Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi! Teszvesz liciten találtam egy csomó Moncsicsit,van uj is jó áron;)

Jóéjt mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok kismamik!

Jottem életjelet adni magamról ! :lol:

Megérkeztunk Horvátországból vasárnap késon este, de hamarabb nem jutottam számítógephez, úgyhogy azért jelentkezem csak most!
A kirándulás nagyon jó volt, furodni nem sokat furodtem, inkább csak áztattam a lábaimat, de egész napokat kint voltunk a tengerparton az árnyékban. AZért lett színem így is, aminek nagyon orulok, mert hozzá voltam szokva a szép barna borhoz :roll:
Ma napkozben órák hosszat próbáltalak benneteket visszaolvasni, kb. 3-4 oldalat sikerult, de még sok elmaradt....no majd megpróbálom bepótolni!

Orulok, hogy mindenki jól van :!:

Jovanna, fogadd oszinte részvétem :cry: , sokat gondoltam rád, amíg nem voltál, hogy vajon mi lehet apukáddal......

Meglepve olvastam, hogy valaki feltorte a jelszavunkat....nem azért csajok, de én arra tudok gondolni, hogy nem valami rosszakaró a ludas a dologban, hanem szerintem valaki kozulunk, aki gyakran jár az augusztusi fórumba és ide már szinte nem, lehet, hogy O felvetette az ottani fórumon, hogy legyen nekik is ilyen gmailos fiókjuk, csak biztos véletlenul a mienkbe rakta fel az O táblijukat .... :roll: hmmm, szerintetek???? Hát inkább legyen így, minthogy valami kretén ilyennel szórakozzon.......de azért jó lenne ha az az illeto jelentkezne, hiszen nem veszzuk le a fejét, gondolom, nem akart rosszat!!!

Moncsicsi, szóval te engem ilyen hamar elfelejtettél, hogy nem is kuldted el az új jelszavat ??? :shock: Nem vagyok 2 hetet és már nem is hiányzok senkinek??
Na jó, csak vicceltem :D :D :D

Jajj, csajok, nagyon elkezdtem parázni a szulésen, meg hogy még szinte semmink nincs megvéve és a babaszoba sincs elkészítve......úgyhogy ma nekiálltam bababútort keresgélni! En is komplett szettet keresek,kiságyat jó széles pelenkázó komóddal és egy szekrénykével! A babycenter weboldalán találtam nagyon helyeskéket, /Gyorben és Sopronban van uzletjuk/, de egyenlore nem tudom az árakat! Ma lekértem toluk emailben, ha megkuldik, akkor megosztom veletek, akit érdekel és aktuális a dolog!

Babakocsi ugyben még mindig nem sikerult dontenem, de van 4 alternatíva, csak szeretném mindet látni éloben!

Csajok, aki rendelt a szopipárnásoktól.....rendeltetek ágynemugarnitúrát is? Es ha igen, akkor melyik anyagból, mintából? Mennyire vagytok vele megelégedve? Mert én is vacilálok rajta erosen, de nekunk el kellene mennunk érte személyesen Budapestre, mivel Szlovákiába gondolom nem kuldenék ki, csak belfoldre!
Kuldene képet róla, aki rendelt toluk, hogy hogyan néz ki éloben?
Elore is koszonom!
ginuska
 
 


Hello Lányok!


Ismét kukorékolok :roll: egyszerűen akárhogy erőlködök, férjem felkel és onnantól nincs tovább alvás :roll: amikor indul dolgozni, akkor meg csattogok utána a bejárati ajtóig, hogy még adjon puszit, mint valami kisgyerek :D nem bírom, ha külön vagyunk :lol:

Mondjuk abból a szempontból nem rossz, hogy megint korán keltem, hogy már 6-kor feltettem főni egy rakat kukoricát, hogy ne napközben kelljen melegíteni a lakást 40 fokban!!! Ma mást nem is főzök, mert anyumnak+nővéremnek névnapja van, úgyhogy este megyünk vacsizni, meg anyum holnapra is főz nekem :P
Azért a kakaó már lecsúszott :D

Húúú, tegnap Lelle isteni volt!!! Idén nyáron először FÜRÖDTEM (mondjuk ez túlzás, inkább pancsiztam :lol: ) a vizifotel segítségével!!! Lényeg, hogy kezem-lában a vízben volt és hűtöttem magam! Plusz hason is tudtam napozni, mert a fotel közepén pont van egy bemélyedés, ahova bepasszol a pocakom :D
Este fél 9-re értünk haza. Esküszöm, Lelle ezerszer jobb, mint Siófok, ahol már szinte csak ribancok meg ci****ok korzóznak meg 12 év körüli fiúk - lányok full beba**va :roll: Lellén rengeteg fiatal család (pont ilyen mi korunkbeli) van, sőt szinte csak ilyenek vannak a strandon is, az éttermekben, mindenhol! És nincsenek olyan durván elszállva az árakkal...a homokos strand meg egyenesen szuper! Kár, hogy nem vittünk fényképezőt, de nem mertem, így hogy mindannyian a vízben voltunk...

Ja és Moncsi, a sétálóutcán láttam egy AKKORA Moncsicsit, hogy kb. derékig ért nekem :!: :!: :!: Tudod mennyi volt??? 16500!!! De vérzett a szívem, olyan gyönyörű volt!!!

Engem pont tegnap hívott a védőnőm, hogy pénteken meglátogat, hozza a vérnyomimérőt meg a szívhanghallgatót, ne nekem kelljen elmásznom hozzá ebben a melegben. A 30. heti UH (jövő hét péntek, jajj de várom!!!) után meg megcsináljuk a cukorterhelést :roll:
Vendég
 

 
 

Sziasztok Lányok,remélem mindenki jól van ebben a nagy melegben.

Csibe jók a képek,szép helyen vagytok jó pihenést.

Írom a tel.számot ahol vettük a hordozót és a mózest.Van nagyon sok babakocsi ,hordozó stb.új és újszerű is jó árakban.
A csaj neve Enikő 06 30/67 77 318
18.kerületben van.
Ha valakinek szüksége van még valamire szerintem hívja nyugodtan és küld képet vagy kilehet hozzá menni megnézni a cuccokat.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Gina
Klassz lehetett a tengerpart :D. Én is voltam ott párszor de már jó sok évvel ezelőtt.... nem találkoztál sündisznókkal? :)
Lehet hogy egyébként igazad van és valaki közülünk osztotta meg a jelszót - valószínűleg nem csúnya szándékkal :wink:
Egyébként meg ne idegeskedj, én sem vettem még meg amiket kell, majd szépen lassan elkezdem...ha a munkát abbahagyom :wink:

Betty
Anyósoddal nehéz lehet, nem jó ha mindíg nyel az emeber és nem mondhatja meg a magáét... :roll: A párod gondolom akkor az a hirtelen típusú ember, de biztos hamar lecsillapodik, nem? Hát ez akkor jó, ha te nyugodt tudsz maradni, és nem veszed a lapod :wink: Mennyire lett magas a cukrod?

Csibe
A Naygi palacsintázója ezek szerint több városban is van :) Én is kedvelem, bár évekkel ezelőtt színvonalasabb volt...Hálóing bizti nagyon cuki :lol:

Paris
Lelle tényleg klassz hely, Boglár is hasonló 8). Miért nem mardtatok pár napra?

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Őzi, maradtunk volna...! :( Majd meglátjuk belefér-e a keretbe vagy maradnak az egynapos "nyaralások"...
Vendég
 


ginuska írta:
Csajok, aki rendelt a szopipárnásoktól.....rendeltetek ágynemugarnitúrát is? Es ha igen, akkor melyik anyagból, mintából? Mennyire vagytok vele megelégedve? Mert én is vacilálok rajta erosen, de nekunk el kellene mennunk érte személyesen Budapestre, mivel Szlovákiába gondolom nem kuldenék ki, csak belfoldre!
Kuldene képet róla, aki rendelt toluk, hogy hogyan néz ki éloben?
Elore is koszonom!

Szia!
Én a Vaterán vettem nagyon olcsón (3500 Ft) szopipárnát. Ettől a csajtól: http://www.vatera.hu/kismamaparna_szopt ... 75539.html
Mivel ők készítik, jó sok féle minta van, nézd még a vaterás lapon, de ha nem tudsz licitálni, nekem még megvan a telefonszáma is, tudsz személyesen is érdeklődni. Szerintem simán elküldik Szlovákiába is. Még mindig olcsóbb, mint 8000-ért a boltból.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


mrsparis írta:Húúú, tegnap Lelle isteni volt!!! Idén nyáron először FÜRÖDTEM (mondjuk ez túlzás, inkább pancsiztam :lol: ) a vizifotel segítségével!!! Lényeg, hogy kezem-lában a vízben volt és hűtöttem magam! Plusz hason is tudtam napozni, mert a fotel közepén pont van egy bemélyedés, ahova bepasszol a pocakom :D

Hihi :lol: elképzeltem :lol: hason fekve a stand közepén, égnek meredő popsival... :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Szopipárna: nálunk 4500-ért lehet kapni a Városi Piacon, az szerintem bazi jó ár, de asszem nem veszek, legalábbis aludni nem, mert a férjem nem túl jó alvó, szerintem meg is bolondulva, ha csörögnék-zörögnék vele :lol:
Vendég
 


SZIASZTOK LANYOK! :)

"Kisse" elmaradtam a topicbol, most meg azt sem tudom honnan kellene kezdenem a visszaolvasast. Szerintem remenytelen :D:D:D:D
Annyit irtatok hogy hetekig tartana a mazsolazgatas!

De orommel latom hogy mindenki jol van, egyben !!!! :D Ez a fo.

Nalunk is minden OK.

Kis update:


Babo OK. tegnap este neztek az UH-n, minden ott es ugy van ahogy annak kell lennie.

A cukrom alakul, de meg nem tokeletes a doki szerint, igy jovo heten ismet tesztelnek, utana vissza a diabetologiara. :)
A nappali cukorszintjeim mar jok, tartomanyon beluliek. (Ez is valami)

A dokim szerint a baba eleg lent van (szerencsere mehszaj teljesen zarva most is!) ezert sokat kell pihennem.
(Umm, egesz nap vizszintesben vagyok szinte most is........ jaaaaaaaj.) El vagyok tunyulva mar nagyon, hehehe. :D

Szoval ez van:D

Kitartas a nagy meleghez lanyok!!!! Remelhetoleg tuleljuk az Augusztust valahogy! :mrgreen:

puszka!

sünciboglya
 
 


Csibe elküldenéd nekem is a szopipárnás csaj tel.számát mert még nem vagyok regisztrálva a vaterára és ez valóban nagyon jó ár.Már nagyon kipróbálnám én is ezzel a párnával az alvást mert már egyre rosszabb.Az éjszaka alig aludtam. :? Tegnap jól felidegesítettem magam és egész éjszaka csak az járt a fejemben ,még álmomban is.Úgyhogy most jó fáradt vagyok és rossz a hangulatom is.Úgy érzem világgá futnék. :?

Mrsparis napozásod valóban érdekes lehetett :D
Dehát Te vagy a napfürdőzés lánya :D ezt a színt csak irigyelni lehet tőled. :? Azért vigyázz a napon :!:

Palacsinta:ez ismét jó téma így ebéd előtt úgy érzem ennek az lesz a vége,hogy nekem is sütnöm kell a napokban,mert nem bírom tovább. :shock:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Szia Sünci végre vissza jöttél. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


kicsike:
A szopiparna nagyon szuper, en 15. hetes korom ota mar vele alszom, varrtunk is ra egy plusz huzatot hogy minden heten lehessen mosni, imadom!!!! Mondjuk apa parszor belegabalyodik ejszaka, de egesz jol megszokta o is mar :D



Eppen a TeszVesz-en kinlodom, kizartak azt a felhasznalot akivel pont ma kotottem volna egy jo kis uzletet. :(
3 tetel 31 ezer bolti ar helyett 22 ezereret, odaadta volna. Hat ez az en szerencsem.....

sünciboglya
 
 


jah, a szopiparna.hu-n vannak jo parnacskak, ott adnak hozza utantolto golyocskakat is es van ezer fele huzatminta, + pothuzat, stb.
Gyonyoru agynemuk, stb.

:D

sünciboglya
 
 


anyabebi:

Tegnap akadtam bele a TeszVeszen egy felhasznaloba, anyabebi neven :D:D:D:D Csak nem teged talaltalak meg ? :D:D:D:D
(Baba-mama kategoriaban, asszem pelenka, vagy gyermekruha licitnel?)

:D

sünciboglya
 
 


Sziasztok Drágák! :D

Csak gyors életjel: minden ok, vendégségben vagyunk, Vasárnap este tudok visszaolvasni és írni :P

Mindenkinek pusssssz, Magatokra, Babákra vigyázni! :wink:

tillidian
 
 


Hello kismamik!!!!

már letettem a kis szarosomat aludni, ezért jelentkezem, de megpróbálok rövid lenni, mert nekem is le kellene feküdnöm!!!

sziszkó: de aranyos vagy!!! átadom a puszit a "nagy" lányomnak, hamarosan már személyesen is agyon puszilom majd!!!

anyósról: hát igen, sajnos ez nagy probléma most. A cukron kívül azon is kell aggódnom valyon ki vigyáz majd a kicsire. Olyan tipúsú ember, aki nagyon jó lelkű, aranyos, de állandóan panaszkodik, nyavajog. Nem is értem, hát semmi jót nem talál ebben az életben?? Ha elhívják vendégségbe, esküvőre, keresztelőre, azért nyavalyog, hogy semmi kedve elmenni. Legszivesebben egy hegyen élne az állataival (kecskékkel főleg) és ez biztosan boldoggá tenné őt. Sokszor mondja is. Minden nap azt hallom mennyi mindent csinált és milyen fáradt. De tényleg, borzasztó lehet az élete :wink:
ami meg a kicsimet illeti: az első életévéig szinte alig láttam anyósomat, majd lassan lassan elkezdte őt látogatni s néha el is vitte magával a szomszédba. Ki érti ezt?? Valószinüleg inkább teher neki mint öröm- de bárcsak tévednék!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Őzike: Te kérdezted mennyi lett a cukrom? hát azt most hiába írom itt le, mert nem mol-ban van, hanem mg-ban. Itt a normális éhgyomorra: 56- 110 mg-ig, és ez még ok is volt: 81 lett, de az 1 órás 50mg-cukor bevétel utáni értékem 170 volt, ami magas. Elvileg 140-ig mehet csak fel.
Holnap megyek ismét terhelésre és már előre "diétázok", sőt, azt mondják 12 órával a vérvétel előtt nem is szabad semmit ennem...de valahogyan majd csak kibirom, csak legyen jó az eredmény!!!
kérdeztél a férjemről is: eléggé "hirtelen tipusú", de sajnos nem csillapodik le könnyen, csak ha nem szólnak hozzá. Hogy meg tudom e állni? Hát, ez igazán nehéz, de a kisfiam érdekében muszáj!!! Ha veszekszünk, ebből a kicsim ne sokat érezzen-ő nem tehet semmiről!!

Sünci!!!: Welcome back!!! De jó, hogy jöttél!! te is szenvedsz a cukorral, mi? De legalább a napi értékek jók. Így nagyon jó esélyed van arra, hogy megúszd az inzulint. Nekem anno nem sikerült!!! Kitartás, már nincsen sok hátra, utána meg elmúlik úgyis magától!! (ezzel most saját magamat is vigasztalom :D )

Lányok, Kopee-val mi van?? Írt valaki neki sms-t? Reméljük tényleg csak pihen, nyaral és azért nincsen ránk ideje!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Olvasás üzemód nálam is. Férjem végre 3 nap 12 meló után otthon van. Ki kell élveznem, mert holnap este újra megy, mondjuk utána otthon lesz hétvégén. De már annyira rossz volt egyedül. :cry:

Csak hogy csigázzak mindenkit: Gofrit sütök :D :D :D

Tegnap volt a 3 éves házassági évfordulónk és lehet este megyünk vacsizni is.

Sziszkó! Lipótra feltétlenül menjetek majd el nyaraláskor. Már mindenki azt dicséri nekem, akivel találkoztam. Tőlünk 30 perc kocsival, szóval nincs messze.

Lelle! Mindíg jó hely volt. Jobb, mint Füred, Siófok, stb....

Nagydinnyém(mostanában így is hívom a Törpit) most be van keményedve. Pihizek majd egy kicsit.

Szép napot!

Sztercsi
Vendég
 


betty:

Kitartas a cukiteszthez. :(:(:( Nagyon rohadt dolog ez!
De majd csak tuleljuk mar ezt a "kis idot". Utana talan telezabalhatjuk majd magunkat. (En mar tervezem is mivel utom ki magam teljesen!!) :mrgreen:

sztercsi:

Cukrosok neveben a GOFRI tema brutal !!!! Folyik a nyalam kifele a szambol...... pedig meg nem is tertel ki arra hogy mivel lesz az a gofri megtoltve. JAJ:D:D:D:D:D

sünciboglya
 
 


Sziasztok! :D

Judy nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!!

Betty
"akkor teljesen kiüritenék a zsebeinket-még pelusra meg tejre sem maradna!!!!"
a tej az ingyen van :lol: :lol: :lol:

Sziszkó
Igen, nekem is azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva találkozunk, tehát a 31. héten. De azt nem mondta, hogy vérvétel is lesz. :shock: pffúúú de jó :?

elszállt hszek: én meg miután megírtam ctrl+c. :wink:

Csibe
nutellás-meggyes paalcsinta nyammíííí :twisted: :lol:

Trixi
köszi,akkor majd megnézem! :lol:

Ginuska
De jóó, hogy végre újra itt vagy!!! :lol:

De egy októberi kismama mit keresne az augusztusi topicban? :roll: Mert még ha szeptemberi vagy novemberi lenne...na de augusztus. :roll: Ennyire negatív nem lehet senki, hogy azt higgye, hogy ennyivel előbb fog jönni a gyereke! :lol:

Természetesen megy az új jelszóó! :oops: :lol: :lol:

ágynemű: mi a brendonban vettünk, csillagászati áron. :roll:

Eszti
"a fotel közepén pont van egy bemélyedés, ahova bepasszol a pocakom"
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj ne is mond, a nagy moncsicsit :roll: a másik szerelmem Füles barátom, és múltkor láttam abbóli s derékig érőt 30 ezerér. :evil: :roll:

Mia
De jóó, hogy Te is újra köztünk!! :lol:

Till
érezzétek jól magatokat, aztán jönni vissza vasárnap! :wink:

Betty
anyóspajti :evil: :evil:

akkor mért nem költözik egy hegyre a kecskéivel? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Kopee: nem írtam végül smst, mert nem merek. :oops: :oops: nehogy tolakodásnak vegye vagy ilyesmi.
:oops:

Csajok
hallottátok, hogy tegnap meg bányatóba fulladt Szigetszentmiklóson egy 4 éves kisfiú? :( :(
Vendég
 


Sztercsi a gofri is nagyon jó az is jöhet,de most ettem egy szelet marcipán tortát,hogy csillapítsam az édesség utáni vágyamat. :D
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT :!:
nekünk aug 12.-én lesz a 4. :D
Már én is várom az a nap mindig egy kicsit más mint a többi.
Vacsi,romantika stb...igaz most így pocakkal kicsit érdekesebb lesz de legalább itt van szerelmünk gyümölcse. :D :D

Képzeljétek azthiszem mégis csak lesz neve a mi Kicsikénknek :!:
Már csak 3-név van a listán és már nagyon közel járunk a végső döntéshez :D
már ideje nem?
[/i]

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike
nekünk 7.-én lesz az 5. :oops: :oops: :lol:

név: de jó véégree!! :lol: majd megosztod velünk ugye?? :P
Vendég
 


Monica hallottam a hírt nagyon elszomorító.
A kis Roland aki szintén 4 éves volt az is nagyon sajnálatos és szörnyű,Őt a szomszédasszonyomtól hallottam mert a kisfiú anyukájával tartják a kapcsolatot.Van egy 2 éves kishuga.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


vcsibe, koszonom szépen a tippet, tényleg nagyon jó árban van!!!
Én a szopiparna. hu -ról akartam rendelni, ott 4200 Ft-ba kerul, az sem sokkal tobb, csakhát gondoltam, ha el kell menni érte személyesen, akkor egyúttal rendelek toluk ágynemugarnitúrát is, ne csak egy párnáért menjunk, de azóta sokkal szebbeket láttam itt nálunk Szlovákiában szintén interneten, úgyhogy az ágynemugarnitúrát még átgondolom ! :lol:
De szopipárnát mindenképp akarok, mert nagyon jol jonne alvásnál!!!

Légyszi kuld el priviben a tel. számát az illetonek és akkor személyesen megbeszélem vele, hogy el tudná-e kuldeni ide hozzánk is a csomagot!
ginuska
 
 


Monica persze,hogy megosztom veletek is :!: :D
Most még azért nem szeretnék írni semmit mert még csak 90%
a második neve tuti,hogy Gergő lesz mint az Apukája ebből nem engedek!! :D szerintem ez is nagyon szép név ,legalábbis nekem tetszik.
NAGY GRATULA NEKTEK IS A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOKHOZ :D :D így előlegben is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Kicsike,
pontosan hol van ez a bolt, amihez most írtál telefonszámot? Ez nem a pelenkás ugye? Vagy ez nem is rendes bolt, be kell jelentkezni?
Amúgy nekünk aug 13-án lesz, szintén a 4. házassági évfordulónk :D

Sziszkó,
ha jól emlékszem minden adatot beírtam a baba nevén kívül, de az még mindig nem dőlt el, mi két név között vacillálunk :)

Kérem szépen én is az új jelszót! :)

De most mindjárt meghalok a melegtől, pedig eddig egészen jól bírtam, azt hiszem lezuhanyzom.

chardonnay
 
 


Sziasztok!

Én Kopee-ról annyit tudok,hogy a blog oldalon ír rendszeresen és szerencsére sztem mindien rendben van.

Hogy bírjátok ezt a hőséget?

Eszti! Hétvégén akarunk menni balcsira,köszi a tippet :wink:

Palacsintát akarok!!!!!!!!!! :shock: :lol:
Vendég
 


Monica,
igaz, mit keresne egy októberi az augusztusiak kozott :D :D :D , na de sose lehet tudni ?!!!!
Hirtelen a szeptemberiekre gondoltam tegnap, :oops: :oops: :oops: , mert oda sokan járnak kozulunk !!! Mondjuk én tuti megszulok még szeptemberben, mindenkinek szept. végét is mondok, ha megkérdezik, mikorra várható, de én csak hozzátok járok :wink: , a tobbi fórumba eddig még bele sem olvastam :roll:
Na rohanok, megyek kismamatornára....remélem bírni fogom :roll: 1 óra a torna utána 1 óra szulésfelkészíto /eloadás, légzésgyakorlat, stb/
további szép napot!
ginuska
 
 


Chardonny ne halj meg!!!!
Az amit írtam nem üzlet hanem magán lakás és annak a pincéjében van.Nemes utca 121.Érdemes előtte rácsörögni a csajszira mert nembiztos,hogy othon van amikor mentek.Sokmindene van érdemes megnézni.Mi például szombat este voltunk úgyhogy időben rugalmas,és kedves is.
A pelenkás is a 18.kerületben van de az rendes üzlet és ott sem csak pelusok vannak.De ő házhoz is szállít mindent.pelust babakocsit járókát stb..Szomszédaim mindig tőle rendelnek pelenkát mert olcsó a mini 27és 49,6Ft.közt van a midi:28-49,9Ft.-ig.Textil pelenka 69x69cm.200Ft./db.,Én is rendeltem tőle Pampers újszülöttet 45,1Ft./db és 43db van egy csomagban.de mostmár este tényleg felteszem az árlistát.
GRATULÁLOK NEKTEK IS A HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOKHOZ :!: :D
Úgy látszik mi beelőztünk 1 nappal :D hát igen nekünk pénteken volt mert ragaszkodtunk a helyhez és már csak ez a péntek volt szabad.De felejthetetlen volt!!!!!
Hozok róla képet csak valaki mondja meg ,hogyan kell ide feltenni mert már annyiszor próbálkoztam és nekem sosem sikerül. :evil: :evil:
Mit szúrok el állandóan????????????

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


kicsike:
en is kerem szepen a pelenkas bolt elerhetoseget. :)

sünciboglya
 
 


Jelentem, egy frissítő zuhany segítségével életben maradtam :)
Kicsike, a babával viszont ugyanott járunk :D
Köszi a tippet, a 18.kerületben lakom, szóval egész biztos meg fogjuk nézni.
Kép ügyben sajnos nem tudok segíteni, még nem próbáltam.

chardonnay
 
 


Most jártam Gmail-en nagyon szépek a babák ,a pocakok ,a gyerkőcök éa a szülők vagy jövendőbeli szülők is csinosak vagytok nagyon.Az esküvői képek is szépek :D :D


Pelenkás címe tel.száma:Bp. 18.ker.Ipacsfa-Tövishát u.sarkánál.
nyitva:h-p.11-18
szo.10-14.
tel.szám:30/97-16-663
Kiszállításnál a miminum rendelés 5000Ft.
Emailben küld nekem is képet a fa járókáról 1m.x1m.állítható magasságú.az árat is megírja pontosan de előreláthatólag 15 és 18 közt lesz.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


kicsike: koszi a cimet!

sünciboglya
 
 


Ezt a 18.kerületi címet megnézem én is,mi is itt lakunk;)

Elviszem egy barátnőmet is,mert neki meg most pici a babája.

Köszönjük a tippet!
Vendég
 


hello Lányok,

megjöttünk tegnap éjjel a Balatonról, csodás volt ez a néhány nap. Szárszón voltunk, rokontól kölcsönkapott házikóban :D
én vidáman lubickoltam a tóban, rem semmi gond nem lesz 8)

szintén rokonnak görög felesége van és most keresztelték a 9 hónapos Achilleszt :D , Betty, gondoltam Rátok :lol: Tegnap náluk vacsoráztunk, vicces banda.

Anyabébi: képkivágás. Letöltöd a programot és elkezded az adott videot lejátszani. Amit ki szeretnél vágni, ott nyomsz egy 'P' betűt. Azonnal elmenti az aktuális képet, kiírja, h hova. Na, ezt kell megjegyezni alaposan. :P

Jovana, szívből sajnálom ami édesapáddal történt :cry:

Ez mekkora gáz, h illetéktelenek mentegetnek a gmail-re. Monicanak már írtam privit, kértem szépen jelszót :shock:

Babám rendkívül aktív a napokban, most voltunk jógán, ott is pörgött rendesen. :)

évfordulósoknak nagy gratula!!!! :D :D

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Egy pár napra Balcsin voltunk, meg kell hagyni, ott is jó meleg volt...

Megkaphatnám én is az új gmailes jelszót.

Jó sokat írtatok, csak győzzelek Titeket olvasni.
pocok001
 
 


és ami fontos, de elfelejtettem: Mammystic kismamaboltban minden termékre 50% kedvezmény van.
Lőttem egy fehér lenvászon halásznacit 2900.- ért.
http://www.mammystic.hu/kezdo.html

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Hú,mire végigolvastam ezt az oldalt,kb fél óra telt el! :lol: :wink:

Kicsike!
Holnap mi is elmgyünk ebbe a 18.-ik kerületi pelusboltba. :wink:

Ginuska!
Én is most akarok szopipárnát venni.A Tesz-Veszen mi is néztük és 3000-4000 ezer körül már újakat hírdetnek.

Moncsi!
Nem hiszem,hogy Kopee egy sms-t tolakodásnak venne!Hisz annó én is írtam Bobóbabának és Judynak is!És mind a ketten nagyon örültek,hogy gondoltunk rájuk! :wink: Én is örülnék,ha nem jönnék egy darabig és Ti hiányolnátok! :oops: :oops: :lol: :lol:

Mrsparis!
Elnézést kérek,ha tegnap olyat kérdeztem volna,ami nem tartozik rám!Csak azért írom,mert nem reagáltál a kérdésemre,és úgy gondolom,hogy végül is semmi közöm a dologhoz!Mégegyszer sorry! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Amúgy miért kell menned vércukorra?Még Te nem voltál?Én úgy tudom csak akkor kell másodjára is menni,ha nem jó az elsőnek az eredménye. :roll: :roll: :shock:

Sztercsi!
Köszike a tippet!Már más is ajánlotta Lipótot! :lol: :wink: Remélem belefér! :wink: Csak 4 napra megyünk,de szivem szerint 14 napig is ott lennék! :wink: :wink:

Mia!
Én is fennt vagyok a Tesz-Veszen,bár eladni még nem adtunk el semmi,csak vettünk.Én ugyanezen a néven vagyok ott is.
Lehet akkor pont egy illetővel akartunk üzletelni,mert épp az előbb néztem a megfigyelt aukcióimat és kizárták az illetőt. :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Chardonnay,Pocok!
Küldtem az új jelszót! :lol: :lol: :lol: :lol:

JUDY!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Lányok!

Holnap du megyünk 4D-re,drukkoljatok nekünk!!!!! :) :) :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Chardonnay!
Most néztem a táblit a gmail-en!Bocsika,összekevertelek Cosmic Girl-el!Ő nem írta még be az adatait!Sorry!!! :oops: :oops:
Figyelmetlen voltam! :oops: :wink:

Kicsike!
A képet,amit ide akartál felrakni lekicsiínyatetted megfelelőre?
Mert ha igen,el kell hogy fogadja! :roll: :shock:

Moncsi!
Gmail-en képek sorrendjét,hogy tudom megcserélni :?: :?: :?: :?:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziszko:
:):) Akkor teszvesz tarsak vagyunk. :D
En az emlitett kizart illetotol Avent cuccokat akartam venni egyebkent.
Az lehetett a baj az "en" illetommel, licitaltam a cuccra, es azonnal mar volt ralicitalva.Nos ez kisse budos volt szamomra, irtam is neki hogy nem nyomkodnek en itt estig, irja meg mennyit akar a cuccokert egyutt.:)
Ezeket az automata ralicitalo programokat eloszeretettel hasznaljak a kedves hirdetok persze ez nem szabalyos. :D

ujj password kell valahova? Nagyon le vagyok maradva....

sünciboglya
 
 


Sünci: Én úgy tudom, hogy akkor van az, hogy azonnal "rálicitálnak", amikor jóval magasabb licitet rak valaki, mint a következő lenne. Persze ilyenkor is a legkisebbet írja ki, de amint valaki rálicitálna, automatikusan rálicitál. Ez egészen addig megy, amíg valaki nagyobb licitet nem tesz. :shock: Remélem érthető voltam. :oops: :) Ha nem, akkor szólj, és leírom még egyszer érthetőbben. Eleinte én is azt hittem, hogy az van, amit te írtál, aztán akkor jöttem rá, hogy nem, amikor én tettem valamire egy jóval nagyobb licitet, mint a következő "lépcső". :wink:
bobóbaba
 
 


Ja, és igen. A gmail-ünkre új jelszó van. Mindjárt átküldöm priviben. :)
bobóbaba
 
 


Sziszkó: A drukk természetesen megy holnapra! :D De képeket és méreteket kérünk a drukkért cserébe... :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
mint anya kudarcot vallottam!!!!!!!!!! Máténak napi 3x kell betadinozni a kukiját.....megpróbáltam de nem megy.........annyira fáj most neki....
ma felrántották neki mert le volt tapadva......

már én is sírtam vele együtt.........milyen már hogy nem tudom ellátni a saját gyerekem????????

másik:

én is voltam dokinál.....sajna elkezdett kinyilni a méhszájam.....2100-as...szigorú fekvés fenyegető koraszülés!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: Ne beszélj badarságokat!!! :evil: Tessék sokat pihenni, és nem ilyen marhaságokon gondolkodni, mert az most főleg nem tesz jót egyikőtöknek sem!!! Nagyon vigyázz magatokra! Puszi nektek!
bobóbaba
 
 


tillidian írta:Sziasztok! :P

Engem tavaly augusztus óta kezelnek inzulin rezisztenciával, az adatokat (határértékeket) a Mens Mentis hormonlabortól kölcsönöztem.
Tapasztalt cukrosoktól tudom, hogy a 120 perces terheléses cukor (még a 60 perces is!) - ha átlépi a 7-et, ott már komolyabb gond van!!!
A 7.8 semmiképp nem jó!!!!!


Till: És a Mens Mentisbe is jártál, mert ha igen akkor kihez, ha szabad érdeklődnöm. :wink:
hajnalocska
 
 


Sziasztok :)

Nitácska pihenj sokat és nem lesz semmi baj!!! :D

A kuki témához csak annyit: nekünk is nemrég csinálták uezt a fiúknak ... jó sz@r volt de első nap után elértem, hogy ők maguknak húzzák fel ... mert annyira sírtak nekem, hogy úgy döntöttem ez nem megoldás.
ültek a kádban és annyi idejük volt rá amennyit akartak én csak ültem mellettük és bíztattam őket. de sikerült! onnnantól könnyebben ment.
próbáltam megértetni velük hogy ez fontos különben visszatapad (tényleg visszatapad!!)
DE pár nap és elmúlik az egész, el is felejtitek ... Kitartás !!
- viszont nekünk nem kellett kenni semmivel, meg is lepődtem de direkt rákérdeztem. a bethesdában a fődoki csinálta nekik. azt mondta semmi, csak felhúzni és kizuhanyozni alatta ...

Olyan ügyik vagytok ezzel a vaterázással!
Én eddig még csak olyat vettem amit lehet villámárom az összes többit elbénáztam :(

Jelentem ma meghoztuk a nagy döntést és belevágtunk az őssejt dologba. Leszerződtünk .. a héten még "akciós" volt - bár így sem kevés de sokat agayaltunk rajta és erre jutottunk.

KÉrdés:

Ti nem paráztok az új influenzától - H1N1???
egyre több a beteg - már az én ismeretségi körömben is van.
azt mondták a tvben hogy őszre a lakosság egynegyede elkapja :roll: :shock: :roll: :shock:
hogy lehet ezt elkerülni???
és mi lesz ha mégis elkapnám????
- annyi helyre kell menni ahol sok a beteg, kórház, vérvétel , háziorvos stb...

R

Kép
zsrit
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: