Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mági!!! Örülök, hogy meggondoltad magad! Bencéd nagyot nőtt! Nagyon szépek a gyerkőcök. Hol voltatok nyaralni?
Jók az új vonalzók.

Gabi! Szerintem Graco. Ezt ismerem, kényelmes, könnyű és kis helyet foglal. Ennyit nagyon megér

Kép
Kép
Kép
erika26

Mági: ssszzzziiiiiaaaa!!! Édik a gyerekek!!!! :lol: Hol jártatok?

Gabi: nálam a 2. a befutó, talán azt lehet legkisebbre összecsukni!!! Gondolom ez is szempont!!! :wink:
Vendég

[quote]z írta:öldi: tipp 75körül?,

Lyn! Ezen marha jót nevettem! ÉÉéééééééééééédes vagy. Nagyon messze jársz...

[quote]A írta:zt hiszem lassan vége nálunk a szopizásnak... , nagyon nagyon apad a tej, fejni már hetek óta nem fejtem és tök laffattak a cicik...

Cili! Fejjé' vazze! :) De most komolyan. Most olvasom tovább, hát persze hogy nem szopizik, ha az összes kaját kiváltod!

[/quote]

Kép
zölddisznó

[quote]H írta:a gondolod, akkor pesti pölö westendes taliban én is benne vagyok ám!

éníííííííííííííííííííííííííís

Kép
zölddisznó

Enikő! Tényleg csúszik, de szőnyegünk sajna nincs, a habtapi meg valahogy nem érdekes.

Berni! Nekem az első ruha tetszik nagyon, de tényleg sokat számít, hogy áll rajtad. Megmondanád hol nézted őket?

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]A írta:z én tippem számításaim szerint 85-90

Enikő! Eddig te nyertél, de még ez is túl udvarias tipp :)

Kép
zölddisznó

Erika: nagggyon ügyi Gergőd. Meg fogom mutizni Kobinak, hogy is kell ezt :wink: :lol:
A Graco nekem is nagyon tetszik, csak nem tudom, mennyire kezelhető apamentes időkben.

Boci: egyértelmű és elsődleges szempont a súlya mellett. Ha egyedül megyek valahová, már a bokám összef**om, mire kirakom-berakom a csomagtartóból/ba a babakocsit. Gumiharang vagyok :oops: :lol: Nem beszélve arról, hogy a piacon "mindent viszek" a már meglévő monstrummal...

Mági: dejó, hogy újra itt vagy! :)

Zöldi: jóhogy!!!!! Na, meg ezért is kell kicsikocsi, hogy vonatra fel tudjam cepelni....

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! A legkönnyebbnek a 2-es tűnik. Állapotában is szerintem az a legjobb. De jobban néz ki a graco. Pont ettől az ürgétől vettem egy kocsit én is! :lol:
Ezek a kerekek viszont egyenetlen úton nagyon nehezen tolhatók. Hová vennéd?
A 2 tesz-veszesnek nincs kupolája!!!!!

Mágnes! De jó, hogy itt vagy! Jó volt a nyaralás? Gyerkőceid gyönyörűek. Tudnak élni! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]Z írta:öldike és 80-ra tippelnék

Sarmi! Hihihihihi
Gratu Irisznek.

Kép
zölddisznó

[quote]z írta:oldi. a barinodnek sikerult beszereznie a dolgokat az ikeabol?

Simán.

Kép
zölddisznó

Köszi az üdvözlést :)

Erika:
Gyopárosfürdőn voltunk egy hétre. Nagyon élvezték mindketten a vizet!

Nem tudtam visszaolvasni, de láttam ,hogy Solyáéknál gond van Olival? Valaki le tudná írni, hogy mi történt?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő: semmi extra, csak itthonra futkosósnak, főleg betonra :)
Az első teszveszeshez van ajiba napernyő, a második teszveszesnél meg én azt hittem, hogy ami a kocsi háta mögött van, az felhajtható :? vagy az inkább tároló?

Mági: SolyaApa csak annyit írt, hogy Oli elájult, és ezért bevitték a kórházba, és megfigyelték/ik :?
Kb. ennyi. Ugye, csajok?

Kép

Kép
gabilany79

Erika! Te is kiénekelted a számból a sajtot! :)

Vallomás: 93 :)

...és a gonosz tesóm fél kilóval rámvert a héten!!! :twisted:

Kép
zölddisznó

Gabi! Tényleg!

És a korábbi kérdésemmel kapcsolatban????

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: a tali? Nekem elméletileg oké :)

Koboldom alvásügyileg most tart a második 2 óránál a nap folyamán.... :shock: :lol:
Szegény, tényleg kifulladt a hétvégén....

Kép

Kép
gabilany79

2 órás alvás.... nekem is.....
Mi most ott tartunk, hogy Benó leredukálta napi két alvásra a szükségletét, ebből a délelőtti kicsivel több,mint 1 óra, a délutűni pedig fél óra... :? Hol vannak Anya szükségletei????? :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mush
:most lapozgattam, láttam, hogy kellene bébiőr, de azt nem láttam, hogy megoldódott-e.. Ha nincs még bébiőrötök, nekünk kettő van, szívesen odaadom a légzésfigelőset!

Enikő:
Hol vetted a polcot? Ilyenre hajazok!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gergő 2,5 órája alszik. Ez nálunk is ritka főleg délután.

Zöldi! Hihetetlen. Hol? :shock:

Én is fogytam, de nem tudom mennyit, mert nincs itthon a mérlegünk, kb. 2kg 3 hét alatt. Nem sok, de egyszer csak eltűnik a többi is.

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]G írta:ergő 2,5 órája alszik.

Mostmár Kobi is ott tart.

[quote]E írta:z nálunk is ritka főleg délután.

Dettó...

Kép

Kép
gabilany79

Mágnes! IKEJA :lol:
16900 a polc és 1500/db a dobozok
De rengeteg színben és méretben van!

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70103085
Ami még nagyon jó, hogy falhoz rögzithető és ha a csimóták rámásznak, nem borul rájuk. :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok Csajok!!!

Köszönöm mindenkinek hogy gondoltatok ránk,és bocsánat hogy apa csak ennyit írt be rólunk(nem szeret pötyögni),a helyzet az hogy pénteken este jöhettünk haza,és szinte semmit nem tudunk :?
Leírni nagyon hosszú lenne(nem akarok senki sem untatni :D ) hogy mi történt,mit mondtak,de a blogomba minden benne van,ott eltudja olvasni aki akarja,de ha esetleg akarjátok leírhatom ide is.Lényeg a lényeg,rohadtul nem nyugodtam meg,sőt..... :cry: :cry:

Gabi:a vaterás csávótól vettük mi is a babakocsinkat,sztem jók nála a kocsik,de ha jól olvastam akkor Cili is az övét nála vette,(ha nem bocsi)

Most csak ennyi,ja még annyi hogy mióta hazajöttünk a kórházból mintha kicserélték volna a fiamat,órákat alszik napközben,soha nem szokott ennyit aludni,és tuti megviselte őt is ez az egész,mert csak velem marad,el nagyon nehezen bírok vele.
De legalább megtanult ott inni pohárból,enni még mindig nem eszik semmit gyümin kívül,csak cici,amivel meg kezdek bajba lenni,mert sztem nálunk hamarosan vége a szopinak,betett a kh(idegesség,nem evés...)
na eldugulok :lol:

solya051020
Káld

Megjártuk a nagyvárost! Meleg van!
Ahogy beértünk kivettem a kocsiból át a saját járgányba végig bukta magát... :) , szegénykémnek savanya szaga volt végig.

Zöldi tudom, hogy most azt fogod mondani, hogy ez nem helyes, de 7 hónapnyi fejés elég volt. Tudom sokan vagytok akik ennyi ideig sem tudták szoptatni a csöppségeket! Én örülök hogy Dani mellett , még egy kisfiút is tudtam etetni. Most annyi fog neki jutni, amennyi van.

Mági szia! De jó, hogy meggondoltad magad. Én olvasgattam a januári topikot... :roll: :roll: :roll: :roll:
Ez a legkisebb topikbébi nem is olyan kicsi... :D :D :D :D
Mi sem alszunk valami sokat, de ebben a melegben nem is csodálom. Ma összesen eddig 1,5 óra volt, de későn keltünk...

Kép

Kép
dcili81

Szia Solya! De jó, hogy itthon vagytok!
Mindjárt elolvaslak! :D

Kép

Kép
dcili81

Solya! De jó, hogy itthon vagytok! Nem csodálom, hogy megviselt ez az egész. Én nem bánnám ha ide is bemásolnád. Köszi.
Tejcsi szerintem visszaáll majd!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hát nem semmi!!!!!
Remélem minden rendben lesz ezután!!!!
Hatalmas ölelés Olibabának!
Te meg próbálj meg egy kicsit pihenni!

Kép

Kép
dcili81

Solya: elolvastam, nagyon durva ez a magyar egészségügyi helyzet!! :cry: :cry: Remélem most már minden jóra fordul! Puszi!!! 8)
Vendég

Gabi a második kocsira szavazok,mert van teteje,és egyész kicsire össze lehet csukni,és könnyűnek is tűnik.

Zöldi nem jó a mérleged!Hol van annyi kiló?

Solya üdv köztünk újra,vigyázz Olira,pihenjetek mostmár nyugodtan a fészketekben.

Mági gyönyörűek a gyerekek!

Cili én elhiszem hogy már unod a fejést eddig két gyereket etettél anyatejjel!Gratulálok neked!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]Z írta:öldi tudom, hogy most azt fogod mondani, hogy ez nem helyes, de 7 hónapnyi fejés elég volt. Tudom sokan vagytok akik ennyi ideig sem tudták szoptatni a csöppségeket! Én örülök hogy Dani mellett , még egy kisfiút is tudtam etetni. Most annyi fog neki jutni, amennyi van.

Bingó!

Kép
zölddisznó

[quote]Z írta:öldi nem jó a mérleged!Hol van annyi kiló?

Hascombfenék... :)

Solya! Asszem én sem nyugodnék meg az eredmény(telenség)től, és tuti, hogy tovább vinném a bébit valahová felülvizsgálni.
Biztos nincs semmi nagy baj, de ha nem tartottad elég alaposnak és lelkiismeretesnek a dokikat, akkor nehéz lesz megnyugodnod.

Kép
zölddisznó

solya. nem semmi a korhazas tortenet! miert megy az ilyen gyerekorvosnak?

kubu. hol van az orvosi rendelo es mikor van rendeles erzsebeten? csak arra az esetre ha lesz vmi. koszi

kivagyok. delutan 2 ota hiszti van!AAAAAAAA mar 3 szor voltunk setalni. semmi sem jo. meg cici sem. :evil: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.27 19:54-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Solya! Nagyon durva a történet. Szerintem is vidd el máshova, mert így nem tudsz megnyugodni és ez senkinek nem jó. Olinak sok puszi és nagyon ügyes volt, hogy ilyen jól viselte.

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote="zölddisznó"]. írta:zölddisznó..de honnan ismerős nekem apa? Nem tudod megkérdezni, mert akkor lebuksz, hogy feltetted, és nem lesz többé fejed :)

fejem megmaradt, de apa sem tudja hogy honnan is lehet ő ismerős Neked.
Aszonta h majd a talin jól megbeszélitek. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csajok!

Ezt nem hiszem el! Ha jár mostanság valaki olyan Madarasteszkóban, ami nem Dunakeszin van, venne nekem olyan medencét kislabdákkal, ha még mindig 1000 pénz? Dunakeszin (és most kapaszkodjatok meg) 9990 Ft!!!!! Egy nyomorult kis kétgyűrűs vacak medence meg 50 fröccsöntött labda. Kérdeztem ott a "szakembert", hogy ez most komoly? Merthogy ugye mondtátok, hogy az mostan akciós. Azt mondja utánanéz. Ez abban merült ki, hogy odavitte az árleolvasóhoz, hozza vissza, és mondja, hogy annyi. Köszi, ez még nekem is ment. Erre azt mondja, hogy ha a másik boltban akciós, akkor lehet más az ára... De könyörgöm, ki látott már 90%-os akciót????
Aztán feltettem neki azt a keresztkérdést, hogy akkor a szintén 50 darab fröccsöntött labda vonat formájú felfújhatós medencével rendes dobozban miért csak 5000? Erre néz rám okosan.... és főleg némán... :evil: :evil: :evil:

Köszi a babakocsi megszakértését, még megmutatom apának is a felhozatalt, aztán szerintem is ketteske mellett maradok...

Solya: elolvastam, és döbbenet, ami az egészségügy álnéven folyó bohóckodást illeti egyes helyeken.... Egyet értek Zöldivel, ha nem vagy nyugodt, lehet, hogy máshol is meg kéne nézetni. Millió puszi Olidnak :)

Kép

Kép
gabilany79

Cili: Nekünk is nagyon kevés már a tejci, de hogy én most elővegyem a fejőgépet és kínozzam a cicit, na azt nem. :lol: Úgyhogy könnyítse a lelkiismereted, hogy én sem fejek.. :oops: :lol:

Solya: Mindjárt olvaslak.

Mági: A sörös legjobb kép!!!!

Kép
mannababoca

És képekok!

Kubu: Először neked kendősek:

Kép

A kis huncut de korán kezdi :lol:

Kép

Etetőszékes:

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Solya! Elolvastam én is! Ez azért embertelen, egy széken egy hétig?? Jó hogy túlélted! Oli tündéri, milyen ügyesen alkalmazkodott.
Remélem soha többé nem jön ez elő.
Interneten esetleg kérdezz rá pár helyen, lássuk mit mondanak mitől lehet és javasolják-e a további vizsgálatokat, mert azért ha tényleg szükségtelen ne kelljen újabb hasonló körülményeknek kitenni magatokat.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi: nagyon édi. Amúgy én is ilyen etetőszéken gondolkodom!!! :wink:

Jó éjt, én elteszem magam, mert nem vagyok a legjobban! :cry:
Vendég

Gabi! De aranyos Kobi! Jó a szék. Így elég picinek tűnik, mennyi ideig jó?
Az a piros meg kék kockás sapi nagyon jó!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Solya, Cili! Tényleg ettől az attilától vettetek babakocsit? A képekhez viszonyítva rendben volt a kocsi?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boci: remélem, nálunk beválik :)

Enikő: igen, picinek tűnik, de ha leveszed a tálcát, nem annyira az. Elméletileg 18 kilóig jó... Ja, és még lehet kintebb tenni a tálcát...
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=I

A piros kendő nekem is nagy kedvenc, ráadásul akkora, hogy kb. 4-5 éves koráig jó lesz.

Kép

Kép
gabilany79

Zsebi,
Jó nyaralást Nektek.

Berni,
Nekem a kettes, vagyis az egyes, ja nem inkább a kettes, vagyis ööö izé nem tudom, mindkettő teccik !!

Lyndee,
Botmixer mindenre, előtte almát az apritóban felvágom és utána botolom.
Szerintem adhatnál már husit….

Basszus Zöldi most olvasom h 183 cm vagy, aszta nem semmi !!!
És a 93-at is, ááá az hülyeség, tutira valami sz@r van a mérleggel, lehet h beakadt valami pöcök, nézd már meg !

Vera,
Sajnálom.

Gabi,
Képzeld egyszer apára bíztam h hozza el a kiskönyvet a dokihoz (mi már úton voltunk Marcikával) ő később csatlakozott hozzánk. Jött nagy büszkén és odaadta a 6 hós kontrollon a terheskönyvemet az asszisztenciának. Szerintetek ???? A legjobb az egészben h ez a könyv már el van rakva, dugva egy fiók mélyére…. Bezzeg az oltási az a bejárati ajtó mellett a szekrényen…. Imádom

Verzso,
Jobbulást.

Mági,
Yesssssssssssssssssssss, úgy láccik hatott h azt írtam h elmegyek meglátogatni. Beijedtél mi ? Nos akkor Bébic hozzád megyek látogatóba !!!! Remélem nálad is hatásos lesz.

Habtapi,
Elegem van abból h a harmadik szett habtapit kaptuk és mindegyik külön méretű. Az egyiken csak két kiálló van oldalanként a másik kettőn 5-5 de azok persze eltérű méretűek !!! ÁÁÁÁ kidobom az ablakon őket.

Musi,
Erzsébeten nem messze a piactól a Vas Gereben – Kende Kanuth kereszteződésben. Több orvos is van. Mi a Závodszky Attilához járunk.
http://www.pesterzsebet.hu/download.php ... tent_id=61

Gabi,
Neb…sz már bocsánat, de én apa 500 Ft-ért vette valahol a medencét 1-2 napja. Most nézem blokk h Solymáron. Megkérdezzem h kiugrik e Néked holnap oda ?
Szuperek a képek, köszönöm a fejkendőset is.

kubuspace

Zöldi, this is 4 u !

Kép

kubuspace

jaaa,
annyira tudtam h nem fog a dokim felírni Sinlacot, aszongya h én gyereknek nem kell,
de én ki akarom próbálni de persze nem 3 e Ft-ért.
Ha valaki megy dokihoz pls felíratna nekem egy dobozzal ?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.08.07 18:46-kor.

kubuspace

köszönöm lányok az együttérzést,és elszeretném vinni mindenképpen más dokihoz is,mert ez így nem állapot. :?

Enikő:én minden babakocsit láttam élőben,mivel 10percre lakik tőlünk a srác,én nagyon megvoltam vele elégedve.és sztem az árk is korrektek.

solya051020
Káld

Solya:
Nagyon durva, amit írtál. Szoptatós Anyának joga van osztályra kerülni,nem egy székre, hanem ágyat kell kapnia!! Smán betegjogi képviselő!!! :evil: Elhiszem, hogy nem nyugodtál meg nagyon, de reméljük tényleg "csak" fájdalomtól ájult el..

Kubu:
hát ööö... igen, megijedtem, hogy jössz, mert szalad a lakás, és sütnöm is kellett volna valamit... :wink:

habtapi:
háhááá!! :lol: Én már szívtam ezzel egy sort Annámnál, most furmányosan kapásból 30 valahány darabosat vettem, hogy ne kelljen később ugyanolyat keresen :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kubu: 500 pénzért medence kislabdástól???? Azt nagyon megköszönném, mert igen elkenődött a szájam, annyira rákészültem, hogy lesz végre sok kislabda, amit lehet pakolni meg hanyatt esni rajta, mikor sötétben próbálok beóvakodni bébihez, de csak akkor ha tényleg nem gáz, nem akarok extra progit gyártani te apának.
Kiskönyv sztorit magam elé vizualizáltam :lol: :lol: :lol: :lol:
Sinlacot én se kaptam dokinénimtől...

Kép

Kép
gabilany79

Solya,
de jó hogy itt vagytok.
Csatlakoznék a többiekhez, mindenképpen továbbvinném Olit kivizsgálásra.
Millió puszi és hatalmas ölelés Nektek.

kubuspace

Röff! Kipróbáltuk a bicaj utánfutót! Naggggyon fasa! Igaz, még csak gyalogosan a mómóig meg vissza, de csajom élvezte. Csúúúúúúúúcs, hogy bámultak az emberek és hogy miket mondtak :)

Kubu! Zöld Marci enyém! STOP!

Kép
zölddisznó

Sziasztok.

előszőr is
solya nektek szerintem lázgörcsötök volt. Ez nem kell totál magas láznak lennie ahhoz hogy előjöjjön. elég hőemelkedés is.
Nekünk volt azaz Petinek ezért ismertem fel.

másodszor meg kezdek összeroppanni. Azt se tudom hogy fogok e tudni menni a talira pedig óriási nagy szükségem van rá.

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi,
mondjuk tényleg baromság h egy olyan kis ingyuszbingyusz medencét annyiért adjanak, hát ezek hülyék.
Apa éppen horkol, nem zavarnám meg :lol: de holnap reggel megkérem, most dolgozója 10 percre van attól a bóttól.

(most ööö izé hát Zöldié Marci vagy Hannáé Marci)

holnap anyóséknál alszom, du találkozunk apóssal Szfehérváron valahol oda viszi szervízbe autó, én onnan hazafuvar dunaújba, ott is alszom, másnap elmegyek 1-2 turi hátha találok fejkendő Marcinak, ha nem akkor anyagot veszek aztán dél körül vissza az autóért majd irány Pöst.
Én autóba is beszerelve autósülés, holnap kipróbáljuk végre.
Jaj én annyira imádom új babakocsim, mivel mi főnökgyerek által kinőtt babakocsit használtunk, ami hiper szuper jó volt, csak nehéz, hááát most ez megváltás nekem. Én állandóan sétálnék !

kubuspace

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?