Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Peteérés tuti volt, mert azt uh-val követték. Pénteki uh-on azt mondta a doki, hogy gyönyörű szabályos, 22mm-es tüszőm van. Fájt is nagyon az oldalam. Szombaton délelőtt egyszer csak mintha elvágták volna. Azóta semmi. Legközelebb kérjek tüszőrepit?

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

A stimus szerekre a pcosok nem jól reagálnak. Én pl. a Closty-tól csak cisztásodtam.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Kivi leszek a holnapi hődre. De ha nem megy feljebb, akkor nem repedt meg a tüsző.

Nati!
A mennyiség az pont a határon van, de sok a nem mozgó, és a lassú spermium. hogy miért nem sikerül a lombik? Ki tudja. ezzel az eljárással is csak 30% a teherbeesés valószínűsége. Nem fértünk bele a statisztikába. ennyi.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Bumi,
sajnálom, remélem a mostaninál a statisztika is mellettek lesz!!!! Mikor mész?

Bikfy,
furi, mert én is azt gondolomtam, hogy amikor nagyon fáj az oldalam, akkor reped. nem stimus hónapban csak a repedést érzem, stimusban a növekedést is. remélejük felmegy a hőd, ha nem, akkor a hőd szerint tényleg nem úgy tűnik, hogy megrepedt. most nem tudsz elmenni uhura? mert akkor látszódna, hogy van-e folyadék vagy nincs, vagy esetleg látják a tüszőt... de nem vagy spéci benne, csak józan paraszti ésszal próbálok következtetni :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

vagyok, vagyok.... reggel óta írom a leveleket hsz-eket csak most értem ide hozzátok, titeket sokáig kell visszaolvasni mert mindig sokat írtok! :)

Tegnap csak köszöntünk egymásnak én most nem kezdeményeztem beszélgetést, apa meg nem is szokott soha.
Igaz bejött a hálóba aludni (előző este a gyerek szobájában aludt) de én kivonultam a nappaliba. Én addig nem békülök amíg végre kompromisszumra nem jutunk. Ha kell akkor üljünk le a gyerek anyjával is és beszéljük meg végre évek után a dolgokat, mert ha ez így megy tovább akkor inkább külön legyünk mint együtt mert már nem bírom idegekkel. Szóval most holtpont van.
Sajnos még nem tudok felmenni anyuékhoz mert holnap tüdőgondozóbak kell mennem az allergiám miatt, csüt-ön meg dokihoz, remélem ultrahang is lesz.

De pénteken korán reggel még a nagy meleg előtt felmegyek és nem tudom hogy mikor fogok hazajönni. Valszeg 3-4 napot min. fent leszek és medencézek, meg válogatjuk majd tesóméknál a játékokat amit Vivien Bogyónak szeretne adni. Remélem addigra kiderül a neme mert baromi sok babája van (sírós, nevetős, pisilős meg még nem is tudom hány fajta) és nyilván ha pöcsös lesz Bogyó akkor azokra nem igen lesz szükség.

NATI
Ne filózgass az eredményeken. Biztos minden rendben lesz.
Nálunk a RL a 3. inszemnél rájött hogy jobbak apa eredményei egy naposan mint 5 úgyhogy a 4. -et már úgy csináltuk.
Végülis a Mariannt is jól ismerem és szeretem ő is palotai, azt hitte ő is hogy nála fogok szülni, de azért az Editke közelebb áll hozzám, hisz át is szoktunk járni egymáshoz férjestül, szóval amolyan jószomszédi a viszony.
Nekem ugyan volt laparom nem is egy de egy baci miatt amit még az inszemek előtt találtak apánál elzárta a petevezetőimet. Ez csak a sok sikertelen inszem után derült ki úgyhogy már mindenképpen a lombik volt a javasolt.
Ha gondolod elolvashatod a történetemet a blogomban, én már ősblogos vagyok, gyakorlatilag én fertőztem meg vele a többieket is, ezért is nem teszem ki a címét mert már úgyis mindeni tudja. :)

De neked kiteszem mert te új vagy: www.dituli.blogspot.com

Jó olvasgatást, lesz mit! :) (persze ha érdekel, nem kötelező)

BIKFY
Én sokáig hőmérőztem de olyan baromságok jöttek mindig ki hogy abba is hagytam. Nem is igazán értek hozzá meg kell hogy mondjam. Ráadásul a végén amikor felmegy 37 fölé az ember úgy bizakodik aztán paff leesik egy csomót és eltört bennem minden.
Hát már csak ezért sem csináltam. LH-t sem soha.

BUMI
Én annyira várom már a + teszteredményedet hogy el sem tudom mondani. Annyira megérdemelnéd már. Te is szenvedtél már eleget. Nincs igazság a földön.
A fene egye meg a statisztikát most már ti jöttök és kész! Sikerülnie kell!!!!!!! ++++++++++++++++++

RODINA ??????????????????

dita75
 
 


Jó reggelt!

Hát ma jó sokáig aludtam, már elmúlt 10 óra mikor felébredtem.
A hőm ma 37,2 volt. Szóval reménykedésre ad okot.

Bikfy!
Szerintem sem volt pé-d. Olyankor a hőd felmegy, ahogy az előző hónapban is tette. Most meg volt emelkedés, csak kisebb az elvárhatónál. Szerintem is, ha holnap vagy holnapután nem nő a hőd, akkor valami nem stimmel. Lehet, hogy valamitől nem tud repedni a tüsződ? Szerintem jó ötlet, ha legközelebb tüszőrepesztőt kérsz.

Nati!
Nekem semmi olyan nem volt, amitől bezáródhatott volna. Soha nem volt igazán semmi nőgyógyászati bajom. Valószínű én mindig is zárt voltam, bár a mensim soha nem járt fájdalommal. A mensim mindig normális volt, akkor nyitott a méhszáj. Egyszer a Nők lapjában olvastam egy cikket, talán januárban. Czeizel nyilatkozta, hogy ezt most "fedezték fel", és okos méhnek nevezik. Hát, okos, erről nekem más az elképzelésem. Szóval az a lényege, hogy ez akkor alakul ki, mikor korábban fertőzött spermiummal találkozik a méh. Kialakul benne egy védekező mechanizmus, és mikor jön a sperma a méhszáj bezáródik. Legalábbis ez volt a cikkben. Kerestem más cikket erről, de sajnos nem találtam. Szóval szerintem nekem ez van. Semmi más magyarázata nem lehet, és az inszemek alkalmával - a mostanit kivéve - harcolni kellett a méhszáj kinyitásához.
Ha bármit érzel az inszem után, mindenképpen írd meg, mert kiváncsiak vagyunk. Te is most otthon leszel 2 hétig?

rodina74
 
 


Twist!

Gondolom már te is nagyon várod a csütörtököt!
Nagyon szurkolok neked, hogy feljebb menjen a méhlepényed.
A házasélet akkor most nálatok szünetel. Sajnálom, de jól teszitek, ha most no szex van, majd később bepótolhassátok! :lol:

Bumi!
Ti mikor is mentek legközelebb? Elvesztettem a fonalat! :oops:

Dita!
Remélem szép lassan majd rendeződik a helyzet. Nagyon drukkolok érte!

rodina74
 
 


Látom mindenki ebédet készít!
Jó étvágyat!

rodina74
 
 


Dituli, jaj, olyan kőfejű párod van, annyi baj van vele, megjavulhatna már!:) Biztos különben békülni akar, azért jött be aludni hozzád:) Evett tegnap a pörköltedből?

Mi is veszekedtünk tegnap egy picit, de én voltam a hibás, tök hisztis vagyok, meg minden. Aztán reggel elnézést kértem, és jót nevettünk azon, hogy mekkora hülye hisztit rendeztem éjjel. Tényleg érzem, hogy hisztis vagyok, minden idegesít:
- hogy melózni kell járni,
- hogy a hülye szomszéd biztonsági őrökkel őrizteti magát, akik egész éjjel röhögnek és csapkodják a kocsiajtót és nem tudunk 1 hónapja aludni tőlük (a kutyáim egész éjjel ugatják az idegeneket) és
- hogy megint kánikula jön és hogy nyomottul érzem magam
- és fáradt vagyok, mert minden nap korán kell kelnem és
- nem lehet együttlenni
- hogy nem utazhatok sehova, pedig mindig hívnak a Balcsira, vitorlázni, ide-oda, de hát feküdnöm kell (és nem emelhetek semmit, nem sportolhatok, nem is élhetek szinte már).
Stb.
Szóval, sokminden összejött, de nem vészes dolgok.

Nati, gratula a laptetőhöz, ez jó jel, babásodást mutat!:))))

Rodina, nálad pedig a magas hő mutat ilyen jó jeleket!:)

Naná, hogy várom a csütörtököt, bárcsak látnánk a picúr nemét! Jön a párom is, hátha megtudunk valamit.
Vendég
 


LÁnyok!

Nézitek a vízilabda mecset?
Én nagyon izgulok!

rodina74
 
 


Naná :) Bár én inkább csak hallgatom, amikor nézem is, akkor mindig kikapunk. Tegnap a lányokat is néztem. :?



vicky79
 
 


Sziasztok!!!

Dy nagyon vigyázz nekem magadra!!!

Dita sajnálom ami köztetek történt de csak enyhül a párod és rájön hogy neki nem csak az az egy gyermeke van.

Rodina már nagyon kiváncsi vagyok a csütörtöki eredményre.
Drukk+++++

Szia Nati Neked is megy a drukk remélem sikerült.

Bikfy én nem tudom de nekem is pcom volt megis műtőttek és mégis stimuztak kétszer is.Clostyt itt is kaptam nálunk csak nekem attól sem volt peteérés és Pécsen csináltak nem tom mé vagy még mindig itt ezen a sintértelepen.De kivánom hogy sikerüljön.Pl a Védőnőmet sem csípem igazán állandóan elmondja hogy ne egyek sósan én mondtam már neki hogy nem eszem nem kell nekem ezt mondogatni elég egyszer is nem vagyok fogyi.

Lányok lehet hason aludni?
Mert ha oldalra vagy hasra próbálok fordulni az nem igazán tetszik bogyinak vagy nem tom de akkor mindig rugdos meg mocorog.

Linácska de jó neked már nem sok van.
Na de se baj majd eljön a mi idönk is.

Bumi mi is megyünk a Balcsira jövőhéten vasárnap de ugyebár nem fürdök majd térdig csak de férjemmel megbeszéltük hogy veszünk gumicsónakot és beleülök.(matrac nem jó mert elsüllyed és felborul.)Nem akar nélkülem a vizbe menni a férjem mert nem bír megdögönyözni.így is mindig mondogatja hogy olyan nem jó mert nem mer igazán megdögönyözni nehogy valami baj legyen.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vicky!

Pont ugyanígy vagyok vele. Ha nézem, biztos az kap ki, akinek szurkolok. Úgyhogy most is egy percig nézem egy percre meg elkapcsolom, mert már nem bírom!

rodina74
 
 


Twist bocsesz te kimaradtál remélem minden ok lesz csütörtökön.biztos megy majd feljebb sokat pihizz.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy, minden okés veled azóta? Izgulok érted!

Vius, köszi, hogy nem hagytál ki:) Jövő héten vasárnap 36 fok lesz, szóval élvezni fogjátok a Balcsit:)

Tényleg lányok, lehet szobát festeni kismamaként? Szóval, nem mérgező a festékszag? Nem árt? Merthogy én is szeretnék segíteni a babaszoba festésében. Sőt parketta is lesz, bizti, az sem ibolya illatú ragasztó lesz....
Vendég
 


Vius!
Jól vagy? Te hogy bírod a meleget?
Jó lesz nektek nagyon a Balcsinál!

rodina74
 
 


Rodina köszi meg vagyok Bébike egyre többet és erősebben rugdos a meleget klímával bírom és nem megyek ki a házból.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


LÁnyok!

Képzeljétek mi történt most. Mandy a macskám rámászott a mellkasomra, hogy elhelyezkedjen rajta. Majd egyszer csak elkezdett szagolgatni a hasam felé, és elkezdte nyalni a hasam alját. Minden ok nélkül. Hát nem furcsa!

rodina74
 
 


RODINA
Remélem a babócit érzi benned a macsek! :)
Vagy csak megérezte a tejszínhabot ami esetleg valami kexuális kellékként használtatok??? :wink: :lol:

VIUS
Hogy is tudnál hasra feküdni, ahhoz már elég nagy a pocakod, én sem tudok már. Én egy párnát szoktam a pocak alá tenni és Bogyó engem is rugdal erősen ha egy kicsit jobban ráfekszem a párnára.
Biztos nyomja őkelmét. :)

TWIST
Nem káros a falfesték de ha a parkettát csináltatjátok főleg ha lakkozzák is akkor azért inkább csukd be a szoba ajtaját és nyisd ki az ablakokat.

Látom a csütörtök többünknek is nagy nap lesz! :)



Én egész idáig barátnőztem! Du. 1-től! :)
Hazajött a férje és gondoltam már lépek nem zavarom őket, de mire feltápászkodtam eltűnt a pasi. Csak néztünk a barátnőmmel hogy hová tűnt ilyen hirtelen poénból mondtam neki biztos átjött az én férjemhez, erre jövök haza és tényleg itt van! :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


sajna ott figyel egy 4 cmes ciszta a petefészkemben, úgyhogy nem kezdhetünk. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Nagyon sajnálom! El sem hiszem! :cry:
Pedig nagyon drukkoltam, hogy minden jó legyen!
Most mi lesz a következő lépés?

rodina74
 
 


Bikfy,
érdekes görbe, de nem reménytelen. Nekem a maximum babás hőm volt 36.9. Igazából nem a tüszőrepedéstől megy fel a hő, hanem az utána következő progeszterontermeléstől. Na most repedhet a tüsző, de ha valakinek sárgatest elégtelensége van, akkor nem fog felmenni a hő, igaz akkor teherbe esni sem sok esély van. Ezért is szoktak inszemek, lombikok után progipótlást adni. Nekem pl. 21. napi progiszintem nagyon alacsony volt, lehet, hogy ez is lehetett a gond apa bacijain kívül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Megjöttem uh-ról. Minden rendben, a baba 58 mm és szépen mocorog. NT: 1,9, úgyhogy ez is jó. A cukrom 7,7 lett, de a doki elküldött egy dietetológushoz, hogy a 24. hétre ne legyen sokkal rosszabb. Egy képet kaptam csak, azon az arca van, de szegénykém úgy néz ki, mint egy ufó. :D Megnyugodtam. Holnap hívom a nőcit a kombinált teszt miatt. Dokihoz legközelebb aug. 25-én kell mennem.

rodina: Tényleg érdekes a cicád.

bumi: Sajnálom a cisztát. Remélem a mensivel kimegy neked is, mint ahogy nekem is kiment mindig.



vicky79
 
 


Bumi,
nem hiszem el!!!!!!! Ez olyan igazságtalan, hogy amikor már lelkiekeben helyreáll az ember, rákész a következőre, akkor jön egy ilyen ciszta és elszúr mindent... rettenetesen sajnálom!!!!!!!!! De ez a ciszta nem látszódott korábban??? mert ez többnyire egy meg nem repedt tüsző is okozhatja... nekem akkor volt egy óóóóriási, amikor Bencével terhes lettem, de szerencsére a 18. hétre felszívódott.

Vicky,
örülök, hogy minden rendben, szépen növöget a kis babókátok!!! Mesés volt látni őt, igaz??? A képet majd tedd fel, nembaj, hogy ufó, azokból lesz ám majd csak az igazi kis gyönyörűség!!!!

Bikfy,
szerintem azért ne keseredj el!!!!! Látod, én ezért nem hőmérőzök, mert ilyenkor már most bedepiznék, holott elég a depis időszak amikor megjön a mensi... akkor már jön a következő hónap és lehet újból reménykedni, de ilyenkor még olyan messze van.... a dokit nem tudod felhívni??? egy uhu esetleg???

Rodina,
cicifájás hogy van??? :lol: Kálciumot minek szedsz? Az mire jó? magnéziumot én is szedek, s most még utrót is a duphaston mellé. te csak duphastont kapsz?
Én egyenlőre még nem ézrek semmit, de annak örülnék a legjobban, ha ez így is maradna. Bencénél sem éreztem semmit, mármint nem görcsöltem, nem fájt a fejem. Az elmúlt két hónapban, amikor bár megtermékenyült, csak nem ágyazódott, folyamatosan görcsöltem és fájt a fejem...
Igen én itthon vagyok, de már több mint egy éve, mert Bencussal napi 4 órát kocsikáztam a pocakomban, és sokat keményedett, s aug elsején pedig életet adtam a számomra legnagyobb csodával, aki most bearanyozza a mindennapjainkat :lol: egy darabig nem is tervezem, hogy visszamegyek dolgozni, remélem jön a kistesó és még élvezhetem itthon a gyereknevelést :lol: :lol:

Dita,
jót mosolyogtam azon amit írtál a férjekkel kapcsolatban. Remélem ők is kibeszélik ezt az egészet és a párodnak megjön az esze. De tényleg én is csak azt kívánom, hogy Neked és Bogyónak legyen a legjobb, akár így akár úgy történnek a dolgok. Ti vagytok a legfontosabb!!!
A blogodat pedig madj elkezdem, érdekel, csak legyen egy kis időm!!!!!

Dy,
jobban vagy már??? rendeződött a gyomrod??

Vius,
biztos jó lesz a balcsinál!!! szerintm nagyon fincsi a víz!!!!

Twist,
szerintem festheted a szobát, én is festettem Micimaiékat óriás pocakkal, nem volt semmi gond. De nem volt büdi a festék, az igaz. Szerintem ha nem kellemetlen szagú, akkor nincs gond.

Linácska,
hogy van Lili füle??? Olvastam a másikban, hogy vérzett... remélem már jobban vagytok!!!!!
Vendég
 


Tnati,
a másikban le is írtam, ide is idemásolom:
Úgy néz ki, hogy Lili fülébe megint víz ment, szerintem este kicsit hevesebben zuhanyoztak apával, mint kellett volna füldugó nélkül. Megint szépen egyedül beült a székbe, hagyta, hogy kitisztítsák a fülét. Az egész osztály a csodájára járt, hogy ilyen pici, és egyedül szó nélkül tűri a dolgokat. Sajnos megint antibiotikum a vége, de sajnos ilyen esetben muszáj.
Viszont beszéltük a doktornővel, hogy lassan csak ki kellene szedni a füléből a tubust, mert nagyjából fogalma sincs, hogy mikor fog már kiesni. Fél éven belül kellett volna, Lilinek már másfél éve van benne, és hát csak van egy bizonyos "szavatossága". Lehet, hogy már néha több gondot okoz, mint hasznot. Csak azért húzzák-halasztják, hátha, mert altatni kell akkor megint. Én meg mondtam, hogy ha kell, akkor most augusztusba, mert apa itthon van, és ráér fél napot bent lenni vele a kórházban, utána már nehezebb megoldani.

Vicky,
ez a 7,7-es cukorérték éhgyomri, vagy már a terhelt. Mert bármelyik is, mindenképpen menj vele a diabetológiára. Nekem a 6,9-re is morcosan néztek, pedig 9,9-ről indultam. Most terhesség alatt helyreállt, de ha már a 12. héten ennyi, az nem jó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Vicky!

Igaza van Linácskának, a 7.7 magas. Kezdj el diétázni! Nehogy baj legyen belőle!

KépKépKép
bikfy
 
 


Natika!

Nem vagyok elkeseredve, valamiért. Nem tudom, de mostanában megint olyan erősnek érzem magam. Sok hülye görbéből lett már gyerek. És mindig a doki szavai járnak az eszemben. Ő mondta, hogy most az idegeskedéssel árthatok legtöbbet. Én (mi) Amit tudtunk, megtettünk. A Jóisten meg szeret engem, biztos útban van már felénk a babánk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ez az igazi hozzáállás!!!!!! Teljes mértékben igazad van!!!!!!!!! Hajrá ++++++++++++++++++++++++++++ teszt!!!

Rodina,
holnap nagy nap lesz, tesztet vásárolsz!!!!!!!! drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Jó reggelt!

Natikám, hogy érzed magad? Jól aludtál?


Rodina! Már csak egyet aluszkálunk és pozit pisilsz. :lol:

Mutizok egy görbuszt:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8 ... 25600_.png

KépKépKép
bikfy
 
 


Hajrá Bikfy, hajrááááááááá. látod, felment!!!! Hiába, az anyai megérzés :lol: :P :lol:
Nagyon örülök neki, hogy sikerült!!!!! Meglátod, neked is zebrád lesz 1,5 hét múlva!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rodina,
hogy bírsz ilyen sokáig aludni??????????? engem ilyenkor már mindig hajnalban kivetett az ágy, sőt olyan is volt, hogy éjfél utána pár percel ébredtem és azon gondolkodtam, hogy ez most első pisinek számít vagy sem :shock: :oops: . persze tudom, hogy csak holnap tesztelsz, de azért hőt mérsz, ugye? drukk, hogy az egekben legyen!!!!!!!!
Vendég
 


Bikfy,
ciklusos vonalzót nem akarsz csinálni???
Vendég
 


linacska: 4,1 volt az éhgyomori, a 7,7 már a terhelt. Azért diétára fogott a doki, mert a 24. héten romlik állítólag a cukor és nem kellene erről az értékről indulni.

bikfy: Legyen így. :)



vicky79
 
 


Sziasztok!
A cisztámról: ez egy funkcionális ciszta, mindenkinél előfordul, nem okoz gondot, csak nem lehet miatta stimulálni. Ez egy sima sárgatest, ami bevérzett. Menzivel magától kiürül. (Remélem). Kövi ciklusban megint megyek uh-ra a 21.cnen, és ha ott minden okés, akkor kezdhetünk.

Vicky!
Akkor nem is olyan rossz az a cukoreredmény. Szép nagy babótok van már.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dituli: neked is lesz valami tök jó dolog, amit vársz: csütörtökön? (nem olvastam vissza). Én nagyon várom az UH-ot, hátha azon a régi gépen is esetleg látszik a baba neme, tökre reménykedünk.

Rodina: uh, szerintem a cicád érzi a babát:)) Az én egyik kutyusom (a szobakutya) nálam nem érzett semmit, ezért irigykedtem is azokra, akiknek a kutyájuk jelezte a babát. De mostanában már ott alszik a hálószoba ajtóban és vigyáz rám (kicsit későn kapcsolt):)))) A sok alvás is a babásodás jele nálad!!!!

Vicky, gratula a baba szép méreteihez!!!:) A cukor reméljük, hogy nem kúszik feljebb. Még éppen jó most.

Jaj, Bumikám, nagyon sajnálom a fránya cisztát:-((((((((((((((((((( Nem lehet esetleg legközelebb megelőzni, mit tudom én pl. valami gyógyteával? Jó lenne már, ha többé nem zavarna a dolgokba ilyesmi. Addig is jó spontánkodást kívánok, hiszen átjárható vagy!:)

Bikfy, neked is nagyon drukkolok! És Nati, neked is!!!++++++++++++

Linácska, sajnálom, hogy Lilinek víz ment a fülébe. Akkor most ki kell mosatni neki? A páromnak van ez mindig, hogy ha úszik, akkor a víz benne marad és nem jön ki, végül mehet mosatni szegényke. Már tisztára kerüli a tavakat, strandokat, mert utána jön a tortúra.
Vendég
 


Bikfy!
Látom szépen felment a hőd, úgyhogy csak megvolt az a pé. :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska!
jobbulást Lilinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nati, Rodina!
Mennek a drukkok!

Twist!
Annyit javasolt a doki, hogy 1.cntől szedjek E-vitamint, meg Rutascorbint.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Nagyon szorítok, hogy legközelebb ne álljon senki és semmi az utatokba.

Twist!
Te is holnap vagy uh-s? Jujj, de izgi.


Hőmmel kapcsolatban: Nem tudom, emlékeztek-e, de írtam, hogy a doki a hétfői uh-on még jobb oldalt látott egy szép domináns tüszőt, bal oldalon egy picit, azt mondta, az jó lesz követk. hónapra.
Mire pénteken visszamentem, már eltűnt a jobb oldali, de a bal 22mm-esre nőtt. Nem lehet, hogy azért ingadozott a hőm, mert előbb megrepedt a jobb, megindult volna felfelé a hőm, de megint leesett, mert aztán a bal is repedt. Vagy ez hülyeség?


Plusz a másik: Napok óta fázok éjszaka. Nem lehet, hogy e miatt is kevesebbeket mértem? Végül is itt tized fokokról beszélünk.
Ma éjszakára férjem megengedte, hogy becsukjam az ablakot, illetve csak bukóra hagytam. Nem is vacogtam reggelre, jót aludtam, és a hőm is rendben. Persze ezek csak teóriák, de lehet bennük valami. Szerintem legalábbis.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Ti kora reggel milyen aktívak vagytok!
Mindjárt elolvasom, hogy mit irtatok!

rodina74
 
 


Bumi: akkor örülök, hogy ha a dokid is úgy gondolta, hogy valamit kapsz a ciszta ellen!:) Tuti a siker!:)

Bikfy, igen, lesz végre UHU-m, csak béna géppel, azon csak mozgó foltocska szokott látszani (de az is aranyos:))).
Szerintem lehet valami a teóriádban: a hőd megnőtt az egyik tüsző repedésekor, aztán később jön a másik... Simán lehet!
Vendég
 


Szóval tényleg sokáig alszom. Délután mikor a párom hazajön, próbálunk sok időt együtt tölteni, így fél 12 előtt soha nem kerülök ágyba. És reggel bizony fél 10- 10-ig simán alszom. Egyébként mostanában nem alszom valami jól, éjszaka többször is felébredek.

Azért szedek calciumot még pluszban, mert a terhességi vitaminok nem tartalmaznak elég calciumot. A túl sok fehérje, zsír, a foszfor /rágcsálnivalók, üdítők stb./ akadályozzák a kalcium felszívódását, így az a kevés is, ami van a magzatvédőben nem tud felszívódni. Szóval igazából pótolom tablettás uton. De nem szabad a magnéziumot és a calciumot egyszerre szedni, mert a magnézium nem tud a calciumtól felszívódni, és hát az a fontosabb. Ezért van az, hogy az egyik nap ezt szedem, a másik nap a másikat.
Én egyébként csak duphastont szedek.

Kösz lányok a drukkot! Ti nagyon biztosnak látszotok a tesztet illetően, de azért én nem vagyok biztos benne. A jelek tényleg nem rosszak, de hát soha nem lehet tudni. Igen, már csak egyet kell aludni, és kiderül. Holnap valószínűleg a párommal korán fogok kelni, hogy még mielőtt munkába megy, tudja az eredményt. Az összes kollégája nagyon szurkol, pedig mind férfi!

Linácska!

Lili nagyon kis stramm csaj! Büszke lehetsz rá! Biztosra veszem, hogy az anyukájára ütött!

Bikfy!

Nagyon biztató a görbéd! Mégiscsak volt péd! Nagyon drukkolok, hisz te vagy a zebrapárom! :lol:


Vicky!

Mekkora babód van már! :shock: Hihetetlen !
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt! A cukorral kapcsolatban hallgass a dokira és azokra, akiknek ilyen problémájuk volt.

rodina74
 
 


Twist !
Hogy érzed magad? Ma is dolgozol? Nagyon szorgalmas kis hangya vagy!

Bumi!
Még egyszer nagyon sajnálom azt a fránya cisztát!
A jövő hónapban remélem minden rendben lesz! Nagyon szurkolok érted!

Nati!
Hogy vagy ma? Remélem nem érzel semmit, mint korábban Bencénél!
Megy a drukk!

rodina74
 
 


Ja, a hőmmel minden rendben volt, 37,3-t mértem reggel.
Szóval egy kicsit reménykedem, csak nem akarok nagyot csalódni holnap reggel!

rodina74
 
 


Látom mire megjövök, már mindenki elmegy! :?

rodina74
 
 


Látom senki!

Már megy nálam a mosás, és most elmegyek vásárolni. Maradt még nekem ebédre a rakott krumpliból, de estére csinálok rántott tököt és patiszont! Aztán szerintem kimegyek a kertbe és egy kicsit gondozom a virágaimat!

rodina74
 
 


Rodina, pont azért jöttem, hogy megkérdezzem a hődet és erre ilyen szép eredményt látok:))) De jóóóóóóóó!++++++++++++
Olvastad a mail-emet? Izgatottan várom a választ!:)))

Dolgozgatok ma is, de light-osan:) (közben interneten a telesportot nézem:))) Cseh Laci hatalmas főlénnyel nyerte az előfutamát, ügyi volt, imádom nézni, ha egy magyar ilyen ügyi:))))
Vendég
 


Rodina, kutyusotok van a kertes házhoz? (szívesen adok egy kutyit, ha kell:)))) :wink: :wink:
Vendég
 


Sajnos nem kertes házban lakunk. Ez egy társasház, és körben kert van. Mindenki a saját ablakai előtti részt ápolgatja, ültetgeti. De így is elég nagy kertrészt kell gondozni. Jó lenne, ha lenne egy családi házunk, és akkor jöhetne a kutyus is. Majd a távlati terveinkben szerepel, hogy esetleg kiköltözünk Dunakeszire.

rodina74
 
 


Most olvastam az emailedet, és már ment is a válasz!

rodina74
 
 


RODINA
Csúcs a hőd! Nagyon bíztató!
Nekem is minden vágyam hogy Dunakeszin élhessek.
Ott lakik keresztanyám, a két unokatesóm, anya kb. 10 percre Sződligeten, és szinte az összes régi barátom, de még a volt nagy szerelmem is. A legjobb barátnőm sincs onnan messze mert ő meg káposztásmegyeri. Az is egy köpés onnan.
Az unokatesómék is olyan frankó házat vettek. Előtte egy újonnan épült társasházban lakott az nem volt valami nagy de a nappali ablaka a Duna partjára nézett. Most meg kertes házban él a menyasszonyával amit már ők újítottak fel és gyönyörű lett. Minden luxus megvan ami csak kellhet, sajnos nekik is csak egy bébi hiányzik az életükből. A lányt nemrégiben műtötték cisztával.
Nekem anyuéknál a szobámból ha kiléptem az erkélyre egy halastavat láttam. Amíg nem vette meg és nem kerítette el egy pasi az egészet kb. 3 percembe tellett és már pancsolhattam a tóban, télen meg mindig koriztak rajta.

BUMI
Ezek a szemét ciszták nagyon szeretnek téged.
Monnyanak le most már végérvényesen mert szétcsapok köztük!
:twisted:

BIKFY
Mennek a drukkok neked is folyamatosan!
Bogyónak még a lába is csuriban van ahogy ismerem, nehogy meglássam a nunusát holnap! :)

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: