Új privát üzeneted érkezett!

Csunyeszka.
érzed hogy a baba fej lejjebb van?

t-pk

T-pk: Érzem, lejjebb és teljesen beilleszkedve. :cry:

Ha a párom végre elkészíti a fotót, megmutizom, elég kicsi a hasam, kb 100cm átmérőjű és én is a 70 kilómhoz elég magas vagyok így látszik is a hasleszállás. A bordáim el kezdtek látszani.

Fekszem, bár most kirívó rosszak a kölkö9k, nem tudtam lefuttatni őket, csak veszekednek :?

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

De ez még nem jelenti egyértelműen, hogy közel van a szülés időpontja - vagy rosszul gondolom?
Nem lehet, hogy nem férnek el a pocidban és az egyik lejjebb nyomta a másikat csak, de még eszük ágában sincs onnan kijönni?
Vagy túl egyszerűen gondolom?

t-pk

T-pk:reméljük még nem fogsz szülni,elég korai lenne.

Megjöttem a lángosozásból,isteni volt.

Most meg mérgelődök a felső szomszéd miatt,ugyanis neki köszönhetően csöpög a fürdőben a plafonból a víz.KJét hét alatt kb negyedszer.Már szóltunk a biztosítónak,de ők se kapkodják el,a felső szomszéd meg azt mondta már múlthéten szóltak a vízvezetékszerelőnek,aki elég balfék lehet,mert holnapra megint kihívták,mivel ugye megint ázunk.Ráadásul ugye két hónapja teljes lakásfelújítást csináltunk és ezért még bosszantóbb.A konyhaszekrénynél is látszik az illesztésnél és nem volt olcsó mulatság.Remélem azért fizet annyit a biztosító,hogy megcsináltathassuk. :twisted:

Bocsi a panaszáradatért!
Vendég

[quote="scooper"]V írta:scoopericger: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó, nem bálna.... de azért a 77 kiló mégesem 50 :cry:

Háááát, szép is lenne 50 kiló 34 hetesen és 2 naposan
:shock: :shock: :shock: ... én jó tizessel több vagyok, mint te most: na, az már a közizlés határát súrolja :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="csunyeszka"]F írta:csunyeszkaekvés: Ma igyekeztem többet feküdni, mint alapban, csak alap ebédet csináltam, de a has már nem megy vissza, ahogy a kicsi sem jön ki a szülőcsatornából, vagy ha mégis az előre lesz.

Reménykedem, hogy még 2 hetet elhúzok, de többedszer szülőknek azt senki nem garantálja.

Mi mindannyian nagyon szorítunk nektek, hogy így legyen: két hetet még bent, aztán jöhetnek :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csunyeszka +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibi, ne kezd már Te is, jössz itt a közízlés határaival, ejnye meg a bejnye! :)

vicger

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Csunyeszka +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibi, ne kezd már Te is, jössz itt a közízlés határaival, ejnye meg a bejnye! :)

csak realista vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: ... de no problem: szülés után minden megváltozik majd: megígértem magamnak, hogy 1 év múlva a súlyom 6ossal fog kezdődni, és így is lesz :) ... és a
TE példádat fogom követni !!!!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Atya meg az Ég! Én mint példamutató :D :) :) :) Szülés után én is belecsapok a lecsóba, tervek szerint egy-két héttel utána, ahogy így, pocakosan is csináltam, víznap nélkül. /Így legalább a tej is ömleni fog :D/

Már esténként annyira őszi hangulatom van.... s belegondoltam, bő egy hónap s babázás..... :shock: :shock:
Már annyira várom!!! :) :oops: :D

vicger

Ja, és Bibi.. eleve nem lehetsz realista magaddal szemben teljes mértékig :) :) :) ahogyan senki sem. Na, de ugye ez viszi előre a világot, s csinál bomba anyukákat az apukáknak :D :D :D :D :D :D

vicger

Szép jó estét!!!

Manó, ha apcika díjazná akkor mindenképp festesd be,és ha kész vagy akkor tegyél képet és megmondjuk festesd-e vissza,vagy jó!!!Megmondom őszíntén nekem a barna kép így nem mondott semmit.Jó volt úgy is ,de sztem sokat számít a frizura is!!!
Dorka képe alapján ,maradjon a szőke,így kicsit furi.

T-pk,Már visznek a kórházba a kék fény alá úgy besárgultam a babaszoba láttán,pont ilyet szerettem volna én is ,bát fehér alapra!!!Hát nekem maradnak a képek.

Mindenkinek egyben maradós éjszakát kívánok.
Ha szándékozik még működni a net ,akkor később benézek.

sutimano76

Estét!

Süti,kaptam képet,de csak egy fekete-fehéret,amit max fotózni tudnék.Annyira nem jó kép,mert ez inkább orvosi UH volt,nem pedig babamozi.Neked mostanában nem valami jók az iccakáid.Remélem a héten már ki tudod pihenni magad.Kórházból nem láttam semmit,mert az ex szülészeten a nagy UH-ban voltam.Ott pedig csend és hullaszag volt :lol:

Vera:irigykedem,hogy sikerült mindent megvennetek.Ügyesek vagytok!

Viki,most már kevesebbet fognak mozogni a babák,mert kevesebb a helyük,Még szerencse,hogy van szívhang hallgatód.Amúgy lehet tényleg Krisztinek van igaza,kiázott az éjszakai fürdőzésben.

Kriszti,nem lehet olyan vasat szedned,amit nem kell rágni?Én úgy tudom az nem tesz jót,mert árt a fognak.Szóval lehet inkább nyeld le.400 km :shock: ??? Kitartást hozzá,de a gyerekek várnak,valószínű én is kibírnám.

Boboka,nem csodálom,hogy tele lett a monyód a mozizástól.Nem semmi 150 percet végig ülni.Legközelebb mese mozi a lánykáddal :lol:

t-pk,nagyon szép a babákok szobája.Olyan barátságos és nyugalmat sugárzó.Tetszik.A fal sima,vagy fűrészporos tapéta???Te pedig állati csini vagy!!!! Kép Kép Kép Danim az Istvánban született.Semmi bajom a kórházzal,de nem egy nagy szám.Az őskorban nem adtak semmit ebben a kórházban.Nekem kicsit nagyüzem,és sok a nem először barnult hazánk fia.Lehet ez most másképp van.Nem tudom azóta változott e,de kívülről semmit.Akkor volt 2 éves a szülészet,azóta pedig eltelt 15 év.

Astrid,gratula az első ctg-hez.Szép nagy babóca lesz Dóra.
Te már tényleg a finisben vagy.Kíváncsi leszek,Te nyitod e a sort :)

Brumi,nincs kedved nálunk is rakni?No nem fészket,de tenni-venni.Én ultraübermegalusta vagyok :lol:

Babcika,de legalább kész.Éppen időben.Szuperek a fiúk,hogy ilyen sokat segítettek neked!!!!Blanki pedig szuper kiscsaj,szóval megvárja doki bácsit.

Mano,az ég világon semmi baj Veled.Bár egyik fotón se látszik az arcod,de szerintem nagyon jól nézel ki.Én is szöszi párti vagyok,de neked sztem az arcod is szőke hajat kíván.Esetleg valami új fazon???Ha már újítani akarsz???Itt egy nagyon jó hajas oldal: http://www.taaz.com/index.html .Tök jó hajakat lehet itt kipróbálni.Én állati sokat szórakozom ezzel :oops: :D :D :D

Scooper,végre rólatok is fotóóó Kép

Csunyeszka,most már én is nagyon kíváncsi vagyok

Lina,diétázók előtt ilyet nem mondunk,hogy lángosozás :lol: :lol: :lol: Szomszéd monnyon le.

Nekem még se kórházi csomagom,sem semmi.Persze én vagyok elvileg majdnem az utolsó,ráérek,de azért 2-3 héten belül elkezdem én is összeszedni szép lassan ami kell majd.Asszem megvárom a bababútort,és utána.
Ma megrendeltem a falmatricákat,már alig várom,hogy felkerüljenek.Enyim pocak 107 :oops: Nem kapkodjuk el.

Kép
v.andi

T-pk: most néztem a babák szobáját,csodaszép.Annyira irigylem őket.Jó a lakberendező. :wink:

Andi: Sorry!!!! :D

Kriszti: én is Maltofer Folt szedek,undorító íze van az már tuti.Nekem már régóta vashiányom van,valamikor már egyszer ezt felírták,de akkor pont az íze miatt abbahagytam.Most is csak Viki miatt szedem,ha ő nem lenne akkor biztos nem venne rá senki,hogy bevegyem.
Vendég

én pocak,olyan 110 cm körül,persze attól függ hogy látom épp a legszélesebbnek.No meg ha Berni kinyomja a popsiját,akkor ez nőhet pár centivel.

Andi,erre az oldalra regisztrálni kell,vagy küldenél privibe egy útmutatót???Köszi

Szerintem én lassan fogyni fogok,mert ha kicsit többet eszem egy madárnál akkor már babó nem fér el és minden nyom mindenhol.

sutimano76

Süti,ide simán csak regelni kell,és utána lehet garázdálkodni.Én remekül szoktam szórakozni :lol:

Kép
v.andi

Lina, akkor nyeljük, mint az a bizonyos kacsa azt a bizonyos nokedlit!

Andi
már nem rágom. Bőven elég volt élménynek egyszer is. :D Én is übergigalusta vagyok, ráadásul még lelkiismeret-furdalásom sincs. Semmi. :) Kórházi pakk is a holdba van... De igazából kedvem sincs még pakolászni...

Süti remélem lesz neted!

Szőkéről barnára, majd vissza elég rizikós festeni... még zöld is lehet az eredmény/ volt ilyen ismerősöm, elég gáz../ Egy másik csajsznak pedig szürkés lett a szőkéje... Szóval én biztosan hagynám szöszinek, szerintem nagyon jól áll, vagy ha már barna, akkor barna is maradna.

vicger

3 perc alatt lazán megittam egy doboz tejet...
Én sem vagyok százas....

vicger

Kriszti,én is a második bögre tejnél tartok!!!!

sutimano76

Dejó nektek....én is innék,ha lehetne :oops: :oops:

Kép
v.andi

Andi,nem lehet????????? :lol: Én anélkül élni s etudok!!!!A reggeli kávéba mindenképp!

sutimano76

Andi, bocsi....
figyu most jut eszembe, rizstejet lehet innod? Úgy tudom az teljesen laktóz mentes.

http://dilidomino.freeblog.hu/categories/receptes/
pofon egyszerű készíteni! A 4. bejegyzés

vicger

HOLNAP 15.30-KOR TALÁLKOZUNK A MADARÁSZ UTCAI HEIM PÁL KÓRHÁZ BEJÁRATÁNÁL.
Aki szeretne mégis jönni ,jöhet bátran!!!
A tanfolyam díja 2000.-/fő
18 óráig tart a tanfolyam,ha valaki szeretne csatlakozni utána, páran maradunk,és gondolom a dunaplazaban találunk egy jó fagyizót!!!!
A táblicskuban van a számom,ha lenne kérdés.Holnap nem nagyon leszek sztem gépközelbe.

sutimano76

Bex,Rita,Andi jöttök utána fagyizni??????Teljesség igénye nélkül,de vonatkozik bárkire a kérdés??????

sutimano76

ééééééééééééééééééééééééééééééés iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! Átléptük a 4xet. Már csak 39 nap :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Szép jó reggelet!!!!!!!!!!!
Kép Egy kis reggelinek való!

KépKép
Kép
scooper

Teljesen reménytelen vállalkozásnak tartom, hogy visszaolvassalak Benneteket és reagáljak mindenre.. Igyekeztem azért átolvasni, tehát nagyjából képben vagyok, de reagálni képtelen. :oops:

Scooper: Te nem aludtál sokat. :roll: Nekem pedig most olyan jó volt ez az éjszaka, még pisilni sem kellett. :) Tessék pihenni napközben.

Picasa fotók: Lányok megnéztem a fotókat. T-pk: nagyon szép szoba, ügyesek vagytok, Te pedig irtó csini, nagyon szép kismama. :) Scooper a Te képeid is láttam. Nem kis munkában vagytok, minden elismerésem. Csak szép nyugiban, minden meg fog várni és minden meglesz időben. Szép poci. :) Manó: mi az, hogy nagy fehér bálna? :roll: Annyira jó az a kép :) :wink: Mira nagyon szép baba, bocsánat nagylány.

Ne haragudjatok, másra nem tudok reagálni, mert tegnap érkeztem a Balatonról és holnap délelőtt megyek vissza. Mindent megpróbáltam belezsúfolni ebbe a szűk két napba. Tegnap voltam védőnéninél (nagyon normális), ma 8-kor már Bp-en van jelenésem, aztán orvos, kukucs is lesz :) utána tárgyalás Budán, aztán megyek Julcsiért, vele egy kis közös program, vissza anyukámhoz és nagyon igyekszem ott lenni 15:30-kor a Madarásznál. A többit pedig tudjátok :wink:

Megiszom a maradék kávém és öltözöm gyorsan.

KépKép
KépKép
madar

Scooper: a kolbász csak díszítés, ugye? Húzós lenne most reggelire, pedig naoooon szeretem. :oops: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kép
Vendég

Tegnap megnéztük Harry Pottert. Nekem tetszett :lol: :lol: :lol:

Most meg készülődök a doktorhoz. Bár legszívesebben visszabújnék... eléggé hideg van itt... 21 fok van a szobában :evil: :evil: :evil: :evil:

Vicger
Az eü-sök se sztrájkolhatnak úgy, mint a vasútasok :evil: :evil: :evil: :evil:
(bocs, ha valaki vasútas...nekem a hócipőm tele van velük...kicsapta a biztosítékot, mikor vasútas-sztrájknál azt mondta a vasútas, hogy az eü-sök nem sztrájkolhatnak, a hivatástudatuk miatt...én a hivatástudatomért fogok vonatjegyet és egyebet venni)

Kilók
Én olyan 50 kilóval kezdtem a terhességet, most kb. 67-68 vagyok... a végére simán leszek 70 is... de nem érdekel... :oops: :wink:

Rizstej
Nerm jött meg a kedven hozzá... szuttyosra főzött rizs leve... :cry: :evil: :evil: :evil:
Maradok inkább a tehenesnél :wink:
(egyébként se vagyok híve a modern konyhának...valahogy az én gyomrom a hagyományos kajákat veszi be... ma pl. töltött paprika lesz nálunk finom nokedlivel :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Rizstej: A sógornőmék csak olyan dolgokat esznek, amin legalább nemzetközi bio jelből 5 van minimum és lehet, hogy burokban készültek :lol:
Ő ajánlotta nekem a rizstejet, hogy igyam meg. Megpróbáltam, először szemem forgott, majd rendes hányingerem lett...ennyit erről.
A tehéntejet megcsúfoló vizeket szeretem, reggel egy bögre és éjszaka a kekszeket legyűrni.
A rendes tejet már nem bírnám meginni, elszoktam az ízétől.

A jó a pocakleereszkedésemben van hely a gyomromnak és éjjel nem kelek arra, hogy tele a szám savval. Más hasznát még nem éreztem, amúgy érdekes, csak nagyon fáj a hasam alja a súlytól, de nem érzek szülésre való késztetést.

Ma nyugis délelőttöm lesz, párom elvitte a gyerekeket a melóhelyére, ott dúlhatnak a füves pályán! Végre megtalálom a vasalót is bár éjjel 11-kor váratlanul megjelent a párom unokahúga és a pasija, hogy itt hekkelnének, ha nem baj, nos én azért telóztam volna előtte, pláne, hogy nem emberi időpontban csengetnek ki az ágyból tök pucéran :? Így a főzéshez már kondérok kellenek :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

hjajj még 9 sincs de ahova süt a napi ott már most nagyon meleg van....megöntöztem a virágokat meg felsöpörtem és leizzadtam....

Bocs mano, hogy csak ugy bedobtam tennap a képet csak gondoltam örülnél és tényleg 3 percem volt csak....:)))
Hú én különben rendszeresen bajlódok ezzel a legyek e barna dologgal.... Csomószor rámjön mert már unom a szőkét. Aztán nézegetem nézegetem ...és egyszerűen a szőke áll a legjobban..... azzé mert fiatalít meg mert eltünteti aránylag a nagy fekete foltokat a szemem alól legalábbis kevésbé látszik. Különben szerintem ha unod... akkor barna melír , a fufruba kicsit több - az más karaktert ad a arcodnak de mégsem sötét - meg egy kis újfajta vágás. Sztem ennyi elég.

Ma délelőtt jön hozzánk a védőnő...... én hülye meg mondtam neki, hogy délelőtt bármikor... mivel múltkor mikor jött 2 órát késett..... gondoltam akkor minek mondjam mikor legyen itt...... Viszont az éjszakám totál gyomorsavas volt és iszonyat fáradt vagyok... most meg itt kell haptákban várni..... reggel párom felpórszívózott meg efféle..... jajjj ezek nem is sejtik mekkora erőkifejtés ez a látogatás és semmi szükség nincs rá.....ja és persze holnap ettől függetlenül be kell mennem a rendelésre.....na mindegy..

Tegnap dokinál minden rendben volt - babó egy tökéletes 34 hetes babó..... dokim viszont megen elmegy szabira..... szóval babónak még bőven van 3 hete megfordulni..mivel faros a husom:) remélem megfordul....nekem most biztonságot ad, hogy még nem akar kijönni..... drágám fel is keltett éjszaka és úgy csináltunk mintha a második babára hajtanánk......:)....persze utánna tűnt fel, hogy az összes ablak nyitva és éjjel fél egy van..... :oops: :D
Most félek a szomszédoktól... :shock: nem azt fogják mondani mekkora már a hasad..hanem majd kicsúszik a szájukon, hogy na de ekkora hassal!!!:)

ja madar képzeld tennap dokinál csak mellékesen megemlítettem, hogy nem baj ha dokim balcsin lesz mert párom letette a vitorlás vizsgát oda hajózunk érte ahova csak akarja max szülünk a hajon de csak vele.... - na innentől én meg babó mellékesek lettünk kiderült a fazon nagy vitorlázós... a rendelés átcsapott a grószok meg a nemtommik elemzésébe..... merthogy páromék burultak a hétvégén és ez valami iszonyú egy izgalmas dolog volt nekik..:)))) már látom előre hogyan fogunk szülni.....:))))))))ezek ketten majd megbeszélik a vitorlás cuccokat azt néha odaszólnak, hogy "na most nyommmmjon....nagyon ügyes.... - szóval hol tartottunk.... ja és akkor leengedtem ezt a vitorlát és bedöntöttem amazt "..........

na eldugultam... menek iszok tejci

KépKép
dorkamartini

Mabe, majd lemegy a kiló! Én sem izgatom magam pedig tartok+ 19-nél.

Scooper, először azt hittem a 40-et töltötted és annak örülsz így :lol: aztán leesett a tantusz. :wink:

Madar, jó sűrű progid lesz, azért vigyázz magadra.

Vicger, jó szomjas voltál!

T-pk, nem gondolkodtatok azon hogy a kiságyakat egymás mellé rakjátok? Nekem van ikertesóm és anyuék egymás mellett altattak nagyon sokáig. Állítólag ha nem hallottuk a másik szuszogását rögtön sírtunk.

Andi, tejet ihatsz csak mértékkel, pl: egy pohár tízóraira.

Én szenvedek, be kell látnom. Mindenhol nyom, szúr ,hasogat. Legújabb hogy a lábát beteszi a bordámhoz, amitől ha wc-re kell mennem néha elég érdekesen érem el az alsó dolgokat :oops:. Vagy úgy elhúzza a hasamat egyik irányba, hogy azt hiszem szétfeszülök.... Most a csipőm fáj meg a szeméremcsontom.

Kép
kata05

Dorka: Vitorláson 2 kapitánnyal...odaszólnak "ne hisztizzen angyalom, erősen markolja meg az árbocot, igyon egy korty rumot és megy a dolog" :lol: :lol: :lol:

Az éjszakai torna erősíti a méhet és könnyebb szülést eredményez :wink: szomszédok, meg csak irigykedjenek!

Max. megmondod nekik, hogy a következő gyermek vázlatkészítésén ügyködtök, jól meg kell tervezni a koreográfiát :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Jó reggelt!

Csunyeszka!

Szerintem, hogy lejjebb van a pocid, nem jelenti, hogy már szülsz is! Ne izgulj!

Manósziget!

Nekem a szőke a nyerő!

Vicger!

1 lityi tej? én is simán lenyomom....(nám, ha lehetne :cry: )

Ma éjjel alig aludtam, olyan lelkifurim volt. Este fogorvosnál voltam, mert elény érzékenyek a fogaim és a doki kicserélt egy amalgámtömést fehérre. Kérdeztem tőle már korábban, hogy lehet-e terhesség alatt, de azt mondta, lehet. Akkor is, ha higanyérzékeny vagyok(sajna).
Remélem nem lesz baja a babónak, de a többit már nem cseréltetem le, pedig jobb lenne túlesni rajta, mielőtt Lotti megszületik.

Ráadásul az első szurit vénába adta, ezért benyomott még egyet, na rendesen el is zsibbadtam, de úgy, hogy éjjel egykor mikor felébredtem, még zsibbadt az állam....
Na, megint mennem kell, hív a kötelesség.....

Kép
arvaerika

Jó reggelt,bár amilyen korán írtatok inkább jó napot!!!
Mostanra sikerült visszavarázsolnom a netet.
Felhívtam a kórházat és a gyöngyösi úti bejáratnál talizzunk!!!!!!!!!!!!
Remélem mindenki feljön ma még a fórumra,és olvassa!!!
Most megyek varrni,aztán készülődök!!!!

sutimano76

Jelentem kimostam az összes babaruhát... :D Már száradnak,a következő próbatétel a vasalás lesz,amiért már annyira nem rajongok.

Erika:irigyellek,mert ahogy nézem te már nagyon hamar babázni fogsz. :)
Vendég

Sziasztok!

Boldog vagyok.... megjött a várva várt táppénzem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: végre nem pisálnak körbe a kutyák.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Dóra baba is aktivizálta ma már magát.... tegnapi napjára tuti kihatott a sok fürcsi... igazatok volt.... :oops: :oops: :oops: de a lényeg, hogy már mozog.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Madar.
.. azért a sok rohangálásban pihenjél is!!!!

Csunyeszka... babák bent maradnak! Drukkolok!!!!!! :) :) :)

Én alapból nem szeretem a tejet.... :? :? :? :? ezért a rizstej sem csalogat.... :? :? :? a kakaót azt szeretem.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Lina... ügyes vagy... csak így tovább.... :)

V.andi... pakolászás... mosás... totál úgy állok, mint te... amíg szekrényem sincs addig nem csinálok semmit... nincs is kedvem... még kórházi cuccom sincs.... :? :? :shock: :shock: :shock:

Tegnap gondolkodtam, hogy akkor még hálóinget is vennem kell... mert az sincs... alapból utálom... mert amikor volt... mindig a nyakamban volt... de azt a pár napot valahogy kibírom.... :? :? :? :oops: :oops: :oops:

Erika... hős vagy ... fogdokinál jártál.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka
... akkor a te szülésed sem lesz szokványos.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kilók... én most tartok 23-nál... de nem különösebben izgat.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nooo lépek ebédért.... :) :) :) bevallom én a szomszédfaluból hordom egy étteremből.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 600 Ft egy adag... (leves és második...) és annyit adnak, hogy ketten jól lakunk... (néha még hárman is.... :oops: :oops: )
vikiviktor

Jaaaaa majd elfelejtettem... Manó... nekem a szőke jobban bejön... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Jövő héten kimozizom magam az ultrahangon.

Keszthelyen is kell mennem (ugye nem mondtam, hogy zegi dokim lett) és mehetek Zegre is, ahol az uhus dokikat ismerve eléggé megbízható és pontos eredményeket tárnak elénk :wink:

Ha már eltörölték a 28 hetit, ami nekem a kórház miatt azért megvolt, így kihasználom a két lehetőséget!!! (talán pöcsösöm végre mutat valamit a kukacán kívül is)

Mehetek cukorterhelésre, mert a rohadt szteroid lehet bezavart és volt cukor a vizeletemben :evil: Erről nem is tudtam, majd rákérdeztem a dokimtól, hogy összefügghet ééé, és sajna lehet. Holnap amúgy is el kell totyognom a védőnőhöz, vérvételre...

De ha nekem diétáznom kell én akkor a bánatomban szülök meg :cry:
Életemben nem próbáltam, anyukámat láttam, hogy kínlódik, fanatikus evő vagyok, mert rohadt gyors az anyagcserém és átfut rajtam.
Már elrémítettek a cukordiétás kismama ismerőseim(pedig tapintatosan előttük nem ettem meg a finom sportszeletem. :wink: )

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Nem volt netem, úgyhogy fél napja csak olvasok :lol: :lol: Örülök, hogy mindannyian egyben és jól vagyunk!! Csunyeszka, kitartás! Ja, és hasonló jókat a felújítóknak is.
Nálunk is minden rendben, a csípőm jobb oldala fájdogál néha kicsit. A cukrommal minden okés, ugyan maradt a hétfőkénti ellenőrzés, de ennyi baj legyen. Fruzsi rengeteget mozog, feszít, tol, újabban inkább Pupikának szólítom :oops: :oops:
Ja, a hajfestés :lol: :lol: Az utóbbi években vörösre szoktam festeni. Vettem egy nagyon szép színt apával, neki is tetszett, és totál fekete lettem :lol: :lol: A "leve", amit még mindig ereszt, az vörös :lol: Apának nagyon tetszik, és én is megszoktam már, de azért ez szívás :lol: :lol: Pedig egyeztettük a dobozon lévő kódot a benne lévő tubussal... :lol:

Kép
lili34

Szép napot mindenkinek :!:

Csunyeszka, milyen terheléses lesz? Lötyit kell inni megint? Vagy zsömle tejes?

:cry: :cry: :cry:

Dorka, szomszédokat letojni, had irigykedjenek :lol: :lol: :lol:

No megyek, előbányászom a porszívót... :evil: :evil: :evil:

Ja, fejem megint jelez, már kb. két napja fáj :x :x :x nem szeressem :!: :!: :!: :evil:

Viki, gratula a táppénzhez :wink:

Már én is nagyon várom, de nekem még nem esedékes :cry: :cry: pedig már nagyon nagyon jól jönne.
Vendég

Lili, hajszín :roll: De a lényeg, hogy mindkettőtöknek tetszik :lol:

Így már én is jártam régebben, mikor még magamnak festettem, hogy barna helyett fekete lettem, tényleg dühítő tud lenni.

Na, Manó, döntöttél már hajszín ügyben?
Vendég

Viki: mennyi idő után kaptad meg a táppénzt?
Csak mert én is arra várok.
Vendég

Csunyeszka: ne a 2 hét legyen a kitűzött cél. Nekem minimum 2-3 hét és te csak utánam szülhetsz!

V.Andi: nem fűrészporos, sima festett a fal, de nagyon jól tapadnak a matricák és még le is lehet szedni és átrakni máshová.
István kórház: Én Veszprémi vagyok és szerintem ennél semmi nem lehet rosszabb. A dokim, akihez ragaszkodom - ő dolgozik az Istvánban, így eldölt. hogy hol fogok szülni. A látogatási szabályok, illetve ezek nem éte a legrosszabb szerintem. Bár, ha így növekszik a H1N1 vírusos megbetegedések száma, még az is lehet, hogy addigra látogatási tilalom lesz. Már látom, ahogy a férjem mászik be az ablakon :wink:

Vas: és humet-R eszem (iszom), nincs szorulás tőle és még az íze is jó. Annyira, hogy a férjem issza előlem... :?

Kata: először úgy raktuk az ágyakat, de a szoba elég hosszúkás és így szinte semmi hely nem maradt volna a szobában. Egyébként úgy tervezem, hogy napközben nem lesznek a kiságyban (az emeleten), hanem lent lesznek a járókában és akkor bandázhatnak együtt.

Elromlott a mosógépünk tegnap - mehet venni egy újat
:twisted:

Na, most meg megkívántam a tejet...

t-pk

Lina... juni2-től vagyok táppénzen... és ez az első amit kaptam.... kb 1 hónap az átfutás... mert a táppénzes papíromat juni végén adtam le.... asszem.... :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

[quote="t-pk"][ írta:t-pkb]Csunyeszka: ne a 2 hét legyen a kitűzött cél. Nekem minimum 2-3 hét és te csak utánam szülhetsz!

V.Andi: nem fűrészporos, sima festett a fal, de nagyon jól tapadnak a matricák és még le is lehet szedni és átrakni máshová.
István kórház: Én Veszprémi vagyok és szerintem ennél semmi nem lehet rosszabb. A dokim, akihez ragaszkodom - ő dolgozik az Istvánban, így eldölt. hogy hol fogok szülni. A látogatási szabályok, illetve ezek nem éte a legrosszabb szerintem. Bár, ha így növekszik a H1N1 vírusos megbetegedések száma, még az is lehet, hogy addigra látogatási tilalom lesz. Már látom, ahogy a férjem mászik be az ablakon :wink:

Vas: és humet-R eszem (iszom), nincs szorulás tőle és még az íze is jó. Annyira, hogy a férjem issza előlem... :?

Kata: először úgy raktuk az ágyakat, de a szoba elég hosszúkás és így szinte semmi hely nem maradt volna a szobában. Egyébként úgy tervezem, hogy napközben nem lesznek a kiságyban (az emeleten), hanem lent lesznek a járókában és akkor bandázhatnak együtt.

Elromlott a mosógépünk tegnap - mehet venni egy újat
:twisted:

Na, most meg megkívántam a tejet...

Sziasztok!

Csak gyors bekukk :)

T-pk: én nem bánnám a látogatási tilalmat :wink:

Mosógép :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Halihó,

csak belestem mizú. Rohanok, mert ma piktort játszom. :lol: Nem is gondoltam, hogy ez a falfestészet ilyen macerás. :? Már nemtom melyik részem fáj jobban, a karom a derekam vagy a hasam. De mindent a cél érdekében. :wink:
Annyira szeretném, ha Míra holnap hazajön kész legyen neki a meglepi. Annyira imádom azt a kiscsajt. Szóval akinek lánya lesz az sztem most még fel se tudja fogni milyen csodás érzés. Anno még én se tudtam. Én mindig is fiús anyukaklént képzeltem el magam... erre tessék most meg attól félek, hogy milyen lesz Ákossal. Míra annyira kiscsaj és úúgy-de-úgy tud örülni minden apróságnak... És olyankor az én kicsi szivem is tele van boldogsággal.... jaj, na elég belőlem, mert már potyognak a könnyeim...

Kép Kép
manósziget

[quote="vikiviktor"]L írta:vikiviktorina... juni2-től vagyok táppénzen... és ez az első amit kaptam.... kb 1 hónap az átfutás... mert a táppénzes papíromat juni végén adtam le.... asszem.... :oops: :oops: :oops:

A munkahelyemen 20-23 között van bérzárás, addigra kell bent lennie a papírjaimnak ... ha később érkezik, akkor csak köv. hónaőban tudják elszámolni ... így viszont hónap utolsó munkanapján a számlán van a pénzem, mintha munkabér lenne.

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok,

Én is csak egy villámlátogatást teszek, mert megyek ablakpárkányokat pácolni :D

Táppénzzel kapcs.azt szeretném kérdezni,hogy ha OEP egyszer már utalt, akkor innentől folyamatosan várható az utalás?
Eddig a május 13-tól júni 15-ig tartó időszakot utalták.
Szóval lógnak lassan megint másfél hónappal.

Szerintetek?

KépKép
csikipetra

Halihó!

a táppénzes témához nem tudok hozzászólni. én március óta vagyok itthon, minden hónapban beviszem a tp-papírt az irodába, és ugyanúgy, mint a fizum volt régen 10-én ott van a szla-mon a pénz. eddig, soha semmi fennakadás nem volt.

Manó: szerintem is először próbálkozz egy úgy fazonnal és melírral, és ha még mindig sötétíteni akarsz, akkor is rakathatsz több csíkot, de ha mégsem tetszik, könnyebb visszaváltani szőkére. Képet kérünk majd a nagy műről ( a falról, és az új frizuráról is)

Csunyeszka. pihenj amennyit tudsz, de ezt magadtól is tudod. nem lesz semmi baj!

Lina, Kriszti: ti is maltofer folt szedtek? mikor veszitek be? a dokim azt írja a receptre hogy étkezés előtt 15-30 perccel, a védőnő szerint étkezés közben, csak ne tejtermékkel, mert az meggátolja a felszívódást, a háziorvos szerint meg mindegy mikor veszem be. már nem értem az egészet!

KépKép
Kép
s.vera

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?