Új privát üzeneted érkezett!

remény: Hát eléggé megosztott a vélemény a gyógyszerről, mert nincs semmi bizonyíték rá, hogy káros lenne a magzatra és a pcos-sok közül nagyon sokan nem hagyják abba. Még én is szedem, csak csökkentettem és ezt a dokimnak is mondtam tegnap, nem tiltakozott annyira. Majd elmegyek ahhoz a doktornőhöz, akit ajánlott és megbeszélem vele, hogy bogyó+diéta mehet-e szülésig. Szerintem ezzel nem rossz a cukrom. A cukormérő cuccait csak lehet receptre, mert a cukorbetegek is olcsóbban kapják, én is akarok majd venni. Talán egy jó lehet ebben a diétában, mi leszünk a legcsinosabb kismamák a csapatban, mire megszülünk. :D Bocsi lányok. Te most akkor hány gr szénhidrátot ehetsz?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Helló Mamik !

Tegnap voltam uh-n, már most 9,5 cm Kristóf fejecskéje...hogy fog kiférni !!! :shock: :shock: :shock:
Viszont minden rendben van vele, jól érzi magát odabent ! :D
Fejecskéje már szépen lefele van, viszont a méhszájam még zárt.

Dokim avval a "nagyszerű" hírrel fogadott, hogy mivel lombikbabám van, ezért a kiírt szülési időpont előtt 1 héttel már be kell feküdnöm a kórházba, amit nagyon nem akarok ! :(
Kérdeztem, hogy mivel vagyok én más, mint egy másik kismama, amire azt mondta, hogy egy lombikbaba többet ér, mint egy normál baba....ekkora ökörséget !!!!!!!!! :twisted: :evil:

Na mind1, remélem 2 hét múlva megszülök és akkor nem kell befeküdnöm ! :D

Dita
Amíg dolgozom, addig sajnos nincs időn tesz-veszezni és a játékkal foglalkozni, na de majd jövő héttől !!! :D
De köszi a tippet !! :D

Remény, Vicky
Sajnálom, hogy nem ússzátok meg ezt a méricskélés mizériát.... :(

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok!

Kakti! Nagyon boldoggá tettél, órákig kerestem ezt a képet nagy felbontásba, hogy ez lehessen a háttérképem és Te csak úgy elküldted nekem, nagyon szépen köszönöm.

Vicky! Tök jó, hogy minden rendben van, felrakod a képet?

Remény! Én már voltam dietetikusnál önszorgalomból a túlsúly miatt és tényleg nagyon nehéz lesz betartani, de a gyerekekért mindent megteszünk. Pont most fogom én is kezdeni írni, hogy mennyit eszem, mert szinte állandóan éhes vagyok és ha nem eszem akkor jön a hányinger, így viszont félek a hízástól. Szóval majd diétázunk együtt.

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

Vicky, nekem 170-et mondott a doki, 175-re bontotta a védőnő meg 180-ast mondott. Így most a doki által írt lépéseket csinálom. 30-20-50-15-45-15 CH elosztva a nap különböző időszakaira.
Következő étkezés fél 1-kor, addig veszek grillcsirkét, meg csinálok majd hozzá krumplit, meg salátát.

Rilla, nekem is tegnap azt mondta a dietikus, hogy a lombik babára jobban odafigyelünk, így biztos van benne valami. Az orvosok is tudják mennyit küzdöttünk, biztos emiatt gondolta jobb, ha megfigyel. Remélem nem kell befeküdnöd, ha mégis, akkor kitartást hozzá.

remény73
 
 


tigriske: Még nem tudtam lefotózni a képet.

remény: Én sajnos csak 12-e után jutok el a dokinőhöz, de mivel anyukám ma vett nekem cukormérőt, ezért a jövő hét végétől talán már mérhetem. És azt hiszem nem fogom abbahagyni a gyógyszert, persze most verem a fejem a falba, hogy két dobozra volt még receptem és nem váltottam ki. Mindegy, majd kérek orvosi véleményt és feliratom a háziorvossal, ha sikerül. Ma kevés ch-t ettem reggelire, de eléggé szédültem, szóval nem biztos, hogy gyógyszerrel is olyan s..r lett volna a cukrom.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, milyen cukormérőt vett anyukád? Kedvezményesen vette, vagy patikában kinézte és megvette?

remény73
 
 


remény: Ő dolgozik ott és most hozzájuk már kedvezményesen hozta a szállító. Sajnos nem igazán jegyeztem meg a tipusát, de nem ismert márka. Sajnos anyu miskolcon dolgozik, úgyhogy még nem is igazán tudom, hogy milyen. Majd megkérdezem pontosan.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nekem a doki Dcont-ot javasolt, de alapáron majdnem 16 volt, s ehhez jött még 100 tesztcsík. Venni kell még hozzá tűket is, de kíváncsi leszek mennyi és hogyan kell majd. Azt hiszem rákérdezek a dokitól a receptes dologra, mert nem lesz olcsó mulatság.
Én is azért vettem csak meg, mert most kell kb. 20 hétig, és évente is kell néha, tehát jobb, ha van saját. Azt hiszem ennyit az én egészségem is megér, még ha fájt is, mikor közölték az árát. Ahogy körülnéztem nem olcsó egyik sem.

remény73
 
 


Sziasztok!!

Lassan nekem is mennem kell majd ilyen cukorvizsgálatra tehát ne tessék paráztatni,hogy ennek ilyen következményei lehetnek.
Most 4,1 a cukorszintem. Bár nekem minden alacsony: vérnyomás,vércukorszínt,vasszint,kálciumszint. Ja és nem hizok eléggé a doktorbácsi szerint mert eddig csak 2 kg jött fel rám. Na bumm ennyi sikerült.
remény73 kitartás ha kell segitség szólj itt vagyok nem messze tehát már jó lenne találkozni. Én a Víziorgonában lakom a Don Pepe háta mögött. Én is szivesen megnézem majd az új rucikat. Ja és jövöhéten akkor fizetném amit félretettél nekem.
akire79 itt a laptetű azt jelenti,hogy nagyon gyönyörű lesz a babád és egészséges.
Bocsi az új vonalzómért,de ezt fontos volt mert imádom Ákost!!

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
colin
 
 


Most csak gyorsan felrakom a képet az én kis ufómról és a fürdőruciról. Majd ha hazajöttem a védőnőtől, akkor még jövök.

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


COLIN
Egy kicsivel több hét van mögöttem mint neked de még egy dekát nem szedtem fel. Igaz én már előtte megalapoztam a jó súlyomat.
A védőnő múltkor kevesebbet mért mint amennyivel a terhességet kezdtem és mondta hogy általában a 24-25 hét után szokott beindulni a hízás. Mondtam hogy nekem ugyan nem hiányzik, így is egy ház vagyok. :oops:

A 4,1 az tök jó. Nekem 5,1 volt. Maradhatna az is így mint a súlyom mert én nagyon parázom a cukor miatt. Lassan nekem is mennem kell. Azt mondta a védőnő hogy 24-26 hét között menjek. Akár jövő héten mehetnék de inkább húzom még egy kicsit! :roll:

csöngettek! majd jövök!

dita75
 
 


Vicky! Nagyon tündéri kis babád van. Én is alig várom, hogy lássam Őket megint UH-n. És a fürdőruha nagyon csini. Neked mondott valamit a doki a repülésről, hogy mikortól szabad? Ti augusztusban mentek ha jól emlékszem.

Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: Igen, augusztusban megyünk, de mi autóval megyünk olaszországba. Csak annyit olvastam róla, hogy max. 2 óránként meg kell állni.

dita: De neked a terheléses volt 5,1 vagy az éhgyomori? Mert ha a terheléses, akkor nincs okod aggódni. Különben meg mi lehet a legrosszabb, max. diéta és inzulin. Szülés után úgyis elmúlik. Ne félj tőle ennyire.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Hát azért ha lehet akkor inkább kihagynám!
A terheléses volt 5,1. Nálunk úgy csinálják hogy két órával a vérvétel előtt kell reggelizni. Rendesen ettem úgy ahogy szoktam nem akartam csalni, itt nincs értelme ez nem egy vizsga.
Egyébként és a pipiben is mindig nézi a védőnő a cukkert meg egyebeket eddig még nem talált hála az égnek!
Engem amúgy ha diétára fognak meg akarok halni éhen, pedig lehet hogy többet ehetnék mint amennyit most eszem de ha korlátoznak az engem kikészít. Már csak emiatt is félek tőle nem bírom a kötöttségeket.

dita75
 
 


Vicky!
Aranyos a bébi!

Én nem tudom, hogy tudnám betartani a diétát. Soha nem ment semmmilyen diéta eddig életemben, akárhogy akartam. Kb. 3 napig ok, de utána...?

Jövő héten nekem is terheléses cukorra kell mennem.
Már voltam az elmúlt években többször is, eddig nem volt baj, de nem is voltam akkor terhes.
Eléggé parázok emiatt. A Down és az AFP miatt egyáltalán nem aggódtam, de ettől a hideg kiráz.

Kitartás a cukorral küzdőknek!!!

Kép

Kép
vevikk
 
 


dita: Mondjuk a próbareggelis cukorterhelés nem a legpontosabb dolog, de ha az volt 5,1, akkor én kizártnak tartom, hogy gond lenne nálad.

Diéta: Szerintem ezt nem olyan nehéz betartani, ha valaki nem olyan édesszájú, mint amilyen én is voltam. Akkor nagyon nehezen ment, most a baba nem kívánja az édes ízeket és így azért könnyebb betartani. (Mondjuk még csak ma kezdtem és még nem számoltam szigorúan. :) )
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Dita, nekem sem volt a 12 hetesnél még gond, és én mindig cukros löttyöt kaptam a helyszínen, nem tudom mennyit változtat, de gondolom azért jelent az is valamit. Ilyenkor nem mondják mit kell enned? Mert sokszor megszabják mit egyen a terhes kismama vérvétel előtt.
Drukkolok neked ne legyen gond belőle.

Vicky, nekem sem az édesszájúság okoz igazán gondot, jó néha ennék valami finit, de nem jellemző ez. Nekem inkább az időpontok betartása, és a 6 étkezés, a számolgatás, nehogy elfeledjem. Nem tudok tőle olyan rugalmas lenni, mint mikor ott és azt eszek, amit megkívánok. Pl. gyros, vagy pizza, vagy bármi. Hiszen nem tudom mi mennyi CH-t tartalmaz.
Ma voltam szemészeten, és utána bementem a boltba, mert kellett az uzsi, mielőtt elindultam kiszámoltam 120 g szilva jó lesz. A boltban lemértem az 3 db. Vettem helyette rizses valami zacsisat, amiből 2 szelet ugyanannyi CH-t tartalmaz, azt majszoltam el.Nálam itt a gond, ha idő van, enni kell, s mi van, ha nem úgy tervezted a napod, s nem készültél kajával.

remény73
 
 


Közben próbálok okosodni, mert eddig a CH tartalom alapján ettem, terveztem a kaját, de van Glikémiás index is, ami befolyásolja ezt. Azt olvasom, minél magasabb, annál inkább emeli a vér cukorszintjét, ilyen pl. a görögdinnye is. Állítólag az alacsonyabbak a jók, de ott sok a zöldség, abból meg nem jön ki sokszor a kívánt mennyiség. Remélem megértem egyszer, s könnyebb lesz idővel, mit érdemes enni, hogy a CH tartalom is meglegyen, de az a szervezetemnek is jó legyen. Jöhet a vacsi :)

remény73
 
 


remény: Szerintem azért nincsenek ezek az időpontok kőbe vésve. Én érzem, hogy mikor kezdek két nagy étkezés közben éhes lenni. Akkor eszem valamit mondjuk Győri-édes jó reggelt. Abban tudom, hogy mennyi van és mindig viszek magammal mindenhova. Azokat az étkezéseket próbáld olyan dolgokkal kipótolni, amit nem kell számolgatni. Legalább ilyenkor nem kell vele foglalkozni. Ebédnél bontja a legjobban a cukrot a szervezet, én úgy gondolom hogy akkor nem kell annyira szigorúan számolni. Egyébként én úgy gondoltam (aztán majd kiderül, hogy a dokinő mit szól hozzá), hogy inkább a terhelt cukrot fogom nézegetni és nem a ch-kat. Akkor kiderül, hogy mi az, ami nagyon felnyomja a 2 órás cukrot. De amíg nem érkezik meg a mérőm, addig számolgatok. A szilva egyébként nem a legjobb, mert sok benne a cukor. Én ma görögdinnyét ettem, még jó hogy azt is imádom. Abban jó kevés van. A GI-indexet inkább a nem terhes cukorbetegeknek kell nézegetni (én úgy tudom). Tényleg jobb a lassú felszívódású, de nálunk az a lényeg, hogy a 2. óra végére ne legyen magas a cukor. Ha gyors felszívódású ételt eszel, akkor az nem telít olyan sokáig. Tehát ehető, de nem éri meg. Én ezeket az infókat a pcos fórumon gyüjtögettem össze, ott minden csajszi nagyon jól informált volt-sajnos.

dita: Az eredeti próbareggeli 1 zsemle és 2 dl tej. De ha a tiéd a rendes reggelidnél is jó volt, akkor nem kell szerintem aggódnod annyira. A cukros lötty tényleg objektívebb értéket ad, de hát otthon sem azzal mérjük a 2 órás cukrot, hanem kajcsi után.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, nekem a doki is és védőnő is mondta, hogy no cukor, amiben van, olyat nem ehetek. A győri édesben is van, mert eleinte én azt akartam enni, de mivel van benne cukor, azt ki kell hagyni. Próbálkozom, most a kiflitől éhes lettem, az gyorsan eltűnt ezek szerint. Mi az ami jobb ilyenkor akár vacsinál?
Ebédre ettem husit, meg graham zsömit, meg zöldséget, de azt hiszem ki kell tapasztalni mit érdemes enni.
Remélem segítenek kialakítani majd, mert ahogy elnézem nekem ez nehezen fog menni.

Ja és a 6 étkezésnek meg kell lennie és min. 2,5 órának el kell telnie a 2 közt. Hát majd kiderül neked mit mondanak, nekem a Margitban no cukor és időpontok közel azonos időben betartása amit mondtak, de dietetikussal még nem beszéltem, csak hétfőn majd.

remény73
 
 


Én egy zsemlét ettem valami pulykasonkafélével paprikával és teával.
Amúgy is általában ez a menü. Tehát semmit nem változtattam a reggelin ugyanúgy ettem mint ahogy eddig.
Most sajnos már a cukros lötty jön, de végülis egyszer már végigcsináltam még a meddőség elején. Az volt a jó hogy a párom ott volt és amíg várakozni kellett elmentünk tescoba meg ilyenek. Ha egyedül lettem volna éhgyomorra délig tuti hogy bekómálok. :roll:
Most úgy néz ki hogy a barátnőm fog elkísérni hogy ne legyen gáz!

dita75
 
 


remény: El kell hogy keserítselek, mindenben van valamennyi cukor! A szilvában pl. elég sok. A Jó reggeltben meg elég kevés, nem az édeset kell venni, hanem mondjuk a kakaósat. Cukor nélkül nem működik az agyunk. A 2,5 óránál azért eltelhet több. És olyankor mi van, ha már 5 étkezésből meg van a szénhidrát? Szerintem túlaggódod a dolgot, de mondjuk én még sem voltam dietetikusnál. De csináltam már ilyen diétát és jól lement tőle a hormonszintem a normálisra, tehát annyira nem nyúlhattam mellé. Különben nem lennék terhes. Egyébként meg szerintem minden diéta csak addig működhet, amíg nem csuklunk össze az utcán egy jó kis hipózástól.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


dita: Én is azt hittem, hogy be fogok kómázni, de az a 75 gr. cukor pont arra volt elég, hogy nem történt ilyen. Egyébként 1/2 citrom+3 dl víz pont jó limonádét adott ki. Én vittem hűtőtáskát, mert jó meleg volt, mikor vették és jó volt, hogy hideg volt a víz. Egyébként ha azt az eredményt szeretnék látni, ami tényleg valós, akkor nem is lehetne nagyon mozgolódni abban a két órában. Mert akkor is cukrot égetsz el. Első alkalommal én sem tudtam (mondjuk így is elég sok lett, hát még ha nem mentem volna vissza dolgozni abban a két órában), a másodiknál tényleg több lett a cukrom. De így becsapjuk magunkat.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Remény!

Tegnap beszélgettem egy csajjal, aki mindhárom terhességénél csinálta a diétát. Ő a következőt mondta:
R: zsömle, felvágott, sajt, paprika v. paradicsom
T: joghurt, pár szem keksz
E: husi+saláta, vagy főzelék (szóval itt normál kaja)
U: túró rudi+alma
V: 3 tojásos rántotta gombával
UV: müzli szelet

Így van benne mindenféle. A tojás laktató és kevés a szénhidrát tartalma és a kcal sem olyan sok.
Nekem azt mondta a dietetikus, hogy a szénhidrátot kell szétosztani, de azért figyelni kell a kcal-t is.

A lány elmagyarázta azt is, hogy attól alakul ki a terhességi cukor, hogy 20-24 hetesen a baba elkezd emészteni és elveszi anyu inzulinját, ettől lesz magas a vércukor, de a 30-32 héten a baba is elkezd inzulint termelni és akkor visszaáll a rend. Szóval inkább 10 hét diéta mint injekció, mert arról nehezebb leállítani a kismamát. Én ezt nem tudtam, de így könnyebb átlátnom a dolgokat, ezért gondoltam megosztom veletek, hátha valaki más sem tudta. :oops:

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Dituskám!
Nagyon nagyon sok boldog névnapot neked!!!

Puszillak

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok Csajok! :)

Henikém: örülök, hogy jelentkeztél!!! :lol: Nagyon ügyi vagy, hogy ennyit sikerült már fogynod és nagyon szorítok a továbbiakhoz!!! :) Aztán 3 hónap pihi után újult erővel nekivághattok a lombiknak. Drukkolok ezerrel! :lol: :lol: :lol:

Tigriske: drukk megy ezerrel a mai naphoz! :lol: Ügyi legyél! Remélem minden ok lesz és mindhárman jól vannak! :)

Én tegnap voltam dokinál, minden szuper. :lol: Méhszáj zárt, a Kicsikéink már nagyok. :)
A tegnapi UHU szerint, már okt. 31 a fejlettségük.
A kis koponyájuk 6,3 cm, a combcsontjuk már 5,2 cm hosszú. A doki szerint is szép Babák és szinte azonos méretűnek látja őket.
A fekvési pozíciójuk még mindig fej, far, tehát természetes úton is megszülhetném Őket. Mindketten hasaltak a vizsgálat közben, olyan cukik voltak! :wink:
Doki vett még hüvelykenetet tenyésztésre. :roll:

Látom nagyon belemélyedtetek a cukortémába. Szerencsére én ebbe nem tudok beleszólni, legalábbis egyelőre, és remélem később sem. :?
Viszont jövőhéten szerdán megyek a terheléses vv-re, aminek csütre lesz eredménye. Remélem minden ok lesz majd, de én ezen nem idegeskedek előre! :wink:
Ha gond lesz, betartom a diétát, ha nem akkor pedig örülök!

Dita: most mizu otthon :?: ??? Minden rendben? :wink:

Remény: fel a fejjel, majd belejössz a dologba! Szerintem csak megszokni lesz nehéz, utána már nagy mester leszel, úgy mint Vicky.

Vicky: édes a kis ufo-d! Jó a kép, gratulálok!!!! :wink: szép a fürdőrucid is.

Rilla: reméljük megúszod a kórházi befekvést, de szerintem 1 hét nem a világ vége.
Gondolj bele, lehet nekem több is lesz. Minden attól függ, meddig hajlandóak a Babók bent maradni. :? :wink: Ha túl korán jönnének nekem több hétre is meghosszabbodhat a kórházi bent tartózkodás, azért ezt én sem akarnám, de ha muszáj, kibírom. :wink: 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trix78 2009.07.30 08:09-kor.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Dita: ma tényleg Judit névnap van!!! Isten éltessen!!! puszika

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Dita, boldog névnapot.

Tigriske köszi a bátorítást, és mindenkinek. Tudjátok sohasem diétáztam, és nekem most fura minden, s mivel annyit küzdöttem a babámért a terhesség előtt és alatt, én betartok minden orvosi utasítást, csak a fiam normális súllyal és egészségesen szülessen, s nálam is minden ok legyen. Most nehéz a kezdet, de majd megszokom.

Na most ment el az ismerős, elhozott gatyókat, meg 1 kisinget és egy pici hálózsákot. Megnéztem őket, s megdumáltam vele, hogy ok az átlagra jöjjön ki 400 Ft, de vannak nagyon jó állapotúak, vannak béleltek, vékonyabbak, és kevésbé jók, amik inkább otthoninak való.
Leírtuk az árakat, mennyit szeretne érte, majd meglátjuk. Ez hol több, hol kevesebb, mint 400 Ft. Vegyes a paletta, így az ár változó. (150-500) Ha valakit valamelyik érdekel, jelezze, mérek, leírom, amit én látok, s megadom az árat. Ha csak az ár nem megfelelő, de a nacit szeretnéd, akkor keresünk valami jó megoldást.
Íme a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára remény73 2009.07.30 09:36-kor.

remény73
 
 


Ja azt elfelejtettem írni, márkás nadrágok általában, és némelyik újszerű állapotú (george, gap, stb.)

remény73
 
 


Van nekem is 1-2 ruhadarabom még, ami ha valakit érdekel:

Kép
Kép
Kép

remény73
 
 


HENIKÉM
Nagyon figyelmes és drága vagy hogy felköszöntöttél.
Én is puszillak sokszor. Vasárnap a közeledben leszek és persze Trixhez is mert Nagytétényben leszek a tesóméknál! :)
Majd küldjük neked Bogyóval a + csíííííííííít! 8)

REMÉNY, TRIX

Köszi nektek is a felköszöntést! :)

REMÉNY
TE jó Isten ennyi cuccot, csak farmerből van egy határral ahogy nézem!

TRIX
Tegnap nagyon puncsolt apa. Leült mellém az ágyra és simizte a lábam meg Bogyót is. Ma is felköszöntött telefonon és kérdezte mit kérek én meg mondtam hogy majd személyesen elmondom.
Aztán mondta hogy még este kell akkor elmenni vásárolnia, mire az volt a válaszom hogy nem pénzbe kerül amit kérek.
Szeretném vele normálisan megbeszélni a veszekedésünk tárgyát és kompromisszumra jutni, ez nekem minden drága ajándéknál többet ér!

Szuper hogy minden rendben a babákokkal.

TIGRISKE
Neked drukk mára! Az az egész napi kaja nem hangzik rosszul, de gondolom nem mindennap ugyanazt ette kicsit unalmas lenne.

Én is lassan indulok a dokihoz pedig most jöttem haza a kozmetikustól meg a boltból. Befizettem a részletet a babakocsira.
Tegnap nyertem egy Brandonos szopipárnát a teszveszen azt is át akartam venni de a csaj kétszer sem vette fel a telefont. Majd megpróbálom az orvos után, hátha.
Bakker a fél órás utat kb. egy óra alatt tettem meg reggel. El is késtem a kozmitól. Minden 50 méternél le kellett ülnöm. A vizem is elfogyott mire felértem. Már szedem a homeos bogyót így nem ájultam el, de ha nem ülök le mindig akkor lehet hogy közrejátszott volna az is. Már nagyon elegem van ebből a melegből.

REMÉNY
Én holnap olyan 11 körül leszek a NYugatinál.
MEgvegyem akkor a cumit?
Átlátszó szilikonból van ha jól emlékszem. Ugye azt mondtad hogy az kell és nem a latex. Nehogy rosszat vigyek.

dita75
 
 


Dita: őszintén örülök, ahogy alakulnak otthon a dolgok! :) Csak simizzen és szeretgessen benneteket! :lol: 8)
Szorítok Nektek, hogy kialakuljon a béke, a nyugalom és a szeretet! Csak így tovább! :wink: :lol: :lol:

Vigyázz magadra a dög melegben, sok-sok folyadék és pihi beiktatásával!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!
Mindenknek szép napot!
Dita!
Örülök, hogy rendeződtek(nek) a problémák. Csak így tovább.Szerintem, most már nem lesz gond. A beszélgetés jó ötlet.
Boldog névnapot!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita, ok, akkor holnap talizunk.
Ha még mindig akciós a mosó+ szilikonos cumi, igen, akkor kérném, és köszi.
Örülök, hogy közeledik a párod, s van esély a békére, s bízom benne sikerül megbeszélnetek és kompromisszumokat kötni.

Én is tegnap csesztem le a párom, hogy mostanában nem érdekli a fia? Ugyanis korábban mindig tapizta a hasam, de napok óta semmi...így tegnap este mondtam most érzem a mozgást, ha érdekli...

Majd mesélj mi volt a dokinál.

Hát igen, meg is lepődtem a sok naci láttán én is, nem gondoltam ennyi lesz. Van közte olyan is, ami alul patentos, azt hiszem 1, az nagyon praktikus, igaz sima nacinál nem annyira van jelentősége szerintem, hiszen abból könnyebb kihámozni a babát. Nekem is vannak nacijaim vegyesen, gondolkoztam azok közül is válogassak-e, de aztán úgy gondoltam, majd ha megszületik, utána is ráérek szelektálni.

Tigriske, neked is drukkolok, majd mesélj.

Igen, kell egy kis változatosság a kajában, de valahogy én is így eszegetek, csak számolgatok is közben, s néha meglepődök a mennyiségen. Nyugtassatok meg a hasábkrumpli nem tilos ugye? Ha megfelelő CH-ot eszek belőle, s csak hetente 1-2 alkalommal az ok ugye? Azt eszek ebédre, meg húsit, meg zöldséget.

Trix, örülök, hogy mindkét babó jól van és szépen fejlődnek, csak így tovább...

remény73
 
 


Remény!

Hát nem tudom, én úgy tudom, hogy a krumpli nagyon sok CH t tartalmaz, már én sem ettem több mint 1 hónapja, se krumplit, se rízst :? De, ne legyen igazam, majd jönnek a nagy CH tudósok :lol: és megmondják!!!!

Dita!
De jó hírek, csak megjön az esze Apának!!!! De jó!!! Nagyon örülök, és drukkolok nektek!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Nem volt ultrahang, gondoltam, mert a múltkor mondta hogy mostanában elvileg nem nézik, de hogy gyakorlatilag sem! :(
Még jó hogy szombatra bejelentkeztem 4D-re! :)
Úgyhogy addig még türelemmel kell lennetek és nekem is! Rolling Eyes
Anyától azt kapom névnapomra mert mondtam neki hogy én nem fogok még két hónapig várni.
Persze megpróbált lebeszélni, de hajthatatlan voltam! :)

Említettem a dokkernek hogy amikor sietek, guggolok vagy közel teszem a hasamhoz a lábam alul a szeméremcsontom fájni szokott.
Azt mondta hogy többet kell pihenni és kerülni a problémát okozó mozdulatokat, na ja ő könnyen beszél. Hogy törlöm meg pl. a lábamat fürdés után akkor?

Köszi a köszöntéseket! Cupp!

dita75
 
 


REMÉNY
Bocsika de képzeld hogy csak sárgában van már cumi.
Azt mondták később lesz még kékben, vigyem a sárgát vagy vársz még a kékre? Megyek máskor is még pestre! Úgy kb. két hét múlva.

Jó neked holnap 11 óra tájban a westendnél a C&A előtt?
Elmegyünk a Máriába kicsit nézelődni esetleg? Vagy van még a Lehel térnél egy diszkont ott még nem voltam de állítólag az sem rossz.

A krumpliban extra sok ch van sajna! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.07.30 12:50-kor.

dita75
 
 


Dita, ha nem változik az ár, várok persze, ha meg esetleg mégis, akkor vehetsz sárgát is, szerintem mindegy a színe :)

Tudom, hogy sok benne a CH, de ebédre ehetek 50 CH-t. 100 g-ban van 20 CH, így 200 g-ban van 40 CH. Ha azt nézem egy kifliben is kb. ennyi van, akkor az sem ok. Zsömiben kicsit kevesebb, de főzeléket sem ehetek mindig. A paprika, paradicsom, ubi meg nem teszi ki az 50CH-t. :) Próbálkozom, max a dietetikus hétfőn majd közli ezt vagy azt hagyjam ki.

Kíváncsian várom a 4D eredményét.

remény73
 
 


Sziasztok!!

Itt csendes magányomban rájöttem,hogy miért nem beszélget velem senki mert csak a saját dolgaimmal vagyok elfoglalva és önző vagyok!!
Bocsi ezért.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
colin
 
 


Dituli!

Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!! Ez az, beszélgesstek csak apával, tudja nagyon jól, hogy nem volt igaza. Ez tény :lol: Még most fektesd le a szabályokat a későbbi problémák elkerülése végett.
Ünneplés lesz?

Rilluka!
Sokszor eszembe jutsz, remélem minden ok lesz. Nagyon kíváncsi vagyok már a babára :wink:

Remény!
Ajjajj ez a fránya cukor :? Hát nem irigyellek ebből a szempontból, de gondolom úgy vagy vele, hogy a babáért mindent :wink:

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy visszamentem a fagyikért és nem értettem, hogy miért most, hiszen eldöntöttem, hogy kivárom a 3 hónapot. Ezek az álmok..... :roll:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Colin, majd belejössz. Jövő héten ha hüsibb lenne akkor talizunk?

Rony, örülök, hogy néha ide is írsz, remélem minden ok. Igen, a babáért mindent...

remény73
 
 


Dita
Örülök, hogy szépen visszarendeződtök a pároddal...hajrá !
Ja és drukk szombatra ! :wink:

Remény
Te jó ég mennyi farmer ..... :lol: :D :lol:

Rony
De jó, hogy jelentkeztél !!!!!!!!!!...én is sokat gondolok Rád !!
És szerinted valóra válik az álmod ? :wink:

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla!

Nem, nem megyek vissza szükségem van a pihire, ezért is nem értettem miért "önállósítom itt magam estére" :D :D :D

Zoe!
Majd hívlak ha nyugi lesz, aztán dumcsizhatunk. 1 hétig nem beszélünk, már elvonási tüneteim vannak :D :D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Rony
Nem is baj, ha egy kicsit rápihensz...nagyon nehéz időszakon vagy túl, muszáj új energiákat gyűjtened !
Én nagyon-nagyon drukkolok Neked és hidd el, hamarosan Te is Anyuci leszel !!!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok Kismamik!!!!Mar regen irtam,de kovetem az esemenyeket.Ditu!!Nagyon Boldog Nevnapot kivanok,es hogy rendezodjon a feszultseg kozted,es a parod kozott!!!Mult het vegen,anyunak mondtam,olvassa mar fel,kivel mi van,mert mar annyira legyengultem,meg 2 kilot gyorsan ledobtam a napi 4 rokazassal,mar majdnem bementunk a korhazba,de ahoz se volt erom,es gondoltam ,amilyen kedvesek,nem adnak infuziot se,a dokim szabim,szoval maradtam.Es lass csodat,hetfo ota,mar mintha jobban lennek,es tobb kaja marad bennem,es csak 2 -szer rokazom,ugyhogy felcsillant a remeny,hogy rokuci tovabb all!!!!!Remeny,Vicky! Meg jo,hogy kimutatta a cukrotokat az eredmeny,es legelabb tudjatok kontrolalni,biztosan nem konnyu betartani,de a baboert mindent!!!A nacik is aranyosak,de meg csak csurgatom a nyalam,ki mit vesz,es figyelem az infokat!!!!!Amugy ma voltam a 12 hetes vizsgalaton,az uh hihetetlen elmeny volt,mar majdnem 7 centisek vagyunk,es kalimpalt,es a labait keresztbe rakta!!!!A kep is aranyos.Colin!!Regebben irtad,hogy nem annyira latvanyos a pocid merete.nekem ma azt mondta az uhu doki,hogy a mehlepeny a hatso falon tapad,tehat akiknel igy van,azoknak altalaban kisebba poci.En meg ezt ma hallottam eloszor,de biztos igy van,valahogy ugy mondta,hogy tobb helye van bent,hat en nem tudom.Trix!!!!Nagyon klassz,hogy ilyen szepen egyutt fejlodnek ,es minden ok,es meg az is lehet,hogy termeszetes uton jonnek a vilagra,ez meg aztan hihetetlen!!!!!!Rilla!!!!En mar nagyon varom,hogy rakjal fel kepeket a mostani pocidrol,es a szobarol!!!Valami dekor meg hianyzik??Mintha azt irtad volna.Nem tetszik az a forgoka amit a multkor irtam???Van meg egy jo oldal,azt nem mondom,hogy olcso,de cuki dolgok vannak!!!www.scamp.hu ja es megneztem amit irtatok,az az autletes bolt,nagyon jo arak vannak!!!!Vigyazzatok a melegben,es Dita ha 5-szor kell leulnod,akkor 5-szor ujjel le,senki nem surget!!!Remelem,gyakrabban tudok majd irni.Puszika Mindenkinek Zoe
zoe33
 
 


Dita! Boldog névnapot! Tényleg nem mindig ezt ette, ez csak egy lehetőség. :lol:

Colin! Már hogyne beszélgetnénk veled. Hogy vagy most, hogy viharmentesek az éjszakák?

Rony! De jó hallani rólad. Kapcsolj ki és majd újult erővel.

Köszi a drukkokat mindenkinek, megvolt a hatása.
Trix hálám üldözni fog a dokiért.

Nagyon szimpatikus volt az orvos, rögtön mutatta a szakirodalmat, elmondta a hármasikrek veszélyeit. Tavaly is volt neki hármasikres anyukája. Megnézet hüvelyi és hasi UH-val is.
A lényeg: mindhárman jól vannak!
Egy: 36 mm és Ő szopta az ujját és fent volt (szerintem Ő a csaj)
Kettő: 34 mm Riszálta a popóját és mutogatott (bár lehet, hogy Ő is lány)
Három: 30 mm aludt, Ő van középen a kis elnyomott
Mindháromnak láttuk a szívverését, nagyon nagy élmény volt. Apa teljesen ellágyult.
Kéthetente kell mennem és mindent csinálhatok, szabad a szex, a repülés, a fürdés (csak kell gomba elleni krémezett tampon).
Szóval minden ok, kivéve, hogy diétáznom kell mert nem szedhetek fel egy kg-ot sem. Mondjuk ezt sejtettem.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: már nagyon vártalak! :wink:
Örülök a jó híreknek és annak, hogy a doki is szimpi volt nektek!!!
Én is nagyon elégedett vagyok vele, roppant jó szakember és nagyon rendes! :) Igen, a kilókat szigorúan veszi, de ezzel csak minket és a Babákat akar megóvni. :roll: :wink: :lol:
Ja, és nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem! :wink:

Ez kész csoda, hihetetlen, mindhárman szépen fejlődnek!!!
:lol: :lol: :lol:
Hidd el, minden rendben lesz! Drukkolok nektek nagyon és további szép baba(k)várást Nektek!

Zoé: örülök, hogy lassan javulni kezd az állapotod, szerintem két héten belül megszűnnek a rosszullétek teljesen!
Drukkolok nagyon ezért! Vigyázz magatokra!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


TIGRISKE
Ez hihetetlen hogy mindegyik baba jól van.
Szuper hogy a doki beválni látszik nektek is!

COLIN
Sztem beszélgetünk veled, sajnálom ha másképp érzed. :roll:
Gyere gyakrabban ha van rá lehetőséged és akkor jobban képben leszel. Pusszanat! :)

ZOÉ
Lassan odébb áll végleg a rókakoma addig meg kitartás!

REMÉNY
Akkor ne feledd hogy holnap randi 11 körül a Westendnél hátul a C&A-nál, oksi???

RONY
Köszi hogy átjöttél felköszönteni.
Remélem felhőtlenül tudod még élvezni az utolsó babátlan nyaradat, aztán kösd fel a gatyádat mert több ilyen nem lesz! :)

RILLA
Én is nagyon várom már a képeket és eljutott a tudatomig hogy lassan már a kisfiadról teszed majd fel a szebbnél szebb sztárfotókat. :)

BIKMAKK ??????? Még 2in1 vagy remélem. Neked is itt az idő lassacskán! :)

SWANNY????? AKIRE????? VEKIKK?????? Többi mami??????????

dita75
 
 


Dita, nem felejtettem el a randit, de most már tudom a pontos helyszínt is :) Vigyem a hálózsákot is, kell még?

Zoé, remélem rókakoma hamarosan tovább áll, tudom neked sem könnyű, de igyál sokat nehogy kiszáradj.

Tigriske, hihetetlen, hogy a 3 baba jól van és szépen fej-fej mellett nődögél. Remélem ez később is így marad, vigyázz magatokra.

remény73
 
 


tigriske: Azt mondta nekem az inzulinról a védőnő, hogy abban a három napban, amíg a kórházban vagy, már le is lehet állni a szuriról.

dita: Boldog névnapot! Reméljük apa tényleg megbékél, csak tényleg beszéljetek át mindent, addig amíg tényleg figyel a dolgokra, amiket mondassz.

remény: Nagyon édik a culák. Ugye te is békásmegyeri vagy, jól emlékszem? Akkor összefuthanénk valamikor és megnézném a cuccokat. Holnap még nem nagyon érek rá, mert a barátnőmék itt vannak, de a hétvége már jó lehet. Egyébként mekkora méretűek kb.? Én a két hímzett farmernacira vevő lennék az első képről.

remény: Krumpli tényleg nem a legjobb, a párolt zöldségek jobbak lennének. De még mindig inkább sülve, mint krumplipürének. Hát az eléggé gyorsan felszívódik és így nem nagyon ajánlott.

zoe: A miénk is állandóan törökülésben ül és nekem is hátsó fali a lepény. Mondjuk nekem elég nagy a hasam, de előtte is az volt. :) Ilyen sokat nő a baba egy pár nap alatt? Az enyém még csak 58,6 mm volt.

Ma nem sikerült megcsináltatnom a kombinált tesztet, mert mire visszaértem a kórházba, már elvitték a vért. Mindegy, megpróbálom levetetni a margitban, vagy ha nem, akkor még ráérek állítólag a jövő csütörtökön bemenni a máv-ba.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?