ELAN, Igen, az bizti, hogy nagy mákunk van a csajok alvókáját illetően.
Pont nemrég kérdezte valaki tőlem, hogy lesz-e még a csajoknak testvére.
Én egyből rávágtam, hogy simán bevállalnám
, de valószínűleg ettől függetlenül nem lesz.
Túl azért még nem vagyunk az őrlőkön sem, mert a második még ezután jön. Most épp az egyik szemfog csücskét látom neki.
Ja és a Blankának még csak a metszők jönnek, ki tudja ő hogy fogja viselni az őrlőket.
De remélem ugyanilyen jól!
Habár most 2-3 napja a délutáni alvásnál is, és este is elalvás után kb. 2 órával ordítva ébred. Olyan mintha felriadna, de lehet a foga, nem tudom ...
Állatkertben mi húsvétkor voltunk. Nyugi, a csajokat szinte semmilyen állat nem érdekelte. Azokra az állatokra lettek egyedül figyelmesek, amik pont szemmagasságban voltak nekik. Igaz elég kicsik voltak még akkor. A budakeszi vadaspark viszont jó ötlet, lehet megnézzük mi is.
Sajnálom az ismerősöd apukáját!
KRISZTA, Sajnálom a kaki dolgot, jól megszenvedtek vele!
Hű, nehéz eset, ha nem akarja már most meginni a tápot!
Szerintem mindenképpen próbáljatok ki többfélét hátha valamelyiket elfogadja. A védőnőknél is szokott lenni elvileg többféle minta, mi volt hogy kaptunk tőle egy dobozzal kipróbálásra, mielőtt felírta receptre.
BIBAR, Hát én is azt látom, hogy nagy ez az összhang!
Irigy-birigy hogy ennyit tudtok találkozni. Sajna én senkit nem ismerek még itt, pedig néha jó lenne egy kis társaság. Talán majd ha már jobban eljárunk ide-oda!
Jobbulást Olinak!
NAPCSI, Hatalmas gratula nektek, sok boldogságot kívánunk!
És tényleg kérünk egy bővebb beszámolót is, na meg persze képeket!
KATA, Grat az elinduláshoz! Döbbenet a hasonlóság! Hogy miket csinálnak a csajok? Játékra gondolsz, vagy hogy miket tudnak? Na leírom mind a kettőt.
Mi is hasonlókat játszunk, bár az enyémek nem igazán ülnek meg egy helyben, szóval inkább még mindenbe belekapkapkodunk.
Nálunk is megy a kirakózás, formabedobó, de még inkább én mutogatom, meg van amikor nekik is sikerül egy-egy. De inkább pakolnak ide-oda, tologatnak valamit, felmásznak a kanapéra, a dohányzóasztalra, fel-alá járkálnak, lovagolnak, stb. szóval inkább mozgás van ezerrel. Könyvet mi pl. abszolút nem is tudunk nézni, mert kiveszik a kezemből, és vagy tépik, vagy rágják. De úgy vagyok vele, majd eljön ennek is az ideje.
Hiszti nálunk is megy. Blanka csapkod ha valami nem tetszik neki, meg csapkodja magát a földhöz. Néha csak nézek, olyan kis méregzsák.
Rászokott nemrég, hogy odajön és játékból üt, közben meg nevet.
Próbáljuk neki tanítani, hogy inkább simogasson, ne üssön. Van amikor ez sikerül, de nem mindig. Az a legjobb, mikor kérdezzük tőle, hogy hogyan szereted anyát? És elkezdi a saját fejét simizni.
Zsani csak visítani szokott, de azt szép hangerővel tudja.
Blanka már nagyon szépen megy, gyakorlatilag már szinte egyáltalán nem mászik, csak nagyon-nagyon ritkán. Egyre gyorsabb, most már simán elvan mindenhol. Ja és elmegy bárkivel!
Zsani is egyre ügyesebb, de érdekes, mert az ő mozgása sokkal merevebb Blankához képest, és sokkal több idő kell neki mire megtanulja. Jövő héten megyünk az ortopédusunkhoz járásvizsgálatra, kíváncsi leszek mit mond.
Beszélni még nem beszélnek. Zsani halandzsázik, de azt nagyon. Mutogat és magyaráz közben.
Blanka szótagokat mond. A vau-vau nálunk is nagy sláger. Imádják a kutyákat, azt hiszem nemsokára be kell egyet szereznünk.
Na elég, mert sok leszek!
ERIKA, Nehogy szégyeld már a sírást, így is szuperül bírod, én már tuti kikészültem volna.
Én úgy tudtam, hogy 10 évig fagyasztják őket, és elég volt akkor nyilatkozni. Na most elbizonytalanodtam …
BENSZI, Az alvós kép annyira tuti! Olyan cukik!
VICUSKA, Jaj de édesek!
SÜNI, Mi az idén szeretnék menni!
Csajok tanácsra lenne szükségem.
Zsani egyáltalán nem engedi, hogy mossuk a fogát.
Ötlet?
Ha meglátja hogy közelítünk a szája felé a fogkefével elkezd balhézni, és az istennek nem engedi.
Ha a kézébe adjuk, akkor játszik vele, de a szájába nem venné.
Próbáltuk már az ujjra húzható fogkefét is, de akkor meg annyira harap, hogy képtelenség bármit is csinálni.
Blankánál nincs ilyen gond, ő szépen engedi mosni egy kicsit, majd utána rágcsálja még.