Új privát üzeneted érkezett!

Jovana: Fogadd őszinte részvétem! Annak viszont örülök, hogy a babócád rendben van. :) :wink:
Eszti: Te meg tudod változtatni a jelszót? Ha igen, szerintem akkor csináld meg, és küldd majd el nekünk az újat. :D Palacsinta, hmmm... Én is már napok óta kívánom, csak az a baj, hogy nincs palacsintasütőnk. :oops: :) Ami volt az tönkrement, azóta mindig elfelejtünk venni. Csak azért meg nem akarok kimozdulni. :D Nagyon lusta vagyok... :oops: :oops: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


A jelszó változtatás valóban jó ötlet.

Pattogó nálatok sem tart sokáig a harag :D örülök,hogy kibékültetek. :D

Mrsparis nekem a morzsa is jó :? imádom a palacsintát.
lehet,hogy valami étkezési szokáson kellene változtatnom de az a baj mostmár mindegy mit eszem mert sok a savam és ez éjszaka is jelentkezik kb 1 hete kezdődött. :? majd csak elmúlik.
Vagy nem :?

Hálapénz a szülés után erről még nem volt szó és szeretném hallani a véleményeteket,vagy mennyit szoktak adni?Tudom minden orvosnál és minden kórházban más.Erre így nyíltan rá kellene kérdezni a dokitól?Szerintetek?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike, jaj, de jó, hogy felvetetted a témát, már én is akartam! :wink:
Én tavaly a műtét után, mikor visszamentem kontrollra, megkérdeztem a dokit, hogy amennyiben úgy döntünk, hogy hozzá fogunk járni (nem oda tartozok egyébként, másik megye is), akkor hogy számojunk. Akkor mondott egy minimum tól-ig összeget. (a tól-ig 10 ezres eltérés volt)
Mi most ennek a felső határát tervezzük adni, remélem nem mentek feljebb annyival az árak és az igényei. :oops: :oops:
Nem akarom még egyszer megkérdezni, nehogy többet mondjon... :oops: :oops: :lol:

Engem még az is érdekelne (aki volt már ilyen helyzetben), hogy mikor szokás odaadni a pénzt? Én úgy tervezem, hogy megpróbálom vele megbeszélni, hogy majd hazaindulás előtt tudjunk 4szemközt beszélni, és talán akkor.
Más ötlet? :?:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Én ma részt vettem táncos kismama tornán - nagyon vicces volt, leginkább bálnabalettre hasonlított, ráadásul egy csonti lány tartotta (Pattogó biztos kinyírta volna az óra végére :lol: :lol: )
Mind1, legalább mozogtam... Mondjuk azért meglepődtem, amikor felcsendültek a Flashdance kezdő akkordjai... :shock: a szememmel meg is kerestem a kijáratot...

Eszti, én napok óta gondolkodom pali sütésen, de tegnap a nagyimnál szilvás gombócot ettem és erősen rápörögtem sárgabarackos gombóc készítésére, amit lehet, hogy a napokban abszolválok...
Alvás miatt irigyellek, én inkább a Pattogóféle "kűzdelem a szopipárnával" c. műsort adom elő éjjelente. Olyan, mintha egy bazi nagy csörgőkígyóval kűzdenék, mert zörög össze-vissza...

Jovana, őszinte részvétem! A "live" szülés nagyon durva lehetett, én egyelőre nem szeretnék ilyet hallani...

Jelszó: sztem is változtassunk!

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Szilveeaa!Bálnabalett?Te jóságos ég ,ezt én is látni akarom! :D

Jovana,nagyon sajnálom!!

éjszakai fordulás...az nálam is brutális,és már most alig bírok mozogni(földről felállni....stb.)meg még sorolhatnám

Én a gmail-re tök régen néztem be
:oops:

Kép
Kép
zanikó
 
 


jovanna: sajnálom ami történt! :(

Hálapénz: Nem gondolom, hogy meg kellene kérdezni a dokit, hogy mennyit akar. Én azt hiszem azonnal keresnék is egy másik orvost, ha előre benyújtaná az igényét. Hadd döntsem már el én, hogy akarok-e adni, és ha igen, akkor mennyit. :!:
Én a 6 hetes kontrolra a magánrendelésére mentem (mivel folyamatosan oda jártam havonta) és ott adtam neki oda a borítékot. Nem volt semmi zavar egyik oldalon sem, mintha csak egy üzletet kötöttünk volna. Az összeget nem írom ki nyilvánosan. Persze más, ha valakinek nincs fogadott orvosa, de ha jól látom ebben a topicban mindenki keresett magának egy megbízható dokit akinél szülni akar.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Pénz......hát nekem most előre megmondta(még Panninál nem volt ez a szokás).És varratszedésnél adtam neki oda.Általában a magánrendelés árának a 10-szerese.

Kép
Kép
zanikó
 
 


na Csajszik kiküldtem a gmailes új jelszót azoknak akiket az utsó pár lapon megtaláltam, aki esetleg nem kapott az sikítson! :lol:
Vendég
 


Szilveeaa a bálnabalett nagyon tetszett :D :D :D én is megnézném.Biztos jó lehet.
Engem is pingvinnek nevez a férjem és jókat nevet rajtam.Az ágyban való forgolódásom és a járásom leginkább este és éjszaka valóban nagyon vicces.Főleg mert a derekam addigra nagyon elfárad és fáj. :? :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Zanikó, a doki előre megmondta?! Nem semmi... :shock:
Nekem ez fura egy kissé...

Eszti, megírod majd, ha találtál jó bútor szettet? Én is azt keresek, eddig nem sok sikerrel...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok.

hálapénz. Ha a doki azonnal közli mennyibe kerül akkor otthagyom. Egyik dokimnál sem kérdeztem rá. Ez a dolga nem? Nem egy villanyszerelőt kértem meg, hogy vezesse le a szülésemet... :evil: És ha nincs annyi pénzem? Akkor mit csinál? Kirak? Na jó. Ezen iszonyúan fel tudom magam bosszantani. :evil: Én 20-at adtam a doimnak anno. Most is annyit kap. 4 hetente járok hozzá magánrendelésre. 6 ezer per alkalom. És heti 3x van magánrendelése, iszonyúan sokan járnak hozzá. Nem adok többet, hisz 9 hónap alatt azért jócskán megtollasodik egy kismamán.. Teszem hozzá valami fullextrás verdája van.... Én a varratszedésnél nyomtam a kezébe a borítékot. Megköszönte, elrakta. El is törtem volna a kezét, ha elkezdi megszámolni.. Mert hallottam már ilyet is... :? :?

jovanna: nagyon sajnálom az apukádat. :( :( :(

szilveeaa: Bálnabalett.. :lol: :lol: :lol: :lol: Naon jó. :D
3 éve alszom szopipárnával. Olyan, mintha csupa nejlonzacskóval lenne kitömve.. :lol: :lol: :lol: De imádom. :D Lara sem kel már fel rá. :D Apus sem. Bár ő még arra sem kelt fel, mikor az üvöltő gyerekemet melléraktam.. :roll: :lol:

mrsparis: a palacsintástányért elküldöd? Kinyalom. Eskü az is elég nekem, csak az ízét érezzem... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjött a vércukoreredményem és tök jó lett. :D Viszont vérszegény lettem kissé... Azt mondta a doki, hogy egyek sok gyümit. Mondom, szinte mást sem eszem. Akkor egyek spenótot, meg babot.............. Persze... Ilyen melegben tényleg csak egy jó tányér babra vágyom. Éjjel meg meg megölöm a családomat nem?? Bár az állítólag című műsorban bebizonyították, hogy nem lehet annyit f.ngani, hogy halálos adag metánban részesüljünk. Bár vannak még csodák.. :lol: :lol:

Na megyek, mert indulunk dokihoz.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ja és zanikó: nagyon boldog névnapot! :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Lányok, az én esetem elég speciális. Úgy gondoltuk, az előzmények után egy jól felszerelt klinikán (ami mellett koraszülött intenzív is működik) nagyobb biztonságban lennénk a köv. várandósság alatt. (És hát ha baj van, úgyis a legközelebbi ilyen helyre visznek, én is így kötöttem ki ott azon a tavalyi éjszakán.)
De mivel nem oda tartozok körzetileg, és csak azt a dokit ismertük, aki megműtött (mert éppen ő volt ügyeletben), őt is csak ennyire, csakis ő jöhetett szóba. Vele viszont mind szakmailag, mind emberileg maximálisan meg voltam elégedve, de még így is át kellett rágnunk, hogy tudjuk-e vállalni a távolságot, a magánrendelést, illetve én akartam mindenképp belekalkulálni ezt a hálapénz dolgot is. Szerintem jobb, mintha találgatnék. :oops:
És lehet, hogy pontatlan voltam: azt az összeget nevezte meg, amit kapni szokott attól, aki meg van elégedve, nem azt szögezte le, hogy mennyit kér.
Úgyis mindenképp mi döntjük el, hogy mennyit akarunk (és tudunk) adni, csak szerettem volna hallani egy támpontot.
Mivel mi kb. két hetente megyünk hozzá, elég szoros doki-beteg kapcsolatban vagyunk, mint ahogy egy HELLP-szindróma után kell is a szoros megfigyelés.
De olyan biztatást, törődést kapok tőle, amit a tavalyi dokimtól nem is remélhettem. (Egyébként az összeg, amit adunk, kevesebb lesz, mint a rendelési díj 10x-ese :oops: ).
Vendég
 


Monica!Megjött a jelszó :wink:

Jovana! Együtt érzek veled,tudom min mész keresztül,én tudod,junius9-én veszítettem el édesapámat és a mai napig sokat sírok és nem lehet felfogni a helyzetet.Ha bármiben tudok segíteni írj nyugodtan!
:cry: :cry: :cry:


Lányok,szülésznőt ki fogad?És aki fogad,a háláját pénzben vagy ajándékban fejezi ki?

Az orvosnak én hazaengedéskor adom oda a pénzt,vagy amikor a 6hetes kontrollra megyek.
Vendég
 


Datolya boldog névnapot Szabidnak! :D
Vendég
 


Sziasztok!!!
ma én is összepakolom a korházi cuccom mert reggel rózsaszines folyás távzott.....nem nyákdugó volt ez 100%......
dokim csak holnap lesz......most pihizek semmit se csinálok..........de parázok mert a gyerekkel egyedűl vagyok itthon....api már dolgozik.........autónk nincs ha esetleg menni kéne........

anyabébi én ugyaninnen rendelek majd pelenkákat!!!!!!
a kis kerilányomnak innen van pelus és semmivel se különb mint egy liberó!!!!!!szóval jó!!!!

Tündér őket is meg lehet szűlni simán meg egy jó nagy gátmetszéssel....:)

Paris nagyon jó asztalod van!!!!!!hol vetted?:):):):)

Jovana részvétem!!!!:(

hálamani:
anno a volt dokimnak havi 5000ft "járt" kivéve ha magánrendelő akkor 14.000ft........:( szülésnél meg 50.000ft-ot kellett adni....az akkori szülésznőmnek 20.000ft-ot...

most csak szülésznőm van így "csak" 30.000ft lesz a szülés......
rajtam ne gazdagodjon egy görény se!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Kismamik!

Lányok,köszi mindenkinek az infót a pocakszúrásról!
Megnyugodtam,hogy azért nincs nagy baj,csak nekem kellemetlen! :? :? :? :oops: :lol:

Anyabébi!
Neked is köszi a pelenkás linket!Ez lesz az egyik,amit útba ejtünk pénteken! :lol:

Mrsparis!
Cuki naon az asztalkád! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Meddig fúrtak ma felettetek???? :evil: :evil: :evil: :evil: :? :?

Jovana!Őszinte részvétem mégegyszer! :cry: :cry: :cry:

Monica!
Köszke,én is megkaptam az új jelszót! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita!
Drukk,hogy ne legyen semmi baj! :shock: :shock: :shock:
Barni csak nem akar még onnan kijönni! :roll: :roll: :shock: :shock:
Te már 3 és fél éve szülted Mátét!Jó sokat fizettetek anno! :shock:

Hálapénz:
Szülésznőt nálunk nem lehet fogadni,mert mindíg csak egy van műszakban!Ahhoz kerülök,aki épp dolgozik,mikor mennünk kell! :roll:Úgyhogy ez nekünk zsákbamacska! :roll: Szerintem neki ajándékcsomagot fogunk adni.A dokimnak meg pénzt persze.Nálunk azért kevesebbet adnak,mint Pesten szokás.Tudom,hogy a magánrendelés 10 X-esét szokták.Az én dokimnak a magánrendelése 5 ezerbe kerül,de kevesebbet fogunk neki adni,mint 50 ezer. :oops: Ez van,sajnos nem tudunk mit csinálni.De nála nem szokás,hogy előre megmondja,hogy mennyit kér.Azt hallottam mástól,aki már szült nála,hogy azt mondta,hogy annyit adjon,amennyit gondol,de csak akkor,ha meg volt vele elégedve szülés után!Azért szerintem így korrekt,nem? :roll:

Amúgy pont ma voltam nála a szokásos havi vizsgálaton.Kérdeztem tőle,hogy akkor elvállalja e a szülésemet és rábólintott. :lol:
Babóval minden rendben.Még most is fejfekvésű. :lol: Ügyes fiú! :wink: (Remélem így is marad szülésig!)Hallgattunk szívhangot is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam a dokinőmnek,hogy megyünk nyaralni.És kérdeztem,hogy
milyen vízbe mehetek be,ha egyáltalán mehetek.Mivel teljesen zárt a méhszájam azt mondta,hogy nyugodtan sima vizű medencébe mehetek,csak a meleg termálvízbe nem.De a biztonság kedvéért esténként kenjem magam "ott lennt" canesten-nel.És ha a vízből kijövök,váltsak át száraz fürdőruhára.Mert a vizesben hamarabb megtelepednek a bacik. :roll: :roll: :shock: :shock:
Szóval megnyugodtam.
Ja és napozni szigorúan tilos!Csak árnyékban lehetek! :roll: :shock:

Egy hülye kérdés: (De tudatlan vagyok :oops: )
A szopipárnát fekvéskor,hogy kell használni?láb közé kell rakni?Egyszerűen elképzelni se tudom! :shock: :oops: :oops: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


tényleg egy vagyont adtunk neki mikor semmit se csinált........ :? :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hálapénz
Itt olyan nincs.
Ha állami kórházba, rendelésre jár az ember, akkor szül annál, aki éppen van...
Vagy jársz magánrendelésre, szülhetsz magánklinikán, de akkor nagyon sokat kell fizetni.
Én simán a kórház terhesrendelésére járok, annyi a variálás, hogy nem itt a közeli kiskórházban, hanem a salzburgi nagy kórházban fogok szülni. Ezt javasolta az itteni orvos, mikor legelőször kiderült, hogy ikreket várok. (ikreknél esélyesebb, hogy koraszülöttek lesznek, itt nincsenek felkészülve az ellátásukra)
Vendég
 


Sziasztok :)

jó sokáig olvastalak vissza Benneteket ... múlt szerda óta :roll:
fiúknak szünet van, így kell a program, voltunk pár napot Balcsin meg párat a Káli medencében egy kis faluban ahol az anyósomnak van egy parasztháza és nagy-nagy nyugi van - még térerő sincs :D

Rendesen hiányoztatok már!!
Bár én nem vagyok egy "rutinos" topicos - mindíg le vagyok maradva és általában nem tudok bekapcsolódni emiatt DE mindíg olvasok mindent így életem szerves részei vagytok :lol: :lol: most is amint tudtam most is ültem egyből gép elé :D

Trixi - Dóra szabin volt, bár án sem tőle tudtam és eléggé ki voltam hogy tök "eltünt" pedig múlt héten kellett volna 28. heti UHra mennem ...

Jovanna - Őszinte részvétem ... és kitartás!! :( :(


Mrsparis :) és Anyabébi :)
nagy dicsi a jobbnál jobb képekért!!

R

Kép
zsrit
 
 


Na, Lányok, úgy döntöttem Mindenkinek küldök egy virtuális palacsintát :D nem aprózzuk itt el morzsákkal meg tányérkinyalással :lol: :lol: :lol:

Hálapénz: megmondom őszintén én gusztustalannak tartom az egészet úgy, ahogy van...amikor irodában dolgoztam, én sem kaptam soha plusz pénzt azért, mert tettem a dolgomat, mindig ez jut eszembe, lehet, hogy hülye hozzáállás, de az orvosnak, szülésznőnek ez a dolga és kutya kötelessége legjobb tudása szerint csinálni.
Én csak 4D-re jártam magándokihoz, egyébként az "állami" család-és nővédelmi központ (nálunk ez külön működik a kórháztól függetlenül, de az orvosok ügyelnek a kórházban is) orvosai közül választottam, hogy kihez járok, illetve 2 dokihoz is járok, de az egyiknél sajnos nem lehet szülni, pedig Őt még választanám is, ha lehetne.
A másik, ami miatt idegenkedek a dologtól, hogy annyi mindent hallottam már, jót is, rosszat is (pl. nem jelent meg a választott orvos, nem úgy viselkedett, ahogy a kismama elvárta és egy tortúra lett a szülés stb.) plusz láttam a barátnőm vajúdását Pesten az István Kórházban, ahol a nagymenő választott dokija olyan magas ívben szart rá, hogy csak na..., hogy egyszerűen nem tudtam eddig eldönteni, hogy kinek a "kezébe adjam" az életemet meg a gyerekemét.
Plusz még mindig játszik a költözés, lehet, hogy nem is itt szülök, a Fehérvári kórházban...de mindezek ellenére, lehet, hogy az utolsó pillanatban még meggondolom magam, bár egyelőre úgy gondolom, hogy az ügyeletesnél fogok szülni és kész. Azt hiszem, hogy ha sima a szülés, akkor tök mindegy, ki vezeti le, ha meg komplikáció van, édes kevés az, hogy ott van valaki, aki x hónapon keresztül követte a sorsomat meg a babáét!
A pénzzel is úgy vagyunk, hogy majd lesz, ahogy lesz. Én előre nem merek semmit mondani, lehet, hogy kikapok egy olyan dokit, hogy a gatyámat is odaadnám neki, olyan hálás leszek a törődéséért, de lehet, hogy pont az ellenkezője fog történni és nemhogy pénzt nem akarok majd adni, de még el is küldöm melegebb éghajlatra (ne így legyen!) szóval előre biztos nem mondom, hogy 50, 70 vagy 100 ezret biztos adok! Amúgy a hajam égnek áll ezektől az összegektől! Nekem az a dolgom, hogy megszüljem a gyereket, a dokinak meg az, hogy segítsen ebben!

Hát ennyi a véleményem erről és nem érzem magam kevésbé biztonságban, hogy ha itt az idő, nem tárcsázhatom a SAJÁT orvosom mobilját...

Nita, ne idegesíts, nem ám megszülsz!!! :shock:

Moncsi, köszi, megkaptam az új jelszót!!!

Megyek fürcsizni, aztán pihi! Holnap gyrost akarok csinálni, jelentkezők??? :wink:
Vendég
 


Eszti!
Végül is,teljesen igazad van!!!!!!!!Jó a hozzáálásod a dologhoz! :wink:
Gyros??????Jöhet!!!!Nyam,nyam,..... :P :P :P :P :P :P :P :P

Szopipárnához hozzászólások :?: :?: :?: :?: :?:

Azt hiszem,elrakom magunkat holnapra! :lol:

Jó éjt lányok! 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Anyabébi, nagyon aranyosak a fotók a kisfiaddal. :)

MrsParis, nagyon laza vagy. :D én hasonlóan járok el a laptoppal. :D

Nünüke kikészít. Jobb oldalon feszíti a bordámat. Kicsit féloldalasan próbálok ülni, erre teljesen befészkeli magát oda… :o

Kicsike, nekem is sok gondom van a gyomorsavval. Mostanában kicsit jobb, hogy odafigyelek mikor mit eszek és iszok. Semmi szénsavas, gyakran kicsi adagok. Üccsinek inkább ananászlé, fekete tea helyett gyógy-, vagy csipkebogyótea.

Hálapénz: én képtelen vagyok diszkréten zsebbe csúsztatni egy borítékot. Magándokim van, de a Szent Istvánban fogok szülni. Majd valamelyik vizsgálatnál megkérdezem, hogy mi ezzel a helyzet. De ha fizetek, kérek számlát, nekem csak így megy.

Pattogó, egyre inkább úgy érzem, hogy a te párod szakaszott az enyém. De legalább tudom mi vár rám… :lol: Múltkor a vihar bevágta a szobaajtót, majdnem leestem az ágyról ijedtemben. Majd még kétszer, mire rászántam magam, hogy felkelek és becsukom. A kedvesem édesen aludt…

Nitácska, remélem nincs gond, csak valami kis erecske pattant el, volt már ilyen.

További fotók Sopronból:

Kép

Ez a Sörházdombi kilátóról készült. Lejártam a lábam, mire felmásztam ide. És a sportszandim is feladta a hiábavaló küzdelmet az életért... :( De csodás a kilátás... :)[/b]

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Nita :)

nem mondom hogy ne parázz de nekem is volt ugyan ez pár hete, ráadásul pont külföldön voltunk. Majdnem agybajt kaptam mire dokihoz jutottam itthon 1 és fél nap tömény para ...
DE azt mondták csak valszeg egy hajszélér pattant meg a méhszájon/ban vagy valahol és hogy ez előfordul.
Elmúlt.
Remélem Neked is csak ilyesmi!!!

R

Kép
zsrit
 
 


Szisz! Én a szopipárna egyik végét a combom közé kapom és full kényelmesen alszom vele/rajta.


Zsrit! Igen,azóta megtudtam,mert felhívtam végülis a terhes patológiát és ott mondták.De tegnap és már ma is beszéltem vele,de egy eredményért még holnap kell hívjam,mert nem volt még az ambulancián a leletekért.

Nita!Nyugi,reméljük nincs baj!Szorítunk!!!


Ma vacsira aszalt szilvás Uncle Ben's mártás volt,hmmm a fiamnak is tetszett... :lol: :lol: :lol:

Jóéjt mindenkinek!
Vendég
 


Helló csajok!
Sok jó téma van.

Észrevette valaki hogy sünci és kopee eltűnt? Szerintem napok óta nem jelentkeztek. Valaki?

Monica:
köszi a jelszót :)
Pattogó: A metán mérgezésről alkotott elméleted tudnám cáfolni. A múltkor a barinőm meghívott babgulyásra. 2 napig külön szobában kellet aludnom, és a gyerek napjában többször említette, hogy kössz szépen anya. Én és a bab nem vagyunk cimborák. Pedig én imádom. :mrgreen:
Pelenka: Voltam ma túrázni. Ez éltet. DM, Rossmann, Tesco...
DM pelenka mini 42 db-os 1599.- vettem egyet
Rossmann Prémium pelus mini 68 db-os most akciós 2199.- vettem 2 csomit.
Rossmann melltartóbetét 30 db-os 379.-
DM mellbimbókenőcs 739.-
a többi nem babás. :)
Vcsibe: Csatlakoztatná az emberem a duóhoz. A múltheti vihar éjjel vitte a lakást, de mint az állat. Én hangosan anyáztam. A kedvesem édesen aludt. Ez van. :lol:
Hálapénz: Van egy kedves ismerősöm aki szülésznő a II.Sotén ahol ugye szülök. Ma kérdeztem rá mi, hogy működik. Csak szülésznőd nem lehet. Vagy orvos vagy mindkettő vagy egyik sem. Hát úgy nézem egyik sem. A költségvetés nem bírja el. Terhesgondozásra az SZTK-ba járok. Ellátnak. Ingyen. És ügyeleten fogok szülni úgy látom. Ingyen. Timi barátnőm a múlthéten szült ügyeleten. Ingyen. MOndjuk ezt az ingyent támadnám mert az én fizetésemből pl. májusban adó+járulékok levonása 62000.- Más ennyiért dolgozik 3 hetet. Nevetséges.
anyabebi
 
 


csajok azóta nincs semmi.....kop.........kop.....kop!!!!!!!!

hálamani:
amikor volt az első vetélésem...húúúúúúúú......hívtam az akkor fogadott dokm...mondom vérezgetek....ok otthon van de menjek be a magánrendelőbe és ott megnéz.....megállapítja hogy 1mm-rel kisebb a baba......adott gyógyszert mi meg 14.000ft-ot/ennyi a magánrendelése/
2 nap mulva elkezdek görcsölni....pihizek veszek be fájdalom csillapítót....nem mulik erősödik a görcs...egyszercsak nagy pukkanás......elmegy a magzatvíz.........hívom mi van éjjel fél 2-kor....jó hívjak azonnal mentőt........majd mondja higy hívjam ha beértünk a korházba........hívom....mondom itt vagyunk....jó de ne hivogassam én őt...ezt mondta...... :shock:
lebaszarintom a telefont........
a többi részletet nem írom le mert nagyon fájdalmas....a lényeg hogy nem jöt be meg műteni!!!!!!!!!!!!!!mert csúszott az út!!!!!!/jó kifogás/!!!!!!
be akartuk perelni!!!!!!!!!!
mindez a Szent István korházba történt!!!!!
aki kivi az orvos nevére: ő az ......Dr Szőczei Bea.......senkinek nem ajánlom!!!!!!
addig törődik a kismamával mig minden rendben.ha baj van akár kicsi.....onnantól le......sz@r!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :D

Jovana
Fogadd őszinte részvétem! :( :(

hálapénz: ez belőlem hasonló indulatokat vált ki, mint Pattogóból és Esztiből. :evil: :evil:
De akkor ezek szerint, ez csak Mo.-n divat, mert ahogy Andi írta, nálunk Fro.-ban sincs ilyen, vagy legalábbis nem tudok róla,hogy lenne. :roll: Ott is van közkorház,ahol ingyé szülsz, és van a magán, ahol pedig csillagászati árat fizetsz amúgy is, de ott fix árak vannak,amivel az ember lánya tisztában van, mikor azt a kórházat választja, és nincs zsákbamacska. Én magánba fogok szülni (ha csak nem itt :roll: ), és hát vannak árak....de szó sincs arról, hogy bármiféle + juttatást kéne adni bárkinek is. :roll: Ott a dokik megkapják a havi nem kevés fizujukat aztán csókolom.

Judy
"Én úgy tervezem, hogy megpróbálom vele megbeszélni, hogy majd hazaindulás előtt tudjunk 4szemközt beszélni, és talán akkor."
ez jó megoldás szerintem. :wink:

Szilveeaa
bálnabalett :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pattogó
"Bár az állítólag című műsorban bebizonyították, hogy nem lehet annyit f.ngani, hogy halálos adag metánban részesüljünk. Bár vannak még csodák."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nita
nagyon szorítok Neked, hogy ne kövesd a "példánkat". :roll:

nagyon sajnálom ami Veletek történt. :( :(

Sziszkó
szopipárnát úgy használad,ahogy Neked jól esik. :wink: És ez teljesen komoly...arra van,hogy a Te kényelmedet szolgálja, tehát Mi nem tudjuk megmondani,hogy Neked mi a kényelmes. :lol: próbálgasd,és majd megtalálod a jó pózt.

Zsrit
Tessék sűrűbben jönni. :wink: Te is hiányoztál már Nekünk.

Eszti
Moncsi...ez aranyos. :D Anyukám meg Nagymamám szokott így hívni. :D Tökre szeretem, csak hát elég hülyén venné ki magát, ha 26 éves vén fejemre így hívatnám Magam. :mrgreen:

Pocakos képek jóók. :lol: :lol: Én is a laptopot szoktan Noelra rakni. :oops: :lol: :lol:

Csibe
Jó kép :wink:
szandi :(

Anyabebi
gondoltam már rá, hogy küldök Kopeenak smst. :roll: remélem csak nyaralnak vagy ilyesmi.
Sünci valamelyik nap volt nem? :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!


Megint én nyitom a napot :shock: :D

Kakaó, szendó már itt figyel (illetve fele már odabent :D ).

Kopee tényleg nagyon eltűnt, Sünci talán néhány napja volt...de nem bizti!
Én a laptopot nem tudom a hasamra tenni, mert a kislányom lerúgja :lol: szerintem nem tetszik neki, hogy melegszik az alja...

Monica, miért venné ki magát hülyén??? Nekem is csak úgy jött, mert olyan Moncsis vagy...képzeld engem is így hív a férjem, de más miatt-szerinte kismajom vagyok :lol: :lol: :lol: (Moncsicsi)

Anyabebi, akkor kezet foghatunk szülés-ügyben. Én amúgy is úgy vagyok vele, hogy inkább a picurra költöm azt a pénzt, mint hogy odaadjam "csak úgy" a dokinak, kis túlzás, de majdnem olyan, mintha az utcán odaadnám valami idegennek azt a pénzt...

Nita, nem semmi ez a sztori basszus! Elhiszem, hogy érzékenyen érint! :( Hülye ribanc ez a nő!!!

Szilveeea, még én sem találtam olyan bútort, amit keresek, de rajta vagyok az ügyön :wink:

Tegnap képzeljétek tök parán voltam, mert Sophie sokkal kevesebbet mozgott, mint szokott :roll: aztán este mondtam az apjának, hogy szóljon neki, hát utána bepótolta a drágám :D már most úgy szeretem ezt a kiscsajt!!!
Vendég
 


Jóreggelt!

Gyorsan csak bekukkantottam.

Nita! Undorító amit művelt veled az a nő...

Eszti! Tegnap nekem is keveset mozgott a picim és este kaja után is ugy kelett megpökdösni,de akkor hirtelen meg a méhszájamat kezdte rúgdosni.Gondolom ugy lehetett vele,hogy tessék te akartad hogy mozogjak.... :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Monica, köszi a jelszót! :D

Nita, ne izgulj, nincs semmi baj, biztos csak annyi történt, amit a lányok már leírtak. No para! :D

Sziszkó, ügyes a pici fiad! Reméljük, tényleg így marad már. :wink: Az enyém 6 hét után megunta, és múlt hétfőn medencevégű volt, kíváncsi vagyok, mennyit tornázott azóta. :lol: Holnap megtudom.
Mikor is indultok nyaralni? Jövő héten?

Látom, ez a pénz dolog felkavarta egy kicsit az állóvizet.
Én is úgy gondolom egyébként - annak ellenére, hogy mi is adunk majd -, hogy nem jó ez így, ahogy működik. De hát Magyarország: miért pont ez menne normálisan? :?
Talán amúgy meg kéne fizetni rendesen a dokikat mint máshol, és akkor a hálapénz itt se létezne. Jó, biztos sokan vannak, akiket "nem kell azért félteni", de szerintem, akik embereket szerelnek szét és raknak össze, megérdemlik. :wink:
Az én mostani dokim tavaly nyáron megmentette az életemet (nyilván, ha más az ügyeletes azon az éjszakán, ő is azt teszi, de akkor is). Aztán mielőtt reggel hazament volna, bejött hozzám, őszintén elmondta, mi a helyzet, nem ringatott hamis reményekbe, bár akkor még élt a kislányom.
Másnap átkerültem egy másik osztályra, ahol a délutáni vizitkor mondta, hogy már keresett, csak addigra felhoztak a szekcióról, és hogy vizit után majd visszajön. Vissza is jött, mindent megbeszéltünk vigasztalt, biztatott, ápolta a lelkemet. Kimondhatatlanul jól esett. És az is, hogy vannak még ilyen orvosok. Visszahívott kontrollra, megadta a privát mobilszámát, (pedig azt se tudta, ki fia-borja vagyok), hogy hívjam fel előtte, és megbeszéljük, mikor megyek És ezeket nem azért, mert pénzt várt. A műtét után el is felejthetett volna akár örökre, hiszen ő megtette, amire annak idején felesküdött, soha többet nem találkoztunk volna.
Most pedig pontosan annyira figyel, vigyáz ránk, ahogy én azt vártam. (Nyilván ez már új fejezet, magánrendelésre járok, és fizetek.)
A végén pedig szintén műteni fog. Nem az lesz, hogy egy sima szülés alatt a szülésznő mindent megcsinál, aztán a doki meg beesik a végére, hogy elkapja a gyereket. Sok helyen szó szerint így történik, úgyhogy abszolút megértem Nitát, hogy csak fogadott szülésznője van.
Szóval én emiatt szeretnék neki adni.

Eszti, pont a héten olvastam a babanetes várandós naptárban (29.hét), idézem:
"Mozgása mostantól megváltozik. Eddig valódi focimeccsek zajlottak odabent, de ahogy a hely szűkül, a heves mozdulatokat finomabb mozgások váltják fel, mint a könyökkel és térddel történő böködés."
Én is mindig erre gondolok, ha nem érzem olyan erősen a mozgolódást. :wink:
Vendég
 


jó reggelt!

Látom jól felkavarta az indulatokat a hálapénz kérdése. 8) Megmondom őszintén én is csak a nőgyógyásznak és a fogorvosnak vagyok hajlandó pénzt adni a kezeléseiért. A többi dokit tb-sen intézem. És remélem minél tovább így is marad. Nekem is szimpatikusabb lenne a magánklinika, ahol a pénzedért a segged alá tesznek mindent ami kell, de itt erre nincs lehetőség.

Trixi: nekem is egész nap a méhszájam környékét rugdosta a baba tegnap. Olyan érzésem volt néha, mintha a végbelembe rúgna bele. :shock: :? Aztán egész éjjel folytatta, hajnal 1/2 4-kor olyan erővel, hogy felébredtem és nem tudtam visszaaludni, így inkább olvastam.

Tegnap én is bevásárlókörúton voltam. Megvettem a hálóingeket, Tena betéteket, és a kórházba szükséges cuccok hiányzó részét. Hamarosan össze is pakolom, nem bízom a férjemre, mert a kapkodásban úgyis elfelejt mindent. Főleg mostanában olyan szétszórt, hogy az idegeim néha felmondják tőle a szolgálatot. :? :x

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Lányok,engem is nagyon dühít,hogy egyáltalán fizetnem"kell",főleg,hogy meg is van szabva mennyit.Ha most szülnék először ennél a dokinál,akkor azt mondanám,hogy fityiszt neki,de mivel már szültem nála,és teljesen
biztonságban érzem magam nála,így aztán ilyen megalkuvó lettem.Nincs sok pénzünk(sőt!),de összekaparjuk valahogy,aztán már úgysem szülök többet(gondolom én).Az az igazság ,hogy félek attól ,hogy vmi baromhoz kerülök,és nem akarok kockáztatni.....ez van.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok :)

hát nagyon sz@r ügy ez a hálapénz kérdés ... kellemetlen.
utálom ezt a boríték dugdosós témát.

magánklinika egyébként már van világos árlistával stb.
most találtam rá. A Nyírő Gyulában Róbert Károly Magánklinika néven ... hát azt néztem ha összeadom amit a dokinak meg a szülésznőnek kellene adni egy átlag esetben már gyakorlatilag ott vagyok amit ők elkérnek és az leaglább tiszta és világos ügy.

egyébként a mostani dokim nem fogad el pénzt bár próbáltam- és megmondom őszintén ez sem túl jó.
valahogy úgy érzem mégis csak adni kellene ahhoz hogy azt várjam hogy bármikor elérhető legyen ...
Mind1 a szülésznőnek tuti adni kell azt mondta - ha választok - úgy 30 ezer körül.

egyébként a külföldi szitu más - ott rendesen meg vannak fizetve a dokik - jobb lenne itt is a normális fizetés nekik és akkor nem nekünk kellene totózni meg feketén a zsebükbe tolni vagyonokat.

Vagy még az is egy jobb megoldás lenne ha tényleg létezne valami hivatalos "árlista" mindenhol, hogy ki mennyiért fogadhat saját dokit ha akar.
Valahogy úgy hogy van az alapellátás - meg hogy annál szülsz akihez kerülsz
DE ha te ehhez vagya ahhoz a dokihoz/szülésznőhöz ragaszkodsz akkor az ennyi vagy annyi ...

A rendszer rossz ... bár ezt eddig is tudtuk :)

R

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok lányok,

Nahát, hogy ti tudjátok asztalnak használni a pocitokat! :shock: Nekem a kicsi lány azonnal tiltakozik, ha bármi hozzáér (a kezemen kívül), én még nem is vagyok tudatában, (pl. a tükörhöz hajolok, és útban van a mosdó :)) már kapom a figyelmeztető rúgásokat :)

Hálapénz témához: én is úgy voltam vele, hogy épp elég tb-t fizetek, és a nőgyógyászokat amúgy se kell félteni az éhenhalástól, de az ügyeletesnél sem merek szülni, annyi rémtörténetet hall az ember (ugye még olyan dokikról is akiket választottak), hogy inkább választok és majd kap a végén valamennyit. Én amúgy is rettegtem a szüléstől, úgyhogy amint megtaláltam ezt a dokit már nem érdekelt, hogy kb. bp-n ez a legtávolabbi kórház ahová járhatnék (és tömegközlekedek - 1 óra 40 perc az odaút :). Sokkal fontosabb, hogy nagyon aranyos, megbízom benne és nem utolsó sorban nincs előre meghatározott tarifája, plusz nem is a magánrendelésére hívogat (eddig egy fillért nem kapott, pedig kéthetente megyek hozzá).
A szülésznővel én is bajban vagyok, mindenki azt mondja, hogy ő van végig velem, érdemes választani, de még nem tudom mi lesz, nem hiányzik még az a 30e plusz kiadás is...

Más: csajok! nálatok volt már kinn a védőnő? Engem tegnap meglátogatott, babakelengyéről beszélgettünk, azt hiszem most már tényleg neki kellene állnunk nekünk is vásárolgatni. Szerencsére tök jó hozzáállása van, hozott egy listát (vmi gólya bababoltost), ahonnan gyorsan ki is húzogatta, ami felesleges, csak rám akarja sózni a bolt :)

chardonnay
 
 


Sziasztok!

Hálapénz: Ezen mindíg fel tudom húzni magam. Akkor miért kapják a dokik a fizetésüket????? Azért, mert bizonyos időközönként rendelnek tb-re??? Ha én a magánrendelés 10X-et adnám, akkor az 70ezer lenne. Na ennyim meg nincs, azaz lenne, ha akarnám. Képtelen lennék ennyit odaadni neki. Még akkor is, amikor velem emberséges volt, mikor elvetéltem tavaly. Ott simogatta a kezem a korházi folyosón(spontán vetélés miatt nem műtöttek). Aztán mikor először mentem hozzá pár hetes terhesen nagyon örült, de aggódott értem. Szóval rendes pasi, remélem az is marad.
Meg tegnap is. Voltam a szokásos vizsgálaton. Még mindíg nagyon szép kismama vagyok. :oops: 8) :oops: 8)
Elkérte a kiskönyvet. Kinyitja, aztán röhög és csóválja a fejét. Kérdem mi a baj? Csak a kilóidn mosolygok. :)
Számításai szerint kb 55-58 kg val jövök ki a korházból. 58,7-el kezdtem a kiskönyvet 11 hetesen. Most 61,1 vagyok.
Bocs csajok. Volt rajtam mindíg mit fogni, de a kgon sose látszott meg.

GYROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ESzti!!!! Imádom!!!!!!! Törpi is rugott egyet err, neki is tetszene!!!!! Hét végén lehet csinálok pitát is. HUHHH!!!

chardonnay!2 nappal vagyok előtted, én húzom-halasztom még egy kicsit. De tényleg lassan be kell szereznünk nekünk is pár dolgot. Rucink van. Más még nincs. :oops:

Képzeljétek az utcánkban a házszámok azt hiszem úgy 70-80 ig mennek, de sok üres telek van, 10 kismama van. És nincs sok különbség 4-5 hónap köztem és a többi között. :)
Vendég
 


Csajok, gyros tál isteni lett, le akartam fényképezni, de egyszercsak megjött a férjem és meg is ettük hirtelen :lol:

Leléptünk Balatonlellére, kipróbálom a vizifotelemet :D

Óóóó, ma hallottam a TV-ben a Roli sztorit...szörnyű! A siófoki élményfürdőben fulladt bele a mélyvízbe, nagymamája "vigyázott rá" (egyedül), állítólag átmászott a kismedencéből a nagyba és elmerült. Ott még újra tudták éleszteni, de aztán kómába esett és csak 1 hétig bírta a kis szervezete. 4 éves volt!!!
Szerintetek a nagymama hogy él ezután ezzel a tudattal? És a szülők???
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!
jelentem jól vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!azóta nem volt semmi!!!!!Barni mozog rendesen!!!!!
dokihoz holnap megyek!!!!!

viszont nehogy minden oké legyen kis Mátémnak fitymaszűkülete van... tegnap este óta a kukija csúnyán be van dagadva.ma elvittük urológára......ott kaptunk beutalót abba a hülye Heim Pál kórházba......szerintem holnap reggel valahogy elvisszük és 1 napot ott kell maradni...műtik.........de viszont holnap nekem is dokihoz kell mennem szóval nagyon necces a dolog!!!!!!!!
addig kamillázzuk neki!!!!!!!
csajok én jobban félek szerintem mint most ő..........bár ahogy meglátja a dokikat elkezd konyulni a szája...pedig ő nem szokott sírni......de hogy én nem fogom kibirni sírás nélkül az tuti!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska!Szegény kisfiad!Remélem nem lesz neki nagyon fájdalmas!Szorítok nektek!

Én is holnap megyek dokihoz,már nagyon izgulok!!!!

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok!:D

Csajok
Akik kb egyidős terhesek velem, nektek mikor kell menni legközelebb UHra? :roll:

Eszti
moncsicsi :lol: :lol:
de szerettem :) és most a fejemben van: moncsi,moncsi,moncsicsi. mindig csak a moncsicsi, én meg csak azt kérdezem..miért nincs nekem??
:oops: :lol: :lol: :lol:
még amikor mászkálhattam, voltunk a Camponában és ott vannak olyan árusok középen, és van egy retro árus, és ott volt moncsicsi baba vmi 4000 ft.-ért :shock: azt hittem dobok egy hátast...pedig akartam venni Charnak, de 4000ér ottmarad.

"már most úgy szeretem ezt a kiscsajt!!!"
hát még hogy fogod később. :wink:

Judy
az is más, ha valaki önszántából szeretne adni a dokinak pénzt, mert anniyra jó munkát végzett, nem is ez a probléma. Hanem az, hogy ez már természetessé vált, és még az a doki is elvárja a pénzt, aki le se sz*t, és a kitolás végére ért oda (ha arra odaért :roll: ). Ismerettségi körömben volt olyan, hogy a fogadott! doki nem ért oda a szülésre, pedig bent volt a kórházban, mikor odaért gratulált Apukának,Anyukának, mondta sorry, és a hazamenetelnél tartotta a markát. :evil:

védőnő: Fro.ban nincs hál'istennek, de most a fejemben szöget ütött a gondolat, hogy mi van, ha itt szülök?? :shock: Akkor legalább 3 hónapos köráig úgy se megyünk haza...akkor fogadni kéne gyerekorvost stb., és akkor jön a védőnő vagy ez most hogy lesz?? :shock: :shock: :shock: úúristen,most beparáztam, hogy ezeket mind ekéne intézni...de a körzeti gyerekorvos örülni fog, ha csak 3 hónapig járunk hozzá? Meg itthon az oltások is mások vagy nem?? És az ottani gyerekorvoshoz akkor elküldöm Apát.

Sztercsi
Akkor lesznek majd játszópajtik. :lol:

Roli történet: szörnyűű :( :( átnéztem a 2005 szeptemberiek topicba és hát elpityeregtem magam a sok részvét nyílvánításon. :( :(

Nita
De jó, hogy minden rendben!!

szegény Mátéé :? de biztos nagyon bátor kisfiú lesz és drukkolok.++

(ez a legnagyobb félelmem Noelre nézve majd :roll: )
Vendég
 


Most volt időm vissza olvasni az írásokat.

Nita örülök,hogy minden rendben van vigyázz magatokra nagyon.
nyugi mátéval is minden rendben lesz,és hamar vége az egésznek.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Trixi,Moncsi!
Köszi a tippeket a szopipárnával kapcsolatban! :oops: :wink:

Trixi!
Aszalt szilvás Uncle Ben's mártás! :P :P :P :P :P Össze futott a nyál a számba! :oops: :oops: :lol: :lol:

Moncsi!
Mostmár azért is így foglak szólítani! :lol: :lol: :lol: :wink:
Párom nővére is Mónika,de ő 35 éves és őt is Moncsinak hívom.A szülei Móni-zzák,de az olyan snassz,nem is tetszik.Akkor inkább már Mónika. :lol: :lol: :lol: :lol:

A gmail-en,hogy lehet a képek sorrendjét cserélni?tegnap raktam fel egy friss pocakfotót,de utolsónak rakta be és azt akarom,hogy elől legyen. :roll: :roll:

Mrsparis!
Megkérdezhetem,hogy neked párod mivel foglalkozik?Csak azért,mert mindíg írod,hogy mentek ide-meg oda fürödni,meg strandra.Biztos sok időt van otthon Veled!Írigyellek is kicsit miatta! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Bár hozzátok a Balcsi is és a Velencei tó is közel van!De jó Nektek! 8) 8) :lol: :lol:

Chardonnay!
Hozzám egyszer jött a védőnő,de nem szólt előre én meg épp nem voltam itthon!Így járt! :roll: :wink:
A gmail-be nem akarod beírni a hiányzó adataidat? :roll: :roll: Még Neked sok minden nincs beírva! :roll:

Vásárlás:
Holnapután megyünk 4D-re Pestre.Már nagyon várom!!!!! :lol: :lol: :lol: És ezt összekötjük a vásárlással is.megyünk az Auchan-be,az Ikeába és pelusnagykerbe meg bababoltokba is.Egy pár dolgot már meg akarunk venni.

Judy!
Igen,jövőhéten megyünk nyaralni!Pont egy hét múlva szerdán! :lol: :lol: :wink: Ahogy néztem az időjárás előrejelzést,nagyon meleg lesz.30 ok felett.Mondjuk az strandolásra jó,de kiránduláskor meg fogok főni! :shock: :shock:

Vcsibe!
Jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Jövőhéten mi is szétnézünk arra! :lol: :lol: :)

Lányok!
Én most nyomtam be egy negyed dinnyét! :oops: Olyan jól esett!Eszembejutott,hogy kinnt figyel a konyhába és gondoltam,jobb lesz neki bennt a pocakomban! :oops: :oops: :lol: :lol: :wink:

Holnap megyek fodrászhoz kicsit szépítkezni! :lol: Be lesz festve,már van rajta vagy 2 cm-es lenövés.Elég gáz! :x Meg egy kis fazonigazítás!Bár mondtam sógornőmnek,ne sokat vágjon belőle,mert növeszetni szeretném! :)
Nekem nagyon tetszik Mrsparis haja,de nekem az a fufru nem áll jó sajna. :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


köszi lányok a drukkot Máté nevében is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


húú, gyorsan kell írnom, mert mindjárt felébred Iliasz...
tegnap írtam egy jó hosszú hozzászolást és elszállt-mint az már sokatokkal előfordult, olyan mérges lettem :evil:

szóval:
Jovana- de jó, hogy végre jelentkeztél, bár a lehető legrosszabb hírekkel tértél vissza!!!!Őszinte részvétem!!!! elképzelhetetlenül nehéz lehet most neked, de próbálj azért vigyázni magatokra!!!!!!

Eszti: Te jól megkínoztál a palacsintával a múltkor-most, hogy nem ehetek már semmi cukrosat-s csak azt kívánom!!!!!!!!! A gyros-t nem irigyelem-van itt dögivel, ráadásul a hús egyáltalán nem hiányzik (látszik is a leleteimen!!)

Pattogó: hiszti téma:ismerős!!! Nálunk a bevásárlóközpontba szokott ránk jönni, de már rutinosak vagyunk apával, mert gyorsan vásárolunk hogy ne legyenek ideje elkezdeni.. :D Ha viszont kikerülhetetlen, sajnos apa bemérgesedik és kijelenti, hogy többet nem visz bennünket sehová-jópárszor előfordult már!! Türelme: nuku!!!

Nita: remélem tényleg minden ok!!! Akkor mi volt ez a rózsaszines folyás??? Vigyázz magatokra!!!

hálapénz: háát az nálunk sincs. Mindenki jól meg lesz fizetve, az orvosomtól az érzéstelenitőorvosig, a nővérkék...stb. Ha lenne még hálapénz is, akkor teljesen kiüritenék a zsebeinket-még pelusra meg tejre sem maradna!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Egyébként ma voltam uh-n és minden ok volt. A kicsi lányom már 900 gr és az orvos szerint nagyon szép nagy baba (nagy= magas). Kiváncsi vagyok mekkora lesz születéskor, bár a császárosak ugye kb.2 héttél előbb szülnek a kiírtnál!! Ja, és 26+5 helyett 27+1 -nél tartunk, szóval kicsit nagyobb az eddig számoltaknál.
Cukor: holnap, holnapután megyek újabb terhelésre és ha az is kimutat cukrot, hát akkor sajnos megyek a diavitológushoz. Bárcsak jó lenne!!!! Most igazából az a gondom hogyan hagyom itt a kisfiamat. Anyósom már ma is húzta a száját, hogy vigyáznia kellett rá, mert így nem tud egész délelőtt semmit csinálni. (megjegyzem már reggel 6-kor talpon van és én fél 10 kor mentem be a városba és hagytam rá a kicsit. hogyan lehetséges, hogy 3 óra alatt nem tudja rendbe tenni a lakást , mit akar még csinálni?? Szóval nem könnyű ügy, ráadásul nekem korán reggel kell bemennem a városba, mert 3 órát ülök majd a rendelőben.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Köszi Monica, megvan a jelszó!!!!!! :D :D (de mi a garancia arra, hogy az újat nem találják meg, ha már a régire is rábukkantak?? reménykedjünk!!)

Én most hallottam először Roli történetét és nagyon nagyon megrázott!!! itt is volt egy olyan eset, hogy a nagymama és nagypapa vigyáztak a kétéves kisfiúra, aki répát evett és megfulladt tőle. Tudom, hogy ez a szülőkkel is előfordulhat, de komolyan, most kire hagyjuk a gyerekeinket ha muszáj??

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Betty sajna nem tudom mitől lehetett!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Betty!
Drukkolok Neked,hogy mostmár rendben legyen a cukrod! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Olyan rossz lehet az,amikor az ember megenne valami kis nyalánkságot,aztán vissza kell fognia magát! :cry:
Annak örülök,hogy minden oké Veletek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi a "nagylánynak"! :wink: :wink: :lol: :lol:
Anyós..... :x :x :x :evil: :evil: Mi fontosabb lehet neki,ha az unokájára kel vigyáznia??????A takarítás megvárja. :? :evil:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Moncsi!
Még Neked akartam írni,hogy a 30-32.-ik hét között van egy kötelező vérvétel és egy ultrahang!Legalábbis nálunk!Gondolom Pesten is így van! :roll: :shock:
Nekem pont tegnap mondt a doktornőm,hogy arra feltétlenül menjek el! :)

Az előbb aludtam egy jót! :oops: :oops: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Pociasztal, amikor Nünüke alszik, nyugodtam használhatom asztalnak a pocim, de ha ébren van ő is rugdalózik. Ha csak egy kicsit is hozzáér az íróasztalhoz a hasam, már ott kezd boxolni. :D

Védőnő, még hogy kijön??? Nekem egyenesen azt mondta júniusban, hogy majd csak valamikor augusztusban menjek hozzá! Persze én még dolgozom, szóval hiába is akarna jönni…

Fodrász, végre én is eljutottam hozzá. A régi fodrászom nem ért rá már hetek óta (a lebeszélt időpontot lemondta, mert valami dolga volt). Egy másik csajnál voltam, de éppen csak megcsipkedte a végét egy vagyonért. De tegnap találtam egy aranyos kiscsajt itt Sopronban és végre tényleg rövid a hajam. :D

Elszállt hozzászólások, én wordben írom meg az üziket és innen másolom át, így nem száll el, csak valami komoly rendszerhibánál.

Palacsinta, sopronban, a várkerületben van a Nagymama Palacsintázó, mindennap ott ebédelünk vagy vacsizunk. Ma nutellás-meggyes palacsintát vacsiztam. :D Bocs… :D

Betty, nem tudom mit képzel az anyósod, hogy pofákat vág, ha vigyáznia kell az unokájára. Hiszen te nem is szórakozni mész, hanem orvoshoz!!! Érthetetlen…

Tegnap mi is voltunk a C&A-ban, vettem két hálóinget. Egy-egy nagy, csinos, cicalány van rajtuk. Sajnos nem gombos, de majd megoldom, hogy az legyen. Ez legalább nem nagymamis, de nem is gyerekes... Köszi a tippet!!! :)

Kép
Kép
vcsibe
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: