Új privát üzeneted érkezett!

Twist
ez valóban nagy hülyeség! az afp eredményéből nem lehet következtetni a baba nemére! úgy van ahogy Monic is írta! :wink:
nálunk egyébként sem ebben az egységben adták meg az eredményt,hanem egy 0-100-ig terjedő intervallumban. A mi értékünk pont középen volt,szóval elvileg az csak jót jelenthet!

Nati
akkor most nektek is megy a drukk ezerrel! :wink:

Bikfy
hogy sikerült a tegnapi akció?

Dita
nem sikerült álmodnom,de ma este megint próbálkozom!

Mi jól vagyunk,Manócskával is minden ok! A hányinger nálam sztem már kitart a végéig,ugyanis,még mindig minden nap rámtör... :?
Nagy munkában vagyunk.Tegnap óta itt a festő,a gyerekszobát+folyosót csináltatjuk.Még csak a glettelésnél tart. Viszont mi még annál is hátrább,ugyanis még mindig nem sikerült eldönteni,hogy a gyerekszobát tapétáztassuk,vagy fessük,és hogy milyen legyen... :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


NATI
Nekem a RL volt a dokim de a BB uhuzott mindig és a 4. inszemet is ő csinálta mert az én dokim szabin volt.
Nagyon jó fej orvos, tök bírom! A RL-t is sikerült néha megnevettetnem pl. amikor úgy volt hogy hétvégén lesz az inszem és mi hozzuk be kocsival a Mariannt hogy időben el kezdhesse turmixolni apa anyagát. Akkor viccelődtünk hogy a dokinak kéne jönni palotára mert mi hárman vagyunk akinek utaznia kell neki meg egyedül. :) Kérdezte hogy van-e itthon centrifuga mert akkor oké!

TWIST
Ez egy hülyeség!
Eleve nem lehet összehasonlítani az értékeket pl. két kismami között, mert bele van kalkulálva a súly és az életkor is. Már csak emiatt sem lehet ebből meghatározni hisz nem minden kismama ugyanolyan súlyú és korú!

MONIC
Hogy ha időben jött volna Danci akkor szerinted azonnal rádkötötték volna az oxitocint?
Hát akkor én ahogy beérünk kérem is az oxi-shékemet.
Vagy meg is mondom a szomszédnak hogy tartson belőle itthon, és még indulás előtt kösse rám, hogy minél kevesebbet kelljen szenvedni! :)

DY
De jó neked hogy már gyerekszobát festitek.
Remélem szeptemberben már én is kipakolhatom onnan a párom fiát és elkezdhetem kialakítani Bogyónak.

dita75
 
 


Tnati,
hát talán meg nem fagytak, de valami lett, mert mondta a biológus, hogy alig van, ami mozog, és ilyen szar eredménye még nem lett apának. Nekem nem repedt meg a tüszőm, másnap nem tudtunk ismételni, mert a lányomat kellett a Heim Pálba vinni kontrollra, én dacból nem szedtem az utrót, szóval az esélytelenek nyugalmával vártam a hó végét.
A lányok itt tudják, de elmesélem, hogy dec. 1-én megfürödtem este, de még nem öltöztem fel. A lányom közölte, hogy "anya, ott van a kistestvérem a pocakodban, én látom". Na másnap pont névnapom volt, na meg Lili is keltett hajnal ötkor némi hányással, szóval gondoltam akkor megnézem. Hát tényleg ott volt a kistesó. Még jó, hogy megnéztem, mert röntgenre kellett vinni Lilit, és így legalább nem mentem be.

Twist,
szerintem ez az AFP eredmény hülyeség, mármint, hogy fiú vagy lány. Sokkal inkább befolyásolja anyuka súlya, kora, a terhesség kora, minden más, azon kívül, hogy a magzatnak mi van a lába közt.

Teszek képeket:

38. hetes pocak
Kép

Hazahozós ruci:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Sziasztok!

Dy!

Milyen volt a tegnapi akció? Semmilyen. Apa végighányta az éjszakát. Én meg reggelig bőgtem, hiába vigasztalt. Utána leszarom tablettát bevettem, és elmentem Siófokra fürödni.
Lesz, amit a Jóisten nekem szánt. Csütörtökön késő este voltunk együtt utoljára, szombat délben repedtem. Talán még így is van esély. Na meg ma megpróbálunk repetázni. De már az sem érdekel, ha nem megy.
Viszont a Balcsi szuper volt, kicsit össze tudtam szedni magam.


Linácska!

Gyönyörűségesen szép a pocakod. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Velencei-tónál voltunk péntek óta, és onnan nem tudtam netezni.
Még nem tudtam a hétvégi termést végigolvasni, de Natinak mindenképpen írni akartam, és majd utána visszaolvasok!

Nati!
Ne aggódj! Nekem az első inszemnél 1 tüszőm volt és mégis ikrek lettek volna a babák! Úgy tudom, akkor a legjobbak a peték, ha egyedül vannak. Utána májusban 2 petém is lett és egyik sem jött össze. Szóval lehet, hogy az egy pete lesz a nyerő! :wink:
Ne legyél elkeseredve! Meglátod minden rendben lesz, csak a sikerre gondolj! Hidd el, hogy sikerülni fog, és megérint majd a csoda! Én legalábbis ebben hiszek! Beszéld be magadnak, hogy Ő a győztes pete!

rodina74
 
 


Bikfy,
másfél napot símán élnek a katonák. Az a babánk, ami nem maradt meg (na jó, ezt most ne olvasd), együtlét után 8! nappal fogant. Tuti, mert én már később a Heim Pálban voltam Lilivel, és nem a doktorbácsi volt az apukája. A doki szerint már élni nem szabadott volna nekik, nemhogy termékenyíteni.
Köszi a pocakdícséretet. Már hatalmas. Igazából most kezdem egyre terhesebbnek érezni magam.
Viszont azt hiszem anyai ösztöneim már működnek. A kiskutyát úgy szoktatjuk, hogy éjszakára, meg ha nem vagyunk itthon, akkor be van csukva. Na kb. egy 25 m2-es helyre, szóval bőven elfér, csak a nagy kutyával így külön vannak választva biztos, ami biztos, mert a héten már volt baleset. Na ez nem tetszik neki, és most már kitartóan fél órája sírt. Úgyhogy kimentem, ölbe vettem, elaltattam, mikor már teljesen elnehezült, meg álmában morgott, akkor bemásztam vele a házába, betettem a kis kosarába, pár percig még ott maradtam, aztán kisettenkedtem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy!

Nagyon sajnálom, hogy a párod ilyen rosszul volt. Sajnos nem mindig jó az időzítés. Májusban a párom az inszem utána 3-4. nap csúnyán összetörte magát. Sajnos van ilyen. De ahogy Linácska is írta, tök sokáig el vannak a spermák. Én úgy tudom, hogy 72 órát élnek el, de ha valaki másképp tudja, nyugodtan javítson ki, mert nem vagyok benne biztos. Szóval simán kismama lehetsz már!
Bikfy! Te leszel a zebrapárom. Ezt elhatároztuk! Úgyhogy bízz benne, és ma és holnap is szeressétek egymást apával! :oops: :wink:

rodina74
 
 


Linacska,
elképzeltelek a kosárban a kiskutyával :P :P megható lehetett!!!! Milyen kutyusaitok vannak??
Tényleg óriási a pocakod, de nagyon csini vagy!!!!! Köszönöm a bíztatást, jó hogy jössz ide és ontod belénk a pozitív energiát!!!! Veséd hogy van???

Rodina,
neked is köszi a bíztatást!!! Most a legújabb agyrémem, hogy tegnap este repedt a jobb oladli :shock: :shock: ma alig éreztem valamit és holnap reggel kellene repednie, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. De apával mindent megtettünk, max spontán babánk lesz :lol: :P :lol:
Neked még 5 nap... hogy érzed magad??? NAGYON NAGYON drukkolok és a hozzáállásodból, hangulatodból ítélve szerintem sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Bikfy,
sajnálom, tudom milyen érzés, mikor úgy érzed most kellene de nem megy... úgy tudom a spermiumok 72 órát élnek a petesejt pedig repedés után 48 óráig megtermékenyíthető, szóval van esély!!!!!!!!!!! De a leszarom tabletta nagyon jóóóóóóóóó, akkor szoktak jönni a babók!!!!!!!!!!!!!
Jobbulást Apának, remélem Te nem kaptad meg!!!!!

Dita,
hát igen, RL-nek is van humora, csak nehezebb előcsalogatni, mint BB-jét :P . Most is hozzá jársz? Kinél fogsz szülni? Szülésznőd lesz? Neked lombikkal siekrült?? Akkor volt 6 inszem???? ahhh!!!

DY,
most nézem, hogy Te már 24 hetes vagy és még mindig hányingerrel küzdesz!!! Te szegény!!!! Kitartás!!!
Sikerült eldönteni hogy festés legyen vagy tapéta???

Vicky,
remélem még mindig jobban vagy!!!!! Köszi neked is a bíztatást!!!! Furi, hogy Te is egyre rosszabbul reagáltál a stimura.. ennek mi lehet az oka??? A szervezet hozzászokik????

Monic,
szerencsések vagytok, hogy van a közelben uszi!!! Én is mennék mindennap, ha megtehetném, imádok úszni!!!! és tudom, hogy a gyerekeknek is nagyon jót tesz!!!!

Mi reggel korán kelünk, 1/28-ra kell mennünk, szerintem 8-9 körül lesz az inszem :P :lol: már várom, most már egyre jobban :P

babás álmokat mindenkinek!!!
Vendég
 


Linácska!

Te egy bombázó kismama vagy! De et már mondtam korábban is!
Nagyon jól nézel ki, és minden elismerésem, hogy ilyen jól tartod magad!

rodina74
 
 


Köszi Csajok!

Most megvigasztaltatok, nagyon jó érzés.


Nati!
Naggggggggggggggggggyon szorítok Nektek holnap. :wink:


Rodina!
Nem győzöm kivárni az 5 napodat még. Mikor tesztelsz?

Linus!
Elképzellek ezzel a hatalmas pocakkal a kutyaházban. Bocsi, de dőlök a röhögéstől. Istenien cukik lehettetek. Puszi neked és a kutyusnak is. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


NAti!

Az a lényeg, hogy apával dolgozzatok a kis babszin!
Egyébként a hődet nem méred? ÉS nem vettél ovulációs tesztet sem? Akkor tudnák, hogy mikor volt az ovulációd! És akkor nem kellene idegesítened magad! Higgyél benne, hogy sikerülni fog!
Ha kell minden nap dolgozatok rajta! :wink:
NAgyon szurkolok nektek! +++++++++++++++++++++++


Én most nagyon reménykedem, mert folyamatosan érzem, hogy görcsölgetek. Szóval történik odabent valami, csak még nem tudom, hogy mi. Én mérem minden reggel a hőmet és szépen beállt 37.2-re, és remélem, hogy így is marad! Bízom benne, hogy sikerül, de most már sajnos tudom, hogy még ez csak az első kis lépés. Rettegve fogom várni a 8 és a 12 hetet, mert ezek mérföldkövek lesznek!

rodina74
 
 


Bikfy!

Nagyon szurkolok nektek is! +++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Csütörtök reggel fogok tesztelni, addig nem. Az lesz a 14. nap.
Úgyhogy igazából már csak 4 nap.

rodina74
 
 


Nati!
Nekem hétfőn nap közben adtak egy tüszőrepesztőt, aztán kedd este kellett magamnak is beadni egyet. Így lett szerdán reggel pozitív ovu tesztem. És csak csütörtök csinálták meg. És majd csütörtökön kiderül, hogy sikerült-e.
Szóval, hogyha meg is repedt a tüsződ, a holnap reggeli inszemed simán sikerrel járhat! Úgyhogy nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

rodina74
 
 


Egész jól ellevelezgetek magammal! :lol:
Hát, mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Bikfy! Nati!
NAgyon drukkolok nektek!

rodina74
 
 


Rodina,
köszi. Más is mondta, hogy igazából csak hasam van (na de az van rendesen), és hátulról nem is látszik, hogy terhes vagyok.

Bikfy,
azért nem másztam be a kutyaházba, csak behajoltam, hogy a kosarába tudjam tenni Bumbit.

Tnati,
hajrá inszem. Amúgy egy 13 éves skót juhászunk van, ami tulajdonképpen apukáméké volt, csak mikor eladták a családi házat, megörököltük. Meg most vettünk egy golden retrievert, ő most 8 hetes. Csak folyamatosan cseszteti a nagyot, én meg féltem, hogy meddig is lesz türelmes vele a nagy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Natikám!
Rajtad a világ szeme. Küldöm minden erőmet. :wink:

Linus!
Bumbi? Cuki név. Ki adta? A miénk Baby lett, mert mikor hazahoztuk, szó szerint olyan volt, mint egy kisbaba. De mondjuk én Bikfynek hívom, aztán valahogy ráragadt, anyuék is sokszor hívják így, és a kis szaros is hallgat rá.
Édi lehet, ahogy bosszantja a nagyot. Mi van veletek? Mit saccolsz? Mikor szülsz? Naaaagyon nyugisnak tűnsz. Ilyen típus vagy, vagy csak szimplán bátor, mint egy kisoroszlán. :lol:

Rodina!
Hát ha 37.2, akkor 1000%, hogy sikerült. Én azt vallom, ha 37 fölé megy, az tuti. Nekem eddig max 37-et sikerült produkálni. Most meg még azt se.


Tegnapi esténk jól sikerült, pedig már nagyon izgultam. Azt hittem, elfelejtettünk kufircolni. :lol:
Na de ez bombasztikus volt és hiper-szuper. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok!

NATI
Drukk a mai randihoz! ++++++++++++++++++++++++
Végül nem a fehérvári kórházat választottam mert a szomszédom veszprémben szülésznő és benne nagyon megbízom és szeretem, nagyon aranyos az első inszemnél ő adta be nekem a szurikat míg sikerült megtanulnom magamnak.

BIKFY
Nálunk is mindig ez volt. Megvolt az uhu, felírta a doki - tök komolyan - receptre hogy mikor legyen az eksön. Természetesen páromnak biztos hogy épp hajnali vagy éjszakai vagy legalábbis olyan fuvarja volt hogy még véletlenül se lehessünk együtt. Murphy!

LINACSKA
Ugyanezt csináltam amikor a párom fia 3 éve kutyát akart és meg is kapta.
Első napokban végigsírta az éjszakákat. Kimentem hozzá és felvettem, úgy simult hozzám mint egy csecsemő. Szabályszerűen átölelt és hüppögött. Olyan cuki volt. Behoztam az ágyunk mellé letettem de fel akart jönni az ágyra. Persze nem engedtem és egy idő után megunta a próbálkozást és elaludt. :)

Tényleg csak pocak van. A barátnőm nagyon vékony volt mindig, most is két gyerek után. Egyszer a buszmegállóba dolgozott egy munkás csapat és hátulról látták csak barátnőmet, jó kis dögös csaj volt még kismamának is. Megszólal az egyik munkás, béby de meg......nélek! Erre a barátnőm nemes egyszerűségével megfordult és visszaszólt, hogy köszi de már megtörtént!
Kb. akkor hasa volt mint most neked ami hátulról egyáltalán nem látszott. A pasi először elvörösödött aztán azt sem tudta hogy kérjen bocsánatot. :)

RODINA
Most már duplán várom a csütörtököt! :) Szurkok mennek!!!! ++++

dita75
 
 


Azt elfelejtettem írni hogy valszeg csak csüt-ön délután leszek legközelebb, mert tegnap párommal csúnyán összevesztünk és felmegyek anyukámékhoz hátha mire csüt-ön visszajövök már addigra elköltözik.
Azt mondta legalábbis tegnap hogy váljunk szét mert neki a fia fontosabb mint mi Bogyóval. Hadd pakoljon nyugodtan, inkább elmegyek itthonról.

dita75
 
 


Nati, drukk a mai inszemihez!+++++++++

Rodina, de szupi, hogy magas a hőd!!! Nagyon bizakodó vagyok veled kapcsolatban:)+++++++++++

Bikfy, én úgy tudom, hogy a kiskatonák 48 órát élnek odabenn, tehát lehetséges, hogy taliztak a petesejtekkel.) Sajnálom, hogy a párod rosszul volt, hát van ilyen sajnos.( Nálunk is sokszor maradt el a "buli", mert a párom pl. túlzabálta magát és a hátán fetrengett aztán éjjel hányt.

Linácska, olyan csini vagy! Bárcsak én is ilyen csinike lennék 38 hetesen!:)) Jók a rucik is!:)
Vendég
 


Nati!

Nagyon sokat gondolok rád ma! Megy a drukk!++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bikfy!
Májusban is 37.2 volt majdnem végig a hőm, de tesztelés előtt 2 nappal leesett a hőmérsékletem. Szóval a holnapi és a holnaputáni mérés lesz egy kicsit mérvadó. Reménykedem, de még csak bizakodó fázisban vagyok. És sajnos ma már tudom, hogy ez csak egy kis lépés lesz a siker felé.
Nagyon örülök, hogy a tegnap estétek ilyen jól sikerült! :oops: :lol:
Hajrá zebrapárom! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi Dita a szurkolást!
NAgyon sajnálom, hogy összevesztettek. Biztosan nem gondolja komolyan, amit mondott. Sokszor az ember olyanokat is mond egy vita hevében, amelyeket nem is gondol komolyan.
Nem könnyű, ha a párodnak van egy gyermeke az előző házasságból. Én is voltam így, 2 évig éltünk együtt, aztán a gyerek szétzilálta a kapcsolatunkat. Bár én nem bánom így utólag, mert nem voltunk összevalóak. De akkor nagyon rossz volt. Majd mind a ketten megnyugodtok, és hidd el, hogy minden rendbe fog jönni. De Bogyó érdekében ne idegesítsd magad.
Minden meg fog oldódni. Hidd el!

Twist!
Köszi, hogy bizakodsz. Én is így vagyok vele. Remélem minden rendben lesz.

rodina74
 
 


Sziasztok!

Nati!
Szia! Mi még nem találkoztunk. Megy a drukk nektek!

Rodina!
Megy a drukk!Remélem most sikerült!

Dita!
Nem értem a párod.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, üdv újra itt!.-))) Nyaralás frankó volt?

Dituli, most látom csak, hogy összevesztetek a pároddal. Szerintem sem gondolta komolyan, csak ideges volt. Szoktak effélét mondani a pasik, ha fáradtak, vagy "sarokba szorítják őket" és hirtelen csak vagdalkoznak a levegőbe az üres szavakkal...

Rodina, vagy teszted, felszerelkeztél? 10-es, 25-ös? Nekem a 10-es nem jött be, a 25-ös a király!
Vendég
 


Twist!
nagyon jó volt a nyaralás, kipihentük magunkat végre. Ti mentek valahová?

Linácska!
Szép poci!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi: Balcsin voltatok, vagy külföldön?
Á, mi sehova sem megyünk, vagyis a férjem vinne, csak én nem akarok menni: rendes voltam, mert a férjemet elengedtem a baráti társasággal, de én a pocak miatt nem megyek. Főleg, hogy sokat kell pihennem a méhlepény miatt. Legközelebb viszont Manócskával együtt mi is megyünk, az tuti!:)
Ó, ha megszületik a picúr, akkor egyrészt sportolni fogok, ugrálni, nehezeket emelni, terhelni magam (végre) és mindenhova elutazok, soha többé nem kell feküdnöm és vigyázni magamra. Kitombolom majd magam:-)
Vendég
 


Twist!
Balcsin voltunk. Anyagilag ezt engedhetjük meg magunknak. Ki tudnánk fizetni egy külföldi nyaralást is, de akkor meg lombikozni nem tudnánk, nekünk meg ez a fontosabb.
Neked meg a pihenés. De hidd el boldogan cserélnék veled.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Örülök, hogy jó volt a nyaralás. Mi is itthon üdültünk, és nagyon jól éreztük magunkat! Én is inkább a lombik mellett döntöttem volna!

Twist!

NAgyon rendes kis felesség vagy! Elengedni apát egyedül! Kevés ilyen nő van. Tudod, én is azt az elvet vallom, hogy engedd hosszú pórázra, akkor magától is visszajön. :lol:
Nekem a 10-esek jöttek be, jobban mondva egy meghatározott teszt. A neve Midstream, és nagyon jónak tartom, bár nem olcsó. Én csak ilyet veszek, de nem is fogom megvenni szerda előtt.

rodina74
 
 


Bumi: nagyon rendik vagytok, hogy gondoltatok a lombikra. Hát igen, jó drága "mulatság":) De nagyon megéri!!!!
Aztán jön a drága terhesgondozás (ha nem SZTK-ba mész) és a drága szülés (ha választott dokkerod lesz) és aztán megvenni mindent a babónak, gyerekszoba, stb. De ezek persze mind örömteli dolgok!:) Szerintem ilyenkor nehogy kevesebb "fizetést" kéne adnia az Államnak az anyáknak (TGYÁS, GYED, GYES), hanem éppenhogy többet, hogy király módon élhessünk és vásárolgathassunk a babánknak, amit csak szeretnénk. Pont ilyenkor kell kislábon élni és takarékoskodni, amikor az ember lánya olyan boldog, hogy legszívesebben állandóan csak vásárolgatna a kis jövevénynek!

Rodina, én innen a Babanetről rendeltem 10-es teszteket, aszem One Step márkájút és mindig pozitívnak láttam, amikor nem is volt az. Ja, de úgy ám, hogy megjelent a csík, aztán eltűnt. Misztikus volt. lehet, hogy ez rosszabb márka, az volt a baj.
Köszi a feleség-dícséretet, én is nagyon szabad szellem vagyok, a párom is és így nagyon jól megértjük egymást.) Azt bírom, hogy mindig nagyon hálás, amikor elengedem ide-oda, a barátai meg irigylik, hogy ilyen megértő vagyok, nekem meg majd' szétdurran a mellkasom a dícsérettől:)))) Persze, iszonyúan szokott hiányozni, de az szokott bíztatni, hogy neki is hiányozni szoktam:) A baba születése után jó darabig úgysem mehet sehova. Aztán majd én is és picúr is megyünk velük, már megdumáltuk:)
Vendég
 


Nati!

Nagyon várunk a hírekkel!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Bocsi,de most nem tudok vissza olvasni,mert nagyon rosszul vagyok. az este a grill parti olyan jól sikeredett,hogy szó szerint halálra zabáltam magam,és olyan gyomorrontást kaptam,hogy tegnap este óta nem ettem még egy falatot sem.ráadásul az éjjel brutális méh összehúzódásaim voltak emiatt,már be is csomagoltam a fél bőröndöt,mire jobban lettem,így végül nem mentünk kórházba. Ma is egész nap feküdtem,de szó szerint semmi erőm. Igyekszem összeszedni magam,és holnap jövök!

pussz mindenkinek!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist!

Olvastam a blogodat!
Ha a zenére élénken reagál, akkor csak kis lány lehet! Ott táncikál, illegeti magát a pocidban! Csak ez lehet!
Leírhatatlan érzés lehet! Irigyellek ám! :lol:

Dita!
Remélem otthon minden rendbe jött. Nagyon drukkolok ezért!

Nati!
Várjuk ám nagyon a híreket. Jelentkezz minél hamarabb!

rodina74
 
 


BUMI
Örülök hogy jól telt a nyaralás. Jó időtök volt, a víz is király.
Én csak térdig mentem bele és nagyon irigy-mirigy voltam azokra akik pancsolhattak. De bizony tényleg igazad van, te és még sokan szívesen cserélnének velem, és örömmel kihagynák a pancsit egy baba kedvéért. Persze én is kihagytam de az túlzás hogy örömmel, mert azért ha az ember premier pláne látja a családját a habokban önfeledten lubickolni az már kínzás.
Tavaly pl. hogy le sem mentünk egyáltalán annyira nem érdekelt.

DY
Anyagatya! Hát miért nem vigyázol magadra, biztos a fűszerek. Kismamiknak nem ajánlott a fűszeres kaja, pláne ha még tele is rakja vele a pocakot. Hát nem irigyellek, nekem a terhesség elején volt ilyen hogy a falat kapartam egy borsófőzelék után, komolyan azt hittem hogy elvetélek. Szóval el tudom képzelni hogy milyen szarul érezhetted magad. Jobbulást és legközelebb figyelj oda az ilyesmire.

Megjöttem Veszprémből, nem ájuldoztam szerencsére.
Elintéztem a tp-t, nézelődtem kicsit, bevásároltam. Vettem magamnak egy ugyanolyan papucsot mint tavaly, mert imádom és épp ma néztem hogy szétjártam a talpát, meg Bogyónak túrtam egy farmert. :)
Már kész is a pöri nokival és kovi ubival.
Az a frankó az egészben hogy nem is tudom mi a francnak főztem! ???? A szokás hatalma. (főleg hogy én nem is eszem disznóhúst, (nekem maradt krumplistészta a hétvégéről, mert akkor meg a fiúknak karaj volt rántva) .......na jó azért egy kis szaftot rá szoktam tenni a nokellóra hogy legalább ennyi kijusson ha már izzadtam és szenvedtem főzés közben, és könnyeztem a hagymától.

dita75
 
 


Dy!

Vigyázz magadra! Egy kicsit megijesztettél, de gondolom ti is jól megrémültetek! Remélem már jobban vagy, és kíméld magad! Aztán ha tudsz, majd adj magadról híreket!

rodina74
 
 


Dy, Atya Ég, jól megijesztettél! Nem lehet, hogy csak bélgörcseid voltak, azt érezted összehúzódásnak? Nagyon örülök, hogy jobban vagy és ezek után kerüld az erős fűszereket és a sok-sok ételt egyszerre!

Ditus, nekem jöhet a pöri-nokival és kovi ubival, annyira, de annyira imádom!!!! Biztos finoman készíted! Milyen farmert kapott Bogyóka? Dögös-zsebes fazont? Az ájulás ellen a homeo bogyót belőtted már?

Rodina, igen, táncikál a picúr.))) Már azon veszem észre magam, hogy állandóan ott a kezem, érezni szeretném a kicsit, mert hihetetlen jó érzés, amit produkál. Tök nehéz a melóra koncentrálni, vagy bármi másra. Tisztára el vagyok varázsolva:)
Megnéztem én is a blogodat, drukkolok, hogy holnap is utána is maradjon magasan a hőd! Annyira, de annyira szeretném már neked a babát!!!!!!!!!++++

Nati, mi volt ma? Jelentkezz! Drukkoltunk!
Vendég
 


Natikám!

Hol vagy? Mi van veled? Nagyon várjuk a híreket!

rodina74
 
 


sziasztok LÁnyok,
vagyok ám, csak hosszúúú volt a nap és egy kis délutáni alvás is becsúszott :P

DY,
nagyon vigyázz magadra, megijedtem, amikor olvastam, hogy mi történt!!!!!! Remélem már jobban vagy!!!!

Rodina,
hű, Te aztán kaptál tüszőrepit... itt fehérváron (vagy legalább is én) csak egy dupla adag choragont szoktam kapni és rá 36 órára szokott elvileg repedni. Nem lh-zok, még sose vettem. Úgy érzem, akkor még inkább bezsongnék :shock: . Érezni szoktam, hogy ha reped, sima stimu nélküli hónapban is. Viszont most nagyon fájt szombat este az oldalam, azt hittem megrepedt, pedig még ma is megvolt mindkettő :P , azt hiszem délután repedtek. Igy még nem voltunk, hogy repi előtt volt inszem :shock: . S apa eredményei sem lettek túl jók (30millió), úgyhogy ebben a hónapban mindketten "defektesek" voltunk :shock: de hátha ettől lesz jóóó.
Hű, még két nap ha a mait nem számítjuk!!! Gyönyörű a hőd, nagyon drukkolok, hogy a követktező napokban se menjen lejjebb!!!!!

Bikfy,
de örülök, hogy jóóóóóóóóóóó volt este Apával!!!!!! Látod, megy ez, csak a "leszarom" tabit kell bevenni :lol: :lol: :lol: Nagyon drukkolok nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!! Este Apa is közölte, hogy ő ugyan már képtelen bármire is... igy tegnap kihagytuk, de ma reggel úgyis bement, aminek kellett :lol:

Lányok, ti tudtátok, hogy inszem előtt 3-5 nap önmegtartóztatás javasolt????? Én nem tudtam, de Apának meg se mondom, mert nagyon örülne neki :oops: hogy nem kell időre produkálnia. azért majd odafigyelek, hogy legközelebb legalább 2 napot hagyjunk ki, de végül is nem is lesz legközelebb :lol: :lol: :lol:

Dita,
háááát, nagyon sajnálom, ami közted és a párod között történt!!!!! Remélem azért megjön a jobbik esze és ma a pöri mellett már megenyhülten fog falatozni. Azért jó lenne, ha lenne melletted valaki, aki nem is mindig, de a nehéz pillanatokban segít. Bár nem ismerem az előzményeket...
Jól teszed, hogy az ismerős szülésznőnél szülsz, végül is ők vannak veled végig!!!

Twist,
mi a gond a méhlepénnyel?? Pihizned kell??? Kitartás, megéri!!! Én a 33. héttől feküdtem, csak pisilni kelhettem fel, meg enni, és ja, csak a bal oldalamon lehetett...

Bumi,
szia!!!! Ti lobmikozni fogtok?? Az inszemek nem sikerültek, vagy kizárt?

Tényleg, lányok, megkérdezhetem, hogy nektek miért kellett inszem és lombik? Mi volt a gond??

Linácska,
hogy érzed ma magad?? Orvosnál minden rendben volt???

Nálunk megvolt az inszem délelőtt. Reggel Apa leadta a kiskatonákat, megnézték a tüszőimet, aztán a kis mákszemek megkezdték maratoni futásukat az alagútban :P Bencus már napok óta sokszor kel éjszaka így én jót pihiztem inszem után, de aztán annyira ki voltam, hogy Bence délutáni alvásakor is aludtam egy jó nagyot :P Most kaptam utrót is, szerdán kell kezdenem. Ma este pedig még bele kell húzzunk Apával :P :shock: megyek is :wink:

Rodina,
te most otthogy vagy, igaz? Nem dolgozol?

szép álmokat nektek!!!
Vendég
 


Nati!

Örülök, hogy jöttél és jó híreket hoztál!
Jól tetted, hogy pihentél és nagyot aludtál délután.
Meglátod a kiskatonák fogják tudni a dolgukat.
Igen, nekünk mondta a doki, hogy inszem előtt 4 -5 nappal legyünk együtt, utána az inszemig ne, majd az inszem után 3-4 napig nyomjuk, ami belefér! Mi nagyon szófogadóak vagyunk ! :oops: :lol:

Az inszem előtt én is csak 1 adag ovitrelle-t szoktam kapni, 36 órával az inszem előtt. Most ez azért volt másképp, mert májusban vagy nem repedt meg a tüsző vagy túl későn repedt, és azért nem sikerülhetett. Ez volt a doki szerint. Szerintem meg egyszerűen elrontotta. Nekem nagyon zárt a méhszájam, és már nem volt kedve, vagy idege harcolni, hogy nyíljon ki, csak felspriccelte, és utána az egész kifolyt. Én már akkor tudtam, hogy nem lesz jó. És sajnos bejött.

Szerintem te is kezd el mérni a hődet, később jó tájékozódást adhat.

Igen, én most otthon vagyok. Amikor elmentek márciusban a babák és betegácsiban voltam, akkor mondta a dokim, hogy amikor legközelebb lesz az inszem, menjek be és kiír. Aztán, ha pozitív, akkor végig kiír. Mert én feltehetően februárban a mh-en kaptam el az influenzát és a betegségem miatt mentek el a babák. Úgyhogy azóta mindig kiír ezekre a hetekre. És remélem, hogy a jövő héttől a további hetekre is!
Úgyhogy itthon vagyok, pihizek, főzök, olvasok, tv-zek, házimunkákat csinálok, de csak módjával!

Szóval, nagyon szurkolok, hogy 14. nap múlva "+" -t tesztelj!

Jó éjt, álmodj a babádról!

rodina74
 
 


Nati, reméljük a legjobbakat, a kiskatonák tudják a dolgukat, ne aggódj!:) És 14 napnál korábban ne tesztelj, légy erős! (mondom én, aki mindig korán teszteltem):)))
A méhlepényem mélyen tapadt meg és rálóg a méhszájra, ez picit veszélyes helyzet, de mivel ezt csak a 13. héten látták, így még van remény, hogy ahogy nő a méh, úgy feljebb húzódik. SZerencsére hátsó fali, így nem kell kórházban feküdnöm és egyáltalán végig feküdni a terhességet. Ha melső fali lenne és mélyen tapadó és rálóg a méhszájra, vagy egyenesen ráfedne, akkor kórházi fekvés lenne egyből!
Aszem ezt a részét egyelőre megúsztam, így csak sok pihenés van, nem emelhetek nehezet és elvileg házaséletet sem lehetne élni.

Rodina, hú, akkor tényleg nagyon elrontották nekem a múltkori inszemit, ha zárt maradt a méhszájad és úgy nyomták rá a cuccost. És amúgy házi módszernél is lehet, hogy így zárva szokott lenni? Lehet, hogy ezért nem sikerült eddig házilag? Hú, ez nagyon érdekes....
Vendég
 


Twist,
remélem ahogy nő a méhszájad úgy fog elmozdulni is és nem lesz ennyire spártai a terhességed!!!! Elhiszem, hogy nem kellemes, de azt hiszem ebben a topicban mindenki bármit megtesz, csak a végén egészséges baba legyen :lol:

Rodina,
nálunk másfél év után derült ki, hogy teljesen zárt a méhszájam, ezért nem jön a baba. kb 8 éve volt egy méhszájsebem, azt fagyasztották, utána minden évben minden doki megdícsérte, hogy hú, milyen szépen megcsinálták, mígnem egy echovistes átjárhatóságin kiderült, hogy oda ugyan semmi sem megy be, nem csoda, hogy mensikor majd meghalok a görcsöktől.... A dokim azt mondta, ilyennel még nem találkozott, a vékony katétert se tudta felrakni, így nem is volt átjárhatósági. két hétre rá megcsinálta a lapart, kínkeservesen kitágította a méhszájat, de azt mondta, hogy nagyon nehezen ment, és max fél évig marad így, addig spontánozzunk, mire én mondtam, hogy én már nem bírom, inszemezni akarok. Lapar után 3 héttel volt inszem és már ZÁRT volt megint a méhszájam kb fél órára sikeredett a két perces beavatkozás, azt hittem ott kipurcanok, véreztem is eléggé, mert meg kellett vágni (vagy csípni??) a méhszájat, hogy fel tudja tenni a katétert. De Bencus mégis megfogant, tehát jó helyre ment minden :lol: :lol: :lol: úgyhogy megértelek, mert szerintem nálad is hasonló lehet a helyzet. A szülés azonban úgy tűnik megoldotta a dolgokat, mert most simán, pár perc alatt megvan az "aktus" :wink: , minden fájdalom vagy kellemetlen érzés nélkül :P .
Olvastam a blogban a cicifájást :lol: :lol: :lol: remélem egyre érezhetőbb lesz és a mai hőd is csak bíztatni tud!!!!!

Én még az elején mértem, de engem nagyon frusztrált, ha nem azt mértem, amit akartam volna, az egész napom romba dölt, stb... s most, Bence többször kel éjszaka, nincs meg a kellő alvás, tehát nem bizots, hogy releváns lenne az eredmény, pedig imádtam nézegetni a görbéimet, mert tényleg nagyon "beszédesek". Te hol vezeted??? Fertin?
Vendég
 


Twist,
most látom, hogy csütörtökön mész dokihoz!!!! Remélem csupa jó hírt kapsz!!!!!! Drukkolok!!!!

Nekem tegnap délután még fájt a pocim, ma már nem :lol: :lol: azt hiszem megrepedtek a tüszőcskék és most utaznak a kis mákszemecskék a farkincájukkal :lol: :lol:

Bikfy,
hogy vagy???? Minden rendben??? Vonalzót nem akarsz csinálni?? Te hőmérőzől???

Dita,
hogy vagytok? Apa este hazament? Te eljöttél???
Vendég
 


Sziasztok!

Dy!
Ne ijesztegess itt minket. Tessék vigyázni!


Ditus!
remélem rendeződik otthon a helyzet.

Nati!
Nálunk spermagond van, és a 3. sikertelen inszem után lombikra küldtek. Most készülünk a 3.-ra.
Megy a drukk!

Rodina!
Neked is mennek a drukkok!

Twist!
Tényleg szerencsés vagy a hátsó falival, és valszeg feljebb is húzódik majd az a méhlepény.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Natikám!
Jaj, nagyon örülök, hogy jól sikerült az inszemed. Én mérek hőt, de még ilyen nem volt. Segítenétek megszakérteni? Felteszem majd az előző havit is, meg a mostanit. Az előző hónap csodás volt, de most? A másik fórumon azt mondják, talán meg sem repedtek a tüszők.


Dy!
Te jó ég! Jobban vagy már azóta? Nagyon sokat gondolok rád. Gyógypuszit küldök Neked. Pihizz sokat!

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodina!
Már alig kell aludni csütörtökig. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!
Mit jelent az, hogy elvileg? Ti most azért éltek házas életet? Nem is tudtam, hogy ennyire kell vigyáznod. Hűűűűűűű, te szegény. :cry:


Ditáról tudtok valamit?

KépKépKép
bikfy
 
 



Twist,
abból a sok tiltásból légyszi csak egyet tarts be, a házasélet tilalmát. Inkább emelj, vagy bármi mást. Legalább addig, még fel nem húzódik. Amúgy nekem a mellső fali is felhúzódott a 31. hétre.
Az augusztusi topicunkban volt egy lány ugyanígy, hogy mélyen tapadt a lepénye az előző terhességnél, és egy együttlét után 20 hetesen lepényleválás miatt vesztette el a babát. Azóta most született egy édes kislánya, de szerintem nem éri meg kockáztatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Segítsetek légyszi!

Mit jelent a mostani görbém? Nem is repedtem meg? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
Szerintem még nem volt pé. Vagy, ha volt, akkor csak a napokban. De akkor 1-2 napon belül fel kell mennie a hődnek. ha nem, akkor csak próbálkozott a szervezeted.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina,
valami gond van??? Azért nem jössz??? már szétrágtam az ujjaimat az idegtől, hogy mi lehet a hőddel!!!! GYERE!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bikfy,
háááááááát, én annyira nem értek a hőgörbékhez, de ha tényleg megrepedt, akkor fel kell neki mennie... még lehet, hogy holnap reggel felmegy, és akkor mostanában repedt meg :P
miért nem tanácsos pcot stimuzni vagy legalább tüszőrepit adni?? FEnn áll a cisztásodás veszélye??

Bumi,
mármint harmadik lombik???? Oh ne már!!!! nagyon sajnálom!!!! Remélem ez egyben az utolsó is lesz!!!! És azt megkérdezhetem, hogy mennyire volt rossz a spermakép? S lehet tudni, hogy az eddigi lombikok miért nem sikerültek? Vagy ezt csak a JóIsten tudja??
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: