Új privát üzeneted érkezett!

Nem, Budapesten már kb 6 éve. De a strand... Hmm. 2 medence, meleg víz...
zili
 
 


zili-az tök jó! Akkor ott laktok a közelben?
Szeged, MAKÓ környezetében nem lakik senki?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Igen, szomszéd faluban, jaaaj, de régen volt..Feldobta a napomat ez a felismerés.:))))))))))) :((((((((((((((((((
zili
 
 

 
 

zili, én erről nem is tudtam, hogy van strandja! Na majd meséltetek apával, mert ő 14 éves koráig ott lakott, csak utána lekerült koleszba Szegedre! Mondjuk én nagyon sűrűn még nem is jártam ott, kb. 6-8 alkalommal, inkább anyósomék jöttek hozzánk Szegedre! Hú, jól szétszórt famili! :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


zili, na ennek örülök!! Már megérte felkeljek! Valakinek örömöt okoztam... :lol: :wink: Melyik a kisfalu? Mert azokat úgy hallomásból ismerem, főleg, hogy átmentünk ratjuk! Jánoshida, Tápiószentgyörgye, meg még van egy pár...

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Még nem fedem fel magam, hátha ismerős is olvassa:)De a környéken.Ó mamám, a legszebb gyerekkor, meg kislánykor, előttünk az élet, poros utak, fagyi, tikkasztó nyár, harangszó, ebéd.. Istenem,Nóri tiszta nosztalgia lesz a napom. Ugyanis nagyon rég volt, és úgy hiányzik. Itt füvet sem nagyon látok, aszfalt van, évszakok válzozása sem olyan észrevehető, itt a házak között...Bocs mindenkitől a nosztalgiáért.

Van más is. Napok óta nem akar enni a kisfiam. Hiába tuszkolom a cickót, adok neki lefejt tejet cumisüvegből, hátha elfogadná, nem kell neki. Víz sem, hogy legalább a folyadékbevitel meglegyen. De nem sírós, elégedettemn kalimpál, rötyög, alszik. Harmadát kajálja annak, amennyit kellene, ez így megy napok óta.Már arra s gondoltam, a mérleg rossz...
zili
 
 


Zili: és honnan tudod, hogy a harmadát kajálja? Csak nem méred?! :lol: Tudod, hogy nem szabad! :wink:
Csongi sem fogadja el a vizet. Próbáltam. Csak tologatja a nyelvével a cumisüveget jobbra, balra, de nem szív egy kortyot sem. Most én iszom a Humana bébivizet. :)

Annus: jó, értem én, hogy lehet korán kezdeni, de azt nem gondoltam, hogy ennyire és hogy pont Csongor, és pont ebben. Mert TÜci pl. sokkal jobban tartotta a fejét CSonginál, mégse fordult meg csak 4 hósan. (És ez se volt túl kései.) Szóval Tüci is erős baba volt, ráadásul soványabb is, mégse csinált semmit túl korán. Na mindegy, legalább TÜci okos lesz, CSongi meg valami mozgásban lesz nagyon tuti. Leosztottam a szerepeket. :lol:

Jó volt a tali, de mindig fele annyit sem tudok dumálni, mint amennyit szeretnék. Szóval most pótlok. :wink:

Barbi: akartam tőled kérdezni, hogy próbáltad-e a bimbóvédőt, hogy segít-e az allergiában? Meg hogy asszem a túl gyorsan jövő tejnél lehet próbálgatni szopis helyzetváltást (háton vagy és úgy szoptatsz). Én ezeket nem próbáltam, elég konzervatív vagyok a szopiban. :lol:

Szofi: tőled akartam kérdezni, hogy hogy lehet otthagyni Szegedet? Én életemben eddig háromszor voltam ott, de engem annyira elvarázsolt, hogy évekig arról álmodoztam, hogy oda kéne költözni. :roll: Érdekes, Pécs nem tetszett annyira, pedig azért szoktak még rajongani az emberek. Egy barátom végül oda is költözött, pedig bp-i volt.

Kép
Kép
tinu
 
 


És még Barbi, akartam írni, hogy mennyire otthonos nálatok! Gratulálok az ízlésetekhez. Én sose szerettem az olyan típusú lakásokat, ahol laktok, mert még sose éreztem azt, hogy be lehet rendezni emberközelien. De nálatok minden olyan otthonos tényleg. És szuper helyen is van!

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, dehogynem mérem, pedig megfogadtam, hogy nem fogom :oops: :oops:
Pisis pelusok megvannak, hízik is eleget, DE NEM ESZIK!!!! :shock: :shock: :shock: Hát hogy csinálja??????Szerintem úgy mint én, nem eszek, és csak hízok :D :D :D :D Anyja fia :D :D :D :D
zili
 
 


Annus,ok! Szívesen hívnálak hozzánk is, de elég pici a lakás. Meg itt van Stella.De ha ez nem riaszt el,akkor nagyon szívesen látlak.Sétálni mindenfelé szoktunk.Leginkább az Eötvös tér és a Tisza park jön be. :wink: Szombaton lesz a manó keresztelője, vasárnap megyünk köszönteni Miklósra,de hétfőtől akármikor jó. Nagyon kíváncsi vagyok ám rátok!!!
Vasalás kész.Közben megnéztem egy annyira beteg és unalmas filmet. Áááááá.Kár volt érte!
Melyik 3 bababoltra gondolsz? A Tófenék úton?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle, most feladtad a leckét a 3 bababolttal! Úgy sarkon van, egy, meg befelé nyílik egy meg valahogy így... :roll: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Kutyafüle!
Hát nekem is feladtad a leckét!!!Az ahol a víztorony van,ugye?A gólyánál?Én így ismerem :lol: Sose mondtam még rá h Eötvös tér :lol: :lol: Az príma,ugyanis mamámék a baross utcában laknak,kb 2 percre onnan,mi meg egy 5 percre a Pozsonyi úton!Tehát pont útba is esik,mindig ott megyünk át,meg ha a vasútra mentünk akkor is :wink: Na majd akkor beszélünk!

annus11
 
 


Nóri,szerintem arra gondolsz.Az egyik megszűnt,a másik drága,a harmadik tényleg nagyon jó!!Ott vettük a babakocsit meg a gyerekülést.
Annus,akkor jó közel laktok hozzánk.Mert ugye mi meg a Kőrösi suli mellett.Amúgy én is Gólya parknak hívom,csak "hivatalos" akartam lenni.
Hű,de izgulok.Ma megyek cicóval először egyedül kocsival.Megint kap oltást,meg ma kapja az első rotát is. Danit meg most műtik délben.Annyira aggódok érte,még ha tudom,hogy nem is nagy valami.
Most volt itt a védőnő.Én úgy bírom.Sose jelentkezik be. Most is pont vetkőztem a szopihoz,mikor beállított.Igaz nem maradt sokáig,de ez akkor is olyan kellemetlen.
Valamit még akartam,de elfelejtettem...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Rikinek drukk az oltáshoz!!!
Daninak meg a műtéthez!!!Biztos semmi baj nem lesz!!!
Védőnő :roll: minek jár i?Már nem is kell,nem???

Aha,hát mamámékhoz közel laktok akkor,mert ők a Jólét ABCnél laknak a 4 emeletes házakban,ami rögtön ott van mellette! :wink:

annus11
 
 


Hozzank mar csak havonta 1x jon a vedono :lol:
sose tudom mikor.. ha nem vagyok felhiv h hol voltam,meg bedob egy cetlit h itt jart.
Sose ertettem miert nem szol mikor akar jonni.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Az én védőnőm nagyon rendes, mindig egy nappal előbb bejelentkezik (és pontosan érkezik!), de igazából már nem is jár ki hozzánk. Néha felhív telefonon, meg a tanácsadásokon találkozunk.

Kutyafüle, szorítok Rikinek meg a férjednek is, biztos minden rendben lesz.

Annus, Jólét ABC ??? :lol:

Tinu, én is Pécsett végeztem. Imádtam, de nekem se jutott eszembe soha, hogy odaköltözzek.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu
én is szétröhögtem magam :-) Csongi tök ügyes. Az én Kolosom meg lusta, ő még a fejét se nagyon emelgeti.

Szeged nekem is nagyon tetszik. Voltam a Novotel-ben egy hetes trainingen egyszer, meg Hódmezőn könyvvizsgáltunk egy céget évente 2x és mindig átmentünk Szegedre is persze.

Kolos 11 óta alszik, Majának is idő volt már, így megbeszéltem vele, hogy szépen csendben aludjon el, fel ne ébressze. Egyszer azért még behívott, de azóta csend van. Tök jó.

Gyöngyi
én tudom hol van az Oázis, voltam egyszer ott röplabdázni. Meg sok miklósit ismertem gimiből, meg odajártam fodrászhoz is...

Dóri
én Dani műtétjéről lemaradtam. Miért műtik? Próbáltam visszaolvasni, de nem találok róla semmit.
pumuklii
 
 


Hali!

Full ideg vagyok.... :x ...a szomszéd telken elkezdték az építkezést....megy a flex, meg a betontörő, meg minden.....Lili ablaka pont abba az irányba néz...és mivel ők völgyben vannak így totál visszhangzik is minden....ráadásul pont a mi kerítésünktől a kötelező 6m kihagyásával építik a vityillót...ááááááááááá....
Ablakokat nem lehet kinyitni, és reggel 6tól meg a ricsaj....kész vagyok.....ez lesz kvázi a téli fagyokig....
Nyuszkót f7kor ébesztette fel a zaj.....sosem lesz már édes 8as kelés....a francba! :x :x :x
Valahogy bojkottálnom kellene a szomszéd terveit!!! :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
mozza
 
 


Ja, és férjem elutazott. :cry:
Mire hazajön én már tuti ö.veszek a leendő szomszédainkkal....pláne, ha hétvégén is hajnalban kezdik a munkálatokat.... :x :x :x

Kép
mozza
 
 


Pumukli, ki volt a fodrászod? Én két éve lakom Miklóson és kellene végre egy helyi fodrász, mert most már nem olyan egyszerű a régi borbélyomhoz eljutni (Mórra) :-) Oázisban még egyszer sem voltam :oops: Tervezem, hogy tornázni majd oda járok, ha Marci is úgy gondolja :-))

Tinu, Csongi nagyon ügyes ezzel a forgolódással. Oda-vissza megy már neki, vagy egyelőre csak a hasról-hátra?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Jaj, Mozza, részvétem. Tudom mit érzel (harag, düh, ölniakarás...) mert nálunk is ugyanez van. Velünk szemben is megy egy építkezés, de úgy készül mint a Luca széke... Lassan három hónapja időről-időre megjelennek és vagy megy a légkalapács, vagy a körfűrész vagy a sittet dobálják 10 m-ről a konténerbe. Én soha nem gondoltam volna, hogy képes leszek összeugrani vkivel, de amióta megvan a baba és anyatigris ösztönt növesztettem már többször át is kiabáltam nekik :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Most csak annyi, hogy igyekszem a képekkel, Annus, csak vendégek vannak. Sztem, ha elmentek, tudok vele foglalkozni. Az éjfélig beérkezett képek még jók? Vagy mi a végleges határidő?

Rohanok, majd jövök a palacsinta-sztorival. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi,
Bogi is totál össze van kavarodva, reggel 6.30-kor ettünk, utána fent volt majd aludt 12-ig! (hogy hogy aludt el nem tudom, mert az apja vigyázott rá...) 10-10.30 körül szokott enni a reggeli után, most délig nyomatta az alvást. Most is elvan csendben...

Kutyafüle,
jó sok időd van Riki mellett :) én az első 2-3 hét óta még nem tudtam egy filmet sem megnézni egyhuzamban :( este meg már mikor elalszik a gyerek 10 körül, nem állok neki, mert késő van :(

Pumukli,
Kutyafüle férjét Danit műtik!

Na védőnő - nálunk kijött másnap, h eljöttünk a kórházból, azóta mi járunk hozzá, havonta 1-szer, de mondjuk közel van...

emese1979
 
 


Dór!
Éjfélig beérkezett képet még elfogadok!Holnap reggel fogok neklátni,bár már az előmunkákat megkezdtem! :wink: :lol:

Mozza!
Itt január eleje óta felújítják a szembe házat...ráhúztak még egy emeletet is...hétköznap 6kor kezdik(általában azzal h az üres konténerbe beleb*sznak egy taliga téglát...)hétvégén meg 7kor...szerintem 12 óráznak és csak 10 naponta van pihenő ....majd dobok róla képet......már nekem is elegem van,elhiheted!Ráadásul az a por.....

Pumukli!
Ügyesek a gyerkőcök!

annus11
 
 


Kép
jobbra nézek és ezt láttam...36 hetes voltam mikor elkezdték állványozni....

Kép
ha balra nézek ezt látom...jobb lenne több zölddel...

annus11
 
 


Emese
ja, a csomó, leesett, köszi :-)

Gyöngyi
Kada Szabó Évihez jártunk. Akkor lett mesterfodrász, és húgommal mentünk vele fellépésekre. Nem tudom most hol van a szalonja Miklóson, de van neki.
pumuklii
 
 


Niki, drukk RIkinek, meg Daninak! Mi baja? Rem semmi komoly!

Anno az én védőnénim is sokszor járt, és sokszor hagyott cetlit, mert kis csavargyárosak voltunk! Itt kint viszont 1 hetes volt Vilike amikor kint volt, azóta mi járunk, eleinte hetente, utána két hetente, most egy hónap, a következő két hónap, és így tovább! Minek is jönne házhoz? Úgy se érteném, hogy mit mond! :oops: :lol:

mozza-szegény Lili! Én is kitudnék ugrani az ablakon amikor elkezdik nyírni a füvet, vagy éppen locsolnak, mert mind-mind iszonyat nagy, és hangos járgánnyal történik! Most is csinálnak valamit, de ezt kicsit arrébb, annyira nem hallatszik ide. Manócskám pedig már megint alszik! MA nagggyooonn jó kisfiú! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus-húúú, ez egy betontenger!!! Amikor Szegeden laktunk panelban, még ott sem volt ennyire teli, mert ott volt a másik oldalon egy park! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus-de egy kis zöld azért van ott is!!! :lol: Kis trabika!!! Állandó szerencsében van részetek! Gyerekkorunk nagy gyümölcse, "zöld trabantot látok, jó szerencsét várok!" :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus, Gyöngyi!

Akkor gondolom ti is néha sík idegek vagytok.... :x
Por, zaj...ááááááá...lőttek a teraszos babás programoknak, pedig Lili épp most kezdte megszeretni....
Ha hétvégén is 6-tól nyomják majd én feljelentem őket...ebben az övezetben hétvégén nem lehet elvileg! :x
(ráadásul ügyvéd pasas és családja költözik ide majd....bár nálunk is 3 ügyvéd van a szűk családban...na majd összecsapunk....mindjárt meg is nézem mi vonatkozik pontosan a hétvégi építkezésekre/zajszintre... :twisted: :twisted: :twisted: )

Lilinek bekapcsoltam a pollenszűrős-légfrissítést a légkondin....most alukál f11 óta :shock: :D ...de bakker ez nonstop működtetni elég brutkó anyagi vonzattal járna. De az ablakát kinyitni nem lehet, egyébként meg vagy 40 fok lenne a szobájában... :evil:
Most költözzünk be a gardróbba, csak annak az ablaka néz az ellentétes irányba? :x
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, kész vagyok! :x

Kép
mozza
 
 


Zöld trabi...emékszem! :lol:

Kép
mozza
 
 


hú, kuksizzatok fel a koponyeg.hu-ra... jó kis előrejelzés :(

emese1979
 
 


Sziasztok!

Köszi Annus! Hanna elalszik hason is,ha úgy rakjuk, de hanyatt is szeret, mindegy neki :D

Hozzánk csak először jött ki a védőnő és a doki. Azóta mi járunk havonta kb.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Emese
húgon aug 7-én jön Dublinból és mindig hozza a hideget, esőt. Majd meglátod!

Mozza
hú, nem irigyellek most titeket. Főleg, mert ez elég hosszútávú... Minket is biztos utálni fognak sokan jövőre.
pumuklii
 
 


hú tényleg nem egyszerű az időjárás otthon, de épp azt nézem, hogy 11től "csihad" le, már "csak" 35 fokot ír, bírjatok ki az én kedvemért még egy hetet, légyszi, légyszi!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Helló lányok!

Nozavi, én Szegedi boszorkány vagyok, ott nőttem fel.

Tinu, hát úgy hagytam el, hogy nekem csak a legjobb egyetem volt elég jó... :D Mindig gondoltam, hogy visszaköltözök (imádom, imádom, imádom!!!), de lett egy pesti férjem, és itt kaptunk mindketten munkát. Földhözragadt érv, de Szegeden kb. feleennyit keresnénk, már ha egyáltalán lenne munkánk... :roll: És ha lenne is, nincs olyan lehetőség, mint itt, én ahhoz tulságosan szeretem a szakmám, és a munkaköröm, hogy alább adjam. Meg szépen, okosan, megtanultam szeretni Pestet is. De nem annyira, mint Szegedet, persze... :P

Zili, ne mérd! Ma először elkezdtem én sem mérni!

A védőnő elég érdekes! :shock: Volt itt, mikor Csani 1 hetes volt, utána mikor 2 hetes volt - ezeket megbeszéltük. Aztán egyszercsak beállított, kb. mikor Csani egy hónapos volt, én épp elővett mellekkel készültem a szoptatáshoz, mikor becsengetett! :x Majd többé nem jelentkezett. Se nem telefonált, se nem jött...??? Én nem is tudom mi a rendszer? Kén neki jönni? Milyen gyakran? Vagy nekünk kéne menni??

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, nem merem nem mérni...Akkor éhen hal!!!!!!!!!!! :D :D :DDe tényleg, így legalább tudom, mennyit NEM eszik..A nagyobb fiam 2 hónapos korában visszavittük a mérleget, 2 hétig bírtam nélküle, azután visszavettük még :oops: :oops: :oops: Nem bírtam lekattanni róla...
A védőnő nálunk egy ideig hetente jött, majd 2 hetente, most meg aug közepén...Nem merem megkérdeni, h miért...Elfér, jót beszélgetünk, de azt nem értem, és nem tudom meddig jön még :shock: :shock: Aranyos, de sok gyerekes téma nincs ám. Megkérdi mennyit eszik, beírja, kész.. :shock: :shock:
zili
 
 


Nálunk akkor járt a védőnő, amikor hazamentünk a kórházból, aztán egyszer amikor a szomszédba járt oltás-ügyben, utoljára meg akkor, amikor Samu papírjait hozta az oltásról. Ja, közben még volt egyszer, amikor Mátéról a 3 éves, Samuról az egy hónapos kérdőívet töltöttük ki. De rendszeresség nem volt a látogatásaiban. Mi megyünk 2 hetente (a legelején hetente) méretkezni, aztán ennyi ...

Lehet, kicsit sok lesz ez a meleg, de a fejemet tenném rá, mire mi megyünk nyaralni (aug 20-tól 4 nap), akkor nem lesz ilyen tuti idő. bár az állatkertben jobb is lenne a kevesebb fok. csak ne essen. de ez még odébb van.

Minden baba olyan jó alvó? Csak irigykedek. Samu pl. este fél 9-kor elaludt, de éjfél előtt már ébredt egyszer, aztán fél 4 körül, majd 3/4 7-kor. Máté is sokáig kelt éjszaka, csak most reménykedtem, hátha ... éjszakai szopiknál csak ragadnak le a szemeim. Vagy éjjel senki nem ad cicit? Csak vizet vagy cumit?

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Friss képek:
Kép Kép

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Védőnő: 6 hetes korig hetente jött, utána havonta 1 éves korig, utána kéthavonta. Az enyém mindig megmondja, mikor itt van, hogy mikor jön legközelebb. Én elkönyvelem, ő elkönyveli és ez a tuti. Lelkiismeretes nőci.

Moncsi: Csongó is gyakran kel éjjel és cicizik. Nem csak hosszan alvó babák vannak a topikban. :wink:

Megjöttünk az ortopédiáról. Ahogy sejtettem... :? Csongónak is kifli a lábfeje, ráadásul mindkettő, úgyhogy mindkettőre sínt írtak fel. Hurrá. :roll: Tücinek is volt az egyik lábán, egy éves koráig kellett valamilyen formában hordani. Csak az a baj, hogy először combtőig sín lesz, és most dögmeleg van! Két műanyag cucc combtőig! Csak képzeljétek le, milyen komfortos is lesz szegénykémnek. :cry:

Kép
Kép
tinu
 
 


Moncsi: hogy hasonlítanak a fiúk! :)

Gyöngyi: nem, csak hasról hátra fordul Csongó, de már hátról is próbálkozik, az oldalra fordulásig szokott eljutni. Hát nem tudom, hogy ezekkel a vacak sínekkel hogy fog tudni mozogni. :(

Kép
Kép
tinu
 
 


zili, nyugi lányom is alig eszik mégis hízik :)
itt a bizonyíték :)

tegnap mi is hazajöttünk, voltunk Érden és Tatán, jól kifáradtam :), családi összejövetel voltunk, 14-en voltunk összesen

Kép Kép Kép Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Édua milyen kis vékonyka, bezzeg Lara jó kis husikás!
Nagyon helyesek.
A sörös dobozt biztos egy férfi "nyomta a kezébe"! :wink:

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Tinu, combtőig sín?? Te jó ég! Sajnálom! de Csongi ügyes fiú, szerintem ez sem fogja megállítani!
Csani 1 hónapos korában tudott átfordulni először hasról hátra. (Ordítva már hamarabb is :shock: ). Nagyon meglepő volt, a doktornéni el volt ájulva... De én is. Lehet, hogy nálunk majd a második gyerekben lesz az ész eszerint az érvelés szerint...? :P

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Lara nagyon szép hurkicás.Tinu, jaj szegény. Ezt a sínt 24 órában kell hordani?
zili
 
 


Hű, Tinu, ez nagyon nem hangzik jól! Kicsi Csaninak meg neked is kitartás!
Ortopédiára mi is megyünk csütörtökön, kicsit félek is. Hason alvós babáknál ugye normális, hogy "kacsaláb-szerűen" az egyik lábfej erre, a másik amarra néz? Védőnőm szerint normális, egy ismerősöm viszont azt mondta, hogy a rüsztje alá tenni kell vmit, amitől lefelé néznek a lábfejek, vhogy így:
Kép
Marci persze kb. 10 percig viseli el, aztán kirúgja a lába alól.

Moncsi, micsoda igéző szemek ezeknél a fiúknál! Nem semmi :)

Édua, mi még nem "találkoztunk". Nagyon szépek a lányok, biztos jó volt a nyaralás.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Bocs Tinu, Csongit akartam írni :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi, Csani hason alszik, de én nem hallottam még soha, hogy bármit kéne a lábaival kezdeni...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, akkorjólvanakkor, megnyugodtam :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Zili: hát a dokinő nem mondta, hogy mennyit kell rajta lennie a sínnek, de TÜcinél úgy volt, hogy ez első néhány hónapig egész nap és éjjel is, csak 1-2 óra pihenő volt engedélyezve. Megmondm őszintén, most úgy fogom csinálni, hogy mikor nagyon-nagyon meleg van, akkor nem adom rá, csak éjjel, mert szerintem gyerekkínzás lenne ráadni. Tücinek is tiszta kiütés lett a lába, mikor meleg volt, aztán aláadtam egy zoknimat és arra tettem a sínt, az felszívta az izzadtságot valamennyire.

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: