stocki
nekem aventes kezi van!
sztem felesleges dragabba befektetni, tulkepp az elejen kell ugyis ha minden jol megy, utana csak neha neha vagy 1x naponta.
mert ugye beall a kereslet kinalat.. szoval ami van azt megeszi, max ha novekedesi ugras van akkor erdemes fejni tobbszor h tudd kovetni a baba szuksegletet,de ilyenkor erdemes ket mellbol szoptatni.. mondjuk en az eleje ota ket mellbol szoptatok. nekem nem lett olyan sok tejem h megengedhessem h egy mellbol kap egyszerre
de sokkal kevesebb volt.. bar valoszinu a tapasztalatlansagom miatt.. mostmar mashogy csinalnam az elejet az biztos. de majd a kovetkezonel
more milk plus tenyleg jo volt.. feltornaztam vele a tejem rendesen.
h mondjak egy hasonlatot .. eloszor egy cicibol 60mlt tudott kiszopizni,majd miutan elkezdtemszedni 100at. (szoval itt olyan 120volt mar az adagja. igy boven fedezte a ket cici )
halapenz
boritekban adta mindenki mikor en voltam azt hiszem.
raadasul a folyoson. mert ugye a szobaba apuka nem johet be.. es nalunk o adta oda. en nem akartam
latogatas
elvileg 10-12ig nem lehet... de mindig tele volt akkor is a folyoso.
meg ugye mindennap vannak hazamenosok.. es oket 10utan engedik haza, mert ugye addig viziten vannak a babok.
menete annyi h elhozod a babat a vizitrol,megszoptatod majd szolsz a csecsemosoknek h kesz es akkor kijon egy szobara, o oltozteti stb es lehet hazamenni.
gondolom azert sem szolnak ha kint ulnek latogatok 10-12ig mert lehet h hazamenos apukak,rokonok.. szoval total hulyeseg h akkor nem lehet ott latogato
sztem esti hatar meg nincs is.......
sokszor lattam h meg este 22kor is volt ott apuka..
nalunk ugy volt h aznap mikor megszuletett,delutan amr meg is kaptam es jott vissza apa.
de en reggel 9:55kor szultem.. es du 16kor mar megkaptam.
es apa is megerkezett
szules utan
1honaposan
2honaposan