Új privát üzeneted érkezett!

Mi Palotán lakunk és az is közel van Dunakeszihez. Majd talán egyszer ott fogunk lakni. Nekem is van lakásom, a páromnak is van, most abban élünk. Talán majd a két lakásból egyszer lesz egy családi házunk.

Az unokatesódéknak kívánok mihamarabbi babásodást!

Remélem, hogy holnap Bogyó bukfencezni fog a pocidba, és jó kislányhoz méltóan szétrakja a lábacskáit! :lol: :oops:

rodina74
 
 


Ditus!
Hogy van a lelked?
Megnyugodtál egy kicsit?

rodina74
 
 


Tettem fel a babásba képet az ufócskámról. :D Meg a fürdőruciról, amit vettem.



vicky79
 
 

 
 

Bevallom, pont most csodáltam meg mind a két képet.
Bocsi, de tényleg olyan kis ufós. Nagyon ari, még nem is láttam ilyen képet! NAgyon érdekes felvétel, és biztos, hogy nagyon helyes baba lesz belőle!

Mi azzal szoktunk poénkodni, hogy mikor lesz már alien a pocimban.

A fürdőruhád valami fenomenális. Még nem is láttam ilyet! Nagyon jól néz ki, biztosan csinos is!

rodina74
 
 


rodina: Ilyen fürdőruhát kerestem és teljesen véletlenül találtam és nem is olyan drágán, mint amennyibe a neten lévők kerültek. Nálatok ha megfogan a baba, akkor mehet majd a vonalzódra, hogy Alien a pocakban. :D



vicky79
 
 


VICKY
Az Alien szindróma még csak majd most fog kezdődni. :)
Bogyó már csinálja egy ideje. Totál mint a horrorfilmekben.
Amúgy én a 17. héten voltam 4D-n és még akkor is tiszta ufofejű volt Bogyi. Két hét múlva szeretnék megint menni mert állítólag ilyen 25 hét körül a legjobb mert még bőven van bent hely jól látszik minden és már jó kis husis nem olyan kis csontika. :)

RODINA
Mosolyszünet van azóta is én nem szólok hozzá ő meg lightosan próbálkozgat. A szobából is ki szoktam menni este amikor már alvásra kerül a sor. Fogom a kis cumómat és megágyazok odakint a nappaliban. Az az ágy kinyitva rájöttem hogy kényelmesebb is mint a hálószobai. :wink: :)

Atyavilág egy szülőszoba c. sorozat megy a dunatévén és tisztha mazo vagyok hogy nézem :oops: :lol:
Mondjuk ez messze van a valóságtól úgy születnek itt a babák hogy egy csepp vér nincs sehol még a babán sem. Totál tiszta még egy kis magzatmáz-utánzatot sem kentek rá.

dita75
 
 


Twist,
dehogy kell Lili fülét kimosni!!! Pont az a lényeg, hogy nem mehet bele víz, mert tubusa van, vagyis nyitva van a dobhártyája, és a víz bejut oda, ahova nagyon nem kellene.

A babásba tettem én is képeket.

Bikfy,
csak alakult az a hő!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vicky!

Tényleg van ilyen vonalzó? Tök jó lenne, ha tényleg használhatnám holnaptól!

Dita!
Nagyon sajnálom, hogy még tart a mosolyszünet. De úgy gondolom, hogy minden rendbe fog jönni. Hátha tényleg változnak tőle a dolgok, és jól fog elsülni ez az egész.
Egyébként szerintem a terhesség ideje alatt minden párnak van egy veszekedése. Szerintem ez törvényszerű.

Jó ez a szülőszobás sorozat? Én egy időben meg akartam szerezni azt a sorozatot, amelyben úgy emlékszem 6 pár küzdött gyermekért, és azt követték nyomon. A címére nem emlékszem, valami olyasmi hogy génjeink.

rodina74
 
 


RODINA
Sejtjeink és ott forgatták a BMC-ben ahová én is jártam.
Nekem megvan! A végén már úgy bőgtem hogy alig láttam a filmet.
A netről is le tudod tölteni egyébként ha jól tudom.

dita75
 
 


rodina: Nincs, csak alá írhatnád. De majd megnézem, hátha. :D



vicky79
 
 


sziasztok,
bocsi, de most nagyon nincs időm, holnap is csak épp bekukkantok, emrt vendeégek jönnek és készülök Bencus első szülinapjára :lol: :lol: :lol:

Rodina,
rajtad a topic szeme!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kezem lábam csuriban érted!!!!!! Gyere reggel!!!!

jó éjt!
Vendég
 


tnati: Boldog szülinapot Bencének!



vicky79
 
 


Nati!
Kösz a szurkolást! Boldog szülinapot kívánok én is Bencének!
Jó éjt nektek!

Vicky!
Már azt hittem, hogy van valahol. De jó ötlet, majd megnézem én is, hogy van-e valahol ilyen.

Dita!
Igen, az az. A neten a párom nem találta, és azt nem tudtam, hogy meg lehet venni. Ez a sorozat még akkor ment, amikor férjnél voltam és akkor szerettünk volna gyereket. Én is végigbőgtem, pedig akkor még sehol nem tartottunk, nem jártam még meddőségi központba. De az az előző életem volt. :wink: A mostaniban ketten küzdünk a gyerekért, és a páromtól minden támogatást megkapok.
Valamelyik nap az Élet az anyaméhben című filmet néztem meg, és azt is végig bőgtem. Az ikres részt még nem is volt lelkierőm megnézni, de a hétvégéig biztos megnézem.

rodina74
 
 


Jó reggelt lányok!

Sajnos sok jó hírrel nem tudok szolgálni. Reggel a hőm leesett 37 fokra. Már tegnap is rossz érzésem volt a tesztteléssel kapcsolatban. Hát sajnos bejött. Teljesen negatívat teszteltem. Kétszer is.
Hát mit mondjak.... szóval el vagyok nagyon keseredve....
Nem hiszem el, egyszerűen nem hiszem el.

Egyet tudok, amíg tudok küzdeni fogok, hogy nekem is legyen saját babám!

rodina74
 
 


Rodina,
sajnálom a tesztet. De ha még nem jött meg, akkor lehet reménykedni, nem??? Vagy neked hamar ki szokta mutatni a teszt? Nekem Lili a 36. napon lett pozitív, Levi a 30. napon valami nagyon szemmeresztgetős.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina!

Kedves Zebrapárom, ne legyél elkeseredve! Nekünk is lesz saját babánk. Most mondjuk én még nem temetném a ciklust, a 37 fok az még bőven jó. Remélem, nem akarsz 38 fokon égni 9 hónapig. Várj még egy kicsit a teszteléssel. Lehet, hamarosan pozitív lesz. Ez még nagyon korai volt.

Puszillak és ölellek: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Tudom, hogy ez most nem a panaszkodás ideje és helye, de ez a hónap nálam is szarul alakult.

Jobbról eltűnt a tüsző, balra lett egy. Aztán kötelező időben api hányt, a hőm úgy szar, ahogy van, most meg én nyeltem be egy gombát. Tegnap óta Canestenezek.

Úgyhogy én mosolyogva, az esélytelenek nyugalmával várom a hó végét.

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszönöm a biztató szavaitokat. Majd még holnap mérek hőt, de szerintem ez most sem jött össze. Majd meglátjuk, hogy alakul-e még valami, de 10-es erősségű teszteket csináltam, és januárban a 14. napon a 25-ös teszten lett nagyon halvány a csík. Biztos emlékeztem először negatívnak néztem.

Még inszem előtt eldöntöttem, hogyha ez nem sikerül, nem próbálkozom több inszemmel, lombikra fogok menni.

A párom nagyon el volt keseredve, ő most ezt biztosnak érzete. Pont tegnap mondtam neki, hogy sajnos én nem így érzem. Valahogy rossz előérzetem volt.

rodina74
 
 


Bikfy!
Sajnálom, de hátha így fog összejönni. Teljesen nyugodtan fogod várni a mensit, ami majd nem fog megjönni! :D

Én úgy érzem egyébként, hogy elindulhatott valami, csak vagy nem tudott beágyazódni vagy valami baj volt az osztódás során. Hát ez van! HA vasárnapig nem jön meg, akkor még tesztelek egyet.
Pedig már úgy készültem, hogy itthon leszek, hogy a baba körül foroghatnak a gondolataim. Már kiszámoltam mikor szültem volna. Most meg mehetek vissza dolgozni, és megint várom majd a szeptember második felét.

rodina74
 
 


Rodina,
annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig én nagyon bíztam Benned, olyan jó volt olvasni a soraidat!!!! Hányadik napon vagy most??? Tudod, a hő leesik egy kicsit, amikor a baba beágyazódik. Nem lehet, hogy ez az??? Persze nem akarlak hitegetni, hisz biztos Te is tudod ezeket... de azért annyira szeretném, hogy babás légy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sok-sok ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Rodina,
nekem a 25-ös teszt mindig jobban színeződött, mint a 10-es. A 10-esen alig látszott valami, mikor a 25-ösön már igen. Nincs egy 25-ösöd otthon?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina, rohantam lesni a híreket, és nagyon sajnálom, hogy nega a teszt. Nem is erre számítottam:((((((((((( Basszus:-((((
Szerintem próbáld me 25-ös teszttel, mert nekem is az mutatta ki, a 10-es meg olyan furcsán működött nálam, nem is szeretem.
Na, most el vagyok keseredve én is:(
A rossz előérzeted mit jelent, mit éreztél meg tegnap? Aranyos a párod, hogy így bizakodott, nagyon kedves.)
Vendég
 


Látod Rodina, Linácska szerint is a 10-es nem mutat igazán erős eredményt. Az szerintem sem jó! Tehát még reménykedünk, jó?
Vendég
 


NAti!

Megkérnélek, hogy ne rólam végy példát.Te babásodjál szépen!
Ma a ciklusom 31. napján vagyok, és a pé+14. napján. Szerintem már ugrott ez a próbálkozás.
Pedig ebben a hónapban annyira pozitív voltam, és annyira jó volt minden. A párommal kirándultunk, pihentünk, tényleg olyan volt, mint egy álom. Ezt már csak megkoronázni lehetett volna. Hát a szülinapi ajándék is elmaradt a sorstól.
Lehet, hogy most egy kicsit csapongok, de ezek járnak a fejembe.

Linácska!
Lehet, hogy holnap csinálok egy 25-ös tesztet. De ez a midstream elég jó teszt.

Egyszerűen még mindig nem hiszem el...

rodina74
 
 


Twist!

Nagyon aranyos vagy! Valahogy úgy voltam vele, hogy azt éreztem, hogy mindenki biztosra veszi. Pár nappal ezelőttig még én is valószínűsítettem. Aztán 2-3 napja volt egy rossz érzésem. Tudod nekem elég hülye sorosom van. Nem akarok panaszkodni, mert mindenem meg van. Élnek a szüleim, a testvérem, van állásom, lakásom, és tényleg sokan szeretnek. De az életem mégis más dolgokban olyan kegyetlenül bánik velem. Nem csak a babásodásra gondolok, hanem vannak más dolgok is. Az élet nagyon keménnyé tett, még az anyám is ezt mondja. Néha nagyon sok dolgot elfolytok magamban, mert egyszerűen úgy érzem, ha szabad utat engedek az érzéseimnek, megbolondulok! Biztosan másnak is van ilyen. Szóval, éreztem, hogy ennyi pozitív dolog után, csak a hullámvölgy jöhet. Sajnos ez a sorsom. Viszont küzdök, mindig küzdök. A párom szokta mondani, hogy küzdő típus vagyok! Hát sajnos nincs is más választásom!
Küzdök tovább!

rodina74
 
 


Járt már valaki akupunktúrára?

rodina74
 
 


Rodina, na még ne keseredj el légyszi, még nem jött meg..._) Hátha nem is fog! :wink:

Úgy érted, hogy az élet kemény leckéket ad neked? Tudod, mert amúgy nekem is vannak ilyenek, sok-sok kemény leckét kaptam, padlóra is küldött .... szóval tudnék ezekről mesélni:(

Nem baj Rodina, akármi lesz, még tényleg nem szabad feladni, van még sok-sok lehetőség, tudod és ha sikerül, akkor egy pillanat alatt elfelejted a gondokat, meglátod. Fel a fejjel! :wink:
Vendég
 


Akupunktúrán nem voltam, de van róla egy jó cikk:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... aiorvoslas
Vendég
 


Sziasztok!

Nemvagyok még itt ismerős, de írtam már a másik tpoikban, az "első inszemre készülünk babásai"-ban. Tudnátok e nekem segíteni?

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Kaáliban hogy zajlik az első konzultáció és az inszemináció? Ugyanis mi jövőhéten szerdán megyünk oda. Fájdalmas? Légyszi valaki világosítson fel ha van tapasztalata ilyen téren! Ja meg hogy mennyibe került. :)

A most tesztelőknek szorítok! Remélem sikerülni fog. Amíg nem jön meg, ne adjátok fel!!!!

Köszi a segítséget előre is!

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!

A bp-i Kaáliba mész? ÉS ha igen kihez?

rodina74
 
 


Rodina,
én elég "földhözragadt" típus vagyok, nem nagyon hiszek a spirituális dolgokban. Ellentétben apu feleségével, aki volt látónál, és megkérdezte, hogy nekem lesz-e babám, mármint tesóbabám.
Azt mondta az illető, hogy igen, de csak akkor, ha nyitok a "túlvilági" dolgok felé, és valami ilyennek a segítségével. Na akkor elolvastam a Titok c. könyvet, meg elmentem kineziológushoz, azt még nem tartottam annyira vad dolognak. 17 hónap sikertelenség után, egy reménytelennek látszó hónapban (nem repedt meg időben a tüsző, apa spermái megfáztak, nem mozogtak, ismételni nem tudtunk, mert másnap már a Heim Pálban volt jelenésünk...), egy kineziológussal történt beszélgetés után már ott volt Levi. A 2. alkalomra már babásan mentem, csak még nem tudtam. Akkor állítólag azt a jelet küldte a tudatalattim, hogy nem vagyok kész egy baba fogantatására. Hát persze, mert terhesen nem tud újra teherbe esni az ember. :lol:
Szóval akár az akupunktúra is jó lehet, annak még némi tudományos háttere is van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Az első konzultáción elbeszélgetnek veled és a pároddal, miközben áttanulmányozzák a korábbi leleteidet. Minden korábbi anyagot vigyél magaddal, ami nekik kell, azt lefénymásolják maguknak. Közösen átnézitek a leleteket, és a doki rákérdez egy-két dologra, ami érdekli. Aztán meghatároz egy két vizsgálatot, amelyek még kellenek. Nekem szinte semmi nem kellet, csak egy 3cn. vérvizsgálatot kért. A következő hónapban pedig mehetett az első inszem. Az egész kb. fél óra volt. Egyébként biztos ez a nagy általánosság, és egy kicsit minden doki másképp csinálja.

Az első inszem úgy történt, hogy már a konzultáción nekem felírta a clostyt, amit a 3. naptól kezdve kellett szednem 5 napig. Majd a 10. napon volt egy Uh. és mivel azon minden oké volt, a 12. napon megcsinálták az inszemet. Az inszemnél reggel 9 körül odamegy a párod, leadja az "anyagot". Azt kb másfél óra elatt előkészítik. Neked csak akkora kell odamenni. Akkor felvisznek egy öltözőbe, ahol felveszel egy műtősruhaszerű valamit és elküldenek pisilni. MAjd behívnak és egy nőgyógyászati vizsgálóasztalra kell felfeküdni. Akkor majd jön a doki, és mielőtt megkezdenék bemutatják a párod anyagát, rajta a nevetekkel, és azt igazolni kell, hogy a tiétek. De ez csak egy egyszerű szóbeli igazolás. Aztán a doki felhelyezi a kis csövet és érezni fogsz egy kis hideget, mert akkor jut a testedbe az anyg. MAjd átmászol egy fekvőkocsira és eltolnak egy közösségi helységbe, ahol más inszemesek pihennek. Ilyenkor kötelező min. 20 percet feküdni. HA tudsz feküdj többet. Majd kapsz egy tesztet és már kész is vagy. A beavatkozás után velem nem mindig beszélt a doki. Még felírnak általában valami progeszteron pótló gyógyszert, amit szedned kell.
Szóval, ennyi. Egyébként minden olajozottan működik, és nincs kórház hangulata. Nem okoz rossz élményt. Kedvesek veled, és odafigyelnek rád! Ha van kérdésed, írj még nyugodtan!

rodina74
 
 


Linácska!

Már gondolkodtam a kineziológuson is, de valahogy aztán elsikkadt az egész. Ha még meg van az elérhetősége, és tudod ajánlani, akkor megköszönném, ha priviben elküldenéd. A húgom mondta, hogyha nem sikerül a mostani, akkor menjek el akupunktúrára, hátha segít valamit. Azt hiszem meg fogom próbálni!

Twist!

Tudom, hogy másokkal is történnek rossz dolgok, és másoknak is vannak olyan dolgai, amivel egész életükben küzdenek. Erre szokták mondani, hogy mindenki viseli a saját keresztjét. Nem panaszkodni akartam, hisz igazából nincsen rá okom, akik vakok, vagy mozgássérültek, azoknak sokkal rosszabb. De valahogy nekem soha nincs happy endes történetem. Biztosan én alakítom rosszul az életem, vagy pedig mindig minden téren nyerni akarok, és amikor nem sikerül, akkor azt érzem a világ legnagyobb csalódásának. Biztos a felfogásommal van valami baj, pedig most tényleg a sikerre voltam hangolva! De sebaj, holnap új nap kezdődik. És nagymamám kedvenc mondása éltet ilyenkor, amit az elfújta a szélben is mondanak: A felhők fölött mindig kék az ég. Egyébként ezért is választottam azt avatar képnek.

rodina74
 
 


Rodinám!

Már pozitívabb hangulatban talállak, ennek örülök. És valóban, a felhők fölött mindig kék az ég. Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Szard le az egészet, akkor majd tesztelünk szeptemberben pozit!!!

Vagy mit szólsz egy augusztusi spontán bébihez? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Megbeszéltük! De nem bánnám, ha te még ebben a hónapban tesztelnél egy pozitívat, csak úgy spontán!

rodina74
 
 


Rodi!

Megpróbálom előkeresni Neked azt az írásomat, amivel én először beléptem ide a csajokhoz. Akkor Linácskának írtam és Ditusnak. Egyik jobban oda volt, mint a másik. És nézd meg, most mindkettejük babás már. Én annyira nyugodt vagyok, mert tudom, hogy eljön a mi időnk is. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodi!

Ebben a hónapban? Nem tudom, volt-e esélytelenebb hónapunk eddig, mint a mostani. Már abban sem vagyok biztos, hogy megrepedt az a nyomi tüsző.

Szerintem összevárjuk mi egymást. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!

Nagyon szépen köszönöm a vigasztaló szavaidat. Most egy kicsit el is pityeredtem. :oops: Jót tesz a te hozzáállásod most nekem! Nagyon rendes vagy! Remélem, hogy a mi időnk hamarabb eljön, mint gondolnánk!

rodina74
 
 


Drágám, te azt még nem is tudod, milyen közel van már a mi időnk. Csak fel a fejjel!!!!

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, drága vagy! :wink:

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodina!
sajnálom. De ne add föl, fiog ez még sikerülni, hisz már korábban sikerült is. Szerintem folytassátok az inszemeket, mert nálad simán működik az is, ne terheld a szervezeted feleslegesen a lombikkal.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Köszönöm a szavaidat. Még nem tudom, hogyan lesz tovább. Majd a doki elmondja, hogy mire van lehetőségem. Néha úgy érzem, hogy versenyt futok az idővel. Tudod, lehet, hogy igazad van az inszemekkel kapcsolatban, de nem szeretnék tovább várni. :(

rodina74
 
 


Nos, akkor jöjjön az én belépő írásom, Rodina vigasztalására:

Kedves Lányok!

Igaz, hogy én egy másik topikba szoktam írogatni, de az én legelső topikom ti voltatok. Már időtlen ideje olvasgatlak benneteket, nagyjából tudom, kivel mi történik. Küldenék nektek (különösen Ditának él Linácskának) egy történetet, remélem sikerül erőt merítenetek belőle:


Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit.
Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett. Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben:

Az Isten jó. Bár nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!




Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodinám!

Szóval nem ám elkeseredni, gondolj a pillangóra és a virágra. Most hernyót kaptunk és kaktuszt. De mint a mesében, ez is ki fog virágozni egyszer. És mondom, azóta Lina és Ditus is kismami. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bocsi nem olvastam vissza most csak gyorsan Twistnek mert írta a másikban hogy ő is rosszul van a melegben. Én megvettem azt a homeos szert amit a várandós csomagban ajánlanak erre a problémára. Úgy néz ki hogy beválik mert ma délben mentem fel tök egyedül a dokihoz úgy hogy előtte elszopogattam 5 szemet.
Rekettye hőség volt mégsem ájultam el. Remélem hogy ezzel a szerrel át tudom már vészelni a hátralévő kánikulát.

A másikba leírtam hogy mi volt ma a dokinál, jobban mondva mi nem.
Akit érdekel elolvashatja, mert most rohanok főzni ugyanis holnap megyek fel anyuékhoz és csak pár nap múlva jövök haza.
Estefelé ha lesz időm még felnézek és visszaolvasok! Puszi.

dita75
 
 


Rodina,
www.szarvasedit.hu Elvileg kecskeméti, de mintha mondta volna, hogy szokott Pesten is rendelni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina, Bikfy,
este jövök és igyekszem én is valami szépet írni. MOst nem tudok, Bence egész nap nem alszik, s amúgy is nagyon rohanós napunk van.
Vigyázzatok magatokra és én amondó vagyok, hogy Rodina, ha jólesik, engedd szabadjára az érzéseidet, jól sírd ki magad!!! Tudom milyen a remények után negatívat tesztelni :cry: :cry: . Este jövök!!!
Vendég
 


Ditus!
Boldog névnapot!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Bikfy!
Nagyon szép a tanmese. Sajnálom, hogy ennyire kell vigasztalnotok engem.

Linácska!
Köszönöm az elérhetőséget, szerintem ma még küldök neki egy emailt.

Nati!
Bencussal törődj! Most már azt hiszem, szépen lassan megnyugodtam.

Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavait, jól esett, hogy ápoltátok a lelkemet.

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: