Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Na Bogi is 6kor kelt, és úgy döntött, ő bizony már nem alszik vissza, aludt eleget :)

Dóri,
ez nagyon durva, és főleg az, hogy az emberek ennyire tojnak a másikra, és egyiknek sem jutott eszébe segíteni :( :x nagyon szomorú :(

emese1979
 
 


Annus,
hány hétre születtek (születnek) az ikrek?

Tegnap én délután én magammal vittem a gyereket, elég nyűgöd volt, az apja ilyenkor elven vele egy db-ig, de mikor üvölt, már igencsak nem tud vele még mit kezdeni :( A kenguruban meg szépen bealudt, egy nyanya jó tüzetesen mindkét oldalról meg is vizslatta benne a gyereket, szerintem kérdezni már nem mert :shock:

emese1979
 
 


Jó reggelt, piros egészséget mindenkinek!! :D

Anika, nagyon szépek a lányok és Apor is. Ebben a topikban olyan gyönyörű babák vannak! Az idézet egyébként az ismeretlen költő műve :) és így hangzik teljes egészében:
"A gyermek a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi."

Mozza, jó lett a vonalzód, nagggggyon csajos :D Lili is nagyon szép rajta.

Dóri, nem tudom vki megírta-e már, de a hasonalvósláb-kérdés arról szólt, hogy hason alvó babáknál kell-e a lábakkal kezdeni vmit, vagy állhatnak-e csálén, kacsalábszerűen. Az általános vélekedés szerint, nem kell csinálni semmit, nem baj ha az egyik erre, a másik meg amarra néz. A palacsinta-sztorid rettenetesen hangzik, én is átéltem vmi hasonlót. Életem első sétáltatására készültem és nagyon izgultam. Kivittem a ház elé a babakocsit de elfelejtettem lefékezni. Én még öltöztettem bent Marcit amikor hallom, hogy mindkét szomszéd felkiált: Vigyázz!!! A kocsi a sík terepen elindult és fel is borult. Na, azóta én is fékezem ha kell, ha nem!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Annus, drukkolok az ikereknek és a szülőknek. Biztos minden rendben lesz, a SOTE-n jó kezekben vannak.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Hát 30 hetesek elmúltak,szeptemberre várta a csaj őket!de nem tudom pontosan....hát ige,sote2 az jó,én már csak tudom :wink: :lol: Már várom a telefont h mi van...jobban izgulok mint a saját szülésemnél!


Dóri!
Nem kaptam meg a képeket!!!Egy árva levél se jött!!!!!

annus11
 
 


Ne már, Annus! Na, akkor megpróbálom MOST újra küldeni.

Jaj, ez az ikres dolog elég félelmetes. Olyan picik még! De Petrusnál is csak 2 héttel később jöttek a kölkök, és milyen szépen megnőttek! :wink: Remélem, minden rendben lesz! Majd tudósíts, légyszi!

Kutyafüle, én is szerettem volna írni, hogy biztos nem lesz semmi baj a szövettannal! Mikorra lesz eredmény?

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Megint elküldtem. A freemail-es címedre, ami a blogon is fent van. Máshova kellett volna???

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!Nem,oda kell!Mindjárt nézem!!!Lehet h kettőbe kell küldeni mert túls ok egyszerre...de mindjárt meglesem!

annus11
 
 


Na van új vonalzóm...de lehet a másikat leszedem...minek nekem ennyi..... :roll: :lol: :lol: ugye Nóri! :lol:

annus11
 
 


Most megkaptam Dóri!!!Köszi!


Na van még vki aki képet akar küldeni??????Utolsó utáni "felszólítás"!!!!!Aztán bezár a bazár :wink: :lol: :lol:

annus11
 
 


joreggelt,

Dori,a palacsinta sztori brutal.
de leginkabb azert,mert ennyire sem segitokeszek az emberek. persze tisztelet a kivetelnek,de sajnos ez van.. ugy felbosszant az ilyen :x
megoszlik az ember figyelme hiszen probal mindket gyerkocre figyelni.. de halistennek nem lett semmi gond es ez a lenyeg :wink:

Annus,mozza
vonalzok cukik :wink: :lol:

varom az ikrekrol a hireket :roll:
nekem kolleganomnek ment el tegnap a nyakdugesz es remelhetoleg megszul mostmar,hetfore van kiirva.. kivancsi leszek.
a sajat szulesemnel total nem izgultam. kicsit se, erre ha most szulesrol hallok akkor egybol :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Szép jó reggelt! Már vagy fél órája csak visszaolvasok! Tudtok termelni rendesen! :lol:

Annus-na csak egy vonalzóm maradt, de ezt meg mindjárt kicserélem, egy újra, ha már ilyen vonalzó-kavalkád van minden fele! :lol: Ikrekről hír???

Kutyafüle-biztos minden rendben lesz a szövettannal, ha azt mondják, hogy zsírcsomó, olyan nagyot nem tévedhetnek tán(?)!!

Dori- jézushabakukk!!! Tényleg ennyire sz*rnak az emberek egymásra? Képzelem te is, hogy megijedtél!!! Nekem ha valami ilyesmi van percekig remeg kezem-lábam!! Hála Istennek még nagyon semmi ilyen nem volt!

Anika-Gyönyörűek a lyányok, na meg Apor is naggyon pasi!!
Szeged - Temesvár tényleg nincs messze, de főleg Makó-Temesvár! Mert alapjáraton odavalósi vagyok! Mondjuk ha valaki kint él Svédoban nagyon megszünnek a kilóméterek, mert itt egy nap simán leautózol annyit, mintha Makó-Szeged (30 km), megjárnád vagy 2x. Amikor IKEA-zunk akkor nem kevesebb, mint 200 km-t megyünk, cakli-pakli, de észre sem veszed!

Nekem is Vilcsi csak hason alszik, hanyatt meg se próbálom, mert úgy csak nézelődik és játszik, esélytelen az alvás. Nem tudom, hogy a lábával kellene e valamit kezdeni, de szerintem 5 perc és sehol nem lenne az "alátét", mert 180 fokot fordul egy röpke 5-10 perc alatt a kiságyban! Ez azért érdekes, mert ha a nagyágyban alszik velem délután akkor meg se moccan, csak annyit, hogy lelógatja a fejecskéjét a kispárnáról!
:lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nori, ha Boro mellettem alszik szinten meg se moccan kb.. a kisagyaban meg elmaszkal ossze vissza :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na ikrek megszülettek!7 óra pár perckor császárral!A kislány Zsófia ha minden igaz,a fiút apa nem tudta megmondani...állítólag csak 29 hetes volt a csaj és 1150 és 1140g a 2 picike :shock: Ez lehetséges?Vagy apa ezt is félrehallotta a telóben?Mondtam neki h kérdezze már meg még egyszer! :wink: Azt mondta életképes mind a kettő...jaj de csúnya szó ez....De lesz még min aggódniuk!Meg mondtam már nekik a múltkor h szóljanak ha tej kéne,annyim van plusszba h a 2 picinek tudjak adni!De ugye pár nap és kiderül h lesz e teje a lánynak!Na meg ha minden igaz mi elutazunk...remélem így is el tudunk menni...mert a 3 ból ha 2en is hiányoznak a melóból...na majd kiderül! :roll:

annus11
 
 


Fú Annus, jó picikék!!! De biztos minden rendben lesz! Biztos jóval tovább kell bent maradjanak a kórházban, de annyit bőven megér! Gratulálok a szülőknek!!! És sok erőt, kitartást, egészséget kívánok!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


húúú, ez gáz ez a vonalzó!!!! Ez a zöld!!! Jesszus, csere!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus,hat remelem minden rendben lesz a picikkel es pikkpakk megnonek :roll:
el se tudom kepzelni :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Anika, nagyon szépek a lányok.
Tinu, hát, nem irigyellek a sín miatt... Tudom milyen nehéz egy anyának a gyerekét"kínozni", pedig lehet, ő fel sem veszi, neki így lesz egy ideig természetes. A férjemnek dongalába volt, ő hónapokig gipszben volt csecsemőkorában.
A nagyobb fiamnak sarokvalgusa van, vki írta, zárt kérgű cipő, ferde sarokemeléssel legalább 2 évig. Szegény, buhkdácsol a supi-cipőben, de ha nem korrigáljuk, később állandó lábfájása lenne a rossz tartástól.
Dóri, szomorú, hogy ilyenek az emberek...
Mi a járdán jártunk majdnem szerencsétlenül, Bp belváros, sok helyen autók jönnek ki a házak kapubeállóiból. Igen, van kint tábla, hogy vigyyázz, meg óvatosan közelítem meg ezeket a kapukat, fülelek, hogy jön-e vmi autó.Egyszer nem hallottam, nem láttam semmit, toltam a kocsit, a járdán, az egyik kapuból őrületes sebességgel kibvágódott egy autó, egy hajszálon múlt, hogy nem vitte magával a babakocsit a gyerekemmel együtt. Borzalmas volt.Meg a zebrák. Nekünk zöld, szétnézek, elindulok.Kanyarodósávnak is zöld, vágódnak ki az úttestre, ésn meg a kocsival meg másik gyerekkel a kezemben menekülök előlük, még néha rám is dudálnak...Vabn, amikor a ljárdaszélen bevérok még néhány gyalogost, úgy lépünk le csoportosan az útra, egyedül néha nem merek már..
zili
 
 


Nagyon rossz a helyzet a közlekedésben! Ez tragikus, hogy ennyire nem foglalkoznak velünk! Mondjuk most őszintén, amikor nem voltunk ebben a cipőben mi hogy gondolkodtunk? Haladjon már, rohannom kell, tiszta stressz az életem... stb. Hmm? Akinek nem inge... :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Zili!

Ilyen kapukihajtós nekem is volt már!!!Itt is rengeteg van...minden háznál...tehát 10 méterenként skubizok mint egy hülye...és egyszer én se hallottam....merth a garázskapu már fel volt tolva és a kocsi csak ott állt...majd egyszer gondolt egyet és elindult....marha jó!Amúgy sokszor olyan nagy lejtőn jönnek fel...muszáj a sebesség,meg közvetlen a járdára jönnek...nincs is előtte hely ahol megálljanak....ezt ish ki tervezte így...és ki a fene engedélyezte :evil:


Hát remélem h a picik gyorsan híznak!!!Amúgy visszanéztem!29 hetesen Iza is csak 1,2 kiló volt....szóval akkor ez tényleg csak ennyi.....besszus egy kiló kenyér,akkorák a babák....én 2 kilós babót láttam,jaj de pirinyó volt az is..... :roll:

annus11
 
 


Jó reggelt,

ma arra keltem, hogy Álmos eszeveszettül dumál a fejvédőn lévő oroszlánnak és vigyorog mint egy vadalma. :)

Anika,
az ikrek egyenesen gyönyörűek :) Persze Apor is :) nagyon hasonlítanak. hogy tudod megkülönböztetni őket? gondolom Neked könnyű.
Anyóstól is ezt kérdeztem mert a férjem is iker és bár kétpetéjüek voltak, nagyon hasonlítottak/hasonlítanak. a hangjuk pl a mai napig totál ugyanaz. :)
igen, tudom, hogy hason alva megfulladhat, és sok helyen ezt írják, de gondolom az intenzíves nővérek nem az LLL-es honlapból merítenek :) ezt furcsálltuk, hogy egy kórházon belül mást mondanak :shock:

Álmos imád hason aludni, úgy még nagyobbakat alszik. vagyis inkább mélyebben.

Mozza,
hol láttad a motoros körforgót? :) meglepném vele apát :D a ktm boltban már néztem a katalógust, van mindenféle baba ruha is. majd beruházok vmelyikre, csakhogy teljes legyen az öröm :lol:
azért azt nem szeretném, ha Rossit nevelne belőle. aggódhatnék érte is meg az apjáért is, bezzeg azt nem engedte, hogy én is motorozzak....

a mellettünk lévő telek még üres, de azt befektetésnek vették, így oda még nem építkeznek, de tartok tőle hogy elöbb utóbb bekövetkezik. Remélem a 7végétek nem zajban telik majd...
jó lett a vonalzód :) király hogy mindenki újat csinál :)

Reny,
hogy vagytok?

Dóri,
ez a sztori durva. Annyi bunkó ember van, komolyan mondom....hála az égnek nem történt semmi baj. Nem elég hogy nehezített pályák várnak, főleg két gyerekkel, a sok suttyó meg nem mozdítaná a kisujját, hogy segítsen...no comment.

Annus,
reméljük az ikrekkel minden rendben lesz és persze a mamájukkal is. jó pici súllyal születtek :shock:
Te nem alszol? :) hajnal 5-kor ? :D

szép napot.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


http://index.hu/tudomany/biotech/2009/0 ... spermajat/
:shock: :shock: :shock: :shock:
Agyő pasik.... :shock: :shock: :shock:


Nóri, nem ingem...de a KRESZ szabálya, zebrán a gyalogosnak van elsőbbsége és kész...Mondjuk ez nem életbiztosítás...
zili
 
 


Képzeljétek, hogy jártam/tunk/ tegnap! Sanyi hazaért a melóból, megbeszéltük, hogy lemegyünk a tengerre sétálni, gondoltam magamban viszem a nagygépet, mert azzal ugye szebb fotókat lehet csinálni! Felpakoltunk mekis kajával, minden tuti, lent megkajáltunk, majd felállíttatom vele statívra a gépet, hogy szép családi fotó, de eddigre én már kattingattam egy jó párat pesze, na beállunk a fotóhoz, csitt-csatt katt, hú de, jó. hazajövünk, Sanyi szedné le a gépről a képeket, mire, a memóriakártya??? ááááááááá, üvölteni tudtam volna, cibolóm azt a nagy dögöt, és egy kép se lett!!! :roll: Agyatlan elme!! :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri!
Hát igen,biztos van ilyen is.Mondjuk én előtte is figyelmesen közlekedtem,féltem én a sz*ros életem! :lol: Én ezelőtt is olyan voltam aki átadja a helyet a buszon,aki segít letenni a néni kosarát,aki 20szor körbenéz...és most jól esik h hála az égnek visszakapom a jószándékom :wink: mert legtöbbször segít vki! :wink:
(lehet azt látják h ez a majom egyedül úgyse tud felszállni :wink: amúgy meg feltudok bibibiiiii :lol: :lol: :lol: )

annus11
 
 


Nóri :lol: :lol: :lol:

Ja én már 4kor fenn voltam...apcim pakolt el h ugye nem jön haza...aztán annyira kiverte a szememből az álmot h nem tudtam visszaaludni!

annus11
 
 


Annus, en is vissza neztem szoval stimmel siman suly :shock:
durva.. en nekem a ket es fel kilos baba is pirinyonak tunt Boro mellett.
Persze mar nem szamit az a suly olyan picinek. el sm tudom kepzelni 1kilo korul :(

hason alvas
uzsokiban mindket verziot nyomtak.. aludjon hason meg aludjon haton... hat Boro hason megriad 10percenkent.. hogy altassam haton ? sose vagyok nyugodt mikor ilyeneket olvasok.
Egyszeruen jobban alszik hason.. vagyis csak ugy alszik :roll:
csak nem furja bele a fejet semmibe.. szepen tartja mar hason is tok sokaig. ha nagyon akar meg is tud fordulni,nagy nehezsegekkel :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Visszaolvasni még nem tudtam, csak gyorsba bekukksiztam.

Annus, tegnap este elküldtem a fotókat, de visszadobta, ma reggel szintén, többször is. Talán az utolsó próbálkozásom már sikerrel járt, majd nézd meg légyszí' !

Ákoskám ma először aludt reggel 7-ig. Jippijéééé!!!!!! El sem akartam hinni, én már 5 óta ott leskelődtem az ágyánál, hogy most mi van, de miután csicsi volt, én is gyorsan visszabújtam az ágyba még egy kicsit :lol: Ja, és megkajolt, aztán csicsi tovább :shock:

KépKép
novygirl
 
 


Netti, nekem sem alszik Vili háton! Egyszerűen nem! Apróként még utált is hason lenni, de amióta rákapott az ízére, csak úgy hajlandó!

Annus- én is átadós helyes voltam, meg szétnézős, de azért rohanós is! Nem egyszer jártam úgy terhesen, hogy mentem busszal haza Makóra, és én átadtam a helyem az idősebb néninek, persze annyit, hogy köszönöm nem mondott, de bezzeg a kis takonypócok /14-20-ig mert egyetemisták, elvileg értelmiségi lesz belőle!!/ fel nem álltak volna! És én zötykölődtem 6 hónapos terhes koromig állva egy levegőtelen buszban, mert azt tudni kell, hogy a 45 ülőhelyes, és max 20 állóhelyes buszban vagy 120 votlunk minden egyes alkalommal! Fúj! :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Esztó, nálunk itt lehet kapni tök szupi Sanyi szerint, Rolling Stones, AC/DC, meg gitáros, meg minden "rocker-motoros" stílusú kombidresszt, meg cumit, halálfejes cumitartót, meg minden elvetemült hülyeséget! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Én meg a vonaon terhesen ülőhelyet KÉRTEM- délutáni vonat, tele hazamenő diákokkal, dolgozókkal. Nem adtak...mert foglalt a mellette lévő, várja a barátját....ezt eljátszottam a vonat teljes hosszán, a végén sírtam már, amikor is egy nénike megsajnált és csaK levette a mellette lévő ülésről a motyóját.
zili
 
 


vonaton
zili
 
 


zili, a csomagnak is ülnie kell! :? ÁÁÁÁÁ, tényleg frusztrált egy népség! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


magyarorszag......
korhazban mikor mentem szulni, mig felvettek ugye nekem folyamatosan voltak fajasaim es folyt a magzatviz.
ult mindenki (noverek,szulesznok) en fel oraig allva diktaltam az adataimat vajudas kozben mert nekik se jutott eszukbe h talan leulnek szivesen :roll:
a felenel szoltam is, azt mondta az ugyeletes doki h ezt a par percet birjam meg ki.
ennyi..

Netti
Kép
maumau
 
 


Novygirl!
Átjött köszi!!!

annus11
 
 


ezzel szemben én itt külön szobában egyedül - illetve Sanyi és Anyukám társaságában - adtam le az adataimat, elkísértek tusizni, majd amikor én még aludtam a családom ilyen kiszolgálásban részesült! Íme: Kép Svéd vendéglátás a szülészeten!!!
Amikor csak tanácsadóban voltunk kv-val kínáltak bennünket minden egyes alkalommal, na jó össz. 3 alkalom, de akkor is! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Zili!
Mi ilyenkor megkérdezzük h vett helyjegyet?Mert ha nem akkor az ül ide aki akar!Csomagot meg 1 mp alatt feltetetjük!Enyi!Volt h a kaller ment végig a vonaton és szült h a csomagokat tegye mindenki fel,mert h annyian voltak a vonaton h nem tudtak felszállni se már!!!!

Mondjuk mióta 1 osztályon utazunk ilyen gondunk nincs :wink:

annus11
 
 


Hűha Nóri ez a svéd asztal (sic!) nem gyenge. Emlékszem a szülés utáni első reggelim egy szelet kenyér és egy kolbászcsücsök volt :? De én még jól jártam, a sógornőmék olajos halkonzervet kaptak!!!!!!!
Jó kis szag volt a szülészeten :D

Annus, ma már 700 gramm-os babákat is meg tudnak menteni, ahhoz képest pedig az ikrek majdnem dupla akkorák. Jaj, nem lennék a helyükbe, nagyon sajnálom és szorítok!!!!!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus, aranyos a vonalzód! Vajon ki ér előbb a csigához, a katica vagy a teknőc? :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tudom íAnnus, hogy frappánsan fel lehetne szólítani a helyátadásra bárkit, de olyan megalázónak éreztem, ha magától nem esik le, hogy leülnék...Terhesen az ember más, na. Mostmár beszólok:)
zili
 
 


Sziasztok!
Dóri,szörnyű történet!!Hála, hogy jól végződött.Én nem terád haragszom,hanem arra a sok közönyös emberre. Én biztos viszaszóltam volna a szörnyülködőknek, hogy ugatni könnyű,segíteni meg nehéz.Meg ez az autós,járdás sztori.Annyira dühös tudok ilyenkor lenni.Miért ilyenek az emberek???? A segítség és az odafigyelés még pénzbe se kerül, időt se vesz el.Akkor miért kell ez????Undorító!!!!!Na ezért vagyok én mizantróp!!!!
Nóri,ezt nevezem én kiszolgálásnak.Irigy-irigy.Itt meg utánam egy nappal a szülészetről nem tudták lehozni a mamákat csak a babákat,mert olyan teltház volt. A kajáról nem tok nyilatkozni,egyszer sem ettem odabent,mindig hoztak itthonról.
Na megyek,mert vár a fürdő takarítása.
3 hónapja és 10 perce született életem manója. :lol: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja Zili,ez a sztori is bicskanyitogató.Velem nagyon udvariasak voltak mindig itt.Hát hiába,van a vidéknek is előnye....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja még Esztó!!Hű nagyon megköszönném,ha át tudnád küldeni. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki,
dobj egy mail címet és megy :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Boldog 3. hós fordulót Rikinek!

Dóri! Nagyon durva! Gondolom, hogy megijedhettél. Megdöbbentő ez a közönyösség!
Amikor először tettem ki Samut levegőzni, még én sem fékeztem le a kocsit. Bent mostam a ruháit, Máté a mamánál volt, csak éppen időközben hazaért, és úgy gondolta, megtologatja a tesót. Hát annyira tologatta, hogy mire kinéztem, már majdnem az utcán voltak. Könnyen ment a kocsi a kicsit lejtős udvaron. Bennem is megállt az ütő egy pillanatra. Anno én is kiborítottam valahogy az öcsémet a babakocsiból, féltem, hogy Máté is ezt teszi. Azóta én is mindig fékezem.

ma éjszaka extra sokszor ébredt Samu. Fél egy után másfél óránként. Már majdnem leborultam a székből. Remélem, ma jobban alszik majd. Valamit érezhetett ...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Boldog 3. hófordulót Rikinek!!!

Hogy telik az idő!!! :roll: De most már csak a gyerekek öregszenek... :oops: :wink: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Lányok,nem nagyon tudtam visszaolvasni,bár néha követem az eseményeket és Annussal is dumcsizunk telefonon. Utólag is ezer köszönet neki a mérlegért!!!!!!!
Most viszont nagyon várom a tanácsaitokat,mert kezdek besokallni :evil:
Szóval,négy héttel a szülés után elállt a gyermekágyi folyás,minden rendben volt,de rá két hétre elkezdtem vérezni. Menstruációnak titulálták,de miután két hete tartott már,elküldtek UH-ra. Ott láttak egy miómát :?: ,végig a baba mellett volt,kaptam antibiotikumot és Ergam cseppet,amire aztán elállt. Most vasárnap újra elkezdtem vérezni,megint a dokim szerint menstruáció,de ma van a 4.nap és nemhogy csökkenne,inkább erősödik. Szerintetek szopi mellett lehet ennyi Ergamot innom????Holnap mennénk nyaralni,nagyon szupi lesz a medence partján ücsörögni. Én még semmi "normális" életet nem élhettem a szülésem óta,azóta gyakorlatilag folyamatosan folyik vmi belőlem. Homeopátia v.jó doki javaslatotok,vagy vmi népi furfang a vérzés csillapításra????????????Nagyon türelmes próbáltam lenni eddig,de úgy látom,hogy a dolgok maguktól nem állnak helyre és ez már nagyon dühít. Petrus,mint gyermekorvos,nem árt a babának és a tejnek a sok Ergam csepp?
Köszi !!

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi!Nagyon meg tudlak érteni,én 11 hétig véreztem szülés után. :cry: Sajna én rosszul jártam.Én 1 hétig kaptam Ergamot(annyi tejem volt tőle,mint soha még),aztán küretet csinált a doki,majd 1 hét hormon következett.Ettől féltem legjobban,de a tej megmaradt tőle. Eztán megjött egy mensi,és azóta nem vérzek. Érdemes lenne egy másik dokit is felkeresned. A dokid elég lazán kezeli a dolgot szerintem. Ennél azért ez sokkal komolyabb.
Én a gyerekorvostól rákérdeztem,semmi baja nem lesz a picinek az Ergamtól.Túl hosszú ideig egyébként nincs értelme szedni,nem is értem a dokid. Viszont írass ki vasat.A nagy vérveszteség miatt kell.Én is szedem,mert még két hete is vérszegénységet mutatott a labor.A doki szerint a sok vérzés miatt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Gratula Rikinek is a 3 hónaphoz!
Hannánk is ma tölti, de ő ma még csak 5330 gramm :) De szerintem ez nagyon jó egy kislánynál.

Kisasszony még nem nagyon emelgeti a fejét hason, így mi is egyre többet tesszük hasra,hogy edzze magát,de ilyenkor egy idő után bealszik
:lol: Torna így ennyi

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Áááá,brokkolifőzeléket szeretnék csinálni,de nem találok épkézláb receptet.Azzal kezdeném a főzni tanulást. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hűűű,laptetű.Hátha mázlim lesz!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: