Új privát üzeneted érkezett!

Danó már jobban van, azt hiszem, de ez a kajálásán nem látszik... Legutóbb megint 80 g-ot evett, de ezt egyébként minden nap eljátssza néhányszor. Nem is értem... Ekkora gyerekek azért már tényleg mindig 100 g-on felül szoktak enni, nem?

Tinu, igazad van... Mi is mentünk már hármasban... Nem voltak vmi kedvesek a sofőrök, de az emberek sem... Mintha csak vmi emberek által lenézett hobbi volna gyerekeket nevelni... :roll:

Talis képek jók, olyan jó, hogy ilyen gyakran vannak találkozók! :) Sztem olyan tök jó csapat jött itt össze! :) Hozzánk is elkirándulnátok? Békásmegyeren, a város szélén lakunk... De nem most még, mert jövő héten megint elmegyünk, csak felmérném a hajlandóságot... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Annus, mint a kulcsok őre, beengednél a a blogba? Vagy előtte még le kell vizsgáznom topiktanból, csak utána nyerek bebocsátást? :lol:
E-mail címemet megírom pü-ben.
Olyan kíváncsi lennék a babákra és rátok is :oops:
Ja meg Szofi szüléstörténetét is szeretném végre elolvasni. Szóval ha lehet...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok lányok!

Nem tűntem ám el, minden alkalmat megragadok, hogy elolvassam az új hozzászólásokat, és megnézzem a gyönyörű babák képeit! Minden alkalommal hálát adok, hogy ennyi egészséges és gyönyörű gyermek születhetett májusban!
Az én kislányom szépen fejlődik, tápszert kap és a tesómtól kapott anyatejet, amiért itt is szeretném neki legnagyobb hálámat kifejezni, mert ezt a gesztust, nem lehet viszonozni semmivel sem! :))
Köszönöm, hogyha nem felejtetek el engem sem, és Annus küldöm a képeket a napokban mindenképpen!
Dobok egy képet a 8 hetes Julcsimról, persze csak ha nem bánjátok!
Sajnos frissebb képek most nincsenek a gépen, de majd igyekszem! :(
Kép kis kopi

KépKép
ancsika80
 
 

 
 

Persze,bebocsátalak! :lol: :lol:

annus11
 
 


Netti,
jól emlékszel :D

a múltkori babatalit is végig aludta, még enni se volt hajlandó :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


jolvan Eszto, akkor a kovetkezo gyerekem neve Almos lesz.
ha fiu ha lany :lol:
Boro egesznap fel orat volt hajlando aludni,pedig mostanaban szepen alszik napkozben is.
Es persze elaltatni is nehez volt igy,mar tiszta nyugos volt :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hát én nem tudom mi lesz éjjel, mert Petya gyakorlatilag egész nap aludt! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus: jók lettek a képek! Le is töltöttem párat magamnak. :wink:

Dóri: mondjuk velünk az emberek rendesek voltak. Biztos, nagyon szerencsétlennek látszottam. :lol: Előadtam hazafelé rendesen a Mr. (vagyis Mrs.) Bean közlekedik egyfelvonásost. :oops: Tüci elaludt a villamoson. Illetve majdnem. Ott bökdöstem, szólongattam. Egy nőci is a segítségemre sietett, próbált beszélni Tücihez - nem sok sikerrel. Csongi persze nem aludt ezzel szemben, hanem nyekergett egy sort, bár nem volt vészes. Aztán, mikor felálltam, hogy leszálljunk, elszakadt a hátizsákom egyik pántja. Mikor próbáltam botorkálni az ajtó felé, a nőci megfogta Tüci kezét, hogy odasegítse az ajtóhoz. Aztán a metrón szintén elaludt TÜci, Csongi viszont nagyon kis nyügi volt, tehát kivettem a kenguruból. Emiatt nem tudtam ébren tartani TÜncit, hagytam elaludni. Persze CSongor fején már nem volt sapka, mivel levettem, mert folyton belefordult, nem látott ki belőle és már ezért is nyafizott. A metrón irtó kereszthuzat volt természetesen... Végre elértünk a végállomáshoz, Tücit valahogy lábra rángattam, de állva aludt! :shock: Akkor szintén egy nő megkérdezte, hogy segíthet-e. Mondtam, hogy meglátjuk, hogy boldogulok, de köszönöm. Leszálltunk a metróról, és akkor megragadta Tüci másik mancsát és ketten mentünk vele. Fel a lépcsőn, le a lépcsőn, félúton felvette Tücit, hogy haladjunk, mert totál feltartottunk mindenkit. Aztán még a buszig is elkísért és feltette nekem a buszon egy ülésre. Tüci amúgy már ébren volt és a buszon nem aludt el, CSongor viszont aludt végre. Innen már jó volt, mert felhívtam az uramat, hogy jöjjön le elénk a buszmegállóhoz, vegye le Tüncit. Na akkor a leszállás előtt 2 megállóval TÜnci annyira magához tért, hogy már hisztizni is tudott és végigüvöltötte a maradék utat, mert ő "nagy ülésre" akart ülni (vagyis a kerekek fölé), de a szemét anyja nem engedte (mert ott amúgy is ültek már). Na ennyi volt. :P

Jó éjt mindenkinek, megyünk tentézni. CSongi végre elaludt, TÜci még mesél, de viszem fogmosni és irány az ágy!

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi Annus, sikerült :)
Gyönyörűek a babák, mosolygósak az anyukák, szóval biztosan nagyon jó lehetett a találka. És azok a rucik... Csongi Cowboyos rugija észvesztő :lol: Volt párkapcsolati válság, vagy alakultak új szerelmek? :)
Na, nálunk már csend honol, még letusolok, aztán irány az ágy. Jó éjszakát mindenkinek!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu,nem semmi utad volt.Na én nem merek egyedül elindulni velük.
Grétit már felraktuk az ágyába,de lejött,mert ő nézi a filmet.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉn meg már álmos vok nagyon,ÁÁÁÁÁÁÁ
Csorna nagyon édi a kis szoknyásod!!!
Ancsika Julcsi is szép nagyon!Lányok gyertek sűrűbben!!
Szép álmokat!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Helló!

Gyöngyi, hát Bogi mindenesetre gátlástalanul ráhajtott Csanira! Simogatta, meg beszélt hozzá, és a nyelvét nyújtogatta! :wink: Nem tudom, ehhez Iza mit fog szólni, bár ő épp akkut pasi undorban szenved, úgyhogy lehet, hogy inkább Iza anyjától kell majd tartani! :P

Tinu, ne haragudj, de én szénné röhögtem magam a hazamenős sztoritokon! Meg igazad van, hogy megírtad azt a levelet!

Julcsi cuki!

Pumukli, szerintem egyszer el kell indulni, aztán lesz vmi! Gyertek el a következő talira! Most mi történhet? Semmi! Mi is nagyopn kíváncsiak vagyunk rátok! Látod, Tinu is hazaért valahogy, és ezzel hány embernek szerzett örömet?!

Na jó éjt! :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


NA végre nálunk is csend van!!! :lol:
Megyek is aludni!

Jóéjt!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, Barbi ezer köszönet a vendéglátásért :) Az isteni tiramisunak a receptjét meg szeretném elkérni :)

Tinu,
merre fele laktok? jó hosszú utatok volt haza ...

Szofi,
akkut pasi undor :D :D bogi meg kihasználta az adódó lehetőséget :) Bár Csonginál is bepróbálkozott, biztos ami biztos alapon :)

Anita,
Gréti is jól bírja! mikor mkel ilyenkor reggel??

Dóri,
sajnálom, h nem tudtatok jönni, de jó, h Danó már jobban van!

Na jó pihit mindenkinek!

emese1979
 
 


Sziasztok!

Tinu, na nem semmi út...!!! Még gondolkozom, leírjam-e. mert egy picit ijesztő, hogy nekem hogy volt, de lehet, írtam már. Ismeritek már a palacsinta-gyerek-sztorit?

Na, kiváncsi vagyok, nagyobb korukban kinek ki fog tényleg tetszeni babáink közül! Na, nem felnőttkorra gondolok, de mondjuk ovis korban... :)

Jó, hogy már mindenhol csend van, mi ilyenkor élünk. :) Gyerekek alszanak (bár Danó ilyenkor ébren szokott lenni, de a láz, meg minden...).

Ancsika! Szép a kislányod! :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

zdori-nem csak Danó eszik keveset! Nekem Vili tegnap előtt a 175-ket ütötte, tegnap a délutántól a 110-ket, és úgy, hogy MA ÁTALUDTA az éjszakát, este 8tól, reggel fél 6ig, így is, ébredéskor csak 85 ml evett!!!! Én nem aggódom, mert vezetek egy kis kajkós füzetkét, és abban szépen kijön, hogy egyik nap csak 5-ször eszik, másik nap meg 7x, és meg van a napi mennyisége, kicsit még bőven is. :? :lol:

tegnap kenguruban megjártuk este a boltot! Egyre jobban élvezi! Már csak zökkenőmentessé kellene tenni a felvételt, és a lerakást! :? :roll: :wink:

Örülök, hogy jó volt a tali. Akkor Bogi igazi kishölgyként viselkedett! Ő már tud valamit, hogy több vasat kell a tűzben tartani! :lol:
Izus pedig már tudja, hogy mindegyik pasinak van valami idétlensége! Én szoktam is mondani Vilcsinek, hogy olyan Drága vagy, olyan édes vagy, és belőled lesz 30 év múlva egy hüle pasi! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Tinu-nem semmi kalandotok volt! De azért milyen jó érzés, ha valaki segít! Csak az a baj, hogy nagyon ritkaság számban megy! :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jujj de jó alvó babák vannak!! Hagyják anyát aludni!!! NA és én miért nem alszok???? :? :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt!
Mesi,Grétike kb 20 perce kelt.Pedig délután ő már régóta nem alszik.Ráadásul hajnalban közénk jött mert rosszat álmodott.Kicsit mosogatórongynak érzem magam.
Dóri,én nem emlékszek a történetre,de lehet szita az agyam :oops:
Tegnap Hanna is kevesebbet evett,még annyi sem volt meg amennyinek kéne lennie.De én is írom,így már kiismertem Lizikémet.Szóval ma pótolni fogja. :lol:
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nóri én sem alszom!!!Persze Hannától még aludnék! :lol:
Milyen kint élni??Hamar megszoktad?Úgy kiköltöznénk valamerre,hogy jobb legyen,de semmi ismerősünk sajna,aki segítene kint. :(
Na hívnak :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita-nagyon jó kint! Nem mondom, hogy nem hiányzik a család, meg a barátok, de a net világában már annyi módon fel lehet venni a kapcsolatot, hogy így azért el lehet lenni. Arról, hogy megéri-e(?), meg bizony!!! Ha csak az elmúlt fél évünket nézem, csúcs!!! Otthon hiába orvos a párom, én meg rtg.asszisztens, ketten kerestünk 180.000-et, na az mire elég?? Itt egy pár számmal ezt meg lehet szorozni! Mikor futná otthon egy 8 milliós autóra, két LCD tv-re, meg sorolhatnám! És ez csak egy része amit tudtunk venni az elmúlt fél évben! Arról nem beszélve, hogy egy tök üres lakásba jöttünk ki, ami már elég rendesen be van bútorozva! Van kint olyan ismerősöm, akinek csak a férje van kint, -mondjuk én azt az életet nem szivesen élném - 3 havonta találkoznak, mert akkor megy haza, a nő a gyerekkel pedig a nyarat tölti kint. HA a gyerekek miatt nem akarnátok lépni, azt mondom, hogy ők nagyon gyorsan alkalmazkodnak! Sőt!!! Sanyinak van két kollegája, akikkel együtt jöttünk ki, mind a kettőnél 2 gyerek van! De ilyen 2-6 éves korig! De a többi orvosnak is van gyereke! Nagy segítség amúgy nem kell hozzá, ezt nektek kell eldönteni, mert itt minden adott! Még a nyelvet is tanítják ingyen! Mondjuk amíg nincs egy kis nyelvismeret, addig nagyon nincs meló, tehát pénz sincs, de valamilyen szinten segít az állambácsi! Egyik ismerősünk is - orvos a párja - most kezdett dolgozni fél év után. Még én sem tanulom nagyon a nyelvet, de azért már boltban nem veszek el, effektive passzív szókinccsel rendelkezem! HA beszélget Sanyi, egy-egy szót megértek, de válaszolni nem tudnék! A múltkor vicces volt, mert a szomszéd néni elkezdett "beszélgetni" velem. Na abban a párbeszédben volt svéd-angol-német, meg amikor már nagyon kínlódtam magyar is! :lol: De ugyanezt eljátszottuk bent a kórházban amikor született Vilike, -mert Sanyi direkt nem vett ki szabit amíg bent vagyunk, hanem inkább utána- és voltak érdekes dolgok amikor jöttek a nővérkék! :lol: Na száz szónak is egy a vége, MEGÉRI belevágni!!! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri,hát úgy én sem akarok élni,hogy Ő kint,mi pedig itt.Csak ugye a kicsik miatt is aggódok.Itt azért van segítségem,de nem tudunk megélni,kint nem lennének,de élnénk.Ez nem mindegy.Csak én max angolul,épp megértetem magam,más nyelven nem tok.Sanyi is inkább angolul,meg mivel volt kinn Svájcban,így németül valamennyit.De mi van akkor,ha kimegyünk és nincs neki munka??Akkor hogy bérlünk lakást,meg stb.Bár van egy csomó szakmája,de mind szakmunkás.
Mondjuk a kicsik még hamar megszoknák.Bár Grétivel már lennének gondok szerintem.Nagyon mamás,de majd csak megszokná.
Fú,annyi kérdés kavarog még bennem,de nem akarom ezzel teleírni a topicot. :oops:
Hannus most ébredt.Megyek etetem és felsétálunk a védőnőhöz.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita-bármi kérdésed van, írd meg nyugodtan priviben, megkérdezem pontosan Sanyitól,és válaszolok szívesen! Nekem MÉG alszik MAnócskám! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri köszi!?Majd ma még írok akkor lehet priviben.Most hogy kelt,így méretkőzünk,aztán bemegyek mamámhoz,mert hívott.
Majd délután leszek!
Többiek????Tényleg mindenkinek ilyen jó a babája??????
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Lehet, hogy pihenik a tegnapi talit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Megnéztem a képeket, csúcs!!! Úgy irigyellek benneteket, hogy összejártok!! Na de talán majd egyszer mi is eljutunk!
Kutyafüle-megnéztem a klippet, nagyon jó!! Én régen Zalcsiról csináltam mindig ilyet Anyukáméknak, és abbba össze volt foglalva egy két-három hónap, kiírtam lemezre és kész! De lehet, hogy most is csinálok majd Vilcsiről! Felmehet majd a blogba? :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na itt!
Tegnap este bejelentkeztek tesómék,szóval délelött nem leszek!

Tali nagyon nagy volt!!!Történt vmi miután eljöttünk???És hát igen,Izának pasi undora van...ez van!Már most milyen okos lány :lol: :lol:

Tinu!
Nem semmi a hazautad!!!!Le a kalappal!Na de az ilyeneken röhög majd az ember 5 év múlva! 8)

Nekem Iza evett még 5kor,aztán bealudt...azt hittük nem is kel!Végül fél9kor kelt....fürdés,kaja és alvás.7 körül evett,azóta voltunk boltban is!

Ja volt az fél 8 is,mert közben hozták az ebédet....


Klipphez képek!

Aki szeretne még résztvenni benne kérem a mai nap küldje a képeket!!!Tovább nem tudok várni,mert sose lesz kész!!!!!!!!Létszi létszi!!!csak 10-15 képet kell kiválogatni,az már bőven elég nekem!!Sőt!!!
Szóval utolsó "felszólítás"!!!!!!A holnap beérkezett képekkel már lehet nem tudok mit kezdeni!!!!Nem tudom elkezdeni se amúgy,mert beszúrni nem lehet,tehát akkor előről kéne kezdenem...szóval küldjétek!!!!!! :wink: :lol:

Ancsa!
Üdv itt!!!Niki szokott hírt adni felőletek!!!Nagyon szép amúgy a pici lány!!!Ilyen gyönyörűségről dobhatnál többször is képet!!!! :wink:

annus11
 
 


Csani még nem heverte ki Bogit, mert a 6:30-cas szopi után visszaaludt, és jelenleg is rezignáltan bámulja a játékait. Lehet, hogy szerelmes! :D

Anita, nem akarok beleszólni, de szerintem az ilyen szitut úgy érdemes megoldani, hogy az apa kiindul, szerez munkát, bérel lakást, előkészíti a terepet, a kis család meg 1-2 hónap múlva utánamegy! Nekünk több ismerős család így csinálta. Csak mert ha van is munka, de apának nagyon nem jön be, akkor minek rohanjon ki az egész család feleslegesen...? Így meg max. annyi történik, hogy nem sikerül, és akkor apa hazajön.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti,Vanni,Dóri!
Tőletek se jött még kép!!!Szóljatok ha mégis,csak én nem kaptam meg :wink:

Kitty?Te küldesz???

Csak h képben legyek h kitől várjak képet még :wink:

annus11
 
 


Halihó!
Csak gyors bekukk,mert vár a házimunka. Az origón van egy nagyon jó írás a babakocsival közlekedő fővárosiak kálváriáiról.Elég tanulságos.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Vanni!
Tőled megkaptam!!!Most jutott eszembe!!Sorry!Csak ezer felé áll az a maradék agyam is ami nem főtt meg ebben a melegben 8) :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Hannuskám nagyon szépen aludt az éjjel: Este fél 9-től hajnal fél 6-ig :D Meg sem moccant az ágyban,mert úgyanúgy feküdt hajnalban isahogy letettük éjjel, még a pelust sem gyűrte össze a feje alatt :shock: Biztos kifáradt nappal, mert sokat bőgött és alig aludt.

Vettünk tegnap kengurut, apa bele is próbálta Hanncsikát. :lol: Először még vigyorgott Kincsem,de aztán már annyira nem tetszett neki. De rohadt nehéz beletenni amúgy. Még véletlen sem akarja bedugni a lábait a lukakba :)

Már annyira kiváncsi vagyok,hogy milyen lesz a klip.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jelenleg így alszik keresztben a kiságyban:

Kép
Kép

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Szofi mondjuk az igaz, hogy mi már készre, melóba jöttünk. Sanyinak már tavaly áprilisban tudtuk, hogy lesz helye februártól, illetve októbertől, mert akkor kezdték otthon a nyelvtanfolyamot! Szóval csak úgy nekivágni igazad van, nehéz!

Susycat-ti is azzal kínlódtok, hogy a lábacskája? Én is! De rendesen! Mire beleteszem leizzadunk mind2. Aztán én tovább izzadok, amikor megyünk, mer' azé' má' nehéz! Ezt a Drágám úgy "hálálja", hogy amikor megmerek állni egy pillre, hogy kinyújtsam a sajgást, elkezdi a hisztit, hogy na gyerünk már! Lefelé is nehéz? Mert nekem akkor is! :roll: Valahogy még nem jöttem rá a technikára! Netti nagyon jól leírta, de nekem a karjánál is pánt van, ami csak csúszkál, teljesen nem bomlik ki, így én nem tudom csak úgy belecsúsztatni a Manót! De lehet, hogy naggyon idétlen vagyok, sőt, biztos! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt, szép napot!

Annus, én egyelőre nem küldök fotókat. Én még csak most csatlakoztam, ti pedig együtt csináltátok végig a terhességet, együtt szurkoltatok a szülésnél... Én majd csatlakozom, amikor készíted az egy éves szülinapra a klipet, de akkor majd elárasztalak, merthogy rendesen dokumentálva van az mi gyerekünk élete :-D

Netti, nézd csak mit találtam a nagy járóka-keresés közben:
http://www.teszvesz.hu/item697035604_20_db_nagymeretu_habtapi_szonyeg_elado.html#gallery
Ráadásul Dunakeszin (ha jól emlékszem ott laksz, ugye?)

Tinu, fejet hajtok előtted a két gyerekes akció után, de tényleg jót fogsz majd nevetni a kalandon később :-) Nagyon rendesek voltak, hogy segítettek a metrónál, de közben nem féltél, hogy elrohannak a lányoddal? :shock:

Szegény-szegény Csani... csak nehogy az étvágya is elmenjen a nagy szerelmi bánattól. Tegyél ki egy fotót Bogiról a kiságyba, hátha az segít :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Nóri!

Igen lefelé sem könnyű a dolog. nem tom ezt utcán hogy csionálnánk meg.


Most megyek,mert felébredt...

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Na félig kész vok, még babaruha vasalás és pelus mosás van hátra 11-ig.
Visszaolvastam.Na,de jó, hogy ilyen jól sikerült a tali.Én is úgy szeretném már szocializálni cicót.de nem nagyon van babás ismim. A kolléganőmnek van kislánya,de teljesen más a ritmusuk, mint nekünk. Meg egyik kollégám felesége nemsokára szül,vele jóban vagyok, hátha vele össze tudjuk ereszteni a pindurokat. :cry:
Meg ha Annus lejön Szolnokra,akkor esetleg bemutathatnám a picifiút. Igaz nem vagyunk vőlegény listán, de ilyen anyóst,mint én leszek nem is kívánnék senkinek. :lol: :lol: :lol:
Dani is nagyon szeretne kimenni külföldre,és a kézilabda révén még lenne is rá esély, Németo-ban van is kint ismije, de én annyira félnék belevágni.Gyáva kukac vagyok,ez az igazság. Bár,ha munkanélküliek leszünk, és fél év alatt nem találunk melót,akkor nem maradok ebben a koszfészekben. Koszfészek=Szolnok :cry: :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Emese: Kőbánya, Újhegyi ltp. Nincs messze annyira, csak sok az átszállás.

Amúgy nem volt annyira traumatikus a tegnapi út, megbirkóztam volna vele egyedül is, de jól esett, hogy olyan sokan segítettek. Biztos azért, mert annyira csinin volt öltözve TÜci. :P A BKV- ellenőrök is olyan helyesek voltak, megnéztéké, megsimizték CSongit (ja, én nem vagyok annyira para ebben), nem kérték sehol se a bérletet. Odafele mondta az egyik ellenőr, hogy nekem a hasamon van a bérletem (mármint Csongi). :lol:

Gyöngyi: elfutni Tücivel? :lol: 12,5 kiló, nem hiszem, hogy lesprinteltek volna vele engem. :wink: Még soha életemben nem verekedtem, de tudom, hogyha elönti az agyamat az indulat, akkor csodákra lennék képes ezügyben.

Dóri: meséld csak el a palacsintás sztorit!

Kép
Kép
tinu
 
 


kutyafüle-nekem anyósomék Jászboldogházán laknak, Szolnokra mentünk be egy párszor bevásárolni, és ott kapott Vilcsi egy melegítő-szettet. Van ott egyben vagy 3 bababolt, de fullosan felszerelve! Tök szupi!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Kutyafüle!
Csak azért nem vagytok a listán mert még nem taliztunk!Lehet h Izának a hazai felhozatal jön majd be! :wink:
Szerintem talizzunk!!!!kb 5 napig leszünk lenn!Mit mondtál ,merre laktok?Merre szoktatok sétálni?Hozzánk is jöhettek amúgy,a lakás nagy,csak a 3.on lakunk,lift nincs :roll: Szóval lehet h inkább sétáljunk...na majd egyeztetünk! :wink:
Én meg aztán olyan tuti anyós leszek.....már most elüldözöm a vőlegényeket :wink: :lol: Vagyis Iza 8)

annus11
 
 


Nozavi!
Ti mikor jöttök haza?Bejöhetnétek Szolnokra,és akkor talizhatunk 3an :wink: (én is szolnoki vagyok,csak Pesten lakunk)

annus11
 
 


Csongót egyre többször szedem össze a kiságyból a hátáról, úgyhogy elkönyveltem véglegesen, hogy megtanult a hasáról a hátára fordulni. :o Még mindig nincs 3 hós. Nem értem, nem értem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hanna nagyon édesen alszik!!!Ő is hason alvós amúgy?

Gyöngyi!
Te tudod,de nyugodtan küldhetsz szerintem,nem hiszem h gond lenne a többieknek :wink: :lol:

annus11
 
 


Annus-Boldogházán szeptember 1-től leszünk-4ig, 5-én már jön a repcsi vissza. Ti mikor lesztek?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Tinu!

A HÉVen összefutottam egy csajjal,2 gyerkőccel utazott!A kisebbik 7,5 hónapos volt!És már járt kapaszkodva!!!!!Mondta h fél évesen már mászott ezerrel!Szóval vannak ilyen erős babák!Ő szeret forogni,ennyi! :lol:

annus11
 
 


Gyöngyi, ennyi erővel nekem sem lett volna ildomos küldeni képeket a klipphez, de én ennél pofátlanabb vok! :oops: :lol: Szerintem is küldjél, mert úgy lesz teljes! Nem jól gondolom?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri!
Mi most megyünk,de nem gond lemenni akkor sem!Csak 4 napot lesztek???Vagy máshova is mentek előtte?

annus11
 
 


Jó reggelt:)

Nóri, a Boldogháza az Jászboldogháza??????

Kép
Kép
zili
 
 


Annus!

Én már Vilcsivel aug.15-én megyek Makóra, a szüleimhez, Sanyinak egy hét szabi jár, ő így a mi 3- hetünkön jön, és aug. 30-án keresztelő még Makón, utána Szegeden alszunk a lakásban, majd 1jén irány Boldogháza. Jó kis csavarokkal lesz teli, na de mindegy!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jaj, most látom, hogy igen:)Gyerekkoromban oda jártunk a strandra...
zili
 
 


zili-igen!
miért? A közelében vagy?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: