Új privát üzeneted érkezett!

Eszti jobbulást!!!!!!!!
ha tudok segíteni valamiben szólj!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Csak röviden jövök, mert elég fárasztó napom volt, és nem rég értünk csak haza.. 8)

talival kapcsolatban holnap jelentkezem, ma már nincs lelkierőm megírni a priviket.. :oops:

Dóri: de jó, hogy újra aktívan közöttünk vagy.. :lol: nagyon örülnék, ha eljönnétek a talira.. 8) 8) tudom, hogy fáradt vagy és hogy húzós két manóval mostanában, de nagyon-nagyon örülnék, ha itt lennétek.. :P és persze sok puszi a 3 hónapos legénykének..:wink:

Eszty:húúú, hát ez nagyon kemény.. :? biztos próbáltad, már, de ha csak egy picit tudok segíteni, az már jó.. :roll: masszírozás, jó meleg víz a zuhany alatt, nekem mindig segített.. :roll: és rengeteget fejtem az elején, még éjjel is, hogy segítsek a babának.. 8) azt is tudom, hogy rettenetesen fáj és a láz sem semmi, de kérlek, ha még bírod, ne add fel a szopit..:!: :!: nagyon szurkolok nektek.. 8) 8) 8) ha kell, kérd egy szoptatási tanácsadó segítségét, ők tényleg csodákat tudnak tenni.. :wink:

Nitacska: de jóóóóóóóó, hogy jössz....:P :wink:

na, megyek aludni.. 8) jó éjszakát.. :)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Anhel: ugye jöttök a talira????? 8)

Kép

Kép
morca
 
 

 
 

Eszty, Samuval nekem is ilyenek voltak! A láz engem is teljesen legyengített... Ha ilyen nagy tejgombócok vannak, akkor tuti elég a tej Daninak, csak ki kell varázsolni!!! Ki kell masszírozni... Fáj... De meg tud oldódni!!! Nekem az is segített, hogy a masszírozás után azon a helyen tartottam a cicit nyomás alatt az egyik kezemmel, ahol gond volt, a másik kezemmel fejtem. Párod is tud segíteni ,hogy ezt ne kelljen csupán 2 kézzel végrehajtani. Nekem most ami nagyon sokat segített tejtermelésben és mellgyuszi elkerülésben: Avent elektromos mellszívó. Időnként ki lehet fogni jó áron használtan, ha véletlenül látsz, sztem érdemes beruházni. Csak azért nem mondom, hogy kölcsön adom, mert még én is használom... És még van vmi, amit a párod tud esetleg segíteni. De az kicsit meredek. Anyum mesélte, hogy neki a szobatársa ajánlotta még a kórházban. Anyának bevált, sokszor menekült így meg a gyulladástól. Segíthet a göböket megszüntetni Apa is. Nem csak kézzel.
Örülö, hogy jelentkeztetek!

Köszönjük a megemlékzéseket! :) Holnap Doki néni és szurik... :roll:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!
jó reggelt!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok, jó estét! :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Nitácska: Köszi jobban van a fülem, vagy lehet Dórit kérdezted? hu nem tudom, mindegy.. szal jobban van de még ma is voltam kezelésen, holnap is és szerdán is megyek. utána rmeélem már nem. Viszont az antibiotikumtól úgy látszik lett egy kis gombám, uuuuuutálom. Szal rám jár a rúd rendesen.

Eszti: Nagyon drukkolok, kitartás. Én Dórival soha nem jutottam el addig hogy legyen valami megkeményedve. Nem arra célzok hogy ez jó, mert tudom hogy fáj, de ha nem lenne tejcsi nem lenne mellgyuszid se. Szóval ha ezen túljutsz biztos lesz elég tejed. Nagyon drukkolok, én még régen sok jót hallottam a homeós bogyóról, nem tudom mi a neve ami kifejeztettem a csomós forró kemény cicikre vaó, de a patikában biztos megmondják.

Morca: Ok várom az útvonaltervet.

ja lányok, Apa is jön nálunk, és érdeklődik hogy hány apuka lesz. Ki hozza még a párját?
Vendég
 


Sziasztok!!

Beagle, Dóri, Nitacska, Etelka, Anhel: elküldtem priviben az útvonalat..

ha bármi kérdésetek van, írjatok nyugodtan.. :wink:

Beagle: az én párom tutira itt lesz, úgyhogy a tied sem fog unatkozni.. :wink: :wink:
örülök, hogy jobban van a füled.. remélem már teljesen rendbe jön végre.. 8)

Dóri: mi újság?? ugye jöttök szombaton?? 8)
szurin túl vagytok?? minden oké??

na, most futok, mert még rengeteg dolgom van.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


jajj, ezt az előbb még le akartam írni.. 8)

képzeljétek, Ákos kapott egy saját fotelágyat és olyan ügyesen alszik rajta mint a nagyok.. :lol: már átköltöztettük őket a saját szobájukba, így már mindenki a helyén alszik.. bár még én is ott alszom velük, hogy Ákos a lehető legkevesebbet bolyongjon, mert átalussza ugyan az éjszakát rendesen, de azért 5-6 körül bejelentkezik egy szopira.... :lol: :lol: a délutáni alvásnál is olyan aranyos, mert ha felébred, nem esik kétségbe, hanem odasétál az ajtóhoz és szól (kiállt egyet), hogy "anyaaa, felébredtem"..
annyira cuki..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Jó éjszakát nektek!

Morca, meglátjuk. Sztem szombaton fog eldőlni, hogy tudunk-e menni... Nagy baj, ha előbb nem tudom fixálni?
Túléltük a szurit, lázongás lett belőle picit, de mostmár talán hőemelkedése sincs éppen.

Megyek, mert Danóval még dolgunk van. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: dehogy baj, ha csak szombaton dől el.. :wink: csak nagyon-nagyon szeretném, ha eljönnétek.. :lol: :lol:
a kis hős Danónak pedig sok puszi.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Ajjjajjjj nálunk is nagy a baj a hétvégét illetően... :( :( :( Még én sem tudom, mi lesz.... :( légyszi ne haragudjatok érte..... (főleg Nitácska nem, ha nem tudok menni) mert végre beindult a költözködés meg felújítási mizéria a hétvégén, és jönnek fel a szüleim ismét szombaton délelőtt segíteni nekünk... hogy ne én rakjam össze a szekrényt.... de még beszélek velük, hogy ne jöjjenek korán reggel, és akkor du el tudják magukat foglalni nélkülem is :) Ezt még ma megbeszélem velük is, a férjem már tudja, hogy szombaton van találka :) de igyekszem!!!!!! Amúgy nálunk minden oké, és jókat mosolyogtam itt a mindenfélén, mikor visszaolvastam.... sorry, de most nem tudok mindenre külön reagálni... :( ma már dolgozok, de még csak most jöttem be, ügyfélnél kezdtem.... kicsit elhavazódtam...
De este még jövök!!!

Szép napot!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!
ma én összepakolom a korházi cuccom mert reggel rózsaszines folyás távozott.....nem nyákdugó volt ez 100%......
dokim csak holnap lesz......most pihizek semmit se csinálok..........de parázok mert a gyerekkel egyedűl vagyok itthon....api már dolgozik.........autónk nincs ha esetleg menni kéne........

Etela semmi baj.....mikor tudod meg pontosan a dolgokat?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Jaj Nitácska, ne ijesztegess kórházakkal...!!!! Szurkolunk, hogy minden rendben legyen!!!!
Megbeszéltem közben a szüleimmel, hogy én elmegyek szombaton, sajna nélkülözniük kell du :) :) :) így tudunk menni, ha minden rendben lesz!!!! :) csak nagyon vigyázz Magatokra!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Nitacska: próbálj meg nem idegeskedni.. :roll: lehet, hogy csak arról van szó, hogy tágulnak a dolgok odabent és megrepedt egy-két icipici hajszálér.. :roll: mindenesetre próbálj meg minél többet pihenni, nehogy baj legyen.. :roll: és ha gond van ne várd meg a dokidat szerintem, hanem hívd azonnal a kórházat.. :roll: de azért bízzunk benne, hogy nincs semmi gond.. :roll:
a talit nem úszhatod meg, úgyhogy vigyázz magadra.. :wink:

Etelka: jajjjjj, de örülök, hogy mégis jössz.. :P már kezdtem aggódni.. :roll: :lol:
Anhel sajnos nem tud jönni.. :cry:, de legalább Ti gyertek mindannyian... :roll: :lol:

nálunk meg csatatér van, apáék szétverték a házat.. :? :lol: de szombatra újra építik.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nyugi, Móni, nálunk is csatatér van :D:D:D:D csak nálunk sajna szombatra nem lesz még kész..... sőt... nem is merek belegondolni sem, mikorra leszünk kész... pedig azt mondta tegnap a párom, ha meglesz, ő egy hétig csak aludni fog :lol: és hogy az a legfontosabb neki, hogy mi a bébivel jól legyünk :) :) olyan édes volt!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


MOrca nem is akarom meguszni...én is itt hagyom auékat....lebetonozzák a szoba alját és aztán már kész van végleg a szobánk!!!!!lehet össze állítani a kiságyat és hasonlókat!!!!!!!!

Etelka akkor mikor és hol talizzunk?
csepelen a Szent Imre teret tudod hol van?mert gondolom halásztelekre nincs kedved kiautózni értem???!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: Remélem nem lesz semmi gond Veletek.

Etelka, hozod a párod?

Morca: Hány körül kezdődne a buli? :)
Vendég
 


Beagle: szerintem 10-11 körül már fogadó képesek vagyunk.. :P (addigra összeszedem a két csemetémet, és a lakást is és talán előkészülök mindennel.. :P ) úgyhogy gyertek csak nyugodtan, várni fogunk Benneteket.. :lol: :lol:

Etelka: hát szombatra csak az lesz kész, amit most szétbombáztak.. 8) kívülről is csak félig van szigetelve a ház, (bár az anyag már itt van, de előbb bent kell elkészülni nagyjából, de azért kívül is kész lesz az idén) bent a nappali-konyha-fürdőszoba rész még nincs készre csinálva, mert teljesen át lesz variálva, de az majd csak jövőre, idén már nem lesz hozzá tehetségünk.. :oops: :roll: de azért lakható és élhető, csak még nem olyan amilyennek szeretném.. 8) most éppen a fürdőszobát gipszkartonozza apa, hogy aztán ki lehessen festeni, mert a téli fűtés szerelés egy kicsit megviselte a festett falakat.. :roll: ebből majd konyhát szeretnék jövőre, ezért nem is burkoljuk körbe a falat, csak festjük.. :roll: de egyszer azért bízom abban, hogy készen leszünk és olyan lesz, amilyennek szeretnénk.. :P :P

Nitacska: minden oké?? időnként jelentkezz be, hogy minden rendben van-e.. :wink:

most megyek, mert borzasztó állapotok uralkodnak nálunk, és amennyire csak lehet ma még rendbe kell tennünk a lakást tisztaságilag.. :roll:

azért majd még benézek.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca helyzet jelentés: :D
Barni rugdos rendesen...... :lol:
szines folyás azóta nincs..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, igen, tudom, nagyon örülök neki, ha bejössz odáig :) mert a másik irányba megyünk majd :) viszont a jó hír, hogy ha nem akarsz túl sokáig lenni, akkor hazafelé teljesen el tudlak vinni, mert csepelre megyek ki :)

Beagle, nem tudom vinni a páromat, mert ő addig csinálgatja a házat, fest, meg szekrényt raknak össze, meg pakolnak az anyukájának, úgyhogy lesz még mit csinálni. Én is azért tudok elmenni közben, mert le vagyok tiltva a pakolásról :D és bármi másról is :) úgyhogy mehetek utamra :lol:

Morca, a ház miatt ne aggódj :) nem hiszem, hogy rosszabb állapotban van, mint a miénk épp :lol: :D:D:D:D:D de egyszer rendben lesz, tuti!!! :)

Szép estét Mindenre!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó talit nektek!! Képeket majd hozzatok!!!

Nitacska: nagyon vigyázz magadra!!!!

Puszi mindenkinek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Etelka én addig maradok amíg te!!!!! :) :) :) :D
Morca látnád a mi házunkat....huuuuuuuuu......még bepucolva sincs.....nagyon lassan haladunk...... :( :x
Eszti vigyázok én magamra......nem tudom mi okozhatta ezt már 2x is...... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka: egyszer rendben lesz az biztos.. 8) :P a legjobban az zavar, hogy folyamatosan próbálom csinosítani, de mivel nincs minden készen, valahogy nincs meg az a harmónia amit szeretnék.. :P :P na, de nem panaszkodom tovább, örüljek annak ami van igaz:?: :P amúgy hogy viseled a felújítással járó hercehurcát pocakkal?? jut eszembe, mostanra már biztosan kigömbölyödtél.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nitacska: nekünk is csak az új rész van szigetelve, a vályog részen még csak sárfal van.. :oops: de már nem sokáig, mert tél előtt még azt is rendbe kell tenni.. :P mi is nagyon lassan haladunk, de haladunk és ez a lényeg.. :wink: tényleg nagyon vigyázz magadra..

Eszty: hiányozni fogsz a taliról.. :( kár, hogy nem előbb jutott eszembe, amikor még el tudtál volna jönni.. :roll: de majd legközelebb Ti is jöttök.. :P (ugye?? :P )
mi újság szopi ügyben?? elmúltak a csomók??

hát én már nagyon várom a talit, tök jó lesz benneteket élőben megismerni.. :P :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca én is nagyon várom a talit!!!!!
Bízom Barnusban hogy még nem akar kijönni és el tudok menni....mindenesetre csütörtökön DOKI!!!!!!!!
ha meg előbb lenne vmi akkkor korház!

amugy mit vigyünk...enni-inni? :roll: :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: bármit, amit gondolsz.. :wink: na, persze nem nyolc fogásos vacsira gondolok.. :lol: :lol: valami rágcsálni valót.. :wink: mi megpróbálunk anyukámmal valami egyszerű hamit csinálni a nagy napra, remélem sikerül.. :lol: ha nem sikerül (időben) összehozni, akkor marad a szendvics..:oops: :lol: :lol: de majd igyekszünk.. :wink:

Barnus pedig maradjon csak nyugton még a popsiján.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Még jobb lenne, ha a buksiján maradna Barnus, igaz, Nitácska? :lol:

Aranyosak vagytok ezzel a tali-várással, ha nem nyomasztana, hogy utána össze kell pakolni mindent, és indulni ismét 1 hétre itthonról el, akkor vlsz. én is 100%-ig lelkes lennék, így egy picit nyomasztódom. De azért mindenképp szeretnélek látni-hallani benneteket élőben!

No, jó éjszakát mindenkinek, mostmár én is kidőlök...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!

Nitácska, beszéld meg Barnussal, hogy még maradjon egy kicsit :) még nem kell neki onnan kijönni :) :) :)

Eszty, csinálunk majd sok-sok képet!!! :) de azért rossz, hogy nem tudtok jönni. Pihenjetek sokaaaat, helyettünk is :lol: megy a szopi? (én is parázok tőle kicsit :oops: ) Vigyázzatok Magatokra!!

Morca, még elég jól bírom, még nem túl nagy a pocak, akartam képet csinálni, de tegnap is úgy megfájdult estére a fejem, inkább lefeküdtem aludni..... nem volt kedvem semmihez sem. Lelkileg sem, testileg sem... olyan nyűgös, fáradt, semmilyen voltam... szegény párom is inkább csak tévét nézett..... még beszélgetni sem volt kedvem.... Na a költözködésből meg felújításból annyi van még, hogy ahova megyünk, ott csinálgatunk amit tudunk, sorban, de azért is jönnek fel a szüleim, hogy ne én csináljam ezeket. :) már a porszívót sem rakhatom lassan odébb :lol: :lol: úgyhogy így nem lesz nehéz pakolnom... :lol: csak az a rossz, hogy csinálnám, csinálnám, haladjunk, és nem csinálhatom.... Na de, túl leszünk rajta... valamikor.... :lol: egyszercsak.... :D:D:D mondjuk, már várom, hogy ott legyenek a cuccaink, és kifelé pakolgassunk :) mert az már olyan jó :) és kipakolunk, elrendezkedünk, és lassan lehet venni a bébibútorokat, holmikat is :) :) :) már ezt is nagyon várom!!!!
És este meg megyünk a dottóréhoz :) :) :) :) :) jön a kispapa is, kíváncsi a Porontyra :) :)

Na menek dolgozni, szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


sziasztok,benézek egy picit.hogy vagytok?zdori,mindennap eddig bírod ?én 10kor kiszoktam dőlni. :D Alex: Kép

mó73
 
 


Etelka.: húú, lehet, hogy ma megtudjuk ki lakik odabent????????? nagyon izgi.. :P :P :P mindenképpen jelentkezz, ha megtudsz valamit.. 8) :P :P

most megyek, mert az udvaron kell rendet csinálnom még amíg a fiaim hajlandóak nélkülem homokozni.. 8) nálunk komoly munka megosztás van ám.. :roll: a férjem szétpakol, én meg össze.. :? 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Van mit bepótolnom, mivel múlt héten balcsiztunk Dórival, se tévét, se rádiót, se netet nem láttam/hallottam, így sután állok a pelenkahalom közepén. :) De ennek is megvan az előnye, és persze pihenni is tudtam volna nagyokat, ha Dóri nem lenne érzékeny arra, hogy hol alszik. Míg itthon többnyire átalussza az éjszakákat (talán ha heti 1x van egy ébredés, amit szopival megoldunk), a vendégségben minden éjjel 3x ébredt, ordítva, aztán felfedezte az utazóágya hálós részét, amit a legváratlanabb pillanatokban kezdett kapirgálni. Horror hangja van. Ja, és reggel nem aludt fél 7ig mint itthon, hanem 5kor meg fél 6kor kelt.

Morcának már írtam priviben, sajnos mi kell hagyjuk ezt a talit, amit borzasztóan sajnálok. :((( Mindenképpen mentünk volna, még az sem volt gond, hogy az autónk épp' szervízben van és azt sem tudjuk, mikor lesz kész (kértünk volna kölcsön a családtól egy másikat), de közbejöttek egyéb váratlan dolgok is, ami miatt itthon kell maradjunk.
Pedig nagyon kíváncsi vagyok Rátok és a babákra...:((
Remélem, lesz alkalmunk bepótolni!

Nitácska, nekem is volt ilyen rózsaszín szivárgásom anno. Éppen a konyhát újítottuk fel és kicsit túlpakoltam magam. Szóval a megerőltetéstől volt. Remélem, Te nem csinálsz ilyeneket! :)

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Morca: Renben, mi szerintem 11 előtt ott leszünk. Nem tudom hogy meddig tudunk maradni, mert a fülem nem jó :? Megyek még egész héten kezelésre, már ez a 2.hét hogy odajárok. A doki el akar küldeni hallásvizsgálatra is, lehet emgsüketülök még a végén :(

Anhel: Jó volt a nyaralás?Dóri volt a Balcsiban?

Teljesen kivagyok amiatt a kisfiú miatt aki meghalt, vízbe esett, babanetes gyerkőc volt.

Etelka: emlékszem engem se engedtek nagyobb dolgokat emelgetni meg rakodni, jó volt hogy volt segítség. Mire meglesz a babód rendben lesz a házatok?
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!
jelentem én is jól vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!

viszont nehogy minden oké legyen kis Mátémnak fitymaszűkülete van... tegnap este óta a kukija csúnyán be van dagadva.ma elvittük urológára......ott kaptunk beutalót abba a hülye Heim Pál kórházba......szerintem holnap reggel valahogy elvisszük és 1 napot ott kell maradni...műtik.........de viszont holnap nekem is dokihoz kell mennem szóval nagyon necces a dolog!!!!!!!!
addig kamillázzuk neki!!!!!!!
csajok én jobban félek szerintem mint most ő..........bár ahogy meglátja a dokikat elkezd konyulni a szája...pedig ő nem szokott sírni......de hogy én nem fogom kibirni sírás nélkül az tuti!!!!!!


Anhel épp ez az hogy nem csinálok konkrétan semmit...max mosogatás mosás meg ilyenek.nagyrészt lustálkodom!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anhel: az utazóágy hálójának a hangját mi is jól ismerjük.. 8) hát tényleg horror.. 8) Ákos minden reggel pontban fél ötkor terrorizált vele.. 8) de most már nem tud, mert kapott egy szép fotelágyat és abban alszik.. :lol: :lol: de biztos lesz majd valamilyen új hajmeresztő ötlete, ahogy ismerem.. :lol: :lol:

Etelka: tök jó, hogy így kényeztetnek.. :lol: :lol: anno Matyival én veszélyeztetett voltam, és szigorú fekvésre voltam ítélve nagyon sokáig.. :roll: alig mertem bármit is csinálni, annyira féltettem Matyit.. (az előző babám nem maradt velem) Ákossal meg a harminchatodik héten még kutyát nyírtam, Matyit emelgettem, futottam utána, szóval nem nagyon voltam kímélve.. :roll: :lol:

Beagle: oké.. már nagyon várlak benneteket.. (is) :lol: :lol: szegény fülecske.. :( de az is lehet, hogy pont a tali alatt fog rendbe jönni, mert olyan jól fogod magad érezni velünk, hogy elszáll minden fájdalom.. :P :P :P
Rolika esete engem is nagyon megviselt.. :cry: :cry: mostanában olyan sok baleset történik gyerekekkel.. :cry: :cry:

Nitacska: anno Matyinak is megcsinálták a kukiját, bár őt eredetileg vízsérvvel műtötték, de ha már ott volt megcsinálták azt is.. :roll: Ákosnak szerencsére szépen hátra lehet húzni már most, úgyhogy ő megússza ezeket a tortúrákat.. :lol:
én is nagyon féltem, féltettem Matyit, de 10-15 perc alatt túlesett a műtéten.. :roll: viszont az ébredés az altatásból keményebb volt, mint az egész összesen.. :? az elég durva volt, nem tudott magáról, 20 percig szinte őrjöngött a kezemben, alig tudtam tartani.. :? elég ijesztő volt, de mondták a nővérek, hogy ez normális, ne aggódjak.. :roll: :? napokig izomlázam volt a birkózástól.. :? a kukija még fájt két napig, de csak ha pisilt.. :roll: kapott rá krémet és nagyon hamar rendbe is jött.. :P :?
úgyhogy ne aggódj, minden oké lesz, de az ébredésre vértezd fel magad lelkileg.. :roll: 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Beagle, igen, addigra rendben leszünk belülről legalábbis :) az udvar meg a külseje marad jövőre :) de hát ráérünk :) ha már ott leszünk, más, mintha innen a város másik végéből járunk ki..... Remélem, hamar rendbe jön a füled!!!

Igen, egyrészről jó, hogy kényeztetnek, de másrészről már lassan egy széket nem rakhatok odébb..... ez már kezd a másik véglet lenni.... persze, nem akarom én megemelni magam, vagy bármi mást, amitől nagyon elfáradok... de attól még van, amit meg tudok csinálni :) :) :)

Morca, miket vigyünk?? szendvicsnek valót, vagy kenyeret, vagy gyümölcsöt? milyen innivalót?? :)

Kép
Kép
etelka
 
 


remélhetőleg jön velem valaki mert már nem nagyon "menne" a bírkózás Mátéval...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Voltunk a dokinál, azt mondta, úgy látja, ez egy problémamentes terhesség :) minden rendben :) és nézegettük, a buksiját, a lábacskáit, látszott a hólyagja, az ujjacskái :) :) :) :) és és és és a kukija :) :) :) úgyhogy úgy néz ki, fiúcskánk lesz :) :) :) :) :) meg tudtuk nézni alulról, hogy látszott a popója, meg a combjai, és ott volt közöttük egy kis foltocska :D azt mondta a doki, hogy hát még nem 100%, de úgy néz ki, fiúcska :) :) úgyhogy herceg érkezik a családba :) :) :)

Na, csak ezt akartam elújságolni :) :) :) megyek is:)

ja, és még a múltkor megkaptam a toxoplasma-s papírt, negatív, és azt olvastam neten, hogy akinek ez negatív, az már átesett rajta :) :) igazából már 15 éve folyamatosan van macskánk, szóval furcsálltam volna, ha nem... merthogy mindenfélét összeszedtem gyerekkoromban :D

Na tényleg jó éjt Mindenkinek!! Holnap reggel megyünk a védőnőhöz, úgyhogy onnan is tudok híreket hozni :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka üdv a kukisok táborába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, köszi :) nekem az első "kívánságom" fiú volt, aztán ezért úgy gondoltam, hogy mivel én fiút szeretnék elsőre, ezért lány lesz :D:D:D :lol: de mégsem, úgy tűnik :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: gratulálok a kis herceghez!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P

fényképet tudsz feltenni a kis pasiról???

Kép

Kép
morca
 
 


Etelka: bármit hozhatsz, enni-inni.. :wink: amit gondolsz, hogy szívesen ennél te is.. :P szerintem inkább rágcsálni valóban, gyümölcsben gondolkodjatok, mert ebben a melegben nem túl szerencsés ételt cipelni.. 8) majd én gondoskodom rendes hamiról.. :wink: :wink: innivaló, pedig hát, most mit mondjak.. :roll: ami jól esik.. :wink: :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Gratulálok Etelka!! Jaj, olyan izgalmas időszak áll előtted, egész' irigy vagyok! :D

Beagle, tulajdonképpen mit állapított meg a doki, mitől van ez a szörnyű fülfájásod? Dóri azóta jobban van? Szegényke, biztos érzi, hogy rosszul érzed magad.
Remélem, gyorsan javul!!

Lányok, arról a kisfiúról van szó, aki beleesett a bányatóba? Honnan tudjátok, hogy babanetes baba?
Szörnyű... az anyuéknak pont ott van hétvégi házikója és mi is gyakran jártunk/járunk a tóhoz. Szörnyű...:(

Kép
anhel
 
 


Anhel: én egy másik kisfiúra gondoltam.. :( róla már napokkal ezelőtt írtak más topikokban.. :( épp az előbb olvastam ezt a kisfiút.. :( szörnyű, hogy mostanában mennyi kisgyereket ér baleset.. :cry: :cry:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Én se értem hogy mi ez a sok gyerek baleset......ennyire hogy lehetnek felelőtlenek a szülők?????,én egy percre se veszem le a szemem a gyerekemről még a 30 cm-es vízbe se..........el se moccanok onnan!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó!

Sok szeretettel gratulálok a kisfiúhoz!!! :)
Itt a 2 Dórin kívül mindenkinek fia(i) van(nak)? :lol: Jó, tudom, Esztynek van Orsija, meg sokan vannak, akik időnként írogatnak, és kislányuk van, de most elég sok itt a nagyon fiatal férfiember! :wink:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ja, Mó, igen, minden éjjel ilyen sokáig vagyok fent. :) Ilyenkor tudok olyasmit csinálni, amihez csak úgy kedvem van. :) Persze a fiúkkal foglalkozni is nagyon szeretek, csak ilyenkor arra is van időm, amire napközben nincs. :lol: De azért kezdek már nagyon fáradt lenni... :roll: Az biztos, hogy amint Danó nem fog már éjjel enni, egy darabig a 2 gyerekkel együtt le fogok feküdni 10kor legkésőbb, és aludni fogok, míg fel nem ébrednek! :wink:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


etelka,ez nagyon jó hír,elsőre én is fiút akartam és beis jött. :) szerintem,ha nagyon erősen akar valaki valamit,az bejön!!

mó73
 
 


Sziasztok!

Jaj lányok, köszönöm, olyan aranyosak vagytok!!!!!

Beagle, remélem, jobban lett már a füled!!!! Vagy még mindig nagyon-nagyon fáj?

Anhel, bányatavas kisfiú is van? :( :( :( szegény kis manó, én azt hittem, az aquaparkosról van szó :(

Nitácska, nálatok azóta minden oké? Mentek ma dokihoz is, kórházba is??? Hát sok-sok pozitív energiát küldünk Nektek is!!!!

Képet sajna nem kaptunk megint, mert egyben nem tudta a doki lekapni :D :lol: bújkál a legény, bújkál :D de meglestük :) a popója felől :D És majd mehet focizni apával :lol: a múltkor amúgy is azt mondta az apukája a focipálya mellett, hogy majd a mi fiúnk is ide fog járni :lol:
Képzeljétek, reggel azt mondta a védőnőnk, hogy olyan szépek a leleteim, hogy akár a kirakatba is kitehetnénk mintaterhességnek, és hogy nagyon szép a vérképem! :) és képzeljétek, én mostanában leveseket kívánok jobban enni :) nem betegszek bele, ha nem ehetek, de jól esik szinte minden nap enni levest :) és ráadásul a múltkor volt a tv-ben a Bódi Gusztiéknál a keresztelő, lehet, hogy láttátok, és olyan jól nézett ki a leves..... úgyhogy mi is csináltunk fini húslevest :lol: most meg majd köménymagos levest hoz az anyukám :D:D:D:D:D:D
Na mindenkinek szép napot!!!!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Etelka: Jaj de jó hogy kiderült. :D örülök, hogy kisfiú lett, mert tudom fiút szerettél volna. Én is hiszek abban hogy ha valamit nagyon szeretnél sikerül, lehet nem elsőre :P Apának a szeme fénye lesz, de a fiúk még talán jobban húznak az anyjukhoz, a baráti körünkben így van.
Leves nagyon jó,egyél sokat sok zöldséggel. Gartulálok a leletekhez.

Dóri: Igen, tényleg a 2 Dóri van, meg Eszti Orsija és a többiek pasik. :)

Anhel: Hallojárat gyulladást állapított meg mindkét fülemben. Ma is és holnap is megyek kezelésre... már nagyon unom :?
azt nem tudjuk hogy ezt mitől kaptam, lehet h koszos kézzel beletúrtam.... elképzelhető mert soakt viszketett, de talán azért viszketett mert már ott volt valami.

Ez a kisfiú akit én írtam Siófokon a fürdőben esett a mélyvízbe. A 2005 ősziek topicban olvastam róluk :cry: Nagyon sajnálom.
Vigyázzatok a manókákra, én is egész nap őt figyelem.

Morca: Oké, akkor sok gyümölcs, esetleg kis sütike?!

Megint megyek kezelésre, majd jövök még talán este.
Vendég
 


Beagle: szuper a gyümölcs, sütike, nanáááá, hogy jöhet.. :P :P

most már csak rendbe jön a füled.. :roll:

Etelka: olyan jó, hogy ilyen kiegyensúlyozott terhességed van.. :P :P élvezd ki minden pillanatát.. :P :P a leves az nagyon szuper, jó sok zöldséggel.. :P :P én is szeretem, szívesen enném minden nap, de annyifélét, nincs időnk főzni.. 8) örülünk ha egyféle kajával időben elkészülünk.. 8) ha a drága fiaim alvása borul, (márpedig néha borul) akkor aztán jöhet a kapkodás.. :P van, amikor nem is kóstolunk, csak bele "dobálja" anyu a hozzávalókat és "lesz ami lesz" alapon történik a főzés.. :P :P de, eddig mindig nagyon finom hamikat sikerült kreálni.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?