Új privát üzeneted érkezett!

Annus-ti hova mentek nyaralni?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Csak nem bírom ki ezt a vonalzó mizériát!!! Bocsi... :oops: :oops: :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Még mindig senki??? :roll:

Na mentem akkor én is! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

 
 

Jó reggelit!!!

Szofi, jó utat, kellemes időtöltést, majd írd meg hogy viselte Csani a környezetváltozást!

Nóri, édesfiús a vonalzód :) Hogy fogják majd imádni a fiaink munkagépeket. Meg kell tanulnunk majd megkülönböztetni a billencses teherautót a homlokrakodótól :lol:

Adraci, sajnálom a családi feszkót, remélem gyorsan rendeződik. Én imádom a sógornőmet és családját, olyan nagyon jókat borozgattunk, beszélgettünk, vihogtunk régebben (idővel majd szeretném ezt a programot visszacsempészni az életünkbe). Egyébként van egy nagyon jó játszótér a közelünkben itt Szszentmiklóson, majd ha nagyobbacskák lesznek a gyerkőcök találkozhatunk is ott :-) Persze akár előbb is :-)

Annus, nekem is kevesebb most a tej, ma már nem is kellett hajnalban fejnem (most nem is tudom mosolygósszmájlit vagy szomorúszmájlit tegyek-e ide) és este is sanszos volt, hogy ki kell egészítenem a fagyósból, de végül megelégedett Marci a cici verzióval. Ráadásul két napja Marcipán kihagyja a hajnali 4 órás szopit (másrészről persze hurrá!!!!) és 6-7 körül kel. Most apa elmegy, hoz dinnyét, na az nekem 100X jobban bevált mint a 6 rugós moremilk!

Mozza, neked akartam még írni, hogy basszus, ahogy hajtottam lefelé az oldalt és megláttam a Lilifotókat (még csak az arcocskáját láttam, az autósülést nem), olyan volt, mintha azokat a klasszikus spanyol vagy németalföldi reneszánsz festményeket látnám (pláne ezzel a sapival). Kis infánsnő :lol:

Emese, Bogit hogy leköti az a könyvecske! Nagyon édes és ügyesen emeli a fejét.

Hű, jó sok voltam, asszem vmit pedig még akartam írni :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja, eszembe jutott :oops:
Adraci, nálunk a fürdetésnél a fürdés része OK, de ez is max. 5-10 perc. Gyermek imádja, apja végre kiveheti a részét a babázásból (ő csinálja a "munka" oroszlánrészét). De ahogy kivesszük a kádból, indul a mandula :) Sírás-rívás, fogaknak csikorgatása... Két hónapja próbálunk rájönni, hogy mi nem tetszhet a fiatalúrnak, mitől kell ennyire sírni, de nem leltünk rá a válaszra. Ráfogtuk a fáradtságra, aztán talán kinövi (hű hányszor fogjuk még ezt mondani...majd kinövi :-D

Emese, látom, Boginál a pancsoló bálna beindította a pavlovi reflexet :lol: Gyönyörű kislány (göndör lesz a haja?)

Na, eldugultam...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jó reggelt!

Én nem bírnék 5kor kelni... Fél 7kor szoktam, akkor kér először enni Danó. Kicsit félelmetes, tegnap összesen max 700 g-ot evett. Neki már majdnem 900-at kellene... Szóval nem értem... De nem volt elégedetlen... ??????? És sztem már egy csomó ideje kevesebbet eszik a kelleténél. Nem értem én ezt...

Írtam az anyatejgyűjtősöknek, mert hiába van már meg minden vizsgálatom, nem jelentkeztek... Pedig mostmár, ha ennyit rohangáltam utána, örülnék, ha elkezdődne ez az egész...

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Aerfen! Mi Danónk is sírt a kádból kijőve, mi tudjuk, miért, FÁZIK! :) Gyors bebugyolálás, törölgetés, és manapság már nem sírdogál! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri, köszi a tippet, aranyos vagy, de ezt a lehetőséget már kilőttük :-(
Ugyanis ha az apja FULL vizesen a vállán tartja, nem sír (bár lehet, hogy a testével melegíti). Ahogy vízszintesbe rakja, rákezdi. Függőleges=csönd, vízszintes=ordítás (ezt a koreográfiát sajna az esti szopinál is folytatja). Arra is rájöttünk, hogy utálja, ha a haját törlöm...de muszáj megtörölni, mert félek bekoszmósodik.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!

Én is fent vagyok már egy idjee, gyerek 6.15-kor evett (fél6 óta mocorgált..), most aludt vissza... remélem alszik egy ideig.

Gyöngyi,
dinnye sztm is jó! Én csak a sárgát szeretem, majdnem minden nap eszek egy felet kb.
Amúgy tele van vitaminnal is mindkét dinnye!

Köszi, lehet göndör haja lesz Boginak (mázlista), nekem szögegyenes, apjának viszont göndör (lenne ha hosszú lenne :)

Szerintem a fürcsi után a hiszti már azért is mehet, mert fáradtak meg tudják, jön a kajcsi, és már ennének :)

Dóri,
remélem akkor nemsokára jelentkeznek!! Nem is értem, nemhogy örülnének, hogy még valaki, aki szívesen ad le anyatejet...

Na reggelizek, amíg lehet.

Ezt a játszószőnyeget meg tegnap vettem át, teszveszen lőttem. Jó, minden állat füle meg feje vagy zörög, vagy csipog meg csörög, meg tükrök vannak a fáni füle mögött :)
Kép

emese1979
 
 


Jó reggelt!!!
Arik vagytok,de ma kell a drukk,mert ma főzöm meg, tegnap megvettem a hozzávalókat.Remélem meg lehet majd enni. Tegnap este prezentáltam a férjemnek egymás mellé kevert tojást és tojásrántottát, mert szerinte nincs különbség.Na belátta, hogy van. :lol:
Manó megint nyüszi volt fürdés előtt,mert jól kitolódott neki.Elmentünk Daniért a buszhoz,utána még sétálgattunk, szal elment az idő.És még csak utána volt vacsi,fürdés és felmosás, és ezek után következett az ő köre. De szépen aludt 6,45-ig, igaz most is alszik megint.
Kivasaltam az utsó pelenkát Rikinek tegnap.Egyik szemem sírt,a másik nevetett.Örülök, hogy nem kell vele pepecselni, de ez azt is jelenti, hogy már olyan nagy fiú. :cry:
Na erre a nosztalgia dologra ráharapott mindenki.Tegnap egész nap ilyen érzékeny hangulattyom volt. :oops:
Lili és Bogi csodaszépek.Rikit mostanában nemigen lehet a hasára fordítani,mert ordít. Pedig muszáj lenne a védőnő szerint tornáztatni magát.
Ja nekem is kevesebb lett a tejem.De én már hetek óta pótlom az estit azzal,amit reggel lefejek. Ma az egyik mellemben alig volt.Lehet azért,mert megint nő ott egy csomó,fájt is éjjel. Megyek megint kölcsönkérem ma a bioptron lámpát.
Na futok tornázkodni,mert az a 4 kg olyan makacsul tartja magát rajtam,mintha kötelező lenne. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja Esztó!Köszönöm szépen,megkaptam!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Gyöngyi, nálunk dettó. Vilcsi imád fürcsizni, de ha kiveszem akkor még csend van, amikor leteszem a türire elindul az obéga, ha a haját törülöm akkor még jobban. Kifejezetten vannak "alkatrészei" amiket nagyon utál, pl. a haja, meg az arcocskája, bezzeg a himbilimbi! :lol: Amikor meg olajozom, -mert itt nem lehet hintőport használni, mert olyan kemény a víz, hogy reggelre megkötne a gyerek a hintőpor alatt- azt nagyon élvezi, főleg a tokája alatt! Kis kéjenc! Nálunk sem fázos baj van, inkább, csak még tovább pancsizna! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Niki, csak 4 kiló!!! ??? Irigy-mirigy :twisted: :twisted: :twisted: , rajtam se lett volna sokkal több, ha utána megálljt parancsolok, de nem ment! :oops: na majd egyszer.... :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!! a legifjabb baba jelentkezik!!!


én édes "kicsi" lányom ma 5570gr 5 nap alatt 200 gr...én meg aszittem nem eszik, mert néha csinálja a feszkót a cicimen azt 5 perc alatt kiköpi...mondjuk addig ugy szivja hogy a hátam behorpad...

és ma kap egy ilyet...mert hétfőn volt a 1. nevenaptya
http://onlinebababolt.hu/?page=webshop/ ... 5&prod=393

így ki tudom rakni az erkélyre is pihizni

"nagy babák" anyukái: mit csináltok az esti nyüginél? minden este megy a műsor 7-9ig...én totál lefáradok...apa is...komolyan már mindent bevetettem...de még így is sikít...védőnő szerint majd kinövi :D


ja és kaptunk megint szemcsömpit, meg beutalót szemészetre, ha nem mulna el..(időpont: november hehehe...) diagnózis: könnycsorgás

nem is emléxem kinek a legidősebb a babója? dobjon egy képet, legyen szíves :) lehetne egy "kezdet és a vég" képet gyártani :lol:


pusszancs mindenkinek!!!!

Niki, Lili

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki! Csipásodik is Lili szeme? Milyen cseppet kaptatok?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Niki,rossz hír,vagy jó nézőpont kérdése,tényleg kinövi.Riki is csinálta úgy 2 hónapos korában.Még most is, ha nagyon csúszik a napja és elfárad meg éhes.Én sem tudtam mit kezdeni vele.Így ott feküdtem mellette sírás alatt és simiztem,hogy legalább érezze ott vagyok vele.
Nóri!Én is megfogadtam, hogy a következő terhességemnél nem zabálok.Már bocs,de szó szerint ezt tettem.Most meg iszom a levét.A combjaim és a hasam botrányosak. Nem tudom mikor és mitől fog lemenni. Mindegy, jövő héttől kicsit keményítem és nyújtom a tornát, mert már nem lesz izomlázam ezektől pici sem.
Ja,még azt akartam, hogy én elejétől mindent eszek.Brokkolit,káposztát,karfiolt.Nem okoz manónak semmit.Egyszer azt hittem a káposzta hasifájást csinált,aztán kiderült,nem az volt,hanem baci a pocakban.
Na tényleg megyek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


MNiki-szerintem te még mindig jobb helyzetben vagy, mert csak este 7-9 ig meg a sírás, nekem Vilinél már legalább egy hete amikor csak ébren mer lenni... :? Ha beszélgetünk is, az első fél órában jó, utána lebiggyeszti az alsó ajkát és onnantól kezdve vége a jókedvnek! Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miért! Tutira nem éhes, nem szomjas, nem álmos, nem fázik, nincs melege...stb. ez van, majd egyszer csak tényleg kinövi! Ő ezek alapján most az extra sírós babók közé tartozik! :roll:

Niki-nekem is ilyen bajom van, ZABÁLOK!!! Egyszerűen nem tudok nemet mondani! Aztán meg rikácsolok, hogy hú, de nagyon fogyni kéne! Tegnap előtt este elkezdtem tornázni, röhej tárgyát képeztem, mert majd meg fulladtam, meg fájt minden porcogóm, így inkább feladtam! Nem vagyok egy kitartó! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!

Mi a fürdés alatti,utáni sírást kilőttük azzal, hogy előtte etetem meg. Így tök nyugodtan élvezheti a pancsizást. A legelején volt, hogy utána akartam etetni, de azt az üvöltést amit Petya művelt, nem kívánom senkinek.

A koszmóról csak annyit, hogy az nem attól alakul ki, hogy nincs megtörölve a baba feje!

Kutyafüle, Emese!

Milyen kutyusotok van?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


reny: igen csipás is reggel, majdnem összeragad a pici szeme reggel...valami gyósgszertáras o-betüs..

Kép
Kép
mniki84
 
 


Off.
F1 rajongók!!! Mit szóltok, hogy Schumi fogja Massa-t helyettesíteni, amíg felépül??? :shock: Hű, izgi lesz :-)
Off bezárva.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Nóri! Nekem most már nem nagyon van étvágyam.Bezzeg a terhesség alatt!!!!!1 csomag tésztából mákostészta egy evésre.... :oops: A tornát ne add fel!!Ne törődj ezzel a röhej-nem röhej dologgal.Senki sem tökéletes, és különben is ki lát??Max a férjed,de lefogadom akad nála is valahol egy kis hurka. :wink: :lol: Szóval ne add fel,de kicsi célokat tűzz magad elé.Én pl. egy hónapig csak húsz perceket tornáztam egyhuzamban.Eleinte heti 2x, majd minden másnap. És csak annyit a 20 percből,amíg birod.Ne legyen izomlázad,mert az nem jó a tejnek. Minden nap kicisvel többet.Mindig elérhető célokat tűzz magad elé!!!!Én is terhesség előtt heti 2-3x futottam olyan 4km-t,meg tornáztam heti 1x 1,5 órát,most mégis így kezdtem,hisz a terhesség alatt meg semmi. Meglátod menni fog!!! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Gyöngyi!!Eddig sem néztem,de ezután végképp nem fogom.Úúúúúútálom Schumit. Bocsi, hogy nem rajongóként írok, de ez az ember mindig fel...a az agyam.Nem tud már nyugdíjba menni és élvezni a millióit??? Bocsi......
Ha a foci lesz a téma,az olasz vagy a brazil válogatott számíthattok rám! :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


én sem szeretem sumit , amióta nem versenyzik kezdtem el nézni a f1-et, most meg visszajön...úgy látszik a pénz az úúúr nála is...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Trixi,
nekünk francia bulldog. Nemsoká jön anyum, aztán megyünk dokkerhez, a kutya szeme begyulladt, sztm a tegnapi porban fetrengés miatt...

Hát én nem tornázom semmit :) pedig jó lenne :)

emese1979
 
 


Gyöngyi!

Húúúúúú, ez történelmi! A nagy Schumi visszatér! :D
Micsoda néz.rekordok lesznek itt....bakker, kár, hogy nem a Hungaroringen lesz a nagy restart!
De most 3 hét a szünet, ugye?
Izgi! :lol:

Ja, Lili (kreatív sapis kislánykám- mindenki lát benne valamit, eddig volt: infánsnő, űrhajós, vizilabdás, úszónő, autóversenyző :lol: :lol: :lol: ), szóval Lilit ma 08:20-kor kellett ébreszteni (mert a cicik már nagyon feszültek)!
Azóta megint szundi! :shock: :lol:
Oh, yeah....ezt nagyon el tudnám viselni!!!!!!Olyan kis ügyes aranyos kislány! :D Szeret sokáig szundizni (mint a mamája)! :lol:

Kép
mozza
 
 


Kis buflák!

Nekem szálkás tacsim van, és múlt péntek óta egy sziámi cicánk!
(Marci szülinapi ajándéka) :D

A macsekot most kell majd ivartalaníttatni, mert tüzel, és szörnyen nyávog.
Nem kérdeznéd meg nekem mibe kerül? (nőstény)
Tegnap elkezdtem kefélni a bundáját, és már fel is vette a párzó pózt! Félrecsapott farokkal járkál! :P

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kutyafüle, én se rajongok érte (én Raikkonnen fan vagyok). Inkább csak érdekesség, hogy a "nyugdíjasok" nem nagyon szoktak visszatérni (mondván a csúcson kell abbahagyni) nehogy nagy legyen a presztízsveszteség. Szóval én azért kíváncsi vagyok mit fog produkálni :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hú de jó dolgotok van! Az alvással.
Nálunk mindkét gyerek gáz éjszaka 1 hete kb, lehet a nagy melegtől, nemtom.
Majához ma vagy 4x kellett bemenni. Régebben, ha fel is ébredt, ivott 2 kortyot és visszaaludt. Most nem mindig. Lehet nem kéne egyből berohanni hozzá... csak hát azt se akarjuk, hogy Kolost felverje.
Kolos meg kel mostanában éjszaka megint 1x.
Barátnőmnek az 5 hónapos gyereke, aki eddig átaludta, ő is kel, azt mondta rá a védőnő, hogy nem eszik napközben eleget, mert nem kell neki a meleg miatt és éjszaka emiatt ébred, akkor már enne. Hát nemtom, Kolos se egy zabagép mostanában, csomószor mosolyog szopi közben, hamar végez, nem nagyon érdekli az evés...

Mozza
nekem is lesz egy nagy kamrám, ott lesz a mélyhűtő, meg sok polc. Meg ott van a konyhasziget is, szóval rengeteg helyem lesz, lehet nem is kellenének a felső szekrények... Csak nekem úgy tetszik ez a vízszintes ablakos megoldás.
Ha van kedved dobj egy képet a konyhádról!
Lili nagyon cuki.

Bogi is! Meg olyan ügyes, Kolos még nem tartja így a fejét, nemtom mikortól kéne. Lusta :-) Lehet nekem is tornásztatnom kellene?
pumuklii
 
 


Na itten!!!

Jaj én már akkor tudtam h Schumi visszatér mikor azt mondták h Massa tuti nem versenyezhet!Egyértelmű volt nekem!!!Ezt nem hagyná ki!Így lenne 5söm a lottón!Vettem is tegnap egy szelvényt :wink: :lol: Azt hiszem 4 hét kihagyás jön!Alig várom már!!!És tuti h nézettségi rekord!!!!!I love F1 :lol: :lol:


Na ma korán keltem=hulla fáradt vagyok....lefejtem megint az egyik cicit,kezd visszaállni a tej...vagyis remélem h folyamatosan több lesz,és nem áll meg itt!Iza 6kor evett,aztán mentünk oltásra.Amin megjött az ebéd el is indultunk,így fél8ra ott is voltunk...még nem voltak nyitva...15 percet sétáltam,aztán bementem...a rács be volt hajtva ,amúgy nyitva volt az ajtó!Mondta is a védőnő h nagyon korán keltünk 8) Szóval megint elősnek ott voltam,így nem kell sokat várni!

Iza hízására azt mondták h nem baj,melegben természetes.Többet is izzad stb.Amúgy nem úgy éz ki mint aki el akarna fogyni :wink:
Oltást megkaptuk,picit sírt csak!

Kérdeztem h ha nem sikerül visszaállítani a tejet akkor mi legyen.Mondtam h van 8-10 l tej a fagyóban 8) :lol: Ezen jót röhögtek,mondták h ahhoz külön hűtő kell már!Azt beszéltük h most mát nem ír tápszert,vhogy húzzam ki 4 hónapos koráig a tejjel ami van és akkor már adhatok neki barackot!De ez csak akkor ha nem lenne elég,bár úgy érzem h elég lesz neki,1-2 nap és helyreáll a tejmennyiség!

Na ennyi volt a dokinéni!

Aztán gyorsban kitisztítottam az akváriumot....már nem ment a szűrő...kicsit eldugította vmi levél....

Klipp készül,lassan félig kész!Igyekszem!! :wink:

Bogi,Lili csúcs!!!!

Amúgy tegnap vettem egy sapit Izának!Annyira édi benne!!!!Majd dobok róla képet!

Reggel kérdezi öcsém h amit vett sapit jó már a gyerekre?!Mondom persze,már mióta azt hordjuk!!!Többen már kérdezték is h honnan van,de nem tudtam megmondani :lol: :lol:


Ésss,nem tom mit akartam.....

Ja IKEA!Szerintem hamarosan mi is elmegyünk....már kinéztem pár dolgot....csak ki kell találnom hogy jutok el az Örsre.....oké h 4-6 vilamos blaha...utána metró!Csak a blahán lejutni a metróba....szóval még kitalálom! :wink: Már függönyt kinéztem,azt hiszem Barbinál is olyan van....mert nálunk sárga zöld a gyerekszoba,és még nem sikerült megvennem a függönyt hozzá...most egy csúnya barna van :roll: Ja és búra sincs még,csak az az IKEÁs fehér papírbúra,amit szintén nem tudtam lecserélni....De mivel öcsém van most ott,nem is láttam létfontosságúnak!


Izusom alszik egyem meg...de úgy mint egy hadirokkant!Olyan kis cukin tartja az oltásos lábát :lol: :lol:

annus11
 
 


Pumukli!
Majd csinálok képet akkor.
Nekem a felsőszekrények absz. nem hiányoznak!
Max. annyi, hogy a mikrót jobb lett volna beépíteni és azt oldalra felülre tenni...de még nem késő....úgyis le kell cserélni lassan a régit...és persze beépítettre vágyom!
Az ablak a pult felett viszont mindenképp nagyon szuper! Azt ki ne hagyd!!!!!

Kép
mozza
 
 


Annus
én meglepődnék, ha nem tudnál minimum 6 hónapif szoptatni. Eddig is olyan jól manipuláltad :-)
pumuklii
 
 


Mozza
most már nagyon kiváncsi vagyok a konyhára. (Csak ha nincs felső szekrény nemtom hogy nézne ki, de ráérek még kitalálni asszem)
pumuklii
 
 


Mozza!!!
Én is kíváncsi vagyok!!!Imádom a konyhát!!!Nekünk van felső szekrény is...pici akonyha így muszáj vlt...kamra viszont nincs :( amit nagyon nagyon sajnálok :( Majd dobok én is képet a kis "lyukamról"

Pumukli!
Jaj hát a próféta szóljon belőled!!!Nagyon remélem!!!De megnyugtató h talán a tápszert így sikerül elkerülni! :wink:

Jaj kaptam képeket az ikrekről!Feldobom a blogba!!!!

Éjjel anyósommal álmodtam...meg tiszta hülyeségeket,rábíztam agyereket meg ilyenek...áááá,már rémálmok is gyötörnek 8) :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus,
milyen kis picurkák az ikrek! Hosszra nem is vészes, Bogi 49 cm volt 39 hétre :)

emese1979
 
 


Én is nagyon várom a F1.et!!! Én nagyon, de nagyon Schumi rajongó vagyok!!!Még el is kámpicsorodtam amikor kiszállt! :? De íme, itt az új lehetőség!!! Izgi lesz!!! Juhéjjj!

Izusnak puszi a fájós combijára! Ez tényleg igazi rémálom! Brrr!!

Niki-egy kis hurka??? 150 kg!!! Szerinted ott hány kis hurka van??? :shock: :lol: Nem kellene feladni, de én terhesség előtt sem tornáztam! Nem vitt rá a lélek, hogy fárasszam magam! :oops: :lol: Most viszont muszáj, mert jujujujjj! Darázs derekat szeretnék, lapos hassal...MOOOOSSSSTTTT!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus-tényleg nem is olyan picik, édesek nagyon! Nekem Vilikém 39 hétre 47 centivel jött!! Ja és 2720 grammal! Bumm, szépen megfognak nőni ide kint! :wink: GRATULÁLOK A SZÜLŐKNEK!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jajj Trixi nem válaszoltam.Nekünk Golden retrieverünk van

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annyira odavagyok most ezért a számért:Number 1.Egész reggel ezt hallgattam.De jobb így takarítani. Na megyek szopi time,manó pedig jelezte igényét a tejcsire. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Húúúú Niki!
Imádom őket! Annyira szépek! De a szőrével tényleg sokat kell foglalkozni! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus, belepofázhatok? Én is mindig kombinálok, hogy mivel lehetne eljutni egy helyre legkönnyebben, márhogy n kelljen babakocsival mozgólépcsőzni.
Na, eszembe is jutott egy alternatíva neked( tele van a fejenm alternatív útvonalkkal :D )
Na, Lurdy háznál van az 1-es villamos is, azzal el a Stadionisg, ott a metró nem morzgójépcsős, csak van pár sima lépcső, Őrsön is. Sőt, ott ha a zebrán átmász az Árkádhoz, lifttel föl egy emeletet, van egy átjáró a HÉV felett a Sugárba, onnan lifttel le a földszintre, áttolod a kocsit simán az IKEÁba, cepelni sem kell.Na??????

De a legtutibb, Combinoval Móriczra, onnan a 40-es busszal(alacsonypadlós)ki a budaőrsi végállomásra(kb 20 perc)Ikea az út túloldalán...Nekem jobban tetszik, mint az Őrs v téri, valahogy nem olyan zsúfolt, meg izgalmas, mert más az elrendezése a cuccoknak :D :D
zili
 
 


Hú, b*sszus, milyen macerás nálatok eljutni a-ból b-be! Jesszusom! Én állandóan tiszta ideg lennék! Jaj de jó is a kisváros! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na szorítsatok!Megyek főzeléket főzni. Izgulok!!!! :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na az első kép a picike konyha....balra a hűtő épp egy picit látszik csak,jobbra meg ott az ajtó kinyitva...tehát csak ekkora...ez nagy szívfájdalmam...

http://www.weddings.hu/blog/annus11/upload/konyha2.JPG

Itt a második képen látszik az akvárium is,amit azóta tettünk oda,mert h itt van egy átjáró a nappaliba,de nem használjuk,mivel van külön ajtó.Szóval ezt találtuk ki!
http://www.weddings.hu/blog/annus11/upl ... %20013.jpg

annus11
 
 


Zili!
Igen,az Árkádba gondoltam én is átmenni :wink: Nem is akartam le meg felcipelni az aluljáróba.... :roll: :evil:

De lehet h igazad van,és a budaörsibe kéne menni....Mert ugye az időt is nézni kell...és kimenni az 1es villamoshoz,mire az eljut a stadionokig stb.Meg amarra egyáltalán nem kell emelgetni...ami odafelé még nem gond,na de vissza....szóval ha veszek vmit(üres kézzel IKEÁból én még nem jöttem ki :oops: )akkor már azt is emelni kell a babakocsival együtt!

Amúgy én is ilyen útvonalkat gyártok fejben...azért megnézem még azt is h nem megy e az örsre alacsony padlós...mert így fogalmam nincs :wink: Én csak azért vagyok örs fan,mert ott (is) dolgoztam 8)

annus11
 
 


Amikor Sasadon laktam akkor meg a budaörsibe jártunk folyton....most ugranak be az emlékek :wink: az utolsó pár megállót mindig blicceltük...mert ott már nem jó a bérlet :evil:

annus11
 
 


Sok sikert kutyafüle, majd számolj be az eredményről :)

Annus, remélem Iza lábikója jól van. A 3 hónapos oltás is láz-veszélyes? Az oltásokkor azért örülök, hogy még nem tudnak beszélni. Még a nézésük is olyan fájdalmas tud lenni. Sógornőm 3 éves kisfiának kellett a fitymaszűkületét kezelni (a doki fogta és jól felrántotta a letapadt bőrt...gondolhatjátok). Rettenetesen sírt és végig azt mondogatta: "Miért csináljátok ezt velem?!?!". Az apjának, anyjának se kellett sok, hogy zokogva hagyják el a rendelőt :cry: Én kisfiús anyukaként úgy félek, hogy ezzel a fitymaszűkületes dologgal nekünk is meg kell majd küzdeni.

Pumukli, Marci is ugyanígy eszik mostanság. A felénél megunja, vigyorog. Mivel nincs mérlegem ezért csak a szopik időtartamából tudok következtetni. Van, hogy 5 perc alatt lerendezi, pedig tudom, hogy az mennyiségben nem elég neki. Így aztán délután már 2-2,5 óránként van evés, mert előbb meg is éhezik. De bízom benne, ő tudja, mi a jó neki és hát amíg ilyen röcögői vannak, addig nem aggódom. :lol:

Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus, nagyon otthonos a konyhátok. A te kis birodalmad :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!
Hát igen..azt hiszem nektek sincs aggódni valótok!Úgy nézem nem éhezik Marci! :wink: :lol: Ez nem egy macikás body?

annus11
 
 


Annus gyenge vagy!!!!!!!!!!Ez nem pici konyha!
Ez a pici konyha: Kép
És ez az ajtóból van fotózva! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Az gyermek emígyen folytatódik :D
Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: