
20140901102739
 
 


Hajni, Bálintnak volt, valami rózsamézzel ecseteltem, gézlapot tettem az ujjamra és arra az üvegből, úgy töröltem végig belül a száját és nyelvét. Fehér lepedék szerű, de én soha semmi tünetet nem észleltem. Nem lehet, hogy fáradt Blanka, azért szopizik erőtlenül? A láz nagyon sokat kivesz egy felnőtt, egyébként egészséges emberből is, egy ilyen kicsiből meg főleg. Ráadásul alapból meleg van, de mellette nagy napi hőmérsékletingással. Szerintem keress mindenképp egy normális orvost, akiben bízol, legalább amíg szabin van a körzeti dokitok (ha abban bízol). Nagyon sajnálom Blankát, és téged is, micsoda idiótizmus, kempingszék egy 2 hetes gyerek mellett! :twisted: :twisted: :twisted:

dkata
 
 


Ma reggelig tökjól evett: 100-140-eket (bent mérni kellett ), már 4 kiló, kb. 700 grammot hízott a szül.-i súlyához képest, és pont 1 kilót összesen!

Kép
Kép
20140901102739
 
 


Kata,
én se látok se fehér lepedéket, se hólyagokat, ami afta lehet, de persze lehet, hogy csak én nem látom... Nem erőtlenül szopizik, hanem vmiért mindig elengedi a mellem, megszűnik a vákum, azért is gondolom, hogy fáj neki.
20140901102739
 
 


A tej nem jön nagyon? Mert azért is elengedheti, hogy nagyon sok van hirtelen a szájában és nem győz nyelni.. de ez csak ötlet... nincs tippem igazán. Esetleg mérd egy pár napig, hogy tudj róla, ha nem gyarapodik a súlya. A folyadék mindenképp kell neki.

Olyan nagyon szép Blanka, és már most nagyon csini!!! :lol:

dkata
 
 


De elég sok jön, azt észrevettem, de azzal mit csináljak? Fejni nem nagyon akarok, akkor még több lesz.
20140901102739
 
 


Hajni,nagyon sajnálom,hogy ez történt veletek,tesód nem is mondta!!!!!Remélem jobban vagytok már!!!!Puszillak!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Hajni! Pedig egy kicsit fejni kéne akkor a szopi előtt, amíg "dől"... ebben Orsi a profi, nekem Bálintnál sose dőlt annyi, hogy sok(kkkk) legyen neki. Tök jó lenne, ha csak ennyi lenne a "baj", hogy sok a tej. :lol:

Wish! Annyira aranyos lehet Balázs! Belesajdult a szívem is, mikor írtad a játszóteres sztorit (Kérem vissza...) - annyira édes lehet! Én se örültem volna még a közösségbe adásnak, Bálint se valami érett rá, bár a szomszéd gyerekekkel most elég jól elvan, de előfordul, hogy pl. rámotorozik a lábukra (mezítlábra!), direkt. :shock: Amikor viszon gyereknapon az oviban voltunk ott elég kis béna volt, konkrétan ráült egy nagyfiú a homokozóban (pedig csak ketten voltak ott), egy másik meg elkezdte tolni, bele a kerítésbe, és Bálint még nem is tud elég gyorsan szaladni ehhez... Lesz itt még probléma a közösséggel jövőre is. :? De addig is fejlődik. A kép amit tettél, nagyon jó, még milyen kicsi Balázs, mégis milyen nagy a pici mellett! :lol:

dkata
 
 


Hajni :)
Csak annyit fejjél, hogy meg könnyebbüljön a melled. Ha nem feszül, akkor ne fejjél.
Zsófi olyankor engedi el, amikor fáradt és nem akar szopni. Én meg szoptatnám, mert mennénk valahova... Na mindegy.
Illetve olyankor is elengedi általában, ha pukiznia kell. És valamiért nem csípi a bal mellem, abban kevesebb is már a tej, Lassan féloldalas leszek :evil:
Sajnálom a kórházat :( Remélem Blanka meggyógyult teljesen bármi baja is volt és nem ijesztget többet benneteket.
Nagyon aranyos a fényképeken!


Zsebi :)
A takarítónő nálunk most kellett a fekvésem miatt, de kényelmes úgyhogy egyelőre megtartjuk.
Tej van, csak a bal mellem lustább, ahogy Hajninak is írtam. Most mindig arra teszem rá Zsófit, aztán pótlunk a másikból ha kell. Zsófi 100 körülül szokott enni.
Kaka még mindig nincs :evil: Viszont akkorákat fingik, hogy lerepül róla a pelenka.

wish
 
 


Kata :)
Addig írtál, amíg fél kézzel pötyögtem :D
Pont azon gondolkodtam, hogy mikor tudunk menni anyósékhoz, mert már annyira találkoznák veletek! Anyós szerencséje :D
Most pár hétig még viszik Anyuék Balázst magukhoz és szombatonként hozzuk vissza, de már nem akarom sokáig engedni, mert amennyire kényelmes, annyira hiányzik is, amikor nincs itthon. Mondjuk Balázs nagy örömmel megy, legalább emiatt nincs lelkiismeret furdalásom.
Tegnap voltak Agárdon strandon, Balázsnak nagyon tetszett. Én is már alig várom hathetes kontrollt, aztán megyek én is strandolni!

wish
 
 


Wish, 6 hetes kontrollra én kb. 4 hónap múlva jutottam el, tök égő volt. :oops: Én most nem strandolok, mert Bálint a múltkor benyelt egy fosós vírust (vagy a strandon, vagy a keresztfiamtól, ezt nem tudom), de 5 napig ment a hasa és diétázott az én sovány gyerekem (nem volt szalonna meg tepertő, ki is akadt rendesen, viszont rászokott a ropira meg perecre :oops: ). Várom ám, hogy gyertek! :lol:

dkata
 
 


Kata, Wish,
szopi még mindig elég béna. :? Nem csak az elején, hanem végig elengedi a bimbót 2-3 szívás után, úgyhogy elég maratoniak a szopijaink.
Olivér is elég gyámoltalan lélek volt, moat már nem mondanám. Nem tudom, mi történt - talán tanult a többi gyerektől -, de most már ő az, aki ha túl közel megy vki hozzá, akkor az tuti pofont kap, vagy megver, esetleg megtép vkit. Játékot meg az istenért nem ad senkinek, még akkor se, ha nem az övé. Van, hogy fölkarol annyi vonatot, amennyit csak elbír, és azokat hordozgatja, néha leesik 1-2, de fölveszi buzgón, nehogy elvegye más. Hát jó sokat változott a fiam, no! Pedig én próbálom nevelni, elmondani neki mit hogy illik, de eddig nem sok sikerrel...

munka: szerintem is tök más lesz, nekem biztos, hogy iszonyúan fognak hiányozni, és alig várom majd, hogy találkozzam velük. Régen nem kívánkoztam haza, szerettem dolgozni, de most sokkal fontosabbak lesznek ők! Biztos fura lesz meg sz@r is eleinte, de azért már kicsit vágyom is emberi társaságra, pörgésre...

Lányok, Ti mit fogtok adni ősszel/télen a gyerekre body helyett? Trikó-hosszú ujjú ill. póló-hosszú ujjúra gondoltam, 104-es bodyt már nem tervezek venni...
20140901102739
 
 


Hajni!
Ez elég borzalmasan hangzik remélem megoldódik a szopi téma is és nem lesz már Blanka lázas.

Body helyett nekem már tavasszal is trikot hordtak bugyiba türve de ha neked még pelenkás én tuti bodyt adnék rá az a legkényelmesebb. Bár nekem is volt egy pár és ha a játszóra mentünk pelus nélkül is adtam rájuk mert nem jött ki a dereka de már nem veszek őszre. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajni gyönyörű Blanka! :lol: grtaulálok hozzá! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Mi a helyzet mindenki nyaral?

Andi!
Nem tudom mikor jöttök haza de remélem nagyon jól telt a nyaralás és mindenki ki tudta magát pihenni. :)

Hajni, Wish, Farkasok!
Aprókák hogy vannak? Tehetnétek fel képet róluk had gyönyörködjünk mi is.

Tényleg a minap gondolkodtam és milyen érdekes hogy az összes "csodababa" szinte mind lány. :) :) :)

Nagyon elkapott az utóbbi időben a nosztalgia el sem hiszem hogy ekkorák már a gyerekeink gyakorlatilag mindent értenek mindent megcsinálnak. Hihetetlen ha kérek valamit odahozza vagy elviszi a helyére. Hosszú idő után most vágyom először arra hogy belépjek a bűvös épületbe (Kaáli Intézet). Nem is hittem hogy valaha fogok így érezni. Az elején mikor elkezdtük a lombikot még "szerettem" odajárni aztán mikor rájöttem hogy azért itt sem fenékig tejfel az élet egyre jobban utáltam utáltam azt a jellegzetes illatot ami ott van most meg rendesen vágyom rá és megint úgy tudok rá nézni, gondolni hogy életem legszebb ajándékát nekik köszönhetem. Soha nem tudom ezt a boldogságot megköszönni nekik.

Bocsi de most ez úgy kikívánkozott. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Zsebi,
mindenben teljesen úgy érzek, mint te. A folyamat is stimmel. Most jutottam el oda, hogy én is úgy odamennék Krizsához, és megölelném, annyira hálás vagyok (többek között) neki.

Lányok, gratulálok a kisbabákhoz!

KépKép
lili73
 
 


Kriszták, boldog névnapot!

Boni, köszönjük! Fiadnak meg boldog szülinapot!

Zsebi,
én vagyok! :D Én is elgondolkodom mostanábn, hogy milyen nagyfiú már Olivér! Szinte mindent lehet vele már csinálni! Ellenben Blanka meg még olyan kis gyámoltalan, furcsa újrakezdeni. Kicsit várom azért, hogy "értelmesebb" legyen...

Wish,
mi újság?

Blankának azóta semmi baja, tökjó, hogy nem maradtunk bent a kórházban. Szopi is helyrejött, túlságosan is, éjjel állandóan eszik, úgyhogy sokat nem alszom. A nappalok jobbak, de azért kicsit strapás. Olivér állandóan simogatja, mindig mondja neki: "sia Banka, sia Banka! :lol: Blanka meg olyan kisbambán nézi, annyira cukik! :D
20140901102739
 
 


Zsebi, Hajni :)
Mi is megvagyunk. Én jó fáradtan, Zsófi egész nap szopna, ha rajta múlik. A napjaim nagy részét a kanapén ülve töltöm, miközben ő szopik. Amikor azt gondolom elaludt, akkor eszünk Balázzsal, illetve ha séta idő van, akkor megkísérlem levinni őket. Zsófi nem alszik a babakocsiban, csak ha előtte már jól bealudt, úgyhogy ez mindig rizikós. Ha felébred, akkor a játszótéren is szoptatok. Ha tudunk, akkor együtt megyünk sétálni Farkasokkal, Döme is aranyos, bár ő sem egy alvóbajnok. Szerencsére Balázs az estek nagy részében jól eljátszik itthon és a játszótéren is. Az autóban sem alszik amúgy, hanem teljesen belehergeli magát a sírásba, szóval nem nagyon utazunk. (Bár tegnap megjártam velük egyedül Fehérvárat, kalandos volt.) Legjobban kendőben szeret lenni, már a cici után.
Délután megpróbálom őket egyszerre altatni, ez többnyire sikerül olyankor van egy kis pihenőm.
Amúgy éjjel szerencsére egész jól alszik Zsófi, általában csak kétszer kel. Eléggé hasfájós volt, de most az infacol és az hogy elég szigorúan diétázom segített, most is szeles, de már nem sír annyit miatta. Semmi fújós, héjjas zöldséget vagy gyümölcsöt, semmi tejterméket nem eszem és minimális fűszerezést használok. Most majd kezdem visszavezetni a dolgokat, meglátjuk, hogy rosszabb lesz-e neki.
Nagyjából ez van velünk. Nagyon jó, de nagyon fárasztó is, de ahogy Balázzsal is eltelt gyorsan az eleje, gondolom Zsófival is elfog és akkor majd könnyebb lesz. Vagy más miatt lesz nehéz ;)

Majd teszek fényképet is, de most megyek aludni.

wish
 
 


Sziasztok!

Kismókus,
Örülök,hogy jól vagy!Pihizzél sokat!

Hajni,
szegény,jól megjártátok!Blanka végül nem kapott antibiotikumot?
Nagyon kis aranyos a képen!
Én is trikót fogok venni őszre,de a 92-es teszkós bodyk is jók még,mert nőnek a gyerekekkel együtt!

Bandika,
meló milyen?

Zsebi,
tegnap jöttünk haza Siófokról.Apu is velünk volt és a tesómék is a hétvégén,utána mentek át a saját szállásukra,de együtt strandoltunk.Szuper időnk volt!Délelőttönként főztünk,vagy csavarogtunk a városban.Utána a gyerekek homokoztak,sároztak,a 2 méteres csónakban fürödtek.Ebéd után aludtunk,majd mentünk a partra!Karúszóban bementünk a mély vízbe,nagyon élvezték!A kisvízben sároztak,Apu hátára iszapot pakoltak.Csütörtökön vihar volt,így elmentünk az élményfürdőbe,ahová a fiúkkal még sosem jutottunk el!Kár,hogy nem vittük a kamerát!4 órán keresztül vízben voltunk,csak 1x jöttünk ki inni 10 percre!Minden medencét élveztek,ugráltak,még a víz alá is lebuktak!
Szuper volt a nyaralásunk,még híztam is sajnos egy kilót.
Képeket később küldhetek át és feltennéd nekem őket ide?

Andi
Kép
aanda
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: