Új privát üzeneted érkezett!

Angel!
Kaja ügyben nálunk is rendszeres a reklamálás! Amikor pl. megeszik egy doboz yoghurtot, rögtön reklamál a másikért! Mély, mérges hangon elkezd kiabálni! Erre van egy „külön hangja”. Multkor kipróbáltam, hogy a harmadik falat után mondtam neki, hogy „Kész!”, ami nála azt jelenti, hogy elfogyott. Úgy elkezdett kiabálni, hogy rögtön elétoltam, hogy „Itt van, csak vicceltem!”. Pankácskám nem értékelte a humoromat!

Starlark!
Anna nem írtózik a fűtől ugyan, de nem tudom a fűbe lerakni, mert Ő mindent meg akar kóstolni: füvet, földet, bogarat, kavicsot és mindent, ami a természetben megtalálható! Remélem ez gyorsan el fog múlni…!

Kép
Kép
konan
 
 


Sziasztok!

Tegnap délelött megszületett a legjobb barátnöm kicsi fia :D :D :D
3590 g és 52 cm. Jól vannak leszámtva,hogy szegény belül nagyon szétrepedt.
Volt valaki aki hasonlóan járt a szüléskor???Mennyi idö kell a regenerálódáshoz?

Kép
Kép
a.m.
 
 


am :)
grat a barátnénak.
Nekem vágtak, igy repedés nem volt.
Mindenttudó homeós könyvem szerint szülőcsatorna sérülésekre napi 2-3x 5 golyó Arnica C30 (vagy 1x C200) max 5 napig, utána 2 nap szünet. Illetve ugyanilyen adagolásban Bellis Perennis C12.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 

 
 

Szépet! :)

Minyu: TNT mint a logisztikai cég? A férjem cégének ők is szállítanak. Tavasszal voltunk is a hajókirándulásukon.
Őt pl ismered? Donceket majdnem mind1ik megdögönyözte :)

Kép

AM: Grartula a kissráchoz a barátnődnek :)
Mivel én csaszis voltam nem tudom hogy gyógyul, de gyors regenerálódást neki!

Szeder: Akkor van remény, hogy egyszer megbarátkozik vele :)

Konan: Én még oviban is ettem füvet :):)

Kép

Kép
starlark
 
 


starlark :)
igen, az a tnt :)
Hajókirándulás: hehehe, mi szoktunk érte morogni, mert sztem (és a mezei -nem sales/marketinges- kollégák szerint értelmesebb dolgokra is el lehetne költeni azt a rengeteg pénzt és sztem egy cégnek nem az lesz az elsődleges szempont, ha szállítót keres, hogy van-e kirándlás és milyen repicuccokat kapnak, hanem hogy milyen áron, milyen minőségben szállít. De örülök, hogy legalább ti jól éreztétel magatokat :) akkor mégsem felesleges pénzkidobás :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Konan: Annácska nagyon szép kislány már! Ez az evős dolog ismerős, Zalán mellett sem lehet enni úgy, hogy ő nem eszik :)

Anyoooka: gyönyörűek a gyerekeid :D Mi csak ismerős nyaralójába megyünk nyaralni, de már nagyon várom.

A.m: hajrá költözés! Gratula a barátnődnek! Regenerálódásra nincs ötletem, én nem nagyon sérültem.

Holka ti hogy álltok az új házzal?

Bejci: dehogy lesz dundi a kiscsajod, majd szépen megnyúlik ő is :)

Szeder: gratula a fogyáshoz!

Starlark: Doncek nagyon pasis már! Boldog névnapot!

Winona: nekünk most alakulnak a napjaink, ami fix, az a reggel 7-8 közötti végleges kelés, 10-11 között fekszik le délelőtt aludni Zalán, és délután alszik még egyszer. Késő délután kora este megyünk ki a kertbe játszani, amikor már nincs olyan meleg, 1/2 8kor vacsizik, aztán fürdés, esti tápi, és megy a kiságyba. Délelőtt amikor éberen van általában a járókájában játszik, én meg dumálok neki (vagy nem) délután szoktam kitenni lakást bontani :)

Ági: jó nyaralást!

Minyu: mielőbbi jobbulást, ezek szerint a szalmonella se mindig veszélyes? Unokatesómnak volt, de ő kórházba került anno.

Angel: én még nem köszöntem, üdv itt :)

Honey: örülök, hogy rendben vagy!

Kép
kistiggrincs
 
 


Tiggrincs :)
Én is azt hittem, hogy a szalmonella olyan hirtelen lefolyású, de ezek szerint van ilyen elhúzódó, de enyhébb formája is. (nem mellesleg gyarapodott és nőtt is Csongi, mióta van ez a kakadolog...)

Azért biztos ami tuti megcsináltuk a lisztérzékenység tesztet, az negatív lett :D

Kistesóra vágyóknak:
Kép
Csütörtökön szállt le mellénk pecázás közben elküldtem Humankaék felé , hátha útközben a többi kistesó-projecteshez is bekukkant.
Humanka :) Merre vagy??? (ma felmosás közben hirtelen az jutott eszembe, hogy lehet, hogy azért nem jelentkezel, mert megint megtalált a rókakoma :P

És még 2 kép:
Kép elbújtam, keress meg!
Kép kalapos-csónakos

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok! :)

Megérkeztünk tegnap d.e. Montnegróból. Most gyorsan írok egy kis élménybeszámolót ha nem baj és utána igyekszem ragálni,olvasni, ha a még szundikáló csöppöm engedi. :D
Klassz volt nagyon, bár sajna voltak negatívumok is.
Andoromnak nagyon tetszett a tenger, de az első 2 nap után csak a láblógatóz pancsi maradt neki,m ert eléggé lehűlt a víz. Mi bementünk fürdeni, de úszás közben is éreztem,hogy iiiigen hideg, így Andort nem mertünk betenni az úszógumiba nehogy megfázzon. Meg ő is eléggé hidegnek érezte sztem, így nem akartuk azt sem,hogy valami negatív élménye legyen esetleg.
Az utat nagyon jól bírta. Éjjel mentünk, reggelre értünk oda. Aludt végig,néha nézett fel (határokon) és akkor nagyokat vigyorgot a fényekre, majd visszaaludt.
A hőséget meglepően jól bírta napközben, de a lefekvés előtt mindez kijött belőle és szegénykém még soha nem látott sírásba, nyüglődésbe kezdett minden nap. Ettől függetlenül miután elaludt nem volt gond reggelig :)

Csodás volt a hely,a kilátás, de a "kedves" utazási irodás elfelejette közölni, hogy ez az apartman (és talán a város sem-Budva) nem csecsemővel érkezőknek és nem 60 év felettieknek a legideálisabb.
Hogy miért? Mivel sodás panorámánk volt a városra, tengerre, így az apartman a hegy oldalában volt elég magasan, ahonnan ugyan a hirdetés szerint 400m-re van a strand, e helyett ez volt vagy 1.5-2 km! :shock: Csupa lépcső, meredek, babakocsival sajnos egy katasztrófa volt :( (szegény apum fájós térdéről meg nem is beszléve, hogy neki ez milyen volt)
Nagyon hosszú strand volt,de a hirdetéssel ellenben egyáltalán nem volt homokos, tele volt alapból kitett nyugágyakkal, napernyőkkel, így baaaromi messze kellett menni,hogy egy pici fűves, árnyékos területet találj,ahova a 40 fokban le tudsz telepedni a babáva. Mert Andorom nem ül meg 1 helyben,hanem imád mászkálni felfedezni. A forrró közveken meg ez elég nyülődéses lett volna neki. (van szélfogó sátrunk,de az kicsi mozgástér neki egész napra)
Kocsival meg nem volt pálya lemenni astrandra, mert parkolás nuku és úgy vezetnek ott!!!!!! :shock: :shock: :shock: törnek,zúzna, nekimennek. Boooorzalom!!!

Amúgy nagyon babaszerető nép, kedvesek mosolyognak,dumálgatnak a babákhoz.
De ez egy bulizós, szórakozós hely, nem pedig kikapcsolódni vágyó kisbabások paradicsoma. Sajna :(
Éjjel szól a tamtam,ami felhallattszott vadul hozzánk.
Ettől függetlenül nagyon szép hely, érdekes élmények kavarognak bennem.
Bocsánat, ha kicsit negatív lett a beszámoló, de ez annyira felbosszatott Lányok, hogy ennyire mocsok módon ezt elhalgatták előlünk! a legrosszabb ez a távolság, közlekedés volt.
Ne féljetek, lesz is panaszkönyv,sajna. :evil:

Ezen kívül:Andor szuperul mászik, feláll,lépeget a bútoroknál. Imád kergetőzni.
Mondja,hogy ma-ma, ha engem akar. Ha megkérdem,hogy hogy csinála a kutya,akkor modja,hogy vau-vau :D meg az oroszlánra "vadabb" mély áááááá-t csinál, mitha kiáltana az oroszlán :D:D:D Megzabálom! Puszit ad, nagyon utánoz.Ha mondom neki,hogy nem szabad, akkor csóválja nemlegesen a fejét és többnyire szerencsére abbahagyja a tiltott dolog matatását (lekopogom) :)
Igyekszem feltölteni az új videókat, meg majd hozok képeket is.

Most felsírt, lehet ébred.
Szép napot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


szeder,
igen 3=5-tel voltunk. Amúgy abnormálisan drága lenne.
Amúgy csúcsszuper a hely!! Tényleg nagyon magas színvonal, sajna az árakban is.
Ti voltatok már?
Flóra még csak úgy totyog, ha fogjuk a kezét. Ácsorogni már ácsorog, főleg ha valamiben elmélyed és nem veszi észre, hogy támaszkodás nélkül áll. Aztán amikor feleszmél akkor van a hatalmas popsirahuppanás! :D

winoa,
nekem nagy szerencsém van Flórával, mert nagyon sokat alszik. (éjjel 11-12 órát egyben + nappal 2x 1,5 órát ) ezen kívül, simán eljátszik 11 órát tök egyedül. Még hozzá sem kell szólnom, ha éppen úgy van dolgom.

minyu,
"lavorospocakos" csúcsszuper!!!! :D Kinek van nálatok ilyen jó kis kreol bőre?

a.m,
én nem repedtem ugyan nagyon, de a vákum miatt kénytelenek voltak brutálisat vágni (1 órán keresztül stoppoltak)
Mi a 8. héten kekszeltünk elöször, és akkor már minden tutifrankón működött

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


márti,
Hol vagy?! Remélem minden ok? !

Csajok, szerintetek egy gyereket ennyi idős korban már lehet fegyelmezni? Esetleg büntetni (finoman persze) ?
Fel fogja már, hogy miért van?
Mert sajna Flóra nagyon el van kanászodva. Még az apja zord mély hangját és összehúzott szemöldökét is hangosan kiröhögi. (pedig tényleg totál komoly és kemény volt a párom)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


sziasztok!
gabolino: sajnálom, már mi is jártunk így évekkel ezelőtt, tegyetek is panaszt.ez nagyon bosszantó!!
minyu: sajnálom a salmonellát, hogyan lehet??
honey: nálunk is ezt csinálja panna, finoman ráütök a kezére és jól kinevet, azt hiszi játék,de persze h. lehet, sőt szreintem már kell is fegyelmezni, már mindent nagyon is jól tudnak.jobb előbb elkezdeni mint később.
így eljátszik flóra magába????nemsemmi.......panna mostanában a lábamon csüng....

már mi sem tudunk úgy enni, h. ne adnék pannának is babakekszet v. hasonlót....

köszi csajok a napirendes leírásokat!

Kép
winona
 
 


Szisztok!
Csak megint egy gyors beköszönés erejére jöttem vissza, mert ki se látok a fejemből. Holnap megyünk Gyulára 1 hétre, este 8-kor értünk haza a Balcsiról, gyereket anyóséknak lepasszoltuk éjszakára fektetésre, hogy haladjunk, de még nagyon nincs összepakolva, és rengeteg dolgot kell holnap intézni.
Dióhéjban: annak ellenére, hogy nem volt átúszás, nagyon jó volt. Ma hajókáztunk is, Dávid nagyon élvezte. Fürdött a nagy tóban is, féltünk, ki ne essen a kezünkből, mert az északi parton ugye nem nagyon van sekély rész.
Láttam Bejci, kérdezted, hova megyünk. Mivel Révfülöp lett volna a rajt, így tőle 15 km-re voltunk Badacsonylábdihegy-en, egy kempingben. Eszembe jutottál többször, de jó lenne Veletek találkozni.

Hétfőn jövök legközelebb, addig is mindenki legyen jó, és menjetek ti is kirándulni, nyaralni, pihenni!

Pussz: Ági

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Sziasztok!

Csak elköszönni jöttem, mert most indulunk a Balatonra! 2 hét múlva jövök. Mindenkinek jó pihenést! :lol:

gwini
 
 


Csajok SOS kérdés:

Most töltöm ki a családi pótlékos papírt a munkahelyem számára (ez az új rendszer miatt kell)
HONNAN TUDOM, HOGY MI A GYEREKEK ADÓAZONOSÍTÓ JELE???

Nem találom sehol. :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


még egy gyors bekukk.
csak Minyunak írok.

mikor megszületett Csongi, a MÁK-tól kaptál egy gratuláló levelet, és annak az 1. oldalán van az adóazonosító jele.

most rohanok, indulunk

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78
 
 


Halihó :)

Minyu: Tavaly előtt voltunk először az kicsit rongyrázósabb volt most érződött a válság.
Abban igazad van hogy nem ez fog dönteni egy cégnél a választásnál főleg hogy a férjem csak controller nem is dönt ilyesmiben max javasolhat :)
De mondogatta hogy totál meg vannak a TNT-vel elégedve :)

Fúú Csongi micsoda pocit rakott, nagy édi :)

Nekem is küldtek ilyen papírt de a gyerekről annyit kérdeztek hány db van semmi mást. Az én TAJ és adó számom kellett csak.

Kistigrincs: Köszönöm! :)

Gabolino: Mindenképp éljetek panasszal! Nem szabad az ilyesmit annyiban hagyni.
Remélhetőleg idővel csak a szép emlékek maradnak meg :)

Honey: Az tuti hogy a nem szabadot érti, azt viszont biztos nem hogy miért is nem szabad kipakolni a kukát vagy a szekrényt.
D-re ha néha erélyesebben rászólok már lefekszik a földre és sír én pedig totál lelkiismeret furdalások közepette veszem fel és vigasztalom. De pár dolgot akkor is meg kell tanulnia. A lakást totál Doncek biztosra nem lehet és nem is akarom megcsinálni.
Ettől függetlenül pár óra múlva nagy harci kiáltások közepette csattog a kukás szekrényajtó felé.... :)

Bejci: Megjött a csomag épen egyben :) Köszi!

Kép

Kép
starlark
 
 


starlark,
a "harci kiáltásokon" jót röhögtem! :lol: Mintha Flórát látnám... az is, ha valamit kiszemel magának és nekiindul akkor úgy tud örömében morogni, fújtatni, hogy mindig röhögnöm kell!

Na most ismét búcsúzom csajok, mert lépünk Balcsira és még pakolnom kell. 2 hét múlva leszek.
Kitartás a kánikulához az itthonmaradottaknak!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


nagygyerekes anyukák ( konan :), szeder :), ?)
2 hét múlva jön pár napra a 14 éves keresztfiunk Martfűről. Gondoltuk elvisszük aquaparkba az 1 napot kitölt. Egyéb ötlet? Mi kötheti le az ilyen nagyfiú érdeklődését? Diszkóba csak nem megyek vele... :oops: :P

Honeymoon :)
jó nyaralást. Kérdezted korábban: Csabiéknak van ilyen jó bőrük, valamelyik felmenőben lehetett egy vonóhúzás :mrgreen:

Starlark :)
Szabad megkérdezni, hol dolgozik a Zurad? Ha nem titok.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu: Egy szingapúri központú offshore cégnél :) Magyarul a tabi Flextronics-nál :)

Honey: Jó Balcsizást :)


Rólunk
Doncek mostanában kezd egyre interaktívabb lenni. Bújócskázik, bebújik a függöny mögé, ajtó mögé stb. és kikukucskál ránk ha mondjuk neki ilyenkor hogy kukucs meg szia akkor nagyot kacag és visszabújik, majd újra elő :)
És tök jól lehet vele fogócskázni is, ha mondom hogy vigyázz mert elkaplak már sikít is és csattog előlem közben vissza vissza néz hogy üldözöm-e még és nagyokat kacag :)

A tejpép meg kiesett a pixisből. Nem eszi már meg. Vacsira vajas sonkás kenyérke kell, és imádja ropogtatni a kölesgolyót :)

Kép

Kép
starlark
 
 


Sziasztok!

Életjel! :) Apa szabija véget ért, így újra itt a szürke hétköznapok :(

Bejci, az az igazság,hogy nagyon utálom ha fényképeznek, így általában gyorsan lecsapok a gépre és inkább én kattintgatok! :P Ezért sokkal-sokkal több kép van Apáról a gyerekekkel.
Sertésinflu. Én parázom tőle, Apa nem annyira. Oltatni fogom magunkat az tuti, remélem, addigra nem sikerül hazahozni!

Starlark, nagyon édes a videó! :) Ádám is ugyanígy mászkál, mindig lóg a szájában valami, mint egy kis kutyusnak :)
Fűtől Ádám is irtózott és annak idején Dorka is! :) De Ádám nagyon bátor kis legény, vagy nagyon foglalkoztatta a dolog, először csak oda-odanyúlt a plédről, majd megfogta, most meg már nem akadály a fű! :lol:

Winona, én "bekeményítettem" mától! Ádám is egyfolytában rajtam lógna. Felállítottuk az utazóágyát, jó nag, szemben van a konyhával és amíg főzök, mosogatok, ott van benn egy halom játékkal. (elaludni úgysem volt hajlandó benne így járókaként funkcionál) Nem mondom, volt üvöltés, de muszáj főznöm és ezt-azt megcsinálni!

Angel, szia, üdv köztünk! :) :wink:

Konan, utólag boldog névnapot kívánok!!!

Gabolino, én sem hagynám a dolgot annyiban! :evil:

Honey, szerintem igazán fegyelmezni még nem lehet ennyi idősen. Játéknak gondolja a dolgot - ma egyre erélyesebben többször is rászóltunk Ádámra valamiért és totál azt hitte hogy játszunk vele.
Következetesen újra és újra visszahozom pl az üvegajtótól amikor fel akar állni és közben elmondom hogy ezt nem szabad, de ennyi időse ennél többet nem lehet szerintem. Kitartás, sok-sok türelem és következetesség kell. :wink:

Megint nem tudom megállni hogy ne mutassak képeket! :oops: :oops: Ha sok,szóljatok!

Kép segítünk főzni Anyának :)
Kép zugpiás :lol:
Kép szétszedtem a szőnyeget :)
Kép Ezt megszerelem! :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


jóreg!
rohanok, csak ennyi:
starlark: panna ugyanezeket csinálja!! :D
anyoo: képek nagggyon jók :)

Kép
winona
 
 


Sziasztok!

Kicsit sűrű volt a hétvégénk, voltunk szombaton ezen a babanetes-kölöknetes rendezvényen. Jó volt, a Ringató foglalkozás jött be leginkább, meg az ajándék bébi kaja, amivel Tomi pocakját raktuk tele. Az idő is kellemes volt, nem az a dögmeleg.

Starlark köszi az infót, pont pár napja jártunk a decathlonban, meg is néztem, de eléggé le voltak rabolva. 6000Ft alatt nemigen volt ( kicsit fel is lélegztem, hogy ím itt a kifogás, hogy miért nem fogok én még a közeljövőben futni járni) Neten azért utánanéztem és a választékot látva rájöttem, hogy valószínű csak rosszkor mentünk.
Kicsi D és az ő nagy harci kiáltásai...hát én is elképzeltem.. :lol:
A kukucsozást mi is egyre profibban műveljük, már látszik, hogy tudja, mit kell csinálni és ő is bújik el, aztán sasol kifelé és nevet nagyokat. :))

Tigrincs, szia, én is üdvözöllek! :)

Minyu a csücsörítős és a lavóros KisDöbrögis képek nagyon tutik! :D Remélem ebből a fránya szalmonellából is kilábaltok hamar.

Gwini, jó Balcsizást!

Ági jó pihit nektek is!

Gabolino nem semmi, amit írtál, tényleg gáz, ha végre eljut az ember lánya az áhított nyaralásra és akkor ott szembesül egy csomó nem várt, kellemetlen dologgal. Azért az pozitív, hogy voltak jó dolgok is, majd idővel reméljük csak ezek maradnak. Andorodhoz gratula, mi is fejlődünk, hétvégén Tomi felállt a kiságyában pikk-pakk, csak lestem, illetve mostanában a járókájában "szörfözik". :D

Honey, nektek is jó Balcsizást!

Szia Anyoooka, nagyon jók a képek, amiket hoztál! :) A zugpiás is nagyon ott van, a szőnyegszétszedős-kuplerájozós-ártatlanul nézős... mintha Tomit látnám. :)

Fű téma: irtózik tőle, a lábát a nyakába kapja, ha hozzáér, a kezével szokta bizergálni, de közben fintorog hozzá, de látszik, hogy izgatja.

Kép
**angel**
 
 


Hello lányok! :)

Én is itt vagyok :)

Balcsizók: Jó pihit Nektek!

MInyu: Csongo szuper bűbáj a képeken! Nagyon cukker! :wink: Remélem a szalmonella hamar elmúlik!
Adóazonosító jel: APEH üszin is meg tudják mondani! Valszeg telefonon nem fogják, de személyesen biztos megmondják!

Starlark:: Örülök, hogy leért a csomag! :wink: És ügyes a kis Doncek, hogy már így játszik! A videó, amit a múltkor feltöltöttél szenzációs+! :)

Anyooka:
Olyan szépekm ezek a gyerekek!! És annyira hasonlítanak egymásra! fényképezés: Én is így vagyok vele, de rájöttem, ha nem állok/ülök a gép elé, akkor nem lesz közös képünk Biussal... és azt 20 év múlva nagyon sajnálni fogom!

Gabolino: Nagyon sajnálom, hogy ennyi negatívum volt a nyaralásban....! Nem voltatok korábban Montenegróban? Vagy miért pont ezt az uticélt választottátok? Ahol mi voltunk Görögországban, azt kifejezetten úgy hírdetik, hogy ideális kisgyermekeseknek! És tényleg tele van babakocsis családdal! A tenger lassan mélyülő, homokos, az összes apartman olyan közel van a tengerparthoz, hogy a legmesszebb fekvő szállás is max. 150 méter! Bár mi ezt tudtuk, mert már évek óta ide járunk vissza! És amúgy ez jó lesz a gyerekenek később is, mert egy egész szórakoztató "komplexum" várja a gyerekeket! VAn egy mini vidámpark, ahol Dodgem, Pyrate, óriáskerék, mini hullámvasút.. stb van, mellette pedig van egy nagy tér, ahol van trambulin, hevederes ugráló, ugráló vár.. szóval a szülők vastag pénztársát vigyenek magukkal! Bár ebből a Bius még nem érzékelt túl sokat, de 2-3 év múlva biztos minden esténket ott töltjük majd! :oops:

Angel: És mit csinálnak egy ilyen babanetes talin? Mert az oké, hogy a topicosok találkoznak, ismerik már egymást valamennyire stb.., de tök ismeretlenekkel mit lehet csinálni? Vagy mindenki csak a saját családjával van? Mesélj már róla picit!

Ági: Nem raksz képet a BAlcsiról?

MÁRTI????
?

És akkor nekem is lenne kérdésem: Van valaki, akinek harap a gyereke??? Az enyém gyerek brutál módon harap!! Konkrétan az apját, pólón keresztül véresre harapta! Mit csináljak vele??? Le lehet róla szoktatni? Hiába szólunk rá, akár erélyesen is, harap és kész!
Az igazság az, hogy kiskoromban én is haraptam, a bölcsis könyvemben ezt "dokumentálták" is :oops: .. lehet, hogy öröklődik??
Vendég
 


Sziasztok Lányok! :)

MÁrti, Flóra baba, BOLDOGNVNAPOT NEKTEK!!! (most tartjátok? :)

Köszönöm a sok megértő szót! :) Aranyosak vagytok!
Azért nem volt ám ez olyan rossz, nagyon sok jó élményem/ünk van, egyszerűen ez csak annyira kikívánkozott belőlem, mert azért elég bosszantó volt először.

Bejci,
Nem voltunk még korábban Montenegróban, sőt mi is Görögo.-t szerettük volna, csak az túl messzinek tűnt. Hát meg kell mondja ez is van majd olyan messze.
Mivel végül anyumékkal mentünk,ők meg Horváto. fanok,így mondtunk nekik,hogy menjünk már valahova máshova most. Erre apum jött a Montenegróval (neki vmelyik haverja ment oda idén).
Naagyon szép hely - ma már hozok majd képeket is - és ha az ember közelebb van a parthoz akkor semmi gáz :)
De jövőre szeretném a görög utat nyélbeütni ha úgy állunk, szóval eselteg majd meg is adhatod annak a helynek a nevét (iroda estleg- jó még ráér :D )

Anyooo, Minyu,
Fantasztikus jók a képek ismét!!! :)
Csongi jól van már?

Nyaralóknak jó utat! :)

Mi megyünk pénteken balcsira - szerintem most több hétvégén is lent leszünk,amíg ilyen jó idő van.
Töltöttem fel ismét videókat, meg a linket ide tettem alulra,szóval mozizhattok :)

Kedden voltunk Andorral gyógytorna kontrollon, csak mászatnom kellett egyet a földön. Nagyon elégedett volt a nő és legközelebb majd akkor kell menni ha már maga elindult, mert akkor megnézi,hogy szépen,helyesen teszi-e a lábait.
Nagyon sokat dumálgat Andorom mostanság. Láthatóan kommentál dolgokat :D kérdezek valamit és gagyog rá vmi baba választ. Nagyon bírom :D

Angel,
Ez aranyos,hogy így írtózik Tomi a fűtől. Én korábban hallottam,hogy mikor mászni tanítjuk a babát,akkor jó kitenni a fűre, mert garantáltan elindul,mert nem szeretik letenni a pocijukat. Andort is kivittük és csak himbálózott sokáig 4kézláb,de akkor még nem indult el. De feltűnően többet ringatózott úgy,mint bent.

Valamit akartam még de most nem jut eszembe...majd később még jövök.

Én még amúgy szenvedek a kajáltatással :? még mindig a tápi a favorit. Hát még van 1-1.5 hónapja Andornak és utána kicsit lehet állítólag szigorúbban venni és jobban kényszeríteni,hogy most pedig mást eszünk nem tápit. Hááát, nemtom. Nem szeretném ha megutálná az étkezést.
Darabosat továbbra is szívesen megenné,de nem tudja, akármekkora csipeteket adok neki, mret többnyire öklendezik, van,hogy hány is tőle :? Hát majd csak lesz valahogy. Amúgy most szerintem jön a többi alsó metszőfoga is.

Megyek keresek nyaralós képeket :)
Szép napot mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


sziasztok,

Bejci mi sem ismertünk ott senkit, de mivel nagyon sok baba, kisgyerek és a szokásos tartozékok - anyu, apu, nagymami, tesó, satöbbi nyüzsgött egy négyzetméteren, így viszonylag könnyen ment a kapcsolatteremtés. Kb. mint mikor játszóra mész, előbb-utóbb úgy is szóba elegyedsz valakivel, hisz a téma ott ül a homokban és épp lapáttal gyepálja a másik gyereket. :lol: A millenárison egy játszótér köré települt ki a rendezvény, úh már eleve adott volt a lehetőség hintázásra, homokevésre és egyéb hasonló játszós elfoglaltságokra, de voltak külön programok is. Szép a park, lehetett jót sétálni. Baba progik pl. a ringató, mi erre mentünk elsősorban, de volt lehetőség árnyékos, nyugis helyen piciknek játszószőnyegen játszani, volt egy rakás játék kitéve. Ami még tetszett, hogy volt pelenkázó sátor, ajándék pampers pelussal, tettek ki ajándék bébikaját, babavizet. Kvázi el tudtad rendezni a gyereket nyugiban. Gondoltak az olyan bénákra is, mint mi, akik nem hoztak kanalat, poharat. :oops: Közelben a mammut, ott lehet dzsangázni, kajálni, ha meguntad a dolgot. Nagyobb gyerkőcöknek még több lehetőség van. Sokan teljes kompániával kitelepültek, volt ott házi kókuszgolyó, épp csak a bográcsban rotyogó csibepöri hiányzott. :)

Gabolino, ezzel a fűvel adtál egy tippet, ki fogom próbálni. Nekünk a védőnő azt mondta, hogy mászás gyakorlásra kiváló terep a lépcső, ott is ellentétes kéz-láb mozgásra van szükség. Meg óriási óvatosságra részedről. Négykézlábba felnyomja magát, a hintázás is régóta megy, csak épp elindulni nem akar így. Meglátjuk..:)

Harapás:Tomi is műveli, pl. este fürdés után, mikor "nagyon játszik", van, hogy egyszer csak gondol egy nagyot és hammm..nekem több lila foltom volt már hasonló okból, de az apja is fogára való. :lol: Mondjuk neki, hogy nem szabad, szigorúan nézünk, olyan is volt, hogy én finoman vissza haraptam...nna azt a felháborodást..Igazából szerintem játéknak veszi, mivel a rászólás nem hat, inkább próbálunk kitérni ifjabb Drake elől.

Kép
**angel**
 
 


Néhány kép Tomiról..

Kép szemezgetős

Kép szörfözök

Kép na milyen a felhozatal?

Kép
**angel**
 
 


És akkor a képek. Egy kicsit sok lesz, bocsesz, de nem igazán bírtam szelektálni :)
Nagynénivel
Kép Kép Kép Ezt csak ritkán,de nagyon csípi
Kép Vigyázz, kész...dobom Kép Kép Kép Kép Kiskirályfi Kép
Kép
Pár kép a helyről és a szituról,amit mondtam :D
Kép Kilátás Kép Lefelé a házból Kép A járda Kép A homokos part,ami valójában kicsi kavics, de nagyon jól néz itt ki szerintem csak nem babakocsinak való

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Angel,
Tündéri szép a kicsi Tomid!!! :)
Mászás: esetleg próbáld meg még azt,hogy ha 4kézláb áll ringatózni,akkor nyúlj a pocija alá és kicsit segítsd előre. Valahogy így járatta anno a gyógyrornász Andort is, és utána csak épphogy hozzá kellett érni a mellkasához,pocijához és már tolta is fel magát és indult el :) Most már akkor Ti is hamar elindultok. Bár ahogy látom a képeken,Tomi már fel is állt.
Andor mondjuk csak mászás után állt fel először magától.

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Csajok, ha rámentek a feltöltött videókra akkor Nálatok sem hozza be az összes videót ha a see all-ra klikkoltok? Nekem azzal tegnap óta nem műkszik, csak az "uploads" gombra reagál.
Volt már valakinek ilyen. Valami feltöltési hiba vagy csak úgy?

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


gabolino :)
a youtube-on kérdezed? Megnéztem most a tiedet, ha rámegyek az ALL-ra, akkor még meg kell nyomni alul kis kékkel a see all-t, és akkor behozza az Uploads-ot.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu,
Köszi! :) én is nyomtam az all-t, de most látom,hogy amilyen bamba vagyok a "favorites"nél levő all-ra klikkeltem, ezért nem hozott be semmi mást :oops: 8) :lol:
Sikerült megtalálni Csongi adóazonosító jelét?
MI a helyzet a szalmonellával?

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Feltettem most én is két vidit:
Ez minap készült a teraszon. Kb egész nap ez megy, amig kinn vagyunk:
http://www.youtube.com/watch?v=vfOfG784MEo

Anyuméknál rájött, hogyan kell pacizni. A videón csak pár mp látszik, mert amint meglátja, hogy kamera van a kezemben, abbahagyja...
http://www.youtube.com/watch?v=r8W_fqMQNRk

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Gabolino :)
a Csongiét megtaláltam, a Nándiét nem. Holnap felhivom a céget, hogy mindenképpen kell-e az...
Szalmonella: már nincs olyan sokszor kaka, de még nem olyan összeállós a dolog...

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Lenne egy kérdésem Lányok:
Adtok már tejterméket a babáknak? Láttam,hogy Eszike már próbálta a jughurtot, de mi a helyzet a túróval, kefírrel? Tudom a táblázat szerint már azt írja ,hogy lehet, de én úgy gondoltam várok 1 éves koráig, mert anno Szabolcsom kiütéses lett a tejtől ( de akkor ezzel nem foglalkoztak, kapta tovább és nem is lett tőle baja a kiütésen kívül,ami később el is múlott)
Azért megfordult a fejemben,hogy esetleg már megpróbálhatom-e Andornál, főleg azért, hogy mondjuk a túróba kevert gyümi hátha nagyobb sikert arat nála, vagy a joghurt meg ilyenek.
Mit gondoltok? Ti mit tennétek?

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Minyu,
Nagyon édesek a videók!!! :D Megzabálom a kis Csongit!!! :D hogy megy már és micsoda kis sérója van!!! :D:D:D Nagyon komoly!

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Minyu: Tök jók a Csongi videók!!! :) Milyen kis csíntalan arcot vág a lovon! A szaladgálósnak meg tök jó zenét választottál!
Hogy kell zenét tenni a videó alá? Mert én is több videót töltenék fel, ha nem lenne rajta "aláfestésként" a "csengő hangom"!

Gabolino: Hát igen... nem egy bababarát lépcső, amin közlekedtetek! :( Viszont a képek szuperek! Annyira helyes kispasid van... :lol:
Darabos kaja: Nem akarlak elkeseríteni, de vannak olyan babák, akik nem bírják a darabosat! Pl. tesóm kisfia öklendezett tőle.. nagyon sokáig csak pépeset evett!
Tejtermék: Tegnap Bius kefírt kapott, a túrót már régóta eszi. Én sem mertem először adni neki a saját allergiám miatt, de aztán szépen lassan csak megkóstoltattam vele...és imádja!!! Nincs tőle semmi baja!

Angel: Tomi de édes!!!! Utolsó "stírölős" kép címe nagyon találó!!! :)
Vendég
 


Bejci,
Köszi a tanácsot. Hát ez az, Andor is enné (valamennyit csak) ha darabosan adom, egy idő után ennél az öklendezésnél-hányásnál kötünk ki és még az is kijön,amit szegénykém végre betermelt :?
Szerintem én is lassan megpróbálok valami kefít, joghi félét. Vagyis lehet uzsira megkóstoltaom vele (végülis majd 1 hónap és 1 éves).
Köszi a kép dicsit :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Gabolino: Próbáld meg azt, hogy valami nagyon puhát, amit szét tud nyomni a szájpadlásán,- pl banán-úgy adsz neki, hogy lecsíped, kicsit szétnyomod és úgy teszed be a szájába!Hátha attól nem öklendezik.
Vendég
 


Ezt még felteszem... :)
Ha azt mondjuk Biusnak, hogy Boldog-Bulldog, akkor ezt csinálja! :) :

Kép
Vendég
 


bejci :)
én Windows movie maker-rel teszek alá zenét (a fényképezőgépünk nem vesz fel hangot, és igy mégis jobb, mintha totál csend lenne)
Elvileg rajta van a gépeden, ha windózt használsz.

gabolino :)
túrót, joghurtot, kefirt sztem lassan próbálhatsz. Ha látod, hogy kiüti, akkor ne add, de ha semmi baj, akkor gyümivel mehet, a gyerekek általában nagyon szeretik.
Db3xx7yynym (ezt Nándi üzeni...)
Darabos: ha 1-2 falatot adsz neki, akkor az lemegy? Mert akkor mindig csak picit adjál akajálás elején, aztán ha látod, hogy nem megy több, akkor válts kanálra vagy tápira.
Sógornőmék kisebb csemetéje is bőven elmúlt 1 éves, mikor lassacskán megszokta a darabosat.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


bejci :)
boldog bulldog :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Humanka????
Márti????

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


bejci: ez szenzációs!! :D :D :D

Kép
winona
 
 


...köszi... de azért ez nem saját találmány! :oops: Még a tesómék játszották azt a kislányukkal, hogy mondanak neki szavakat/érzéseket és ő olyan arcot vág.. pl: szomorú, vidám, ... boldog bulldog.. 8) Mi meg átvettük! De tök cuki Bius, mert mi mindig röhögünk rajta, úgyhogy sokszor már ő is elneveti és nem tud csücsöríteni, mert röhög közben! Majd megpróbálom levideózni, mert úgy tök vicces! :lol:
Vendég
 


Sziasztok! :)

Bejci,
Csúcsszuper a kép kis Biusról!!! :D:D:D
Néztem a táncolós vidiét Biusnak, nagyon édes!!! :D Érdekes, nálunk Andor tök máshogyan táncol. Nem a fejét rázza ennyire,hanem a kis testét jobbra-balra :)


Bejci,Minyu,
Köszi ismét az ötleteket kaja terén!:) Tegnap uzsira próbáltam neki natúr joghurtot adni kis kifli béllel,amit belemártogattam a joghiba és hááát....semmi extra. Ugyanúgy egette, mint a többi kaját, de megmaradtunk az ominózus 5-10 falaton belül :? Adtam neki külön kanálkával joghurtot is, de a falatozgatást jobban szereti, mint a kanalat.

Minyu,
Kérdezted,hogy ha 1-2 falatot adok neki,akkor az lemegy-e. Általában igen. Még én adogatom neki lassacskán, mert ha a saját maga szemezgetést szeretném neki megtanítani,az még valahogy nem megy. Kiborítja,maszatol,vagy csomót akar a szájába tömni. Persze tudom, ezt is meg lehet nekik magyarázni, hogy nem így kell, de egyelőre neki ez még sztem korai, főleg,hogy most még magával az evéssel küzködünk nem pedig a módjával.A kettő egyszrre sok sztem :)
Szóval tegnap előtt kapott hiper puha répa darabkákat és szépen szét is aprította a kis fogaival, de valahogy sztem nem nyelte le teljesen a darabokat,hanem mindig valamennyi megmaradt (pedig tök apróra aprította már) és attól öklendezett a végén.
Háááát....próbálkozom...

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


gabolino :)
akkor én nem erőltetném, 5-6 falat után, vagy ahogy látod, hogy már nem akar többet enni, vagy gond lenne, akkor váltanék, hátha szépen lassan ki tudod tolni ezt 7-8 majd 9-10 falatra.
Nálunk még én etetetm, van, kölesgolyót, kekszet, almát eszik egyedül, de ezek csak nasik általában. Amit még nagyon szeret, ha husit csipegetek neki, na, azt egyedül is megfogja és megeszi a tálcáról, de pl a főtt répát simán kidúrta...

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu,
Persze, én sem erőltetem, csak úgymond "kísérletezek", hogy mit, hogyan,mennyit :)
A kölesgolyó nálunk is favorit és azzal semmi gond nincs.Egyedül is meg etetve is fuldoklás nélkül falja. A piskótát is eszi egyedül, de ott már erősen figyelni kell,hogy ne tolja be az egészet, mert akkor öklendezés kezdődik.
Jah, és a tengeren kapott sokszor fagyitölcsért és azt is szépen egyedül elnyamnyogta.
Szóval igaából a kanalas étel mennyiségével van "gond", de akkor majd szépen lassan szerintem többet fog majd enni :) Szóval türelmesen várok :)
Köszi mégegyszer! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


Hoztam egy képet.
Még erősen sokk hatása alatt vagyunk... :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


MICSODA?????? MINYU!!!! ANYÁM!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet örülni??
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Minyu!!! :D:D:D:D:D::D
És se tudok most nagyon mást kérdezni, mint Bejci, de NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!! :D:D:D
BOLDOG FELOCSUDÁST! :)

KépKép
KépKép
gabolino
 
 


jaj... én most úgy kedvet kaptam!!! :oops: :oops: :oops:
de nálunk még ketteskének várni kell egy picit!!

Minyu: tervbe volt vagy "hazárdíroztatok"? :wink: :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?